Osoite: Venäjä, 353467, Krasnodar Territory, Genlendzhik City, Tilava katu, 1A. Kategoria: 4 tähteä, voimassa 01. 023 Huoneiden määrä / lattioiden määrä: 23/5 Times Building: 2018 Kuljetus keskustaan: Genlendzhik - 7,61 Kimaarport: Gelendzhik - 3.62 km, Visizevo - 68.94 km, Paskovsky - 104,21 km, Paskovsky - 104,21 km MmDostristage: Waterpark "Golden Bay" - 4.28 km, Safari Park - 7,09 km, Dolphinarium - 7,23 km, Kulttuuri, taide ja vapaa-aika - 7.29 km, vesipuisto "Dolphin" - 7.42 km

Family Aparthotel "Hiljainen Bay" sijaitsee Gelendzhikin Blue Bayn alueella Mustanmeren välittömässä läheisyydessä. Ranta - 350 metriä. Rakennusvuosi - 2018.

Se tarjoaa kaksi ja kolmen huoneen huoneistoa, joissa on kaikki tarvittavat mukavat ja turvallinen lepo. Jokaisessa huoneessa on minikeittiö ja ruokalaji, joka tekee mukavasta pitkäaikaista oleskelua. Hotelli sijaitsee kaukana meluisista diskoista ja yöpalkkeista, joten sopii rentouttavalle perhelomalle. Kaikki nähtävyydet ja viihde voi olla helposti saatavilla henkilökohtaiseen tai julkiseen liikenteeseen.

Suositun Resort Gelendzhikin rakentaminen ja kehittäminen alkoi kaukana 1831. Se perustuu muinaisempien siirtokuntien paikkaan, mukava puoliympyrän lahden rannalla, jota ympäröivät vuoriston Ridge Marcothin rinteillä. Suuri ratkaisu sijaitsee Krasnodarin Mustanmeren rannikolla, 185 km: n päässä alueellisesta keskustasta ja 25 km: n päässä Novorossiyskistä.

Gelendzhikin asema sai vain vuonna 1915, ja vuonna 2001 hänet tunnustettiin liittovaltion merkityksen lomakeskukseksi. Yhden Biografien versioiden mukaan syyskuussa 1837 kaupunki vieraili suurella runoilijalla ja Proose Mikhail Yuryevich Lermontovilla.

Ensimmäisten lämpimän päivinä, suosituin kysymys tulee olemaan sakramentti, lause: "Mistä mennä levätä?" Valitsemalla tietenkin, palkkio. Yksi mielenkiintoisimmista vaihtoehdoista on loma Gelendzhikissa vuonna 2021.

Kaupunki sijaitsee Mustanmeren rannikolla Gelendzhik Bayssä, jolla on vanhin kehityksen historia mies, koska pronssi vuosisadan ajan. Tarjoamme mahdollisuuden valita vierailevat vaihtoehdot sivustolla ilman välittäjiä ja edullisesti.

Parhaat hotellit kohteessa Gelendzhik

Lomakeskus kaupunki on valmis vastaanottamaan vieraita levätä vuonna 2021. Avaa ovensa parhaat hotellit ja hotellit Gelendzhik, vierailijoille, joilla on tyylikäs valikoima palveluita ja ystävällistä henkilökuntaa. Monet heistä työskentelevät järjestelmässä "All inclusive" ja erittäin miellyttävä lisä lämpimään mereen ja kultainen hiekka on alhaiset hinnat majoitus ja huolto.

Kätevän hakukoneen hyödyntäminen tarjoaa erinomaiset majoitusvaihtoehdot virkistysmahdollisuuksille, jotka järjestävät sijaintinsa, palvelun laatu ja hinnat.

Hotel "Hiljainen Bay" Cozy Hotel Complex, rakennettu vuonna 2021. Sijaitsee Blue Bay, Gelendzhikissa. Lähin hiekkarannan rannalla on 350 metrin etäisyys. Yksinkertainen askel voidaan voittaa 5 minuutin kävelymatkan päässä.

Majoitus: Luokkaan "2-iso" sijaitsee ensimmäisessä ja toisessa kerroksessa. On kaikki tarvittavat huonekalut ja laitteet, mukaan lukien televisio, split-järjestelmä, jääkaappi, hiustenkuivaaja. Kylpyhuone ja suihku lattialla.

"2-vuode keittiöllä" on suunniteltu 2 hengelle, on mahdollista varata ylimääräistä. Paikat. Huoneessa on uudet huonekalut, TV, jaettu järjestelmä, jääkaappi, hiustenkuivaaja. Kylpyhuone ja suihku lattialla.

"Kahden huoneen huoneistot" nelinkertainen huone, jossa on 2 lisä varaus. Paikat. Kokonaisalue on 48 neliömetriä. M. On olemassa uusia huonekaluja, kuten moderni TV, split-järjestelmä, jääkaappi, hiustenkuivaaja. Ruoka voidaan keittää keittokomeroon, astioita annetaan.

"Kolmen huoneen huoneistot" on suunniteltu majoittamaan jopa 6 henkilöä, on mahdollista varata 2-Lisää. Paikat. Yhteensä 80 neliömetriä. M. m. On kaikki tarvittavat huonekalut sekä televisio, jaettu järjestelmä, jääkaappi. Keittokomero on varustettu pienillä laitteilla, työtasot, ruokailutila, ruokia annetaan. Parvekkeelta on kaunis näköala piiriin.

Infrastruktuuri: Ruokakauppa on lähellä, pysäkki. Hotelli sijaitsee kaukana meluvista viihdepaikoista, sopii rentouttavalle lomalle. Voit päästä nähtävyyksiin ja viihdepaikkoihin autoihin tai julkisilla liikennevälineillä.

Advanced: Ilmainen internet tarjotaan vieraille, retkiä järjestetään lisämaksusta. Siirto maksetaan. Hotellissa on apteekki ja hammaslääkäri, jossa on miellyttäviä hintoja vieraille. Myös palvelumassa

Aiheeseen liittyvät julkaisut.

Anapa-huoneistot, joissa on uima-allas ja lähellä merta
Apartments Oma, Moscow varaus Vashothersin kautta

Kaikissa huoneissa ja huoneistoissa on täysin varustettu minigulate. Point-pilkulla sijaitsevat huoneistot, joissa on ilmastointi ja taulu-tv.

Kohta

Viimeiset mielenkiintoiset osat sivustolla.

  • Mielenkiintoista
  • Uutuudet
  • Usein katsotaan
  • Suosittu

Side Apart Hotel TurkistotEdiformeriForesmies. Tophotels hotelliarvosana ja hotellit.

Hotel Minta Apart Hotel Aparthotel Tourit, Hight, Valokuva ja kuvaus Hotel Tour The Tour The Minta Apart Hotel Aparthotel 3 alkaen Poehalisnnami. A.

Hotelli Arviota Isabella Apart 3 * (Alanya)

Matkailijan menneisyydestä sai Hotel Companyn Prisk Hope

2 tähden matkailutalous sijaitsee 4 km: n päässä Ostankino Tenerbashni ja 1,5 km Vdnhista. Asiakkaat voivat nauttia ilmaisen Wi-Fi: n alueilla.

LLC Apart Hotel

Asiantuntijat kertoivat huoneistoista eri huoneistoista

Pietarissa tänään toteutetaan useita tusinaa hankkeita, joita kehittäjät on merkitty aparthoteliksi. Neliömetrin hinta tällaisissa uusissa rakennuksissa on hieman alhaisempi kuin alueen keskiarvo, joka houkuttelee ostajia. Olipa osto suotuisa tulevaisuudessa, arvioiden asiantuntijat eroavat toisistaan.

Parhaat hotellit Istanbul 3 tähteä Sultanahmet-alueella

Ohjeet miten ja missä varata asuntoa ulkomaille

Mikä on ero huoneistoista säännöllisestä huoneistosta, jonka vero on velvollinen maksamaan omistajia ja mitä rajoituksia asettaa tällaisen kiinteistön oikeudellisen perussäännön. Kaikki ja vastaan.

Asun huoneistossa - aikaisemmin minulle tällainen asuminen ei edes ollut olemassa. Kun etsin huoneistoa vuokralle, minua rakasti Pietarin Moskovan alueella - se on erittäin vihreä, jossa on laaja keinot, kehitetty infrastruktuuri, puistot ja kaukana keskustasta. Kuva: BN. u alkaa etsiä asumista vain metroaseman Moskovan ja tähden alueella, tajusin, etten voinut nähdä minua budjetissani (20-23 tuhatta)
Huoneistot: erot asunnosta, ammattilaiset, haitat

Asunnot ja huoneisto Mikä ero

Selvitä, mikä ero asunnon ja huoneistojen välillä on helpompaa ja kannattavampaa elää. Edut ja haitat, majoitusominaisuudet, käyttötarkoitukset ja verovelat.

Avoimet työpaikat toimivat Moskovassa ja Moskovan alueella

Uudet avoimet työpaikat Huoneistohotelli Moskovassa. Vapaa ja nopea haku 960 000 avoimesta työpaikasta. Täysi, ajallinen ja osittainen työllisyys. Kilpailukykyinen palkka. Tietoa työnantajista Moskovassa. Aloita uusi ura juuri nyt

10 parasta hotellia Charm El Sheikh lepotilassa 2021

Huoneistohotelli Voghe Premium Flats

Varaus Valencia Apartments takaa parhaan hinnan ilman palvelumaksuja ja ilman välittäjiä. Valencian Valencian, Espanjan 99 huoneiston mukaan tarjoamme usein suuria alennuksia jopa 45 ja erikoistarjouksia. Standardin kaksinkertaisen ja kolminkertaisen lisäksi on myös nelinkertainen, viisipaikka ja kuusivuode.

Parhaat perhehotellit Turkissa Nanny Service Children kanssa

LCD Valo Kehittäjä Lemminkainen Virallinen sivuston valikoima asuntoja, suunnittelu ja hinnat ...

Apart Complex Valo Valo Developer Lemminkyainen, varastossa 273 erilaisia ​​lankkuja ja hintoja, Pietari, Frunzen District, ul. Salova, 61, valaistu ja

VALO-projektin tiimi

Huoneistojen kompleksin kehittäjä Valo LLC Gals ilmoitti asuntojen siirron alkuvaksi omistajille.

Apartments Variant V56, Pietari

Valuuttahinnat lepoa varten variantissa N17, Rossiañanct Petersburg, vuonna 2021. Kuva huoneista, matkailun arvostelut, luokitus ja kuvaus variantti N17

Huoneistohotelli Variant N17, Pietari - Hinnat Hotellit, arvostelut, valokuvia, huoneet, Yhteystiedot | Virallinen sivusto 101hotels.com.

Sakvoyuzh

Myytävänä huoneistot Aparthotelissa Seuraava, yksi parhaimmista komplekseista Vasilyevskin saarten huoneistosta 25-80 neliömetriä. M. M maanalainen pysäköinti 80 autolle suljettu alue, vartija, maisemapiha.

Muistio matkailijoille, jotka vierailevat Malediivit - matkanjärjestäjä Biblio Globe

Apart Complex Start Studio ja Mikään paitsi Studios Secret Ostaja Kiinteistöt St. Petersburg Living.ru

Huoneistot LCT aloitushinnat 1,1 miljoonaa ruplaa, alue 18 m2. Suunnittelu, arvosteluja, valokuvia, asumissuunnitelmia ja asuinrakennuksen rakentamista.

10 parasta hotellia Charm El Sheikh lepotilassa 2021
Spa Crimea, Spa-hotellit, Spa-keskukset tarjoavat vapaapäiviä, elpymistä ja hoitoa Crimeassa.

Kuinka kasvoi Aparthotel pystysuorassa metsässä hinnassa ja valmiudessa

Valikoima Retkiä Salekhard-hotellille Vertical Russia St. Petersburg Osta kiertue hotelliin pystysuora parhaaseen hintaan 2021 lento

Parhaat hotellit Turkissa | Top-10-luokitus vuonna 2019

LCD aloittaa aloitushinnat Huoneistoista PSK: n kehittäjän virallisesta verkkosivustosta, arvosteluista, valokuvista, Suunnittelusta. W.

On jo pitkään unelmoinut ostaa asunnon uudessa rakennuksessa tämän sivun Parnass-metrolla, kaikki tämän alueen LCD kerätään.

SMARTETURISTS. FRF - varauspalvelu kannattaville kierroksille verkossa, ostamalla kiertueita verkossa Moskovasta kaikkiin suuntiin

Varaus System Academservis Varaukset hotellit ja hotellit verkossa

Huoneistohotelli sijaitsee näkyvästi Mustanmeren rannikolla ja on monimutkainen useiden uusien rakennusten monimutkaisia ​​huoneistoja, joissa on kehittynyt infrastruktuuri ja korkea palvelun taso. Kehitetty infrastruktuuri, suljettu alue, leikkipaikka, puistoalue, oma uima-allas ja mukava ranta, joka sijaitsee 200 metrin päässä.

Aparthotel ProMinent Sochi Ei hotelleja Venäjä, levätä Venäjällä Tour Operator Paks

Kohta

Suosittu

Home Native

Parhaat huoneistohotellit Krasnoyarsk alkaen 2083 RUB per yö, 2021 Nochi.com

Hotel 35 Suuri Maritime Street kaupungissa St. Petersburg Kaikki tiedot Kuva hotellista kartalla, hotellipalvelut 35 Suuri Maritime Street, Room-varaukset Komissio 0.

Hotel Apart Hotel Vintage (Abrau-Durso). Viralliset hinnat 2021.

Uutiset Hotel hotellit Boar. W.

Abraudyursco kylä, joka sijaitsee lähellä Novorossiysk, kuuluu Krasnodarin alueelle. Pohjimmiltaan se sisältää kaksi siirtokuntaa. Ensimmäinen Abrau, joka on viihtyisä rauhallinen alue saman järven rannalla, sijaitsee vuoristossa. Toinen Durso, pieni hiljainen lomakeskus kaupunki Mustanmeren rannikolla. Aikaisemmin suuret vieraat saapuivat tähän ratkaisuun, hieman myöhemmin, viininvalmistelu alkaa aktiivisesti kehittää.

Näyttelijä Ville Haapasalo ...

Hotelli South

Aparthotel Apartments on Alley Heroes Volgogradin virallinen sivusto, Residence, Hinta päivässä. Huoneisto Allee Heroes Volgograd Osoite kartalla, puhelin, yhteystiedot, online-varaus

Hotel Vorontsovsky 4, Moskovan hinnat, valokuvia, arvosteluja, puhelin, osoite kartalla, varaa huone 191hotelsin virallisella verkkosivustolla. Om.

Vain 10 minuutin päässä Mustanmeren rannikolla on viihtyisä huoneistohotelli vorontsovsky. Hotellin sisäänpääsy tarjotaan 15 tyylikkäässä studiossa, ylivoimainen, sviitti, perhe

Rautatieasema, Metro, keskus, raportointi asiakirjat., Nizhny Novgorod> Asiakkaiden arviot

Voyage Hotel varaus Center Hotel Resort Sheregesh

Huoneistohotelli Voyage sijaitsee kaupungissa Veliky Ustyug, Lane. Vallankumouksellinen, d. 5. Huoneiden hinta 1 050 ruplaa. Palvelut WiFi, Pysäköinti, Internet, Souvenir Shop, Huonepalvelu, Savuttomia huoneita, Perhehuoneita, Ilmainen pysäköinti, WiFi ilmainen, Savuttomia koko, Lentokenttäkuljetuspalvelu, Yksityinen sisäänkirjautuminen lähetys, Siirrä lisämaksusta, Siirrä Toissi Lentokenttä on ilmainen, Dual Airportin siirto on maksettu, tuotteen toimitus, WiFi on saatavilla koko ajan.

Kiinteistönvälitystoimisto Villa Flora - Asiakkaiden arvostelut.

Asunnot investointi. Miksi ostaa ja miksi se on kannattavaa

Vincentin omaisuuden asiantuntijat kertovat siitä, miksi asuntojen hankinta Sochi on kannattava ja lupaava investointi.

Hotel Courtyard merellä, Yalta - varaus työn kautta. U.

Hotellit Crimea All Inclusive. Lepää Crimea, Alushta Hotel Sea Davakoso

Hotel Courtyard on merellä Yalta, Huone Huone Huone Huone yhdelle Huonepalveluihin ... Meri, 4. Hintavertailu. Arvostelut. Hotelli on kartalla ja panoraama. Tai hallitukset ilman komissiota

Parhaat perhehotellit Turkissa Nanny Service Children kanssa

Diplomat Residence Aparthotel. Yalta, Resort. Hinnat 2021.

Hotelli Perhe, Hotellit Venäjä, Crimea, Yalta, Yalta Keskushinnat, Kuvaus, arvostelut, Kuvat. Tophotels Information Arvosana hotelleja, jotka perustuvat nähtävyyksiin turistiliiketoiminta-asiantuntijoiden ja matkailun arvosteluihin.

Crimea Recreation Orlovka - Kylpylä Hotel

Huoneistohotelli Viznaya Grove Orlovka varaus huippuluokan hinnoin, valokuvia ja arvosteluja

Hotel Viznaya Grove, Orlovka, Venäjä. Alhaiset hinnat hotellihuoneisiin. Vivid Grove. Hotelliarviot matkoja. U. Varaus Hotel Viznaya Grove Orlovka.

Käytämme evästeitä
Käytämme evästeitä varmistaaksemme, että annamme sinulle parhaan kokemuksen verkkosivuillamme. Käyttämällä verkkosivustoa hyväksyt evästeiden käytöstä.
Salli evästeet.