Arvostus ja arvioinnin sisältö on merkityksellinen seuraavalle matkoille, ja lähetämme arvostelut yli 36 kuukautta arkistoon.

Review voi jättää vieraan varaamalla majoitusta varauksen kautta. Om ja pysähtyi varatulla sijoittelulaitoksella. Tämän säännön ansiosta tiedämme tarkalleen, että kaikki palautteemme on kirjoittanut todelliset vieraat. Kuka voi paremmin kertoa muille ilmaisen aamiaisen, ystävällisen henkilökunnan ja hiljaisen huoneen, mitkä ovat asiakkaita, jotka olivat vakuuttuneita tästä omasta kokemuksestaan?

Haluamme jakaa näyttökertoja kanssamme - sekä positiivisia että negatiivisia käyttäen muutamia yksinkertaisia ​​neuvostoja.

Tietoja palautteesta Uskomme, että asiakkaiden arvosteluja ja vastauksia majoitusesineiden edustajilta näyttää erilaisia ​​mielipiteitä ja auttaa asiakkaita tekemään päätöksiä valittaessa majoitusta.

Lähestymistapa arvioihin

Julkaisemme kaikki täydelliset palautteet mahdollisimman pian riippumatta siitä, onko se negatiivinen tai positiivinen edellyttäen, että se on tarkistanut varaussääntöjen noudattamista. om. Näytämme myös selvästi lähetettyjen tietojen tilan.

Käytämme samoja sääntöjä ja standardeja koko käyttäjän sisällölle sekä asiaankuuluvat vastaukset esineiden edustajista.

Uskomme, että käyttäjien ja esineiden edustajien mielipiteet eivät tarvitse kommentteja. Emme ota huomioon objektiivisuuttaan. Varaus. OM - vain kanavan jakelu kommentit vieraille ja yhteistyökumppaneilta.

Arvostelujen säännöt ja standardit

Näiden sääntöjen ja standardien avulla haluamme saavuttaa varauksen. OM näytetään hyödyllistä sisältöä, joka soveltuu koko perheelle. Samaan aikaan emme halua rajoittaa kriittisten lausuntojen ilmaisunvapautta. Ne edustavat arvoa, riippumatta emotionaalisesta väristä.

Kommentit pitäisi olla matkalla. Hyödyllisin palaute on yksityiskohtainen ja auttaa muita tekemään onnistuneempia ratkaisuja. Älä lisää henkilökohtaisen, poliittisen, eettisen tai uskonnollisen luonteen huomautuksia. Mainostiedot poistetaan. Kommentit varauksesta. OM on lähetettävä asiakastukipalveluun tai yhteistyökumppaneille.

Kommentit olisi sopiva ja sopiva kansainväliseen yleisöön. Älä käytä kirouksia millään kielellä ja älä yritä peittää niitä muuttamalla oikeinkirjoitusta. Ei sallita kommentteja ja materiaaleja, jotka polttavat vihaa syrjintää, uhkia, räikeitä kommentteja ja väkivaltaa tai kannustaa lain rikkomista.

Sisältö on aito ja ainutlaatuinen. Arvostelut ovat hyödyllisiä, jos ne ovat puolueettomia ja itsenäisiä. Kommenttisi on ilmaista mielipiteesi. Yhteistyökumppanit varaukset. OM ei saisi julkaista arvosteluja vieraiden puolesta tai tarjota asiakkaille palkintoa vastineeksi. Taistelemme yrittää alentaa kilpailijan luokitusta negatiivisten arvostelujen kautta.

Älä jakaa henkilökohtaisia ​​tietoja muilta ihmisiltä. Varaus. OM yrittää piilottaa sähköpostiosoitteita, puhelinnumeroita, sivustoja ja sivuja sosiaalisiin verkostoihin jne.

 • Ystävällinen henkilökunta;
 • oma ranta suisto (paikka Kaiter);
 • Mukavat huoneet, joissa on ilmastointi ja erilliset tulot; <
 • ortopediset patjat kaikissa huoneissa;
 • rauta ja silityslauta;
 • Internet Wi-Fi;
 • kahvila paikan päällä, jossa on suuri terassi ulkona ; <
 • Ilmainen pysäköinti autoille, joilla on videovalvonta;
 • grillipaikka näkymät Limanille;
 • kirjasto;
 • Lisää. Palvelut.

Limanych ei ole vain Mini-Hotel Blagoveshchenskaya, se on ensisijaisesti samanhenkisten ihmisten klubi, jotka haluavat aktiivisen elämäntavan. Tarjoamme sinulle majoitusta mukavissa huoneissa, vaan myös kyky yhdistää miellyttävä hyödyllisellä. Jos olet kiinnostunut Kaitsurfing, purjelautailu, sukellus, polkupyörät, teltta, jooga tai muu adrenaline harrastus, todennäköisimmin, "Limanych" haluat!

pieni, viihtyisä hotelli niille, jotka rakastavat rentoutua hälinästä, mutta samalla on riittävästi mukavuutta keskimääräisessä hintaluokassa.

Kylässä on melko kehittynyt infrastruktuuri. Kävelymatkan päässä hotellista on: leikkipaikka, pankkiautomaatti, markkinat, vihannekset ja hedelmät, ruokakaupat, apteekit, postit, paviljongit matkamuistoja ja rantatilat, lukuisat kahvilat, julkisen liikenteen pysäyttäminen rannalla ja Anapa.

Mini-Hotel on huoneita, joissa on oma sisäänkäynti ja yhteinen tapaus. Voit valita huoneen, joka vastaa majoitusvaatimuksiasi.

Vesipuisto, Dolphinarium, Horse Circus ja kaikki viihde ovat kävelymatkan päässä hotellista. Samaan aikaan "rannalla" hiljaisella yöllä.

Webcam merinäköalalla

Sivuston toimittajien tämän hotellin tapauksessa "Kirillovka. KR "Webbikamera on asennettu merelle, jonka ympärivuotinen beacon-lähetys on reaaliajassa. Lähetys suoritetaan äänellä.

Huonehahasto

Beach Hotel on kolmen kerroksinen tiilirakennus, aivan rannalla, ylelliset huoneet.

Huoneita "Luxury" ja -h paikallinen

Jokainen huone on makuuhuone, jossa on kylpyhuone täydellinen kokoonpano sekä 24 tunnin kuuma ja kylmä makea vesi.

Jokaisessa huoneessa: sängyt lomailijoiden, lipasto, sohvapöytä, ripustin, ilmastointi, jääkaappi, TV, vedenkeitin, ruokia aterioita varten.

Vuoden lomahinnat

Hotel "Beach" -vuoden 2021. vuoden hinnat ovat Ukrainan Hryvnia per henkilö per päivä ja voivat muuttua kauden aikana. Tarjous ei ole tarjous.

Majoitus, jossa eläimet yksinomaan koordinointiin varauksen aikana. Tupakointi huoneissa on kielletty.

Lähellä hotellin rannalla, ei varustettu, mahdollisimman mukava, aurinkovoidetta, sateenvarjoja, ranta-mattoja ja pyyhkeitä.

Kahvila on avoinna asiakkaillemme: Aamiainen klo 07.30-10.00 lounas klo 12.30-14.00 Illallinen klo 17.30-19.00 Aterioiden valitseminen kahvilassamme voit aina olla varmista, että

Säännöt ovat kiellettyjä valmistamaan ja syömään huoneessa. Meillä ei ole keittiötä itse ruoanlaittoon - usko minua, kaikki tämä ei tarvitse. Huolehdimme sinusta, jos lähdet retkelle ja valmistaudu perheellesi, jotka appetizing lounaslaatikkoja, älä unohda meitä varoittamaan päivää ennen lähtöä. Tarjoamme sinulle lepohetkellä idylly unohtaa kattila, paistinpannu ja muut päivittäiset ravitsemukset ja rentoutuvat täysin, jolloin meillä on ilo ratkaista kaikki huolesi.

Pidämme huomiota siihen, että turvallisuutesi vuoksi pihan ja pysäköintitilan alue on videovalvonnassa.

Kaikki huoneet on sisustettu avuksesi ja varustettu kaikki tarvittavat koneet: ilmastointi, TV, jääkaappi jokaisessa huoneessa, (vedenkeitin ja hiustenkuivaaja kahden huoneen huoneissa, ja yhden huoneen vastaanotossa vastaanotto). Jotta jokaisessa huoneessa voidaan säästää arvokasta asioita, turvallinen on asennettu.

wi fi ilmaiseksi. Maailmanlaajuisen Web Evpanetin rauhallisessa palveluntarjoajalla, joten emme neuvoo sinua odottamaan kosmista nopeuksia siitä. Meillä on signaalin toistimet, mutta jos laite ei tartu verkkoon, tule pihalle.

Kiinnitämme huomionne siihen, että meillä on itsenäinen vesihuoltojärjestelmä, mutta verkosta riittämättömällä vedellä tai sähkökatkoksissa voi esiintyä pieniä veden keskeytyksiä - se tapahtuu harvoin, mutta se tapahtuu sen aikana Peak Boot Kausi sekä kaikissa Venäjän eteläosassa. Ylivoimaisen esteen osalta meillä on tietty makean veden varasto. Kuten sähkön sammuttamisen tapauksessa meillä on aurinkopaneelit.

Idylliyan hallinto ei ole vastuussa julkisten palvelujen työstä ja markkinoiden hinnoista, meren rannalla, dollarin korko ja nykyinen poliittinen tilanne maassa.

Muista, että olemme ympäristöystävällisessä ympäristöalueella, joten löydät sammakoita, etanoita, hämähäkkejä, midges ja hyttysiä paikan päällä. Poistamme säännöllisesti verkon lyhdyt ja ulottuvat. Lomailijoiden terveyden terveyden vuoksi emme ole myrkyllisiä hyönteisiä. Jos jostain syystä tällaiset kokoukset villieläinten kanssa eivät ole toivottavia, suosittelemme sinua harkitsemaan lepoa toisessa Crimea-alueella.

Me rakastamme eläimiä hyvin. Valitettavasti monet ihmiset kärsivät allergioista. Vieraille kunnioituksesta suljetaan pois mahdollisuuden laskeutua kissojen ja koirien kanssa. Jopa viehättävin ja koulutettu.

Hotel Beach sijaitsee Urban-tyypin Kirillovkan kylän keskiosassa Sanatorium mikrodistrictissa. Hotel 2009 Rakennus sijaitsee ensimmäisellä rannikolla, aivan meren rannalla.

Aiheeseen liittyvät julkaisut.

Talo 1 euro Italiassa. Dream Mansion tai ikuiset kulut?
Initel tunti maksat täydellisestä lomasta, ei muodollista oleskelua

Kaikki tiedot PJS-franchiseista ja siitä, miten tulla franchising. Tutustu franchisingin ehtoihin, kustannuksiin ja etuihin.

Russian Seasons Boutique Hotel Kizhi, Sochi - Varaus Vashothersin kautta
Minigitel Pokrovsky Yard, Lviv

Portal Moscow Project Moscow MOS.RU RUS. Englanti Virallinen verkkosivusto Moscow Moscow matkailuportaali Virallinen rauhallinen Moskovan kaduilla Engels vuoteen 191 asti

Kohta

Viimeiset mielenkiintoiset osat sivustolla.

 • Mielenkiintoista
 • Uutuudet
 • Usein katsotaan
 • Suosittu

Mini Hotel Rooms Breakfast Murmansk

Vuokrata huoneen tiloissa aamiainen Murmanskissa Pysäköinti Murmanskiin 7 963 6153355 ja Bucking verkossa alennuksella. Real turisteja, valokuvia. Hinnat 2021.

Mini Hotel The Brusnika, Polar Zori - Varaus Vashothersin kautta

St. George Hotel Pomorie.

Hotel Grand Hotel Pomorie 5 in Bulgaria kuvaus ja hotelli Valokuvat

Boutique-hotellit kohteessa Moskova

Miniotel Pomorsky, Arkhangelsk, Venäjä

Pomeranian katu Arkhangelin keskustassa. ulottuu pohjoisen DVINA: n rannalta ohituskanavaan. 1900-luvun XIX-alussa on useita rakennuksia. Lähes kaikki

Hotel Marriott Moscow Grand 5 *, Moskova. Varaus, arvostelut, kuvat - Tourist.ru

Hotel Mini Hotel Positive, Pietari, Venäjä

Varaa mini Hotel Pozitiv, St. Petersburg on TripAdvisor Katso arvosteluja, 4 rehellisiä kuvia ja hyviä tarjouksia Mini Hotel Pozitiv, sijoittui 381/697 hotelleja kohteessa St. Petersburg ja Ranned 4/5 TripAdvisor.

Ranta hotellit kohteessa Abu Dhabi
Hotel Dom 19 Samburva 2, Blagoveshchenskaya, Venäjä

Simferopol Hotel Prague in Simferopol Osoite, arvosteluja, valokuvia, hinnat 2021

Praha Nikolaevka, Crimea Hinnat, arvostelut, Valokuvat, kuvaus, video. Praha varaus Nikolaevka, Crimea verkossa ja puhelimitse.

Golden Villa, Krasnodar, Venäjä

Mini Praha, Simferopol varaus työn kautta. U.

Mini Prague, Simferopol. Kuvaus Mini Prague, valokuvahuoneet, majoitusolosuhteet, kustannukset. Vapaa varaus virallisella verkkosivustolla Vashotel. U soittamalla 74996538073.

Parhaat hotellit kohteessa Georgia Suositeltavat matkailijat

Miniotel Pier, Krasnogorsk

Pierin miniotel sijaitsee Moskovan Savelovskin alueella, 9 minuutin kävelymatkan päässä Dmitrovskayan metroasemalta. Lähistöllä on pullon muotoilu. Se tarjoaa ilmaisen Wi-Fi: n.

Mini Hotel Ryazan Prospect

MINIOTTEL FANTASY TOIMITUS Avenuella Kaikki mukava oleskelu Pietarissa kohtuuhintaan. Mukavat huonekalut, ilmainen internetyhteys, kylpyhuone kaikissa huoneissa. Huoltohotelli tunti teen ja kahvin huoneeseen. Katso hintamme

Boutique Hotel Bahitgul | G Bakhchisarai, Crimea

Minihotel Pushkin.

Vuokraa huone Pushkin Angarsk Angarsk Gate Minibarille Angarsk Irkutskin alueelle 7 963 6153355 ja bucking verkossa alennuksella. Real turisteja, valokuvia. Hinnat 2021.

Kanoneck: Kello kulkee St. Petersburgin Strean saaren läpi

Hotelli työhenkilökunta, Irkutsk

Työntekijän mini-luku sijaitsee Irkutskissa, 5 km: n päässä Decembristien Irkutskin alueellisesta historiallisesta koulutusmuseosta.

Parhaat perhehotellit Turkissa Nanny Service Children kanssa

Kaupalliset sisätilat, mitä kannattaa kiinnittää huomiota lähimpään Suunnittelun sisustus Studio Geometriumin lähimpään suunnitteluun

Kaupalliset sisätilat, jotka kiinnittävät huomiota mini-vanhojen rahastojen suositusten suunnittelun kehittämiseen ja hyödyllisiä vinkkejä Nikoss-asiantuntijoista

Riviera Mini-Hotel 2 * (Venäjä / Moskovan alue / Ramenskoye / Ilinsky). Hotellitarjoukset kohteessa Tophotels.

Järjestelmänvalvoja työskentelevät Ramenskin minioteelissa. Paljon tuoreita avoimia työpaikkoja suorilta työnantajilta, jotka etsivät työtä Gorlabovin kanssa. W.

Hotelli 42km, Nekrasova Street Valokuvat, Osoite ja puhelin, aukioloajat ja katsaukset vierailijoista Hotel 42km Zone. U.

Art-Mokhovaya, Pietari - Hotel hinnat, katsaukset, valokuvia, huoneet, yhteystiedot | Virallinen sivusto 101hotels.com.

Randevu Inn Kurkinino Mini Moskovassa, kuvaus ja hinnat

Randene Miniotel Murmansk Travel Virallinen verkkosivusto, yksityiskohtaiset yhteystiedot puhelimet, osoitteet, arvostelut, aukioloajat yhtiön ja paljon enemmän Orghost. Tule ID 882508

Spa Hotel Gurzuf Riviera Yaltan virallisella verkkosivustolla

Guest House Riviera Visizevo Hinnat 2021, Virallinen verkkosivusto, Valokuvat, arvostelut

Riviera Na Paruse MiniHotel, P. Mirny, Lue objektiivisia arvosteluja ja katso kuvia todellisista matkailijoista. Tarkista sijainti sekä löytää tulevat ravintolat ja nähtävyydet interaktiivisella TripAdvisor-kortilla. Vertaile hintoja ja valitse parasta erikoistarjousta vierailustasi.

Top 10 hotellia kohteessa: Abhhazia, virkistys lasten kanssa Arvostelut 2021 [arvostelu]

Edullinen mini-keskus keskellä St. Petersburg Osoitteita, Kuvaus, arvostelut

Romanov, MiniShel, Pietari sijaitsee Pietarin kartalla. Kustannus, valokuvia St. Petersburg hotellit

Hotellit Street Rubinstein Street. Varaushotellit Pietarissa Minimaalisilla hinnoilla kaikkialla maailmassa. Hotellit St. Petersburg ja yksityiskohtaiset kuvaukset, valokuvat ja arvostelut. Island kätevä hotellivaraus 200 maassa maailmassa.

Kohta

Suosittu

Mini Hotel Streops Onnea | HIIHTOKESKUS

Miniottel Golden Creek

Miniottel Golden Ruch Pietari, Leningradin alue. Nykyiset hinnat. Lomanviettäjien arvostelut. Kuva ja kuvaus. Online-varaus. Virallinen sivusto.

Perjantain TV-kanava

Hotel Sakura, Astrakhan hinnat, online-varaus

Hotel Sakura Hotel Sakura Sakura on 2 tähden hotelli, joka sijaitsee 20 minuutin kävelymatkan päässä ekologian museosta ja luonnonsuojelusta.

Hotel Aquarium, Moscow, M. Mykinino, yhtiön kumppanin virallinen verkkosivusto

SANA Hostel, Kharkov

Sanatorium Sana sijaitsee kaupunginosassa sijaitsevassa kaupunginosassa ostoskeskuksessa. Kaupunki on 400 metrin päässä kompleksista. Sanatorium-tapaus kahdeksan kerroksinen alkuperäinen arkkitehtuuri. Katso majoituksen virkistyskustannukset. Huoneen luokat Standardumerot. Ihanteellinen kaikille matkailijoille

Manos Wadzolas: Domes Noruz Chania - Boutique-hotelli aikuisille, joka toteuttaa uuden lähestymistavan, mitä pidetään ylellisyyttä - Boss Magazine

Hotel Santa Barbara Santa Barbara 3 Alushta, Ukraina Arvostelut, hinnat, kuvat 2021 Tophotels. A.

Santa Barbara, Venäjä Crimea, Utøs, hinnat 2021, Valokuvat ja arvostelut. Tarkista matkailijoiden kustannukset 7 499 6816108, virastot 7 495 0090091

Mini-Hotel

Hotel Sandy Beach DzheMete, Sand 12

Hotel Sandy Beach sijaitsee hiekan kadulla 12 150 metriä 35 minuutin kävelymatkan päässä Sandy Beachilta Jemet Anapalla. Hinnat alkaen 900 ruplaa per huone. Hotellissa on uima-allas, kauppa, sauna, leikkipaikka.

10 parasta hotellia Charm El Sheikh lepotilassa 2021

Käy Mini Hotel Saratov Käy Miniotel Saratov Saratov, Venäjä Kuvaus Hotel, Hinnat matkailijoille, arvosteluja, valokuvia, huonevarauksia

Jos arvostat mukavuutta, mutta samalla mieluummin budjetti-oleskelua, Saratov hotellit ilman tähdet ovat aina valmiita tapaamaan sinua lämpimästi. Jokainen kaupungin vieraat ovat valmiita majoittamaan hotellit Saratov ilman tähtiä, huoneissa on kaikki tarvittavat huonekalut ja laitteet. Palvelumme avulla voit noutaa Saratov hotellit 0 Tähteä, kun otetaan huomioon sijainti, tiettyjen esineiden läheisyys jne. Jos vierailet kaupunkiin ensimmäistä kertaa ja tiedä miten valita hotellit Saratov 0 Tähdet, käytä sivustollamme yksinkertaista etsintä.

Osoitteet, Virallinen verkkosivusto, arvosteluja, tuotekatalogi

Mini Flight Flight Hotel Restaurant on suljettu hinnat, valikko, valokuva, osoite. Varaa päivämäärä ilmaiseksi

Varaa Flight Flight Hotel Flight Ravintola on suljettu Kievskaya-metroaseman vapaaseen päivämäärään, Troparevo, Lounais-juhlatili vuodesta 2000.

Garden Garden Villa

Perhe-mini-perhe

Mini Hotel St. Petersburg Guest House Family Apartment 5 kartalla kaupungin. Hotel Pietari Moskovan alueella lähellä Kadia ja Pulkovo Airport Kuvaus, Osoite, yhteystiedot, Puhelinnumerot, Virallinen verkkosivusto, Hinnat, Majoitus, Valokuvat ja

Arvostelut Aparthotel Twins, Adler, Sochi, Venäjä

Mini Hotel Family

Perheen mini sijaitsee Kabardininka. Hotellissa on ravintola, baari, jaettu oleskelutila ja grillausmahdollisuus.

Käytämme evästeitä
Käytämme evästeitä varmistaaksemme, että annamme sinulle parhaan kokemuksen verkkosivuillamme. Käyttämällä verkkosivustoa hyväksyt evästeiden käytöstä.
Salli evästeet.