Verkkotunnus on rekisteröity kymmenissä eri alueilla. Esimerkiksi: ru, com, net, info, org. Kansallisen verkkotunnuksen valinnassa ilmoitetaan maan alue, jossa hotelli sijaitsee. Jos hotelli sijaitsee Venäjällä, se kirjautuu rekisteröimään verkkotunnuksen vyöhykkeellä. U. Esimerkiksi hotelli. U.

Valitse yksinkertainen nimi

On tärkeää, että nimi on yksinkertainen, lyhyt, harmoninen, ei aiheuta negatiivisia tunteita. Joten vieras on helpompi muistaa se ja löytää verkkosivusto Internetissä.

Hotellin nimi - verkkotunnus

Käytä hotellin nimeä verkkotunnuksena. Esimerkiksi hotellissa olisi nimeltään "Travel", se olisi oikea valita matkustukseksi. U. Usein tapahtuu, että haluttu nimi on jo varattu. Tässä tapauksessa kokeile muita vaihtoehtoja: Travelhotel. U, HotelTravel. U, matkailu-hotelli. U.

Kaupungin nimi verkkotunnuksessa

Joskus verkkotunnuksella Lisää kaupungin lyhyt nimi, jossa hotelli sijaitsee. Tällainen lisäykset puhuvat hotellin sijainnista aivan kuten verkkotunnuksen vyöhykkeellä. Esimerkkejä: Travel-MSK. U, matkailu-SPB. u

Lyhenne verkkotunnuksessa

Joissakin tapauksissa, jos hotellin nimi koostuu useista sanoista, voit yrittää käyttää lyhennettä verkkotunnuksen nimellä. On huomattava, että pitkät leikkaukset voivat olla epämukavia. Esimerkiksi Kpltwlm. U on erittäin vaikea muistaa.

Opi, onko verkkotunnus

Kuinka valita hotellin sivustolle verkkotunnus

Löydä hotellin nimi ja helppo ja yksinkertainen. Toisaalta on välttämätöntä erottua, kuten jokaisessa suuressa kaupungissa on olemassa satoja tällaisia ​​laitoksia. Toisaalta on välttämätöntä sitoutua alueelle. Jos lähistöllä on kuuluisa historiallinen esine: temppeli, torni, luostari, puisto, hotelli voi olla sidottu tähän nähtävyyteen. Esimerkiksi "Alexandrovsk Slobodan"

Hospitality -valmennusteollisuuden luokittelu voidaan jakaa useisiin luokkiin. Ne ovat seuraavat: maailman tuotemerkit: Hayat, Hilt, Marriott, Redisson .. Halvat hotellit eri matkailijoille: BB, Ibis, Formula, jossa voit syödä ja nukkua. Tilaa hotelli, jossa on 1-2 tähden palvelutaso. Liiketoiminta ja konferenssi luksushotellit. Yhden yön tai asunnon Sanatorium Sanatorium Sanatorium -hotellin tai maan klubin, joet, järvi-järvi Lake School of Opiskelijatilille ajurit

Neuvostoliitsi Hotelli Keski, Oktyabrskaya, tila, Avtozavodskaya, majakka, itä, zarechnaya, unelma, romanttinen, talonpoika

Departmental Sanatorium, WCSPS, Red Star, Sormich, näyttelijä, Red Zori, Roslesprom, ammattiliitto

Modernit Hotetnikola-talon, Sparrow, Domino, Euraasia, Hermitage, Expo, Nanotel, Rusotel, Novotelnomiying Suuret Business RovatesSmokset, Triumph, Grand, Pallas, Bristol, Moskova

Mallin otsikko Tracepanchikissa, M7-raita, "99 kilometriä", "indeksointi", "Kazanka", "Moskovaan", "Sigdition"

Tyypillisesti hotellin nimi ilmaisee lähistöllä olevan sijainnin tai suuren maantieteellisen esineen. Esimerkiksi Oka tai Volga, aalto. Ilmoittakaa hotellin sijainti: "Pietarin talossa", "Ilyinka" "Hostel Embankment", "Alexandrovsky puutarha", "Alexandrovskaya Sloboda".

Nimeäksesi hotellisi oikein, sinun on vastattava pari yksinkertaista kysymystä: Missä hotelli on? Onko hotellista tähti? Mitä asiakkaat ovat suuntautuneet? Kuka pysähtyy siinä? Matkustaminen, opiskelijat tai lapsiperheet? Mikä on lähellä? Mitä hotelleja ovat lähellä olevia kilpailijoita? Onko hintakäytäntöpalvelun taso?

Jos hotelli keskittyy ulkomaisiin vieraille, niin on loogista valita hotellin latinalainen nimi. OOO: n johtaja "sitruuna" a. V. Logvanov8-903-603-91-14TEL. (831) 412-30-34

Uutiset

Henkilötietojen käsittelyn suostumus antaa median matkatalouden tarjoamat palvelut.

Ilmaistu suostumukseni kaikkiin määritettyihin henkilötietoihin: keräys, systematisointi, kertyminen, varastointi, tarkennus (päivitys tai muutos), käyttö, jakelu (mukaan lukien lähetys), dewincing, estäminen, tuhoaminen sekä henkilötietojen muiden toimien toteuttaminen sovellettavan lainsäädännön mukaisesti. Käsittely voidaan suorittaa automaatiotyökaluilla ja ilman iChissive-käyttöä (automaattisella käsittelyllä).

Kun käsittelet henkilötietoja, yritys "Media Travel Edverting" LLC on rajoittamaton soveltaa niiden käsittelyn menetelmiä.

Hostelin nimi on sinun. Se ei ole helppo tehdä mieleenpainuvana valtavassa kilpailussa Pietarissa. Tässä artikkelissa kerrotaan teille, mitä luottaa nimellishosteteleihin ja miten valita sopiva vaihtoehto.

Venäjän hostellit: Ideat

Nimityshuonten tärkeimmät säännöt ovat yksinkertaisuutta ja tiivistystä. Nimen on liitettävä tarjottuihin palveluihin: "Talo", "Kuten kotona". Jos aiot hyväksyä ulkomaiset vieraat, huolehdi nimen kääntämisestä tai kääntämisestä. Tai keksiä yksinkertainen nimi englanniksi ("Sleep ja Go"), ymmärrettävä kaikille.

Tee nimi positiivinen. Yksinkertainen esimerkki on "oranssi" ("oranssi"). Nimi on helppo kääntää, se on helppoa, että se keksiä logo ja voittaa läpimurto, joka tarjoaa vieraille appelsiinimehua.

Kipu objektin sijainnista

Yksi myydyn Neminigan yksinkertaisimmista vaihtoehdoista - sisällyttää hostellin maantieteellisen sitomisen nimeen: katu tai metroasema. Tämä ei ylikuormittaa nimeä ja välittömästi välittömästi ymmärtää, missä olet: "Hostelli," hostelli kansainvälisellä "jne.

Creative

Creative Nemine Hostellissa ei kuljeteta, vaikka aiotte säilyttää alkuperäisen sisustuksen nimeä. Joten, "keltainen muovi" voi ja jakaa sinut muiden taustalla, enemmän "rauhallinen" neming vaihtoehtoja. Mutta yhdistys on pikemminkin lasten luovuuden klubin kanssa eikä paikan yli yön yli.

Hostelin nimi on symbolinen: esimerkit

Symbolinen Numing - Tribute Euroopan muoti. Ulkomailla, on olemassa muutamia hostelleja mielenkiintoisia nimiä ja tilojen suunnittelun käsite.

Euroopasta - inspiraatiota varten

Olemme purkamme nemingin perussäännöt, johtaneet esimerkkejä onnistuneista ja epäonnistuneista nimistä hostelleille. Nämä tiedot ovat hyödyllisiä niille, jotka aikovat avata oman liiketoiminnan.

yrittäjille, jotka ostavat valmiiden liiketoiminnan asiaankuuluvan toisen kysymyksen. Haluatko muuttaa nimen ostamisen jälkeen? On järkevää, jos aiot täysin rakentaa työtä. Esimerkiksi liiketoiminta ei tuota tuloja ja myydään alennettuun hintaan.

Aiheeseen liittyvät julkaisut.

Park - Hotelli
Tapahtumien järjestäminen Nebug-hotellissa Nebug Parkotel Nebug Tuapse

Hotel Attetelka Nebug Krasnodar Tijailta hinnat 2160 ruplaa. päivässä. Yksityiskohtainen kuvaus kartta, arvostelut ja valokuva Virallinen verkkosivusto Turbazy. U.

Lepo Rostov-On-Don-arvosteluun Hotel Marinss Park Hotel Rostov
Luettelo parhaat hotellit kohteessa Karon Beach on Phuket Kuvaus, hinnat, matkailuohjeet

Jos lapsesi on Artekissa, voit majoittaa Artekin vieressä. Kategoriassa hotellit, majatalot, hotellit kohteen Artek Villa Snegiri

Kohta

Viimeiset mielenkiintoiset osat sivustolla.

  • Mielenkiintoista
  • Uutuudet
  • Usein katsotaan
  • Suosittu

Halvat Aparthotel Pietarissa aamiaisella. Aparthotel Hotel Hotel 3 tähteä

Hotellissa voit aina vuokrata huoneen. Hotel Aparth Hotel Sunflowerissa odotat aina huoneita talousluokasta sviitteihin. Hinnat esitetään hinnassa.

Loft Aparthotel Yulana on eksolekom

Dressedoming Ulyanovsk Naisten motelli 1,650 ruplaa ostaa halpaa OdeValo4ka Internetissä. U.

Krovatirostov Internet Shop. U tarjoaa pyöreä sänky motelli. Nopea toimitus maksulla vastaanottoon Rostovenadonissa ja Venäjän alueilla. 8 863 308 47 84

Näyttelijä Ville Haapasalo ...

Retket Crimea Retkikierroksissa Crimea Lääkkeitä Crimea Wellness Toursissa Crimea Active Toursissa Crimea-hinnat 2020 matkoja Crimea

Evpatoria Asunnot Halvat 2021 Valitse ja varaa lepo ilman välittäjiä. Paikan päällä yksityiskohtainen kuvaus, hinnat, arvostelut, kuvat, kätevä varaus.

Kepler Transit Hotel Sabiha Gökçen Airport, Istanbul

Viime hetken kupongit Abhasialle elokuuhun 2020, loma-asunto kaikkiin halpoja halpoja

Abhhazia elokuussa Sää, Beach Holidays, arvostelut, hinnat 2020, All Inclusive, viime hetken kupongit Vertaile kaikkien johtavien matkanjärjestäjien retkiä ja varaa lomasi Abhasiassa elokuu Deashev ilman riskejä 8 495 1059395

Viime hetken kupongit Abhasialle elokuuhun 2020, loma-asunto kaikkiin halpoja halpoja
Malediivit: 13 Uusia hotelleja, joissa on ainutlaatuinen lomakohde

Crimea Alushta Loppu 2017 Hinnat

Kutsumme sinut edulliseen lomaan Alushtassa hotellissa Piano Crimea Cozy -hotellissa pienissä rannoissa Ainutlaatuiset ilmastohinnat Alushassa 1500rubissa Älä missaa tilaisuutesi, soita 7 978 022 23 61

Serbian Sanatoriot - Hinnat hoitamalla 2021

Halvat Sanatoriums Crimea 2021 Hinnat, levätä lennolla Talot Halvat

Turistiyritys online Crimea tarjoaa erilaisia ​​majoitustilat edulliseen lomaan Crimea 2021 -hotellissa huoneissa, korkeatasoinen henkilöstöpalvelu, kohtuuhintaiset hinnat ilman ylimääräisiä maksuja ja palkkioita, puh. 8 978 112 09 00

Parhaat perhehotellit Turkissa Nanny Service Children kanssa

Levätä ilman Sanatorium Kislovodsk

Wellness-kupongit Sanatorium Kislovonnskissa. Majoitus ruokaa, erilaisia ​​palveluja, ikkunoita, joissa on Narzan, uima-allas, kuntosali jne.

Economy Mini-Hotel Khabarovsk - 24/7 varaus. +7 (4212) 777-183

Kuinka rentoutua malediivit edullisesti. Vahvistettu henkilökohtaisesti menetelmä

Kuinka paljon lomaa Malediivissa, kuinka paljon rahaa tarvitaan Malediivien, lepää Malediivit kahdelle talvella 2021 lennolla, hinnat Malediivien hinnat

Halvat loma Kaliningradin alueella

Yksityisten edullisten talojen luettelo vammaisille vieraille 750 ruplaa päivässä päivässä. Meillä on pätevä henkilöstö, erityisesti valitut kuntoutusohjelmat, pyöreä-kellon valvonta, viisi volyymin ravitsemus. Tuhannet ihmiset luottavat meihin

Verkko Mini Hotellit tunnissa Moskovassa, Tunnit - hotellit, halvat huoneet yöllä ystäville

Hotellit Bali top5 Useimmat epätavalliset

Talo puu, muinainen majakka, viktoriaaninen aikakauden torni, Hobbit Nora tai koko saari matkustettaessa Yhdistyneen kuningaskunnan kautta voit pysyä epätavallisissa paikoissa

Valikoima Venäjällä olevia odottamattomia hotelleja.

Epävirallisimmat hotellit maailmassa

Löysimme hotelleja, jotka sijaitsevat ylimääräisissä tiloissa, jotka on muunnettu autoista, tynnyriä, putkista jne.

10 Useinta epätavallista hotelleja maailmassa - Valokuvan kokoelma

Hotelli Sea Club Russia Toapse, arvosteluja, hinnat majoitus, varhainen varaus 2019

Kuvaus, arvostelut ja hinnat majoitushotellissa Hotel Sea Club Russia Roapse Tour Operator NTK Intourist

Hotellit kartaan kohteesta: Evpatoria ilman välittäjiä
Mikään ei ole hyvä El Piano Hotel

Mikään ei ole hyvä El Royal Review of Film Chato Sibdepo

Mikään ei ole hyvä El Piano -hotellissa on kummallinen elokuva, joka meni palkkaamaan. Epätavallinen ammunta, jyrkät toimijat, upea musiikki ja erittäin hämmentävä tontti. Menimme ensi-iltaan ja ilman tarpeettomia sanoja ovat valmiita kertomaan mielipiteesi tarkastelussa.

Mirny, Aparthotel

Hotel Cruise Nikolaevka Hotelli Cruise kaupungissa Nikolaevka hinnat, huoneet, valokuva

Hotel Skif 46 3, hotellit Venäjä, Crimea, Simferopol, Nikolaevka Hinnat, Kuvaukset, arvostelut, kuvat. Tophotels Information Arvosana hotelleja, jotka perustuvat nähtävyyksiin turistiliiketoiminta-asiantuntijoiden ja matkailun arvosteluihin.

Missä on parempi valita hotelli Roomassa?

Sunflower Miniotel, Nikolaevka Crimea Hinnat Varaa verkossa

Kiinnostunut Holidays Nikolaevka 2021 Suorat tarjoukset ilman välittäjiä Valokuvat, kuvaukset, tarkat hinnat, arvostelut ja yhteyshenkilöt asuntovaraukseen. Parhaat vaihtoehdot parempaan lepoon

Lepää Nikolaevka ja Sand 2021. Sanatoriums ja Pension Sandy, Pension Nikolayevka

Kohta

Suosittu

Top 10 hotellia kohteessa: Abhhazia, virkistys lasten kanssa Arvostelut 2021 [arvostelu]

Eläkeskuksen, Buryatian tasavalta, Village Nilova Desert. Hinnat 2021, valokuvat, palvelut.

Eläkesäätiö, Irkutsk Hinnat, Valokuvat, Kuvaus Lentokentästä, varaus. Irkutskin alueen sanatriums ja eläkkeet

Guest House Valentina-2 (Visizevo) Hinnat 2021, Virallinen verkkosivusto, Valokuvat, arvostelut

Huonehuolet hotellin tyypit, tyypit ja dekoodaus

Tarjoamme mukavia huoneita hotellissa. Grand Hotel Vidigof on yksi parhaista hotelleista Chelyabinsk, joiden huoneiden hinnat yllättävät sinut monimuotoisuuteen ja palvelu on korkea ja mukava. Arvioi hotellin ja moitteeton maailmanluokan palvelun yksinomainen määrä.

Huoneet ja hinnat Sanatorium Polaria, Sochi

Yksityiskohtaiset tiedot huoneista ja hinnoista voit selvittää Sanatorium Polarin virallisella verkkosivustolla

Lavicon Apart Hotel Collection 5 * (Venäjä / Krasnodar Territory / Nebug). Hotellitarjoukset kohteessa Tophotels.

Rannat Vanha Gagra

Callide Asiakkaiden arviot. Kuvaus, ominaisuus, olosuhteet, viralliset tiedot Abhaziahotelista. U.

Hotellit Adler ruokaa: arvosteluja, hintoja, valokuvia

Sohva mini s. Novofodorovka Saki

Paras loma Novofedorovka 2021. Luettelo hotellit, sanattorit ja hotellit Novofedorovka. Majoitus Novofedorovassa, jossa on merkki kartalla. Osoitteet ja puhelimet Hotellit ja hotellit, arvosteluja ja valokuvia. Arvosana paremmin Housing Novofedorovka.

Lepo Kazan 2021: Hinnat Missä elää, mitä nähdä. | Ilma-alus

Kuban Hotelers opettaa palveluitaan Internetin kautta ja etsiä uusia asiakkaita.

Tämän vuoden tammikuusta 1. tammikuuta hallituksen päätös tuli voimaan hotellihuonepalvelujen tarjoamista koskevien sääntöjen hyväksymisestä Venäjän federaatiossa, mikä tiukentaa merkittävästi hotellin johtajien vaatimuksia. Tatiana Belova, johtaja, Hospitality-alan johtaja CBRE Strategic Consulting Department, uskoo, että luokittelu auttaa tekemään avoimen markkinoiden ja parantamaan matkailualueen palveluiden laatua.

Uusia hotelleja kohteessa Abhhazia 2021, Abhhazia Uusi Hotel Hinnat 2021 Travel Tour Book Now, New Abhhaz Hotel, Uusia hotelleja kohteessa Abhhazia.

Novotel Moscow City Stayforlong

Novotel Moscow City, Moskova, Leikkaus, Venäjä Etsi parhaat tarjoukset RoomGuru. Vertaile hintoja kaikille parhaille varauslomakkeelle. Käyttäjien arviointi 8.6 Out of 10 perustuu 4392 arvioon.

Top 5 Hotellit

Novotel Hotel Moscow Sheremetyevo Airport 4, Moskovan hinnat. Hotel Novotel Moscow Sheremetyevo Airport

Novotel Moscow Sheremetyevo Hotel sijaitsee lentokentällä minuutin saatavuus pääterminaaliin. Se tarjoaa huoneita kolmeen ja kahden hengen huoneeseen, joista jokaisella on virkistysalue, työtila ja kylpyhuone, kaikki varustetut huonekalut ja moderni

Käytämme evästeitä
Käytämme evästeitä varmistaaksemme, että annamme sinulle parhaan kokemuksen verkkosivuillamme. Käyttämällä verkkosivustoa hyväksyt evästeiden käytöstä.
Salli evästeet.