YE: n Technopark Aparthotelin arkkitehtoninen käsite on kehittänyt johtavan venäläisen ABD-arkkitehtitoimiston. Julkisivua levitettiin "kuurojen" ja lasitettujen pintojen vuorotteluun, ulkonevat ja avautuivat julkisivun kuvion ja muovin mukaisesti. Ulkoseinien kohdalle käytetään ilmastoidun julkisivun järjestelmä, jossa on verhouskomposiitti Aluminium-paneelit.

Kaikki huoneistot ovat saatavilla investointeja varten. Omistajien edun vuoksi on ammattimainen rahastoyhtiö Ye: n palveleva ja vuokraushuoneisto.

Lopeta. On laadukas eurooppalainen viimeistely numerolla vain ympäristömateriaaleista todistetuilta toimittajilta.

Suunnittelu: Studiot Alkaen 18,5 neliömetriä. M, parannetut studiot, standardi ja parannettu yhden huoneen huoneistot sekä tilavat kahden makuuhuoneen yksiköt 70-90 m². m

Huoneistoissa on keskeinen ilmastointijärjestelmä, jolla on mahdollisuus yksilölliseen säätöön, moderni lämmitysjärjestelmä, LED-valaisimet, TV, puhelin ja Internet-yhteys.

Hotel "Ye's Technopark" sijaitsee Yuao Moskovan Danilovskin alueella, 45 metrin päässä Technopark-metroasemalta, joka yhdistää modernin kehitetyn liiketoimintapuiston Nagatino I-Land ja maailman suurin sisätilojen nähtävyyskeskus "Unelmien saari." Danilovskin alueella on kuuluisa Torpedo-stadion. E. STRELtsova. On 9 koulua ja 18 esikoululaitosta.

Kaksi ensimmäistä kerrosta avaa nykyaikaisen kauppagallerian, jossa on kauppoja lapsille ja aikuisille, supermarket, trendikkäiset kahvilat ja ravintolat. Kolmannessa kerroksessa on aulassa, todellinen avaruustila, kuntokeskus sekä toimiston hallintayhtiö. Asukkaiden mukavuutta -1-kerroksessa on 24 tunnin pysäköinti. Kuljetus: Andropomin keskustaan ​​TTK - 7 minuuttia Puutarhanrenkaat - 15 minuuttia.

Ye: Kerro minulle "kyllä" mukava elämä

Vähennysalue houkutteli Yhdysvaltain infrastruktuurin turvallisuutta. Tietenkin esineitä tarvitaan joka päivä: kauppoja, pankkien sivuliikkeitä, apteekeita ja niin edelleen, mutta ne eivät ole kiinnostuneita meistä. "Ye's Technopark" vieressä on toiseksi suurin (Moskovan kaupunki), Nagatino I-Land Business Center. Täällä on lisäksi toimistoja, ravintoloita, kuntokeskuksia ... Toinen kunnollinen naapuri on huvipuisto "Dream Island". Asuntokompleksin toimitushetkellä se toimii, mikä tarkoittaa, että nähtävyydet, sirkus, elokuvakompleksi, kahvilat, putiikit toimivat.

Vähemmän arvokasta infrastruktuuria odotetaan monimutkaisessa itse. Kaksi ensimmäistä kerrosta vie kauppagalleria. Tässä ovat myymälöitä aikuisille ja lapsille, supermarket, kahvilat ja ravintolat. Kolmas kerros on annettu kuntokeskuksessa, koveltavan avaruudessa, aulassa ja toimistossa rahastoyhtiö monimutkainen.

Ye: n

Ennen siirtymistä yksityiskohtaiseen tuttavuuteen "Ye's Technopark", me syvemmälle historiassa. Menellisesti Siirry vuonna 2011. Silloin luotiin Ye Apart-kompleksin verkosto. Pioneer GK: n ajatuksen mukaan tämä on erityinen kiinteistö - hotellin symbioosi, asuminen ja sijoitusvakuutus. Huoneistoja voidaan käyttää majoitukseen, luovuuteen, liiketoimintaan, vuokrasopimukseen.

Huoneistot

Noin 1000 huoneistoa on suunniteltu 25-kerroksisessa monoliittisessa tiilirakennuksessa, jossa on moderni ytimekäs julkisivu. Ostajien valinta antaa 5 kiinteistöä.

Huoneistossa on viimeistely. Joissakin yksiköissä on kaikki huonekalut ja kodinkoneet. Emme peitä, pidämme siitä, mutta kuten asuntojen ostajat. Joillekin tämä on valmiina sijoitusvakuutus, muille - Kiinteistöt, joissa voit huomata talonpuolen välittömästi avaimen vastaanottamisen jälkeen ilman lisäkustannuksia, voimia ja aikaa meluisaan pölyiseen työhön.

Aiheeseen liittyvät julkaisut.

Top 3 parhaat nuoret Marmaris Turkissa
Point of Comma Apartment Apartments. Moskova. Hinnat 2021.

Virallinen verkkosivusto varaus hotellit DOT Spaniwn Apart. Kansallinen matkanjärjestäjä Alean.

Anapa-huoneistot, joissa on uima-allas ja lähellä merta
Apartments Oma, Moscow varaus Vashothersin kautta

Kaikissa huoneissa ja huoneistoissa on täysin varustettu minigulate. Point-pilkulla sijaitsevat huoneistot, joissa on ilmastointi ja taulu-tv.

Kohta

Viimeiset mielenkiintoiset osat sivustolla.

  • Mielenkiintoista
  • Uutuudet
  • Usein katsotaan
  • Suosittu

Side Apart Hotel TurkistotEdiformeriForesmies. Tophotels hotelliarvosana ja hotellit.

Hotel Minta Apart Hotel Aparthotel Tourit, Hight, Valokuva ja kuvaus Hotel Tour The Tour The Minta Apart Hotel Aparthotel 3 alkaen Poehalisnnami. A.

Hotelli Arviota Isabella Apart 3 * (Alanya)

Matkailijan menneisyydestä sai Hotel Companyn Prisk Hope

2 tähden matkailutalous sijaitsee 4 km: n päässä Ostankino Tenerbashni ja 1,5 km Vdnhista. Asiakkaat voivat nauttia ilmaisen Wi-Fi: n alueilla.

LLC Apart Hotel

Asiantuntijat kertoivat huoneistoista eri huoneistoista

Pietarissa tänään toteutetaan useita tusinaa hankkeita, joita kehittäjät on merkitty aparthoteliksi. Neliömetrin hinta tällaisissa uusissa rakennuksissa on hieman alhaisempi kuin alueen keskiarvo, joka houkuttelee ostajia. Olipa osto suotuisa tulevaisuudessa, arvioiden asiantuntijat eroavat toisistaan.

Parhaat hotellit Istanbul 3 tähteä Sultanahmet-alueella
Asun huoneistossa - aikaisemmin minulle tällainen asuminen ei edes ollut olemassa. Kun etsin huoneistoa vuokralle, minua rakasti Pietarin Moskovan alueella - se on erittäin vihreä, jossa on laaja keinot, kehitetty infrastruktuuri, puistot ja kaukana keskustasta. Kuva: BN. u alkaa etsiä asumista vain metroaseman Moskovan ja tähden alueella, tajusin, etten voinut nähdä minua budjetissani (20-23 tuhatta)

Ohjeet miten ja missä varata asuntoa ulkomaille

Mikä on ero huoneistoista säännöllisestä huoneistosta, jonka vero on velvollinen maksamaan omistajia ja mitä rajoituksia asettaa tällaisen kiinteistön oikeudellisen perussäännön. Kaikki ja vastaan.

Huoneistot: erot asunnosta, ammattilaiset, haitat

Asunnot ja huoneisto Mikä ero

Selvitä, mikä ero asunnon ja huoneistojen välillä on helpompaa ja kannattavampaa elää. Edut ja haitat, majoitusominaisuudet, käyttötarkoitukset ja verovelat.

Avoimet työpaikat toimivat Moskovassa ja Moskovan alueella

Uudet avoimet työpaikat Huoneistohotelli Moskovassa. Vapaa ja nopea haku 960 000 avoimesta työpaikasta. Täysi, ajallinen ja osittainen työllisyys. Kilpailukykyinen palkka. Tietoa työnantajista Moskovassa. Aloita uusi ura juuri nyt

10 parasta hotellia Charm El Sheikh lepotilassa 2021

Huoneistohotelli Voghe Premium Flats

Varaus Valencia Apartments takaa parhaan hinnan ilman palvelumaksuja ja ilman välittäjiä. Valencian Valencian, Espanjan 99 huoneiston mukaan tarjoamme usein suuria alennuksia jopa 45 ja erikoistarjouksia. Standardin kaksinkertaisen ja kolminkertaisen lisäksi on myös nelinkertainen, viisipaikka ja kuusivuode.

LCD Valo Kehittäjä Lemminkainen Virallinen sivuston valikoima asuntoja, suunnittelu ja hinnat ...

Apart Complex Valo Valo Developer Lemminkyainen, varastossa 273 erilaisia ​​lankkuja ja hintoja, Pietari, Frunzen District, ul. Salova, 61, valaistu ja

Parhaat perhehotellit Turkissa Nanny Service Children kanssa

VALO-projektin tiimi

Huoneistojen kompleksin kehittäjä Valo LLC Gals ilmoitti asuntojen siirron alkuvaksi omistajille.

Apartments Variant V56, Pietari

Valuuttahinnat lepoa varten variantissa N17, Rossiañanct Petersburg, vuonna 2021. Kuva huoneista, matkailun arvostelut, luokitus ja kuvaus variantti N17

Huoneistohotelli Variant N17, Pietari - Hinnat Hotellit, arvostelut, valokuvia, huoneet, Yhteystiedot | Virallinen sivusto 101hotels.com.

Sakvoyuzh

Myytävänä huoneistot Aparthotelissa Seuraava, yksi parhaimmista komplekseista Vasilyevskin saarten huoneistosta 25-80 neliömetriä. M. M maanalainen pysäköinti 80 autolle suljettu alue, vartija, maisemapiha.

Muistio matkailijoille, jotka vierailevat Malediivit - matkanjärjestäjä Biblio Globe
10 parasta hotellia Charm El Sheikh lepotilassa 2021

Apart Complex Start Studio ja Mikään paitsi Studios Secret Ostaja Kiinteistöt St. Petersburg Living.ru

Huoneistot LCT aloitushinnat 1,1 miljoonaa ruplaa, alue 18 m2. Suunnittelu, arvosteluja, valokuvia, asumissuunnitelmia ja asuinrakennuksen rakentamista.

Spa Crimea, Spa-hotellit, Spa-keskukset tarjoavat vapaapäiviä, elpymistä ja hoitoa Crimeassa.

Kuinka kasvoi Aparthotel pystysuorassa metsässä hinnassa ja valmiudessa

Valikoima Retkiä Salekhard-hotellille Vertical Russia St. Petersburg Osta kiertue hotelliin pystysuora parhaaseen hintaan 2021 lento

Parhaat hotellit Turkissa | Top-10-luokitus vuonna 2019

LCD aloittaa aloitushinnat Huoneistoista PSK: n kehittäjän virallisesta verkkosivustosta, arvosteluista, valokuvista, Suunnittelusta. W.

On jo pitkään unelmoinut ostaa asunnon uudessa rakennuksessa tämän sivun Parnass-metrolla, kaikki tämän alueen LCD kerätään.

Huoneistohotelli sijaitsee näkyvästi Mustanmeren rannikolla ja on monimutkainen useiden uusien rakennusten monimutkaisia ​​huoneistoja, joissa on kehittynyt infrastruktuuri ja korkea palvelun taso. Kehitetty infrastruktuuri, suljettu alue, leikkipaikka, puistoalue, oma uima-allas ja mukava ranta, joka sijaitsee 200 metrin päässä.

Kohta

Suosittu

Työ ja avoimet työpaikat Administrator Maid Metro Krasnogvardeyskaya Moskovassa - Hinnat ja arvostelut. Työ ja avoimet työpaikat piikavalvontaviranomaiselta edullisesti youdo

ProMinen Aparthotel Sochi Adler Apartments Hinnat Qalum Argo

Aparthotel ProMinent Sochi Ei hotelleja Venäjä, levätä Venäjällä Tour Operator Paks

Home Native

Parhaat huoneistohotellit Krasnoyarsk alkaen 2083 RUB per yö, 2021 Nochi.com

Hotel 35 Suuri Maritime Street kaupungissa St. Petersburg Kaikki tiedot Kuva hotellista kartalla, hotellipalvelut 35 Suuri Maritime Street, Room-varaukset Komissio 0.

Hotel Apart Hotel Vintage (Abrau-Durso). Viralliset hinnat 2021.

Uutiset Hotel hotellit Boar. W.

Abraudyursco kylä, joka sijaitsee lähellä Novorossiysk, kuuluu Krasnodarin alueelle. Pohjimmiltaan se sisältää kaksi siirtokuntaa. Ensimmäinen Abrau, joka on viihtyisä rauhallinen alue saman järven rannalla, sijaitsee vuoristossa. Toinen Durso, pieni hiljainen lomakeskus kaupunki Mustanmeren rannikolla. Aikaisemmin suuret vieraat saapuivat tähän ratkaisuun, hieman myöhemmin, viininvalmistelu alkaa aktiivisesti kehittää.

Näyttelijä Ville Haapasalo ...

Hotelli South

Aparthotel Apartments on Alley Heroes Volgogradin virallinen sivusto, Residence, Hinta päivässä. Huoneisto Allee Heroes Volgograd Osoite kartalla, puhelin, yhteystiedot, online-varaus

Hotel Vorontsovsky 4, Moskovan hinnat, valokuvia, arvosteluja, puhelin, osoite kartalla, varaa huone 191hotelsin virallisella verkkosivustolla. Om.

Vain 10 minuutin päässä Mustanmeren rannikolla on viihtyisä huoneistohotelli vorontsovsky. Hotellin sisäänpääsy tarjotaan 15 tyylikkäässä studiossa, ylivoimainen, sviitti, perhe

Rautatieasema, Metro, keskus, raportointi asiakirjat., Nizhny Novgorod> Asiakkaiden arviot

Voyage Hotel varaus Center Hotel Resort Sheregesh

Huoneistohotelli Voyage sijaitsee kaupungissa Veliky Ustyug, Lane. Vallankumouksellinen, d. 5. Huoneiden hinta 1 050 ruplaa. Palvelut WiFi, Pysäköinti, Internet, Souvenir Shop, Huonepalvelu, Savuttomia huoneita, Perhehuoneita, Ilmainen pysäköinti, WiFi ilmainen, Savuttomia koko, Lentokenttäkuljetuspalvelu, Yksityinen sisäänkirjautuminen lähetys, Siirrä lisämaksusta, Siirrä Toissi Lentokenttä on ilmainen, Dual Airportin siirto on maksettu, tuotteen toimitus, WiFi on saatavilla koko ajan.

Kiinteistönvälitystoimisto Villa Flora - Asiakkaiden arvostelut.

Asunnot investointi. Miksi ostaa ja miksi se on kannattavaa

Vincentin omaisuuden asiantuntijat kertovat siitä, miksi asuntojen hankinta Sochi on kannattava ja lupaava investointi.

Hotel Courtyard merellä, Yalta - varaus työn kautta. U.

Hotellit Crimea All Inclusive. Lepää Crimea, Alushta Hotel Sea Davakoso

Hotel Courtyard on merellä Yalta, Huone Huone Huone Huone yhdelle Huonepalveluihin ... Meri, 4. Hintavertailu. Arvostelut. Hotelli on kartalla ja panoraama. Tai hallitukset ilman komissiota

Parhaat perhehotellit Turkissa Nanny Service Children kanssa

Diplomat Residence Aparthotel. Yalta, Resort. Hinnat 2021.

Hotelli Perhe, Hotellit Venäjä, Crimea, Yalta, Yalta Keskushinnat, Kuvaus, arvostelut, Kuvat. Tophotels Information Arvosana hotelleja, jotka perustuvat nähtävyyksiin turistiliiketoiminta-asiantuntijoiden ja matkailun arvosteluihin.

Käytämme evästeitä
Käytämme evästeitä varmistaaksemme, että annamme sinulle parhaan kokemuksen verkkosivuillamme. Käyttämällä verkkosivustoa hyväksyt evästeiden käytöstä.
Salli evästeet.