Mini Hotel Atmosphere *

 • ilmainen Wi-Fi
 • vaellus
 • maksettu siirto
 • Pelihuone
 • Ilmastointi <
 • Lemmikkieläimet sallittu
 • Lisää
 • ylimääräiset makuupaikat
 • Älä tarjoa lisävuoteita täällä.
 • Älä tarjoa vauvan vauvansänkyä täällä.

Huoneet ja hinnat

Moskovsky Mini-Holidays Time Of Travelin, ymmärsin: Jos haluat elää lähemmäksi nähtävyyksiä, joko kirjoita pyöreä summa tai elää Spartanin olosuhteissa. Kaikissa turistikohteissa on sekä tyylikkäitä hotelleja että ardent hostellit. Mutta haluan aina löytää jonkinlaisen kultaisen keskeltä. Onneksi se on. Vietin mini-loma Mini-Hotel-tunnelmassa. Tärkein plus minulle sijainnissa: Tämä on Alue Khamovniki, melkein sydämessä ...

Arvostelun ja arvioinnin sisällön on oltava merkityksellisiä seuraavalle matkoille, ja tämä me lähetämme arkistoon yli 36 kuukautta.

Review voi jättää vieraan varaamalla majoitusta varauksen kautta. Om ja pysähtyi varatulla sijoittelulaitoksella. Tämän säännön ansiosta tiedämme tarkalleen, että kaikki palautteemme on kirjoittanut todelliset vieraat. Kuka voi paremmin kertoa muille ilmaisen aamiaisen, ystävällisen henkilökunnan ja hiljaisen huoneen, mitkä ovat asiakkaita, jotka olivat vakuuttuneita tästä omasta kokemuksestaan?

Haluamme jakaa näyttökertoja kanssamme - sekä positiivisia että negatiivisia käyttäen muutamia yksinkertaisia ​​neuvostoja.

Tietoja palautteesta Uskomme, että asiakkaiden arvosteluja ja vastauksia majoitusesineiden edustajilta näyttää erilaisia ​​mielipiteitä ja auttaa asiakkaita tekemään päätöksiä valittaessa majoitusta.

Lähestymistapa arvioihin

Julkaisemme kaikki täydelliset palautteet mahdollisimman pian riippumatta siitä, onko se negatiivinen tai positiivinen edellyttäen, että se on tarkistanut varaussääntöjen noudattamista. om. Näytämme myös selvästi lähetettyjen tietojen tilan.

Käytämme samoja sääntöjä ja standardeja koko käyttäjän sisällölle sekä asiaankuuluvat vastaukset esineiden edustajista.

Uskomme, että käyttäjien ja esineiden edustajien mielipiteet eivät tarvitse kommentteja. Emme ota huomioon objektiivisuuttaan. Varaus. OM - vain kanavan jakelu kommentit vieraille ja yhteistyökumppaneilta.

Arvostelujen säännöt ja standardit

Näiden sääntöjen ja standardien avulla haluamme saavuttaa varauksen. OM näytetään hyödyllistä sisältöä, joka soveltuu koko perheelle. Samaan aikaan emme halua rajoittaa kriittisten lausuntojen ilmaisunvapautta. Ne edustavat arvoa, riippumatta emotionaalisesta väristä.

Kommentit pitäisi olla matkalla. Hyödyllisin palaute on yksityiskohtainen ja auttaa muita tekemään onnistuneempia ratkaisuja. Älä lisää henkilökohtaisen, poliittisen, eettisen tai uskonnollisen luonteen huomautuksia. Mainostiedot poistetaan. Kommentit varauksesta. OM on lähetettävä asiakastukipalveluun tai yhteistyökumppaneille.

 • 16. 3. 016 - 11: 00 Paras Moskovan hostelli turisti!) Hyvä päivä, hyvät lukijat! Aloitan siitä, että olen hyvin yllättynyt (!): IRECOMMENDin verkkosivuilla, palautetta tästä hostellissa on ensimmäinen! Erittäin outo, koska "Thomas" on erinomainen mini-hotelli, ja sinun pitäisi tietää hänestä matkani Moskovaan tapahtui helmikuun alussa.
 • 15. 1. 018 - 21: 51 Mini Mini -hotellissa Moskvnalin keskustassa Mini Hotel "Krasin" -huoneessa New Yearin loma. Erittäin hyvä majoitus Moskovan keskustassa. Hotelli ei itse ole iso, laskettu 13 huonetta. Erittäin vieraanvaraiset järjestelmänvalvojat. Alexander kertoi yksityiskohtaisesti, missä voit syödä piirissä, jossa nähdä nähtävyydet. <
 • 19. 1. 018 - 19: 24ndogo Hostelli Moskovan keskellä "Ideal" - Matkailuohjelman ihanteellinen vaihtoehto - Motherlandin pääkaupunki, väkijoukko matkailijoille vuosittain osallistua tämän kaupungin sankarin. Joten me jotenkin päätti viettää viikonloppuna, kävelemällä punaisen neliön ympärillä, GUU, Gorky Park .. De Aloita Nonoshvichi? Valtava määrä hotelleja, hostellit meidän valinta laski Mini-Hotel "Ideal".
 • 17. 6. 018 - 15: 566655555 minuutin kodikas hotelli 15 minuutin päässä Belorussin asemalta. Yksinkertainen, mutta erittäin hyvä! Hei ystävät! Kesäkuun lomille minulla oli lyhyt matka Moskovaan, joten olin hylätty etukäteen etsimällä hotellia. Tarkastellaan tietenkin vain budjettivaihtoehdot, - No, tässä on totuus, miksi tarvitsen numeron 5000 ruplaa, jos aion vain viettää yön siinä?
 • 05. 4. 019 - 18: 36dizytyter, puhdas ja viihtyisät huoneet. Kohtelias, reagoiva henkilökunta. Sopiva sijainti. Minulle tämä mini-hotelli on ennen kaikkea kiitosta! Kaikki Big Hei! Päätimme viettää tämän loman kauniissa Moskovan kaupungissa. Tietenkin sekä kukaan, tarvitsimme unelman, ja tämä valitsee paikan nukkumaan. Etsimme sopivaa sijaintia hyvin pitkään ja tärkein budjettihotelli. <
 • 13. 1. 020 - 12: 32hybrid hostelli ja mini-hotelli. Älä jakaa tilaa muiden ihmisten kanssa jopa yhden yön. Siksi työmatka Moskovassa etsin vaihtoehtoa yhdelle. Ja halpa. Juhla muun muassa antanut tämän vaihtoehdon. Se on kirjoitettu - mini-hotelli "Kuukarek Mini Hotel".
 • 15. 2. 017 - 08: 502 minuuttia Lauraa Adlerissa. Positiivinen palaute vuodesta 2015 i Muokkaa vuonna 2018! Joten alun perin kuulostanut palaute lisättiin 3 vuotta sitten. Adlerissa mieheni ja minä lepäsi toukokuussa 2015. Asuminen ei kirjoittanut etukäteen, talon omistaja rautatieaseman kanssa tuotiin tänne. Kun he keskustelivat määrästä, jonka odotamme, he sanoivat välittömästi, että 1000 ruplaa päivässä kaksi.
 • 12. 7. 017 - 16: 10ComPortly ja budgtrare ennen tämän hotellin lentokentältä ei ole melko vaikeaa, lähellä on pysäkki. Sijainti keskustassa. Tarkista 14. 0 tuntia. Tämä on otettava huomioon. Saavuin aikaisin, joten minun piti odottaa kauan, mutta heti kun ratkaisun aika lopulta tuli, tapasin ystävällinen rakastaja.
 • 26. 8.020 - 11: 5628un Mini-Hotel "Esquins" aivan Moskovan keskustassa. Hei kaikki! Moskovan keskustassa sijaitseva pieni mini-hotelli "Esquins" sijaitsee 3. Hyvä paikka kaupungin vieraille, edulliseen hintaan ja hyvällä paikalla. Aloitan kaiken kunnossa. Hotelli sijaitsee osoitteessa Moskova, Petrovsky Boulevard 15 Rakennus 1.

  L>
 • Kylpyhuone
 • kylpyhuone suihkulla
 • Mukavat sängyt
 • yöpöydät
 • taulukko
 • tuoli
 • TV
 • peili
 • räätälöityjä valaisimia
 • Ilmainen Wi-Fi
 • vaatekaappi

  Hotel Large 25 on mielenkiintoista pysyä matkailijoita liiketoimintakäynteillä ja tavallisilla matkailijoilla. Hyvä kuljetus pääsy kaupunkiin ja viimeisimpiin hintoihin keskustelee hotellin tärkein etu.

Aiheeseen liittyvät julkaisut.

Detroitin kulku tulee ihmisen - Mission numero 10: Beggages
Minigitel AviamoTornaya

Mini-teleMotori sijaitsee Wistoric Building Moskovassa. Ilmainen WiFi on saatavilla koko hotellissa. Kaikissa huoneissa on taulu-tv ja työntekijä.

Avita Hotel on Asennuskatu

Vertaa kaikkia tarjouksia ja varaa hotelli Avita 1 В г. Moskova parhaaseen hintaan kajakki. Huoneet alkaen 1200.

Kohta

Viimeiset mielenkiintoiset osat sivustolla.

 • Mielenkiintoista
 • Uutuudet
 • Usein katsotaan
 • Suosittu

Varaus System Academservis Varaukset hotellit ja hotellit verkossa

B96 Mini6 sijaitsee Pietarissa. Se tarjoaa ilmaisen Wi-Fi: n ja poreallas. Huoneita taulutelevisio, vesihieronta ...

Darina-Sea, Tsandripsh, Abhasia, Gagra | asiakkaiden arvostelut

Hotelliyhtiö Sevastopolissa.

Crimean Seafood erityinen ylpeys niemimaalla ja real magneetti matkailijoille. Jotta voit nauttia ostereista, simpukoista, radansista tai rumpuista ...

Sevastopol. Retket Crimealle. Venäjä

Hotel Barbaris, Kiev Hotel Cost Barbaris Hotel

Mini-Barbaris, Berezniki. Kuvaus Mini-barbaris, valokuvahuone, majoitus, kustannukset. Vapaa varaus virallisella verkkosivustolla Vashothers.com puhelimitse 74996538073.

Meripuisto

ROS Hotel Baumanskaya, Moskova, Venäjä

MiniGonian Ros Hotel Baumanskaya sijaitsee kätevästi Moskovan Basmannyn alueella, 4.4 km Domamusea V. M.

VisiZevo: Hotellit, joissa Uima-allas, yksityinen ranta, lähempänä merta
Huoneet huoneet ja hinnat 2021 | Hotelli

Olkhon

Hotellit ja majoitus Baikal. Baikal majoitus. Erikoistarjoukset, alennukset, taukoja ja lomia Baikalissa

Art Hotel

Miniottel Baikal Trophy Hotel

Suuren kauniin Baikalin rannalla sijaitsevat Romany Minibyle, jossa on yksityinen pysäköinti ja karaoke. Hotellissa on myös kuljetuspalvelu ja retkipalvelu, josta kerrotaan mielenkiintoisista retkistä järvestä ja ympäröivästä alueesta.

Keittiö. Sota hotellille, TV-sarjoille (STS): Premiere, Ilmoitus, Final Season, Date Premiere, Kaikki projekti, näyttelijät, roolit, valokuva

Mini Lake Valkoinen, Tomsk, Venäjä

Kasvu päähotelli, huoneen hinta 540 r., Rating 8., 7 arvostelua, Orenburgin alue, Venäjä. Hintavertailu. Arvostelut. Hotelli on kartalla ja panoraama. Tai hallitukset ilman komissiota

Osoitteet, Virallinen verkkosivusto, arvosteluja, tuotekatalogi

Hotel Arbor, Basmanny

Minibutit luonnossa. Arbor 1000, tunti. Jopa 25 vierasta. Mangal, vartaat, grillit. Buffet 300,.

Kiireellisesti piika toimii Mini-laitoksessa Blagoveshchenskissa 2021 395 avoimia työpaikkoja Jooble

Vasen pankki on lähin, Blagoveshchensk. Osoite proletarskaya, 24 kartalla, puhelinnumerot, käyttö, arvostelut.

VisiZevo: Hotellit, joissa Uima-allas, yksityinen ranta, lähempänä merta

Mini-hotelli Blokhinissa Pietarissa

Blokhinin sängyt, joissa on ilmainen Wi-Fi, sijaitsee Pietarissa, 5 minuutin kävelymatkan päässä Sports-metroasemalta.

Levätä Antalyassa kesällä kaikki osaksi ensimmäisellä rivillä, kustannukset

Mini-jalostus Shortsit Staronev

Mini-Blues, Pietari Seuraava Arvostelut ja katso kuvia todellisia matkustajia. Tarkista sijainti sekä löytää tulevat ravintolat ja nähtävyydet interaktiivisella TripAdvisor-kortilla. Vertaile hintoja ja valitse parasta erikoistarjousta vierailustasi.

Kiinteistönvälitystoimisto Villa Flora - Asiakkaiden arvostelut.

Hotel Bogdana, Dombay hinnat, arvostelut, varaa online

Bogdan hotellit ja majoitus. Bogdanin sijoittaminen. Erikoistarjoukset, alennukset, taukoja ja lomia Bogdanissa

10 parasta hotellia Charm El Sheikh lepotilassa 2021
Parhaat perhehotellit Turkissa Nanny Service Children kanssa

Hostellit kadulla Suuri Avenue P .. Pietari

MINIOTTEL LARGE 45 Pietari, Venäjä. Alhaiset hinnat mini-huoneen huoneissa on suuri 45. Arvostelut Mini matkan käyttäjät. U. Varaus mini-45 mini Pietarissa.

Hotellit Popovki Krym, Venäjä, Hinnat 2021, Yhteystiedot, Arvostelut, varaus

Varaa brize-hotelli, levätä Schelkino 2021, Crimea sivuillamme todelliset hinnat ja arvostelut, suorat yhteydet ilman välittäjiä

Villa Lara-3D, Sveti-Philip ja Yakov, Kroatia

Mini Hotel Briz, Popovka, Crimea

Yksityinen Guest House Breeze uima-altaalla lomakeskuksessa Popovka tarjoaa edullisen loman ympäristöystävällisellä länsirannikolla Crimea

Lingonberry Mini-Se Severodvinsk, Huoneen hinta alkaen 1150 s., Rating 7.8, 1 arvostelu, ul. Rautatie, talo 31 A. Hintavertailu. Arvostelut. Hotelli on kartalla ja panoraama

Kohta

Suosittu

Panorama, valokuvat ja organisaatiot

Minitel 'For Bubeterskaya Stretergurg VENÄJÄ TAIO NUMERO Valokuvahinnat 2021

Miniotel in Bukarest Street Virallinen verkkosivusto, yksityiskohtaiset yhteystiedot puhelimet, osoitteet, arvostelut, yrityksen toimintatunnit ja paljon muuta Orghost. Tule ID 1379194

10 parasta hotellia Charm El Sheikh lepotilassa 2021

Botanichesky Hotel Moscow

Guest House Botanical Hotel Kasvitieteellinen arvostelu Traveler Reviews, Valokuvat ja parhaat tarjoukset kohteesta Botanic Guest House

Hotellit Phi Phi, Valintani arvosteluja ja arvostelut

Mini-Center, Arkhangelsk, Venäjä

Median otsikot kirjoittivat verolaadun kansi, joka antoi venäläiset hotellitarvikkeet pois veroista. Jos aikaisemmat yhteistyökumppanit varaavat. OM: sta Venäjältä maksetaan suoraan arvonlisäveron arvo veroviranomaisille, nyt palvelu lasketaan ja maksetaan veroja ...

Aparthotel Imeretinsky - Maritime Quarter, Krasnodar Territory. Virallinen sivusto Talo: Hinnat 2021, kyky varata.

Home bouchee.ru.

Kuvaus Bouchee Miniotel Moskovassa, valokuvissa ja arvosteluissa. Varaa nyt Bouchee Mini Hotel, Instant Vahvistus sähköpostitse.

Mökki Kapteeni Musta, Pitsunda, Abhhazia. Osta lippu. Yksityiskohtainen kuvaus, majoitushinnat, huoneiden luokat, infrastruktuuri. Tour Operator Gaga Tour

Hotel Del Mar, Abhhazia, Pitsunda, POS. Ledza, ul. Primorskaya, 16.

Mökki Kapteeni Black sijaitsee Pitsunda Ledzan alueella, kuuluisan Golden Bank of Abhasian alueella. Mökit on rakennettu kirjaimellisesti kymmenen metrin päässä rannasta ensimmäisessä nauhalla. Lähistöllä ovat suosittuja matkailijoiden keskuudessa lomakeskuksessa. Katso majoituksen virkistyskustannukset. Huoneen luokat Kaksi kolminkertaista tavanomaista huonetta. Ihanteellinen nuorille, perheen rantalomalle.

Bungalow Mini Hotel

Bungalowin mini sijaitsee Pitsunde, alle 1 km: n päässä Bichvinin rannalta.

Administer Hotellit

Bouchee Mini Hotel.

Boucheen Miniotel sijaitsee Moskovassa, 18 minuutin kävelymatkan päässä puistosta ja 1,7 km: n päässä Gum Department -myymälästä.

Village Kuchugury

Mini Hotel Class, Pietari, Keski-alue, Blacksmith Lane, 19 B

Mini Hotel Clastsotel Pietari kartalla. Yksityinen mini Hotel Pietari lähellä Ligovsky Avenea, Marat Street ja Ligovsky Avenue Kuvaus, osoite, yhteystiedot, puhelin, virallinen verkkosivusto, hinnat, hinnat, hinnat, Valokuvat ja arvostelut

Art Ulyanovsk alkaen 1,489 ₽ Ulyanovsk - KAYAK

Mini Hotel Dostoevsky 10 Pietarissa, Samsonov hotellit

Kaivos Moskovassa. Mahdollisuus online-panssari, huonehinnat, mukava majoitus nehahuoneen mini.

Käytämme evästeitä
Käytämme evästeitä varmistaaksemme, että annamme sinulle parhaan kokemuksen verkkosivuillamme. Käyttämällä verkkosivustoa hyväksyt evästeiden käytöstä.
Salli evästeet.