Arvostus ja arvioinnin sisältö on merkityksellinen seuraavalle matkoille, ja lähetämme arvostelut yli 36 kuukautta arkistoon.

Review voi jättää vieraan varaamalla majoitusta varauksen kautta. Om ja pysähtyi varatulla sijoittelulaitoksella. Tämän säännön ansiosta tiedämme tarkalleen, että kaikki palautteemme on kirjoittanut todelliset vieraat. Kuka voi paremmin kertoa muille ilmaisen aamiaisen, ystävällisen henkilökunnan ja hiljaisen huoneen, mitkä ovat asiakkaita, jotka olivat vakuuttuneita tästä omasta kokemuksestaan?

Haluamme jakaa näyttökertoja kanssamme - sekä positiivisia että negatiivisia käyttäen muutamia yksinkertaisia ​​neuvostoja.

Tietoja palautteesta Uskomme, että asiakkaiden arvosteluja ja vastauksia majoitusesineiden edustajilta näyttää erilaisia ​​mielipiteitä ja auttaa asiakkaita tekemään päätöksiä valittaessa majoitusta.

Lähestymistapa arvioihin

Julkaisemme kaikki täydelliset palautteet mahdollisimman pian riippumatta siitä, onko se negatiivinen tai positiivinen edellyttäen, että se on tarkistanut varaussääntöjen noudattamista. om. Näytämme myös selvästi lähetettyjen tietojen tilan.

Käytämme samoja sääntöjä ja standardeja koko käyttäjän sisällölle sekä asiaankuuluvat vastaukset esineiden edustajista.

Uskomme, että käyttäjien ja esineiden edustajien mielipiteet eivät tarvitse kommentteja. Emme ota huomioon objektiivisuuttaan. Varaus. OM - vain kanavan jakelu kommentit vieraille ja yhteistyökumppaneilta.

Arvostelujen säännöt ja standardit

Näiden sääntöjen ja standardien avulla haluamme saavuttaa varauksen. OM näytetään hyödyllistä sisältöä, joka soveltuu koko perheelle. Samaan aikaan emme halua rajoittaa kriittisten lausuntojen ilmaisunvapautta. Ne edustavat arvoa, riippumatta emotionaalisesta väristä.

Kommentit pitäisi olla matkalla. Hyödyllisin palaute on yksityiskohtainen ja auttaa muita tekemään onnistuneempia ratkaisuja. Älä lisää henkilökohtaisen, poliittisen, eettisen tai uskonnollisen luonteen huomautuksia. Mainostiedot poistetaan. Kommentit varauksesta. OM on lähetettävä asiakastukipalveluun tai yhteistyökumppaneille.

Kommentit olisi sopiva ja sopiva kansainväliseen yleisöön. Älä käytä kirouksia millään kielellä ja älä yritä peittää niitä muuttamalla oikeinkirjoitusta. Ei sallita kommentteja ja materiaaleja, jotka polttavat vihaa syrjintää, uhkia, räikeitä kommentteja ja väkivaltaa tai kannustaa lain rikkomista.

Sisältö on aito ja ainutlaatuinen. Arvostelut ovat hyödyllisiä, jos ne ovat puolueettomia ja itsenäisiä. Kommenttisi on ilmaista mielipiteesi. Yhteistyökumppanit varaukset. OM ei saisi julkaista arvosteluja vieraiden puolesta tai tarjota asiakkaille palkintoa vastineeksi. Taistelemme yrittää alentaa kilpailijan luokitusta negatiivisten arvostelujen kautta.

Tervetuloa Voronezhin kaupungin halpojen ja mukavien kalustetuissa huoneissa, virkistys- ja liiketapaamiset "Standard" -numerot vastaavat "Juniorsviitti" -tasoa

 • vastauspyynnöt
 • Liitännäiset kirjaimet
 • Cashless-maksut
 • lasku laskut, teot jne.
 • Hotelli palvelusopimus
 • juniorsviitissä-1200r
 • n / luukku 2x osiot croevati-2200R
 • perhehuoneita
 • VIP numero Erillinen lokero
 • Joustavat tariffit päivässä, tuntikausia

Palvelu

Mini-Hotel Aventinn sijaitsee rakennuksessa, joka on Pietarin historiallinen arvo. Alkuperäinen rakennus, joka on rakennettu 1800-luvun lopulla, vähitellen laajennetaan ja jo 1900-luvun alussa, oli suurimmaksi osaksi Balabine Hotel Ya: n palveluksessa. Ivanova, joka oli kuuluisa lämpimään ja tervetulleiseen asenteeseen vieraille.

Petersburgin vieraanvaraisuuden perinne siirrettiin huolellisesti nykyiseen, ja nykyään osa entisen Balabinskin hotellin rakennuksesta on Aventin.

Tällä hetkellä Pietarissa sijaitseva Mini Hotel on kuitenkin melko uusi, jo erittäin suosittu majoitusmuoto, jossa asiakkaat pysyvät kaupungissa.

Hotel Aventinn Central District

Mini hotellit ovat erittäin suosittuja sekä matkailijoiden keskuudessa, jotka tulevat Pietariin nähtävyyksiin ja perehdyttämiseen maailmankuuluihin nähtävyyksiin ja liikemiehiin, jotka vierailevat kaupungissa, jossa on liiketoimintamatkat, jotka liittyvät eri konferensseihin., Symposiia ja foorumit.

Vertailtaan perinteisiin hotelleihin, Aventinnillä on tällaiset edut kuin asiakkaalle yksilöllinen lähestymistapa, asiakkaan paras yhteyshenkilö henkilöstön kanssa, mikä takaa lähes kaikki toiveet mahdollisimman lyhyessä ajassa , tarjoamalla laaja spektri sekä perus- että lisäpistraalipalveluista.

Aventinn-hotellin edut Pietarissa

Keskus on kaupungin sydän, hänen sielu ", joten se on suurin kiinnostus matkailijoille. Majoitus täällä sallii pohjoisen pääoman vieraille upottaa itsensä legendaarisen Pietarin elämän ilmapiiriin, joka kiehuu ja kiehuu.

Lisäksi tässä osassa on tärkeimmät nähtävyydet, jonka tarkastus voidaan helposti toteuttaa, kun ajatellaan kävelyreittiä, joka mahdollistaa matkailijan välttämiseksi liikenneruuhkeissa ja saada Suurin ilo oleskelua kaupungissa, yhdistää Pietarin huvilojen ilo kävellä tuoretta ilmaa.

Myös keskusalue on myös kaupungin liike-elämän Mekka. Suurimpien yritysten toimistot ovat pääasiassa Nevsky - Kaupungin suurimpia mahdollisuuksia ja sen vieressä olevat kadut. Siksi monet pohjoisen pääkaupungin asiakkaat, jotka tulivat liiketoimintaan, etsivät Mini-hotelleja kaupungin keskustassa tai lähellä häntä mahdollisimman lähellä, jotta on mahdollista nopeasti päästä oikealle toimistolle tai yrityksen edustamiseen.

Kätevä sijainti ja hotellin saatavuus

Aventinn on Mini-hotelli Moskovan rautatieasemalla. Se ei vain ole edellä mainittuja etuja ja tarjoaa asiakkailleen vierailleen täyden valikoiman palveluja korkealaatuiseen lepoon vakavaan työvoiman tai vaikean retkipäivän jälkeen korkealaatuisella tasolla. Pohjoisen pääkaupungin päärautatieaseman läheisyyden ansiosta voit olla varma, ettet koskaan ole myöhässä lähteä junaan.

Hotellin sijainti on täydellinen sekä matkailijoille että liikemiehille, koska Avent Inn sijaitsee St. Petersburgin sydämessä: vain 10 metrin päässä hotellin ovesta - kaupungin tärkeimmät näkymät on Nevsky. Muita - ravintoloita ja elokuvateattereita, filharmonisia, valtion venäläisiä museoita, Hermitage, Business Centers ja paljon muuta.

Voit nopeasti päästä tunnetuimpiin museoihin, nauttia arkkitehtonisten muistomerkkien kauneudesta, kävellä Pietarin kaduilla ... että palaat Aventinin täydellisiin vaikutelmiin ja levätä kupin kahvia Viihtyisässä huoneessa. Hotellissa ei ole hissiä. Huoneet sijaitsevat toisessa ja kolmannessa kerroksessa.

2 tähden mini Hotel 24 on 5 km Krasnojarsin keskustasta ja tarjoaa huoneen siivouksen ja 24h-vastaanoton. Mini Hotel 24 sijaitsee lähellä kasvitieteellistä puutarhaa.

GordK - Kulttuurikeskus Vysotnaya ja Troy Park ovat 5 ja 20 minuutin kävelymatkan päässä hotellista. Mini Hotel 24 on lyhyen ajomatkan päässä kulttuurin puistosta ja levätä nimeltä A. M. Gorky.

Mini Hotel 24 "Kuibyshev" sijaitsee viiden minuutin ajomatkan päässä Krasnojarskin rautatieasemalta. Kävelymatkan päässä: Nainen hunaja. Keskus, Orbit-ostoskeskus, pysäköi ne. Y. Agarin, sekä kahvilat, kaupat, apteekit, julkinen liikenne pysähtyy. Hotelli on 40 minuutin ajomatkan päässä Emelyanovon lentokentältä.

Meidän Mini-hotellissa voit nauttia viihtyisistä, viihtyisistä huoneista, jotka on sisustettu klassisessa tyylissä ja varustettu tarvittavat laitteet ja huonekalut. Hotellissa on 4 viihtyisää huonetta, joista jokaisella on kylpyhuone, jossa on erilaisia ​​kylpytuotteita.

Aiheeseen liittyvät julkaisut.

Parhaat hotellit Turkissa | Top-10-luokitus vuonna 2019
Tatyana minigoni Jemetissä

Vuokrata huoneen hotellissa Tartleon M. Aviamotornaya Moskovassa Andronovka klo 7 963 6153355 ja Bucking verkossa alennuksella. Real turisteja, valokuvia. Hinnat 2021.

Lomat Malediivit: viime hetken matkat, suosittuja lomakeskuksia ja parhaat hotellit Turoperotor Pegas Tourist
Minigitel 7. kerros, Moskovan hinnat. 7. kerroksen minilattia

Seitsemäs taivas MINIOTTEL sijaitsee kadun lainalla 1, 35 minuutin kävelymatkan päässä Melcollow-rannalta Loo-lomakeskuksessa. Pihalla on leikkipaikka. Hinnat 200 ruplaa per henkilö taloudellisessa huoneessa.

Kohta

Viimeiset mielenkiintoiset osat sivustolla.

 • Mielenkiintoista
 • Uutuudet
 • Usein katsotaan
 • Suosittu

Mini Hotel Belinsky

Kaikissa huoneissa on taulu-tv. Omassa kylpyhuoneessa on suihku. Joissakin huoneissa on keittiö. Kaikissa huoneissa on vaatekaappi. Aloite 8 pöllöstä sijaitsee Pietarissa.

Parhaat hotellit kohteessa Krasnoyarsk, Suosituimmat hotellit

Mini Hotel Orion, Adler

Hotel Mill, Hotellit Venäjä, Krasnodar Territory, Adler Hinnat, kuvaus, arvostelut, kuvat. Tophotels Information Arvosana hotelleja, jotka perustuvat nähtävyyksiin turistiliiketoiminta-asiantuntijoiden ja matkailun arvosteluihin.

Admiral Minigaiteet P. ZAOZERNOY EVPAtoria

Hotellit, hinnat, katsaukset, kuvat, yhteystiedot, osoitteet. Luettelo kaikista hotelleista on varovainen. Nopea verkossa varaus hotellit. Hotellien hinnat Caled 200 ruplaa.

Puiset hotellit alkaen Srub ja Brous Red Polyana

Apartamenty Maison de Luxe Varsova

Apartamenty Maison de Luxe Varsova Apartamenty Maison de Luxe Apartments Tervetuloa asiakkaat Varsovassa.

Matkailijoiden arvostelut Holidays Antalyassa. Ajaa vuonna 2021?
Näyttelijä Ville Haapasalo ...

Sivusto, puhelinnumero Simferopol Airport

Tietoa kohteesta Simferopol Airport Simferopol lentokenttä Venäjällä matkailijoille ja matkailijoille Kulkuneuvon sijainti kartalla, Lentoliput, Suositut lennot, aikataulu, miten päästä siihen, lähimmät kaupungit ja hotellit

MINIOTTEL AEROPORT, Molodezhnoye, Crimea

Lentokentän sänky sijaitsee nuoruuden kylässä. Se tarjoaa huoneita, joissa on oma terassi.

Sanatorit Alushta Hinnat 2021 Hoito

Albatros Miniotel, Khabarovsk, Venäjä

Mini-Albatross Miniotel Khabarovsk, Huoneen hinta alkaen 910 r., Rating 8, 7 arvostelua, ul. Volochevskaya, 107. Hintavertailu. Arvostelut. Hotelli on kartalla ja panoraama. Tai hallitukset ilman komissiota

Parhaat hotellit Turkissa | Top-10-luokitus vuonna 2019

Alex Hotel on Bogtalish Pietarissa, Kuvaus, hinnat, osoite, puhelin, kartalla

Hotel Alex Hotelli Budapest, Hotellit Venäjä, Pietari alue, Pietari hinnat, kuvaus, arvostelut, kuvat. Tophotels Information Arvosana hotelleja, jotka perustuvat nähtävyyksiin turistiliiketoiminta-asiantuntijoiden ja matkailun arvosteluihin.

Neighener Alexandrovsky, Pietari Hotellit, arvostelut, valokuvia, huoneita, Yhteydet Virallinen sivusto 101hotels.com

Tässä osiossa on täydelliset tiedot Hotel Aleksandrovsky Park Hotel Sijaitsee Moskovassa. Huoneet, hinnat, mukavuudet jne. Paikan päällä voit valita ja varata sopivan huoneen Alexandrovsky Park -hotellissa ilman maksua.

Administer Hotellit

6 Andromeda

6 Andromeda on luultavasti kolminkertainen tähti Andromeda-tähdistössä noin 96 valovuoden etäisyydellä auringosta, näkyvä tähti suuruus on 5,91 m.

Työpaikat (Maid Hotel) alueella: Pietari - Trovit

Kaikki hotellit Apatit Luettelo Hotellit ja hotellit Apatity, huonevaraus, Huonehinnoite

Bed in Beloreb sijaitsee Apatity. Hotellissa on 24h-vastaanotto, vastaanotto-lentokenttäkuljetus, jaettu keittiö ja ilmainen Wi-Fi koko ....

10 parasta hotellia Charm El Sheikh lepotilassa 2021

Oranssi MINIOTTEL CHISTOPOL

Orange Miniotel sijaitsee Tomsk keskustassa, 1 km: n päässä kaupungin rautatieasemalta. Se tarjoaa ilmaisen Wi-Fi: n, 24h-vastaanotto ja huoneet, joissa on jääkaappi ....

Uusia hotelleja kohteessa Sochi

Hotel Bercy Arbat Mini Hotel, Moskova. Varaus, arvostelut, valokuva. W.

Hotel Arbat, 51 näkymät kaupunkiin sijaitsee Moskovassa, 2 km: n päässä A. S. Pushkinin valtion taidemuseosta.

Kreikan Pride Beach Villa, Furka, Kreikka

Hotelli Aska Lara River Suites 4 Turkki, Antalya Hinnat, Pickettings, Travel Traffizes, Varaa Aska Lara River Suites virallisten sivujen Saleetur.ru

Asti Minigar sijaitsee Moskovassa 7 minuutin kävelymatkan päässä Dmitrovskayan metroasemalta ja 10 minuutin kävelymatkan päässä Savölovskin rautatieasemalta. Vierailijoiden käytettävissä ...

Parhaat perhehotellit Turkissa Nanny Service Children kanssa

HOTELLI. Om MiniHotel Assol, Inn, Pietari, Venäjä

Vuokraa huone Hotel Assol Perm Wifi Perm 7 963 6153355 ja bucking verkossa alennuksella. Real turisteja, valokuvia. Hinnat 2021.

Mini Hotel Alpha.

Alphan mini sijaitsee Sadovayan kadulla, tämä on Pietarin kauniin kaupungin keskus. Vieraanlainen ja kohtelias henkilökunta ovat valmiita tapaamaan sinut tervetulleeksi. Asiakkaat voivat majoittua kahden hengen, eko-luokan yhden hengen huoneet ja standardi.

MINIOTTEL ATLANT 3, ESSENTUKI. Kuvaus Mini Atlant, valokuvatilat, majoitusolosuhteet, kustannukset. Vapaa varaus virallisella verkkosivustolla Vashothers.com puhelimitse 74996538073.

Kohta

Suosittu

Lepo Novofyodorovkan yksityisellä sektorilla ilahduttaa kaikki hinnat kauden 2021 ja sijoittelun ehdot, hotelli

Atlantin Miniotel, Moskova Varaus Vashothersin kautta

Atlantic 2 vierasta on loma moderneissa huoneissa, viihtyisät majoitustilat, jotka täyttävät kaikki eurooppalaiset standardividat. Vain 20 metrin päässä hotellin kynnyksestä, ja vieraat syövät Mustanmeren asioihin

Mini-ilmapiiri Moskova

Atmosphere mini sijaitsee Khamovnikin Moskovan alueella 100 metrin päässä Moskvareken rannasta.

Huoneistohotelli, mikä on ero asuinrakennusten

MINIOTTEL AURUM 3, Novocherkassk

MINIOTTEL AURUM 3 Novocherkasskissa, Huoneen hinta alkaen 1740 r., Arvostelu 9, Extreme Street 2L

Detroitin kulku tulee ihmisen - Mission numero 10: Beggages

Minigitel AviamoTornaya

Mini-teleMotori sijaitsee Wistoric Building Moskovassa. Ilmainen WiFi on saatavilla koko hotellissa. Kaikissa huoneissa on taulu-tv ja työntekijä.

Avita Hotel on Asennuskatu

Vertaa kaikkia tarjouksia ja varaa hotelli Avita 1 В г. Moskova parhaaseen hintaan kajakki. Huoneet alkaen 1200.

Darina-Sea, Tsandripsh, Abhasia, Gagra | asiakkaiden arvostelut

Varaus System Academservis Varaukset hotellit ja hotellit verkossa

B96 Mini6 sijaitsee Pietarissa. Se tarjoaa ilmaisen Wi-Fi: n ja poreallas. Huoneita taulutelevisio, vesihieronta ...

Sevastopol. Retket Crimealle. Venäjä

Hotelliyhtiö Sevastopolissa.

Crimean Seafood erityinen ylpeys niemimaalla ja real magneetti matkailijoille. Jotta voit nauttia ostereista, simpukoista, radansista tai rumpuista ...

Meripuisto

Hotel Barbaris, Kiev Hotel Cost Barbaris Hotel

Mini-Barbaris, Berezniki. Kuvaus Mini-barbaris, valokuvahuone, majoitus, kustannukset. Vapaa varaus virallisella verkkosivustolla Vashothers.com puhelimitse 74996538073.

VisiZevo: Hotellit, joissa Uima-allas, yksityinen ranta, lähempänä merta

ROS Hotel Baumanskaya, Moskova, Venäjä

MiniGonian Ros Hotel Baumanskaya sijaitsee kätevästi Moskovan Basmannyn alueella, 4.4 km Domamusea V. M.

Käytämme evästeitä
Käytämme evästeitä varmistaaksemme, että annamme sinulle parhaan kokemuksen verkkosivuillamme. Käyttämällä verkkosivustoa hyväksyt evästeiden käytöstä.
Salli evästeet.