Fancy Taloja puita rakennettiin ympäri maailmaa ja koko ajan, mutta nykyaikaiset esineet olivat erityisen vaikuttavaa, mikä tuli erinomainen paikka yksinäinen lepo luonteeltaan ja eräänlainen simulaattori luoville suunnittelijoille. Kuten esimerkiksi hotellihuoneita, jotka ovat äskettäin ilmestyneet Norjan metsäalueella, mikä sanaa sanan halata mäntyjä. Päivinä he valloitti ne, jotka unelmoivat yhdistää luontoon täysin yksinäisyydessä, hieno ja lämmin ilmapiiri kauniilla näkymillä ikkunan ulkopuolella.

Tarkasteltujen optioiden massan jälkeen arkkitehdit, asiakkaiden suostumuksella, pysähtyi talon kartiomainen muoto, joka näyttää nousun maan yläpuolelle. Tällaisen läheisen yhtenäisyyden saavuttamiseksi kehittäjät ovat muodostaneet kehyksen useista säteittäisistä jäykkyydestä liimauksesta, joka on kiinnitetty teräslevyyn rungon ympärillä 6 metrin korkeudessa. Tämän seurauksena hut osoittautui olla yhteensä 15 neliömetriä. M, keskustassa, jonka on live mänty, jättäen käämityksen katon läpi.

Vieras on vain kiivetä pitkin puinen silta, ja se putoaa erinomaiseen huoneeseen, joka on luotu Live Pine (Woodnest, Odda). © Sindre Ellingsen.

Se on huomionarvoista: Woodnest-projektin kehittäjät joutuivat etsimään asiantuntijaa, joka voisi laskea puunrungon kasvattamisen ajan mittaan. Tämän yhteistyön ansiosta metallirengas ja laatikko, ympäröivä mäntypuun runko, joka ei kosketa puuta vähintään 25-vuotiaana.

Owl-höyhen, joka muistuttaa pöllöiden höyheniä, auttaa sopimaan luonnolliseen ympäristöön (Woodnest, Norja). © Sindre Ellingsen.

Koska tärkeimmät ja ainoa sisäinen ja ulkoinen työ oli puuta erilaisia ​​rotuja, joten tällainen alkuperäinen nimi ilmestyi - Woodnest. Ja tämä ei ole ihana, mikä on vain raakapuusta kaakeltavan julkisivun arvoa, joka luo suojaa "CCS", joka ajan myötä on jonkin verran luonnollisella ympäristöllä, koska luonnollinen puu on nopeasti menettämässä väriä.

Huoneen sisustus on järjestetty puulaatikon takana piilotetun männyn rungon ympärille (Woodnest, Odda). | Kuva: MossandFog.com.

Huolimatta siitä, että kohteen alue, Joka oli suunniteltu käytettäväksi hotellihuoneeksi, erittäin pieneksi, mutta se pystyi varustamaan olohuone, minikeittiö, kylpyhuone suihkulla, pesuallas ja huuhtelu wc. Myös kahden makuuhuoneen vyöhykkeitä, joissa 4 henkilöä mahtuu. Vieraille tuntevat tavallisessa ympäristössä, jokaisessa puutalolla on vakioliitäntä sähköverkkoon, Wi-Fi, lämmitetty lattia, kuuma vesi, joka tarvitaan kodinkoneille, ruokailuvälineille ja keittiövälineille.

Kodikas asunto Costa Ricassa ja hotellissa Hawaiian Jungle, leikkipaikka takapihalla ja kylpylässä metsässä - ja kaikki tämän talot puilla. Olemme keränneet sinulle kaikkein alkuperäisimmät niistä

Joku rakentaa itsensä Nadeyv: n talon, pakenemaan kaupungin hälinästä jonkin aikaa, joku - tulla täysivaltaiseksi alamäkeen, joka käänsi elämästään jalkojen pään, ja jokuhords jopa saada sen lahja. Valikoimamme inspiraatio, ehkä voit päättää käyttää pitkäaikaista unta!

Trooppinen yksinäisyys

Nuori aviopari, joka säästää Noisy American Metropolis Costa Ricassa rakentaa luminen unelma talo puussa. Nyt naapurit ovat eksoottisia lintulintuja.

keskiaikainen charmi

Tämä ei ole vain talon puu, ankkuroitu pieni linna, piilotettu puiden kruunuissa. Saadaksesi Donego, sinun täytyy ylittää oja! Tämä ihme sijaitsee Ranskassa ja anna pois epätavallisen ja eristäytyneen levon ystäville.

Agrituristinen objekti

Toinen tarjous alkuperäisen matkailutalon italialaisessa maakunnassa, jossa on tyylikäs taivutusportaat, joka sijaitsee kahdeksan metrin korkeudessa maanpinnan yläpuolella. Näkymä täältä Exing: Infinite oliivi kentät Siirry itse horisonttiin.

Island Paradise

Lucky, joka ratkaisee käytetyn levätä Indonesiassa ja pysy tässä talossa, ei ehkä ole huolissasi, kun etsit ruokaa: Ylellinen puutarha on kiinnitetty koteloon, jossa kookospähkinät, papaysia muut eksoottiset hedelmät.

Aiheeseen liittyvät julkaisut

Uusi vuosi Karjalassa! Mökit ystävällinen yritys
Sanatoriot, lennolla olevat talot ja lomamökit lähiössä

Sanatorium Blue River Zvenigorod, Keskitason hinta segmentti, rentouttava lepo, kylpylä ja kosmetiikka, elpyminen aikuisille, seminaareille ja konferensseille, yritysten vapaa-aika, sauna, uima-allas. Suora varaus puhelimitse 8 495 6642366

Miten päästä Rostov-on-Donin rautatieasemalta lentokentälle ja takaisin?
Mustanmeren kausi avautuu kesäkuussa, mikä on loma matkailijoita

Mustanmeren virkistyskeskus on loistava majoitus loma- tai viikonloppuisin. Virkistyskeskukset Mustanmeren kesällä 2021 voit varata TVIL.RU: lla. Voit myös vuokrata erillisen talon viikonloppupäivällä. Kaikki mainokset sisältävät yksityiskohtaisen kuvauksen, valokuvia ja arvosteluja

Kohta

Viimeiset mielenkiintoiset osat sivustolla.

  • Mielenkiintoista
  • Uutuudet
  • Usein näkyvissä
  • Suosittu

Arquivos Cartoon Shower 2020 Julkaisupäivä Venäjällä Hotelli Vilamar Copacabana

Grand alennukset, kun varaat hotellit verkossa päivämäärän, Japani. Aina käytettävissä olevat huoneet ja edulliset hinnat. Tutustu vieraille ja valitse sopivin hotelli.

Albanian Star 4 * (Albania, Durres)

Mökki Hotel Stepanovo

Parkotelin luettelo Golden Coast ja luettelo mökeistä, jotka on esitetty tietokannasta päivittäiselle vuokralle. Tule paikan päällä

Hotellit kohteessa Divnorsky, Parhaat hotellit Divnomorsk

Kypros Visizevo

Comfort and Comfort tarjoaa hotellin talon 4. Sijaitsee Välimeren alueella Kyproksen saarella. Hiljainen, tyylikäs Dome kuvastaa majesteettista 70 vuoden historiaa.

Perhehotellit Belek

Daryal Guest House. Punainen Polyana, Resort. Hinnat 2021.

Ohm House Guest House sijaitsee Krasnaya Polyanan kylän sydämessä, lähellä Punaisen Polyanin hiihtokeskuksen ja monimutkaisen hyppäämisen venäläisten dioja. Ryhmät Hiihtokeskus Estosadaan ja Sunny Center

Guest House Valentina-2 (Visizevo) Hinnat 2021, Virallinen verkkosivusto, Valokuvat, arvostelut
Yritys Anapa - 13 Neuvostoliitossa

Maahotelli, loma-asunto tai lennolle talo Moskovan alueella. Valitse Mökit Babindvore

Guest Houses of Moskovan alue Yhteydet, arvosteluja, puhelinnumerot, parhaat hinnat, alennukset. Sivusto sisältää kaikki Moskovan alueen vieraat talot.

Ruusujen huvila, Krasnodar, Venäjä

Ruusujen huvila, Krasnodar, Venäjä

Konstantinopol Guest House, Visizevo, ul. Ruusut 5 Virallinen osoite sivuston idisuda.ru, varaus ilman välittäjiä, suoraan, hintavertailu 2021, kaikki kuvat, uudet arvostelut.

Osoitteet, Virallinen verkkosivusto, arvosteluja, tuotekatalogi

Hostel Housequot 300 ruplaa Pietarin keskustassa

Hotel Pepper House in St. Petersburg Täysi tietoa Valokuva hotellin sijainti kartalla, kaikki palvelut Persersin talo, huonevarauskomitea 0.

Hotellit Pier Mail

Hostelli kotona Moskovassa 2019

Hotel Domotel Sokol sijaitsee kaupungissa Falcon, 6 km: n päässä Spartak-stadionista, 7 km Dynamo VTB -stadionista ja 10 km Bolshoi-teatterista.

Domotel Sokol, Moskova, Venäjä

Hotel Domotel Sokol sijaitsee kaupungissa Falcon, 6 km: n päässä Spartak-stadionista, 7 km Dynamo VTB -stadionista ja 10 km Bolshoi-teatterista.

Top 10 hotellia kohteessa: Abhhazia, virkistys lasten kanssa Arvostelut 2021 [arvostelu]

Puhelin, osoite ja Kartta Green Hotel Peterhof

Khabarovsk, ul. Station, 2, 74212 568855, Hotel Complex Erofey

Rakentaminen lähellä Pulkovo - 2027

DOMOTEL VOLGAVOLGA. Kaupunkipaikan hotellit, ravintolat, arkkitehtuuri, luostarit, kirkot ja monumentit, lepo ja retket Ples.

Matkustaminen Venäjän kultaisen renkaan kaupunkien ympärillä 2008 En voinut sulkea sitä, en voinut päästä Ivanovolle ja nähdä kuvia elokuvastamme saastuin ja päätti hieman

Työpaikat toimivat Pietarissa ja Leningradin alueella

St. Petersburg Dompartalcionate Veterans of Science Ras Pietarissa Pavlovskoe Highway Pushkin, 93 puhelimet, osoitteet, arvostelut, aukioloajat. Yli 100 yritystä Luoteis-Federal Districtissa eläke- ja Sanatorion luokka.

Hotel Rostov Rostov-On-Don Buddenovskyllä. Kuvaus, osoite, sijainti kaupungin kartalla, historia, kuva. Arvostelut
Primorsky, Varaa hotelli Primorsky, 2021 Hinnat Primorsky hotellit

47000078.

Eläkkeet työvoiman veteraanit Tieteen veteraanien doompaatti Kuvaus, tilat, kustannukset, aikataulu päivä ja arvostelut Domprestarelelelelh12.ru.

Kurganinsky Domininnat vanhuksille ja vammaisille

Krasnodarin sosiaalipalvelujen julkisen talouden laitos

Lapsen talojen arkisto

Samara-alueen sosiaaliturvalaitosten työntekijöiden edistämisestä Samara-alueen kuvernöörin määrä, joka on päivätty 21. maaliskuuta 2016 144R

Parhaat perheomisteiset hotellit kohteessa Moskova - Best Family Hotel Moskovan alueella

Guest House Urtitage, St. Petersburg Hinnat, arvostelut, varaa verkossa

Talo Hermitage Pietari, joka sijaitsee 850 metrin päässä tärkeimmän Admiraltyn rakennuksesta ja 1.6 km kesäpihasta, Hermitage Apartments Apartment Pysyvät valoisissa huoneissa.

Hermitage Apartments Apartments tarjoaa valoisia huoneita lähellä Venäjän museota. Rakennus on rakennettu vuonna 1940, kun taas uudisti

Kohta

Suosittu

Fairytale Hotelli metsässä - Arvostele Istra Holiday, TrouSto, Venäjä - TripAdvisor

Fairytale Hotel Forest Review Tietoa I Istra Holiday, TrouSto, Venäjä TripAdvisor

Cosmos Collection Izumrudny Les Hotel Hotelli kohteessa Forest Review Travelers, Kuvat ja parhaat tarjoukset kohteesta Cosmos Collection Izumrudny Les Hotel hotellitarjoukset.

Hotellit Vladivostok keskustassa, samoin kuin halvat hotellit

Taksilla lomalla lähiöissä kiinteillä hinnoilla. Logitaxi 84994040839

Vaihda tilannetta, pysymään raitissa ilmassa, ota tauko jokapäiväisestä rutiinista, harjoittaa terveyttäsi, käydä kiinnostavilla paikoilla. Tämä on lepoaikojen edut maassa Parkotel. Voit valita lomamökin makusi ja lompakkosi.

Film Zombiend Starky Shot USA, 2019 Katso Online Atallano

Omistajan katsaus Mazda 3 1G Travel. Niin. Osto tapahtui sekä auton uusimiseen. Lokakuun 2013 lain tarkistusten ansiosta on mahdollista tehdä tämä maan alueella ja jossa omistaja on rekisteröity. Auton rekisteröintiä, huoltoa ja tarkastusta varten ennen kaukana Darling Day. Mekaaniset johtopäätökset, H

Kayo Coco, Kuuba - 2021. Arvostelut, Vihjeitä ja hintoja

Hotelli Pilgrims Pietarissa PS Cathedralista

Hotelli Pietarissa Pietarissa avaa ovensa kaikille, jotka haluavat olla halpoja yksi maailman kauneimmista kaupungeista.

Sairaskoti ???? Hyvä Pyatigorsk: valintaperusteet

Hoitotyö Pyatigorsk valintakriteereissä

Vanhusten kodin valinnassa on välttämätöntä keskittyä palautetta laitoksesta, suhteellinen lausunto itsessään, tarvittavat lisenssit työntekijöiden lääketieteelliselle ja pätevyydelle. Käy hotellihuoneessamme Pyatigorskissa ja varmista, että palvelut retkellä.

Rakentaminen lähellä Pulkovo - 2027

Hoitotyön investointihankkeen rakentaminen

Okek yhdessä Suomen kumppaneiden kanssa on alkanut toteuttaa investointihankkeen nykyaikaisen eläkkeen rakentamiseksi vanhuksille Leningradin alueella

Art-Volzhskiy.

Home Hotel Kamergersky Pereulok Home Hotel Moskova Moscow Moskova Moskova

Kaikki tämä ei ole hankala, kannattava liiketoiminta

Hotellit Dombae Port

Hotel MinioteTel Elbrus in Dombai Täydelliset tiedot Valokuvat Sijainti kaupungin kartalla, hotellipalvelut Elbrus, huonevarauskomissio 0.

Milloin lomakausi alkaa Archo-Osipovka?

Talo kylässä ensimmäistä kertaa 10 vuoden aikana on muuttanut pakkausta

Nykyiset tiedot talosta kylässä, kiinteistössä ja hinnalla, majoituskategoriat ja online-varaukset.

Käytämme evästeitä
Käytämme evästeitä varmistaaksemme, että annamme sinulle parhaan kokemuksen verkkosivuillamme. Käyttämällä verkkosivustoa suostut käyttämään evästeitä.
Salli evästeet