Moskovan kansainvälinen musiikkitalo - Moskovan nähtävyydet

MMDM-rakennus pystytettiin vuonna 2002 suuren arkkitehtonisen yhtyeen tärkeimpänä elementtiin, joka sijaitsee Moskovan joen Kosmodamian pengerissä, ja se tarjoaa kauniin näkymän muinaiselle NovoSassky-luostarille.

Musiikkitalojen kupolin kruunattu tunnus viulu-ilmainen Waggeran korkeus 9,5 metrin korkeudessa, kirjoittaja on Zurab Tsereteli.

Arkkitehti Y. Nedanovsky ja V. Rasilov -hankkeeseen rakennettu musiikkitalo, tuli paitsi ihana Moskovan sisustus - yksi suurimmista musiikillisista pääkaupungeista, mutta myös filharmoninen kompleksi, joka kykenee tekniseen Laitteet kilpailevat maailman parhaalla konsertti maailmassa. Musiikin talossa voit kuunnella klassisen musiikin upeita esiintyjiä, kansanperinne, jazz, katso dramaattinen suorituskyky, musiikki, ooppera, baletti.

Sijainti Moskovan kartalla:

Holiday Inn Helsinki City Center sijaitsee Helsingin päärautatieaseman vieressä. Se tarjoaa ilmastoituja huoneita, joissa on ilmainen Wi-Fi ja taulu-tv ja sauna ja kuntosali. Kaikki huoneet ...

Suositut hotellit kohteessa Helsinki

Helsinki Music House houkuttelee monia matkustajia. Jos aiot pysyä Helsingin lähimmällä alueella yhdessä hotellista, mikä Momondo suosittelee, majoitus maksaa noin 9,40 dollaria per yö. Hinnat vaihtelevat kauden mukaan, mutta mitään ehdotusta voidaan pitää kannattavana. Helsingin musiikkitalo on suosittu paikka, ja hinnat lähimpään hotelleihin ovat yleensä 9% korkeammat kuin Helsingin keskimääräinen (8 510 ₽).

Huoneistoissa on 1 makuuhuone, varustettu keittiö, jossa mikroaaltouuni ja astianpesukone ja 1 kylpyhuone suihkulla. Hotellissa on myös taulu-tv kaapelikanavilla ja pesukone. Vuodevaatteet ja pyyhkeet ovat saatavilla lisämaksusta.

Apartments "Music" sijaitsee keskustassa, noin 3,6 km Kremlistä. Se tarjoaa ilmaisen Wi-Fi: n, ilmastoinnin, vedenkeitin ja jääkaappi. Parvekkeesta näkymät kaupunkiin.

Moskovan kansainvälinen musiikkitalo (MMDM) on suurin paitsi Venäjällä vaan myös maailmassa, esiintyvien taiteiden keskus. Yksi maan nykyaikaisimmista kulttuurikeskuksista sijaitsee Moskovan joen Kosmodamian pengerissä. MMDM on arkkitehtonisen ensemblein käyntikortti "Red Hills".

Ennen rakentamista, vain kaksi suurta musiikkikeskusta, joka toimi pääkaupungissa: Suuri Moskovan konservatorion ja Peter Ilyich Chaikovskin konserttisali. Pääomaa tarvitaan uusi merkittävä filharmoninen keskus, jonka toiminta pyrkii nykyaikaisen musiikillisen taiteen kehittämiseen.

Musiikin talo on yksitoista tarina pyöreä rakennus, kiinteän lasin avulla. Maassa on kaksi tasoa, jotka lähtevät kuuden metrin syvyyteen. Konserttiyksikön kokonaispinta-ala ylittää 42 tuhatta neliömetriä.

Hankkeen tekijät olivat arkkitehdit D. Solopov, V. Krasilnikov, Y. Glycelleovsky. Aluksi suunnitellaan vain kahden 1800- ja 600 katsojan suunniteltujen konserttisalien rakentaminen. Hankkeen tekijät ehdotettiin toisen teatterifoorion luomiseksi 524 paikkaan. Hankkeeseen sisältyi myös tällaisia ​​esineitä näyttelyalustana, ravintolassa, musiikkikaupan ja tallennustiedostona.

mmdm juliste

Musiikkitalon monikerroksiset konserttisalit mahdollistavat kaikkien genreiden ja tyylien konsertteja ja musiikillisia esityksiä. Mutta akateeminen ja sinfoninen musiikki ovat taidekeskuksen etusijalla. Akateemista genea edustaa elin ja sinfoninen musiikki, baletti, ooppera ja operetti, kamarimusiikki. Muut musiikilliset ohjeet ovat laajalti edustettuina.

Musiikkihuoneen konserttipaikat mahdollistaa monimutkaisten musiikki- ja multimediaprojektit, jotka yhdistävät useita taidetyyppejä. Tässä ovat suuria esityksiä, laajamittaisia ​​tanssiesityksiä, musikaaleja, kuuluisan toimijoiden ja taiteilijoiden edut.

Jokaisessa kaudella Moskovan kansainvälinen musiikkikausi lanseeraa erilaisia ​​eri tilauksia, joissa useita yhtenäisiä konsertteja on ryhmitelty. Nämä tilaukset on jaettu useisiin luokkiin:

MMDM-tilauskonsepti mahdollistaa jokaisen katsojan ostaa lippuja mille tahansa konsertille merkittävällä alennuksella sekä luoda oma tilauksesi. Alennus muodostuu lippujen ostosten määrästä riippuen. Kun ostat 2-3 lippua, alennus on 10%, 4-5 lippua - 20%, yli 6 lippua - 30% niiden alkuperäiskustannuksista. On syytä huomata, että alennuksen lippujen määrä on rajallinen.

Musiikin talo toteuttaa liput erityiseen alhaiseen hintaluokkaan joihinkin konsertteihin ja tapahtumiin. Tämän aloitteen avulla voit osallistua esityksiin ja konsertteihin etuuskohteluun perustuvilla kansalaisilla. Tällaisten lippujen myynti tehdään vain musiikin talon ruutuun. Etuuskoulutuksen kansalaiset voivat hankkia enintään kaksi lippua yhdelle konsertille, kun esitetään vahvistusasiakirja.

Moskovan musiikin talot Moskovassa

p> maailman suurimman filharmonisen kompleksin viidessä salissa, maailmanluokan näyttelyssä, konserteissa, suurissa kulttuuri- ja yritystapahtumissa, kansainvälisillä foorumeilla, konferensseilla, esityksillä.

Svetlana Hall

Moskovan kansainvälisen musiikkihuoneen tärkein filharmoninen elin on suunniteltu 1716 paikkaa. Yleisön juhlallinen avaaminen pidettiin 16. syyskuuta 2003, konsertti, joka oli kunnia, joka oli kunnia, joka oli 75-vuotisjuhla johtoryhmän Evgenia Svetlana. Hänen nimensä oli nimetty, jossa järjestetään suurten klassisen, pop- ja jazzmusiikin suuria konsertteja.

Hallin seinät on vuorattu Siperian Larchin kanssa. Tämä puunrotu asiantuntijoiden mukaan on parhaita akustisia ominaisuuksia. Tämä materiaali peitti paitsi seinät, vaan myös lattia, ja suurin osa katosta, joka luo hämmästyttävän hallimen. Venäjällä on suurin keho, jonka on suunnitellut parhaat saksalaiset yritykset tällä alueella - Klais ja Glatter Gotz. Hallissa on yksi maailman parhaista akustisista järjestelmistä, nimeltään "Constellaation". Konserttien lisäksi järjestetään suuria juhlallisia tapahtumia täällä.

Varaa kokoushuone musiikin talossa (ilmainen puhelu Venäjällä), jossa on 5%: n viraston alennus hallinnasta tai lähettää pyynnön sivustolle

Jos Euroopan musiikkipääkaupungissa olet yhtäkkiä vetänyt sinut sublime ja kaunis (joka on luonnollinen), suosittelemme sinua suoraan musiikin taloon (Haus der Musik).

Ulkona remontoidussa rakennuksessa, joka kuuluu kerran Erzgertzoga Karliin, museo on aina täynnä innostuneita vierailijoita. Ja useimmat niistä ovat lapsia. On syytä huomata, että museon vieraiden määrä kasvaa kuukausittain, mikä osoittaa musiikin talon suurta suosiota.

Nuori musiikin ystäville vaellus Haus der Musikissa on kirjaimellisesti välittömästi. Jo museon pihalla musiikin tietokoneen nähtävyydet kohtaavat kaverit.

Endless sarja henkisen viihde alkaa heidän kanssaan, joka nauttii paitsi lapsista, vaan myös aikuisilta. Haluatko tulla suurimmaksi ja voimakkaaksi, ukkosmyrskyksi ja minkä tahansa orkesteri - kapellimestarin majakka?

Elektronin johtimen avulla voit päästä Wienin orkesterille muutaman minuutin ajan! Ole valmis sekä suosionosoituksiin että ... tomaatti - epäonnistuneella debyyttillä, muusikot ilmaisevat kaiken, mitä ajattelet käyttäytymisestäsi.

Viiden kerroksinen musiikkitalo on täynnä epätavallisia yllätyksiä ja alkuperäisiä näyttelyitä. Täältä esität lapsesi erilaisimmilla soittimilla, joita lapset voivat koskettaa omia kahvoja, nauttia Wienin filharmonisen orkesterille omistettu näyttely, joka upota itsesi "sonosphere" ja vierailee "merellä" Äänet "sekä" metsätietoisuuteen "salissa, jossa yhdessä käden liikkeessä voidaan etsiä minkä tahansa pinnalta.

Interaktiiviset telineet ovat erityisen suosittuja Wienin musiikin nuorten vieraiden keskuudessa, jossa voit tehdä epätavallisia äänikokeita. Tämä on todellinen käytännön musiikin oppitunti, jossa eri ääniaaltoja ja niiden taajuus on selvästi näytetty, missä voit selvittää, mitä korkeat ja matalat muistiinpanot ovat.

Musiikin kiinnostuneiden lasten paras oppitunti ei tule! Museon kolmannessa kerroksessa esitteli kuuluisia muusikoita, jotka olivat läheisessä yhteydessä Wieniin.

Music Housen kokoushuone kutsuu kävijöitä säännöllisiin lasten luentoihin ja konsertteihin. Heidän ohjelmansa on monipuolinen ja leveä: klassikoista "Mozart lapsille" hauskoihin interaktiivisiin tulosten. Joka tiistai, kesäloma, mielenkiintoiset matkat museossa, jossa on erityisiä alennuksia koululaisille.

Haus der Musik ei ole yksi opas, mutta se ei ole ongelma venäjänkielisille matkailijoille. Sisäänkäynnillä kävijät annetaan venäläisen ääniopas. Koska Wienin maagisen interaktiivisen museon kokoelma on tulossa kaikki rikkaampi ja rikkaampi vuosittain, suosittelemme suunnittelemaan muutaman tunnin vierailunsa.

Hotel Swissotel "Red Hills" Alleged huonevaraus loma-asunnot, Ria Novosti raportoitiin hotellissa.

Aiheeseen liittyvät julkaisut

Missä on parempi valita hotelli Roomassa?
Tsarsky Forest Pokrovsky arvostelut ja valokuvat TripAdvisor

Parkotel Tsarsky Forest In Pokrovsky VENÄJÄ Kuva huoneista, kuvaukset ja arvostelut vierailijoista.

Uusi vuosi Karjalassa! Mökit ystävällinen yritys
Sanatoriot, lennolla olevat talot ja lomamökit lähiössä

Sanatorium Blue River Zvenigorod, Keskitason hinta segmentti, rentouttava lepo, kylpylä ja kosmetiikka, elpyminen aikuisille, seminaareille ja konferensseille, yritysten vapaa-aika, sauna, uima-allas. Suora varaus puhelimitse 8 495 6642366

Kohta

Viimeiset mielenkiintoiset osat sivustolla.

  • Mielenkiintoista
  • Uutuudet
  • Usein näkyvissä
  • Suosittu

Mustanmeren kausi avautuu kesäkuussa, mikä on loma matkailijoita

Mustanmeren virkistyskeskus on loistava majoitus loma- tai viikonloppuisin. Virkistyskeskukset Mustanmeren kesällä 2021 voit varata TVIL.RU: lla. Voit myös vuokrata erillisen talon viikonloppupäivällä. Kaikki mainokset sisältävät yksityiskohtaisen kuvauksen, valokuvia ja arvosteluja

Miten päästä Rostov-on-Donin rautatieasemalta lentokentälle ja takaisin?

Arquivos Cartoon Shower 2020 Julkaisupäivä Venäjällä Hotelli Vilamar Copacabana

Grand alennukset, kun varaat hotellit verkossa päivämäärän, Japani. Aina käytettävissä olevat huoneet ja edulliset hinnat. Tutustu vieraille ja valitse sopivin hotelli.

Albanian Star 4 * (Albania, Durres)

Mökki Hotel Stepanovo

Parkotelin luettelo Golden Coast ja luettelo mökeistä, jotka on esitetty tietokannasta päivittäiselle vuokralle. Tule paikan päällä

Hotellit kohteessa Divnorsky, Parhaat hotellit Divnomorsk

Kypros Visizevo

Comfort and Comfort tarjoaa hotellin talon 4. Sijaitsee Välimeren alueella Kyproksen saarella. Hiljainen, tyylikäs Dome kuvastaa majesteettista 70 vuoden historiaa.

Perhehotellit Belek
Guest House Valentina-2 (Visizevo) Hinnat 2021, Virallinen verkkosivusto, Valokuvat, arvostelut

Daryal Guest House. Punainen Polyana, Resort. Hinnat 2021.

Ohm House Guest House sijaitsee Krasnaya Polyanan kylän sydämessä, lähellä Punaisen Polyanin hiihtokeskuksen ja monimutkaisen hyppäämisen venäläisten dioja. Ryhmät Hiihtokeskus Estosadaan ja Sunny Center

Yritys Anapa - 13 Neuvostoliitossa

Maahotelli, loma-asunto tai lennolle talo Moskovan alueella. Valitse Mökit Babindvore

Guest Houses of Moskovan alue Yhteydet, arvosteluja, puhelinnumerot, parhaat hinnat, alennukset. Sivusto sisältää kaikki Moskovan alueen vieraat talot.

Ruusujen huvila, Krasnodar, Venäjä

Ruusujen huvila, Krasnodar, Venäjä

Konstantinopol Guest House, Visizevo, ul. Ruusut 5 Virallinen osoite sivuston idisuda.ru, varaus ilman välittäjiä, suoraan, hintavertailu 2021, kaikki kuvat, uudet arvostelut.

Osoitteet, Virallinen verkkosivusto, arvosteluja, tuotekatalogi

Hostel Housequot 300 ruplaa Pietarin keskustassa

Hotel Pepper House in St. Petersburg Täysi tietoa Valokuva hotellin sijainti kartalla, kaikki palvelut Persersin talo, huonevarauskomitea 0.

Hostelli kotona Moskovassa 2019

Hotel Domotel Sokol sijaitsee kaupungissa Falcon, 6 km: n päässä Spartak-stadionista, 7 km Dynamo VTB -stadionista ja 10 km Bolshoi-teatterista.

Hotellit Pier Mail

Domotel Sokol, Moskova, Venäjä

Hotel Domotel Sokol sijaitsee kaupungissa Falcon, 6 km: n päässä Spartak-stadionista, 7 km Dynamo VTB -stadionista ja 10 km Bolshoi-teatterista.

Top 10 hotellia kohteessa: Abhhazia, virkistys lasten kanssa Arvostelut 2021 [arvostelu]

Puhelin, osoite ja Kartta Green Hotel Peterhof

Khabarovsk, ul. Station, 2, 74212 568855, Hotel Complex Erofey

Rakentaminen lähellä Pulkovo - 2027

DOMOTEL VOLGAVOLGA. Kaupunkipaikan hotellit, ravintolat, arkkitehtuuri, luostarit, kirkot ja monumentit, lepo ja retket Ples.

Matkustaminen Venäjän kultaisen renkaan kaupunkien ympärillä 2008 En voinut sulkea sitä, en voinut päästä Ivanovolle ja nähdä kuvia elokuvastamme saastuin ja päätti hieman

Hotel Rostov Rostov-On-Don Buddenovskyllä. Kuvaus, osoite, sijainti kaupungin kartalla, historia, kuva. Arvostelut

Työpaikat toimivat Pietarissa ja Leningradin alueella

St. Petersburg Dompartalcionate Veterans of Science Ras Pietarissa Pavlovskoe Highway Pushkin, 93 puhelimet, osoitteet, arvostelut, aukioloajat. Yli 100 yritystä Luoteis-Federal Districtissa eläke- ja Sanatorion luokka.

Primorsky, Varaa hotelli Primorsky, 2021 Hinnat Primorsky hotellit

47000078.

Eläkkeet työvoiman veteraanit Tieteen veteraanien doompaatti Kuvaus, tilat, kustannukset, aikataulu päivä ja arvostelut Domprestarelelelelh12.ru.

Kurganinsky Domininnat vanhuksille ja vammaisille

Krasnodarin sosiaalipalvelujen julkisen talouden laitos

Lapsen talojen arkisto

Samara-alueen sosiaaliturvalaitosten työntekijöiden edistämisestä Samara-alueen kuvernöörin määrä, joka on päivätty 21. maaliskuuta 2016 144R

Talo Hermitage Pietari, joka sijaitsee 850 metrin päässä tärkeimmän Admiraltyn rakennuksesta ja 1.6 km kesäpihasta, Hermitage Apartments Apartment Pysyvät valoisissa huoneissa.

Kohta

Suosittu

Hotel Guest House Urtitage, Pietari. Varaus, arvostelut, kuvat - Tourist.ru

Hotel Apartments House Hermitage B. Venäjän hermitage-alueet Kuvaus, Ulkomaiset hinnat

Hermitage Apartments Apartments tarjoaa valoisia huoneita lähellä Venäjän museota. Rakennus on rakennettu vuonna 1940, kun taas uudisti

Fairytale Hotelli metsässä - Arvostele Istra Holiday, TrouSto, Venäjä - TripAdvisor

Fairytale Hotel Forest Review Tietoa I Istra Holiday, TrouSto, Venäjä TripAdvisor

Cosmos Collection Izumrudny Les Hotel Hotelli kohteessa Forest Review Travelers, Kuvat ja parhaat tarjoukset kohteesta Cosmos Collection Izumrudny Les Hotel hotellitarjoukset.

Hotellit Vladivostok keskustassa, samoin kuin halvat hotellit

Taksilla lomalla lähiöissä kiinteillä hinnoilla. Logitaxi 84994040839

Vaihda tilannetta, pysymään raitissa ilmassa, ota tauko jokapäiväisestä rutiinista, harjoittaa terveyttäsi, käydä kiinnostavilla paikoilla. Tämä on lepoaikojen edut maassa Parkotel. Voit valita lomamökin makusi ja lompakkosi.

Film Zombiend Starky Shot USA, 2019 Katso Online Atallano

Omistajan katsaus Mazda 3 1G Travel. Niin. Osto tapahtui sekä auton uusimiseen. Lokakuun 2013 lain tarkistusten ansiosta on mahdollista tehdä tämä maan alueella ja jossa omistaja on rekisteröity. Auton rekisteröintiä, huoltoa ja tarkastusta varten ennen kaukana Darling Day. Mekaaniset johtopäätökset, H

Kayo Coco, Kuuba - 2021. Arvostelut, Vihjeitä ja hintoja

Hotelli Pilgrims Pietarissa PS Cathedralista

Hotelli Pietarissa Pietarissa avaa ovensa kaikille, jotka haluavat olla halpoja yksi maailman kauneimmista kaupungeista.

Sairaskoti ???? Hyvä Pyatigorsk: valintaperusteet

Hoitotyö Pyatigorsk valintakriteereissä

Vanhusten kodin valinnassa on välttämätöntä keskittyä palautetta laitoksesta, suhteellinen lausunto itsessään, tarvittavat lisenssit työntekijöiden lääketieteelliselle ja pätevyydelle. Käy hotellihuoneessamme Pyatigorskissa ja varmista, että palvelut retkellä.

Rakentaminen lähellä Pulkovo - 2027

Hoitotyön investointihankkeen rakentaminen

Okek yhdessä Suomen kumppaneiden kanssa on alkanut toteuttaa investointihankkeen nykyaikaisen eläkkeen rakentamiseksi vanhuksille Leningradin alueella

Art-Volzhskiy.

Home Hotel Kamergersky Pereulok Home Hotel Moskova Moscow Moskova Moskova

Kaikki tämä ei ole hankala, kannattava liiketoiminta

Hotellit Dombae Port

Hotel MinioteTel Elbrus in Dombai Täydelliset tiedot Valokuvat Sijainti kaupungin kartalla, hotellipalvelut Elbrus, huonevarauskomissio 0.

Käytämme evästeitä
Käytämme evästeitä varmistaaksemme, että annamme sinulle parhaan kokemuksen verkkosivuillamme. Käyttämällä verkkosivustoa suostut käyttämään evästeitä.
Salli evästeet