. Perinteisen kiinalaisen lääketieteen lääkäri Zhang Lin, joka opettaa professorin jossakin Pekingin yliopistossa, rakensi todellisen vuoren huvila katolla puistossa näkymä korkealla asuinalueella Khaiidyan Pekingin alueella.

ja hän teki sen ilman rakennusurakenteita. Hänen virkamiesten kielen puhuminen hän rakensi todellisen Samostroyn kokonaiskatolle. Kaikki alkoi sillä, että Lin osti pilvenpiirtäjän ylemmän 26. kerroksen ja alkoi ilmentää unelmansa hänelle - henkilökohtainen huvila "villi vuoristossa". Ja tämä hän on jättänyt 6 vuotta ja miellyttävä määrä rahaa. Lin voi kuitenkin varaa se - opetuksen lisäksi hän omistaa akupunktioklinikat verkoston.

Villa on rakennettu 2 kerroksessa. Ulkopuolella se kohtaa luonnollisen ja keinotekoisen kiven "kaoottisessa tyylissä", joka jäljittelee "Natural Mountain Ridge". "Rassexit" rockin "hylkäys" välillä tai puutarhasta, onko metsä, jossa todelliset puut, pensaat ja ruoho kasvavat.

He alkoivat valittaa rakentamisen alusta kaikissa tapauksissa jatkuvasti melu, paahdetus ja rakentamisen roskakori. Silventyyppiset naapurit koottiin nouseviin halkeamiin kattoihin ja seiniin sekä vesiputkien systemaattisiin tuuletuksiin, joiden vuoksi heidän huoneistot usein kaadetaan.

Mountain Villa hänen talonsa katolla he kutsuvat "hirviö" ja professori - "vain kauhea naapuri", joka vangitsi heidän yhteisen talonsa katon.

Lisäksi niiden mukaan "osa Linan Samostroyn suunnittelusta näyttää siltä, ​​että ne ovat aikeissa sulattamaan katon reunan ja romahtamaan."

Lopuksi Pekingin hallinnossa kuullut valituksia professorin naapureilta. Zhanzhan Lina antoi 15 päivää itsensä purkamaan "vuori". Sen jälkeen "Mountain Villa" purettiin, puhdistanut juuren Samostroystä.

Lisäksi Zhang Liin rakensi Mountain Villas "ilman rekisteröitymistä asianmukaisista luvista, hänet syytettiin liian ylikuormitettu katto. Koska ongelmat alkoivat itse talon kanssa.

Tietoja siitä, mitä kattomateriaalia peitettiin ongelmakatolla - ei raportoitu. Mutta ne voitaisiin minimoida - tästä riitti kattamaan sen.

on kestävä ja samanaikaisesti suhteellisen kevyt kattomateriaali - se on kaksi kertaa kevyempi asbestisementti liuskekivi. Ceramoplast pystyy kestämään erittäin vakavia kuormia - tärkein asia kestää doom.

Lisäksi hän voisi vakavasti lievittää itseään "vuoren huvila". Itse asiassa se on valtava ullakko, vuorattujen osien ulkopuolella todellisia ja keinotekoisia kiviä. Erinomaiset seinät tämän ullakolle vapautettaisiin kattomateriaalistamme.

Lisäksi se voidaan antaa minkä tahansa muodon - ainakin "vuoren harjanteet", ainakin "vuoren rinne". Ceramoplast on ihanteellinen monimutkaisten kattojen asentamiseen: sen kattolevyille voidaan antaa haluttu muoto - tämä tarvitsee vain ja antaa arkki jäähtyä. Ja se on se.

Huolimatta ylärakenteen täydellisestä lainvastaisuudesta, töihin osallistuva professori ei ole vain ammattimaisia ​​rakentajia vaan myös insinöörit. Kun otetaan huomioon huomattava paino, katolla nostetut kivet, jälkimmäisen suunnittelu sekä rakennuksen seinät vahvistettiin, jotta vältetään romahtaminen.

Sääntelytapahtumien lukuisat vuokralaisten lukuiset valitukset osoittavat, että taustalla olevat lattiat ovat halkeamia ja rikkomuksia. Valtion komissio on todennut, että rakennuksen vahvistaminen toteutettiin ilman luotettavia lähdetietoja, mukaan lukien teknisiä tutkimuksia, eikä teknisen tilan seurantaa. Jopa "ylärakenteen" tarkka paino ei ole määritelty: Zhang-linjan mukaan suurin osa rakenteista on kevyt betoni ja muovi.

Loppujen lopuksi rakenne, jonka rakentamiseksi käytettiin 6 vuotta elämästä ja pyöreä rahamäärä oli purettava Kiinan virkamiesten reseptiä. Professori itse katui tekoon ja tunnusti toimeksiansa syvästi virheelliseksi.

Maa: Kypros Southroegion: Villa - ApartHaspalny / Kylpyhuoneissa: 5/5 Alue: 500 m2Meel tontti: 1670 m2met: + Lämmitysjärjestelmä: + Takka: 2 Pysäköinti: 5 Sea: 50 KMAIRPORT: 75 km

Ne, jotka olivat Pekingissä, hän todennäköisesti huomasi, että tässä kaupungissa on kolme arkkitehtonista tyyliä. Tämä on ensisijaisesti Imperiumin Kiinan perinteinen arkkitehtuuri. Toiseksi suurin on 50-luvun ja 1970-luvun rakentaminen, joka muistuttaa samanaikaisesti kotimaisia ​​rakennuksia. Tällä hetkellä nykyaikaiset arkkitehtoniset rakenteet ovat vähitellen syntyneet, jotka rakentuvat pääasiassa Pekingin liiketoimintakeskukseen.

Tässä rakennuspuomissa, joka on nyt nähnyt Kiinassa, henkilö on syntynyt, joka päätti erottua aikamme yksitoikkoisista asuinrakennuksista - tämä on Zhang Biqing (perinteisen kiinalaisen lääketieteen tohtori). Ja hän toteutti ajatuksensa hyvin alkuperäisenä tavalla.

Zhang biqing ei mennyt lyöty, mutta päätti tehdä kohokohdan ajatukseltaan. 6 vuotta, hän rakensi asuntoaan, joka sijaitsee 26-kerroksisen talon 26. kerroksessa, kirjaimellisesti keinotekoisen kiven vuoren. Lisäksi kaikki tämä laitos on koristeltu ruoholla, pensailla ja elossa puilla.

Kaikkien tämän työn tulos oli koristeellinen vuoristo, joka kasvoi asuinrakennuksen katolla. Huolimatta siitä, että tämä rakenne osoittautui ainutlaatuiseksi ja varmasti, mikä tahansa kasvitieteellinen puutarha olisi luultavasti kadehti häntä, mutta sen rakentamista koskeva lupa ei ollut sovittu paikallisviranomaisten kanssa eikä tämän parlamentin vuokralaisten kanssa laittomana. Huolissaan rakentamisen rakentamisen aiheuttamasta katosta sekä se, että talon suunnittelu ei saa tehdä ylimääräistä kuormaa, talon vuokralaiset valittivat viranomaisille.

Viranomaiset vastasivat vuokralaisille ja veivät tuomion purkautumaan tämän laitoksen rakentamisen viidentoista päivän ajan. Tilaus ilmoittaa, että jos tohtori Zhang Biqing ei poista päällirakenne itsenäisesti, se puhdistetaan väkisin. Emme tiedä, miten kaikki päätyvät, mutta todella ihailet tulosta.

 • virtalähde, räätälöity valikkokohtainen keittiö itse ruoanlaittoon.
 • Ranta hiilen musta, Sandnechanno vieraili talo on ranta.
 • Palvelut ja palvelut Internetissä
 • Viihde ja urheilu Lapset
 • Lapset. Alle 5-vuotiaat lapset, lasten ulkouima-allas säädetyt lapset. Paikan päällä on lasten ulkouima-allas.
 • Suljettu merellä, huoneita, huoneita, huone suihku, TV, Sohva, Ilmastointi, Vaatekaappi, . Jokaisessa huoneessa on parveke.
 • Lähtöaika: 14: 00things: 12:00
 • Hinnat
  • Sisältyvät: Majoitus

  "Villaalkar" sijaitsee kauniilla ja rentouttavalla s. Mountain Air, 600 metriä. Hihna sijaitsee kaunis näkymä luudusta ja vuorille.

Aiheeseen liittyvät julkaisut.

Archpropeovka Guest House Villa Lucia Villa Lucia Bordernaya, 29, Hinnat, Valokuvat, arvostelut

Hotellit ja majoitus Cerik. Cerikin sijoittaminen. Tarjoukset, alennukset, taukoja ja lomia Cerikissa

Villa (Italia, 2020) Vieraat Watch Online - Juliste Cinema
Häät huvilassa, jossa vieraat Phuket Thaimaassa. Hinnat ja kuvaus.

Valitse huvila Alushta Professorin Annigor-aamiaisen kulmassa ovat huoneen hintaan, 300 metrin päässä merestä, WiFi, pysäköinti, leikkipaikka, ruoka, keittiö Lisää virallisella verkkosivustolla

Kohta

Viimeiset mielenkiintoiset osat sivustolla.

 • Mielenkiintoista
 • Uutuudet
 • Usein katsotaan
 • Suosittu

Art Deco Nevsky Hotelli kohteessa Pietari, Hinta, Valokuva, Arvostelut

Hotellin kuvaus Art Deco Nevsky Pietarissa Ominaisuudet, Palvelut, Asuinhuone, Valokuvat ja arvostelut. Varaa Art Deco Nevsky, vähimmäishintatakuu.

Art Deco Nevsky - Hotelli kohteessa St. Petersburg, Kustannukset, Valokuvat, arvostelut

Lomat kaupungissa Hotel Arthaus, erikoistarjous 52

Huoneissa on tv. Standard-huoneissa on vedenkeitin. Rannasta pääsee vain 15 minuutissa. Hotel Arthaus sijaitsee kaupungin Merchant Bichikhanovin historiallisessa palatsissa Irkutskin keskustassa, 4 minuutin kävelymatkan päässä Angara-joesta.

Parhaat hotellit Ultra All Inclusive, Antalya, Turkki

Hostelli taide, Moskovan hinnat. Hostelli Art.

Nykytaiteen vuosittainen kansainvälinen messu on vuodesta 1996, Moskovassa Crimean akselilla sijaitsevassa taiteilijoiden keskellä. Vuoteen 2009 asti tapahtui

Uusi vuosi Karjalassa! Mökit ystävällinen yritys

Hotel Artsit, Volgodonsk Varaus Vashothers.ru

Kaikki, jotka tulevat Volgodonskin kaupunkiin, Hotel Art City kutsuu sinut mukavaksi aikaa viihtyisissä huoneissa, nauttia erinomaisesta eurooppalaisesta ruokaa ja hyödyntää tarjottuja palveluita.

★★★★ Hotel Art City, Volgodonsk, Venäjä
Smideturistit. F - Varauspalvelu kannattavien kierrosten verkossa, Moskovan verkkokaupat verkossa,

Toimistokalusteet Myynti Toimistokalusteet alhaisilla hinnoilla Moskovassa

Työpaikat työvoimakeskuksessa. Mainokset avoimilla työpaikalla. Työpaikat työpaikoilla. Etsi työtä avoimissa työpaikoissa. Etsi työtä hakijana.

10 parasta hotellia Charm El Sheikh lepotilassa 2021

Hotel Art, Ivanovo

Hotel Agata Hotel Agata sijaitsee Pyhän miesten luostarin vieressä ja tarjoaa concierge-palveluja, 24 tunnin vartiointi ja ...

Hotel Aviator, Ulyanovsk Varaus Vashothers.ru

Aviator, Osoite Ulyanovsk, Leninsky Komsomol Ave., 7a, 7 8422 505156 Varaus Aviator Hotel Network Accor liiketoiminnan matkoille 3600SOUT. Rakennettu vuonna 2018.117 numerot ja 10

Näyttelijä Ville Haapasalo ...

Erelline House, hotelli, ravintola Osoite, puhelin, virallinen verkkosivusto, aukioloajat

Hotel Berlin House Berlinskiy Dom Hotel, Krasnodar, Varaa hotellihuone, ratsastus huoneessa

Marton Berlin House

Hotel Berliini House Krasnodar Tarkka kuvaus hotellista, jossa on kuvia huoneista ja sali. Luettelo hotellipalvelut, huoneen säätiö ja tähti

Parhaat perhehotellit Turkissa Nanny Service Children kanssa

Tutkijoiden, hotelli, Moskova, Kashirskoye Highway, 23, Index 115522

Arkkitehtoninen muistomerkki 5 Rakennus talo, rakennusvuosi 1905, Materiaalimateriaali tiili, Moderni, Ei valittu, kehittäjä, johtaja LSK 2 Petrogradsky District, Osoite Pietari, Ul. Blokhina, talo 12. Lisätietoja ...

10 parasta hotellia Anapa, jossa on lämmitetty uima-allas

Hotelli Khabarovsk Boutique Khabarovsk City

Hotelli sijaitsee Yoshkarolin kohtuulliset hinnat, kätevä sijainti kaupungin keskustassa, laadukas palvelu. Stone-hotellin virallisella verkkosivustolla voit vuokrata edullisen ja kodikkaan hotellitunnuksen. U.

Boutique-hotellit kohteessa Moskova
10 parasta hotellia Charm El Sheikh lepotilassa 2021

Hotel de Art Saigon MGALLERY

Academservice Online hotelli varausjärjestelmä ja hotellit ja hotellikuvaukset, valokuvia ja hotellikartta

Hotellit Balashiki lähellä Ski Resort of Fox Mount

Ahotel.com Balashikha Apartment M7 Pervomaiskya 14 lähellä Perinatal Center, Kvartira, Balashikha, Venäjä

Hotel Orange Hotel Balashikha, kilometrin päässä Moskovan rengasta. Sivustolla voit nähdä, miten päästä meille, oppia hintoja hotellimajoitusta, varaa huone.

Oslitsa Business Club, Tver. Arvostelut Hotel Business Club. Varaa hotellihuone, hotelli. Hotelstop. U, hotelli opas, hotellit.

Yhteystiedot ja tiedot Yrityksestä Hotelli Business Club Wuxe-luettelossa tavaroita, aukioloajat, osoite, puhelin, palaute, virallinen sivusto, arvostelut, uutiset, työpaikka.

Mitä hotellipalveluja ja palveluita arvostetaan perheen matkustajat lapsilla?

Mistä mennä Turkkiin lapsella. Parhaat hotellit, joissa on vesiliukumäki

Anapa Holidays Anapalla, jossa on lapsia 2021, lepää lapsia Anapa, edullinen loput Anapa 2021 Kesä, Perhe Loma Anapa, Rest Hotel Natalie Anapa, Family Hotellit Anapa, halvat loma Anapalla, vauvalla 2021 Kesälomat Anapa, Anapa Summer Rest

Hotel House of Artists Circus Arena Tver in Tver koko tieto Kuvat Hotelli kartalla, kaikki palvelut

Kohta

Suosittu

Tiedosto: Pavlovsk. Villa Mirand02. PG - Wikivayage Wikigid-opas

Mini Hotel House 18

Hotel House 18, Hotellit Ukraina, Donetsk alue, Donetsk hinnat, kuvaus, arvostelut, kuvat. Tophotels Information Arvosana hotelleja, jotka perustuvat nähtävyyksiin turistiliiketoiminta-asiantuntijoiden ja matkailun arvosteluihin.

Verona Hotellit 4, 5 Tähteä: Top 5 suosituinta

Hotel Living House 4, Bryansk

Living House -hotelli tarjoaa laajan valikoiman palveluita jokaiselle suositulle palveluille. Rakennuksessa on 115 huonetta, erilainen muotoilu ja sisustus.

? îèèèèèèèèèèèèññññññññññññññññññññññññññ ñññññ

Uusi hotellikompleksi orshe luodaan entisen elämänalojen perusteella

Kätevä ja luotettava sivusto Vashothers. Tämä tarjoaa varaa hotelleja Buynaksk mistä tahansa hinnasta toiveesi kanssa. Resurssi sisältää luettelon Baynakskin parhaista hotelleista vierailijoiden mielipiteistä.

Tietoja hotellista

Talo Tchaikovsky, hotelli, pieni meri Str., 13, Pietari Yandex. Taiteet

Talo Tchaikovsky, Admiralteyskaya, pieni meri Str., 13, Pietari Valokuvat, Osoite ja puhelin, Aukioloajat, Valokuvat ja katsaukset Yandex. Taide.

Artikkelit

Arvostelut House Ershova Venäjä, Vladimir alue, Goorokhovets, Lenin Street, 9 Yandex. Taiteet

Guest House Talo Ershova sijaitsee Gorokhovetsin kaupungissa. Se tarjoaa ilmaisen Wi-Fi: n. Se on näkymä kaupunkiin.

Guest House vieraat

Yhteystiedot Guest House Osoite, puhelinnumerot, työaika ja hinnat. Kirjoita arviot hotellit, hotellit, hostellit Volgogradissa Viitekuva Yell.ru.

Art Hotel Kazan 4 Venäjä, Tatarstan Hotellit

Hotel Hotel Art 4, Kazan, Sijainti lähellä metroasemaa Tukau. Kuvaus Hotel Hotel Art, valokuvatilat, majoitusolosuhteet, kustannukset. Vapaa varaus virallisella verkkosivustolla Vashothers.ru puhelimitse.

10 parasta hotellia Charm El Sheikh lepotilassa 2021

Hotel Living House 3, Moskova, ul. Vasily Peushkova, 25 metro Volokopolamskaya

Huoneissa on vedenkeitin ja taulu-tv. Hotellissa on oma kylpyhuone, jossa on tohvelit, hiustenkuivaaja ja ilmaiset wc-linjat.

Käytämme evästeitä
Käytämme evästeitä varmistaaksemme, että annamme sinulle parhaan kokemuksen verkkosivuillamme. Käyttämällä verkkosivustoa hyväksyt evästeiden käytöstä.
Salli evästeet.