Lepo lasten matkailijoiden lasten kanssa eroaa aina itsestään. Jos otat kanssasi lapsen matkan, sinun pitäisi oppia etukäteen erityisolosuhteista ja hinnoista sille virkistyspaikoilla. Ikä riippuen lapsen museoihin tai viihdekeskusten sisäänkäynti on tai vapaa tai halvempi kuin aikuisille. Julkisen liikenteen käytössä on ominaisuuksia. Seuraava artikkeli kertoo tapoja vapaa-ajan lapsille ja harrastuksen ominaisuuksiin Pietarissa.

Hyödyllinen sivusto "Pietarin vanhemmille" -Site keskittyy pääasiassa Pietarin asumiseen, mutta myös lasten matkailijoille on myös hyödyllistä tietoa.

Pietarin julkisen liikenteen, alle 7-vuotiaat lapset nauttivat vapaan matkan oikealta. Erityistä huomiota olisi kiinnitettävä lapselle laskeutumisen aikana liukuportaassa metrolla, jotta lapsen vaatteet tai sormet eivät kuulu liukuportaiden liikkuviin osiin.

Lapset, voit syödä pannukakkuja "Teremok", kahvila "teelusikallinen" ja "täydellinen kuppi", on mahdollisuus ilmaiseksi kylpyhuoneen käyttöön. Lisäksi ne antavat ja ilman tarvetta pakollista käyttää kahvilan palveluiden itse. Nämä kahvilat sijaitsevat melkein kaikilla kaupungin pääkaduilla, useimmiten - lähellä metroa.

Varmasti lapset haluavat "ratsastaa vene", niin että Pietari kävelee joeilla ja kanavilla voi nauttia perheen lomalla. On huomattava, että uinnin aikana on mahdotonta nousta ja kävellä luokkaan. Jos annat lapsen olla nukkumaan vasta kaksi aamulla, sitten kesällä voit katsella Pietarin "käyntikorttia" - siltojen johdotus.

Ostoskeskuksessa "Galleria" on perheen vapaa-ajan keskus "Happylon". Täällä voit pitää hauskaa paitsi lapsia, vaan myös heidän vanhempansa. Vieraille tarjotaan valtava määrä nähtävyyksiä, mukaan lukien 5D-elokuva. Ammatilliset animaattorit toimivat järjestäytyneille lasten ryhmille.

HappyLon-vapaa-ajan keskus sijaitsee Gallery-kauppakeskuksen 5. kerroksessa, joka sijaitsee lähellä Moskovan rautatieasemaa ja metroasemaa "Vosstaniya Square", Ligovsky Prospect. Kauppakeskuksen kahdella maanalaisella kerroksella palkattu pysäköinti toimii (ensimmäiset kolme tuntia parkkipaikka - 150 ruplaa ensimmäisessä kerroksessa, 100 ruplaa 2. ja 3. kerroksessa).

Kun vierailet eläintarhassa, kannattaa harkita, että kesällä suurin vierailijoiden virtaus juhlitaan 12: sta 16 tuntia. Aamulla ja ennen sulkemista on paljon helpompaa katsella eläimiä, lisäksi he eivät piilota väkijoukosta. Turkiset ja valitettavat eläimet ovat mielenkiintoisempia katsomassa talvella, kesällä he liinavaatteet, että he eivät maalaa heidän ulkonäköään. Eläintarhassa eläimiä ei voida ruokkia, he ovat mukana erityistyöntekijöissä. Missään tapauksessa ei voi jättää lapsia ilman valvontaa, jotta ne eivät kiivetä esteiden ja aidan kautta.

Zoo toimii päivittäin klo 10.00-17.00. Aikuisten vierailijoille lippu maksaa 500 ruplaa, opiskelijoille - 300 ruplaa, koululaisille - 100 ruplaa, alle 7-vuotiaille lapsille on ilmainen. Ennen eläintarhan syöttämistä on kätevää mennä Art. m. "Gorky" läpi.

Tässä on näyttely dinosaurusten luvut. Pietarin Planetariumin virallinen verkkosivusto:

Zoo ja Planetarium sijaitsee. Lähellä museon sisäänkäyntiä näyttelyinä, useimmat eri sotilaalliset laitteet on esillä. Pääsy tähän näyttelyyn on ilmainen, joten lapsi voi nousta kiivetä.

Chat for lapsille, joilla on meren eläimiä, sallivat Leningradin delfinaarion. Täällä voit ihailla delfiinien ja merileijonien esityksiä, katso Walrus ja kuuntele valkoisten valaiden kappaleita.

Virallisessa Sittetozossa selventää näkemysten aikataulua ja löytää matkustusjärjestelmä. Täällä 45. minuutilla 45. minuutilla on 45. minuutilla. Liput ovat 200 - 800 ruplaa lapsille jopa 10 vuotta ja 400 - 1100 ruplaa aikuisille riippuen paikasta. Toimielin sijaitsee Spartak-altaassa, joka sijaitsee 750 metrin päässä Art. m. "Cross Island".

Lapsille ja aikuisille suurille viihdeohjelmille on suuri Pietarin valtion sirkus. Hän työskentelee Vanhin kiven sirkusrakennuksessa Venäjällä (Emb. Fontak, 3), joka tunnetaan nimellä "", rakennettu vuonna 1877. Täällä ensimmäinen sirkusarjan museo toimii myös. Ohjelmien hinnat - 600-7000 ruplaa. Esityksen aikataulua voidaan selventää sirkuksen virallisella verkkosivustolla:

Aiheeseen liittyvät julkaisut.

Rent Villas St. Bart
AbramtSevo Parotel Sergiev Posid Venäjällä Arvostelut, matkat, osoite kartalla.

37 Hotellia Sergiyeva Posid Saatavuus, Hinnat, hotellihinnat, Valokuvat Osoitteet ja sijainti kartalla. Luotettava hotellivaraus Sergivan Posada.

★★★★ Hotel Pohjanmeri, Irkutsk, Venäjä
Spa Wellness Center hotellista Baikalsever Sea Northseahotel

Hotel Complex Baikalsevier Sea sijaitsee Irkutsk, Angan vasemmalla rannalla ja yllättää miellyttävän

Kohta

Viimeiset mielenkiintoiset osat sivustolla.

  • Mielenkiintoista
  • Uutuudet
  • Usein katsotaan
  • Suosittu

Agprf.

Hotel Moscow, G. Imferopol. Länsi Crimea. Hotellit Simferopol

Näyttelijä Ville Haapasalo ...

Huoneistohotelli nukkua meren kotelossa Crimea

Hotel Sleep by Sea apt, hotellit Venäjä, Crimea, Alupup Hinnat, Kuvaukset, arvostelut, kuvat. Tophotels Information Arvosana hotelleja, jotka perustuvat nähtävyyksiin turistiliiketoiminta-asiantuntijoiden ja matkailun arvosteluihin.

Sleep meren apt (Venäjä / Crimea / Alupu). Hotellitarjoukset kohteessa Tophotels.

Hotelli kohteessa Kurkino ja Khimki, yö vuodesta 1900 ruplaa, hotelli lähellä Sheremetyevo Airport

Etsitkö hotellista kahdelle romanttiselle yölle, suosittelemme Hotel Oksana lähellä Metro VDHH SVAO. Tilava ja viihtyisät huoneet, ravintola, jossa on erinomainen palvelu. Kylpyläpalvelut ja huoneet ovat saatavilla. Lisätietoja sivustosta tai 8 800 3013646.

Mini Hotel lämmin meri

Yksityiskohtainen kuvaus elinolosuhteista asiaankuuluvista hinnoista hotellin monimutkainen lämmin meri.

Park Hotel Cote d'Azur Anapa | Venäjä - Arvostelut [Yleiskatsaus] Alennukset
Mustanmeren helmi, Adlerin virkistysolosuhteet, valokuvat, hinnat ja varaus

Hotel Falcon in Moskovan matkailuvaarjat ja kuva huoneista. Osoite, puhelin ja virallinen verkkosivusto Sokol hotellit

Hotellit Sokol 2021 Valitse ja varaa lepo ilman välittäjiä. Tarkennettu kuvaus, hinnat, arvostelut, valokuva, kätevä varaus

? ñ å îòçûûû ÿÃÿÿÿÿûûÿÿÿÿÿÿ. Ñâîâà 10.

Tolmachevo Airport Novosibirsk. Diagnoosi Tolmachevon lentokentältä. Ileta Novosibirskissä. Ilmaventtiili. U.

Matkailulaitteet ja liikenne Novosibirskissä. Tietoja siitä, miten päästä lentokentältä Novosibirsk. Mitä nähdä ja pysyä Novosibirskissä.

Hotelli Airport Emelyanovo, Emelyanovo

Kirovskin Saratov Wikipedia

Hotellit Saratov lähellä rautatieasemaa 2021 Valitse ja varaa lepo ilman välittäjiä. Paikan päällä yksityiskohtainen kuvaus, hinnat, arvostelut, kuvat, kätevä varaus.

Varaus System Academservis Varaukset hotellit ja hotellit verkossa

Academservice Online hotelli varausjärjestelmä ja hotellit ja hotellikuvaukset, valokuvia ja hotellikartta

Oslitsa Parade Chelyuskintsev 14, Yaroslavl

Hyödynnä huoneen varaus Cosmos-hotellissa, joka sijaitsee aivan Yaroslavlin keskustassa

Missä yöpyä Arkozy. Asuminen vuokralle.

Hotel Dotel on Tverin alueella Venäjä Kuvaus, hinnat Maltur

Dotel on Tverskaya, Venäjä, Moskova, hinnat 2021, Valokuvat ja arvostelut. Tarkista matkailijoiden kustannukset 7 499 6816108, virastot 7 495 0090091

Verona Hotellit 4, 5 Tähteä: Top 5 suosituinta

Lähistöllä olevia nähtävyyksiä

Netizen Pietari Center ensin Venäjä Hybridin nimi, kansallisen hotellipalkinnon omistaja Paras hotelli. Netizen Hostelotel sijaitsee St. Petersburgin keskustassa Grevtsov Lane, K., Libra A metrolla, Sennaya Square, Spasskaya ja Admiralteyskaya. Vieraille tyylikäs hotellihuoneita ja yksityisiä huoneita mukavissa huoneissa, vastaanotto 247, lobbybar, aamiainen, nopea wifi, ilmainen koveltava ja pysäköinti.

10 parasta hotellia Charm El Sheikh lepotilassa 2021

Hotelli Arvioi talosi 2012 1 Lviv

Hotelli Esitys Hinnat ja saatavuus, parhaiden hintojen takuu. Talo tarjoaa majoitusta Shostossa ...

Hostelli koti, Big Viscos - varaus Vashothersilla
Mini hotellit JEMETE: ssä, joiden hinnat 2021

Meren matkailun terveyskompleksi, hiekkainen lepo ja talteenotto Crimea

Hinnat 2021 per loma Sandy ilman välittäjiä, Bakhchisaray Sandy Hotel meren rannalla 40 metrin päässä rannasta ruokaa, lasten olosuhteet

Albavila

Hotellit Rannikko Crimea hinnat ja kuvat vuokrataan vuokrattavissa ilman välittäjiä rannikon kylässä Feodosia Crimea Suorat puhelimet Beregooe. Rikollinen. Om.

Varaa hotelli rannikon, länsirannikolla Crimea, Crimea bargain-hinnasta. Alennukset, kun varaat verkossa rannikon, Crimean länsirannikolla, Crimea. Yli 9 hotellit, huoneistot ja hotellit

Hotelli Airport Emelyanovo, Emelyanovo

. 103104.

Rannikko hotellit, Venäjä, hinnat, kuvaukset, arvostelut. Tophotels Information Arvosana hotelleja, jotka perustuvat nähtävyyksiin turistiliiketoiminta-asiantuntijoiden ja matkailun arvosteluihin.

Miten päästä Rostov-on-Donin rautatieasemalta lentokentälle ja takaisin?

Guest House Minigostnitsa Sevastopol Hinnat 2021, arvosteluja, valokuvia

Guest house Oasis Floor, Coastal Virallinen verkkosivusto Puhelimet 7 978 7081297, 7 978 7331573. Meillä on pysäköinti WiFi lasten leikkipaikka hinnat 400 ruplaa. Kesäkuussa

Kiinteistönvälityskeskus auttaa sinua ostamaan hotellin Mustanmeren edullisimmilla hinnoilla. Kaikki tiedot sivustosta.

Kohta

Suosittu

10 parasta hotellia Charm El Sheikh lepotilassa 2021

Mini-hotellin virkistyshuone rautatieasemalla

Mini Hotel Recreation Room Rautatieasema sijaitsee Chelyabinsk, Pl. Privatin, d. 1, 2. kerros. Yhteyspuhelimet. Hintanumero 1 000 hankaa. WiFi-palvelut, kahvilat, biljardi, vuodevaatteet ja pyyhkeet.

10 parasta hotellia Charm El Sheikh lepotilassa 2021

A.I: n yliopiston virallinen sivusto. Herzen

Mini Hotel Big 19 sijaitsee hyvin lähellä rautatievoimien yliopistoa. Jos päätät käydä tässä paikassa, hotelli tarjoaa palveluitasi. Täällä voit täysin rentoutua kotihuoneessa kaikessa kalliilla.

Miten päästä Rostov-on-Donin rautatieasemalta lentokentälle ja takaisin?

10 Parhaat hotellit ja hotellit Rannalla Primorsky Krai TripAdvisor

Parhaat hotellit ja hotellit Primorsky Territory TripAdvisor Thr

? îèèèèèèèèèèèèññññññññññññññññññññññññññ ñññññ

Hotel Comfort Onevka, Crimea, Venäjä Arvostelut, Kuva Boarding House, Kuvaus

Guest House Saka White Kutsumme lepäämään Crimean länsirannikolla vuonna 2021. Viihtyisät huoneet, 100 m rannalle, kehitetty virkistyspohjan infrastruktuuri

Animal Hotel Ulyanovsk Animal Care Services Ulyanovsk Luokittelut Uslugio Palvelut. Om.

Mikä on uusi Radisson-hotelli Ulyanovsk Photo Report Business Review

Verona Hotellit 4, 5 Tähteä: Top 5 suosituinta

Saapui New Urengoy Wellovikov antoi mukavan karanteenin ia sorpressin

Hotel Ural ei toimi New Urengoy, Neuvostoliiton MRN, D. 82. Yhteystiedot Virallinen verkkosivusto, puhelimet. Palvelut Ravintola, Sauna, Taksipuhelut, Keilailu, Bankettitilat, Pesula, Tallelokero, WiFi Free.

Guest House Cozy House, Irkutsk - varaus Via Vashotel.ru

Krasnaya Polyana, yksityinen hotelli matkailu Irkutskissa. Levätä Baikalissa ja ulkomailla

Guest House Viihtyisä talo sijaitsee Irkutsk, ul. Profsoyuznaya, d. 36. yhteystiedot. Hintanumero 1 600 ruplaa. Palvelut WiFi, Pysäköinti, Internet, Pesula, Poreallas, 24h-vastaanotto, Savuttomia huoneita, Perhehuoneita, Silitysrauta Henkilökunta, Morsiussviitti, Ilmainen pysäköinti, Nopea sisäänkirjautuminen, Äänieristetyt huoneet, Kirkko, Lämmitys, WiFi, Tupakointi Koko hotellissa ja huoneet ovat saatavilla, tupakointialue, varastointi ja pysäköinti, yksityinen pysäköinti.

Guest House

Minigitel Codzy House Berdyansk

Kodikas talo pieni hotelli Gelendzhik, Uima-allas, WiFi, Shuttle, Excursion Service

Kuinka avata hotelli tyhjästä tai mini-hotellia yksityisessä talossa

Mini Hotel Itä-Alemmalla Tagilissa yksityisellä talossa

Mitä laki hostelli kieltää. Mitä uusia vaatimuksia syntyi hostelleille. Kuinka valmistautua tuleviin muutoksiin .. Uutiset Tunnisteet majoitus, matkailu, liiketoiminta

Käytämme evästeitä
Käytämme evästeitä varmistaaksemme, että annamme sinulle parhaan kokemuksen verkkosivuillamme. Käyttämällä verkkosivustoa hyväksyt evästeiden käytöstä.
Salli evästeet.