Accor-konserni, maailman johtava vieraanvaraisuus ja moderni elämäntapa, ilmoittaa Mövenpickin Moskovan Taganskayan avaamisesta Mövenpick lippulaiva Venäjällä ja IVY-maissa.

Mövenpick Moscow Taganskaya sijaitsee Garden Ringin sisäpuolella ul. Maan akseli, talo 70, Vanhassa Moskovan alueella rikas historia - entinen "keramiikka Sloboda", lähellä metroa ja vain 10 minuutin päässä Red Square.

Hotellin kahdeksan kerroksinen rakennus on ihanteellisesti kirjoitettu viereisen alueen maisemiin ja alueen arkkitehtoniseen ulkonäköön. Rakennuksen sopusointuinen yhdistelmä, sen lattiat sekä julkisivun valittu väriliuos, luo täydellisen arkkitehtonisen ratkaisun ja korostaa mövenpickin naapureiden taustalla. Hotellissa on myös kaksi maanalaista kerrosta, joissa pysäköinti ja kylpyläkokonaisuus vieraille sijaitsee.

Mövenpick Moscow Taganskaya tarjoaa 154 viihtyisää huonetta, kuten ylivoimaiset, deluxe- ja executive-luokat, joiden pinta-ala on 23 m2, sekä kahden huoneen sviittien numerot, joissa on alue 57 m2. Tilava executive "Suites" panoraamanäkymät Moskovaan rakennuksen 7. ja 8. kerroksessa ovat erityinen ylpeys. Kaksi uutta Mövenpick-numeroa on erityisesti varustettu vastaanottamaan pieniä ystävällisiä vieraita.

Mövenpick Moscow Taganskaya Hotel kuuluu menestyksekäs sijoittaja Kairat Shakerirtovich Itemgenovista. Kohteen kehittäjä oli yritys Linkwood Partners - yksityinen yritys, joka harjoittaa kiinteistöhankkeiden investointeja, kehittämistä ja hallintaa.

Hanke on jo ansainnut Moskovan hallituksen palkinnon "parhaiten toteutuneeksi Hotel Building Project" vuonna 2019.

Hotellin muotoilu kehitti Venäjän arkkitehtonisen toimiston etuarkkitehtuurin akuutisti merkityksellisellä tyylillä käyttäen perinteisiä elementtejä ja tekijänoikeuslaitteita, jotka innoittavat piirin ja brändin Mövenpick.

Aula Mövenpick Moscow Taganskaya lähettää theatteryhmän tai nykytaiteen keskustan tunnelman sarakkeiden upeasta viimeistelystä, joka on vastaanottopisteen yläpuolella ja kontrasti Grafiittikatto Brass-ruudukon paneelit. Hallitseva aula oli bar-laskuri, jota kehitetään tekijänoikeuksin suojatuilla luonnoksilla, jossa asiakkaat voivat myös rekisteröidä tai päinvastoin, tutustu hotelli hotellista.

Kaikki huoneet erotetaan minimalistisella ja toiminnallisella muotoilulla ja niissä on älykäs kotijärjestelmä, jonka avulla voit hallita verhot, valaistus, ilmastointi ja lämmitys huoneessa. Panoramic-ikkunoista, näkymät Moskovan keskustaan, puutarhan rengas, Stalinin korkeudet, temppelit ja jostakin numerosta jopa Moskovan kaupunki alue on näkyvissä.

Ravintolan ja baarin Shagalin rakenne loi Arkkitehtonisen arkkitehtoni Valery Lizunovin johdolla.

Mövenpick Moskova Taganskaya avasi Moskovassa

Yhteensä arvostelut ja arvosanat -

pysyi hotellissa 10 yötä 24. 3. 021. Tärkein etu on erinomainen sijainti: Julkinen ilmainen JBB Beach on kävelymatkan päässä metrosta (punainen haara) vain 2 pysäkkiä raitiovaunulla. Hotellin toisella puolella - Dubaissa kaunis kävelykatu ja pääkadut ovat myös täällä. Ja illalla voit nauttia kävelystä Bloomwersin saarella, jolla on valtava pyörä.

Accor-konserni, maailmanlaajuinen johtaja vieraanvaraisuudessa ja nykyaikaisessa elämäntavoissa, ilmoittaa Mövenpick Moscow Taganskaya Hotel

Pian Mövenpick-hotelli tulee näkyviin Moskovassa. Se on toinen Mövenpick Venäjällä Mövenpick Red Polyanan jälkeen.

Yhteisten tilojen muotoilu näyttää myös minulle melko, vaikkakin samankaltaisia ​​löytyy uusia budjetteja.

Mövenpickin vähimmäismäärä on 128 € per päivä. Mutta useimmiten Taifa lähestyy 200 €. Onneksi CACHK-foorumi ja tarjoavat perinteisesti korkean Caketkin oleskelusta Accorin hotelleissa: Jopa 10-12%!

Mövenpick tulee kansainväliseen Accor-verkostoon ja tulee olemaan Moskovan 18. Accor-hotelli. Pääkaupungilla on jo yksi Swissotel, neljä Novotel, kolme Mercure, kaksi Adagio, kuusi IBIS ja yksi IBIS-budjetti.

Hyvä uutinen - Tämä äskettäin useimmat hotellit Mövenpick osallistuu kaikkiin Accor Live Limitless -ohjelmaan (harvinaisia ​​poikkeuksia, mutta Moskova ei ole niiden joukossa). Tämä tarkoittaa sitä, että Moskovan Mövenpickin oleskelussa voit kerätä kaikki kohdat, ja pisteitä voidaan käyttää alennukseen Moskovan Mövenpickissa.

Muistutan, että yksinkertaisella kuin Cork-ohjelma Accor 2,000 pistettä vastaa alennusta 40 euron suuruisen oleskelun osalta.

Aiheeseen liittyvät julkaisut.

Asunnot - levätä vanhuksille Moskovan alueella
Kuten toukokuussa lomalla, sanatriums, lennolla sijaitsevat talot ja kiertuepalat toimivat

Jotkut sanatriumit eivät saa vastaanottaa vieraita lainkaan. Toisissa kaikki kupongit myydään. Kolmanneksi nostetut hinnat. Ja jonnekin tarjoavat alennuksia ja bonuksia. RG-kirjeenvaihtajat käsittelivät tilanteessa

Kuinka valita hotellin sivustolle verkkotunnus
Periaatteet ja esimerkit onnistuneista Nemine-hotelleista. Mitä lomakeskus tarkoittaa hotellin nimessä

Hotel Moshake, Hotellit Venäjä, Moskova alue, Moskovan hinnat, kuvaukset, arvostelut, kuvat. Tophotels Information Arvosana hotelleja, jotka perustuvat nähtävyyksiin turistiliiketoiminta-asiantuntijoiden ja matkailun arvosteluihin.

Kohta

Viimeiset mielenkiintoiset osat sivustolla.

  • Mielenkiintoista
  • Uutuudet
  • Usein katsotaan
  • Suosittu

Hotel HelioPark Nebug Nebug, Venäjä. Hinservisin virallinen verkkosivusto

Kesäkuussa HelioPark Nebug avataan Nebugin lomakohdealueen kylässä Venäjän hotellioperaattorin HelioPark-ryhmän valvonnassa

Economy Mini-Hotel Khabarovsk - 24/7 varaus. +7 (4212) 777-183

Tapahtumien järjestäminen Nebug-hotellissa Nebug Parkotel Nebug Tuapse

Hotel Attetelka Nebug Krasnodar Tijailta hinnat 2160 ruplaa. päivässä. Yksityiskohtainen kuvaus kartta, arvostelut ja valokuva Virallinen verkkosivusto Turbazy. U.

Park - Hotelli

Luettelo parhaat hotellit kohteessa Karon Beach on Phuket Kuvaus, hinnat, matkailuohjeet

Jos lapsesi on Artekissa, voit majoittaa Artekin vieressä. Kategoriassa hotellit, majatalot, hotellit kohteen Artek Villa Snegiri

Lepo Rostov-On-Don-arvosteluun Hotel Marinss Park Hotel Rostov

Halvat Aparthotel Pietarissa aamiaisella. Aparthotel Hotel Hotel 3 tähteä

Hotellissa voit aina vuokrata huoneen. Hotel Aparth Hotel Sunflowerissa odotat aina huoneita talousluokasta sviitteihin. Hinnat esitetään hinnassa.

Loft Aparthotel Yulana on eksolekom
Näyttelijä Ville Haapasalo ...

Dressedoming Ulyanovsk Naisten motelli 1,650 ruplaa ostaa halpaa OdeValo4ka Internetissä. U.

Krovatirostov Internet Shop. U tarjoaa pyöreä sänky motelli. Nopea toimitus maksulla vastaanottoon Rostovenadonissa ja Venäjän alueilla. 8 863 308 47 84

Kepler Transit Hotel Sabiha Gökçen Airport, Istanbul

Retket Crimea Retkikierroksissa Crimea Lääkkeitä Crimea Wellness Toursissa Crimea Active Toursissa Crimea-hinnat 2020 matkoja Crimea

Evpatoria Asunnot Halvat 2021 Valitse ja varaa lepo ilman välittäjiä. Paikan päällä yksityiskohtainen kuvaus, hinnat, arvostelut, kuvat, kätevä varaus.

Viime hetken kupongit Abhasialle elokuuhun 2020, loma-asunto kaikkiin halpoja halpoja

Viime hetken kupongit Abhasialle elokuuhun 2020, loma-asunto kaikkiin halpoja halpoja

Abhhazia elokuussa Sää, Beach Holidays, arvostelut, hinnat 2020, All Inclusive, viime hetken kupongit Vertaile kaikkien johtavien matkanjärjestäjien retkiä ja varaa lomasi Abhasiassa elokuu Deashev ilman riskejä 8 495 1059395

Malediivit: 13 Uusia hotelleja, joissa on ainutlaatuinen lomakohde

Crimea Alushta Loppu 2017 Hinnat

Kutsumme sinut edulliseen lomaan Alushtassa hotellissa Piano Crimea Cozy -hotellissa pienissä rannoissa Ainutlaatuiset ilmastohinnat Alushassa 1500rubissa Älä missaa tilaisuutesi, soita 7 978 022 23 61

Halvat Sanatoriums Crimea 2021 Hinnat, levätä lennolla Talot Halvat

Turistiyritys online Crimea tarjoaa erilaisia ​​majoitustilat edulliseen lomaan Crimea 2021 -hotellissa huoneissa, korkeatasoinen henkilöstöpalvelu, kohtuuhintaiset hinnat ilman ylimääräisiä maksuja ja palkkioita, puh. 8 978 112 09 00

Serbian Sanatoriot - Hinnat hoitamalla 2021

Levätä ilman Sanatorium Kislovodsk

Wellness-kupongit Sanatorium Kislovonnskissa. Majoitus ruokaa, erilaisia ​​palveluja, ikkunoita, joissa on Narzan, uima-allas, kuntosali jne.

Parhaat perhehotellit Turkissa Nanny Service Children kanssa

Kuinka rentoutua malediivit edullisesti. Vahvistettu henkilökohtaisesti menetelmä

Kuinka paljon lomaa Malediivissa, kuinka paljon rahaa tarvitaan Malediivien, lepää Malediivit kahdelle talvella 2021 lennolla, hinnat Malediivien hinnat

Economy Mini-Hotel Khabarovsk - 24/7 varaus. +7 (4212) 777-183

Halvat loma Kaliningradin alueella

Yksityisten edullisten talojen luettelo vammaisille vieraille 750 ruplaa päivässä päivässä. Meillä on pätevä henkilöstö, erityisesti valitut kuntoutusohjelmat, pyöreä-kellon valvonta, viisi volyymin ravitsemus. Tuhannet ihmiset luottavat meihin

Verkko Mini Hotellit tunnissa Moskovassa, Tunnit - hotellit, halvat huoneet yöllä ystäville
Valikoima Venäjällä olevia odottamattomia hotelleja.

Hotellit Bali top5 Useimmat epätavalliset

Talo puu, muinainen majakka, viktoriaaninen aikakauden torni, Hobbit Nora tai koko saari matkustettaessa Yhdistyneen kuningaskunnan kautta voit pysyä epätavallisissa paikoissa

10 Useinta epätavallista hotelleja maailmassa - Valokuvan kokoelma

Epävirallisimmat hotellit maailmassa

Löysimme hotelleja, jotka sijaitsevat ylimääräisissä tiloissa, jotka on muunnettu autoista, tynnyriä, putkista jne.

Hotellit kartaan kohteesta: Evpatoria ilman välittäjiä

Hotelli Sea Club Russia Toapse, arvosteluja, hinnat majoitus, varhainen varaus 2019

Kuvaus, arvostelut ja hinnat majoitushotellissa Hotel Sea Club Russia Roapse Tour Operator NTK Intourist

Mikään ei ole hyvä El Piano Hotel

Mikään ei ole hyvä El Royal Review of Film Chato Sibdepo

Mikään ei ole hyvä El Piano -hotellissa on kummallinen elokuva, joka meni palkkaamaan. Epätavallinen ammunta, jyrkät toimijat, upea musiikki ja erittäin hämmentävä tontti. Menimme ensi-iltaan ja ilman tarpeettomia sanoja ovat valmiita kertomaan mielipiteesi tarkastelussa.

Hotel Skif 46 3, hotellit Venäjä, Crimea, Simferopol, Nikolaevka Hinnat, Kuvaukset, arvostelut, kuvat. Tophotels Information Arvosana hotelleja, jotka perustuvat nähtävyyksiin turistiliiketoiminta-asiantuntijoiden ja matkailun arvosteluihin.

Kohta

Suosittu

Missä on parempi valita hotelli Roomassa?

Sunflower Miniotel, Nikolaevka Crimea Hinnat Varaa verkossa

Kiinnostunut Holidays Nikolaevka 2021 Suorat tarjoukset ilman välittäjiä Valokuvat, kuvaukset, tarkat hinnat, arvostelut ja yhteyshenkilöt asuntovaraukseen. Parhaat vaihtoehdot parempaan lepoon

Arbat 6 Boutique Hotel - Stayforlong

Loput Nikolaevka, Sanatorit, Pension & Hotellit

Lomat Nikolaevka, hinnat kuponkeja varten Sanatorissa, lennolle taloja ja hotelleja, kuvaus ja valokuvat

Polyana 960 Resort Red Polyana (Gorki City)

Nikolaevka, Crimea yksityinen sektori 2021, Holiday hinnat Nikolaevka, Crimea ilman välittäjiä halpa, vuokraus

Lepää Nikolaevka ja Sand 2021. Sanatoriums ja Pension Sandy, Pension Nikolayevka

Top 10 hotellia kohteessa: Abhhazia, virkistys lasten kanssa Arvostelut 2021 [arvostelu]

Eläkeskuksen, Buryatian tasavalta, Village Nilova Desert. Hinnat 2021, valokuvat, palvelut.

Eläkesäätiö, Irkutsk Hinnat, Valokuvat, Kuvaus Lentokentästä, varaus. Irkutskin alueen sanatriums ja eläkkeet

Guest House Valentina-2 (Visizevo) Hinnat 2021, Virallinen verkkosivusto, Valokuvat, arvostelut

Huonehuolet hotellin tyypit, tyypit ja dekoodaus

Tarjoamme mukavia huoneita hotellissa. Grand Hotel Vidigof on yksi parhaista hotelleista Chelyabinsk, joiden huoneiden hinnat yllättävät sinut monimuotoisuuteen ja palvelu on korkea ja mukava. Arvioi hotellin ja moitteeton maailmanluokan palvelun yksinomainen määrä.

Huoneet ja hinnat Sanatorium Polaria, Sochi

Yksityiskohtaiset tiedot huoneista ja hinnoista voit selvittää Sanatorium Polarin virallisella verkkosivustolla

Lavicon Apart Hotel Collection 5 * (Venäjä / Krasnodar Territory / Nebug). Hotellitarjoukset kohteessa Tophotels.

Rannat Vanha Gagra

Callide Asiakkaiden arviot. Kuvaus, ominaisuus, olosuhteet, viralliset tiedot Abhaziahotelista. U.

Hotellit Adler ruokaa: arvosteluja, hintoja, valokuvia

Sohva mini s. Novofodorovka Saki

Paras loma Novofedorovka 2021. Luettelo hotellit, sanattorit ja hotellit Novofedorovka. Majoitus Novofedorovassa, jossa on merkki kartalla. Osoitteet ja puhelimet Hotellit ja hotellit, arvosteluja ja valokuvia. Arvosana paremmin Housing Novofedorovka.

Käytämme evästeitä
Käytämme evästeitä varmistaaksemme, että annamme sinulle parhaan kokemuksen verkkosivuillamme. Käyttämällä verkkosivustoa hyväksyt evästeiden käytöstä.
Salli evästeet.