Odintsovskin piirin toinen yllätys esitteli kehittäjät. NovoVanovskin ilmoitetun hotellin sijasta, 17-kerroksisen asuntokokonaisuuden rakentaminen.

. Sitten Moskovan alueen Glavgosstronadzor ilmoitti, että hotelli "M1-kehitys" pystytetään 1514 paikkaan omille rahastoille. Rakennuslupayhtiö, joka on vastaanotettu samana vuonna alueellisessa liitetiedostossa.

matkailulle

Rakennuksessa on myönnetty tontti 9319 m², jossa on katastrofien numero 50: 20: 0020407: 453, joka sijaitsee lähellä Valkovenäjän suunnan ja yksityisten talojen rautatietä, lähellä Mozhaisk Yard TC: tä.

Rakennuksen ilmoitus, Moskovan alueen viranomaiset puhuivat alueen hotellialkeiden (ja matkailun) kehittämiseen.

Hotel "kääntyi" huoneistokompleksiin

Project-sivuston kehittäjäyritys 17-kerroksisen rakennuksen värikkäillä visualisoinnilla myy huoneistoja Apartments M1 Skolovo.

Apartment Complex M1 Skolkovo sijaitsee Moskovan alueen ekologisesti suotuisan ja arvostetun Odintavo-alueella, PGT. NovoVanovskoye, ei kaukana Mozhaiskin moottoritien ja Moskovan rengastie risteyksestä.

Rakennus "M1 Skolovo" on korostettu valoisassa, modernissa designissa ja koostuu 2 itsenäisistä osista: hotelli ja asuntoja.

Kompleksin alue on suljettu ja varustettu urheilu simulaattoreilla. 24 tunnin vartiointi, videovalvonta ja kulunvalvonta vastaa turvallisuudesta ja mukavuudesta.

Mahdolliset ostajat tarjoavat 986 huoneistoa ilman viimeistelyä. Studio kustannukset alkavat 2,5 miljoonaa ruplaa., Kahden huoneen huoneistot - 4,8 miljoonaa ruplaa.

Moskovan läheisyys

"M1 Skolovo" on 17-kerroksinen rakennus, jossa on valoisa moderni muotoilu, jossa on 2 osaa: Hotelli ja huoneistot.

Huoneistossa on erillinen sisäänkäynti, joten hotellin asiakkaat eivät häiritse vuokralaisia. Samanaikaisesti kaikki hotellin tarjoamat palvelut ovat huoneistojen omistajien saatavilla: huoneen ja concierge-palvelun puhdistamisesta ennen tuotteiden toimitusta.

Apartment Complex M1 Skolkovo perustuu monoliittiseen tekniikkaan käyttäen nykyaikaisia ​​ratkaisuja ja laadukkaita materiaaleja.

Myydään, huoneistot esitellään ilman sisustusta, joka vaihtelee välillä 22,20 - 50,03 neliömetriä. m. Hinta myynnin alussa - 1,95 miljoonaa ruplaa.! Ostajat voivat itsenäisesti kehittää suunnitteluprojektia tai hyödyntää yhtä valmiista vaihtoehdoista.

Kompleksin alue on suljettu. 24 tunnin vartiointi, videovalvonta ja kulunvalvonta vastaa turvallisuudesta ja mukavuudesta.

"M1 Skolovo" on uusi rakennus Novovanovskoyen kylässä, 1 km Moskovan Ring Roadista Mozhaisk Highway. Koostuu kahdesta osasta: Apart-Complex ja Hotel. Myytävänä 986 huoneistoa ilman viimeistelyä. Alue suljetaan muukalaisilta ja suojatuilta. Ensimmäisessä kerroksessa on kaupallisia tiloja sekä kuntoklubi, kotelo, ravintola, kaupat, pesula. Autoille on maanalainen pysäköinti 106 autolle ja maapähkinä vieraspysäköinti. Hotellin omistajat ovat saatavilla hotellin palveluksessa.

Kävelymatkan päässä Apart-monimutkainen, Mozhaisk Dvor -ostoskeskus Gypermarket "Ribbon", päivittäistavarakaupan "Bahetle", rakennusmarkkinat. 1 km (10-12 minuutin kävelymatka) on Vegas-ostoskeskus ja elokuvateatteri.

"M1 Skolovo" on rakennettu 3 minuutin kävelymatkan päässä rautatieasemalta Nemchinovka. Tieliö Belorussin asemalle kestää 25 minuuttia. Lähtö Mkadille Mozhaisk Highway - 1 km.

 • Rating: 5. Nimi: Pasha Skolin. Kun tarkasteltiin: 3 viikkoa sitten, erittäin erinomainen, lähellä MCD ja ostoskeskus, ja jos halusin kävellä luonnossa ja hengittää puhdasta ilmaa, voit turvallisesti metsään. Toivon, että tulevaisuudessa ja ikuinen näytetään, koska kehittäjä lupaa, muuten en todellakaan halua työskennellä siellä, missä syön ja nukkumaan))
 • Arvosana: 5. Nimi: Volodya Sorokin. Kun tarkasteltiin: 4 kuukautta sitten paras hinta - yksi kohteen tärkeimmistä eduista.
 • Arvostelu: 5. Nimi: Andrei Miller. Kun olin tarkistettu: 3 kuukautta sitten hyvin hohtanut LCD! <
 • Arvostelu: 5. Nimi: Olga C .. Kun tarkasteltiin: kesäkuu 26, 2020WELL Hei! Menin rakentamisen paikkaan useita kertoja . Läpäissyt kaikki puutteet ja poikki. Halusin kävellä Nemchinovissa. Hyvin vihreät, lampi, kirkko. Ostokset Entertainment Center Vegas Missä on kaikkea! Ensimmäistä kertaa saavuin maaliskuussa, karanteenin edessä. Siellä oli 7 kerrosta. Viimeinen vierailu on 22. kesäkuuta. Jo 11 kerrosta. Tämä harkitsee, että karanteeni oli. Omflex on asunnon tila. Ei ole pysyvää rekisteröintiä. Ja en tarvitse sitä. Main Plus: Moskovan läheisyys: 3-4 minuuttia jalka ja olette taidetta. Nonchinovka. 10 min ja St Kuntsevskaya tai 25 min ja taide. Running tai 30 min ja ST Valko-Venäjän. Kauneus! Toivon, että kaikki laittomien viiden munan tyypin väliaikaiset rakenteet purkamaan ja suklaata. Ilmoitettu paikallisiin, jotka asuvat yksityisissä taloissa lähellä monimutkaista M1 Skolovoa. He sanovat, että neuvottelut neuvottelee maanpinnoitteidensa takaisinostosta. Joten on rakennettu uusia taloja. Vaikka minulle, niin anna kaikki pysyä sellaisenaan.)) <
 • Rating: 3. Nimi: Oleg Simonov. Kun tarkasteltiin: 5. huhtikuuta Mahdollinen ammattilainen oli 3 huhtikuu, neliömetrin kustannukset, mahdollinen plus sama, tarjosi selkeän toiminnan kuljetuksen halkaisija, nopeasti pääsi kaupunkiin, kaupungin keskustalle, lähellä paljon Ei kalliita kahviloita amatöörillä: Lagman / Shurpi / Plov / kakut Tandara. Kaikki muu, vastaavasti, mielestäni.
 • Arvostelu: 1. Nimi: Kina Lexandrov. Milloin tarkastelu: 24. marraskuuta 202 Pond ja Swamp. CE nukahti. Lähellä junan liikkumista. Toisaalta valtatie on ladattu. Ennen Vegasia ei ole ihmisen polkua, kaikki on ruumiissa. Mozhaisk Highway ei ole jalankulkija, jalkakäytävät saavuttamaan aakkoset maku, bahetyle. Aircles. Koneet lähellä taloja ratsastaa ja käännä kaikki sotkuiksi. Ilman valaistusta. Kolkolovo (Moskova) metriä 500. Mutta busseja ei ole olemassa kaupunkien pysähdystä, päästäkseen ainakin troparevoon. Solntsevo. Kaikki on välttämätöntä keskuksen kautta.
 • Arvostelu: 5. Nimi: ODIN O .. Kun tarkasteltiin: 30. elokuuta 2020 kiinnostunut esine, pidän investointina. Menin rakentamiseen, aktiivisesti, puhui johtajien kanssa, ehdotus on riittävä, varsinkin jos otat useita numeroita kerralla. Piirin itse ei ole kehitetty infrastruktuurin näkökulmasta, mutta myös hotellin tyyppinen monimutkainen, ei LCD perheille. Kehitys on epäilemättä niin kauan kuin sijaintilaitoksen edut McD, johon kävely 3-5 minuuttia, suuri kauppakeskus, jossa on valtava parkkipaikka. Liiketoiminta- tai matkustustyöntekijöille vaihtoehto on täydellinen.

LCD "Apart Complex M Skolovo"

Kaikki huoneistot vuokrataan ilman viimeistelyä. Henkilökohtaisen majoituksen huoneistojen ostajat voivat itsenäisesti kehittää sisustaa ja sisustaa huoneistot.

Aiheeseen liittyvät julkaisut.

Aparthotel Matisse, Sochi, Venäjä

AK Matisse. Sochi, piirikeskus Aparthotel Matisse sijaitsee Sochin kaupungin sydämessä merisataman ja talviteatterin välillä. Matisse's Apartment Complex on klubin tyyppi talo. Suljettu yksityinen alue maisemasuunnittelulla ja suihkulähteellä. Ak Matisseissa on vain 56 huoneistoa. Tämä tarjoaa yksinoikeuden ja poikkeuksellisen naapuruston. Rakennus itsessään erottuu ainutlaatuisella kiinteistösi Sochin arkkitehtoniseen tyyliin. Rakennuksen julkisivu tehdään barokkityylillä. Tämä arkkitehtoninen tyyli on peräisin Italiasta 1600-luvun lopulla, ja se tuli maamme Kreikasta. Tilavat salit ovat täysin erotettu marmorilla. Kaksi portaat maaliskuu, hissi. Ak Matissein jokaisessa kerroksessa sijaitsee 7-10 huoneistoa. Vähimmäisalue on 24,6 m2, enintään 81 m2. Kaikki huoneistot, joissa on pre-trigteer, pysyi vain maalata seinät. Kylpyhuoneissa lattialla oli luonnollinen marmori. Huoneistoissa on kätevä suunnittelu ja tyylikäs näkymät ikkunoista subtrooppisille vihreille ja merelle. Korkeat katot saavuttavat 6 metriä ja luovat tunteen tilaa ja vapautta huoneistossa. Oma rahastoyhtiö, joka tarjoaa concierge-palveluja. Tämä palvelu sisältää esimerkiksi päivittäiset ja kotitalouksien välineet, esimerkiksi siivous huoneistoissa, vaatteiden hoito, kukka toimitus ja lahjat, taksin tilaus tai taulukko ravintolassa. Alueella on yksityinen puutarhuri, pyöreä kellon turvallisuus. Nousevat hinnat jokaisen 5 varatun huoneiston jälkeen vähintään 15 000 ruplaa. M2: n kanssa. Tässä tarkastelussa näytämme asuntojen suunnittelun, kerro meille yksityiskohtaisesti monimutkaisesta monimutkaisesta. Lentämme myös quadcopterin esineen yli. Jos tarvitset asuntoa Sochi-palvelussa, niin AK Matisse, ehkä, ei ilmeisin vaihtoehto. Jos harkitset kiinteistöjä Sochissa virkistys tai investointi, tämä kohde on täydellinen. Tämä johtuu AK Matissein sijainnin ainutlaatuisesta, pienten nestemäisten layout, korkea viimeistely. Huomaathan myös, että ostosten ostoa tässä uudessa rakennuksessa Sochissa, voit heti päästä omistusoikeuden. Lisäksi kiinnitykset alkavat tulevan kuukauden aikana. Asunnot Sochi in Ak Matisse Nestemäinen kiinteistö Sochi Elitclass. Suosittelemme sitä hankintaan.

Aparthotel Dream, Anapa | Kehittäjien virallinen sivusto
Huoneistohotelli unelma Anapa Gk Ugra -hintaan Sivustolla virallisesta kehittäjältä, asuinrakennuksesta, asuntolainasta, uusista rakennuksista

Aparthotel Dream, Anapa New-Build Class Comfort, Britannian kehon pihan perushinnat yhtenäisen myynnin virallisella verkkosivustolla.

Kohta

Viimeiset mielenkiintoiset osat sivustolla.

 • Mielenkiintoista
 • Uutuudet
 • Usein katsotaan
 • Suosittu

Aparthotel Dream

Dream Aparthotel sijaitsee rauhallisella alueella Svetlogorsk keskustassa. Asiakkaille tarjotaan ilmainen pysäköinti, ilmainen pääsy WiFi-verkkoon ja maksulliseen siirtoon.

Parhaat edulliset hotellit Avsallar 4 * Tähteä

AK Mirror 2 AK Peilari 2 Sochi, Keski, Opetus, 5

Arvosana 55 Osta Apartment in Mirrore Apartment Complex keskustassa Sochi Sochi virallisella verkkosivustolla. 1 Hinnat alkaen kehittäjä 2 Laadukas kuva 3 Kaikki suunnittelu, arvostelut

Parhaat perhehotellit Turkissa Nanny Service Children kanssa

Apart Hotel Vorontsovsky Mishor Crimea Olosuhteet, hinnat 2021, Valokuvat ja arvostelut

Aparthotel Park Avenue in Coreza Kaikki tiedot Valokuvaa, Hotellien sijainti kartalla, kaikki palvelut Aparthotel Park Avenue, huonevaraukset ilman maksua.

pää

Sochi, Hotel Imereti virallinen verkkosivusto Resort Bureau Sochi, Hinnat 2019, arvostelut, osoite kartalla, kupongit, hoito, valokuva

Hotel Imereti Apart, Quarter varattu Sochi Virallinen varauspaikka. Yena 2021 hoitoon. Ura. TD. Kiviä. ENGLANTI. Tzybi. Riisi kesällä ja uudenvuoden kustannukset.

10 parasta hotellia Charm El Sheikh lepotilassa 2021
Dagomys Hotellit 2021 merenrannalla: hinnat hotelleja ensimmäisellä rivillä ruokaa, uima-allas tai yksityinen ranta

Aparthotel Krymsky

Aparth Hotel Crimean Elite Residential Complex. Asunnot kehittäjältä.

Parhaat hotellit kohteessa Belek lapsille

Taustaa Asunnot, Krasnaya Polyana, Sochi Hotel Hinnat, Valokuvat, huoneet, Yhteydet Virallinen sivusto 101hotels.com

Aparthotel Sunny Forest sijaitsee Svetlogorskissa, PRD. MAYSKY, D. 9. Yhteystiedot puhelimet. Huoneen hinta alkaen 1 625.25 RUB. Palvelut WiFi, pysäköinti, sauna, ulkouima-allas, internet, autonvuokraus, hieronta, hissi, terassi, Savuttomia koko, Tenniskenttä, ulkouima-allas on avoinna ympäri vuoden, sisäuima-allas on avoinna ympäri vuoden, yksilöllinen sisäänkirjautuminen, pysäköinti, WiFi on saatavilla koko ajan.

Keittiö. Sota hotellille, TV-sarjoille (STS): Premiere, Ilmoitus, Final Season, Date Premiere, Kaikki projekti, näyttelijät, roolit, valokuva

Aparthotel Dream kaupungissa Svetlogorsk, Kaliningradin alueen arvostelut, hinnat, kuvat

Kala hotellit ja majoitus. Kalojen sijoittaminen. Erikoistarjoukset, alennukset, taukoja ja lomia kala

Osta Apartments Pan tai katoamat

Mikä on asunto ja mitä he eroavat Estitet Apartmentsista edustaa huoneistoluetteloa Moskovan asuinrakennuksissa ja Moskovan alueen kuvaus, esineet, saatavuus, kustannukset, suunnittelu

Asunnot Moskovassa ja Moskovan alueella - Est-A-Tet

SkyRent24 Aparthotel Moscow City Virallinen verkkosivusto, osoite, yhteystietoluettelo. U.

Hotel Apartment Moscow City 3003 Apartments Moscowsiti 30 kerros Moskova Koko tieto Kuva hotellista kartalla, palvelut Hotel Apartment Moscow City 3003 Apartments Moscowsiti 30 kerros, huonevaraus Komissio 0.

Näyttelijä Ville Haapasalo ...

Mitä Pluses saa asuntojen vuokralaisia, kun huoneistohotelli sallitaan BN-sanomalehtien markkinoiden pysyvä rekisteröinti. U.

Rehellinen kuva arvostelu Aparthotel Anis Monarch Khoroshsky Hotellit, jotka saapumisen jälkeen sinun täytyy piilottaa pitkään ei ole niin ...

Huoneistohotelli Sufroju Lesnaya

Huoneistot Metsätalous Huoneisto Lesnoy Dvorin vieraat Yuzhnoshalinsk voi jäädä metsään pihalla asuntoja. Saatavilla on pesutupa, lentokenttäkuljetus ja huoneenpuhdistus.

Ranta luostari saarella - ehdokas
Missä sivustossa on parempi varata hotellit

Lomahuoneisto Lomonosova 10.

Aparthotel on Lomonosovin näköala kaupunkiin ja ilmainen Wi-Fi sijaitsee Krasnojarsk 2 km: n päässä A.S.-nimisen Krasnojarsk Draamasta

Mountain View - Alennukset kuponki Moskova Biglion

Niille, kuten kuukaudessa Yes Aparthotel, St. Petersburg, Venäjä TripAdvisor

Kyllä Huoneistohotelli Niille, jotka haluavat uusia arvosteluja, valokuvia ja parhaat tarjoukset Yes Aparthotel on tripAdvisor.

LCD

LCD pystysuora rohkeudella SU 308 osoitteessa 2. Murinsky Ave., 36 Pitkäaikainen. Et Pietari.

Huoneistohotelli pystysuora rohkeutta Täysi kuvaus asuinpaikasta, tarjoaa myydä huoneistoja huoneistohotelli pystysuorassa rohkeudella.

Viihtyisät huoneistot Metro Parnasissa, Pietarissa

Vertaile hotelleja Parnass Metro Pietarissa 40 tarjouksista. Varaa verkossa 910 s. Per päivä kuva, kuvaus, arvostelut, luokitukset, yhteystiedot

Tutustu kaikkiin nykyisiin uutisiin ja artikkeliin LCD Kyllä, Pietari, Shuvalovo-arvoinen alue, Ho Chi Minhina UL Sunteroton portaalista. W.

Kohta

Suosittu

Luxury-projekti ensimmäisellä rannikolla Konyaalta, Antalya

Arvostelut Naumov Aparthotel 3 Moskova

Kaikissa huoneistohotellin huoneissa on televisio ja oma kylpyhuone. Huoneistohotelli Naumov sijaitsee Moskovan keskustassa. Ilmainen Wi-Fi on saatavilla yleisissä tiloissa. Hotellin sisätila on sisustettu historiallisessa tyylissä.

Lavicon Apart Hotel Collection 5 * (Venäjä / Krasnodar Territory / Nebug). Hotellitarjoukset kohteessa Tophotels.

Lepojen ominaisuudet Nebuga

Hotellit Neboga Hinnat, arvostelut, valokuvia, yhteystietoja, osoitteita. Luettelo kaikki hotellit Nebuga. Nopea verkossa varaus hotellit. Hinnat Nebuga-hotellit alkaen 200 ruplaa.

Tämä numero on!

Huoneistohotelli Nevsky 78, Pietari hinnat, arvostelut, varaa online

Vertaa kaikkia tarjouksia ja varaa hotelli Aparth Hotel Nevsky 78 kohteeseen Pietari Pietariin parhaaseen hintaan KAYAK. Huoneet alkaen 1519.

Asuntolaina voitolla. Invest Hotel

Virallinen sivusto, talot ja uutiset PLG Pietarista

Toukokuu 2021. LCD PRO. Asuntojen oldity hinta 1. ja 5. miljoonaa ruplaa kehittäjältä, virallisesta verkkosivustosta, ulkoasusta, rakentamisesta, määräaikoista asuinrakennuksen toimittamiseen. Olevallisuus Kehittäjä Plaza Lotus Group.

Home Native

Huoneistohotelli Nizzassa

Varaa huoneistoja Nizzassa alhaisimmalla hinnalla, laaja valikoima majoitusvaihtoehtoja. Valinta ja online-vuokraus erinomaisista huoneistoista ranskalaisessa Nizzan kaupungissa.

Hotellit, joissa on lämmitetty uima-allas Gelendzhik

Miksi Petersburgers ostaa huoneistoja

Massatietoisuuden sanan huoneisto liittyy usein ylellisyyteen. Itse asiassa tänään tätä määritelmää kutsutaan halveksi majoitukseksi, joka ei myöskään ole asumista, oikeudellisesti.

10 parasta hotellia Anapa, jossa on lämmitetty uima-allas

Bodrum Nova Suites Hotel 3 Turkki Egish Regionbodrum. Tophotels hotelliarvosana ja hotellit.

Asunnot Nova Aleksevskaya Alekseevskin alueella ja suunnittelussa. Katso 34 Kuvia LCD Nova Aleksevskaya Moskovassa Canyon2

Rakentaminen lähellä Pulkovo - 2027

Asunnot New Arbatissa kirjassa LCD. Voit lopettaa kampanjan

Arbat Stars keskustassa hallinnollisessa huoneistossa 54 alkaen 62. m Hinta 43. 5 miljoonaa ruplaa. Kehittäjä Baltic Construction Companyn virallinen verkkosivusto. Arvostelut 3. Kuva 60. Suunnittelu. Rakentamisen rakenne. Asiantuntija-lausunnot. Sijainti kartalla.

Käytämme evästeitä
Käytämme evästeitä varmistaaksemme, että annamme sinulle parhaan kokemuksen verkkosivuillamme. Käyttämällä verkkosivustoa hyväksyt evästeiden käytöstä.
Salli evästeet.