Jos etsit hyvää paikkaa nukkumaan Tobolskissa, suosittelemme kiinnittämään huomion hotellikompleksiin, jota kuvaamme edelleen artikkelissamme. Esittelemme sinut esittämään sinut tähän kohteeseen, esittelemme luettelon ja tarjottujen palvelujen kustannukset. Lisäksi tämä katsaus antaa TOBOL-hotellin objektiivisen arvioinnin asiakkaidensa perusteella.

Sijainti

Hotel and viihde monimutkainen "Tobol" sijaitsee kaupungin keskiosassa. Seitsemän minuutin kävelymatkan päässä on kirkko ja tärkein nähtävyys tämän paikan - Kreml. Hotellin välittömässä läheisyydessä on kauppoja "punainen ja valkoinen" ja "magit".

Kompleksin tarkka osoite: Tyumenin alue, Tobolsk City, Oktyabrskaya Street, talo 20. Työaika: ympäri vuorokauden.

Kuvaus

"Uusi Tobol" on mukava ja moderni hotelli, jossa on valtava valikoima palveluita. Täällä asiakkaat odottavat korkeaa palvelua, uusia huoneita, viihtyisää ja rauhallista tunnelmaa. Hotellin sisustus tehdään klassisessa tyylikkäässä tyylissä. Koko alueen puhdas ja kaunis.

Majoitus

Tobol Hotel (Tobolsk) -hotellit on esitetty eri luokissa. Se tarjoaa 38 viihtyisää, kalustettua huonetta, joissa kaikissa on tv, ilmastointi, parveke, suihku, kylpytuotteita.

Ateriat

Monimutkaisen alueen alueella on yksi parhaista ravintoloista Tobolsk - "Korniliev". Tässä laitoksessa aamiaispöydät tarjoillaan päivittäin, illallisia ja illallisia järjestetään. Lisäksi on tilaisuus viettää juhla tai merkitse tärkeä tapahtuma.

Ravintola-valikossa on erilaisia ​​ruokia venäläisiä ja eurooppalaisia ​​ruokia, runsaasti alkoholijuomia ja alkoholittomat juomat sekä laaja jälkiruoka.

Ravintola on sisustettu XIX vuosisadan perinteisiin, on ylellinen sisustus, joka on valmistettu klassiseen tyyliin, kauniisiin huonekaluihin. Arvoisa paikka toimielimessä on kirjastossa.

Hotellin ravintolan lisäksi on bar-panimo "kellari". Toimielin erottuva piirre on suunnittelija sisätilojen, jossa osa seinistä on lasista. Tämä mahdollistaa jokaisen kävijän baariin henkilökohtaisesti tarkkailemaan vihjeöljyn ruoanlaittoon.

liikemiehille

Vuosittain kuvatulla hotellissa "Tobol" on olemassa useita suuria yrityksiä ja viettää sen alueiden kokouksia ja seminaareja. Hotellin kokoushuone täyttää kaikki modernit standardit ja siinä on tarvittavat laitteet. Asiakkaat heidän arvosteluissaan toistuvasti huomasi henkilökohtaisen henkilöstön yksilöllisen lähestymistavan palveluksessa ja korkealla tasolla.

Kiertuetiedot

 • 07. 0 Lähtö Ekaterinburgilta Marys Park Hotel (Chelyuskinte St., 106, Entinen Hotel Sverdlovsk).
 • matkalla mielenkiintoinen retki Siperian kehityksen historiasta.
 • Lounas Talitsassa: Kahvila saksalaisessa tyylissä, jossa on kauniita ruokia ja herkullisia ruokia.
 • retki ulkoisen älykkyyden museoon n .. Kuznetsova - Sijaitsee teknisessä koulussa, jossa legendaariset Urrarets opiskeli, säilynyt henkilökohtaiset tavarat ja muistot toverit.
 • tie Tyumenin opas tarinoita, temaattisia elokuvia ja musiikkia. . Kävele Siperian kissan aukiolla, istu "kaksitoista tuoleja" ja paljon muuta.
 • illallinen uudessa ravintolassa istui Pokrovskoe omalla leipomollaan.
 • Majoitus New Tobol -hotellissa on kaksi muuta askeleen päässä Kremlistä ja tärkeimmistä nähtävyyksistä.

Arvostelun ja arvioinnin sisällön on oltava merkityksellisiä seuraavalle matkoille, ja tämä me lähetämme arkistoon yli 36 kuukautta.

Review voi jättää vieraan varaamalla majoitusta varauksen kautta. Om ja pysähtyi varatulla sijoittelulaitoksella. Tämän säännön ansiosta tiedämme tarkalleen, että kaikki palautteemme on kirjoittanut todelliset vieraat. Kuka voi paremmin kertoa muille ilmaisen aamiaisen, ystävällisen henkilökunnan ja hiljaisen huoneen, mitkä ovat asiakkaita, jotka olivat vakuuttuneita tästä omasta kokemuksestaan?

Haluamme jakaa näyttökertoja kanssamme - sekä positiivisia että negatiivisia käyttäen muutamia yksinkertaisia ​​neuvostoja.

Tietoja palautteesta Uskomme, että asiakkaiden arvosteluja ja vastauksia majoitusesineiden edustajilta näyttää erilaisia ​​mielipiteitä ja auttaa asiakkaita tekemään päätöksiä valittaessa majoitusta.

Lähestymistapa arvioihin

Julkaisemme kaikki täydelliset palautteet mahdollisimman pian riippumatta siitä, onko se negatiivinen tai positiivinen edellyttäen, että se on tarkistanut varaussääntöjen noudattamista. om. Näytämme myös selvästi lähetettyjen tietojen tilan.

Käytämme samoja sääntöjä ja standardeja koko käyttäjän sisällölle sekä asiaankuuluvat vastaukset esineiden edustajista.

Uskomme, että käyttäjien ja esineiden edustajien mielipiteet eivät tarvitse kommentteja. Emme ota huomioon objektiivisuuttaan. Varaus. OM - vain kanavan jakelu kommentit vieraille ja yhteistyökumppaneilta.

Arvostelujen säännöt ja standardit

Näiden sääntöjen ja standardien avulla haluamme saavuttaa varauksen. OM näytetään hyödyllistä sisältöä, joka soveltuu koko perheelle. Samaan aikaan emme halua rajoittaa kriittisten lausuntojen ilmaisunvapautta. Ne edustavat arvoa, riippumatta emotionaalisesta väristä.

Kommentit pitäisi olla matkalla. Hyödyllisin palaute on yksityiskohtainen ja auttaa muita tekemään onnistuneempia ratkaisuja. Älä lisää henkilökohtaisen, poliittisen, eettisen tai uskonnollisen luonteen huomautuksia. Mainostiedot poistetaan. Kommentit varauksesta. OM on lähetettävä asiakastukipalveluun tai yhteistyökumppaneille.

 • tyyppi / luokka: hotelli 4 *
 • Etäisyys Roshchinon lentokentälle G. Yumen - 268 km. Lentokenttä on rakennettu Tobolsk.
 • Etäisyys rautatieasemalle - 15,6 km
 • Huoneita: Hotellihuoneet luksushotellissa viihtyisissä talouksissa on kaikki tarvittavat mukavat majoitukset.
 • Ravintola, kahvila, baari: Kyllä. Ravintola "Corniliev", Bar & Brewery "Kellari"
 • Aamiainen tyyppi: buffet
 • Osoite ja puhelinnumerot: Venäjä, Tyumen alue, Tobolsk, Oktyabrskaya Ulitsa, d. 20. Puhelimet: +7 (3456) 24 66 14 - Additteri. Sähköposti: Sivusto: Sivusto: Lisätietoa, tontteja ja hotellitarpeita: Hotellikompleksissa sijaitseva vapaa-ajan vieraat ovat keilailu, biljardi, bar-panimo ja sauna, jossa on uima-allas. Hotelli- ja viihde-monimutkaisille palveluille tarjotaan lisäpalveluja palvelua ja huoltoa varten: Wi-Fi, 24h-vastaanotto, ilmainen pysäköinti, vartioitu pysäköinti, Siirrä palvelut, Hyvää huomenta palvelu (pesu, Silitys), KÄYTTÖ Silitysrauta ja silityslauta, Astiat vieraiden pyynnöstä, tallelokero vastaanotosta, Matkatavarasäilytys, Puhelin ja faksipalvelut, Tulostusteksti digitaalisilla tiedotusvälineillä, kopiointipalvelut, soluviestintäpääte, ulkomaisten kansalaisten rekisteröinti hotellissa , Järjestämällä kolmen vuoden ruokaa, toimitusta huoneessa (huonepalvelu)

Hotel

Hotel and viihde-kompleksi "Tobol", 4 *, on ainutlaatuinen sijainti Historiallisen osan sydämessä ja sopii liiketoiminnan kokouksiin ja lepoon

Onko sinulla yritystapahtuma tai kerätä ystäviä häät juhliin - vieraat tulevat maistelemaan moderneja mukavuuksia ja kehitetty infrastruktuuri. Hotellissa on ylellinen ravintola "Korniliev", jossa aamiaispöytä tarjoillaan, ruokaa (illallisia, illallisia) järjestetään ja juhlia järjestetään. Asiakkaat voivat nauttia eurooppalaisten ja venäläisten ruokien rikas paletti, jota täydennetään erinomaisella palvelulla.

Liikemiehille - konferenssihuone, joka on varustettu kaikilla monimutkaisuuden seminaarien ja konferenssien johtamiseksi. Joka vuosi hotellissa on kymmeniä suuria yrityksiä, joissa huomioidaan korkea palvelu ja yksittäinen lähestymistapa.

Vuodesta 2007 lähtien hotellimme ovat vieraita asiakkaille ja asukkaille Siperian muinaisen pääkaupungin. Hotellin johtaminen ja henkilökunta ovat valmiita tekemään kaikkensa. Jotta vierailustasi Tobolskissa, se oli miellyttävä ja tuottava. Olemme tyytyväisiä, jos vierailemme meille kerran, haluat palata jälleen meille.

Hotel "SLAVIC" - Siperian ensimmäinen neljän tähden hotelli sijaitsee Tobolsk sydämessä.

Uusi moderni mukava hotelli sijaitsee TOBOLSK: n historiallisessa osassa, viiden minuutin päässä Tobolsk Kremlistä Pietarin kirkon vieressä ja muista vanhankaupungin arkkitehtoniset muistomerkit.

Hotelli sijaitsee kaupungin historiallisessa osassa yhdellä sen keskeisistä kaduista. Tobolsky Kreml, Prison Castle, Museum Reserve, Rest Park, kaikki tämä on viiden minuutin kävelymatkan päässä hotellista.

Kaikissa huoneissa on: puhelin, wc, kylpyhuone, TV, jääkaappi. Hotellissa on valuutan vaihto, snackbaari, ravintola "Neftekhimik", Banquet Hall, Taksinjärjestys, Kauneushoitola, Hammashoito, Mobile Center, Auto Pysäköinti.

Huoneissa on WC, Kylpyhuone, Televisio, Jääkaappi, Puhelin. Hotelli on ravintola "Nikolsky vetämällä". Siperian ruokaa. Banquet-huone 10 hengelle.

Aiheeseen liittyvät julkaisut.

Mikä on ero hotellin välillä hotellista
Parkotel New Century, Engels, Saratovin hinnat hotellit, arvosteluja, valokuvia, huoneita, yhteystiedot Virallinen sivusto 101hotels. Om.

Parotel New Century Tämä on moderni hotellihuoneen kompleksi, jossa on tyylikäs puistoalue 10 minuutin päässä Engelsin keskustasta.

Edullisia hotelleja kohteessa New Urengoy, Hinnat From Rubles
Ahotel.com Crocus Apartments on Jubilee 2, Kvartira, New Urengoy, Venäjä

Hotel Nord 3, Hotellit Venäjä, Yamalonetskiy autonominen Okrug, Urtta Urengoy Hinnat, Kuvaus, arvostelut, Kuvat. Tophotels Information Arvosana hotelleja, jotka perustuvat nähtävyyksiin turistiliiketoiminta-asiantuntijoiden ja matkailun arvosteluihin.

Kohta

Viimeiset mielenkiintoiset osat sivustolla.

 • Mielenkiintoista
 • Uutuudet
 • Usein katsotaan
 • Suosittu

Jossa isovointi seisoi

Vertaa kaikkia tarjouksia ja varaa Hotel Four Seasons Hotel Moscow В г. Moskova parhaaseen hintaan kajakki. Huoneita vuodesta 29776.

Yritys Anapa - 13 Neuvostoliitossa

Omegaclub Hotel Venäjä, Crimeanastopolin hinnat, valokuvat, matkailunarjat, kirja Oregaclub virallisella verkkosivustolla Saletr. U.

Lasten uima-luokat Suljettu uima-allas Sevastopol, Hotel Ogaklub. Opeta lapsellesi uimaan, selvittää hinnat ja yksityiskohdat puhelimitse 79787666827

Omega Club (Sevastopol, Venäjä) Hotellin kuvaus, hinnat for Tours, arvosteluja, valokuvia, huonevarauksia

Biglion alennuskuponkeja

Hotel Complex Orbit Cozy Hotel Supercenaries 4 km Gatchina. Mukava majoitus, ateriat, kylpykompleksi.

Hotel Complex Orbit, Gatchina, Venäjä

10 Parhaat hotellit ja vapaa-ajanvietto vapaa-ajanviettopalveluihin Mustamerellä

Uudessa luettelossa Glavmore. U levätä Gelendzhik 2021 esittelee monia tarjouksia lyhyen aikavälin asuntovuokrauksesta kesällä ja off-season loput omistajilta. Ilman välittäjiä ja varausalueita, hotelleja, majatalot, eläkkeet, sanattorit, huoneistot, mökit ja bungalowit.

Tietoa hotellista | Kaufman Hotel (Moskova) - Virallinen verkkosivusto. Halvat hotelli keskustassa
Arvosana hotellit Onevki, Parhaat hotellit kohteessa Olenevka

Tervetuloa

Virkistyskeskus sijaitsee Slavyanka, sijainti meren rannalla. Talvella tai jokapäiväisessä elämässä työskentelemme ympäri vuoden. Erikoistarjouksia lapsiperheille ja eläkeläisille.

Uusia hotelleja kohteessa Abhhazia 2021, Abhhazia Uusi Hotel Hinnat 2021 Travel Tour Book Now, New Abhhaz Hotel, Uusia hotelleja kohteessa Abhhazia.

Hotelli Petrozavodsk, Petroskoi, Venäjä

Petrozavodsk, Venäjä, Petroskoi, hinnat 2021, Valokuvat ja arvostelut. Tarkista matkailijoiden kustannukset 7 499 6816108, virastot 7 495 0090091

Hotel Perovo Plaza, Moskova. Varaukset, arvosteluja, kuvia Tourist.ru

Crowne Plaza Moskova on vain 1 km: n päässä Crowne Plaza Moskovasta. 10 minuutissa voit kävellä metroaseman näyttelyyn ja 1905 kadulla, junat, joista he seuraavat suoraan keskustaa ja Kremlia.

? ñ å îòçûûû ÿÃÿÿÿÿûûÿÿÿÿÿÿ. Ñâîâà 10.

Levätä uudessa kevyessä Crimea-hinnat 2021. Uusi valo Crimea virkistys lasten kanssa

Nykyiset tiedot rentoutumaan uudessa maailmassa vuonna 2021. Suositut hotellit, Kausiluonteiset hinnat vuonna 2021, Valokuvat, Videot, Panorama, Nähtävyydet ja matkailun arvostelut

Hotel Karcushin House

Karcushin House, Pskov osoite, Street Vorovsky, 7, 7 3433 517789 varaus Karcushin talo historiallisessa osassa Pskov 3000sut. Rakennettu vuonna 2009.16 Numbers ja 2 kerrosta. Tarvitset

Uusi Kupavna (Venäjä / Krasnodar Territory / Nebug). Hotellitarjoukset kohteessa Tophotels.

Hotel House Patkul, Pushkin Hinnat hotellit, katsaukset, kuvat, huoneet, yhteystiedot Virallinen sivusto 101hotels.com

Hotel House Paccul sijaitsee Pushkin, ul. Pieni, d. 13. Yhteystiedot puhelimet. Hintanumero 2 100 ruplaa. Palvelut WiFi, Pysäköinti, Internet, Solarium, Tallelokero, Huonepalvelu, 24h-vastaanotto, Savuttomia huoneita, Perhehuoneita, Morsiussviitti, Ilmainen pysäköinti, Nopea sisäänkirjautuminen, Pyöräily, Lämmitys, Faksi Kopiointi, WiFi Free Huoneet:

Rakentaminen lähellä Pulkovo - 2027

33 arvostelua Ribera Resort Spa Evpatoria, Venäjä

Ribera Resort Amp SpA Suurimman tason tavoitteena mukavuutta ja kunnioitettavaa mukavuutta, joka on samanlainen kuin vieraiden lomakeskuksen hotelli. Rakennuksen uusklassin lahjakkaita päälliköitä luodaan, julkisivu ja hotellin sisätilat ovat innoittaneet matkustuskuviot ja vastaavat arkkitehtonista projektia. Hotelli koostuu päärakennuksen ja keskitetysti pysyvän Wellness Centerin yhtymisestä, rakennukset yhdistetään lämpimään siirtymiseen.

Parhaat perhehotellit Turkissa Nanny Service Children kanssa

Hotel Oliva Club Hotel Russia, Sochi, Photo Arvostelut ja kuva tallennetut kuvaukset, turisteja ja touristiver (Oliva Club) virallisella verkkosivustolla Saletur.ru

Tophotels Information Arvosana hotelleja, jotka perustuvat nähtävyyksiin turistiliiketoiminta-asiantuntijoiden ja matkailun arvosteluihin.

Rus arvostelut, uusi Urengoy

New Urengoy Hotellit, Huone varaus hinnat

Hotel Rus on 1,5 km: n päässä New Urengoyn keskustasta, kävelymatkan päässä Sedzjän joelta. Kun otetaan huomioon historiallisesti vakiintunut divisioona pohjoisen makuuhuoneen ja eteläisen liiketoiminnan osaan, hotelli sijaitsee kävelyetäisyydellä tai 515 minuutin ajomatkan päässä suurimman osan kaupungin liiketoiminnasta ja kulttuurikeskuksista. Huoneita, kuvaus, valokuvat, palvelut, varaus 7 495 6655325.

Velvet Seasons Russian House 3 Aparthotel Adler

Gostelel Velvet Seasons Russian House Suotuisa sijainti Sochin eteläisellä rajalla Imereti Bayn kauniissa ekologiassa, koska rannikkoalueiden rautatiealueiden syrjäisyys, puhtain merivesi

Kiinteistönvälitystoimisto Villa Flora - Asiakkaiden arvostelut.

Hotelli Venäjä House 17 Quarter Sports Adler Venäjä Arvostelut, hinnat matkat, osoitteen kartalla.

Sochi, Adler District, ul. Dibrova, D.8, UL. Kuva, d. 29 puhelinta varauksen 89180272279 89183181098, WhatsApp, Viber Sijainti Gostelel Velvet Seasons Tämä on valtava monimutkainen Imeretin Lowlandissa, joka täyttää matkailijat monista Venäjän kulmista. Se on sen alueella, että venäläinen koti sijaitsee. Venäjän talon kompleksi sijaitsee 44 hehtaarin alueella ja ornitologisen puiston alue alkaa hotellin välittömässä läheisyydessä, jossa matkailijat haluavat viettää aikaa. Hotellin venäläisen kotipaikan alueella on ilmainen Wi-Fi. Kemiallinen pesu ja pesula on kuivapesu, sekä kokenut räätälöinti. Matkailijoille monet kuntokeskukset kuntosalilla ja sauna, aerobic ja joogahalli, hieronta. Alueella ja intercraft, apteekit ja kampaajat, eli voit jättää hotellin rajat, viettävät upean loman.

Nykyiset hinnat lepoa varten Venäjän Sea Hotel 3, VenäjäMaporya, vuonna 2021. Kuva huoneista, matkailun arvostelut, luokitus ja kuvaus Hotel Russian Sea Hotel

Kohta

Suosittu

Albanian tähti 4 * (Albania, Durres)

Virallinen sivusto Hotel Amaks Congresotelle, Belgorod

Vuokraa huone Euroopassa Parotel Belgorod, Sosnovy Borb Belgorodissa 7 963 6153355 ja bucking verkossa alennuksella. Real turisteja, valokuvia. Hinnat 2021.

Administer hotellit

Hotellit Dombaya Level Economy Hinnat, arvostelut, valokuvia, arvostelut. Hotellien ja hotellien virallinen kumppani Domboy. Travel News Oy

Dombaya Hotellit yhdistimme luetteloon luokituksen perusteella Matkailijoiden, sijainti- ja hinnoittelupolitiikan arvostelun perusteella. Viimeaikaiset 2021 hinnat ovat varauksen yhteydessä. Online-konsultti auttaa tekemään valinnan. Vapaa linja puheluille ympäri Venäjä. Tee ennakkomaksu, jäännös laskeutuu. Hotellien ja hotellien virallinen kumppani Domboy.

Verona Hotellit 4, 5 Tähteä: Top 5 suosituinta

Minihotel Helmholts Moskova

Majoitus klinikalle vierailijoille. Helmgolts. Mukavuus ja palvelu kohtuuhintaan. Puhelin Moskovassa 7 495 9438001

Lontoo-hotellit, joista on näkymät ikkunasta - lähellä nähtävyyksiä

Parhaat huoneistohotellit Moskovassa, Venäjä Arvostelut 2021 Tuore arvostelu

Käy kaikki mielenkiintoisimmat kohteet Moskovassa, joka sijaitsee Holiday Inn Moskova Sostevsky. Hotellin 300 metrin päässä sijaitsevasta hotellin 300 metrin päässä Riika-alueesta auttaa sinua saamaan kaikki Moskovan nähtävyydet nopeasti ja mukavasti.

Uusia hotelleja kohteessa Abhhazia 2021, Abhhazia Uusi Hotel Hinnat 2021 Travel Tour Book Now, New Abhhaz Hotel, Uusia hotelleja kohteessa Abhhazia.

AFK-järjestelmä avaa Cosmos-hotellin Sheremetyevo

Novotel Moscow Sheremetyevo Airport, Venäjä, Khimki, hinnat 2021, Valokuvat ja arvostelut. Tarkista matkailijoiden kustannukset 7 499 6816108, virastot 7 495 0090091

Hotellit lähellä kohdetta: Moscow Zhukovsky Airport, (ZIA), Moskova

Hotellit lähellä kohdetta: Moscow Zhukovsky Airport, Zia, Moskova

Hotellit lähellä kohdetta: Simferopol Airport, Hotellit Simferopol ja Crimea

SMARTETURISTS. FRF - varauspalvelu kannattaville kierroksille verkossa, ostamalla kiertueita verkossa Moskovasta kaikkiin suuntiin

Moskovan hotellit Metro Academic

25 suosittua hotellia ja budjettia hotelleja Metro Academic, Cheryomushki-alueella. Katso kuvia ja valitse

Käytämme evästeitä
Käytämme evästeitä varmistaaksemme, että annamme sinulle parhaan kokemuksen verkkosivuillamme. Käyttämällä verkkosivustoa hyväksyt evästeiden käytöstä.
Salli evästeet.