Sisältö:

  1. Palvelut:

Palvelut:

Näyttelijä Ville Haapasalo ...

Yamalo-Nenetsin valtion vapaaehtoisen laitoksen pääjohtaja autonominen Okrug "Hotelli" Yuriuri "

Vuodesta 2004 vuoteen 2011 - liittovaltion valtion virkamieskunta pidettiin debiffien liittovaltion palveluksessa.

Vuodesta 2012 nykyiseen, se toimii Yamalo-Nenetsin itsenäisen OKRUG: n valtion valtion laitoksessa "Yireiberia Hotel

Ensimmäinen apulaisjohtaja Yamalo-Nenetsin itsenäisen Okrug "Yuriberia Hotel

Vuonna 2009 hän valmistui Moskovan valtiosta riippumattoman koulutuksen Moskovan koulutuslaitoksen Moskovan koulutuslaitoksesta Natalia Nesterovan erityisosastolla "sosiaalisesti - kulttuuripalvelu ja matkailu".

Vuosina 2010-2011 - Työskentele valtion laitoksessa "Tuotanto ja tekninen yhdistys Yamalo-Nenetsin hallituksen hallinnoinnin hallinnoinnista Okrug."

Hotellit, hostellit ja vierashuoneistot Yamal voi julistaa alueen puskurivyöhykkeen luomisen yritysten tarpeisiin, joiden työntekijät toimivat siirtomenetelmänä. TEK: n, rakentamisen, liikenne- ja tieyritysten tarve voit ladata läänin hotellit, jotka alkavat tänä vuonna.

Tämä toimenpide on välttämätön asukkaiden turvallisuuden varmistamiseksi ja sairauden levittämisen piirin alueella. Se otettiin käyttöön INAO: n 15. huhtikuuta 60-GG: n kuvernöörin määräyksen perusteella "väestön suojelemiseksi ja uuden Coronavirusinfektion leviämisen estämiseksi (Covid-19) Yamalo-nenets autonominen Okrug. " Toimenpiteen tarkoituksena on myös tukea hotelliliiketoimintaa.

Enintään 3 päivää ennen Yamalin saapumista, katsella työntekijöitä, joita COVID-19 tutkii alueillaan. Sitten on väliaikainen eristys vähintään 14 päivää ja uudelleentarkastus. Vain näiden toimenpiteiden jälkeen ja koronavirukseen testauksen uudelleengegatiivinen tulos, työntekijä pääsee työhön. Työnantajat ovat vastuussa uusien pakollisten sääntöjen noudattamisesta.

Osa DSD: stä, joka on valmis lähettämään työntekijöille, jotka tulevat alueelle, ovat jo tehneet sopimuksia. Tähän mennessä 41 hotellia 9 Kunnasta ilmoitettiin 9 kunnasta: Salekhard, Labrynangi, Noyabrsk, New Urengoy, Gubkinsky, Muravenko, Nadym, Purovsky ja Shuryshkarin alueet. 24. huhtikuuta 17 hakemusta saatiin 579: lla yrityksiltä, ​​jotka sopivat siirtomenetelmän toimiville työntekijöille. Noyabrsk ja Gubkinskyn hotellit ovat suurin kysyntä.

Ainakin viisi hotellia Noyabrskistä ovat valmiita sijoittamaan tarkkaillemme. Samanaikaisesti, 11 hotellia kaupungin, polttoaineen ja energiakompleksin yritysten asiantuntijat - öljy- ja kaasu, energia, energia. Kahdessa heistä Central Cityn sairaalasta, ambulanssiasemilta, hygienian ja epidemiologian keskuksen Yao (Noyabrsk ja Muravlenko) sekä aluetuen keskus.

Gubkin, öljy- ja kaasu- ja rakennusyritykset 14 hotellia tänään tehtiin sopimuksia, joissa on 5 hotellia 167 vuodepaikkaa. Neuvottelut ovat edelleen käynnissä viidellä hotelleilla - niillä on tarvittavat edellytykset katsomaan työntekijöitä väliaikaisen eristyksen ajan.

Yritysten ja kollektiivisten majoitusvälineiden välinen yhteys sekä vapaaehtoiset istuimet sijaitsevat hotelleissa, nuorisopolitiikan ja kaupungin matkailun ja Gbu Ynao "Yamaltur" -osastossa. nuorisopolitiikasta.

Yhtiöt voivat hakea työntekijöiden majoitusta Yamalin alueen puskurivyöhykkeellä ja CSR raportoi halukkuudestaan ​​antaa paikkoja luoda puskurivyöhyke puhelimitse +7 (951) 984- 66-32, +7 (932) 096-94-43, päivittäin.

Muistutus, matkailutoimistojen ja matkailuyritysten hotline nuorten politiikan ja matkailun alueella jatkuu: +7 (34922) 31781, klo 8.30-18.00, Mon.-Fri; +79821739145, klo 8.30-20.00.

Postela tuli yksi ensimmäisistä alueista, jotka kehittivät ja hyväksyivät oman tukitoimenpiteensä. Hotel Business tuli ensimmäisen paketin. Kaikki tällä hetkellä toimivia tukitoimenpiteitä löytyy resurssista. SAVE-BOSS89. f.

Aiheeseen liittyvät julkaisut

Sochissa hotelli polttaa (video) | Sochinformbüro
Rinaldi Moscovsky Prospect 18 Hotel

Tulipalo tapahtui 2-kerroksisessa rakennuksessa vasemmalla pankilla.

Fethiye Hotellit: Ruoka, hinnat ja palvelut
Hotelli Liput

Vuokraa huone Ibis Yaroslavl Center Ryhmien sijoittaminen Yaroslavliin 7 963 6153355 ja bucking verkossa alennuksella. Real turisteja, valokuvia. Hinnat 2021.

Kohta

Viimeiset mielenkiintoiset osat sivustolla.

  • Mielenkiintoista
  • Uutuudet
  • Usein näkyvissä
  • Suosittu

Salaiset tiedot hotelleista ammattilaisilta.

Tarkastus toteutti yrittäjän toiminnan poistumisverotarkastuksen, jonka mukaan hänet tuomittiin 122 artiklan 1 kohdassa ja Venäjän federaation verokoodeksin 119 artiklan mukaiseen verotukseen. ..

Parhaat perhehotellit Turkissa Nanny Service Children kanssa

Vihreä talo 4 Russiansosibirsk Obstovosabirsk. Tophotels hotelliarvosana ja hotellit.

Huoneistohotelli vihreä talo merkitsee hintaa ja saatavuutta, parhaiden hintojen takuu. Huoneistohotelli Green House, jossa on 24h-vastaanotto, terassi ja näkymä kaupunkiin, sijaitsee kaupungissa Krasnoyarsk ...

Administer hotellit

TD Sea Guest Housen helmi. Hinnat 2021 vuotta. Lomanviettäjien arvostelut. Navigaattori

Pearl Sea Hotel Kerch, Venäjä, r. Crimea, Kerch, ul. Nizhneeprimorskaya, 28 viihtyisä majoitus, erinomainen palvelu, miellyttävä hinnat, hyvät arvostelut, kirkkaat kuvat. Meillä on kaunis ja mukava. Tule käymään, varaa emailom.

Abhhazia Hotellit, Pensionaatti ja Sanatorit merenrannalla - Hotellit 2021

Yksityinen Adler-sektori meren rannalla ilman välittäjiä

Sivustollamme voit valita yksityisen sektorin Adler meren rannalla, katsele hintoja, arvosteluja, valokuvia ja varata huone, ota yhteyttä suoraan omistajien kanssa.

Top 10 hotellia kohteessa: Abhhazia, virkistys lasten kanssa Arvostelut 2021 [arvostelu]
Parhaat perhehotellit Turkissa Nanny Service Children kanssa

Ski vuokraus Adlerissa. Snowboards vuokrattavana online-kirjan nyt

Parhaat hotellit yksityisen sektorin lähellä rautatieasemaa lomalle vuonna 2021 lähellä merta. Valokuvat, arvostelut, online varaus.

76 arvostelua Hotelli Vogue Hotelli Bodrum - Bodrum, Turkki

Adlerin Sanatorin viralliset verkkosivustojen hinnat 2021: lle hoidossa halpa

Kiinnostaako Adler hotellit, ja selvitä, mistä pysyä halpa, sekä hinnat 2021 lomalla merellä uima-altaalla kesällä tai samettiskaudella.

10 parasta hotellia Adler All Inclusive rannalla vuonna 2021

Lomat Adler 2021, asuntojen hinnat meren rannalla, ilman välittäjiä, arvostelua

Adler-hotellit, joissa on järjestelmä all inclusive buffetaamiainen, uima-allas, animaatio ja muut palvelut. Suuri valinta. Kätevä haku. Varaa hotellit ilmaiseksi Adlerin verkkosivuilla.

Alup Hoidon ja levätä Alkupka Hinnat 2021

Son U Morya Hotel Restaurant Sleep by The Sea Review Traveler Reviews, Kuvat ja parhaat tarjoukset Son U Morya on TripAdvisor.

2246 Hotellit Anapa, Venäjä.

Fallen hotellit Anapa Hotellit Anapa Comfort Lovers ja korkeatasoiset Connoisseurs Järjestelmä all inclusive, uima-allas, ranta ensimmäisellä rivillä

Hotellit

Taloudellinen hotelli Barnaul, hinnat 500 ruplaa, varaa halpoja hotelleja Barnaul turistiluokassa

Getfy yhdistää fanit bändeillä, taiteilijoilla, laulajille

Hotel Barnaul Larethin. | Hotelli

Loma-asunnot Crimeassa ruoan kanssa

Luettelo hotelleista Venäjän eteläosasta. Paras loma musta ja Azov Sea. Huoneen varaukset. Lomanviettäjien arvostelut.

Lentokenttä hotellit kohteessa Ekaterinburg

Vertaa kaikki tarjoukset ja varaa hotelli Liner Airport Ekaterinburg Yekaterinburg Sverdlovsk alueella Parhaat hinnat ympäri KAYAK. Huoneet alkaen 4145.

Albanian tähti 4 * (Albania, Durres)
Parhaat hotellit Turkissa | Top-10-luokitus vuonna 2019

Hostel Aurora -rautatieasema

Se tarjoaa äänieristetyt huoneet, joissa on ilmainen Wi-Fi ja lukitus kaapit. Vierastalo on yhteinen keittiö, jossa on uuni ja keittiövälineet. Se on näkymä kaupunkiin.

? Yö, halusi!

Paras merenranta hotellissa

Parhaat yksityiset hotellit ja vierashuoneistot Evpatoria Crimea lähellä merta. Viralliset sivustot, osoitteet, puhelinnumerot. Hinnat levätä sängyssä, matkailun arvostelut.

Levätä Crimeassa yksityisellä rannalla

Oma ranta

Kutsumme sinut viettääksesi parhaan loman vierashuoneissa Evpatoria rannalla, terveys ja ravitsemus

Albanian tähti 4 * (Albania, Durres)

Levätä Evpatorissa

Informaatiopaikka Crimea, edullinen levätä Crimeassa. Hinnat 2021, Päivittäiset vuokra-asunnot ja vuokraus Crimea, Uutiset, Hotellit lähellä kohdetta: Meri, Elling, All Inclusive, Webbikamera, Kartta Crimea.

Hotel KafalKuuna Feodosian hinnat, valokuva, infrastruktuuri ja palvelut, yhteystiedot, kuvaukset, huonevaraukset verkossa.

Kohta

Suosittu

Hotellit ja hotellit Azov Sea: hinnat, kuvat, huoneita

Orkesteri Horizon Virallinen verkkosivusto Rest in Gelendzhik All inclusive uima-allas ja buffet-hotelli liikkuvuus

Gelendzhik Hotellit, joissa on kuponkeja, kaikki sisältyvät 2021. Täydellinen valikoima viihde- ja wellness-palveluja, lasten animaatiota, urheilupelejä ja 31. ateriaa.

10 parasta hotellia Charm El Sheikh lepotilassa 2021

Tourbaasit, hotellit Khabarovsk. Taloja vuokrattavana Khabarovsk. Khabarovsk Territorin nähtävyydet

Vuokraa huone lokkeessa lähellä Stadionia Khabarovsk 7 963 6153355 ja bucking verkossa alennuksella. Real turisteja, valokuvia. Hinnat 2021.

Kazan Hotellit lähellä kohdetta: Riviera Waterpark

Meren taloja Alushta Apartments meren rannalla, hinnat, kuvat

Parhaat huoneistot Alushta. 2021 hinnat. Valokuvat, arvostelut, online varaus. Varaa Guest Houses Alussia isännällä ilman välittäjiä Crimea Info.

Parhaat perhehotellit Turkissa Nanny Service Children kanssa

Crimea Guest Houses ja vierashuoneistot. Hinnat levätä 2021 Crimea

Sivulla on tietoja hinnoittelusta ja palveluista vierashuoneissa 2021 sekä suorat yhteydet ja huoneet.

Uusia hotelleja kohteessa Abhhazia 2021, Abhhazia Uusi Hotel Hinnat 2021 Travel Tour Book Now, New Abhhaz Hotel, Uusia hotelleja kohteessa Abhhazia.

Hotellit ja hotellit Irkutsk edulliset

Poista hotelli Irkutsk edullisena. Luettelo halvimmat hotellit kohteessa Irkutsk hinnat ja kuva huoneista virallisella verkkosivustolla Bilettyplus.ru.

Hotel North Castle / Nord Castle, Novosibirsk - Online varaus, asiakkaiden arviot. Hintavertailu hotellihuoneisiin North Castle

10 halvimmat hotellit kohteessa Kazan

Luettelo hotellien ja hotelleista Kazan kuvaus, kuvat, hotellit, Kazan hotellit, osoitteet ja puhelinnumerot

Uusi vuosi Karjalassa! Mökit ystävällinen yritys

Hotel Venetsia Kislovodsk, keskusta lähellä rautatieaseman aamiainen

Hotel Centrosyuzkislovodsk 3, Venäjän hotellit, Stavropol alue, Kislovodsk Hinnat, Kuvaus, arvostelut, Kuvat. Tophotels Information Arvosana hotelleja, jotka perustuvat nähtävyyksiin turistiliiketoiminta-asiantuntijoiden ja matkailun arvosteluihin.

✈ Kuinka viettää yötä Istanbulissa ilmaiseksi ja mennä retkelle

Lepo Evpatoria on kaikki mukana Hotel Lianassa. Hinnat 2019 Holidays lapsilla All Inclusive

Paras halpoja hotelleja Crimea ja hotellit, joissa on yksityinen ranta ja keskusta, joka sijaitsee merenrannalla, halpa. Hinnat, sivustot, puhelinnumerot, valokuvat, arvostelut.

Parhaat hotellit Ranskassa lasten kanssa. Mistä rentoutua pienellä lapsella? Ranskan lomakohteet perheen lomille

Crimea gurzuf vapaa lasten kanssa poikkeuksellisen mukava paikka

Parhaat hotellit ja majoitus yksityisellä sektorilla Crimea lomalle vuonna 2021 lähellä merta. Valokuvat, arvostelut, online varaus.

Käytämme evästeitä
Käytämme evästeitä varmistaaksemme, että annamme sinulle parhaan kokemuksen verkkosivuillamme. Käyttämällä verkkosivustoa suostut käyttämään evästeitä.
Salli evästeet