Sana "Hotel" tuli meille Ranskan Hôtel, joka merkitsee suurta hotellia kaupungin piirre. On olemassa kansainvälinen luokittelu, jossa palvelun taso ja numeroiden mukavuus määräytyvät tähtien lukumäärän mukaan - 1-5

Nimi, tavoite tämän liiketoiminnan luomisen tavoitteena on erittäin tärkeä, tulevaisuuden kuva, muotoilu, kävijöiden luokka, mukavuudet ja ehdotetun palvelun taso.

Joten kreikkalaisessa mytologiassa Antey oli Jumalan Poseidon jättiläinen ja poika, ja siksi tällainen nimi on mahdotonta saada pieni, yhdelle kerrokselle ja 5 huonetta rakennuksessa.

Perhehotellit Belek

Viime aikoina matkustajat käyttävät yhä enemmän mini-hoes-palveluja. Tämä johtuu numeroiden kodikkaasta tunnelmasta, korkealaatuisen palvelun ja muiden olosuhteiden hinta saatavuudesta. Moskovan miniotellit ovat kaikki, mikä tuo heidät mahdollisimman lähelle kodin tunnelmaa mukavuutta ja mukavuutta. Se voi olla sekä tavallisia uudelleenvaroitettuja huoneistoja että koko erityisiä rakennuksia, joissa on kymmeniä huoneita, joissa jopa 50 henkilöä voi elää samanaikaisesti. Pohjimmiltaan huoneissa mahtuu 1-4 henkilöä, ja huoneiden määrä ei ylitä 20. Esimerkki tästä.

Jos puhumme kustannuksista, majoitus Mini-Hotel on paljon kannattavaa huoneesta suuressa hotellikompleksissa. Tämä johtuu paitsi edulliseen hintaan, mutta myös useisiin muihin syihin.

Ideal Hostelin huoneissa on tarvittavat huonekalut ja laitteet, mukaan lukien Internet-yhteys. Lisäksi jokainen vieras voi hyödyntää hotellin keittiötä kokki suosikki ruokalaji milloin tahansa päivällä.

Hiljainen ja rauhallinen ilmapiiri on pääsy sekä liikemiehille, matkailijoille ja eläkeläisille, koska hotellin kompleksit eivät ole erityisiä hotelleja tämän muodon. Vastaavat järjestelmänvalvojat, jotka tuntevat jokaisen vieras nimen ja kasvot, ovat aina ryntämistä pelastamiseen.

Ehdotukset Belekissä, Turkissa! Katso arviot ja varaa ihanteellinen perhehotelleja.

Monien hotellien liiketoiminnan omistajien kokemus osoittaa, että on erittäin kannattavaa työskennellä tällä alalla: jopa pieni hotelli, jolla on toimivaltainen toiminta, voi tuoda suuria tuloja omistajalle. Mutta termit "edut", "voitot" pysyvät melko hämärtyneet, ei-spesifiset.

ja jokainen mahdollinen liikemies haluaa tietää tarkalleen, kuinka paljon rahaa tarvitsee investoida, mitkä tulot ovat mahdollisia kuukausittain ja kuinka taloudellisesti perusteltu hanke on mini-hotelli.

Realistiset ennusteet

Joka päivä satoja tuhansia turisteja, liikemiehiä ja vain puolueen ystäviä tulevat pääkaupunkiin. Kaikki heistä on lopetettava jonnekin, ja he varmasti valitsevat majoituksen keskustassa, jossa useimmat historialliset paikat, toimipisteet, yökerhot keskittyvät.

Tilastojen mukaan Moskovan hotelleiden täyteisyys on yli 70% ottamatta huomioon kausiluonteisuus (vaikka kesän matkailijat aktivoidaan sekä paljon hakijoiden saapumista).

Moskovan hotelli kuukaudessa on noin 20-40 tuhatta ruplaa yhdestä numerosta (ottaen huomioon tarvittavat kustannukset). Ja numerot voivat olla kymmenen ja neljäkymmentäviisi.

Mini-hotellin kannattavuus maakunnassa on puolet metropolin alapuolella, koska pienet kaupungit eivät voi luottaa matkailijoiden massiiviseen tulvaan, ei ole niin usein kulttuuritapahtumia, ja muutamat lähettävät harvat ihmiset työmatka.

Alueiden mini-hotellien omistajien hintapolitiikka on enemmän kuin uskollinen, huoneen hinta alkaa 350 ruplaa per yö.

On syytä huomata, että pääkaupungissa ja muissa miljoonissa kaupungeissa, jopa kaikkein vaatimattomien hintojen lähellä maakunnan, hotellin omistajat voivat ansaita enemmän vieraiden määrän vuoksi.

Tarvitaan määrä, mikä se on?

Jos sinulla on mielenkiintoinen ajatus - ajatus mini-hotellin luomisesta, sitten täydelliseen inkarnaatioon ja toteutukseen, on välttämätöntä torjua tapaa, koska siellä on suuri määrä vaikeuksia ja vaikeuksia. Kyllä, ja taloudellinen infuusio on valtava, jopa nykyaikaisten standardien mukaan.

Esimerkiksi Pietarissa Mini-Hotel maksaa noin 40-45 miljoonaa ruplaa, paljon kaikenlaisia ​​harmoniaa ja lupia ja useita vuosia riittävän toiminnan odottamisen jälkeen merkittävät voitot.

Mutta huolimatta kaikenlaisista vaikeuksista tämän liiketoiminnan organisaation, Pietarin hotelleiden määrä kasvaa ", kuten sieniä sateen jälkeen". Ja päätelmä ehdottaa itseään, on melko kannattava investointi ja.

Yritä käydä Ranskassa. Melko pieni, mutta viihtyisät hotellit, joissa on ehdottoman ainutlaatuinen oleskelutila, jossa vieraat, suhteellisen pieni, eurooppalaiset standardimaksut ovat erittäin toivottavia vieraita.

Verrattuna valtavaan verkostoon, jossa asiakas tuntuu hyvin pieneltä ruuvesta suuressa liikkumismekanismissa, mini-hotelli voittaa erityistä huomiota huoltohenkilöltä. Ja kuntokeskuksen puute ja peli kasino ja jopa uima-allas, joka tapahtuu matkoissa, ei ole niin tarpeellista matkoilla.

Hotel-liiketoiminnan nykyaikainen kehitys johti 60-40-suhdeluun, jossa 60% kaikista asiakkaista palvelee suuria hotelleja ja 40% pienille mini-hotelleille.

Big Plus Tämä tilanne, se, että suuri ja pieni hotelli-liiketoiminta ei kilpaile keskenään, ja kilpailu kulkee, kuten sanotaan: "Yhdessä painoluokassa".

Mutta tulokset osoittavat, että Pietari ylitti pääkaupungin, ja siitä tuli kiistaton johtaja maamme pienten hotellien kokonaismäärästä (noin 500 vastaan ​​100 Moskovasta). Kyllä, ja pienten hotellien omistajat ovat varmasti vakuuttuneita siitä, että niiden laatu ei ole suhteellisen huonompi kuin ranska, joka pitää itselleen viittausta hotelliliiketoiminnan alalla.

Ghost Market

Federal Agenctionin matkailun, pieni valaistus tässä tilanteessa, jossa millä riittää, että pieni hotelli on hotelli, jossa on yhteensä huonetta, enintään 50. Tällä hetkellä hotellin liiketoiminnan omistajat epäonnistuivat omalla luokituksellaan.

Tehdään hieman kosketus Aphip hotelleista. Ne ovat luontaisia ​​tekijän suunnittelua, melko eliitin sijaintia ja yksinoikeuspalveluja tämän liiketoimintalinjan. LUX-numeroiden saatavuus, jotka ovat suuruusluokan ylivoimainen järjestys useimmissa hotelleissa, joissa on 5 tähteä. Ja "Star" -hotellissa on sekaannus ja suuri sekaannus.

Sinun on tiedettävä ainakin yleisesti, kulttuuri, uskonto ja kansalliset painopisteet, joissa hotellikotelon avaaminen oletetaan, että hänelle valittu nimi ei estä asiakkaiden osallistumista ja liiketoiminnan kehittäminen.

On huomattava, että useissa matkailijoiden vierailevien valtioiden kanssa, jotenkin: Montenegro, Kroatia, Slovakia ja Kuuba, hotelleiden tähti, yliarvioitu ja ei noudata kansainvälisiä standardeja. Täällä Grand-hotellin nimet eivät kuulosta täällä, kun palvelun taso on hyvin alhainen ja suihku sijaitsee kylpyhuoneessa lähellä wc.

Muuten voit käyttää ilmaista online-kehitystä kauniita ja onnistuneita nimiä, että olet erittäin hyödyllinen eri vaihtoehtojen tieteelliseen arviointiin.

Kuinka kutsua hotelli, hotelli, hostelli?

Löydä hotellin nimi ja helppo ja yksinkertainen. Toisaalta on välttämätöntä erottua, koska tällaista tyyppiä on muutamia satoja toimielimiä. Toisaalta on välttämätöntä sitoutua alueelle. Jos lähistöllä on kuuluisa historiallinen esine: temppeli, torni, luostari, puisto, hotelli voi olla sidottu tähän nähtävyyteen. Esimerkiksi "Alexandrovsk Slobodan"

Hospitality -valmennusteollisuuden luokittelu voidaan jakaa useisiin luokkiin. Ne ovat seuraavat: maailman tuotemerkit: Hayat, Hilt, Marriott, Redisson .. Egoroe hotellit eri matkailijoiden luokkiin: BB, Ibis, Formula, jossa voit syödä ja nukkua. Tilaa hotelli, jossa on 1-2 tähden palvelutaso. Lämmitetty ja konferenssi luksushotellit. Yhden yön tai asunnon Sanatorion Sanatorion nykyinen hotelli tai maaklubi meren rannalla, joet, järvi-järvi Lake School of Opiskelijatilille ajurit

Neuvostoliitsi Hotelli Keski, Oktyabrskaya, tila, Avtozavodskaya, majakka, itä, zarechnaya, unelma, romanttinen, talonpoika

Departmental Sanatorium, WCSPS, Red Star, Sormich, näyttelijä, Red Zori, Roslesprom, ammattiliitto

Hotel Business on yksi lupaava niche. Venäjällä kaikki matkailualueet kasvavat - kansainvälinen, sisäinen. Ihmiset liikkuvat aktiivisesti ympäri maata osana liiketoiminta- ja koulutusmatkoja. Venäjällä on maailman suurimmat urheilukilpailut. Kaikki tämä stimuloi kysyntää. Hotellin avaamiseksi on toivottavaa saada liiketoimintasuunnitelma. Tämä artikkeli on esimerkki hotellin liiketoimintasuunnitelmasta.

Kohdeyleisö

Hotellin vierailijoiden kohdeyleisö voi olla edustettuna yhdessä tai useammassa segmentissä. Kaikki riippuu tietystä kaupungista ja alueesta. Pienissä kaupungeissa vallitsevat yksi tai kaksi asiakasta, Megalopolisissa - lisää. Tässä ovat tärkeimmät vierailijat, jotka voivat muodostaa Keski-Aasian hotelleille:

Kilpailu

Kilpailun taso Venäjän hotelliliiketoiminnassa riippuu tietystä kapeasta. Jotkut asiantuntijat puhuvat budjettihotellin puutteesta Kategoriat 2-3 *, Mini-Hotellit (motellit), hostellit. Premium-kompleksien segmentissä kilpailu on paljon korkeampi.

Mitä tehdä, jos on olemassa muita hotelleja hintaluokaille lähistöllä? Voit kilpailla useissa suunnissa:

Uskomaton hinta vähennys heikentää voittoa ja kykyä investoida palvelutason kehittämiseen. Tämä on viimeinen tapa kilpailla, jolle sinun tarvitsee lomata. Palvelun tason parantaminen on paljon uskollisempi tapa. Palvelukustannukset maksavat, että kävijät suosivat sinua ystävillesi ja tuttaville, mikä tarkoittaa, että säästät mainontaa. No, tiettyyn vierailijoille suunnatut suuntaukset - tarjoavat suurimman tason ihmisille, jotka muodostavat perustan tuloistasi.

Tilat vaatimukset

Hotellin eri tiloissa olevia vaatimuksia voidaan säännellä yksittäisillä lainsäädännöllisillä standardeilla, sanpin standardit jne. Usein ne eroavat alueelta alueelle (esimerkiksi pääkaupunkiseudun mossanpine).

Henkilöstö

Henkilöstön määrä ja henkilöstön aikataulu riippuu liiketoiminnan laajuudesta. Jos otat eniten vaatimattomia henkilöstöä liiketoimintasuunnitelmassa, riittävän pienen hotellin toiminnalle, se olisi sisällytettävä siihen:

Vuosittaiset työvoimakustannukset (ottaen huomioon ekstrabudgetaaristen varojen vähennykset), joka perustuu vuoden 2014 puoliväliin Keski-Venäjän palkkaan näiden virkojen mukaan noin 1,5 miljoonaa ruplaa.

Voit antaa freelance-yhteistyötä ("ulkoistaminen") sähköasentajien kanssa, putkimiehet - on paljon kannattavampaa, koska niiden on oltava helposti saatavilla.

On suositeltavaa soittaa lääkärille, ota yhteyttä asianajajaan, kääntäjä - joten on hyödyllistä tehdä ulkoistamissopimuksia myös näiden asiantuntijoiden kanssa.

Mainonta ja markkinointi

Lyhyessä ajassa kilpailu on kasvanut tietenkin korkealla. Hyvä tapa erottua joukosta - antaa aivoriihi nimesi!

Ennen kuin aloitat tämän luovan prosessin, opi kilpailijoiden valinta. Alkuperäinen nimi on erinomainen tilaisuus houkutella uutta asiakaskuntaa. Tällaiset nimikkeet, kun varausnumerot ovat enemmän kiinnostavia.

Laita itsesi asiakkaiden paikkaan, jotka ensin kuulevat hotellistasi, ja ymmärrät, että vaikeita nimiä ei muisteta sinulle. Tilastojen mukaan on suositeltavaa käyttää esimerkiksi "Hotel Hermitage", "Hotel Hermitage", "presidentti Hotel".

Ensinnäkin sinun pitäisi suunnata yleisölle, jonka haluat houkutella. Esimerkiksi hotelli "Econocal Class" kutsutaan venäjäksi. Korkeamman tason hotelli voi antaa nimensä millä tahansa kielellä, erityisesti englanniksi houkutella ulkomaalaisia.

Valitsemalla kovaa nimeä "läsnä", "Royal" tai "Plaza", on pidettävä mielessä, että sen on sovitettava palvelutasosi. Mini-Hotel nimet sopivat, korostavat ilmapiiriä ja aiheuttavat yhdistykset ("Tsarskaya Capital", "KATYUSHA").

"Inn" tarkoittaa majataloa. Tällaisissa hotelleissa on ravintola, ja kalusteet ja palvelu erittelevät esimerkiksi kodikkaan ilmapiirin, esimerkiksi "Apart Hotel Well in", "Inn Garden Park".

Jos hotellin lähistöllä sijaitsevat hotellin välittömässä läheisyydessä, sitä voidaan käyttää otsikossa ilmoittamaan hotellin sijainnista ("Hotel Garden Ring", "Hilton Moscow Leningradskaya").

Nimen avulla voit korostaa sisustusratkaisuja tai yleistä ajatusta Hotel ("Crimean Breeze", "Hotel Indigo"). Myös sopivat nimet kirjallisten merkkien tai kuuluisan persoonallisuuden ("Armani Hotel", "Hotel Onegin").

Suuret lomakohteet, joissa on kattavasti kehittynyt infrastruktuuri, käytetään otsikossa "Resort". Tällaisilla hotelleilla on ravintola, kuntosali, sauna ja jopa golfkentät, tenniskentät ja klubit. Esimerkkejä: "Venetian Resort-Hotel-Casino", "Sani Resort".

Giraffe Manor (Giraffe Manor) sijaitsee viehättävässä Kenian alueella, jota ympäröi puisto ja metsä. Hotellin alueella omistajat erosivat harvinaiset kirahvit, jotka ovat pysyviä vieraita ja edistävät yhtenäisyyttä luontoon.

Hotel Marmara Antalya on ainoa maailman hotelli, jossa on pyörivä rakennus ja upeat panoraamanäkymät.

Aiheeseen liittyvät julkaisut

18 Hotellit Venäjällä, jotka itse ovat nähneet nähtävyydet
2016.

Mini Hotel Russia sijaitsee Nalchik, PRT. Lenina, 32. Keskus. Yhteystiedot Virallinen sivusto, puhelinnumerot. Hintanumero 2 500 RUB. Palvelut WiFi, ravintola, pysäköinti, baari, internet, pesula, hissi, kaupat, konferenssi, 24h-vastaanotto, Savuttomia huoneita, Perhehuoneita, Aamiainen huoneessa, Ilmainen pysäköinti, Lämmitys, WiFi Ilmainen, Savuttomia koko Hotelli ja se on kielletty, ilmastointi, lemmikit varastointi, lemmikkieläimet sallittuja, myyntiautomaatteja, välipalautomaatit, pysäköinti paikan päällä, WiFi saatavilla kaikkialla.

Mini Hotellit Rostov-on-Don - varaus Hinnat Mini hotellit kohteessa Rostov-On-Don, halpa
Mini-torni, Rostovnadon. Varaukset, arvosteluja, kuvia Tourist.ru

Minigitel Rostov Kuvaus, sijainti, kuvat, arvostelut. Hinnat matkat Mini-Cost Rostov. Rostovin mini-kustannusten rentoutumisvaraus, tilata lippuja, vakuutuksia ja siirtoa verkossa.

Kohta

Viimeiset mielenkiintoiset osat sivustolla.

  • Mielenkiintoista
  • Uutuudet
  • Usein näkyvissä
  • Suosittu

Yksityinen hotellit kohteessa Rostovenadon DonHotels.com

294 hotellit, hotellit, huoneistot Rostovadonon Tarkalleen 3D-ostoskori 2Gis, Sites, arvostelut, toimintatapa, valokuva, luokitus, maksukortti. Kätevä haku hotellit hinnasta, flavion, infrastruktuuri ja lisäpalvelut

Hotel Rostov Rostov-On-Don Buddenovskyllä. Kuvaus, osoite, sijainti kaupungin kartalla, historia, kuva. Arvostelut

Yksityinen loma merellä ruokaa, archesy mini

Crimea Lepo Crimea 2021 Hinnat Crimea SKK Big Yalta Livadia Livadia Hotelli Yksityinen loma meren rannalla, Mini

Asuminen ruokaa Evpatoria: Arvostelut, hinnat

Mini Hotel Millennium lähellä Waterpark, Street Naberezhnaya 39, 50000 Saki, Crimea Website Partner

Olgan kolmen kerroksen hotelli sijaitsee Saki, vain muutaman minuutin kävelymatkan päässä Mustanmeren rannat.

Hotellit Kamensk-Shakhtinsky - Hotellit viralliset sivustot.

Samary Room hinta Hinnat varaus Mini hotellit Samara, halpa

Hospitality-teollisuudessa Samara havaitsi lähes aina väliaikaisen sijoittamisen keinoja. Neuvostoliiton tuolloin ei ole liian monta matkailijaa saapui kaupunkiin, joten siellä ei ollut vakavaa tarvetta rakentaa uusia hotellihuoneita täällä.

Hotellit lähellä kohdetta: Anapa's Bus Station in Anapa - varaus hinnat Hotellit Anapa
Mini Hotel

Hotellit Sevastopol

Varaushotellit ja hostellit Sevattopolissa edullisten hintojen hotellit 9

5 Argumentteja virkistysmahdollisuuksien hyväksi Azovin merellä tai miksi KUCHUGUR - Hotel Lavender Azov

MiniGitus Crimean Dvorik

Jos arvostat mukavuutta, mutta samanaikaisesti haluat budjettilomat, Sevastopol hotellit, Venäjä ilman tähtiä ovat aina valmiita tervetulleeksi. Jokainen kaupungin vieraat ovat valmiita majoittamaan hotellit Sevastopolin ilman tähteä, joissa on kaikki tarvittavat huonekalut ja laitteet. Palvelumme avulla voit valita Sevastopol hotellit 0 Tähteä, kun otetaan huomioon sijainti, läheisyys tiettyihin esineisiin jne. Jos vierailet kaupunkiin ensimmäistä kertaa ja tiedä miten valita hotellit Sevastopol, Venäjä 0 tähteä, hyödyntää sivustomme etsintä.

Top 10 hotellia kohteessa: Abhhazia, virkistys lasten kanssa Arvostelut 2021 [arvostelu]

Mini Hotel Chale

Hotel Chale Mini Lady Vladivostok Yksityiskohtainen kuvaus hotellista ja kuvia huoneista ja sali. Luettelo hotellipalvelut, huoneen säätiö ja tähti

Rakentaminen lähellä Pulkovo - 2027

Edullinen yksityinen isäntäala ilman välittäjiä

Sivustollamme on valtava pohja asuntojen omistajille Sochissa. Meillä voit vuokrata halpaa majoitusta, vuokrata mini-kustannus tai vierashuone ilman välittäjiä. Meillä on edullisia majoitushinnat meren rannalla Sochissa.

Hotellit Alushta Hinnat 2021

Lepää Crimea tarjoaa matkailijoita ainutlaatuinen tilaisuus käydä samanaikaisesti Steppessä, vuoristossa ja meressä. Pehmeä subtrooppinen ilmasto, tuore vuoristo ilmaa, monia järviä ja Limanov, lämmin meri ja ainutlaatuiset varaukset kaikki tämä loma Crimea

5 Parhaat hotellit ja hotellit 5 * Tähteä Yerevan - TripAdvisor

Mini-kustannukset JEMECE 2021 Ei lisämaksua ja välittäjiä

Mini-Cost Jemety 2021 tarjoaa erinomaiset ja viihtyisät huoneet kohtuullisin hinnoin. Sivustolla Anapakurort valokuva, hinnat, arvostelut

Mini hotellit Evpatoria 2021 Hinnat lepää ilman välittäjiä

Miniotetel Pozitiv Mini Lounge, jossa on yhteinen lounge, sijaitsee Evpatoriassa.

Hotellit Evpatoria: Hinnat 2021, valokuva, varaus, arvostelut

Minigostanitsa eisk

Hotelli Lukomory on pieni viihtyisä mini-hinta Azov Sea. Hotellissa on pysäköinti, kahvilat, wifi, leikkipaikka lapsille.

Uusi vuosi Karjalassa! Mökit ystävällinen yritys
Parhaat Mini Adler hotellit + Uima-allas

Hotellit Feodosia. Hinnat 2021. Varaus. Arvostelut.

Minigoster Guest House Magnolia Feodosia Kuvaus, kuvat, matkailunarjat, osoite ja puhelin, huoneet ja hinnat, uutiset ja alennukset.

Home Native

Hotelli Gurzuf Seagull. Lomat gurzuf täynnä

Mini-asukkaat Gurzuf Yksityiskohdat, valokuvat, hinnat 2021, ilmainen online varaus, alennukset viime hetken matkat, matkailunarviointi, erikoistuneet kommentit.

Hostellin verkosto on kohteliaasti Elk antaa alennuksen 10: stä Repostissa koko palvelualueelle Hostel24. RG.

Tarjoaa asunnon omistaja, vuokralaiset huoneistot Aparthotel Aparthotel Hotel Quarter, Mini Hotel bed & breakfast. Vakioilmapiiri

Hotel Blumener All Inclusive System 2021, Alushta, Crimea: hinnat, kuvat, arvostelut

Vuokraa hotelli päiväksi Moskovassa edullisesti kahdelle

Varauspalvelu tarjoaa Moskovan asiakkaille edullisen päivän kaksi päivää kategoriassa Studio-luokka, juniorsviitti, mukavuus ja standardi.

Zhulebinin virallisella verkkosivustolla Tietoa hotellista Moskovan mini-hotellien valinnasta. Mikä hotelli jäädä.

Kohta

Suosittu

Parhaat hotellit Marmaris 3 ja 4 tähteä

Hotellit, Minigitizers Pietari Pietari. Valikoima hotelleja kohteessa Peter halpa talousluokka, halpa

Kiehtova loma St. Petersburgissa ystävien ja tuttavien kanssa hyväksyttävä hinta järjestää Alan Tour -operaattorin. Retket Pietariin vuonna 2020 useiden päivien, kodikkaiden hotellien ja mielenkiintoisen viihdeohjelman puolesta.

Hotel Smart Hotel KDO Vologda 2 * (Vologda)

Sochi Hotellit, Mini hotellit All Inclusive uima-altaalla Sochin keskustassa, hotellit meren rannalla Sochi, Parhaat hinnat 2021

Hotellit Sochi Sale Mini Hotellit Sochi, osta Guest House meren rannalla, vuokrattavana, tarjous ostaa yksityinen mini-hotelli halpa, liike- ja meren rannalla

Hotellit Yakutsk: Kuva, kartalla, halpa

Mini Hotel Almaz

Sivusto esittelee suosituimpia hotelleja kohteessa Yakutsk, Mahdollisuus varauksen hotelleista Yakutsk ilman komissiota. Kaikki tietoa hotelleille Yakutsk, Valokuvat.

Parhaat hotellit Golden Ring. Kuva | Forbeslife | Forbes.ru.

Minigitel Luxe Huoneita, Yakutsk. Varaukset, arvosteluja, kuvia Tourist.ru

Aurora Luxe minigity Yakutsk, Yakutsk, MKP. 203, Corp. 6 viihtyisä majoitus, erinomainen palvelu, mukava hinnat, hyvät arvostelut, kirkkaat kuvat. Meillä on kaunis ja mukava. Tule käymään, varaa emailom.

Administer hotellit

Yalta Hotellit Varaa hotellit Yaltan hintaan 545 ruplat

Viihtyisät huoneet mini-hotellissa Yaltan järven rannalla vuoristossa. Edullinen hinta, erinomainen palvelu. Soita meille

Metro Mini-in Pietari

SchuValoffin miniothel Pietarin vieressä, lähellä metroasemaa. Enlightenment on onnellinen tilaisuus asukkaille ja tämän kaupungin vieraille milloin tahansa rentoutua mukavissa olosuhteissa luonnon sylissä.

Smideturistit. F - Varauspalvelu kannattavien kierrosten verkossa, Moskovan verkkokaupat verkossa,

Hotelli Lion Opiskelu levätä Sevastopolissa

Hotellit Studekhevka, Venäjä, Hinnat, Kuvaukset, arvostelut. Tophotels Information Arvosana hotelleja, jotka perustuvat nähtävyyksiin turistiliiketoiminta-asiantuntijoiden ja matkailun arvosteluihin.

Hotellit Vladivostok keskustassa, samoin kuin halvat hotellit

Lepää Vladivostok 2020. Sanatorioissa ja lennolla sijaitsevissa taloissa. Lepo Vladivostokissa uudenvuoden ja joulun 2021. Talot ja virkistyskeskukset, Hotellit Vladivostokin hinnat, arvostelut

Mini Inhouse Hotel sijaitsee Vladivostok, ul. Admiral YumashaSheva, d. 11A. Itään. Yhteyspuhelimet. Palvelut WiFi, Pysäköinti, Baari, Internet, Savuttomia huoneita, Nopea sisäänkirjautuminen, WiFi Ilmainen, Savuttomia koko, Liinavaatteet ja pyyhkeet, Silitysrauta ja -lauta, Raportointi Asiakirjat, Hiustenkuivaaja, Jääkaappi, 24 h huonepalvelu, Sähköpalvelu Kattila, käteistä maksu, pysäköinti suojattu, yksityinen pysäköinti, WiFi on saatavilla koko, mikroaaltouuni, autopalvelu.

Levätä La Ville

Etsi mini-kustannukset Voronezhin alueen suuntaan

Hotelli Minigitel Guest Apartments Voronezh Apartments Hinnat MiniGendicity Guest Apartments Voronezh ja muut Voronezh hotellit kohteessa Venäjä Tourprom matkaopas hotellien arvostelujen perusteella

Käytämme evästeitä
Käytämme evästeitä varmistaaksemme, että annamme sinulle parhaan kokemuksen verkkosivuillamme. Käyttämällä verkkosivustoa suostut käyttämään evästeitä.
Salli evästeet