Mini Hotel Platan sijaitsee kävelymatkan päässä Mustanmereltä, Tsandipshin historiallisessa ratkaisussa vain muutaman askeleen päässä kylän keskustasta, jossa monet kaupat, matkamuistomyymälät, markkinat, kahvilat ja viihtyisät eurooppalaiset ravintolat Abkhaz-keittiö on keskittynyt.

Liikenteen esteettömyys: 15 km rautatieasemalta tai lentokentältä Adler, 2 km Russian-Abkhazin rajalta. Fisht Olympic Stadium G. Sochi 5 km.

Hinnat ja varaus

Mini-Hotel "Platan" sijaitsee Kabardinka, joka on osa lomakeskuksen Gelendzhikin kunnaa. Kätevä sijainti ja hyvät sääolosuhteet tekivät kylät melko suosittuja venäläisiä lomanviettäjille.

Kabardininka on yksi Venäjän Mustanmeren rannikon "kuivimmista" paikoista. Täällä ei ole mitään sadetta. Ilmasto on melko lievä ja muistuttaa Crimean. Lepo Kabardininka on erinomainen vaihtoehto niille, jotka eivät halua lähteä ulkomaille.

Yksityinen mini-hotelli "Platan" Tämä on uusi moderni mukava rakennus vieraille vieraille, joissa on tilavat modernit huoneet, joissa on uudet huonekalut, laadukas viimeistely ja parvekkeet.

Kuvaus Mini Hotel Platan

Stair Marches, käytävät ja julkiset alueet rakentuvat nykyaikaisten teknisten ja terveysvaatimusten ja vaatimusten huomioon ottaen. Ilmainen Wi-Fi vastaanottoalueella, baarissa ja kaduilla. Kaikki "platan" valmistetaan lomailijoiden mukavuudesta ja mukavuudesta.

Kompleksissa on 28 viihtyisää huonetta: Standard 2 ja 3-paikkainen sekä perhe- ja yhdistetyt huoneet. Valoisa, tilavat huoneet, joissa on yksilöllinen muotoilu, moderni elektroniikka, tarvittavat lisävarusteet.

Huone Hotel Mini Hotel Plane:

Henkilötietojen käsittelyn suostumus antaa median matkatalouden tarjoamat palvelut.

Ilmaisen suostumukseni harjoituksen kaikkien kanssa Nämä henkilötiedot: keräys, systematisointi, kertyminen, varastointi, hienostuneisuus (päivitys tai muutos), käyttö, jakelu (mukaan lukien lähetys), deperson, estäminen, tuhoaminen sekä muiden henkilökohtaisten tietojen toteuttamisen toteuttaminen sovellettaessa laki. Käsittely voidaan suorittaa automaatiotyökaluilla ja ilman iChissive-käyttöä (automaattisella käsittelyllä).

Henkilötietojen käsittelyssä yrityksen "Media Travel Edverting" LLC on rajoittamaton jalostusmenetelmien soveltamisessa.

 • 2-mest. 1-huone. "Standard": kylpyhuone (suihku), parivuode, TV, jaettu järjestelmä, parveke, jääkaappi lattialla. <
 • 2-mest. 1-huone. PC: kylpyhuone (suihku), parivuode, TV, jaettu järjestelmä, parveke, jääkaappi. <
 • 2-mal. 2-huone. Sviitti: Kylpyhuone (suihku), parivuode / kaksi erillistä vuodetta, TV, Split System, Parveke, Jääkaappi, Sohva. <
 • 3-paikkainen. 1-huone. "Perhe": Kylpyhuone (suihku), parivuode ja se on yhden hengen vuodetta, TV, jaettu järjestelmä, parveke, jääkaappi lattialla. <
 • 4-paikkainen. 1-huone. "Perhe": Kylpyhuone (suihku), parivuode ja kaksi erillistä vuodetta, TV, jaettu järjestelmä, parveke, jääkaappi lattialla. <
 • 4-paikkainen. 1-huone. "Nuoriso": kylpyhuone (suihku), neljä erillistä vuodetta, TV, jaettu järjestelmä, parveke, jääkaappi lattialla.

  Hotel "Platan" sijaitsee aivan merenrannalla, vain 70 metrin päässä omasta rannastasi. Hotel "Platan" on tuettu lisenssi, oma ranta. Hotelli "Platan" - 3-kerroksinen moderni rakennus, joka tarjoaa nautinnollisia huoneita, huoneita, nuoriso, perhehuoneita ja sviittejä.

Aiheeseen liittyvät julkaisut.

MINIOTEL Victory, Aksai

Huoneissa on kaappi vaatteille. Jokaisessa huoneessa on voitto rannikko, ilmastointi ja jaettu kylpyhuone. Millotel voitto sijaitsee Aksai, 1.4 km: n päässä Aksai-sotilasmuseosta.

Talo 1 euro Italiassa. Dream Mansion tai ikuiset kulut?
Initel tunti maksat täydellisestä lomasta, ei muodollista oleskelua

Kaikki tiedot PJS-franchiseista ja siitä, miten tulla franchising. Tutustu franchisingin ehtoihin, kustannuksiin ja etuihin.

Kohta

Viimeiset mielenkiintoiset osat sivustolla.

 • Mielenkiintoista
 • Uutuudet
 • Usein katsotaan
 • Suosittu

Minigitel Pokrovsky Yard, Lviv

Portal Moscow Project Moscow MOS.RU RUS. Englanti Virallinen verkkosivusto Moscow Moscow matkailuportaali Virallinen rauhallinen Moskovan kaduilla Engels vuoteen 191 asti

Russian Seasons Boutique Hotel Kizhi, Sochi - Varaus Vashothersin kautta

Mini Hotel Rooms Breakfast Murmansk

Vuokrata huoneen tiloissa aamiainen Murmanskissa Pysäköinti Murmanskiin 7 963 6153355 ja Bucking verkossa alennuksella. Real turisteja, valokuvia. Hinnat 2021.

Mini Hotel The Brusnika, Polar Zori - Varaus Vashothersin kautta

St. George Hotel Pomorie.

Hotel Grand Hotel Pomorie 5 in Bulgaria kuvaus ja hotelli Valokuvat

Boutique-hotellit kohteessa Moskova

Miniotel Pomorsky, Arkhangelsk, Venäjä

Pomeranian katu Arkhangelin keskustassa. ulottuu pohjoisen DVINA: n rannalta ohituskanavaan. 1900-luvun XIX-alussa on useita rakennuksia. Lähes kaikki

Hotel Marriott Moscow Grand 5 *, Moskova. Varaus, arvostelut, kuvat - Tourist.ru
Ranta hotellit kohteessa Abu Dhabi

Hotel Mini Hotel Positive, Pietari, Venäjä

Varaa mini Hotel Pozitiv, St. Petersburg on TripAdvisor Katso arvosteluja, 4 rehellisiä kuvia ja hyviä tarjouksia Mini Hotel Pozitiv, sijoittui 381/697 hotelleja kohteessa St. Petersburg ja Ranned 4/5 TripAdvisor.

Hotel Dom 19 Samburva 2, Blagoveshchenskaya, Venäjä

Simferopol Hotel Prague in Simferopol Osoite, arvosteluja, valokuvia, hinnat 2021

Praha Nikolaevka, Crimea Hinnat, arvostelut, Valokuvat, kuvaus, video. Praha varaus Nikolaevka, Crimea verkossa ja puhelimitse.

Golden Villa, Krasnodar, Venäjä

Mini Praha, Simferopol varaus työn kautta. U.

Mini Prague, Simferopol. Kuvaus Mini Prague, valokuvahuoneet, majoitusolosuhteet, kustannukset. Vapaa varaus virallisella verkkosivustolla Vashotel. U soittamalla 74996538073.

Parhaat hotellit kohteessa Georgia Suositeltavat matkailijat

Miniotel Pier, Krasnogorsk

Pierin miniotel sijaitsee Moskovan Savelovskin alueella, 9 minuutin kävelymatkan päässä Dmitrovskayan metroasemalta. Lähistöllä on pullon muotoilu. Se tarjoaa ilmaisen Wi-Fi: n.

Mini Hotel Ryazan Prospect

MINIOTTEL FANTASY TOIMITUS Avenuella Kaikki mukava oleskelu Pietarissa kohtuuhintaan. Mukavat huonekalut, ilmainen internetyhteys, kylpyhuone kaikissa huoneissa. Huoltohotelli tunti teen ja kahvin huoneeseen. Katso hintamme

Boutique Hotel Bahitgul | G Bakhchisarai, Crimea

Minihotel Pushkin.

Vuokraa huone Pushkin Angarsk Angarsk Gate Minibarille Angarsk Irkutskin alueelle 7 963 6153355 ja bucking verkossa alennuksella. Real turisteja, valokuvia. Hinnat 2021.

Kanoneck: Kello kulkee St. Petersburgin Strean saaren läpi

Hotelli työhenkilökunta, Irkutsk

Työntekijän mini-luku sijaitsee Irkutskissa, 5 km: n päässä Decembristien Irkutskin alueellisesta historiallisesta koulutusmuseosta.

Parhaat perhehotellit Turkissa Nanny Service Children kanssa

Kaupalliset sisätilat, mitä kannattaa kiinnittää huomiota lähimpään Suunnittelun sisustus Studio Geometriumin lähimpään suunnitteluun

Kaupalliset sisätilat, jotka kiinnittävät huomiota mini-vanhojen rahastojen suositusten suunnittelun kehittämiseen ja hyödyllisiä vinkkejä Nikoss-asiantuntijoista

Riviera Mini-Hotel 2 * (Venäjä / Moskovan alue / Ramenskoye / Ilinsky). Hotellitarjoukset kohteessa Tophotels.

Järjestelmänvalvoja työskentelevät Ramenskin minioteelissa. Paljon tuoreita avoimia työpaikkoja suorilta työnantajilta, jotka etsivät työtä Gorlabovin kanssa. W.

Hotelli 42km, Nekrasova Street Valokuvat, Osoite ja puhelin, aukioloajat ja katsaukset vierailijoista Hotel 42km Zone. U.

Art-Mokhovaya, Pietari - Hotel hinnat, katsaukset, valokuvia, huoneet, yhteystiedot | Virallinen sivusto 101hotels.com.

Randevu Inn Kurkinino Mini Moskovassa, kuvaus ja hinnat

Randene Miniotel Murmansk Travel Virallinen verkkosivusto, yksityiskohtaiset yhteystiedot puhelimet, osoitteet, arvostelut, aukioloajat yhtiön ja paljon enemmän Orghost. Tule ID 882508

Spa Hotel Gurzuf Riviera Yaltan virallisella verkkosivustolla

Guest House Riviera Visizevo Hinnat 2021, Virallinen verkkosivusto, Valokuvat, arvostelut

Riviera Na Paruse MiniHotel, P. Mirny, Lue objektiivisia arvosteluja ja katso kuvia todellisista matkailijoista. Tarkista sijainti sekä löytää tulevat ravintolat ja nähtävyydet interaktiivisella TripAdvisor-kortilla. Vertaile hintoja ja valitse parasta erikoistarjousta vierailustasi.

Romanov, MiniShel, Pietari sijaitsee Pietarin kartalla. Kustannus, valokuvia St. Petersburg hotellit

Kohta

Suosittu

10 parasta hotellia Charm El Sheikh lepotilassa 2021

Minigitel Rubinstein 5, Pietarin hinnat. Mini Rubinstein 5

Hotellit Street Rubinstein Street. Varaushotellit Pietarissa Minimaalisilla hinnoilla kaikkialla maailmassa. Hotellit St. Petersburg ja yksityiskohtaiset kuvaukset, valokuvat ja arvostelut. Island kätevä hotellivaraus 200 maassa maailmassa.

Mini Hotel Streops Onnea | HIIHTOKESKUS

Miniottel Golden Creek

Miniottel Golden Ruch Pietari, Leningradin alue. Nykyiset hinnat. Lomanviettäjien arvostelut. Kuva ja kuvaus. Online-varaus. Virallinen sivusto.

Perjantain TV-kanava

Hotel Sakura, Astrakhan hinnat, online-varaus

Hotel Sakura Hotel Sakura Sakura on 2 tähden hotelli, joka sijaitsee 20 minuutin kävelymatkan päässä ekologian museosta ja luonnonsuojelusta.

Hotel Aquarium, Moscow, M. Mykinino, yhtiön kumppanin virallinen verkkosivusto

SANA Hostel, Kharkov

Sanatorium Sana sijaitsee kaupunginosassa sijaitsevassa kaupunginosassa ostoskeskuksessa. Kaupunki on 400 metrin päässä kompleksista. Sanatorium-tapaus kahdeksan kerroksinen alkuperäinen arkkitehtuuri. Katso majoituksen virkistyskustannukset. Huoneen luokat Standardumerot. Ihanteellinen kaikille matkailijoille

Manos Wadzolas: Domes Noruz Chania - Boutique-hotelli aikuisille, joka toteuttaa uuden lähestymistavan, mitä pidetään ylellisyyttä - Boss Magazine

Hotel Santa Barbara Santa Barbara 3 Alushta, Ukraina Arvostelut, hinnat, kuvat 2021 Tophotels. A.

Santa Barbara, Venäjä Crimea, Utøs, hinnat 2021, Valokuvat ja arvostelut. Tarkista matkailijoiden kustannukset 7 499 6816108, virastot 7 495 0090091

Mini-Hotel

Hotel Sandy Beach DzheMete, Sand 12

Hotel Sandy Beach sijaitsee hiekan kadulla 12 150 metriä 35 minuutin kävelymatkan päässä Sandy Beachilta Jemet Anapalla. Hinnat alkaen 900 ruplaa per huone. Hotellissa on uima-allas, kauppa, sauna, leikkipaikka.

10 parasta hotellia Charm El Sheikh lepotilassa 2021

Käy Mini Hotel Saratov Käy Miniotel Saratov Saratov, Venäjä Kuvaus Hotel, Hinnat matkailijoille, arvosteluja, valokuvia, huonevarauksia

Jos arvostat mukavuutta, mutta samalla mieluummin budjetti-oleskelua, Saratov hotellit ilman tähdet ovat aina valmiita tapaamaan sinua lämpimästi. Jokainen kaupungin vieraat ovat valmiita majoittamaan hotellit Saratov ilman tähtiä, huoneissa on kaikki tarvittavat huonekalut ja laitteet. Palvelumme avulla voit noutaa Saratov hotellit 0 Tähteä, kun otetaan huomioon sijainti, tiettyjen esineiden läheisyys jne. Jos vierailet kaupunkiin ensimmäistä kertaa ja tiedä miten valita hotellit Saratov 0 Tähdet, käytä sivustollamme yksinkertaista etsintä.

Osoitteet, Virallinen verkkosivusto, arvosteluja, tuotekatalogi

Mini Flight Flight Hotel Restaurant on suljettu hinnat, valikko, valokuva, osoite. Varaa päivämäärä ilmaiseksi

Varaa Flight Flight Hotel Flight Ravintola on suljettu Kievskaya-metroaseman vapaaseen päivämäärään, Troparevo, Lounais-juhlatili vuodesta 2000.

Garden Garden Villa

Perhe-mini-perhe

Mini Hotel St. Petersburg Guest House Family Apartment 5 kartalla kaupungin. Hotel Pietari Moskovan alueella lähellä Kadia ja Pulkovo Airport Kuvaus, Osoite, yhteystiedot, Puhelinnumerot, Virallinen verkkosivusto, Hinnat, Majoitus, Valokuvat ja

Käytämme evästeitä
Käytämme evästeitä varmistaaksemme, että annamme sinulle parhaan kokemuksen verkkosivuillamme. Käyttämällä verkkosivustoa hyväksyt evästeiden käytöstä.
Salli evästeet.