Cozy Apartments - Studio on valmistettu moderniin tyyliin. Huoneistoissa on kaikki mitä tarvitset pitkään oleskeluun - laaja parivuode, mukava vuodesohva, ruokapöytä, tuolit ja keittiö, jossa on liesi ja jääkaappi. Hotellissa on myös mukava vaatekaappi ja televisio. Kylpyhuoneessa on hiustenkuivaaja ja kylpytuotteita.

Kuinka tehdä kannattava investointi kiinteistöön? Mistä saan passiivisia tuloja ilman tarpeettomia ongelmia? Ratkaisuongelmat - Apart-hotellit.

Asunnot kaapata yhä enemmän tehtäviä Venäjän kiinteistömarkkinoilla. Esimerkiksi Pietarissa vuodelle 2017 asuntojen ostoehdotusten määrä on kasvanut kahdessa. Apart-hotellien suosio selitetään heidän ilmeisinä. Tässä on tärkein:

1. Alhainen hinta. Asuntojen kustannukset ovat aina 20-50% alhaisemmat, verrattuna saman luokan asuinhuoneisiin ja samalla alueella.

2. Sijainti. Kehittäjät yrittävät sijoittaa asuntokomplekseja alueilla, joilla on kehittynyt infrastruktuuri ja lähempänä metroa.

3. Suotuisa investointi. Ei ole tarvetta ostaa erityisesti asuntoa saada passiivisen tulojen vuokrausta. Nyt, kun markkinoilla on suuri valikoima huoneistohotellia, voit yksinkertaisesti lunastaa omaisuuden studiosi. Lisäksi huoneistot eivät usein tarvitse korjata - koristelu harjoittaa kehittäjää. Ja asunnon rahastoyhtiö on huolissaan vuokralaisten löytämisestä, huoneiston puhdistamisesta tai kotitalousongelmien päätöksellä.

Huonehahasto

Kehittäjä on suunniteltu kaksi vaihtoehtoa: Studios-alue 19 neliömetriä. metriä ja yhden huoneen huoneistoja, jotka vaihtelevat 55 neliömetriä. metriä. Hotellissa on 357 huoneistoa.

Huoneiden muotoilu on tehty suosituimmassa skandinaavisella tyylillä. Kattojen korkeus on 2,6 - 3 metriä. Huoneissa on melua eristäviä kerroksia ja seiniä, ja "hiljaiset" hissi "Otis" asennetaan saliin.

Territory

Kompleksin sisäpiha syntyy "ilmaiseksi autoista". Pysäköinti sijaitsee maanalaisella kerroksella: Asunnon omistaja voi lunastaa siellä. Maanalaisesta tasosta mihin tahansa kerrokseen pääset hissille.

Hotellin alue esiintyy myös Skandinavian tyyliin. Avaruus on jaettu alueisiin rentoutumiseen ja kävelyyn. Pihalle istutetut puut ovat erityisiä lajikkeita, jotka kukkivat milloin tahansa vuoden aikana.

Sijainti

Hotelli sijaitsee Moskovan alueella Admiralty District -alueella. 600 metrin päässä kompleksista on Frunzenska-asema. Tästä sijainnista voit helposti saada mihin tahansa: lentokentälle, asemalle tai Pietarin historialliseen keskustaan.

Suljettu katu, johon Studio Moskovsky Apart-peruuttaminen sijaitsee, huolimatta aktiivinen ja meluisa alue on rauhallinen ja rauhallinen paikka piilossa kaupungin vilskeestä.

Hotel Infrastruktuuri on hyvin kehittynyt. Kävelymatkan päässä on supermarketteja, apteekkeja, ostoskeskuksia, kahviloita ja ravintoloita, urheilukeskuksia, liikeostoskeskuksia, pankkiyksiköitä, kouluja, korkeampia oppilaitoksia ja paljon muuta. Vapaa-aika ja kävelee, voit vierailla Smolensky-aukiolla, joka sijaitsee Moskovan mahdollisuudella.

Tulot

RBI-kehittäjällä on oma RBI PM Control Company. Sen työ perustuu tasausvarausjärjestelmään - tämä varmistaa asunnon yhtenäisen kuormituksen ilman korostamalla prioriteetteja.

 • Transforming Bed (1 parivuode tai 2 yhden)
 • vuodesohva sohva IKEA
 • Vuodevaatteet, pyyhkeet jokaiselle vieraslle
 • < Li> LCD TV
 • Kaapelitelevisio
 • keittokomero
 • induktiolevy
 • mikroaaltouuni
 • Vedenkeitin <
 • astiat, ruokailuvälineet, keittiövälineet
 • ruokapöytä, tuolit
 • yhdistetty kylpyhuone (suihku, wc)
 • pesukone / UL>

  Huonekalut ja muut mukavuudet

  Quadruple Room in Apart Hotel 14 huonetta kävelymatkan päässä m. Elektrosila. Suunnittelu on sisustettu parvityypin tummanharmaalla sävyillä.

  Infrastruktuuri

  Moderni New Apartment Hotel 14 parvityyli, enimmäiskapasiteetti jopa 50 henkilöä. Reagoi nuorille, pariskunnille, yksittäisille matkailijoille ja jopa matkailuryhmille!

  Arvostelun ja arvioinnin sisällön on oltava merkityksellisiä seuraavalle matkoille, ja tämä me lähetämme arkistoon yli 36 kuukautta.

  Review voi jättää vieraan varaamalla majoitusta varauksen kautta. Om ja pysähtyi varatulla sijoittelulaitoksella. Tämän säännön ansiosta tiedämme tarkalleen, että kaikki palautteemme on kirjoittanut todelliset vieraat. Kuka voi paremmin kertoa muille ilmaisen aamiaisen, ystävällisen henkilökunnan ja hiljaisen huoneen, mitkä ovat asiakkaita, jotka olivat vakuuttuneita tästä omasta kokemuksestaan?

  Haluamme jakaa näyttökertoja kanssamme - sekä positiivisia että negatiivisia käyttäen muutamia yksinkertaisia ​​neuvostoja.

  Tietoja palautteesta Uskomme, että asiakkaiden arvosteluja ja vastauksia majoitusesineiden edustajilta näyttää erilaisia ​​mielipiteitä ja auttaa asiakkaita tekemään päätöksiä valittaessa majoitusta.

  Lähestymistapa arvioihin

  Julkaisemme kaikki täydelliset palautteet mahdollisimman pian riippumatta siitä, onko se negatiivinen tai positiivinen edellyttäen, että se on tarkistanut varaussääntöjen noudattamista. om. Näytämme myös selvästi lähetettyjen tietojen tilan.

  Käytämme samoja sääntöjä ja standardeja koko käyttäjän sisällölle sekä asiaankuuluvat vastaukset esineiden edustajista.

  Uskomme, että käyttäjien ja esineiden edustajien mielipiteet eivät tarvitse kommentteja. Emme ota huomioon objektiivisuuttaan. Varaus. OM - vain kanavan jakelu kommentit vieraille ja yhteistyökumppaneilta.

  Arvostelujen säännöt ja standardit

  Näiden sääntöjen ja standardien avulla haluamme saavuttaa varauksen. OM näytetään hyödyllistä sisältöä, joka soveltuu koko perheelle. Samaan aikaan emme halua rajoittaa kriittisten lausuntojen ilmaisunvapautta. Ne edustavat arvoa, riippumatta emotionaalisesta väristä.

  Kommentit pitäisi olla matkalla. Hyödyllisin palaute on yksityiskohtainen ja auttaa muita tekemään onnistuneempia ratkaisuja. Älä lisää henkilökohtaisen, poliittisen, eettisen tai uskonnollisen luonteen huomautuksia. Mainostiedot poistetaan. Kommentit varauksesta. OM on lähetettävä asiakastukipalveluun tai yhteistyökumppaneille.

  Kommentit olisi sopiva ja sopiva kansainväliseen yleisöön. Älä käytä kirouksia millään kielellä ja älä yritä peittää niitä muuttamalla oikeinkirjoitusta. Ei sallita kommentteja ja materiaaleja, jotka polttavat vihaa syrjintää, uhkia, räikeitä kommentteja ja väkivaltaa tai kannustaa lain rikkomista.

  Sisältö on aito ja ainutlaatuinen. Arvostelut ovat hyödyllisiä, jos ne ovat puolueettomia ja itsenäisiä. Kommenttisi on ilmaista mielipiteesi. Yhteistyökumppanit varaukset. OM ei saisi julkaista arvosteluja vieraiden puolesta tai tarjota asiakkaille palkintoa vastineeksi. Taistelemme yrittää alentaa kilpailijan luokitusta negatiivisten arvostelujen kautta.

  Älä jakaa henkilökohtaisia ​​tietoja muilta ihmisiltä. Varaus. OM yrittää piilottaa sähköpostiosoitteita, puhelinnumeroita, sivustoja ja sivuja sosiaalisiin verkostoihin jne.

  • Moskovan alue, Zaozernaya Street, talo 1;
  • 770 metriä metrolle "Frunzenskaya";
  • kehittäjä - RBI; Li> Business-luokka;
  • Toimituspäivä - IV Quarter 2021;
  • Kaksi tiilisolittomia runkoja, korkeus - enintään 13 kerrosta;
  • studiot ja 1 - Huoneen huoneistot;
  • alue - 22,9 - 55,9 neliömetriä. m;
  • viisi numeroa,
  • viimeistely, on mahdollista ostaa täydellinen kokoonpano - sisustus ja kodinkoneet;
  • kolme tuotto-ohjelmaa; <
  • ammatillinen rahastoyhtiö;
  • hotellipalvelu;
  • ravintola ja mini markkinat;
  • hinnat - 4,8 miljoonaa ruplaa.

  Tietoja monimutkaisesta:

  Olemme päättäneet monipuolistaa riviä ja pitää tänään uuden rakennuksen ei ole niille, jotka etsivät asumista, mutta niille, jotka ovat kiinnostuneita kiinteistösijoituksista. Tämä ei ole asuntokompleksi, mutta huoneistohotelli, eli pysyvä asuinpaikka, se ei sovi (paitsi että kaikkein epätoivoiset päät), mutta investointitarkoituksiin vaihtoehto on erittäin hyvä.

  Aloita siitä, että omistajat tarjoavat kolme kannattavuusohjelmaa. Ensimmäiset "taatut tulot" - ehdottaa säännöllisiä kiinteitä maksuja omistajan tilille riippumatta siitä, onko asunto tällä hetkellä. Mutta kolmen vuoden maksamien määrän tarkistaminen (tällainen termi on ohjelma) on mahdotonta.

  Muissa ohjelmissa tulot riippuvat asunnon toimittamisesta, eli maksut voivat olla epäsäännöllisiä. Rahastoyhtiön komissio on kuitenkin huomattavasti alhaisempi. Ohjelma "All Inclusive" Omistaja saa 80% vuokrasta vaihtoehtoisessa ohjelmassa, omistajan tulokset ovat 90%. Toisessa tapauksessa asunnon omistajan osallistuminen prosessiin on suurempi, kun taas ohjelma "All inclusive", sen osallistuminen minimoidaan ja rajoittuu tulojen vastaanottamiseen.

  Kaikkien kolmen tulotason osallistujat saattavat etsiä vuokralaisia ​​ja vuorovaikutuksessa niiden kanssa rahastoyhtiöön. Big Plus on, että huoneisto vuokrataan viimeistely viimeistelyllä (kohotetusti anti-vandad ja palonkestävät ominaisuudet). Ja kyky maksaa enemmän ja täyden kalusteet antavat omistajille mahdollisuuden ottaa huoneistoja hotellin ensimmäisestä päivästä.

  Toinen investointi etu objekti on sen sijainti: Retkeilymetrot, itse asiassa kaupungin keskusta (ja tärkeimmät sijainnit), useita suuria moottoriteitä lähistöllä. Se tarjoaa korkeaa kiinnostusta matkailijoilta ja vuokralaisilta, jotka tulivat Pietariin liiketoimintatavoitteella. Tästä näkökulmasta Moskovan rautatieaseman läheisyys on myös tärkeä (12 minuutin ajomatkan päässä) ja lentokenttä (25 minuutin ajomatka).

  Vieraat tarjoavat tärkeimmät hotellipalvelut - Asuntojen siivous, Ruoan toimitus (ravintola on oikeassa ensimmäisessä kerroksessa), pyöreä-kellon apu concierge. Huoneistot on suunniteltu vastaamaan kansainvälisen luokittelun vaatimuksiin, ja tämä helpottaa pakollisen sertifioinnin kulkua. Viisi numeroa sisältävät halutuimmat vuokralaismuodit.

  Monimutkainen on akkreditoitu useilla pankeilla, eli ostajat voivat tehdä asuntolainan. Saatavilla on myös korkovapaa erä.

  Jos olet keskittynyt kiinteistösijoituksiin, LCD Studio Moskovsky tulee erinomainen vaihtoehto. Tulosuojeluohjelman ansiosta hotelli sopii sekä kokeneille sijoittajille että aloittelijoille. Ainoa miinus - asuntojen hinnat ovat riittävän korkeat.

  Video Aparthotel Studio Moskovsky

  Hiihtokausi täydessä vauhdissa! Niille, jotka rakastavat talvilomaa Georgiassa, uusi huoneisto Hotel Kokhta, jossa on alkuperäinen muotoilu Design Studio -huoneista Avoin Bakuriani Resort

  Rooms Kokhta-hotelli Bakurianissa on aivan Kokta-vuoren juurella ja kuuluu nuoriin itsenäisiin huoneisiin hotelleihin, jotka tarjoavat ainutlaatuisen oleskelun Georgian tärkeimmät matkailupaikat - Tbilisi, Kazbegi ja nyt Suosittu hiihtokeskus Bakuriani.

  Hotellissa on 95 huonetta, joista jokaisella on upeat näkymät pienelle Kaukasukselle ja varsinainen Mount Kokta. Talviloman ystäville täällä lähellä kappaleita ja hissejä, ja kesällä matkailijat voivat tulla tänne kävelemään vaellus- ja pyöräilymatot. Hotellin rakennuksessa on metsän joukossa ja joka johtuu arkkitehtien adfararin kaariryhmän ja Tbilisin design-studiosta (Nata Janberidze) ja (Keti Toloraia), jotka ovat uuden sukupolven Georgian suunnittelijoita.

Aiheeseen liittyvät julkaisut.

Huoneisto Svetlogorsk - Rent Apartments Svetlogorsk, hinnat
Huoneistot Old Town Apartments, Svetlogorsk. Varaus, arvostelut, valokuva. W.

Eliza on asunto Svetlogorskissa, joka sijaitsee Alt Platzin uudessa rakennuksessa, Svetlogorkin historiallisen keskustan sydämessä. Se tarjoaa majoitusta valoisissa huoneistoissa parvekkeella, nukkumaan, ruokailualueella ja oleskelualue.

Missä sivustossa on parempi varata hotellit
Kyllä Technopark Aparthotel Office of Office ilman palkkioita bargain-hinnasta CBRE

Huoneistohotelli Kyllä Technopark Apartments of Apartments of GK Pioneer. Arvostelut, monimutkainen arvostelu. Hinnat, suunnittelu kehittäjän virallisesta sivustosta.

Kohta

Viimeiset mielenkiintoiset osat sivustolla.

 • Mielenkiintoista
 • Uutuudet
 • Usein katsotaan
 • Suosittu

Varaus System Academservis Varaukset hotellit ja hotellit verkossa

Hotel Hiljainen lahti on kodikas hotellikompleksi, joka on rakennettu vuonna 2021. Sijaitsee Blue Bay, Gelendzhikissa. Lähin hiekkaranta on 350 metrin etäisyys. Yksinkertainen askel voidaan voittaa 5 minuutin kävelymatkan päässä.

Ravintola - Hotelli

Point of Comma Apartment Apartments. Moskova. Hinnat 2021.

Virallinen verkkosivusto varaus hotellit DOT Spaniwn Apart. Kansallinen matkanjärjestäjä Alean.

Top 3 parhaat nuoret Marmaris Turkissa

Apartments Oma, Moscow varaus Vashothersin kautta

Kaikissa huoneissa ja huoneistoissa on täysin varustettu minigulate. Point-pilkulla sijaitsevat huoneistot, joissa on ilmastointi ja taulu-tv.

Anapa-huoneistot, joissa on uima-allas ja lähellä merta
Hotelli Arviota Isabella Apart 3 * (Alanya)

Side Apart Hotel TurkistotEdiformeriForesmies. Tophotels hotelliarvosana ja hotellit.

Hotel Minta Apart Hotel Aparthotel Tourit, Hight, Valokuva ja kuvaus Hotel Tour The Tour The Minta Apart Hotel Aparthotel 3 alkaen Poehalisnnami. A.

LLC Apart Hotel

Matkailijan menneisyydestä sai Hotel Companyn Prisk Hope

2 tähden matkailutalous sijaitsee 4 km: n päässä Ostankino Tenerbashni ja 1,5 km Vdnhista. Asiakkaat voivat nauttia ilmaisen Wi-Fi: n alueilla.

Parhaat hotellit Istanbul 3 tähteä Sultanahmet-alueella

Asiantuntijat kertoivat huoneistoista eri huoneistoista

Pietarissa tänään toteutetaan useita tusinaa hankkeita, joita kehittäjät on merkitty aparthoteliksi. Neliömetrin hinta tällaisissa uusissa rakennuksissa on hieman alhaisempi kuin alueen keskiarvo, joka houkuttelee ostajia. Olipa osto suotuisa tulevaisuudessa, arvioiden asiantuntijat eroavat toisistaan.

Asun huoneistossa - aikaisemmin minulle tällainen asuminen ei edes ollut olemassa. Kun etsin huoneistoa vuokralle, minua rakasti Pietarin Moskovan alueella - se on erittäin vihreä, jossa on laaja keinot, kehitetty infrastruktuuri, puistot ja kaukana keskustasta. Kuva: BN. u alkaa etsiä asumista vain metroaseman Moskovan ja tähden alueella, tajusin, etten voinut nähdä minua budjetissani (20-23 tuhatta)

Ohjeet miten ja missä varata asuntoa ulkomaille

Mikä on ero huoneistoista säännöllisestä huoneistosta, jonka vero on velvollinen maksamaan omistajia ja mitä rajoituksia asettaa tällaisen kiinteistön oikeudellisen perussäännön. Kaikki ja vastaan.

Asunnot ja huoneisto Mikä ero

Selvitä, mikä ero asunnon ja huoneistojen välillä on helpompaa ja kannattavampaa elää. Edut ja haitat, majoitusominaisuudet, käyttötarkoitukset ja verovelat.

Huoneistot: erot asunnosta, ammattilaiset, haitat

Avoimet työpaikat toimivat Moskovassa ja Moskovan alueella

Uudet avoimet työpaikat Huoneistohotelli Moskovassa. Vapaa ja nopea haku 960 000 avoimesta työpaikasta. Täysi, ajallinen ja osittainen työllisyys. Kilpailukykyinen palkka. Tietoa työnantajista Moskovassa. Aloita uusi ura juuri nyt

Huoneistohotelli Voghe Premium Flats

Varaus Valencia Apartments takaa parhaan hinnan ilman palvelumaksuja ja ilman välittäjiä. Valencian Valencian, Espanjan 99 huoneiston mukaan tarjoamme usein suuria alennuksia jopa 45 ja erikoistarjouksia. Standardin kaksinkertaisen ja kolminkertaisen lisäksi on myös nelinkertainen, viisipaikka ja kuusivuode.

10 parasta hotellia Charm El Sheikh lepotilassa 2021

LCD Valo Kehittäjä Lemminkainen Virallinen sivuston valikoima asuntoja, suunnittelu ja hinnat ...

Apart Complex Valo Valo Developer Lemminkyainen, varastossa 273 erilaisia ​​lankkuja ja hintoja, Pietari, Frunzen District, ul. Salova, 61, valaistu ja

Parhaat perhehotellit Turkissa Nanny Service Children kanssa

VALO-projektin tiimi

Huoneistojen kompleksin kehittäjä Valo LLC Gals ilmoitti asuntojen siirron alkuvaksi omistajille.

Huoneistohotelli Variant N17, Pietari - Hinnat Hotellit, arvostelut, valokuvia, huoneet, Yhteystiedot | Virallinen sivusto 101hotels.com.

Apartments Variant V56, Pietari

Valuuttahinnat lepoa varten variantissa N17, Rossiañanct Petersburg, vuonna 2021. Kuva huoneista, matkailun arvostelut, luokitus ja kuvaus variantti N17

Muistio matkailijoille, jotka vierailevat Malediivit - matkanjärjestäjä Biblio Globe

Sakvoyuzh

Myytävänä huoneistot Aparthotelissa Seuraava, yksi parhaimmista komplekseista Vasilyevskin saarten huoneistosta 25-80 neliömetriä. M. M maanalainen pysäköinti 80 autolle suljettu alue, vartija, maisemapiha.

10 parasta hotellia Charm El Sheikh lepotilassa 2021

Apart Complex Start Studio ja Mikään paitsi Studios Secret Ostaja Kiinteistöt St. Petersburg Living.ru

Huoneistot LCT aloitushinnat 1,1 miljoonaa ruplaa, alue 18 m2. Suunnittelu, arvosteluja, valokuvia, asumissuunnitelmia ja asuinrakennuksen rakentamista.

Valikoima Retkiä Salekhard-hotellille Vertical Russia St. Petersburg Osta kiertue hotelliin pystysuora parhaaseen hintaan 2021 lento

Kohta

Suosittu

Parhaat hotellit Turkissa | Top-10-luokitus vuonna 2019

LCD aloittaa aloitushinnat Huoneistoista PSK: n kehittäjän virallisesta verkkosivustosta, arvosteluista, valokuvista, Suunnittelusta. W.

On jo pitkään unelmoinut ostaa asunnon uudessa rakennuksessa tämän sivun Parnass-metrolla, kaikki tämän alueen LCD kerätään.

SMARTETURISTS. FRF - varauspalvelu kannattaville kierroksille verkossa, ostamalla kiertueita verkossa Moskovasta kaikkiin suuntiin

Varaus System Academservis Varaukset hotellit ja hotellit verkossa

Huoneistohotelli sijaitsee näkyvästi Mustanmeren rannikolla ja on monimutkainen useiden uusien rakennusten monimutkaisia ​​huoneistoja, joissa on kehittynyt infrastruktuuri ja korkea palvelun taso. Kehitetty infrastruktuuri, suljettu alue, leikkipaikka, puistoalue, oma uima-allas ja mukava ranta, joka sijaitsee 200 metrin päässä.

Työ ja avoimet työpaikat Administrator Maid Metro Krasnogvardeyskaya Moskovassa - Hinnat ja arvostelut. Työ ja avoimet työpaikat piikavalvontaviranomaiselta edullisesti youdo

ProMinen Aparthotel Sochi Adler Apartments Hinnat Qalum Argo

Aparthotel ProMinent Sochi Ei hotelleja Venäjä, levätä Venäjällä Tour Operator Paks

Home Native

Parhaat huoneistohotellit Krasnoyarsk alkaen 2083 RUB per yö, 2021 Nochi.com

Hotel 35 Suuri Maritime Street kaupungissa St. Petersburg Kaikki tiedot Kuva hotellista kartalla, hotellipalvelut 35 Suuri Maritime Street, Room-varaukset Komissio 0.

Hotel Apart Hotel Vintage (Abrau-Durso). Viralliset hinnat 2021.

Uutiset Hotel hotellit Boar. W.

Abraudyursco kylä, joka sijaitsee lähellä Novorossiysk, kuuluu Krasnodarin alueelle. Pohjimmiltaan se sisältää kaksi siirtokuntaa. Ensimmäinen Abrau, joka on viihtyisä rauhallinen alue saman järven rannalla, sijaitsee vuoristossa. Toinen Durso, pieni hiljainen lomakeskus kaupunki Mustanmeren rannikolla. Aikaisemmin suuret vieraat saapuivat tähän ratkaisuun, hieman myöhemmin, viininvalmistelu alkaa aktiivisesti kehittää.

Näyttelijä Ville Haapasalo ...

Hotelli South

Aparthotel Apartments on Alley Heroes Volgogradin virallinen sivusto, Residence, Hinta päivässä. Huoneisto Allee Heroes Volgograd Osoite kartalla, puhelin, yhteystiedot, online-varaus

Hotel Vorontsovsky 4, Moskovan hinnat, valokuvia, arvosteluja, puhelin, osoite kartalla, varaa huone 191hotelsin virallisella verkkosivustolla. Om.

Vain 10 minuutin päässä Mustanmeren rannikolla on viihtyisä huoneistohotelli vorontsovsky. Hotellin sisäänpääsy tarjotaan 15 tyylikkäässä studiossa, ylivoimainen, sviitti, perhe

Rautatieasema, Metro, keskus, raportointi asiakirjat., Nizhny Novgorod> Asiakkaiden arviot

Voyage Hotel varaus Center Hotel Resort Sheregesh

Huoneistohotelli Voyage sijaitsee kaupungissa Veliky Ustyug, Lane. Vallankumouksellinen, d. 5. Huoneiden hinta 1 050 ruplaa. Palvelut WiFi, Pysäköinti, Internet, Souvenir Shop, Huonepalvelu, Savuttomia huoneita, Perhehuoneita, Ilmainen pysäköinti, WiFi ilmainen, Savuttomia koko, Lentokenttäkuljetuspalvelu, Yksityinen sisäänkirjautuminen lähetys, Siirrä lisämaksusta, Siirrä Toissi Lentokenttä on ilmainen, Dual Airportin siirto on maksettu, tuotteen toimitus, WiFi on saatavilla koko ajan.

Käytämme evästeitä
Käytämme evästeitä varmistaaksemme, että annamme sinulle parhaan kokemuksen verkkosivuillamme. Käyttämällä verkkosivustoa hyväksyt evästeiden käytöstä.
Salli evästeet.