Concierge Service 24/7: Joka kerta kun pysyt erillisessä kaupungissa, voit ottaa yhteyttä aulassa sijaitsevaan concierge, ja saat apua ratkaisemaan sinulla on ongelmia.

Älykäs koti

Smart House on meidän huoneistoista. Jokaisessa huoneistossa PapAart City on varustettu älykkäällä kontrollilaitteilla, valaistuslaitteilla, ikkunan verhoilla ja framuudeilla.

Huoneistot

Uuden lainsäädännön mukaan huoneistoja ilman hotellien infrastruktuuria ovat yhtä suuria kuin asuinpaikat, mikä tarkoittaa verotettava korkeamman koron. MMDT: ssä "Moskovan kaupunki", kaikki uudet asuinrakennukset, kuten hotellihoitoja hallinnoi. Tällaisten huoneistojen toimittamisesta peräisin oleva tuotto on 10% vuodessa, mikä on verrattavissa toimiston kiinteistöjen kannattavuuteen ja merkittävästi korkeampi kuin tavallisten huoneistojen vuokrauksesta. Näin ollen se voi olla melko kannattava investointi.

Yhteensä tilavuus tarjoaa 255 tuhatta neliömetriä. M, tähän mennessä 83 tuhatta neliömetriä on toteutettu. . Kaikki uusi ehdotus Make Up Apartments Hotel Service ja Apart-hotellit. Aparthotel-muoto on edullista kuin tilavat huoneet ja keittiön saatavuus, toisin kuin samanlaisen luokan tavalliset hotellit.

Ensimmäinen huoneistohotelli ilmestyi viime vuosisadan puolivälissä Miami (USA) ja myöhemmin sai erittäin suurta suosiota kalliilla lomakohteilla ja UAE: lla. Äskettäin Euroopan ja Yhdysvaltojen suurimmissa kaupungeissa sijaitseva huoneistohotelli alkoi kasvaa. Jokat kuuluisat hotellin toimijat, kuten Hilton, Ritz-Carlton, Hyatt, Four Seasons, Sonesta, Starwood ym. Huoneistot huolletaan huoneistoihin.

Huoneistohotelli-muoto on menestyksekkäästi osoittautunut alueille, joilla on korkea liiketoiminta liiketoiminnan väliaikaisena kodin, sekä lomakohteiden kaupungeissa - missä Canopy Family Majoitus pitkään. Suurin osa huoneistoista keskitetään Euroopan talous- ja hallintokeskuksiin - Lontoo, Bryssel, Frankfurt. On 1.1 huoneisto 1000 asukasta. Singaporessa - 1.8, New Yorkissa - 5.2. Keskimäärin Euroopan kaupungeissa tämä indikaattori on 0,3-0,4.

Moskovassa tämä indikaattori on nyt 0,1. Vaikka Moscow on Itä-Euroopan suurin megalopolis ja bisneskeskus. Kehitys on osan osan maailmantalouden kehityksestä, sen globalisaatiosta. Ihmiset alkoivat matkustaa enemmän matkoja muille kaupungeille ja maille alkoi matkustaa enemmän. Aparthotel-muoto on olennainen osa tilapäistä majoitusta maassamme - venäläiset haluavat samat mahdollisuudet ymmärtää huollettujen huoneistojen etuja.

Kaikilla äänenvoimakkuudella asiantuntijat ovat yhtä mieltä siitä, että River-hotellipalvelujen riittävä kysyntä Venäjällä ei ole vielä muodostettu. Tämä venäläisten segmentti on edelleen uusi, eikä kaikki ole valmiita välittämään omaisuuttaan rikoslain hallintaan. Vaikka olennaisesti se on melkein sama kuin markkina on valtava, varsinkin Moskovassa.

Kehittäjät tämä segmentti on myös mielenkiintoinen, koska se voi jopa hyötyä jopa hotelleiden rakentamisesta. Prinvestors myöhemmässä vuokrasopimuksella kehittäjä ei ole enää vastuussa kohteen tulevasta täyttämisestä ja ei ole vajoja, jotka liittyvät avoimeen työpaikkaan. Lisäksi, jos sijoittajat päättävät siirtää tiloja käyttämään kehittäjän rahastoyhtiötä, se tuo myös lisätuloja.

Verrattuna hotelliin rakentamisen kustannukset ovat merkittäviä alla ja tämän muodon avulla voit tehokkaammin käyttää tilaa voitojen maksimoimiseksi. Myös tällaisissa projekteissa voit tarkemmin hallita riskejä: voit myydä objektin kokonaan ja osiksi, voit myydä "tyhjiä" huoneistoja ja voit jopa korkeintaan korkeintaan.

Apart-hotel-hotellin ja huoneistojen markkinoiden kehittäminen hotellipalveluilla on suunniteltu parantamaan hotellien ja väliaikaisen majoituksen markkinoiden yleistä tilannetta, mikä johtaa väistämättä hintoihin jälkimmäisessä. Alhainen panos kynnys tässä liiketoiminnassa yhdistettynä riittävään likviditeettiin ja vakaalle taattu tulolle tekee siitä houkuttelevan yksityisille sijoittajille.

voi antaa suuremman tuotteen, joka on verrattavissa toimistojen kiinteistöjen kannattavuuteen - 9-10 prosenttia huolimatta siitä, että Moskovan tavallisten asuntojen vuokrauksen tulot ovat harvoin yli 5-6 prosenttia vuodessa. Asuntojen kustannukset ovat yleensä halvempia 20-30% samanlaisista luokassa ja asuntojen sijainnissa. On tärkeää, että ostettaessa huoneistoja, sijoittaja ei tarvitse investoida korjaus- ja huonekaluihin - kaikki nämä kulut ottavat rahastoyhtiö.

Tämän seurauksena - erillis-hotellien ja huoneistojen segmentti kehittyy aktiivisesti tulevina vuosina. Näiden esineiden painopisteen lippulaiva kutsutaan tulemaan. Investoinnit tällaisiin huoneistoihin voivat antaa vakaat ja hyvät tulot. Nykyinen talouden nykyinen taloudellinen tilanne vaikuttaa varmasti tämän segmentin kehittämiseen - harkitsemaan asianmukaisesti asuntojen ostamista pitkän aikavälin investoinneina, toivottavasti tulevasta kysynnästä.

  • Pääkaupungin korkein pilvenpiirtäjä - IFC "Federation"
  • Euroopan kaunein asuinrakennus: "City of Capitals";
  • Venäjän "IQ - huoneisto";
  • "Empire" Tower, jossa suurimmat yritykset ympäri maailmaa sijaitsevat;
  • Tower "OKO "- Euroopan korkeimmat asunnot sijaitsevat täällä.

Liiketoiminta ja matkailumatkat ovat osa nykyaikaista elämää. Jos päätät huuhtele viikonloppuna Moskovaan, se on kätevin vuokrata huoneisto Moskovan kaupunki päivässä. Mutta miksi MDTS? Ja onko se helpompi pysähtyä tavallisessa hotellissa?

Apartments in Moskovan kaupunki on eliitti majoitus pääkaupungin sydämessä, yhdistää hotellipalvelun ja irrotettavan asunnon vapaus. Toisin kuin hotellihuoneessa on itsepalvelumajoitusta, asuintilaa 40 neliömetriä. M, kyky vapaasti kutsua vieraita.

Samanaikaisesti on 24 tunnin palvelu, päivittäinen vuodevaatteet, mini-kosmetiikka, pyyhkeet, kyky tilata illallinen tai aamiainen huoneessa.

Mutta Moskovan kaupungin tärkein viehätys on sijainti. Kansainvälinen business center sijaitsee pääkaupungin keskustassa, Presnenskin pylväessä. Hyvin lähellä parhaita metropolilaisia ​​gallerioita, kahviloita, ravintoloita, pubeja. Voit käydä Borodino Battle -museossa, Kuklachevin Cat-teatterissa, käydä Raitiovaunu Moskovan joella tai yksinkertaisesti liota Punaisen Presnyan puistossa.

Mutta levätä, älä välttämättä jätä MDC: n rajaa. Tämä on paikka, jossa kulttuurielämä kiehuu. Liiketoiminta-alueen alueella on Afimall Cityn suurin ostos- ja viihdekeskus. Towersin yläkerroksissa ovat korkeimmat katselut, korkeat ravintolat, joissa on upeat näkymät, kuntokeskukset, elokuvateatterit, spa-keskukset ja oleskelutila, jossa on meluisa osapuolet aamuun asti.

MMDC Moskovan kaupunki on liiketoiminnan keskipiste ei vain pääkaupunki, vaan myös Venäjä. Täällä voit järjestää liiketapaamisen muutamassa minuutissa, esittelyssä tai vastaanoton korkean tason vieraille. Eri kapasiteetin konferenssihallit, Wiretappingin suojatut mökit ovat saatavilla. Huoneiston - nykyaikaisten laitteiden ja tekijän suunnittelun on tehtävä tärkeitä sopimuksia.

Moskovan kaupunki huoneistoissa kestää enintään viisi minuuttia. Valitse monimutkainen, sopivat huoneistot ja täytä online-sovellus. Tai soita. Valitsemme sopivimman vaihtoehdon tarpeisiisi. Työskentelemme ympäri vuorokauden.

Valitusta tornista riippumatta saat ensimmäisen luokan palvelun, 24 tunnin pääsy yrityskeskukseen ja ainutlaatuiset maisemat ikkunan ulkopuolella.

Aiheeseen liittyvät julkaisut.

Ranta luostari saarella - ehdokas
Huoneistohotelli Sufroju Lesnaya

Huoneistot Metsätalous Huoneisto Lesnoy Dvorin vieraat Yuzhnoshalinsk voi jäädä metsään pihalla asuntoja. Saatavilla on pesutupa, lentokenttäkuljetus ja huoneenpuhdistus.

Missä sivustossa on parempi varata hotellit
Lomahuoneisto Lomonosova 10.

Aparthotel on Lomonosovin näköala kaupunkiin ja ilmainen Wi-Fi sijaitsee Krasnojarsk 2 km: n päässä A.S.-nimisen Krasnojarsk Draamasta

Kohta

Viimeiset mielenkiintoiset osat sivustolla.

  • Mielenkiintoista
  • Uutuudet
  • Usein katsotaan
  • Suosittu

Niille, kuten kuukaudessa Yes Aparthotel, St. Petersburg, Venäjä TripAdvisor

Kyllä Huoneistohotelli Niille, jotka haluavat uusia arvosteluja, valokuvia ja parhaat tarjoukset Yes Aparthotel on tripAdvisor.

Mountain View - Alennukset kuponki Moskova Biglion

LCD pystysuora rohkeudella SU 308 osoitteessa 2. Murinsky Ave., 36 Pitkäaikainen. Et Pietari.

Huoneistohotelli pystysuora rohkeutta Täysi kuvaus asuinpaikasta, tarjoaa myydä huoneistoja huoneistohotelli pystysuorassa rohkeudella.

LCD

Viihtyisät huoneistot Metro Parnasissa, Pietarissa

Vertaile hotelleja Parnass Metro Pietarissa 40 tarjouksista. Varaa verkossa 910 s. Per päivä kuva, kuvaus, arvostelut, luokitukset, yhteystiedot

Luxury-projekti ensimmäisellä rannikolla Konyaalta, Antalya

Arvostelut Naumov Aparthotel 3 Moskova

Kaikissa huoneistohotellin huoneissa on televisio ja oma kylpyhuone. Huoneistohotelli Naumov sijaitsee Moskovan keskustassa. Ilmainen Wi-Fi on saatavilla yleisissä tiloissa. Hotellin sisätila on sisustettu historiallisessa tyylissä.

Lavicon Apart Hotel Collection 5 * (Venäjä / Krasnodar Territory / Nebug). Hotellitarjoukset kohteessa Tophotels.

Lepojen ominaisuudet Nebuga

Hotellit Neboga Hinnat, arvostelut, valokuvia, yhteystietoja, osoitteita. Luettelo kaikki hotellit Nebuga. Nopea verkossa varaus hotellit. Hinnat Nebuga-hotellit alkaen 200 ruplaa.

Tämä numero on!

Huoneistohotelli Nevsky 78, Pietari hinnat, arvostelut, varaa online

Vertaa kaikkia tarjouksia ja varaa hotelli Aparth Hotel Nevsky 78 kohteeseen Pietari Pietariin parhaaseen hintaan KAYAK. Huoneet alkaen 1519.

Virallinen sivusto, talot ja uutiset PLG Pietarista

Toukokuu 2021. LCD PRO. Asuntojen oldity hinta 1. ja 5. miljoonaa ruplaa kehittäjältä, virallisesta verkkosivustosta, ulkoasusta, rakentamisesta, määräaikoista asuinrakennuksen toimittamiseen. Olevallisuus Kehittäjä Plaza Lotus Group.

Asuntolaina voitolla. Invest Hotel

Huoneistohotelli Nizzassa

Varaa huoneistoja Nizzassa alhaisimmalla hinnalla, laaja valikoima majoitusvaihtoehtoja. Valinta ja online-vuokraus erinomaisista huoneistoista ranskalaisessa Nizzan kaupungissa.

Home Native

Miksi Petersburgers ostaa huoneistoja

Massatietoisuuden sanan huoneisto liittyy usein ylellisyyteen. Itse asiassa tänään tätä määritelmää kutsutaan halveksi majoitukseksi, joka ei myöskään ole asumista, oikeudellisesti.

Hotellit, joissa on lämmitetty uima-allas Gelendzhik

Bodrum Nova Suites Hotel 3 Turkki Egish Regionbodrum. Tophotels hotelliarvosana ja hotellit.

Asunnot Nova Aleksevskaya Alekseevskin alueella ja suunnittelussa. Katso 34 Kuvia LCD Nova Aleksevskaya Moskovassa Canyon2

10 parasta hotellia Anapa, jossa on lämmitetty uima-allas
Rakentaminen lähellä Pulkovo - 2027

Asunnot New Arbatissa kirjassa LCD. Voit lopettaa kampanjan

Arbat Stars keskustassa hallinnollisessa huoneistossa 54 alkaen 62. m Hinta 43. 5 miljoonaa ruplaa. Kehittäjä Baltic Construction Companyn virallinen verkkosivusto. Arvostelut 3. Kuva 60. Suunnittelu. Rakentamisen rakenne. Asiantuntija-lausunnot. Sijainti kartalla.

Kesällä 2020 mennessä huoneistohotelli ja kahvila aukeaa uudessa maailmassa: Grodnots näytti rakennushankkeen - Grodno Blog S13

Elena Elena New Light Liman, Venäjä Kuvaus hotellista, hinnat matkailijoille, arvosteluja, valokuvia, huonevaraus

Cafe on uusi valo valaistumisravintolan metrotodistuksen esitteessä, jossa on huoneistohotelli Kyllä valaistumisen Avenue, jolla on oma kasvihuone ja leipomot. Valikossa eurooppalaiset keittiöt, pasta, pizza. Middle Check 7001500 ruplaa. Työaika PNVS 9002300. Muut parkkipaikka, aamiainen, yritysten omistajat, Wi-Fi, juhlat. Poshadorosin paikan päällä voit varata pöydän, jätä arvostelu, selvittää osoite ja katso kartta

Parhaat perhehotellit Turkissa Nanny Service Children kanssa

Ahotel.com Aparthotel Officer, hotelli, Pietari, Venäjä

Aparthotel Officer, Metro Spasskaya, Sadovaya, Admiralteyskaya, Sennaya Square, Area Admiralte, Pirogov Alley Kaikki kuvat ja arvosteluja Zoon.ru. Yhteystiedot.

Jokaisessa huoneistossa on taulu-tv ja täysin varustettu keittiö, jossa on mikroaaltouuni, jääkaappi, liesi ja vedenkeitin.

Kohta

Suosittu

Omega Yalta - Osta huoneistot ja huoneistot - Criman Riviera

Apartments ja Omega Hotel kaupungissa Yalta

Aparthotel Omega Hotel Yalta Kaikki tiedot Valokuvat, sijainti hotellien kartalla Aparth Hotel Omega, huonevarauskomissio 0.

Rakentaminen lähellä Pulkovo - 2027

Family Aparthotel Phoenix kaupungissa Ordzhonikidze, Crimea

COASIS pystysuorassa Etelä-Highway 4 huoneistosta 15. 5 m Kustannukset 3 9 miljoonaa ruplaa. Kehittäjän Becar Asset Management Groupin virallinen verkkosivusto. Arvostelut 11. Kuva 73. Suunnittelu. Rakentamisen rakenne. Asiantuntija-lausunnot. Sijainti kartalla.

Verkko Mini Hotellit tunnissa Moskovassa, Tunnit - hotellit, halvat huoneet yöllä ystäville

Ahotel.com Park City Aparthotel Park City Aparthotel, Aparthotel, Krasnojarsk, Venäjä

Päivittäinen ja tunti vuokrat Asunto St. Petersburg Pietari. Huoneistohotelli City Park. Päivittäinen vuokraus Pietari City Park Apartments Apartments Apartments Peter

VisiZevo Leisure, jossa on lasten vierashuoneita, joissa on uima-allas

Erinomainen vaihtoehto erilliselle Villa Aparthotelille, ensimmäinen merilinja. Yksilölliset retket Montenegrossa

Ensimmäinen rivi omaisuus rannikolla Bulgariassa, kiinteistöt näkymät merelle, huoneistoja ensimmäisellä rivillä, Beach Apartments. Suojelualue myytävänä Bulgariassa, maissa, taloja, taloja myytävänä merellä.

Tours Alaniaan Moskovasta, ostaa matkoja levätä Turkissa, hinnat vuonna 2021 Tez Tour Tour Operator

Moduuli online-varaus

Avenueapart Farmaseuttisessa saarella 1 huoneistoa 47,46 m hinnat ovat 5,98 miljoonaa ruplaa. Kehittäjän virallinen verkkosivusto paras. Arvostelut 2. Kuva 31. Suunnittelu. Rakentamisen rakenne. Asiantuntija-lausunnot. Sijainti kartalla.

Aparthotel Polyanapart, Polyana, Ukraina

Huoneistot ja huoneistohotellit Punainen Polyana. Vuokra Apartments Krasnaya Polyana Venäjä Travel.ru

Käytämme evästeitä
Käytämme evästeitä varmistaaksemme, että annamme sinulle parhaan kokemuksen verkkosivuillamme. Käyttämällä verkkosivustoa hyväksyt evästeiden käytöstä.
Salli evästeet.