Moskova on Venäjän suurin yritys ja historiallinen keskus. Miljoonat liikemiehet ja tavalliset matkailijat osallistuvat vuosisadan ajan. Siksi ei ole yllättävää, että Moskovan hotellit nauttivat kokemattomasta. Jokainen Moskovan hotelli on valmis tarjoamaan pääkaupungin mukavuuden ja palvelun asiakkaille.

Mutta usein on olemassa tilanteita (viivästynyt ilma-aluksen, lyhyen aikavälin työmatkalla jne.), Kun oleskelu hotellissa on välttämätöntä hyvin lyhyessä ajassa - tunti tai vain yöksi . Mitä tehdä siinä tapauksessa? Loppujen lopuksi lähes kaikissa tärkeissä hotelleissa sijaitsee päivässä.

Tähän mennessä, suuressa kysyntään, se on jopa tunti tai kaksi liiallinen kysyntä. Tunnin hotellilla on itsestään sallittu etu:

Mikä hotelli on tunti valita? Moskovassa Hotel "Podushkin" -hotelli on erittäin suosittu. Kaikilla "Pushushkinilla on käteviä järjestelyjä eri osista pääkaupungista. Valitse asiakkaan numero voi syystä talous- ja palkkioista, kun taas "puskup" -verkon hinnat ovat enemmän kuin hyväksyttävät. Viihtyisät huoneet, joissa on kaikki tarvittavat kysymykset, täyttävät vaativimman asiakkaan vaatimukset. Ylikuormainen huoneet sopivat sekä liiketoimintaan että intiimiin kokouksiin.

Esimerkiksi olet osallistunut ICC: n näyttelyyn, joten ratsastat koko pääomaa, jota et anna mitään iloa. Voit palvella mini-hotellissa, joka on suoraan näyttelyssä.

- "talous", jossa on 650 ruplaa tunnissa. Kalustettu kahden hengen huone, jossa on shocabina, henkilökohtainen hygienia, kertakäyttöiset tossut, kylpytakit, pyyhkeet ovat saatavilla.

-New "Juniorsviitti", jonka maksaminen on 850 ruplaa tunnissa. Kalustettu kahden hengen huone, jossa suihku, henkilökohtainen hygienia, alusvaatteet, kylpytakki, minibaari.

- Numero "Lux", jossa maksu 1190 ruplaa tunnissa. Kalustettu kahden hengen huone, jossa suihku, kaikki tarvittavat henkilökohtaiset hoitotuotteet ja alusvaatteet, minibaari.

- Premium-numero, jossa maksu on 1590 ruplaa tunnissa. Kalustettu kahden hengen huone, jossa on poreallas, täydellinen henkilökohtainen hygienia, alusvaatteet, minibaari.

Lisäksi voit tilata taksin, laittaa auto parkkipaikalle, laittaa arvokkaita asioita turvalliseen järjestelmänvalvojalle.

Franchise Pushkin merkitsee hotellin avaamista tunnin maksamalla. Brand Pushhushkin on ensimmäinen ja toistaiseksi ainoa eroottisen boutique-hotellin verkosto Venäjällä, jossa tuntipalkkio hyväksytään. Tavallisten hotellien ja hosteten tärkein ero, joka pysäyttää matkailijoita ja ihmisiä, jotka valtuuttavat työmatkalla, jonka tuntipalkkio on tarkoitettu lähinnä romanttisiin päivämääriin ja lyhyisiin kokouksiin.

Verkkomuoto tarjoaa täysin muita vaatimuksia huoneiden varustamiseen ja suunnitteluun sekä palvelutason tasolle ja palveluita, jotka tarjoavat palveluja korkeimmalla hintasegmentillä. Mushushkin Networksin hotelleiden vierailijat ovat taattuja poikkeuksellinen luottamuksellisuus ja absoluuttinen turvallisuus, kun käytät hotellin palvelua "tunti".

Ensimmäistä kertaa vastaava hotelli ilmestyi vuonna 2000 Moskovassa, kun useat tavanomaisen tunti-hotellin huoneissa oli erilaisia ​​laitteita ja attribuutteja rakkauspeleille. Siitä lähtien Avattiin Moskovassa ja alueella yli kaksi tusinaa laitosta PJSC: n tuotemerkin nojalla. Vuodesta 2007 lähtien yhtiö alkoi kehittää franchising-ohjelmaa ja nykyään yli puolet hotelleista työskennellä Moskovassa, ja vuonna 2018 ensimmäinen hotelliverkko avasi Pietarissa.

Kuinka avata Mini-Hotel

Jos olet kiinnostunut yrityksen tarjouksesta, olet valmis investoimaan rahaa ja haluavat avata hotellin tuntipalkkiolla, täyttää lomakkeen virallisella verkkosivustolla saadaksesi yksityiskohtaisen neuvontaa avaamisesta hotelli. Voit myös jättää pyynnön verkkosivuillamme klikkaamalla "Write francher" -painiketta ja täyttämällä pieni yhteyslomake, ja lähitulevaisuudessa verkon edustajat ottavat sinuun yhteyttä.

Valitsemalla franchising hotellin liiketoiminnan alalla, hotellin Pjingin avaaminen takaa sinulle kilpailun ja korkeiden tulojen puutteen tämän liiketoiminnan ainutlaatuisuuden vuoksi. On kuitenkin tutkittava, että avajaisiin kohdistuvat kiinteät investoinnit ja laitospalvelut ovat enemmän kysyntää suurilla väestöllä.

Aiheeseen liittyvät julkaisut.

Mini Hotel The Brusnika, Polar Zori - Varaus Vashothersin kautta
Mini Hotel Rooms Breakfast Murmansk

Vuokrata huoneen tiloissa aamiainen Murmanskissa Pysäköinti Murmanskiin 7 963 6153355 ja Bucking verkossa alennuksella. Real turisteja, valokuvia. Hinnat 2021.

Boutique-hotellit kohteessa Moskova
St. George Hotel Pomorie.

Hotel Grand Hotel Pomorie 5 in Bulgaria kuvaus ja hotelli Valokuvat

Kohta

Viimeiset mielenkiintoiset osat sivustolla.

  • Mielenkiintoista
  • Uutuudet
  • Usein katsotaan
  • Suosittu

Miniotel Pomorsky, Arkhangelsk, Venäjä

Pomeranian katu Arkhangelin keskustassa. ulottuu pohjoisen DVINA: n rannalta ohituskanavaan. 1900-luvun XIX-alussa on useita rakennuksia. Lähes kaikki

Hotel Marriott Moscow Grand 5 *, Moskova. Varaus, arvostelut, kuvat - Tourist.ru

Hotel Mini Hotel Positive, Pietari, Venäjä

Varaa mini Hotel Pozitiv, St. Petersburg on TripAdvisor Katso arvosteluja, 4 rehellisiä kuvia ja hyviä tarjouksia Mini Hotel Pozitiv, sijoittui 381/697 hotelleja kohteessa St. Petersburg ja Ranned 4/5 TripAdvisor.

Ranta hotellit kohteessa Abu Dhabi

Simferopol Hotel Prague in Simferopol Osoite, arvosteluja, valokuvia, hinnat 2021

Praha Nikolaevka, Crimea Hinnat, arvostelut, Valokuvat, kuvaus, video. Praha varaus Nikolaevka, Crimea verkossa ja puhelimitse.

Hotel Dom 19 Samburva 2, Blagoveshchenskaya, Venäjä

Mini Praha, Simferopol varaus työn kautta. U.

Mini Prague, Simferopol. Kuvaus Mini Prague, valokuvahuoneet, majoitusolosuhteet, kustannukset. Vapaa varaus virallisella verkkosivustolla Vashotel. U soittamalla 74996538073.

Golden Villa, Krasnodar, Venäjä
Parhaat hotellit kohteessa Georgia Suositeltavat matkailijat

Miniotel Pier, Krasnogorsk

Pierin miniotel sijaitsee Moskovan Savelovskin alueella, 9 minuutin kävelymatkan päässä Dmitrovskayan metroasemalta. Lähistöllä on pullon muotoilu. Se tarjoaa ilmaisen Wi-Fi: n.

Boutique Hotel Bahitgul | G Bakhchisarai, Crimea

Mini Hotel Ryazan Prospect

MINIOTTEL FANTASY TOIMITUS Avenuella Kaikki mukava oleskelu Pietarissa kohtuuhintaan. Mukavat huonekalut, ilmainen internetyhteys, kylpyhuone kaikissa huoneissa. Huoltohotelli tunti teen ja kahvin huoneeseen. Katso hintamme

Kanoneck: Kello kulkee St. Petersburgin Strean saaren läpi

Minihotel Pushkin.

Vuokraa huone Pushkin Angarsk Angarsk Gate Minibarille Angarsk Irkutskin alueelle 7 963 6153355 ja bucking verkossa alennuksella. Real turisteja, valokuvia. Hinnat 2021.

Hotelli työhenkilökunta, Irkutsk

Työntekijän mini-luku sijaitsee Irkutskissa, 5 km: n päässä Decembristien Irkutskin alueellisesta historiallisesta koulutusmuseosta.

Parhaat perhehotellit Turkissa Nanny Service Children kanssa

Kaupalliset sisätilat, mitä kannattaa kiinnittää huomiota lähimpään Suunnittelun sisustus Studio Geometriumin lähimpään suunnitteluun

Kaupalliset sisätilat, jotka kiinnittävät huomiota mini-vanhojen rahastojen suositusten suunnittelun kehittämiseen ja hyödyllisiä vinkkejä Nikoss-asiantuntijoista

Järjestelmänvalvoja työskentelevät Ramenskin minioteelissa. Paljon tuoreita avoimia työpaikkoja suorilta työnantajilta, jotka etsivät työtä Gorlabovin kanssa. W.

Hotelli 42km, Nekrasova Street Valokuvat, Osoite ja puhelin, aukioloajat ja katsaukset vierailijoista Hotel 42km Zone. U.

Riviera Mini-Hotel 2 * (Venäjä / Moskovan alue / Ramenskoye / Ilinsky). Hotellitarjoukset kohteessa Tophotels.

Randevu Inn Kurkinino Mini Moskovassa, kuvaus ja hinnat

Randene Miniotel Murmansk Travel Virallinen verkkosivusto, yksityiskohtaiset yhteystiedot puhelimet, osoitteet, arvostelut, aukioloajat yhtiön ja paljon enemmän Orghost. Tule ID 882508

Art-Mokhovaya, Pietari - Hotel hinnat, katsaukset, valokuvia, huoneet, yhteystiedot | Virallinen sivusto 101hotels.com.
Spa Hotel Gurzuf Riviera Yaltan virallisella verkkosivustolla

Guest House Riviera Visizevo Hinnat 2021, Virallinen verkkosivusto, Valokuvat, arvostelut

Riviera Na Paruse MiniHotel, P. Mirny, Lue objektiivisia arvosteluja ja katso kuvia todellisista matkailijoista. Tarkista sijainti sekä löytää tulevat ravintolat ja nähtävyydet interaktiivisella TripAdvisor-kortilla. Vertaile hintoja ja valitse parasta erikoistarjousta vierailustasi.

Top 10 hotellia kohteessa: Abhhazia, virkistys lasten kanssa Arvostelut 2021 [arvostelu]

Edullinen mini-keskus keskellä St. Petersburg Osoitteita, Kuvaus, arvostelut

Romanov, MiniShel, Pietari sijaitsee Pietarin kartalla. Kustannus, valokuvia St. Petersburg hotellit

10 parasta hotellia Charm El Sheikh lepotilassa 2021

Minigitel Rubinstein 5, Pietarin hinnat. Mini Rubinstein 5

Hotellit Street Rubinstein Street. Varaushotellit Pietarissa Minimaalisilla hinnoilla kaikkialla maailmassa. Hotellit St. Petersburg ja yksityiskohtaiset kuvaukset, valokuvat ja arvostelut. Island kätevä hotellivaraus 200 maassa maailmassa.

Mini Hotel Streops Onnea | HIIHTOKESKUS

Miniottel Golden Creek

Miniottel Golden Ruch Pietari, Leningradin alue. Nykyiset hinnat. Lomanviettäjien arvostelut. Kuva ja kuvaus. Online-varaus. Virallinen sivusto.

Hotel Sakura Hotel Sakura Sakura on 2 tähden hotelli, joka sijaitsee 20 minuutin kävelymatkan päässä ekologian museosta ja luonnonsuojelusta.

Kohta

Suosittu

Hotel Aquarium, Moscow, M. Mykinino, yhtiön kumppanin virallinen verkkosivusto

SANA Hostel, Kharkov

Sanatorium Sana sijaitsee kaupunginosassa sijaitsevassa kaupunginosassa ostoskeskuksessa. Kaupunki on 400 metrin päässä kompleksista. Sanatorium-tapaus kahdeksan kerroksinen alkuperäinen arkkitehtuuri. Katso majoituksen virkistyskustannukset. Huoneen luokat Standardumerot. Ihanteellinen kaikille matkailijoille

Manos Wadzolas: Domes Noruz Chania - Boutique-hotelli aikuisille, joka toteuttaa uuden lähestymistavan, mitä pidetään ylellisyyttä - Boss Magazine

Hotel Santa Barbara Santa Barbara 3 Alushta, Ukraina Arvostelut, hinnat, kuvat 2021 Tophotels. A.

Santa Barbara, Venäjä Crimea, Utøs, hinnat 2021, Valokuvat ja arvostelut. Tarkista matkailijoiden kustannukset 7 499 6816108, virastot 7 495 0090091

Mini-Hotel

Hotel Sandy Beach DzheMete, Sand 12

Hotel Sandy Beach sijaitsee hiekan kadulla 12 150 metriä 35 minuutin kävelymatkan päässä Sandy Beachilta Jemet Anapalla. Hinnat alkaen 900 ruplaa per huone. Hotellissa on uima-allas, kauppa, sauna, leikkipaikka.

10 parasta hotellia Charm El Sheikh lepotilassa 2021

Käy Mini Hotel Saratov Käy Miniotel Saratov Saratov, Venäjä Kuvaus Hotel, Hinnat matkailijoille, arvosteluja, valokuvia, huonevarauksia

Jos arvostat mukavuutta, mutta samalla mieluummin budjetti-oleskelua, Saratov hotellit ilman tähdet ovat aina valmiita tapaamaan sinua lämpimästi. Jokainen kaupungin vieraat ovat valmiita majoittamaan hotellit Saratov ilman tähtiä, huoneissa on kaikki tarvittavat huonekalut ja laitteet. Palvelumme avulla voit noutaa Saratov hotellit 0 Tähteä, kun otetaan huomioon sijainti, tiettyjen esineiden läheisyys jne. Jos vierailet kaupunkiin ensimmäistä kertaa ja tiedä miten valita hotellit Saratov 0 Tähdet, käytä sivustollamme yksinkertaista etsintä.

Osoitteet, Virallinen verkkosivusto, arvosteluja, tuotekatalogi

Mini Flight Flight Hotel Restaurant on suljettu hinnat, valikko, valokuva, osoite. Varaa päivämäärä ilmaiseksi

Varaa Flight Flight Hotel Flight Ravintola on suljettu Kievskaya-metroaseman vapaaseen päivämäärään, Troparevo, Lounais-juhlatili vuodesta 2000.

Garden Garden Villa

Perhe-mini-perhe

Mini Hotel St. Petersburg Guest House Family Apartment 5 kartalla kaupungin. Hotel Pietari Moskovan alueella lähellä Kadia ja Pulkovo Airport Kuvaus, Osoite, yhteystiedot, Puhelinnumerot, Virallinen verkkosivusto, Hinnat, Majoitus, Valokuvat ja

Arvostelut Aparthotel Twins, Adler, Sochi, Venäjä

Mini Hotel Family

Perheen mini sijaitsee Kabardininka. Hotellissa on ravintola, baari, jaettu oleskelutila ja grillausmahdollisuus.

Miten päästä Rostov-on-Donin rautatieasemalta lentokentälle ja takaisin?

Mini-perhe Pietarissa Osta liiketoiminta 770 000

Hotellit lähellä kohdetta: Metro Shenya Square. Varaukset Hotellit St. Petersburg parhaaseen hintaan Kuva, kuvaukset, Käy arvostelut

Home Native

Ahotel.com Zolotoy Ruchey MiniHotel, Hotelli, Sestroretsk, Venäjä

Zolotoy Ruchey minihotel tarkoittaa hinta ja saatavuus, parhaiden hintojen takuu. Zolotome Ruchey Minihotel sijaitsee tenniskenttä ja terassi, ja se sijaitsee kaupungissa Sestretsk ...

Käytämme evästeitä
Käytämme evästeitä varmistaaksemme, että annamme sinulle parhaan kokemuksen verkkosivuillamme. Käyttämällä verkkosivustoa hyväksyt evästeiden käytöstä.
Salli evästeet.