Yrittäjä Arkady Rothenberg aikoo avata Aparthotel Gelendzhik, nimeltään Putin's Palace, vuoteen 2023 mennessä.

Kahden vuoden ajan meidän on tehtävä tämä. Tällainen baari. Jos emme tavallisesti, ennen termiä, se on parempi - hän on TV-kanavalla "Venäjä 1".

Aiemmin Arcadian Rothenberingzhsurnalistien edustaja, jonka liikemies on Gelendzhikin lähellä sijaitsevan rakennuksen edunsaaja, joka Alexei Navalnyn politiikan tutkimuksessa kutsutaan Puola Putiniksi.

Arkady Rothenbergin aattona, joka on objektin omistaja ja aikoo tehdä hotellin rakennukseen. Ja ennen, että toimittajat ilmoittivat, että Venäjän federaation presidentin läheiset ystävät Vladimir Putin valmistautuvat julkisesti, että Gelendzhikin palatsin omistajat valmistautuvat. Media kirjoitti, että se voisi olla joko Siburin ja Novateka Gennady Timchenkon hallituksen jäsen tai Arkady Brothers ja Boris Rothenbergs.

tammikuu 19 poliitikko Alexey Navalnyanovy -tutkimus. Kahden tunnin videossa rakennuksessa kerrotaan Praskovevkaan kylässä Gelendzhikin lähellä. Väitetään, että rakenne on "Puola Putin" ja sen arvo on noin 100 miljardia ruplaa. Tähän mennessä video näytti yli 100 miljoonaa ihmistä.

Navalnyn tutkimuksessa sanotaan, että rakennus rakennettiin Rosneftin ja Transneftin yritysten kustannuksella ja itse asiassa kartano kuuluu Putinin ympäröimään ja presidentti henkilökohtaisesti nauttii heistä. Poliitikko teki virtuaalisen mallin palatsin sisätilasta ja näytti huoneita, joista oli "lika", tilaa pelaamaan autoja, Hookah, Casino, henkilökohtainen teatteri, "Aquadiscotek" ja muut huoneet, kirjoitti Uutiset. U.

Venäjän yrittäjä Arkady Rothenberg myönsi, että hän oli Gelendzhikin skandaalisen "palatsin" edunsaaja.

Keskustelussa Telegram-kanavan päätoimittajan kanssa Mash Rothenberg sanoi, että hänestä tuli muutama vuosi sitten rakennuksen edunsaaja. Esine, hän sanoi, oli vaikea, mutta hän onnistui neuvottelemaan velkojien kanssa. Tämä paikka yrittäjä nimeltä Chic Find.

Nyt "palatsi", jonka hän aikoo kääntyä huoneistohotelliksi. Rothenberg selitti, että hän todella pitää hotelliliiketoiminnasta. Hän on osallistunut tähän useiden vuosien ajan, hänellä on vastoin Crimea, Kaukoidässä ja Altaiissa.

Hän selitti valintasi investointeihin sillä, että Venäjällä on melko paljon lupaavia paikkoja eri tason hotelli-liiketoiminnan kehittämiseen, Komsomolskaya Pravda kirjoittaa. Rothenberg sanoi, että on tärkeää, että tulevaisuudessa erilaiset taloudelliset valmiudet voivat valita, mistä mennä: hyvässä hotellissa Turkissa tai Espanjassa tai rentoutua korkealaatuisissa hotellin komplekseissa Mustanmeren rannikolla tai Kamchatka.

"Toinen perustavanlaatuinen kysymys, koska olin kiinnostunut hotellilta, on minun investointien työtä maassa. Työskentele maksimaalisen hyödyn kanssa: Hotellin ulkonäkö mahdollistaa kumulatiivisen vaikutuksen, rakentajien sopimukset näkyvät logistiikassa elintarvikkeiden tuottajissa, tarvittava koulutus alkaa kehittää, lääke, työpaikkojen määrä kasvaa ja paikallinen Viranomaisilla on varat (verovähennys) kehittämään infrastruktuuria ", hän lisäsi.

Anna esine, jotta Rothenbergin suunnitelmat kaksi vuotta. Hän lupasi keskustelukumppaninsa kutsua hotellille varmistaakseen, että kaunis oli tämä paikka. Lisäksi hän lupasi haastattelijalle alennuksen.

Liikemies Arkady Rothenberg sanoi, että Putinin palatsi Gelendzhik todella kuuluu hänelle. Video, johon Arkady Rothenberg puhuu siitä, julkaisi MASH Telegram-kanavan.

- Nyt se ei ole salaisuus. Olen edunsaaja. Tällainen monimutkainen esine on tarpeeksi. Paikka on upea ", Rotenberg kertoi.

Liikemiesten mukaan hän haluaa rakentaa huoneistohotellin siellä, joten on niin paljon huoneita. Hän osti hänet muutama vuosi sitten, mutta päätti kertoa hänestä Paninin palatsin skandaalin takia. Myös Rothenberg lisäsi, että palatsissa ei ole mitään laitonta, vaan rakentamisen tila "epätyydyttävä".

ja MASH Telegram-kanavan aattona tekijät tekijöiden mukaan Putinin palatsissa Gelendzhikissa. Tässä viiden minuutin rullalla Mash kirjoittajat kääntyivät palatsin omistajalle ja pyysi häntä vastaamaan.

Vain päivä on läpäissyt, koska Telegram Kanava toimittajat Mash vapaaehtoinen vastustus Sensationanne Gelendzhik ja pyysi omistajaa tulemaan ulos heidän kanssaan. Ja hän teki sen. Arkady Rothenberg antoi haastattelun pääkanavan kanssa, suositteli edunsaajaa.

- Oli melko vaikea kohde. Olen onnistunut sopimaan velkojien kanssa muutama vuosi sitten, ja minusta tuli tämän laitoksen edunsaaja useita vuosia sitten ", Rothenberg myönsi ja myönsi, että tämä paikka on todellinen löytö.

Mitä se on rakennettu siellä? Rothenbergin mukaan tämä on huoneistohotelli. Ja hänelle tämä yritys ei ole jonkinlainen uusi pallo.

Rothenbergin esineen nykytila ​​arvioi, kuinka epätyydyttävä, mutta lupaa, että puolen, kahden vuoden kuluttua hotelli on jo toimitettava. Kuva: sotku

- Kulin usein maassa, monet paikoista, jotka olette nähneet alueellisten ja liittovaltion viranomaisten ponnistelujen ansiosta investoinnit ja houkuttelevat viime aikoina. Uskon, että Venäjällä on melko paljon lupaavia paikkoja eri tason hotellialkeiden kehittämiseen ", selitti valinnut esineitä Arkady Romanovichin investoinneille ja selitti, että hotellin jälkeen sama haastattelija voi levätä siinä ja jopa lupasi alennuksen.

Aiheeseen liittyvät julkaisut.

Morskoy Apart-Hotel Sochi, Sochi, Venäjä
Aparthotel Chernomorskaya

Hotel Velvet Seasons Sochi odottaa vierailleen. Valtava määrä huoneita on neljä neljäsosaa meren varrella.

10 parasta hotellia Charm El Sheikh lepotilassa 2021
Uusi rakennus Aparthotel Kyllä Marata, Pietari, Leningradin alue Domofond.ru

Huoneistohotelli Kyllä Marata, ul. Sosialistinen, d. 21, Vladimirin alue, Pietari, GK Pioneer, Ligovsky Prospect, Vladimirin alue, Pietari, Leningradin alue Domofond.ru. Suunnittelu, hinnat, määräaika uusien rakennusten toimittamiseen.

Kohta

Viimeiset mielenkiintoiset osat sivustolla.

  • Mielenkiintoista
  • Uutuudet
  • Usein katsotaan
  • Suosittu

Tietoja yrityksistä Sokroma.

Sokroma Group on yksi Venäjän suurimmista ilmakehän Aparton verkostoista. Hotel85: n vuokrausaste keskimäärin vuodessa kustannuksella 15 markkinoiden yläpuolelle. Kokenut joukkue

Administer Hotellit

Vuokraa huoneisto Pietarissa Moskovan alueella omistajalta ilman välittäjiä

Tarjoamme vuokrata kahden makuuhuoneen huoneistoja ja studiohuoneistoja Pietarin Moskovan alueella omistajalta ilman välittäjiä vuokrata tai pitkään

Hotellit Adler - Hinnat
Huoneistohotelli, mikä on ero asuinrakennusten

Unver Galata Apart Istanbul

Vertaile hotellin hinnat Istanbul Aparthotelsissa. Arvostelut ja luokitus, kuvaukset, huoneet.

Çà òòàòûåòòíòòòòòòòòîîîññññêòîîñññêñêêêêêêêêêêêêàêêêêêêêàêêêêêêêààààààààààààààà - îàéí -ÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍIèèè IRN. U.

Sunny Ailig

Asunnot Sochi alkoi olla halvempia. Kannattaa ostaa niitä

Administer Hotellit

Missä Moskovassa ostaa Loftparts and Apartments Red Arrow, Studio 12, LCD Silver, Citimix ja kyllä ​​Botanica

Toukokuu 2021 Secret Customer LCD Red arrow Avaho.ru todellinen tieto uudesta rakennuksesta. Kaikki edut ja hinnat, reaaliset hinnat asuntojen asuinpaikassa Red Boom suoraan myynnin toimistosta. Riippumaton katsaus ja asiantuntijan tarkistaminen uusissa rakennuksissa Moskovan ja Moskovan alueella

Toisistaan ​​kysymys. Projektin investointi OTPPLG on arugattu, on perustettu smolny

Viiden tarina-kompleksi sijaitsee 32 huoneistoa, julkinen alue, jossa on kauppoja, kahviloita, toimistoja sekä sprumtoria uima-altaalla.

Aparthotel

Rehellinen katsaus Aparthotel Studio MoskovskyStudio Moskova kehittäjä RBI PKN

Studio Asuntojen vuokraus Hotel Pystysuuntaisen hotellin virallisella verkkosivustolla sijaitseva Pietarissa. Hotellimme tarjoaa huoneita eri mukavuutta varten.

Parhaat hotellit Turkissa | Top-10-luokitus vuonna 2019

Hotel Svetlana Aparthotel Sochi. Viralliset hinnat 2021.

Aparthotel Nimi Svetlana sijaitsee Sochi, ul. Dzhigitskaya, d. 71a. Yhteyspuhelimet. Hintanumero 1 098 ruplaa. WiFi, internet, Savuttomia huoneita, Perhehuoneita, Lämmitys, WiFi-ilmaiset, Savuttomia koko, Ilmastointi, Osoitettu tupakointialue, Lemmikkieläimet sallittu, Lemmikkieläimet sallittu, WiFi saatavilla kaikkialla.

Huoneistot Old Town Apartments, Svetlogorsk. Varaus, arvostelut, valokuva. W.

Eliza on asunto Svetlogorskissa, joka sijaitsee Alt Platzin uudessa rakennuksessa, Svetlogorkin historiallisen keskustan sydämessä. Se tarjoaa majoitusta valoisissa huoneistoissa parvekkeella, nukkumaan, ruokailualueella ja oleskelualue.

Huoneisto Svetlogorsk - Rent Apartments Svetlogorsk, hinnat
Missä sivustossa on parempi varata hotellit

Kyllä Technopark Aparthotel Office of Office ilman palkkioita bargain-hinnasta CBRE

Huoneistohotelli Kyllä Technopark Apartments of Apartments of GK Pioneer. Arvostelut, monimutkainen arvostelu. Hinnat, suunnittelu kehittäjän virallisesta sivustosta.

Ravintola - Hotelli

Varaus System Academservis Varaukset hotellit ja hotellit verkossa

Hotel Hiljainen lahti on kodikas hotellikompleksi, joka on rakennettu vuonna 2021. Sijaitsee Blue Bay, Gelendzhikissa. Lähin hiekkaranta on 350 metrin etäisyys. Yksinkertainen askel voidaan voittaa 5 minuutin kävelymatkan päässä.

Top 3 parhaat nuoret Marmaris Turkissa

Point of Comma Apartment Apartments. Moskova. Hinnat 2021.

Virallinen verkkosivusto varaus hotellit DOT Spaniwn Apart. Kansallinen matkanjärjestäjä Alean.

Anapa-huoneistot, joissa on uima-allas ja lähellä merta

Apartments Oma, Moscow varaus Vashothersin kautta

Kaikissa huoneissa ja huoneistoissa on täysin varustettu minigulate. Point-pilkulla sijaitsevat huoneistot, joissa on ilmastointi ja taulu-tv.

Kohta

Suosittu

Hotelli Arviota Isabella Apart 3 * (Alanya)

Side Apart Hotel TurkistotEdiformeriForesmies. Tophotels hotelliarvosana ja hotellit.

Hotel Minta Apart Hotel Aparthotel Tourit, Hight, Valokuva ja kuvaus Hotel Tour The Tour The Minta Apart Hotel Aparthotel 3 alkaen Poehalisnnami. A.

LLC Apart Hotel

Matkailijan menneisyydestä sai Hotel Companyn Prisk Hope

2 tähden matkailutalous sijaitsee 4 km: n päässä Ostankino Tenerbashni ja 1,5 km Vdnhista. Asiakkaat voivat nauttia ilmaisen Wi-Fi: n alueilla.

Parhaat hotellit Istanbul 3 tähteä Sultanahmet-alueella

Asiantuntijat kertoivat huoneistoista eri huoneistoista

Pietarissa tänään toteutetaan useita tusinaa hankkeita, joita kehittäjät on merkitty aparthoteliksi. Neliömetrin hinta tällaisissa uusissa rakennuksissa on hieman alhaisempi kuin alueen keskiarvo, joka houkuttelee ostajia. Olipa osto suotuisa tulevaisuudessa, arvioiden asiantuntijat eroavat toisistaan.

Asun huoneistossa - aikaisemmin minulle tällainen asuminen ei edes ollut olemassa. Kun etsin huoneistoa vuokralle, minua rakasti Pietarin Moskovan alueella - se on erittäin vihreä, jossa on laaja keinot, kehitetty infrastruktuuri, puistot ja kaukana keskustasta. Kuva: BN. u alkaa etsiä asumista vain metroaseman Moskovan ja tähden alueella, tajusin, etten voinut nähdä minua budjetissani (20-23 tuhatta)

Ohjeet miten ja missä varata asuntoa ulkomaille

Mikä on ero huoneistoista säännöllisestä huoneistosta, jonka vero on velvollinen maksamaan omistajia ja mitä rajoituksia asettaa tällaisen kiinteistön oikeudellisen perussäännön. Kaikki ja vastaan.

Huoneistot: erot asunnosta, ammattilaiset, haitat

Asunnot ja huoneisto Mikä ero

Selvitä, mikä ero asunnon ja huoneistojen välillä on helpompaa ja kannattavampaa elää. Edut ja haitat, majoitusominaisuudet, käyttötarkoitukset ja verovelat.

Avoimet työpaikat toimivat Moskovassa ja Moskovan alueella

Uudet avoimet työpaikat Huoneistohotelli Moskovassa. Vapaa ja nopea haku 960 000 avoimesta työpaikasta. Täysi, ajallinen ja osittainen työllisyys. Kilpailukykyinen palkka. Tietoa työnantajista Moskovassa. Aloita uusi ura juuri nyt

10 parasta hotellia Charm El Sheikh lepotilassa 2021

Huoneistohotelli Voghe Premium Flats

Varaus Valencia Apartments takaa parhaan hinnan ilman palvelumaksuja ja ilman välittäjiä. Valencian Valencian, Espanjan 99 huoneiston mukaan tarjoamme usein suuria alennuksia jopa 45 ja erikoistarjouksia. Standardin kaksinkertaisen ja kolminkertaisen lisäksi on myös nelinkertainen, viisipaikka ja kuusivuode.

Parhaat perhehotellit Turkissa Nanny Service Children kanssa

LCD Valo Kehittäjä Lemminkainen Virallinen sivuston valikoima asuntoja, suunnittelu ja hinnat ...

Apart Complex Valo Valo Developer Lemminkyainen, varastossa 273 erilaisia ​​lankkuja ja hintoja, Pietari, Frunzen District, ul. Salova, 61, valaistu ja

VALO-projektin tiimi

Huoneistojen kompleksin kehittäjä Valo LLC Gals ilmoitti asuntojen siirron alkuvaksi omistajille.

Käytämme evästeitä
Käytämme evästeitä varmistaaksemme, että annamme sinulle parhaan kokemuksen verkkosivuillamme. Käyttämällä verkkosivustoa hyväksyt evästeiden käytöstä.
Salli evästeet.