Sokroma Hotels & Aparts - Capture Cozy Huoneistohotelli ja huoneistot St. Petersburgin sydämessä. Kaikki huoneistot ovat kävelymatkan päässä metroasemalta ja kaupungin tärkeimmät nähtävyydet. Kalustettuja huoneita ovat kahden tason tai yhden tason studiot, joissa on ainutlaatuinen teema, yksilöllinen muotoilu ja maksimaalinen mukavuus.

Laitamme sielun kaikkiin sisätiloihin, pyrimme tarjoamaan upean palvelun, jotta voimme jättää miellyttävimmät muistot sydämessänne vierailemasta pohjoiseen pääkaupunkiin. Täydellinen sijainti, vieraanvarainen pätevä henkilökunta, yksittäinen lähestymistapa jokaiselle vieraana - erottamaton osa lähestymistapaa vieraiden vastaanottoon!

"Business Petersburg" mukaan Sokroma on dynaamisin kehittää hotelleja ja huoneistoja viimeisten 10 vuoden aikana. Yli 50 tilat 6 vuotta luodaan tekijänoikeustekniikasta. Tammikuun 2021 mennessä verkossa on 385 suunnittelua.

Sokroma Hotels & Aparts on myös yksi harvoista pienistä hotelleista, huoneistoista ja majoituksesta Pietarissa, joka osallistuu aktiivisesti sosio-poliittisiin ja sosioekonomiseen Venäjän matkailualalla.

Daria Kovalevskaya - Yhtiön perustaja, johtava asiantuntija teollisuus ja julkinen luku, on osa Venäjän federaation talouskehitysministeriön työryhmää.

Vuonna 2020 Analyyttisten päätösratkaisujen keskus sai yrityksen SOKROMA LLC: n teollisuuden parhaan yrityksen nimi 2020.

Myös vuonna 2020, yhtiö sijoittui kolmanteen kansainväliseen markkinointikilpailuun matkailussa "Probros - 2020" Projektilla "Fountain House by Sokroma" nimitys "sijoittelun ja ravitsemuksen merkityksestä" .

Lähitulevaisuudessa tehtävää kehitetään myös hankkeita verkon sisällä olevan upotusmatkailun käyttöönottoon ja kehittämiseen.

Sokroma Hotels Group tarjoaa modernit, kaikki keskustan esineet, lähellä historiallisia nähtävyyksiä, foorumipaikat, ravintolat ja kahvilat, viihdetilat.

Ei ole korkealaatuisia rakennuksia, yksi Pietarin ominaisuuksista on sen kehitys: Keski-osa muodostuu talvikatsiin. Ympäröiden rakenteiden korkeus ei ole korkeampi kuin viisi kuusi kerrosta. Hotellin rakennukset ovat osa historiallista keskustaa.

Työntekijät toimivat korkealaatuisessa palvelussa. Käyttäjä on kiinnostunut palvelutasosta, mukavuudesta ja ilmoitetun talousarvion noudattamisesta. Jokaisessa hotellissa on oma alkuperänsä ja koristeltu ainutlaatuisella tyylillä. Voit ampua erillisen ja jopa kahden tason numeron, koko kerroksen tai täysin hotellin aikataulun ajankohtana. Vuokralaisten olosuhteet ovat muuttuneet. Huoneistohotelli ottaa huomioon uudet asiakkaiden tarpeet.

Sokroman hotellien ryhmäjärjestelmä on toteuttanut korkeimmat majoitus- ja ylläpitovaatimukset. Työntekijät työskentelevät mukavimmista elinolosuhteista. Täällä he haluavat vieraat haluavat käydä kauniissa kaupungissa Nevassa.

Asunnot, toisin kuin hotellit, aikatila ja lähtö on asetettu. Tukipalvelu toimii ympäri vuorokauden ilman vapaapäiviä. Pätevä henkilöstö ratkaisee vieraiden toiveet. Yksittäinen lähestymistapa harjoitetaan jokaiselle asiakkaiden toiveille.

Kaikissa huoneissa on siisteys ja mukavuus säilyy. Tekninen palvelu valvoo huonekalujen turvallisuutta ja sähkölaitteiden tilaa. Pieni video siitä, miten hotellit ja huoneistohotellit luodaan.

Asunto-hotellissa, oleskeluohjelmien vähimmäismäärä, huoneet on järjestetty, jotta voimme edelleen ottaa yhteyttä vuokralaisiin naapurustossa. Tilanne on mahdollisimman lähellä kotia, puhdistus voi tilata kätevällä aikataululla. Lisäpalvelut eivät ole pakollisia. Niitä maksua ei poisteta oletusarvoisesti. Hallinnon avulla kontakti vähenee minimiin, vastaanotto voi ratkaista nykyiset ongelmat tai tehdä luettelon väestöstä.

Huoneistossa on keittiötila, jossa on tarvittavat laitteet ja astiat. Haluttaessa voit tilata valmiiden ruoan toimittamisen. Asunnon koosta riippuu siitä, onko se erillinen keittiölohko tai studio.

Yritys pyrkii parantamaan tarjottuja palveluita. Yhdessä tiimin kanssa kehitti ja esitteli korkean standardin "socomme". Tämä mahdollisti paremmin ymmärtämään asiakkaiden tarpeita. Lisäasetus oli asetettu - ylimääräisten myynti- ja palvelupalvelujen kehittäminen.

Koulutusohjelmat on otettu käyttöön kehittyneeseen koulutukseen: Sokroma-konserni ymmärsi, että tämä on tärkeä osa yhtiön kasvua ja syitä tulevaisuuden kehitykseen. Jotta jokainen voisi osallistua yleiseen tapaukseen, kehittivät samanhenkisten ihmisten ryhmän käsitteen, joka toteutettiin onnistuneesti karanteenista huolimatta.

 • tila
 • päivämäärät
 • paikka, ul. Lunacharsky VL. 93
 • Toiminto / ApartHotel
 • tontti alue2,36 hehtaari
 • Rakennusalue6 300 m2
 • Underground Area5 600 M2
 • < Li> Julkinen alue 1 300 m2
 • Yhteensä pinta-ala 31785 m2
 • neliö Living23885 m2
 • lattiat7
 • tontti alue: 2.36 Urheilu rakennukset: 6 300 M² maisemointi ja maisemointi: 7 700 m² Vuokra-alue: 1,300 m²: n alue Apartments (BTI): 23,885 m² Maanalainen pysäköinti: 5,600 m² Tekniset ja hyödyllisyystilat: 1000 m² Huoneistojen määrä: 210 Kestävä määrä asukkaita Monimutkainen (ihmiset): 700 kirjanpito Machinest maanalaisessa pysäköintialueella: 202 Naturaless Machinesty vieraspysäköinti: 18

Angelina Uter Resort History

Tietoja Gelendzhik-sivustosta, jonka kehityssuunnitelmat alkoivat vuonna 2005 ja päätyi vain nyt, siirtämällä keskimääräisen keskimmäisen talon asuntorakennuksen vaihe, sitten suuri koko ja lopullisesti toteutettu Townhouses kanssa akuutit katot.

Fellinin kompleksi rakennetaan Geljezka kolmannella rivillä, rannalle, kuten kiinteistösivustolla, 250 m. Ensimmäinen rivi jaetaan Sanatorium-Sanatorum Pension Pension Sanatorium, perillinen Kalininin Sanatoriin, joka on olemassa täällä vuodesta 1930-.

Aiheeseen liittyvät julkaisut.

10 parasta hotellia Charm El Sheikh lepotilassa 2021
Valkoinen Apart Academy Pietarin virallinen verkkosivusto

Investointi, Taistelu Hotel Client, esittelevät trendit Pietarin markkinoilla sekä tärkeys riippumattoman valikoiman tiimin hallinnoimaan huoneistohotellia, kertoo haastattelussa Mary Kuznetsovskaya-johtajan kanssa Apartments Valo Marina Stolozhev.

Huoneistohotelli, mikä on ero asuinrakennusten
Unver Galata Apart Istanbul

Vertaile hotellin hinnat Istanbul Aparthotelsissa. Arvostelut ja luokitus, kuvaukset, huoneet.

Kohta

Viimeiset mielenkiintoiset osat sivustolla.

 • Mielenkiintoista
 • Uutuudet
 • Usein katsotaan
 • Suosittu

Sunny Ailig

Asunnot Sochi alkoi olla halvempia. Kannattaa ostaa niitä

Çà òòàòûåòòíòòòòòòòòîîîññññêòîîñññêñêêêêêêêêêêêêàêêêêêêêàêêêêêêêààààààààààààààà - îàéí -ÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍIèèè IRN. U.

Missä Moskovassa ostaa Loftparts and Apartments Red Arrow, Studio 12, LCD Silver, Citimix ja kyllä ​​Botanica

Toukokuu 2021 Secret Customer LCD Red arrow Avaho.ru todellinen tieto uudesta rakennuksesta. Kaikki edut ja hinnat, reaaliset hinnat asuntojen asuinpaikassa Red Boom suoraan myynnin toimistosta. Riippumaton katsaus ja asiantuntijan tarkistaminen uusissa rakennuksissa Moskovan ja Moskovan alueella

Administer Hotellit

Toisistaan ​​kysymys. Projektin investointi OTPPLG on arugattu, on perustettu smolny

Viiden tarina-kompleksi sijaitsee 32 huoneistoa, julkinen alue, jossa on kauppoja, kahviloita, toimistoja sekä sprumtoria uima-altaalla.

Aparthotel
Parhaat hotellit Turkissa | Top-10-luokitus vuonna 2019

Rehellinen katsaus Aparthotel Studio MoskovskyStudio Moskova kehittäjä RBI PKN

Studio Asuntojen vuokraus Hotel Pystysuuntaisen hotellin virallisella verkkosivustolla sijaitseva Pietarissa. Hotellimme tarjoaa huoneita eri mukavuutta varten.

Hotel Svetlana Aparthotel Sochi. Viralliset hinnat 2021.

Aparthotel Nimi Svetlana sijaitsee Sochi, ul. Dzhigitskaya, d. 71a. Yhteyspuhelimet. Hintanumero 1 098 ruplaa. WiFi, internet, Savuttomia huoneita, Perhehuoneita, Lämmitys, WiFi-ilmaiset, Savuttomia koko, Ilmastointi, Osoitettu tupakointialue, Lemmikkieläimet sallittu, Lemmikkieläimet sallittu, WiFi saatavilla kaikkialla.

Huoneisto Svetlogorsk - Rent Apartments Svetlogorsk, hinnat

Huoneistot Old Town Apartments, Svetlogorsk. Varaus, arvostelut, valokuva. W.

Eliza on asunto Svetlogorskissa, joka sijaitsee Alt Platzin uudessa rakennuksessa, Svetlogorkin historiallisen keskustan sydämessä. Se tarjoaa majoitusta valoisissa huoneistoissa parvekkeella, nukkumaan, ruokailualueella ja oleskelualue.

Missä sivustossa on parempi varata hotellit

Kyllä Technopark Aparthotel Office of Office ilman palkkioita bargain-hinnasta CBRE

Huoneistohotelli Kyllä Technopark Apartments of Apartments of GK Pioneer. Arvostelut, monimutkainen arvostelu. Hinnat, suunnittelu kehittäjän virallisesta sivustosta.

Varaus System Academservis Varaukset hotellit ja hotellit verkossa

Hotel Hiljainen lahti on kodikas hotellikompleksi, joka on rakennettu vuonna 2021. Sijaitsee Blue Bay, Gelendzhikissa. Lähin hiekkaranta on 350 metrin etäisyys. Yksinkertainen askel voidaan voittaa 5 minuutin kävelymatkan päässä.

Ravintola - Hotelli

Point of Comma Apartment Apartments. Moskova. Hinnat 2021.

Virallinen verkkosivusto varaus hotellit DOT Spaniwn Apart. Kansallinen matkanjärjestäjä Alean.

Top 3 parhaat nuoret Marmaris Turkissa

Apartments Oma, Moscow varaus Vashothersin kautta

Kaikissa huoneissa ja huoneistoissa on täysin varustettu minigulate. Point-pilkulla sijaitsevat huoneistot, joissa on ilmastointi ja taulu-tv.

Anapa-huoneistot, joissa on uima-allas ja lähellä merta
Hotelli Arviota Isabella Apart 3 * (Alanya)

Side Apart Hotel TurkistotEdiformeriForesmies. Tophotels hotelliarvosana ja hotellit.

Hotel Minta Apart Hotel Aparthotel Tourit, Hight, Valokuva ja kuvaus Hotel Tour The Tour The Minta Apart Hotel Aparthotel 3 alkaen Poehalisnnami. A.

LLC Apart Hotel

Matkailijan menneisyydestä sai Hotel Companyn Prisk Hope

2 tähden matkailutalous sijaitsee 4 km: n päässä Ostankino Tenerbashni ja 1,5 km Vdnhista. Asiakkaat voivat nauttia ilmaisen Wi-Fi: n alueilla.

Parhaat hotellit Istanbul 3 tähteä Sultanahmet-alueella

Asiantuntijat kertoivat huoneistoista eri huoneistoista

Pietarissa tänään toteutetaan useita tusinaa hankkeita, joita kehittäjät on merkitty aparthoteliksi. Neliömetrin hinta tällaisissa uusissa rakennuksissa on hieman alhaisempi kuin alueen keskiarvo, joka houkuttelee ostajia. Olipa osto suotuisa tulevaisuudessa, arvioiden asiantuntijat eroavat toisistaan.

Asun huoneistossa - aikaisemmin minulle tällainen asuminen ei edes ollut olemassa. Kun etsin huoneistoa vuokralle, minua rakasti Pietarin Moskovan alueella - se on erittäin vihreä, jossa on laaja keinot, kehitetty infrastruktuuri, puistot ja kaukana keskustasta. Kuva: BN. u alkaa etsiä asumista vain metroaseman Moskovan ja tähden alueella, tajusin, etten voinut nähdä minua budjetissani (20-23 tuhatta)

Ohjeet miten ja missä varata asuntoa ulkomaille

Mikä on ero huoneistoista säännöllisestä huoneistosta, jonka vero on velvollinen maksamaan omistajia ja mitä rajoituksia asettaa tällaisen kiinteistön oikeudellisen perussäännön. Kaikki ja vastaan.

Selvitä, mikä ero asunnon ja huoneistojen välillä on helpompaa ja kannattavampaa elää. Edut ja haitat, majoitusominaisuudet, käyttötarkoitukset ja verovelat.

Kohta

Suosittu

Avoimet työpaikat toimivat Moskovassa ja Moskovan alueella

Uudet avoimet työpaikat Huoneistohotelli Moskovassa. Vapaa ja nopea haku 960 000 avoimesta työpaikasta. Täysi, ajallinen ja osittainen työllisyys. Kilpailukykyinen palkka. Tietoa työnantajista Moskovassa. Aloita uusi ura juuri nyt

10 parasta hotellia Charm El Sheikh lepotilassa 2021

Huoneistohotelli Voghe Premium Flats

Varaus Valencia Apartments takaa parhaan hinnan ilman palvelumaksuja ja ilman välittäjiä. Valencian Valencian, Espanjan 99 huoneiston mukaan tarjoamme usein suuria alennuksia jopa 45 ja erikoistarjouksia. Standardin kaksinkertaisen ja kolminkertaisen lisäksi on myös nelinkertainen, viisipaikka ja kuusivuode.

Parhaat perhehotellit Turkissa Nanny Service Children kanssa

LCD Valo Kehittäjä Lemminkainen Virallinen sivuston valikoima asuntoja, suunnittelu ja hinnat ...

Apart Complex Valo Valo Developer Lemminkyainen, varastossa 273 erilaisia ​​lankkuja ja hintoja, Pietari, Frunzen District, ul. Salova, 61, valaistu ja

VALO-projektin tiimi

Huoneistojen kompleksin kehittäjä Valo LLC Gals ilmoitti asuntojen siirron alkuvaksi omistajille.

Huoneistohotelli Variant N17, Pietari - Hinnat Hotellit, arvostelut, valokuvia, huoneet, Yhteystiedot | Virallinen sivusto 101hotels.com.

Apartments Variant V56, Pietari

Valuuttahinnat lepoa varten variantissa N17, Rossiañanct Petersburg, vuonna 2021. Kuva huoneista, matkailun arvostelut, luokitus ja kuvaus variantti N17

Muistio matkailijoille, jotka vierailevat Malediivit - matkanjärjestäjä Biblio Globe

Sakvoyuzh

Myytävänä huoneistot Aparthotelissa Seuraava, yksi parhaimmista komplekseista Vasilyevskin saarten huoneistosta 25-80 neliömetriä. M. M maanalainen pysäköinti 80 autolle suljettu alue, vartija, maisemapiha.

10 parasta hotellia Charm El Sheikh lepotilassa 2021

Apart Complex Start Studio ja Mikään paitsi Studios Secret Ostaja Kiinteistöt St. Petersburg Living.ru

Huoneistot LCT aloitushinnat 1,1 miljoonaa ruplaa, alue 18 m2. Suunnittelu, arvosteluja, valokuvia, asumissuunnitelmia ja asuinrakennuksen rakentamista.

Spa Crimea, Spa-hotellit, Spa-keskukset tarjoavat vapaapäiviä, elpymistä ja hoitoa Crimeassa.

Kuinka kasvoi Aparthotel pystysuorassa metsässä hinnassa ja valmiudessa

Valikoima Retkiä Salekhard-hotellille Vertical Russia St. Petersburg Osta kiertue hotelliin pystysuora parhaaseen hintaan 2021 lento

Käytämme evästeitä
Käytämme evästeitä varmistaaksemme, että annamme sinulle parhaan kokemuksen verkkosivuillamme. Käyttämällä verkkosivustoa hyväksyt evästeiden käytöstä.
Salli evästeet.