Yhä useammat Venäjän alueet poistavat kahden viikon karanteenin rajoitukset ja vaatimukset Moskovan asukkaille saapuvat. "Herald ATTOR" 5 kesäkuu laski 19 tällaista federaation aiheita. Toiset 12 maan alueet ovat valmiita antamaan Muskoviinit ilman karanteenia tietyissä olosuhteissa.

Nyt monet Venäjän federaation alueet ovat valmiita isännöimaan vieraita Moskovasta vain 14 päivän eristyksen olosuhteista kotona tai observatorissa. Mutta yhä useammat federaation aiheet kesäkuun alussa julkivat tällaisten rajoitusten poistamisen muskoviin. Keräsimme luettelon alueista, joissa muskovilat voivat tulla ilman kahden viikon eristämisen kulkua. Kaikki tiedot annetaan 5. kesäkuuta. Luetteloa voidaan säätää rajoituksina heikkenee.

On välttämätöntä välittömästi tehdä, että puhe tässä luettelossa on kansalaisista, jotka tulevat Moskovasta, jotka ovat terveitä ja eivät ole karanteeniin Rospotrebnadzorin asetuksella Arvi tai Covid-19: n vuoksi

On myös tärkeää ymmärtää, että nyt tämä luettelo on nyt hyödyllinen kansalaisille, jotka suunnittelevat henkilökohtaista, yksityistä perhettä, työmatkoja Venäjän federaation alueille, koska useimmissa aiheissa Venäjän federaatio, hotellit ja muut de facto esineet, näyttävät esineet jne. On kuitenkin olemassa myös alueita, joissa (rajoitukset) ja hotellit, ja näytetään esineitä ja retkiä mini-ryhmissä.

Bashkortostan

Moskovan merkintä: saapuvat tasavallaan Moskovasta ja muilta Venäjän alueilta 1. kesäkuuta alkaen ei enää tarvitse noudattaa 14 päivää karanteenia. Apua COVID-19 puuttumisesta ei tarvita, vaan lentokentällä ne välttämättä mitataan lämpötilaa.

Massed Mode: Maskit ja käsineet on käytettävä julkisessa liikenteessä, mukaan lukien taksit, kaupat, apteekit, pankit ja muut huoneet, joissa ihmiset sijaitsevat

Hotellityö: 15. kesäkuuta ansaitsee lasten sanatriumia. Majoitus- ja matkailukohteiden jäljellä olevien esineiden työ on keskeytetty erityisohjeisiin.

Kalugan alue

Moskovan merkintä: alueen rajat eivät ole kiinni vierailijoille, mukaan lukien. Moskovasta. Coronavirus-sertifikaattia ei tarvita. SISÄÄN Alue voi tulla autolla, bussilla, rautatiellä tai lentoliikenteellä.

Hotellityö: Hotellit, hostellit, mini-hotellit Kalugan alue, Sanatorion kompleksit, lasten kylpyläjärjestöt, lasten terveysleirit, näytä esineitä, jotka eivät toimi.

komi

Moskovasta: Moskovan pakollisen itseeristyksen vaatimus KOMI: n tasavallasta ei otettu käyttöön. Covid-19-sertifikaatteja ei tarvita.

Massed Mode: 15. toukokuuta 2020, on tarpeen käyttää henkilökohtaisia ​​suojavarusteita (naamioita) julkisissa paikoissa (kaupat, apteekit, kuljetus).

? kansalaisten sijoittaminen, jotka ovat toimistoyritysmatkoilla.

Aiheeseen liittyvät julkaisut.

★★★★ Hotel Pohjanmeri, Irkutsk, Venäjä
Spa Wellness Center hotellista Baikalsever Sea Northseahotel

Hotel Complex Baikalsevier Sea sijaitsee Irkutsk, Angan vasemmalla rannalla ja yllättää miellyttävän

Näyttelijä Ville Haapasalo ...
Agprf.

Hotel Moscow, G. Imferopol. Länsi Crimea. Hotellit Simferopol

Kohta

Viimeiset mielenkiintoiset osat sivustolla.

  • Mielenkiintoista
  • Uutuudet
  • Usein katsotaan
  • Suosittu

Huoneistohotelli nukkua meren kotelossa Crimea

Hotel Sleep by Sea apt, hotellit Venäjä, Crimea, Alupup Hinnat, Kuvaukset, arvostelut, kuvat. Tophotels Information Arvosana hotelleja, jotka perustuvat nähtävyyksiin turistiliiketoiminta-asiantuntijoiden ja matkailun arvosteluihin.

Sleep meren apt (Venäjä / Crimea / Alupu). Hotellitarjoukset kohteessa Tophotels.

Hotelli kohteessa Kurkino ja Khimki, yö vuodesta 1900 ruplaa, hotelli lähellä Sheremetyevo Airport

Etsitkö hotellista kahdelle romanttiselle yölle, suosittelemme Hotel Oksana lähellä Metro VDHH SVAO. Tilava ja viihtyisät huoneet, ravintola, jossa on erinomainen palvelu. Kylpyläpalvelut ja huoneet ovat saatavilla. Lisätietoja sivustosta tai 8 800 3013646.

Mini Hotel lämmin meri

Yksityiskohtainen kuvaus elinolosuhteista asiaankuuluvista hinnoista hotellin monimutkainen lämmin meri.

Park Hotel Cote d'Azur Anapa | Venäjä - Arvostelut [Yleiskatsaus] Alennukset

Hotel Falcon in Moskovan matkailuvaarjat ja kuva huoneista. Osoite, puhelin ja virallinen verkkosivusto Sokol hotellit

Hotellit Sokol 2021 Valitse ja varaa lepo ilman välittäjiä. Tarkennettu kuvaus, hinnat, arvostelut, valokuva, kätevä varaus

Mustanmeren helmi, Adlerin virkistysolosuhteet, valokuvat, hinnat ja varaus
? ñ å îòçûûû ÿÃÿÿÿÿûûÿÿÿÿÿÿ. Ñâîâà 10.

Tolmachevo Airport Novosibirsk. Diagnoosi Tolmachevon lentokentältä. Ileta Novosibirskissä. Ilmaventtiili. U.

Matkailulaitteet ja liikenne Novosibirskissä. Tietoja siitä, miten päästä lentokentältä Novosibirsk. Mitä nähdä ja pysyä Novosibirskissä.

Hotelli Airport Emelyanovo, Emelyanovo

Kirovskin Saratov Wikipedia

Hotellit Saratov lähellä rautatieasemaa 2021 Valitse ja varaa lepo ilman välittäjiä. Paikan päällä yksityiskohtainen kuvaus, hinnat, arvostelut, kuvat, kätevä varaus.

Varaus System Academservis Varaukset hotellit ja hotellit verkossa

Academservice Online hotelli varausjärjestelmä ja hotellit ja hotellikuvaukset, valokuvia ja hotellikartta

Missä yöpyä Arkozy. Asuminen vuokralle.

Oslitsa Parade Chelyuskintsev 14, Yaroslavl

Hyödynnä huoneen varaus Cosmos-hotellissa, joka sijaitsee aivan Yaroslavlin keskustassa

Hotel Dotel on Tverin alueella Venäjä Kuvaus, hinnat Maltur

Dotel on Tverskaya, Venäjä, Moskova, hinnat 2021, Valokuvat ja arvostelut. Tarkista matkailijoiden kustannukset 7 499 6816108, virastot 7 495 0090091

Verona Hotellit 4, 5 Tähteä: Top 5 suosituinta

Lähistöllä olevia nähtävyyksiä

Netizen Pietari Center ensin Venäjä Hybridin nimi, kansallisen hotellipalkinnon omistaja Paras hotelli. Netizen Hostelotel sijaitsee St. Petersburgin keskustassa Grevtsov Lane, K., Libra A metrolla, Sennaya Square, Spasskaya ja Admiralteyskaya. Vieraille tyylikäs hotellihuoneita ja yksityisiä huoneita mukavissa huoneissa, vastaanotto 247, lobbybar, aamiainen, nopea wifi, ilmainen koveltava ja pysäköinti.

10 parasta hotellia Charm El Sheikh lepotilassa 2021

Hotelli Arvioi talosi 2012 1 Lviv

Hotelli Esitys Hinnat ja saatavuus, parhaiden hintojen takuu. Talo tarjoaa majoitusta Shostossa ...

Hostelli koti, Big Viscos - varaus Vashothersilla

Meren matkailun terveyskompleksi, hiekkainen lepo ja talteenotto Crimea

Hinnat 2021 per loma Sandy ilman välittäjiä, Bakhchisaray Sandy Hotel meren rannalla 40 metrin päässä rannasta ruokaa, lasten olosuhteet

Mini hotellit JEMETE: ssä, joiden hinnat 2021
Albavila

Hotellit Rannikko Crimea hinnat ja kuvat vuokrataan vuokrattavissa ilman välittäjiä rannikon kylässä Feodosia Crimea Suorat puhelimet Beregooe. Rikollinen. Om.

Varaa hotelli rannikon, länsirannikolla Crimea, Crimea bargain-hinnasta. Alennukset, kun varaat verkossa rannikon, Crimean länsirannikolla, Crimea. Yli 9 hotellit, huoneistot ja hotellit

Hotelli Airport Emelyanovo, Emelyanovo

. 103104.

Rannikko hotellit, Venäjä, hinnat, kuvaukset, arvostelut. Tophotels Information Arvosana hotelleja, jotka perustuvat nähtävyyksiin turistiliiketoiminta-asiantuntijoiden ja matkailun arvosteluihin.

Miten päästä Rostov-on-Donin rautatieasemalta lentokentälle ja takaisin?

Guest House Minigostnitsa Sevastopol Hinnat 2021, arvosteluja, valokuvia

Guest house Oasis Floor, Coastal Virallinen verkkosivusto Puhelimet 7 978 7081297, 7 978 7331573. Meillä on pysäköinti WiFi lasten leikkipaikka hinnat 400 ruplaa. Kesäkuussa

Hotellit keskustassa Izhevsk, Hotellit lähellä kohdetta: Kaupungin keskusta

Hotelli Thunder Sea 3 Black Sea

Kiinteistönvälityskeskus auttaa sinua ostamaan hotellin Mustanmeren edullisimmilla hinnoilla. Kaikki tiedot sivustosta.

Mini Hotel Recreation Room Rautatieasema sijaitsee Chelyabinsk, Pl. Privatin, d. 1, 2. kerros. Yhteyspuhelimet. Hintanumero 1 000 hankaa. WiFi-palvelut, kahvilat, biljardi, vuodevaatteet ja pyyhkeet.

Kohta

Suosittu

10 parasta hotellia Charm El Sheikh lepotilassa 2021

A.I: n yliopiston virallinen sivusto. Herzen

Mini Hotel Big 19 sijaitsee hyvin lähellä rautatievoimien yliopistoa. Jos päätät käydä tässä paikassa, hotelli tarjoaa palveluitasi. Täällä voit täysin rentoutua kotihuoneessa kaikessa kalliilla.

Miten päästä Rostov-on-Donin rautatieasemalta lentokentälle ja takaisin?

10 Parhaat hotellit ja hotellit Rannalla Primorsky Krai TripAdvisor

Parhaat hotellit ja hotellit Primorsky Territory TripAdvisor Thr

? îèèèèèèèèèèèèññññññññññññññññññññññññññ ñññññ

Hotel Comfort Onevka, Crimea, Venäjä Arvostelut, Kuva Boarding House, Kuvaus

Guest House Saka White Kutsumme lepäämään Crimean länsirannikolla vuonna 2021. Viihtyisät huoneet, 100 m rannalle, kehitetty virkistyspohjan infrastruktuuri

Animal Hotel Ulyanovsk Animal Care Services Ulyanovsk Luokittelut Uslugio Palvelut. Om.

Mikä on uusi Radisson-hotelli Ulyanovsk Photo Report Business Review

Verona Hotellit 4, 5 Tähteä: Top 5 suosituinta

Saapui New Urengoy Wellovikov antoi mukavan karanteenin ia sorpressin

Hotel Ural ei toimi New Urengoy, Neuvostoliiton MRN, D. 82. Yhteystiedot Virallinen verkkosivusto, puhelimet. Palvelut Ravintola, Sauna, Taksipuhelut, Keilailu, Bankettitilat, Pesula, Tallelokero, WiFi Free.

Guest House Cozy House, Irkutsk - varaus Via Vashotel.ru

Krasnaya Polyana, yksityinen hotelli matkailu Irkutskissa. Levätä Baikalissa ja ulkomailla

Guest House Viihtyisä talo sijaitsee Irkutsk, ul. Profsoyuznaya, d. 36. yhteystiedot. Hintanumero 1 600 ruplaa. Palvelut WiFi, Pysäköinti, Internet, Pesula, Poreallas, 24h-vastaanotto, Savuttomia huoneita, Perhehuoneita, Silitysrauta Henkilökunta, Morsiussviitti, Ilmainen pysäköinti, Nopea sisäänkirjautuminen, Äänieristetyt huoneet, Kirkko, Lämmitys, WiFi, Tupakointi Koko hotellissa ja huoneet ovat saatavilla, tupakointialue, varastointi ja pysäköinti, yksityinen pysäköinti.

Guest House

Minigitel Codzy House Berdyansk

Kodikas talo pieni hotelli Gelendzhik, Uima-allas, WiFi, Shuttle, Excursion Service

Kuinka avata hotelli tyhjästä tai mini-hotellia yksityisessä talossa

Mini Hotel Itä-Alemmalla Tagilissa yksityisellä talossa

Mitä laki hostelli kieltää. Mitä uusia vaatimuksia syntyi hostelleille. Kuinka valmistautua tuleviin muutoksiin .. Uutiset Tunnisteet majoitus, matkailu, liiketoiminta

Parhaat hotellit Egyptillä hyvällä rannalla

Evpatoria Hotellit ja hotellit Hinnat 2021

PosrennNikovnet-sivustolla. OM hotellit Evpatoria ilman välittäjiä, hinnat omistajilta, valokuvia, arvosteluja

Käytämme evästeitä
Käytämme evästeitä varmistaaksemme, että annamme sinulle parhaan kokemuksen verkkosivuillamme. Käyttämällä verkkosivustoa hyväksyt evästeiden käytöstä.
Salli evästeet.