Kokonaispinta-ala - 369,5 m2 Kehityspaikkaa - 190 m2 talon koko - 15,50 x 12.10 Skate Maaperän viimeistelyn tasosta - 8,90 m

Sosiaalinen pohjapiirros

  • numeroiden lukumäärä
  • Windowsin numero
  • viestinnän järjestäminen
  • Viestinnän vahvistaminen niin, että ladattaessa Kuormitus, et ole jätetty ilman vettä ja lämpöä
  • suunnittelupäätöksen kehittäminen ottaen huomioon asiasta vastaavien elinten vaatimukset tähän erityiseen rakennukseen (historiallisen keskuksen työhön, se on erittäin tärkeä )

. Tosiasia on, että hotelleiden rakentamisessa uusia tiloja ei aina valinnut - Usein ullakko-huoneet otetaan näiden tavoitteiden nojalla, he tulevat ulos ja käännettynä asunnon ei-asuinrakennukseen vanhasta rahastosta. Siksi tänään puhumme siitä, kuinka vaikeuksista voi kohdata, kun kehitetään Suunnitteluratkaisu mini-hotelleille, jotka sijaitsevat vanhassa rahastossa.

Mini-hotellien tiloja löytyy usein alunperin sopimattomista tiloista pienillä ikkunoilla, epämiellyttävä viestinnän sijainti, kodeissa, jotka vaativat suuria korjauksia. Ennen kuin Omistaja tulevaisuuden mini-hotelli on vaikea tehtävä: molemmat pienet ja ei kovin, ensi silmäyksellä, kätevä huone tehdä viihtyisä huone kaupungin vieraille, jotta he pitävät siitä ja he neuvoivat tätä hotellia ystäviä.

Mikä on klassinen hotelli asettelu?

Hotelli, vaikka se olisi pieni mini-hotelli vanhassa asuinsäätiössä, on yleisesti hyväksytty ja. Pääsääntöisesti se on pitkä käytävä, jossa on huonehuoneisto, joka sijaitsee oikealla ja vasemmalla tai vain yhdellä puolella. Tällainen suunnitteluvaihtoehto johtuu myös paloturvallisuutta koskevista säännöistä, koska vaaraa kätevällä käytävällä on mahdollista nopeasti tuoda vieraita turvalliseen paikkaan.

Toinen ominaisuus, Johon sinun on kiinnitettävä huomiota, evakuointilaitteet ja käytävän leveys ovat. Niiden määrää ja sijaintia säännellään selkeästi erityispalvelujen resepteillä.

Mini-Hotel-ikkunoiden sijainti ja koko

Sääntöjen mukaan hotellin huoneiden määrä liittyy suoraan Windowsin määrään - jokaisessa huoneessa on oltava vähintään yksi ikkuna. Siksi huoneen valintavaiheessa sinun on annettava etukäteen tarvitsemasi ikkunoiden määrästä, koska erityisesti vanhassa rahastossa ei ole mahdollista tehdä muita ikkunoita. Jos rakennamme hotellin, sijainnin mukaan se on yleensä, kaupungin keskusta, vilkas avenue tai tunnettu katu.

Samanaikaisesti on sallittua, että huoneiden ikkunat eivät mene keskuskadulle, ja pihalla tai jopa lepää naapurimaiden seinään - on tärkeää, että he olivat. Lisäksi sisustussuunnittelijan tehtävänä on tehdä numero mukavaksi ja tyytyväinen vieraille jopa ottaen huomioon ikkunat ilman kaunista näkymää.

Yritämme aina tehdä projekteissamme niin, että luonnollista valoa käytetään missä tahansa huoneessa maksimissa. Tietenkin, kun kehitetään hotellien suunnitteluratkaisua, noudatamme samaa periaatetta, mutta ei ole tilanteita, joissa tätä ei voida tehdä. Sitten valaistuksen kysymys huoneeseen päätämme muiden keinojen avulla.

Tilojen uudistaminen

Seuraava vaikeus on, että jokainen huone on kuin pieni huoneisto, jossa sinun on tarjottava kaikissa mukavuuksissa, suihku, kylpyhuone, vaatekaappi, mahdollisesti työpaikka. Ja sinun täytyy sijoittaa kaikki tämä, koska se tapahtuu usein, hyvin pienellä alueella vain muutaman neliömetrin.

Hotellin voitto koostuu numeroista ja niiden mukavuudesta. Kun asianmukaisesti kehitetty suunnittelu, voit aluksi suunnitellut numerot zoom 2-3 ja joskus suurempaan numeroon. Tietenkin numeron määrä kasvaa, kunkin heistä vähenee, mutta oikealla lähestymistapa sisustukseen ja pieni määrä voidaan tehdä todella kätevä, ei huonompi kuin suuri määrä Mukavuus ja kauneus.

Aiheeseen liittyvät julkaisut.

Art-Mokhovaya, Pietari - Hotel hinnat, katsaukset, valokuvia, huoneet, yhteystiedot | Virallinen sivusto 101hotels.com.
Randevu Inn Kurkinino Mini Moskovassa, kuvaus ja hinnat

Randene Miniotel Murmansk Travel Virallinen verkkosivusto, yksityiskohtaiset yhteystiedot puhelimet, osoitteet, arvostelut, aukioloajat yhtiön ja paljon enemmän Orghost. Tule ID 882508

Spa Hotel Gurzuf Riviera Yaltan virallisella verkkosivustolla
Guest House Riviera Visizevo Hinnat 2021, Virallinen verkkosivusto, Valokuvat, arvostelut

Riviera Na Paruse MiniHotel, P. Mirny, Lue objektiivisia arvosteluja ja katso kuvia todellisista matkailijoista. Tarkista sijainti sekä löytää tulevat ravintolat ja nähtävyydet interaktiivisella TripAdvisor-kortilla. Vertaile hintoja ja valitse parasta erikoistarjousta vierailustasi.

Kohta

Viimeiset mielenkiintoiset osat sivustolla.

  • Mielenkiintoista
  • Uutuudet
  • Usein katsotaan
  • Suosittu

Edullinen mini-keskus keskellä St. Petersburg Osoitteita, Kuvaus, arvostelut

Romanov, MiniShel, Pietari sijaitsee Pietarin kartalla. Kustannus, valokuvia St. Petersburg hotellit

Top 10 hotellia kohteessa: Abhhazia, virkistys lasten kanssa Arvostelut 2021 [arvostelu]

Minigitel Rubinstein 5, Pietarin hinnat. Mini Rubinstein 5

Hotellit Street Rubinstein Street. Varaushotellit Pietarissa Minimaalisilla hinnoilla kaikkialla maailmassa. Hotellit St. Petersburg ja yksityiskohtaiset kuvaukset, valokuvat ja arvostelut. Island kätevä hotellivaraus 200 maassa maailmassa.

10 parasta hotellia Charm El Sheikh lepotilassa 2021

Miniottel Golden Creek

Miniottel Golden Ruch Pietari, Leningradin alue. Nykyiset hinnat. Lomanviettäjien arvostelut. Kuva ja kuvaus. Online-varaus. Virallinen sivusto.

Mini Hotel Streops Onnea | HIIHTOKESKUS

Hotel Sakura, Astrakhan hinnat, online-varaus

Hotel Sakura Hotel Sakura Sakura on 2 tähden hotelli, joka sijaitsee 20 minuutin kävelymatkan päässä ekologian museosta ja luonnonsuojelusta.

Perjantain TV-kanava
Hotel Aquarium, Moscow, M. Mykinino, yhtiön kumppanin virallinen verkkosivusto

SANA Hostel, Kharkov

Sanatorium Sana sijaitsee kaupunginosassa sijaitsevassa kaupunginosassa ostoskeskuksessa. Kaupunki on 400 metrin päässä kompleksista. Sanatorium-tapaus kahdeksan kerroksinen alkuperäinen arkkitehtuuri. Katso majoituksen virkistyskustannukset. Huoneen luokat Standardumerot. Ihanteellinen kaikille matkailijoille

Manos Wadzolas: Domes Noruz Chania - Boutique-hotelli aikuisille, joka toteuttaa uuden lähestymistavan, mitä pidetään ylellisyyttä - Boss Magazine

Hotel Santa Barbara Santa Barbara 3 Alushta, Ukraina Arvostelut, hinnat, kuvat 2021 Tophotels. A.

Santa Barbara, Venäjä Crimea, Utøs, hinnat 2021, Valokuvat ja arvostelut. Tarkista matkailijoiden kustannukset 7 499 6816108, virastot 7 495 0090091

Mini-Hotel

Hotel Sandy Beach DzheMete, Sand 12

Hotel Sandy Beach sijaitsee hiekan kadulla 12 150 metriä 35 minuutin kävelymatkan päässä Sandy Beachilta Jemet Anapalla. Hinnat alkaen 900 ruplaa per huone. Hotellissa on uima-allas, kauppa, sauna, leikkipaikka.

10 parasta hotellia Charm El Sheikh lepotilassa 2021

Käy Mini Hotel Saratov Käy Miniotel Saratov Saratov, Venäjä Kuvaus Hotel, Hinnat matkailijoille, arvosteluja, valokuvia, huonevarauksia

Jos arvostat mukavuutta, mutta samalla mieluummin budjetti-oleskelua, Saratov hotellit ilman tähdet ovat aina valmiita tapaamaan sinua lämpimästi. Jokainen kaupungin vieraat ovat valmiita majoittamaan hotellit Saratov ilman tähtiä, huoneissa on kaikki tarvittavat huonekalut ja laitteet. Palvelumme avulla voit noutaa Saratov hotellit 0 Tähteä, kun otetaan huomioon sijainti, tiettyjen esineiden läheisyys jne. Jos vierailet kaupunkiin ensimmäistä kertaa ja tiedä miten valita hotellit Saratov 0 Tähdet, käytä sivustollamme yksinkertaista etsintä.

Mini Flight Flight Hotel Restaurant on suljettu hinnat, valikko, valokuva, osoite. Varaa päivämäärä ilmaiseksi

Varaa Flight Flight Hotel Flight Ravintola on suljettu Kievskaya-metroaseman vapaaseen päivämäärään, Troparevo, Lounais-juhlatili vuodesta 2000.

Osoitteet, Virallinen verkkosivusto, arvosteluja, tuotekatalogi

Perhe-mini-perhe

Mini Hotel St. Petersburg Guest House Family Apartment 5 kartalla kaupungin. Hotel Pietari Moskovan alueella lähellä Kadia ja Pulkovo Airport Kuvaus, Osoite, yhteystiedot, Puhelinnumerot, Virallinen verkkosivusto, Hinnat, Majoitus, Valokuvat ja

Garden Garden Villa

Mini Hotel Family

Perheen mini sijaitsee Kabardininka. Hotellissa on ravintola, baari, jaettu oleskelutila ja grillausmahdollisuus.

Arvostelut Aparthotel Twins, Adler, Sochi, Venäjä

Mini-perhe Pietarissa Osta liiketoiminta 770 000

Hotellit lähellä kohdetta: Metro Shenya Square. Varaukset Hotellit St. Petersburg parhaaseen hintaan Kuva, kuvaukset, Käy arvostelut

Miten päästä Rostov-on-Donin rautatieasemalta lentokentälle ja takaisin?
Home Native

Ahotel.com Zolotoy Ruchey MiniHotel, Hotelli, Sestroretsk, Venäjä

Zolotoy Ruchey minihotel tarkoittaa hinta ja saatavuus, parhaiden hintojen takuu. Zolotome Ruchey Minihotel sijaitsee tenniskenttä ja terassi, ja se sijaitsee kaupungissa Sestretsk ...

Mini Hotel Cameo, Sevastopol, Crimea

Mini Hotel Sevastopol Sevastopolissa, huoneiden hinta 1700 r., Urban Highway 20

Bussit tutu.

,. 51 105.

Gyumri Mr. Simferopol, Crimea Varaa huoneemme matkallamme

Hotellit kartaan kohteesta: Evpatoria ilman välittäjiä

.

Hotel Tale, Hotellit Abhhazia, Gagra District, Gagra, Vanha Gagra hinnat, kuvaus, arvostelut, kuvat. Tophotels Information Arvosana hotelleja, jotka perustuvat nähtävyyksiin turistiliiketoiminta-asiantuntijoiden ja matkailun arvosteluihin.

Slavic Mini sijaitsee Gelendzhikissa, 2 km: n päässä meren puutarhojen rannalta.

Kohta

Suosittu

Huoneistohotelli, mikä on ero asuinrakennusten

Mini Hotel Hosteliya, Smolensk, Venäjä

Mini Hotel Big Redroflot 15b sijaitsee Smolensk, ul. Suuri Krasnoflotskaya, 15b. Keskusta. Yhteyspuhelimet. Hintanumero 1 000 hankaa. Palvelut WiFi, Pysäköinti, Baari, Kahvilat, Sauna, Taksipuhelut, Internet, Biljardi, Ilmainen varaus, 24h-vastaanotto, Savuttomia huoneita, Perhehuoneita, Morsiussviitti, Ilmainen pysäköinti, Express Check-Basement, Lämmitys, WiFi Free Ilmastointi, tupakointialue, lemmikkieläimet sallittu, vuodevaatteet ja pyyhkeet, pysäköinti, suihkukaapit, raportointiasiakirjoja, satelliitti-tv, kotiruokaa, hiustenkuivaaja, videovalvonta, ravintolan menu, yksittäiset check-in, herätys tietyn ajan, Vedenkeitin, laskentapääte, pysäköinti paikan päällä, yksityinen pysäköinti, WiFi on saatavilla koko ajan.

Mini-Hotel Paradise Dvorik, Anapa - Hotelli Hinnat, Valokuvat, huoneet, Yhteystiedot | Virallinen sivusto 101hotels.com.

Hotel Sun Mini Hotel St. Petersburg varaushuoneet, hinnat

Family Miniotel Orange Sun on alue, jossa voit unohtaa ulkoisen maailman ja omistautua kokonaan perheellesi ja ystävillesi.

10 Parhaat hotellit lähellä Moskova vesipuistossa lapsille vuonna 2021

Sunny, Kamenskhahtinsky, Venäjä

Sunbriz.ru Sunny Breeze sijaitsee kylässä Solnechnogorskoe 25 km Alushta.

Verona Hotellit 4, 5 Tähteä: Top 5 suosituinta

MINIOTEL Neuvostoliiton

Neuvostoliiton Mini-KK: n kuvaus Pietarin ominaisuuksissa, palvelut, asuinjärjestys, Valokuvat ja arvostelut. Varaa KK Hotel Sovitskaya alhaisimmalla hinnalla verkossa.

Parhaat hotellit kohteessa Georgia Suositeltavat matkailijat

Solo Gorokhova, MiniShel, Pietari

Solo's Miniotelli valimo Prospekt Pietari, Venäjä. Alhaiset hinnat Solo Minin numeroista valimossa. Arvostelut mini käyttäjältä Travel.ru. Varaus Solo Mini-Founder Avenue Pietarissa.

Home Native

Mitä pitäisi olla hyvän hotellin henkilökunta

Joten hotellit yrittävät ansaita tulojen vähentämistä matkustusrajoitusten taustalla.

Hotellit, joissa on pelihuone Adler, Venäjä: hinnat, arvostelut

Ylläpitäjä työskentelevät Kauhea Mary Hotel, St. Petersburg, Venäjä TripAdvisor

Freshjob tuoreet avoimet avoimet työpaikat ja uudestaan ​​Venäjällä. Työ suorista työnantajilta

Hotelli Old Gagra Mini Hotel Gagra Meri Abhhazia

Vanha Gagra, Gagra, Abhasia

Hotellissa on televisio. Jokaisessa Vanhan Gagrasin mini-kustannusten huoneessa on asennettu ilmastointi ja vaatekaappi. Minigity Old Gagra sijaitsee Gagran rannalla. Se tarjoaa ilmaisen Wi-Fi: n ja ravintolan.

Administer Hotellit

Hotellit Kaakkois-Crimea. Hinnat 2021. Varaus. Arvostelut.

Kaikissa Sunbay-hotellin huoneissa on tv ja parveke. Jokaisessa kylpyhuoneessa on suihku ja wc, hiustenkuivaaja on varustettu. Tarjolla oleva Hotel Sunbay sijaitsee kaupungissa Marmaris, vain 50 metrin päässä hiekkarannasta.

Käytämme evästeitä
Käytämme evästeitä varmistaaksemme, että annamme sinulle parhaan kokemuksen verkkosivuillamme. Käyttämällä verkkosivustoa hyväksyt evästeiden käytöstä.
Salli evästeet.