Mini-Hotel / Hotellit

Joten Ukraina odottaa suurta matkailijoiden maahanmuutto Länsi- ja Etelä-alueille sekä Polesie. Siksi perhehotellin avaaminen voi olla erittäin kannattava investointi. Pienet yksityiset hotellit ovat tuttuja eurooppalaisille matkailijoille. Kyllä, ja Ukraina Mini-Hotellit ovat yhä enemmän valittavia hienostuneita matkustajia. Tällaisissa hotelleissa voit luottaa huolehtimiseen, lähes siihen liittyvään asenteeseen asiakkaalle. Välittömästi toimitetaan kaksi tekijää.

Hostelin avaaminen (Mini Hotel, Hotellit) tyhjästä liiketoiminnana. Sisältö Artikkelit: Huonekalut, osa laitteita ja korjaus hostellissa; Tutkimus.

Osa - Arvostele aloittelijoiden yrittäjiä aluksi ei voi luoda suurta yritystä tai avata koko hotellikompleksi. Suuren hotellin sijasta asiantuntijat suosittelevat avaamista mini-hotellia Odessa. Tähän mennessä Odessa-hotellien avaaminen on kustannustehokkain ja kannattava.

Mini-Hotel voidaan avata paitsi suurissa kaupungeissa myös pienissä kaupungeissa. Toimintasuunnitelma ennen avauskokeita hotellin pääkonseptin laatimiseksi. On myös tarpeen määrittää muiden hotellin erottuvat ominaisuudet. Toimielinten avaaminen on monia vaihtoehtoja. Yhtä tärkeä on kilpailun taso. Toteutettava unelma: Aluksi on tarpeen nimetä kohdeyleisö ja laskea potentiaaliset kävijät.

Ensimmäinen oma hostelli avattiin Moskovan keskustassa, joka on nykyään olemassa - yhdessä tiimin kanssa, osallistui yli 50 sijoittelulaitoksen avaamiseen Venäjällä ja sen jälkeen, ja se on onnellinen jakaa onnistuneen kokemuksen.. Natalia Nysova Curtator Projects Moscow, Sochi, Pietari, joka on saanut kansainvälistä kokemusta vieraanvaraisuuden hallinnassa Moskovan parhaat hostellit, 4 vuotta sitten Natalia siirtyi konsultointi- ja projektinhallinnasta.

Mini-Hotel tai Mini-Hotel on yksi pienimmistä perheenjäsenistä. Mini-Hotellit Market (Mini-Hotellit).

Lisäksi kilpailu tällä alueella on erittäin vahva, joten avaat hotellisi sinun täytyy näyttää fantasiaa ja erottua tavallisista lukuisista hotelleista. Useimmat liikemiehet ovat menettäneet omat, investoimaan ne suurimpien hotellien rakentamiseen. Älä toista muiden ihmisten virheitä, älykkäät ihmiset oppivat heille, rakentaa mini-hotelleja.

Avaa pieni hotelli. Ensinnäkin on tarpeen valita paikka rakentaa suurella käyttökelvollisella tavalla. Koska asiakkaasi on enimmäkseen matkailijoita, niin on kannattavaa valita paikka, joka sijaitsee yhdellä suosituimmista kaupungin nähtävyyksistä. Voit oppia kaikki matkailu reitit ja historialliset paikalliset keskukset.

Kuinka avata mini-hotelli?

Liiketoiminta vieraanvaraisuuden alalla on vain naisille, hän täyttää sisäisen halun luomaan mukavuutta, mukavuutta ja kauneutta vieraille.

Mini-Hotellit kieltäytyvät yhä enemmän tuntivuokrauksesta: Ensinnäkin huoneen pakollisen siivouksen kustannukset sen jälkeen, kun vieraat eivät kuulu vastaanotetuille tulolle, ja toiseksi tämä palvelu pilaa maine, Koska nauttia siitä usein läheisistä kokouksista.

Mini hotellit Sonberry

Otimme huomioon kaikki pienimmät yksityiskohdat, meillä on valtava kokemus hostellissa. Tiedämme, kuinka varmistaa, että henkilö pääsee ulos hotellista on tyytyväinen ja palasi sitten sinne. Hostellissa toistettiin suositusten indikaattorin 30 prosenttiin.

Laatustandardit ovat yli 120 pistettä, joihin hotelli on tarkistettu, vaihtelevat vieraiden kokouksesta ja päättyy wc: n puhdistukseen.

"Golden" Huoltosääntö Sonberry sanoo - vieraita tulisi palvella, kuten haluat palvella sinua.

Keskity nykyaikaiseen ANICH-tekniikkaan

Olemme kehittäneet voimakkaan ERP-järjestelmän, joka kehittää jatkuvasti. Voit kirjautua Internetin välityksellä ja ymmärtää, miten asiat ovat mini-hotellissasi, vaihtelevat kuukausittaisista tuloista ja loppujen lopullisesta sivustosta

Helppo ja mukavuus

jopa lapsi selviytyy ERP-järjestelmän kokoonpanosta ja työstä. Olemme kehittäneet sen nimenomaan mini-hotellimme tarpeisiin. Tämän järjestelmän kustannukset ovat nyt yli miljoona ruplaa. Se on ehdottoman ilmainen franchisinges.

Kaikki panssari ja maksu näytetään yhdessä paikassa. Vastaavasti nähnyt elävän ja vieraiden nimien päivämäärät, vaikka he olisivat varaamista. om.

Automaattinen tulonlaskenta, sivuston osallistuminen, tuleva panssari, muuntaminen, johtajien lukumäärä ja maksamaton panssari.

Manager voi seurata kaikkia järjestelmänvalvojien, merkin maksun ja varauksen valmistajia.

Kaikki hotellin vieraat kuuluvat yhteen tukikohtaan. Järjestelmänvalvoja voi tulostaa rekisteröintikortin, selventää vieraan käytettävissä olevien bonusten määrää.

Voit ymmärtää, kuinka monta ihmistä asettuu sinulle kuukaudessa, täyteaineen prosenttiosuus, varojen saapuminen sekä panssarin määrä sivustosta.

Avaa mini-hotelli on melko yksinkertainen. Itse asiassa lupa on melko helppoa, mutta älä ajattele, että voit tehdä ilman asiakirjoja. Mitä sinun tarvitsee aloittaa hotelliliiketoiminnan?

Aiheeseen liittyvät julkaisut.

Järvi, mini-hotelli Fallen-Konstantinovskin alueella Olginsky Lake
Mini Lake OLGINON

Lake Miniotel sijaitsee Kirovossa, Kalugan alueella. Erityisesti pienille vierailijoille on varustettu lasten leikkipaikka. Hotellissa on myös puutarha ja viihtyisä terassi.

Mini-Hotel
Hotel Papaya, Adler, Venäjä

Hotel Papaya sijaitsee Adlerissa, 30 minuutin ajomatkan päässä hiihtokeskuksesta Krasnaya Polyana.

Kohta

Viimeiset mielenkiintoiset osat sivustolla.

  • Mielenkiintoista
  • Uutuudet
  • Usein katsotaan
  • Suosittu

Hotel Paradise Alushta, Decembrists Alley, 3

Parhaat hotellit, vierashuoneistot, Alushta Pension. 2021 hinnat. Valokuvat, arvostelut, online varaus. Varaa hotellit Alushta isännät ilman välittäjiä Crimea Info.

VisiZevo: Hotellit, joissa Uima-allas, yksityinen ranta, lähempänä merta

Mini Park Hotel

Mini Hotel Park Royal sijaitsee Tyumen, ul. 50 vuotta lokakuu, d. 180. Yhteystiedot Puhelimet. Hintanumero 1 200 ruplaa. WiFi Palvelut, Pysäköinti, Internet, Savuttomia huoneita, Perhehuoneita, Ilmainen pysäköinti, Lämmitys, WiFi, Osoitettu tupakointialue, pysäköinti, Yksityinen pysäköinti.

Homeing talo meren rannalla Forosissa

Hotel Parkov Foros, Foros

Hotel Parkov Foros Hotellit Foros Lepo Foros Yaltar Redema 2021

Hotel Aparthotel Parkoviy, Verkhnyaya Pyshma, Venäjä

Purjeet MINIOLTEL OFFIRAL HINNAT Hinnat Street 65 vuotta Victory 44, Adler, Venäjä

Hotel Parusa Mini Hotel Adler Täysi tietoa Kuva hotellista kartalla, Hotel Parusa Mini Hotel, varaushuoneet ilman maksua.

Hostel Star Mäkinino Krasnogorsk - Yandex.putTrunity
Hotel Mini-Hotel Nirvana (isäntä). Viralliset hinnat 2021.

Guest House Patricia, Pitsunda, Fish Factory Hinnat, Valokuvat, arvostelut kartalla

Varaa hotelli Pitsunda, Abhhazia edulliseen hintaan. Alennukset, kun varaat verkossa Pitsunda, Abhhazia. Yli 278 hotellit, huoneistot ja hotellit

Kreikan Pride Beach Villa, Furka, Kreikka

Hotel Peter I, Cherepovets

Peter Miniotel St. Petersburg 2 tähden hotelli. Peter Mini-Seat on 2 tähden hotelli, joka sijaitsee lähellä Marsh-kenttää ja varustettu tallelokero ja matkatavarasäilytyskammio. Myös saatavilla

Ranta luostari saarella - ehdokas

Ilmapiiri on MINIOTEL, PetropavlovskovKamchatsky. Varaus, arvostelut, valokuva. W.

Mini Hotel Atmosphere sijaitsee PetropavlovskovKamchatsky, ul. Vilyuyskaya, d. 15. yhteystiedot puhelimet. Hintanumero 4 085 RUB. Palvelut WiFi, ilma- ja rautatieyhteydet, Pysäköinti, Polkupyöränvuokraus, Internet, Pesula, Autovuokraamo, Ratsastus, Tallelokero, lastenhoitopalvelut, Huonepalvelu, Sanomalehtiä, Savuttomia huoneita, Kalastus, Kemiallinen pesu, Perhehuoneita , V .. . Palvelut, Aamiainen huoneessa, Vaatetus Henkilökunta, Morsiussviitti, Ilmainen pysäköinti, Nopea sisäänkirjautuminen, Äänieristetyt huoneet, Kengänkieliset Ilmainen, savuton koko, Osoitettu tupakointialue, Matkatavarasäilytys, Lentokenttäkuljetus, Päivittäinen taloudenhoito, Sniekbar, Concierge-palvelu, yksilöllinen laskeutuminen, kuljetuspalvelu lisämaksusta, erikoisruokavalion valikot pyynnöstä, siirto vastaanottaa lentokenttä, Yhteinen lounge-ilmainen televisio, tuotteiden toimittaminen.

Neuvoo edulliseen hotelliin Dubaissa Missä on kaikki osallistavaa?

Miniotetel Platan, Trekrypsh

Quotplatanquot mini-kustannukset Pitsunde Lue lisää tätä ja muita tietoja loput Abhasia ja lähimmät lomakohteet Jumalalle. W.

Trainers Mini Hotel Platan, Sochi, Lazarevsky District, MCOC Settlement Hinnat 2021

Huoneissa on taulu-tv. Joissakin huoneissa on näkymät vuorille tai uima-altaalle. Jokaisessa huoneessa on oma kylpyhuone. Millotel Platan sijaitsee Kabardininka.

Hotel Beach Loo, Loo, Venäjä

Hotel Loo Beach sijaitsee kylässä Loo, 2,2 km: n päässä Lesnayan rannalta ja 3.2 km: n päässä Loosco-temppelistä.

Elite mökkien vuokraus Sochi Daily

MINIOTEL Victory, Aksai

Huoneissa on kaappi vaatteille. Jokaisessa huoneessa on voitto rannikko, ilmastointi ja jaettu kylpyhuone. Millotel voitto sijaitsee Aksai, 1.4 km: n päässä Aksai-sotilasmuseosta.

Initel tunti maksat täydellisestä lomasta, ei muodollista oleskelua

Kaikki tiedot PJS-franchiseista ja siitä, miten tulla franchising. Tutustu franchisingin ehtoihin, kustannuksiin ja etuihin.

Talo 1 euro Italiassa. Dream Mansion tai ikuiset kulut?
Russian Seasons Boutique Hotel Kizhi, Sochi - Varaus Vashothersin kautta

Minigitel Pokrovsky Yard, Lviv

Portal Moscow Project Moscow MOS.RU RUS. Englanti Virallinen verkkosivusto Moscow Moscow matkailuportaali Virallinen rauhallinen Moskovan kaduilla Engels vuoteen 191 asti

Mini Hotel The Brusnika, Polar Zori - Varaus Vashothersin kautta

Mini Hotel Rooms Breakfast Murmansk

Vuokrata huoneen tiloissa aamiainen Murmanskissa Pysäköinti Murmanskiin 7 963 6153355 ja Bucking verkossa alennuksella. Real turisteja, valokuvia. Hinnat 2021.

Boutique-hotellit kohteessa Moskova

St. George Hotel Pomorie.

Hotel Grand Hotel Pomorie 5 in Bulgaria kuvaus ja hotelli Valokuvat

Hotel Marriott Moscow Grand 5 *, Moskova. Varaus, arvostelut, kuvat - Tourist.ru

Miniotel Pomorsky, Arkhangelsk, Venäjä

Pomeranian katu Arkhangelin keskustassa. ulottuu pohjoisen DVINA: n rannalta ohituskanavaan. 1900-luvun XIX-alussa on useita rakennuksia. Lähes kaikki

Varaa mini Hotel Pozitiv, St. Petersburg on TripAdvisor Katso arvosteluja, 4 rehellisiä kuvia ja hyviä tarjouksia Mini Hotel Pozitiv, sijoittui 381/697 hotelleja kohteessa St. Petersburg ja Ranned 4/5 TripAdvisor.

Kohta

Suosittu

Hotel Dom 19 Samburva 2, Blagoveshchenskaya, Venäjä

Simferopol Hotel Prague in Simferopol Osoite, arvosteluja, valokuvia, hinnat 2021

Praha Nikolaevka, Crimea Hinnat, arvostelut, Valokuvat, kuvaus, video. Praha varaus Nikolaevka, Crimea verkossa ja puhelimitse.

Golden Villa, Krasnodar, Venäjä

Mini Praha, Simferopol varaus työn kautta. U.

Mini Prague, Simferopol. Kuvaus Mini Prague, valokuvahuoneet, majoitusolosuhteet, kustannukset. Vapaa varaus virallisella verkkosivustolla Vashotel. U soittamalla 74996538073.

Parhaat hotellit kohteessa Georgia Suositeltavat matkailijat

Miniotel Pier, Krasnogorsk

Pierin miniotel sijaitsee Moskovan Savelovskin alueella, 9 minuutin kävelymatkan päässä Dmitrovskayan metroasemalta. Lähistöllä on pullon muotoilu. Se tarjoaa ilmaisen Wi-Fi: n.

Boutique Hotel Bahitgul | G Bakhchisarai, Crimea

Mini Hotel Ryazan Prospect

MINIOTTEL FANTASY TOIMITUS Avenuella Kaikki mukava oleskelu Pietarissa kohtuuhintaan. Mukavat huonekalut, ilmainen internetyhteys, kylpyhuone kaikissa huoneissa. Huoltohotelli tunti teen ja kahvin huoneeseen. Katso hintamme

Kanoneck: Kello kulkee St. Petersburgin Strean saaren läpi

Minihotel Pushkin.

Vuokraa huone Pushkin Angarsk Angarsk Gate Minibarille Angarsk Irkutskin alueelle 7 963 6153355 ja bucking verkossa alennuksella. Real turisteja, valokuvia. Hinnat 2021.

Parhaat perhehotellit Turkissa Nanny Service Children kanssa

Hotelli työhenkilökunta, Irkutsk

Työntekijän mini-luku sijaitsee Irkutskissa, 5 km: n päässä Decembristien Irkutskin alueellisesta historiallisesta koulutusmuseosta.

Kaupalliset sisätilat, mitä kannattaa kiinnittää huomiota lähimpään Suunnittelun sisustus Studio Geometriumin lähimpään suunnitteluun

Kaupalliset sisätilat, jotka kiinnittävät huomiota mini-vanhojen rahastojen suositusten suunnittelun kehittämiseen ja hyödyllisiä vinkkejä Nikoss-asiantuntijoista

Riviera Mini-Hotel 2 * (Venäjä / Moskovan alue / Ramenskoye / Ilinsky). Hotellitarjoukset kohteessa Tophotels.

Järjestelmänvalvoja työskentelevät Ramenskin minioteelissa. Paljon tuoreita avoimia työpaikkoja suorilta työnantajilta, jotka etsivät työtä Gorlabovin kanssa. W.

Hotelli 42km, Nekrasova Street Valokuvat, Osoite ja puhelin, aukioloajat ja katsaukset vierailijoista Hotel 42km Zone. U.

Käytämme evästeitä
Käytämme evästeitä varmistaaksemme, että annamme sinulle parhaan kokemuksen verkkosivuillamme. Käyttämällä verkkosivustoa hyväksyt evästeiden käytöstä.
Salli evästeet.