Pietarissa Vuoden 2020 lopussa huoneistohotellin määrä kasvoi 64% ja maahantulopalvelujen vauhdin huolimatta Coronaviruksesta säilyi vuoden 2019 tasolla. Asiantuntijat uskovat, että Apart-Hotel Market kasvaa edelleen heidän "hybridessinsa" vuoksi.

Knight Frank -tutkimuksen mukaan vuoden 2020 lopussa Pietarin kvalitatiivisten muotojen kokonaismäärä oli 146 kohdetta. 20 500 yksikön kokonaismäärä oli yhtä suuri kuin 2020. Tämä on 1,3 vähemmän, jos verrataan vuoteen 2019.

Syynä numero rahaston vähentämiseen oli Chapigina Street -hotellin ja Anderson-hotellin sulkeminen. Huolimatta "katetuista" rajoituksista vuonna 2020 Pietarissa, Kravt Nevsky Hotel ja Spa 96 huonetta avattiin Pietarissa. Tänä vuonna on oltava toinen Wawelberg Hotel ja kaksi Mercure-hotellia Ligovsky Prospekt ja Helen suuri Sea Street.

Tutkimuksessa on huomattava, että Pietarissa sijaitsevien huoneistohotellin rahastojen määrä 2020 lopussa kasvoi 64%. Analyytikot yhdistävät tämän aktiivisella kehittämällä segmentin, rakentamisen ja uusien tilojen käyttöönottoa, joka myöhemmin pääsee hotellin vuokrausmarkkinoille.

Tuntui, että vuoden 2019 tasolla uusien esineiden syöttäminen säilyi. Analyytikot viittaavat siihen, että Pietarissa sijaitseva Aparthe Hotel Market kehittyy edelleen, ja tulevaisuudessa jopa vakava kilpailu klassisille hotelleille.

Mutta Pietarin ensitoimittaja Nai Andreev: ssä, uskoo, että kaupungin aparthotel-markkinoiden kasvu on sattumaa.

Keskustelussa ABN: n kanssa hän korosti, että kun on suuri korkeus, sinun on otettava huomioon alhaisen perustan vaikutus. Hänen mukaansa Pietarissa sijaitseva huoneistohotelli ei ollut niin paljon pandemialle, joten mikä tahansa kasvu antaa jyrkän prosenttiosuuden.

saapui Pietariin ja en tiedä mistä jäädä jonkin aikaa? Sitten pitkäaikaisen majoituksen hostellit ovat sinulle. Nämä edulliset mini-hotellit tarjoavat palvelujaan pitkään. Täällä saat kaiken mitä tarvitset mukavaan oleskeluun ja saada todellinen ilo pysyä kaupungissa. Varaa huone hostellissa pitkään aikaan, annat itsellesi katolla päätäsi suhteellisen pienelle rahalle.

Comilfo Hostel on minuutin kävelymatkan päässä Vladimiristä ja Dostoevskaya-metroasemalta, 15 minuutin päässä Zvenigorodskaya ja Mayakovskayan metroasemalta, 5 minuutin kävelymatkan päässä Nevskystä.

Hotel "365 Pietari" sijaitsee erillisessä rakennuksessa, 10 minuutin kävelymatkan päässä metroasemalta, 10 minuuttia kuljetuksen kautta Nevsky Prospekt.

LikeHome Hostel sijaitsee lähellä Petropavlovskin linnoitusta, 5 minuutin kävelymatkan päässä Gorky-metroasemalta. Hostelli kestää 2 kerrosta. Huoneita on 2, 3, 4.

Klukva Apartments (vanha nimi - Mini Mani Hostel) on viiden minuutin kävelymatkan päässä Nevskin Prospect -metroasemilta, Gostiny Yard, Mayakovskaya ja Pl. Rebells. Hostellissa 6.

"Kynttilällä" - toinen huoneistohotelli, joka ei ole kaukana keskustasta. Kaksi tähden hotelli on optimaalinen vastine rahalle. Standard-huoneistot 14 neliömetriä. . Ihanteellinen pienelle perheelle. Joen pesu, Aparthotel "Life Inn" sijaitsee. Huoneet on sisustettu valoisassa, aurinkoisena tyyliin, keittiö, ruokailutila, oleskelualue, kylpyhuone. Ennen lähimpiä baareja ja kahvila vain viiden minuutin kävelymatkan päässä. Nevsky Prospect and Marso -kenttä sekä metro ja hermitage ovat melko lähellä.

Huoneistohotellit Pietarissa, joka on erityisesti luotu niille, jotka aikovat elää poissa kotoa pitkään.

Apple-Paradise Apartments - halpa huoneistohotelli Pietarissa, lähellä metroasemaa. Rakennus, jossa huoneistot sijaitsevat, vaikuttanut stukkona, jossa on puolipyöreä ja kolmiomainen Erkers, rakennettiin 1901-1902. Asiantuntijat sijoittavat se "eklektiseen" tyyliin ja viittaavat "esineitä, jotka edustavat historiallista ja kulttuurista arvoa". Tämä talo perustettiin Pietarin kunniakansalaisen järjestykseen, kauppias Nikolai Borodulul - rikas hyväntekijä ja suojelija.

Kävelymatkan päässä hotellista, Mozhaisk Military Space Academy sijaitsee Itä-Euroopan psykoanalyysinstituutissa. Apple Paradise Apartments sijaitsee Pietarin historiallisessa keskustassa. Kaikkein viihtyisin alueistaan ​​- Petrogradin puolella.

Hinnat ja varaus Hostelli Apple Paradise Apartaments

Huoneistomme ovat erittäin tilavia ja sopivat eläviin lapsiperheille, jopa 4 henkilöä, samoin kuin niille, jotka aikovat jäädä Pietariin pitkään - esimerkiksi a työmatkalla, koulutuksen tai toimitussession.

Sisustuksessa yritimme yhdistää Petrogradkan ilmapiirin - tämä hämmästyttävä alue Pietari - kodin mukavuutta ja modernit mukavuudet.

Täältä löydät ainutlaatuisen antiikki talon viehätys: sen uunit, asetettu valkoisilla laatoilla, tiilimuistolla, jossa on valurautainen parveke säleikkö, joka säilytetään täydellisessä kunnossa, kauniit näkymät Big Avenue tai aito Petersburgin sisäpiha.

Aiheeseen liittyvät julkaisut.

Pitkäaikainen vuokraus Apartment-monimutkainen Valo Metro Bukarestissa
Hotel Scarfin virallinen verkkosivusto Pietarissa.

Mitkä ovat huoneistohotellit ja mitä he eroavat perinteisestä hotellista. Tällaisen asuinrakennuksen kilpailuedut. Mitä palveluja ja mahdollisuuksia tarjotaan

Miten päästä Rostov-on-Donin rautatieasemalta lentokentälle ja takaisin?
Huoneistohotelli perheen koti, Venäjä Krasnodar Territory, Archpripovka perheen loma perheen talo

Hotel Apartments Family Okeg St. Petersburg 2Zvetieth Hotel. Hotellissa on noin 5 km keskustasta, Aparthotel Family Food tarjoaa ulkouima-altaan sekä baarin. Täällä tarjotaan myös kuljetus lentokentältä,

Kohta

Viimeiset mielenkiintoiset osat sivustolla.

  • Mielenkiintoista
  • Uutuudet
  • Usein katsotaan
  • Suosittu

Apartments Aparthotel North Wind, Pietari. Varaukset, arvosteluja, kuvia Tourist.ru

Aparthotel North Wind St. Petersburg on testihotelli. Huoneistohotelli North Wind tarjoaa majoitusta yhdellä 6 huoneesta, jolta on näköala puutarhaan, lähellä Trinity Cathedral.

Resort Chelyabinsk Region House Chalet O. Mityaeva

Hotel Aparthotel Chalet kaupungissa Shakhti Kaikki tiedot Valokuva hotellin sijainti kartalla, kaikki palvelut Hotel Aparthotel Chalet, huonevaraus.

Huoneistohotelli Chalet

Arkady Rothenberg kutsui itsensä Gelendzhikin palatsin edunsaajiksi

Yrittäjä kertoi, että se aikoo kääntää kartanon Aparthoteliin

Rothenberg kutsui hotellin avauspäivänä Putin Palace Gelendzhikissa

Kaupungin huoneistohotelli.

Aparthotelin keskustassa Venäjä, Smolensk, hinnat 2021, Valokuvat ja arvostelut. Tarkista matkailijoiden kustannukset 7 499 6816108, virastot 7 495 0090091

Rakentaminen lähellä Pulkovo - 2027
Morskoy Apart-Hotel Sochi, Sochi, Venäjä

Aparthotel Chernomorskaya

Hotel Velvet Seasons Sochi odottaa vierailleen. Valtava määrä huoneita on neljä neljäsosaa meren varrella.

10 parasta hotellia Charm El Sheikh lepotilassa 2021

Uusi rakennus Aparthotel Kyllä Marata, Pietari, Leningradin alue Domofond.ru

Huoneistohotelli Kyllä Marata, ul. Sosialistinen, d. 21, Vladimirin alue, Pietari, GK Pioneer, Ligovsky Prospect, Vladimirin alue, Pietari, Leningradin alue Domofond.ru. Suunnittelu, hinnat, määräaika uusien rakennusten toimittamiseen.

Administer Hotellit

Tietoja yrityksistä Sokroma.

Sokroma Group on yksi Venäjän suurimmista ilmakehän Aparton verkostoista. Hotel85: n vuokrausaste keskimäärin vuodessa kustannuksella 15 markkinoiden yläpuolelle. Kokenut joukkue

Vuokraa huoneisto Pietarissa Moskovan alueella omistajalta ilman välittäjiä

Tarjoamme vuokrata kahden makuuhuoneen huoneistoja ja studiohuoneistoja Pietarin Moskovan alueella omistajalta ilman välittäjiä vuokrata tai pitkään

Hotellit Adler - Hinnat

Valkoinen Apart Academy Pietarin virallinen verkkosivusto

Investointi, Taistelu Hotel Client, esittelevät trendit Pietarin markkinoilla sekä tärkeys riippumattoman valikoiman tiimin hallinnoimaan huoneistohotellia, kertoo haastattelussa Mary Kuznetsovskaya-johtajan kanssa Apartments Valo Marina Stolozhev.

10 parasta hotellia Charm El Sheikh lepotilassa 2021

Unver Galata Apart Istanbul

Vertaile hotellin hinnat Istanbul Aparthotelsissa. Arvostelut ja luokitus, kuvaukset, huoneet.

Huoneistohotelli, mikä on ero asuinrakennusten
Administer Hotellit

Missä Moskovassa ostaa Loftparts and Apartments Red Arrow, Studio 12, LCD Silver, Citimix ja kyllä ​​Botanica

Toukokuu 2021 Secret Customer LCD Red arrow Avaho.ru todellinen tieto uudesta rakennuksesta. Kaikki edut ja hinnat, reaaliset hinnat asuntojen asuinpaikassa Red Boom suoraan myynnin toimistosta. Riippumaton katsaus ja asiantuntijan tarkistaminen uusissa rakennuksissa Moskovan ja Moskovan alueella

Aparthotel

Toisistaan ​​kysymys. Projektin investointi OTPPLG on arugattu, on perustettu smolny

Viiden tarina-kompleksi sijaitsee 32 huoneistoa, julkinen alue, jossa on kauppoja, kahviloita, toimistoja sekä sprumtoria uima-altaalla.

Parhaat hotellit Turkissa | Top-10-luokitus vuonna 2019

Rehellinen katsaus Aparthotel Studio MoskovskyStudio Moskova kehittäjä RBI PKN

Studio Asuntojen vuokraus Hotel Pystysuuntaisen hotellin virallisella verkkosivustolla sijaitseva Pietarissa. Hotellimme tarjoaa huoneita eri mukavuutta varten.

Aparthotel Nimi Svetlana sijaitsee Sochi, ul. Dzhigitskaya, d. 71a. Yhteyspuhelimet. Hintanumero 1 098 ruplaa. WiFi, internet, Savuttomia huoneita, Perhehuoneita, Lämmitys, WiFi-ilmaiset, Savuttomia koko, Ilmastointi, Osoitettu tupakointialue, Lemmikkieläimet sallittu, Lemmikkieläimet sallittu, WiFi saatavilla kaikkialla.

Kohta

Suosittu

Huoneisto Svetlogorsk - Rent Apartments Svetlogorsk, hinnat

Huoneistot Old Town Apartments, Svetlogorsk. Varaus, arvostelut, valokuva. W.

Eliza on asunto Svetlogorskissa, joka sijaitsee Alt Platzin uudessa rakennuksessa, Svetlogorkin historiallisen keskustan sydämessä. Se tarjoaa majoitusta valoisissa huoneistoissa parvekkeella, nukkumaan, ruokailualueella ja oleskelualue.

Missä sivustossa on parempi varata hotellit

Kyllä Technopark Aparthotel Office of Office ilman palkkioita bargain-hinnasta CBRE

Huoneistohotelli Kyllä Technopark Apartments of Apartments of GK Pioneer. Arvostelut, monimutkainen arvostelu. Hinnat, suunnittelu kehittäjän virallisesta sivustosta.

Ravintola - Hotelli

Varaus System Academservis Varaukset hotellit ja hotellit verkossa

Hotel Hiljainen lahti on kodikas hotellikompleksi, joka on rakennettu vuonna 2021. Sijaitsee Blue Bay, Gelendzhikissa. Lähin hiekkaranta on 350 metrin etäisyys. Yksinkertainen askel voidaan voittaa 5 minuutin kävelymatkan päässä.

Top 3 parhaat nuoret Marmaris Turkissa

Point of Comma Apartment Apartments. Moskova. Hinnat 2021.

Virallinen verkkosivusto varaus hotellit DOT Spaniwn Apart. Kansallinen matkanjärjestäjä Alean.

Anapa-huoneistot, joissa on uima-allas ja lähellä merta

Apartments Oma, Moscow varaus Vashothersin kautta

Kaikissa huoneissa ja huoneistoissa on täysin varustettu minigulate. Point-pilkulla sijaitsevat huoneistot, joissa on ilmastointi ja taulu-tv.

Hotelli Arviota Isabella Apart 3 * (Alanya)

Side Apart Hotel TurkistotEdiformeriForesmies. Tophotels hotelliarvosana ja hotellit.

Hotel Minta Apart Hotel Aparthotel Tourit, Hight, Valokuva ja kuvaus Hotel Tour The Tour The Minta Apart Hotel Aparthotel 3 alkaen Poehalisnnami. A.

LLC Apart Hotel

Matkailijan menneisyydestä sai Hotel Companyn Prisk Hope

2 tähden matkailutalous sijaitsee 4 km: n päässä Ostankino Tenerbashni ja 1,5 km Vdnhista. Asiakkaat voivat nauttia ilmaisen Wi-Fi: n alueilla.

Parhaat hotellit Istanbul 3 tähteä Sultanahmet-alueella

Asiantuntijat kertoivat huoneistoista eri huoneistoista

Pietarissa tänään toteutetaan useita tusinaa hankkeita, joita kehittäjät on merkitty aparthoteliksi. Neliömetrin hinta tällaisissa uusissa rakennuksissa on hieman alhaisempi kuin alueen keskiarvo, joka houkuttelee ostajia. Olipa osto suotuisa tulevaisuudessa, arvioiden asiantuntijat eroavat toisistaan.

Käytämme evästeitä
Käytämme evästeitä varmistaaksemme, että annamme sinulle parhaan kokemuksen verkkosivuillamme. Käyttämällä verkkosivustoa hyväksyt evästeiden käytöstä.
Salli evästeet.