Keittiö on ravintolan sydän. Se on siinä kokki ja ruoanlaitto, luo kaikenlaisia ​​maagisia herkkuja, jotka haluat kävijöille. Lähes jokaisella kunnioittavalla kolleilla on omat erityiset reseptit ruoanlaittoon, jota hän on ylpeä ja yrittää pitää salaisuuden.

Muuten valtion on jotain yhteistä maisterin kanssa ravintolassa. Hänellä on myös oma erityinen resepti. Esimerkiksi reseptit ihanteellisen keittiön luomiseksi cateringissa. Ja vaikka näitä reseptejä ei varastoida tiukasti salassa, jostain syystä kukaan ei tiedä niistä. Mutta olisi tarpeen tietää, koska tarkkailuelimet todella haluavat kaikki ravintolat täydellisiin keittiöihin. Ja he haluavat niin paljon, että jopa valmis viimeistelemään johtajia ja läheisiä ravintoloita näiden reseptien täyttämisen tapauksessa.

Se on huono tai hyvä, mutta virkamiehet, jotka täyttävät keittiön rakennuksen kehittämisen keittiölle, kaverit ovat oikein ja erittäin huolellisesti. He haluavat olla täsmälleen tapa, jolla he sanovat, eikä mitenkään. DBN-S-täyttöä koottuvat ja ovat pakollisen toteutuksen alaisia. Kuitenkin ravintoloitsijat, kaikki, unohtavat sen, ja sen seurauksena riski tarkastuslaitosten vihan liittämiseksi.

Monet ovat hämmennän, miksi ostaa tai vuokrata huoneen ravintolassa, on mahdotonta välittömästi kiinnittää huomiota kaikkiin sääntelytoimiin, jotka säätelevät keittiön vaatimuksia ja ottamaan ne huomioon. Vaatimukset eivät ole täysin monimutkaisia. Jos et tiedä, missä asiakirjoissa näitä vaatimuksia voidaan lukea, koska niitä kutsutaan, ja sitten mitä tehdä heidän kanssaan - älä huoli, kerromme heistä tässä artikkelissa.

Ensimmäinen ja tärkein asiakirja, joka on ohjattava keittiön tilojen valmistuksessa, on DBN B.2.2-25: 2009 "Elintarvikealan laitokset"). Vaatimukset tässä asiakirjassa SOOO paljon. Mutta me asumme vain niille, jotka ovat uutisia paitsi sinulle, vaan myös useimmille tarkastuslaitosten työntekijöille.

Muista, keittiön koko on välttämättä sovi laitoksen luokkaan (ravintola, kahvila, ruokailutila, buffet jne.) Ja istuinten määrä. Jos sinä Aseta laitoksesi ravintolan, olkaa ystävällinen, varmista, että seuraavat keittiökoot:

Keittiön rakenteessa olevat työpajat varmistavat jalostustuotteiden teknisten prosessien sekvenssi, jolla on vähimmäispituus toiminnallisista joukkovelkakirjoista ja teknologisten ja kuljetusvirtojen risteyksestä. On tärkeää muistaa, että työpajoja ei tule kulua, poikkeus voi olla johdonmukaisiin teknisiin prosesseihin liittyvien työpajojen erottaminen.

Tuotantotyöpajat keittiössä ruokailupaikkojen määrä 50 ja suositeltavaa sijoittaa erillisiin huoneisiin.

Kun yhdistyvät työpajoja yhdessä huoneessa, jossa on erilaisia ​​lämpötilaa ja kosteutta ja pesuaineita eri tarkoituksiin, on käytettävä erikoislaitteita, jotka tarjoavat jalostus- ja ruoanlaittolaitteiden alalla määritetyt sisäisen välineen parametrit. Tällaisessa huoneessa työpaja on jaettava esteillä korkeintaan 1,6 m.

Elintarvikeyritysten annostelutilassa tarjoillaan tarjoillaan on oltava suora yhteys kuumiin ja kylmiin kauppoihin, kuivaushuoneeseen, tarjoiluun, ruokailuvälineisiin ja buffet-buffet teknologisten tai oviaukkojen kautta.

Viihtyisä hotelli "Posadskaya" Ufa tarjoaa herkullisen kodin keittiön aamiaiseksi; Haluttaessa lounas ja illallinen voidaan myös sisällyttää hintaan. Vieraamme ovat yleensä kahvila, ja joskus tilataan suosikkiruokan toimittamisen suoraan huoneeseen. Mutta on mahdollista, että sinulla on erityisiä mieltymyksiä tai halu olla välipala paitsi näissä töissä, kun palvelemme buffet. Tällöin voit aina käyttää minikeittiö.

Huoneessasi ruokailutilassa on kaikki mitä tarvitset niille, jotka haluavat kokata omalla ja se on kätevästi:

Kaikki on lähes sama kuin omassa keittiössä, mutta kompaktissa muodossa. Ruokailutila on erittäin kätevä, varsinkin jos suunnittelet pitkää oleskelua hotellimme UFA: ssa ja aikataulussa työn tai tapojen aikana lepoa säännöllisesti.

Aiheeseen liittyvät julkaisut.

Economy Mini-Hotel Khabarovsk - 24/7 varaus. +7 (4212) 777-183
Valikoima parhaita hotelleja kohteessa Pietari

Mini-käsi Pietarin keskustassa 5 minuutin päässä Sennaskasskayasadovaya-suihkulähteestä kunkin huoneen yksilöllisestä suunnittelusta

Artikkelit Sheregesha, Mountain hiihto ja lumilauta: Top 5 Premium Hotel Sheregesh
Tours kaikki mukana Minskistä Moskovasta, Varaus kuponkeihin Hotellit Minsk All Inclusive Hinnat 2021

Matkat Egyptiin Minskista venäläisille vuonna 2021 ovat edullisempia kustannusten kannalta kuin Venäjän pääkaupungista. Hinnat levätä Egyptissä lennolla Minskista puolitoista ja puoli kertaa pienempi, suora lento Red Sea -lomakeskuksiin. Osta halpa viime hetken matkoja 1011 päivää Egyptissä Minsk Onlinein kautta.

Kohta

Viimeiset mielenkiintoiset osat sivustolla.

  • Mielenkiintoista
  • Uutuudet
  • Usein katsotaan
  • Suosittu

Mistä halpaa Peter 13 -vaihtoehdon keskellä

Halvat hotellit St. Petersburgin keskustassa 2021, matkailunarviointi, valokuvat, kuvaus. Hotellit Pietarin keskustassa kartalla. Varaa huone verkossa.

Missä pysyä edullisesti Pietarin keskustassa - 13 vaihtoehtoa

Mini Hotel Crystal Kislovovodsk

Minigostin turisti sijaitsee Kislovodskissä lomakohteessa. Kaikissa huoneissa on taulu-tv. Joissakin huoneissa on oleskelualue. Muiden joukossa ...

10 parasta hotellia Charm El Sheikh lepotilassa 2021

Miracleon uusi Anapa Resort

Hotel Fioleto Ultra All Inclusive Family Resort kaupungissa Miraclon 4, Hotellit Venäjä, Krasnodar Territory, Anapa hinnat, kuvaus, arvostelut, kuvat. Tophotels Information Arvosana hotelleja, jotka perustuvat nähtävyyksiin turistiliiketoiminta-asiantuntijoiden ja matkailun arvosteluihin.

Hotel Beton Brut All Inclusive & Spa Miracleon 4 * (Venäjä, Anapa) - kartonki, valokuva, kaupalliset matkailijat & Spa Beton Brut All Inclusive & Spa Miracleon virallisella verkkosivustolla

Levätä rauhallisessa Krimassa 2021 Hinnat, missä elää, mitä nähdä lentoyhtiöitä

Rauhallinen Crimea Resort Settlement of Review Evpatoria missä Spit South Best Beach Crimea perheen virkistys, hotellit, talot ja majoitus rauhallisella merellä, rannalla, kylässä ja säällä rauhassa

Uusi vuosi Karjalassa! Mökit ystävällinen yritys
Peace, Crimea Hotellit, Varaa hotelli Mirny, Hinnat 2021 Peace Hotels, Crimea

Hotel Marine Club Laguna

Moderni Hotel Mirny kutsuu sinut levätä. Hotellissa on ruokasali, jossa on räätälöityä menu, biljardi, terassi näköalalla merelle, jossa voi olla miellyttävä aika. Hotellissa on merivesi. Retket järjestetään.

10 parasta hotellia Anapa, jossa on lämmitetty uima-allas

Lepo Mishore Koreiza 2021, majoitus, mitä nähdä, arvostelut.

Vierashousut Missor hinnat 2021. Tien vuokraus maksaa edullisesti, kodinomistajien hinnat ovat alhaiset täällä. Kaikissa taloissa on valokuvia, todistettuja yhteyksiä ja todellista palautetta. Lepo Mishore ja varaa majoitusta halvalla

Mini-Hotel Paradise Dvorik, Anapa - Hotelli Hinnat, Valokuvat, huoneet, Yhteystiedot | Virallinen sivusto 101hotels.com.

Hotellit Mishore Hotellit meren hinnat, varaus

Parkotelin minigar sijaitsee viehättävässä Juniper Grove Mishoressa, 300 metrin päässä merestä.

Punainen Polyana, levätä lasten kanssa vuosina 2019-2020. Halvat loma lapsen kanssa Krasnaya Polyana.

Modulaariset hotellit Rakentaminen avaimet käteen, hinta neliömetriä kohden, komponenttien valmistus ja sandwich-paneelit

Modulaarinen hotelli Venäjällä Valitse 31383 mainokset Flagma.ru Osta tukku ja vähittäiskauppa parhaaseen hintaan. Tilaa tavaroita ja palveluja luotettavilta toimittajilta ja kauppoja lippulaivalla Venäjä kätevä haku, toimitus alueille, arvosteluja, ominaisuuksia, valokuvia, takuu.

Top Youth Turkin hotellit matkailuportaali

Hyödyllisiä tietoja loput parhaista nuorista hotelleista Kemerin lomakohteessa Turkissa

Top 3 parhaat nuoret Marmaris Turkissa

Garden Beach Hotel, Turkki, Alanya arvostelut 2021 Täysi yleiskatsaus

Maren Beach Apart Hotel sijaitsee Alanyan keskustassa, vain sata viisikymmentä metriä Cleopatra-rannalta. Lähin ranta pääsee vain 2 minuutissa, mikä on erittäin kätevä. Täällä voit nauttia rauhallisesta ilmapiiristä, koska vieraiden keskeisellä paikalla on mahdollisuus päästä nopeasti historialliseen

Verona Hotellit 4, 5 Tähteä: Top 5 suosituinta

Loma. Om Klas Lisää rantahotelli 5 Turkki, Alanya

Valuuttahinnat lepotilassa Klasissa Lisää Beach Hotel Ex. Xeno Hotellit Sugar Beach 4, TurkiMutlar, vuonna 2021. Valokuvahuoneet, matkailun arvostelut, luokitus ja kuvaus Klas lisää Beach Hotel Ex. Xeno Hotellit Sugar Beach

Mini-Hotelin

Hankkeet

Kolmanneksi lopullinen käsittely hyväksyi asuntokoodin muutokset, joiden asuntorakennuksen asuintilat voidaan nyt käyttää hotellihuonepalveluihin.

Hotel Bay Dreams: Hotellit LAPI, Crimea

Juutalainen talo merelle ja vuorille. Varhainen varaus. Hinnat 2021

Monte Casa Spa Wellness -hotellissa on kaunis näköala merelle ja vuorille Katso matkailijoiden arvostelut, valokuvia ja parhaat tarjoukset Monte Casa Spa Wellness on TripAdvisor.

Arvostelut hotellin meri Semidvoreier (Crimea). 24 Asiakkaiden arvostelut Virallinen sivusto OSEVKA.KOM.

Meri ja hiekka minigitel savastopolissa

Uusi hotellin meri ja hiekka kahden minuutin kävelymatkan päässä Mustanmerestä Loverin lomakohteessa Sevastopolin pohjoispuolella

Mikä Kemerin alue on parhaat rannat?

Matkailyhansuusi Flagman Travel

Turkish Resort Kemer sijaitsee Välimeren rannoilla korkeiden vuorten juurella, laiha metsät. Siksi ilmaa on hämmästyttävä sekoitus meri- ja vuoristosta, jossa on mäntymetsän tuoksu. Ja tämä on vain yksi Levon monista eduista Kemerissä. Keväällä, kesällä ja syksyllä 2021 ostaa retkiä Kemerille lähdössä Samarasta varastossa, voit verkkosivuillamme verkossa.

Niinpä kalkkuna, jonka olemme rakastaneet maanmiehillemme tai minä ... olsha koskaan ... En koskaan ota turkkilaista petoa .. Turkki ei ole koskaan ollut unelmani, enkä mennyt hänelle paljon enemmän vuosia, jos se ei olisi hänelle aviomies. Ensinnäkin hän ei ollut missään paikassa ulkomailla. Vesiti, hän halusi all inclusive. Kolme, jätämme hetken, kun voit tehdä passin ja viisumin etukäteen.

Kohta

Suosittu

Kiinteistönvälitystoimisto Villa Flora - Asiakkaiden arvostelut.

Talo meren rannalla Leningradin alueella

Inkil Mennerheimin linjan varsinaisuuden vieressä metsän kautta merelle on valssattu tie. Hän johtaa Itämeren ylelliseen hiekkarannalle. Täällä tulee autoja, monta useita päiviä telttoja tai kakkuja.

Top 10: Edullisia hotelleja kohteesta Venäjä 2021 - TripAdvisor

Liikemies Lebedev toi ainutlaatuisen taiteen vatsa Sveitsistä Alushta

Liikemies Alexander Lebedelle kertoi siitä, miten hän aikoo käynnistää verkon kahvilan persiljan

Hotellit Kamensk-Shakhtinsky - Hotellit viralliset sivustot.

33 Hotellit Beldibi, Turkki.

3371100 Ranta retkiä merelle Turkkiin ostamaan rantakuponkeja hintaan 24863 ruplaa 7 päivän ajan alennuksella jopa 33.

Tours Alaniaan Moskovasta, ostaa matkoja levätä Turkissa, hinnat vuonna 2021 Tez Tour Tour Operator

Parhaat hotellit kohteessa Eilat 5 tähteä, Israel arvostelut 2021 Topnesor

Kaikki tietoa hotelleista ja hotelleista Mustanmeren luokassa viisi tähteä. Varaustiloja ja kuponkeja, esineiden valokuvia, matkailun arvosteluja ... ja monia muita tietoja Mustanmeren 5truiden meri. W.

10 Parhaat hotellit Turkissa hyvä animaatio lapsille

Sea on 4 Egyptmukhafaz Red Morhurghade. Tophotels hotelliarvosana ja hotellit.

Hotel Sea on 4, hotellit Egypti, Mukhafaz Red Sea, Hurghada Hinnat, Kuvaukset, arvostelut, valokuvat. Tophotels Information Arvosana hotelleja, jotka perustuvat nähtävyyksiin turistiliiketoiminta-asiantuntijoiden ja matkailun arvosteluihin.

Talot Kyproksella - 2243 Tarjoukset

Morem Ultra All Inclusive, Suko, Venäjä

Kemer Hotellit 3 tähteä lähellä merta, ensimmäisellä rivillä. Hotellit All Inclusive, uima-allas, rannalla.

Villa

Villa myytävänä Moraira, Kiinteistö myynti Moraira, Valitse huvilat Moraira.

Pieni huvila Sardinia-saarella ja rakennettu kallioon. Sen seinät ja lattiat koostuvat graniitista, joka on uutettu sivuston tervementin aikana. Kopiot italialaisista freskoista sisätiloissa viittaavat uudestisynteen aikakaudelle, maalaus kulta ja musta taonta korostavat arabia

Villa Lara-3D, Sveti-Philip ja Yakov, Kroatia

Sovits Pietari. Suuret arkkitehtuurin mestariteokset. 100 rakennusta, jotka tunsivat maailman

Täydennytän, mitä löydettiin sovitien kodeissa tänä aikana. Näiden eri talojen ordinaalinen numerointi ei ollut keuhkoja. Kyllä, he olivat edelleen järjesti, kun se osoittautui, mutta se on todennäköisesti talon rakentamisen jälkeen pengertävän. Olen kiinnostunut myös niistä neuvoja, koska ne olivat alussa 1920X. On selvää. Ensimmäinen kaksi kiistaton koti

Käytämme evästeitä
Käytämme evästeitä varmistaaksemme, että annamme sinulle parhaan kokemuksen verkkosivuillamme. Käyttämällä verkkosivustoa hyväksyt evästeiden käytöstä.
Salli evästeet.