hotelleilla on runsaasti historiaa, joka kulkee syvälle aikoihin. Ensimmäiset inertit pihat ilmestyivät teiden ja kaupan reittien risteyksessä. Ne syntyivät matkustajien väliaikaisen sijoittamisen tarve. Aluksi he edustivat ravintolan - talon, jossa on useita huoneita vieraille ja halch tai ravintola ensimmäisessä kerroksessa. Ajan myötä vieraanvaraisuusteollisuus on suorittanut merkittäviä muutoksia ja yksinkertaisesta ravintolasta kasvoi jotain muutakin kuin asiakkaille.

Tähän mennessä on useita hotelleja, joista pysyt yksityiskohtaisemmin tässä artikkelissa.

Joten ensinnäkin on tarpeen päättää siitä, mitä hotelli on itse asiassa. Hotelli on kollektiivinen majoitustyökalu huoneissa, joka tarjoaa tiettyjä palveluja. Näin ollen kaikki majoitustyökalut, jotka tarjoavat tilapäistä majoitusta vieraille yli 1 huonetta, voidaan kutsua hotelliksi.

Tähän mennessä on tavallista jakaa hotelleiden tyypit huoneiden lukumäärän, huoneiden alueella, sisätiloissa, ravintolan saatavuudesta, lisäpalvelujen monimutkaisuus ja kohdeyleisö. Lisäksi kaikentyyppisillä hotelleilla on luokkia, jotka ovat perinteisesti merkitty "Stars": 1: stä 5. Starry-hotelli puhuu tarjottujen palvelujen laadusta - enemmän tähtiä, sitä korkeampi laatu.

Esimerkiksi hotellissa 1 tähti on edullinen majoituspalvelu, joka tarjoaa mahdollisimman vähän palveluja. Kaikki huoneet ovat samantyyppisiä, ja ne on suunniteltu kahdelle, kolmelle ja neljän hengen majoitukseen.

2 tähden luokka Hotellit ovat budjettimajoitusta, jossa on suuri valikoima palveluita, verrattuna luokkaan 1 tähti. Huoneet voivat olla sekä yksittäisiä että perheitä.

Kolmen tähden hotellit ovat keskisuuria hotelleja, jotka tarjoavat standard-palvelut: TV: n saatavuus ja kylpyhuone, päivittäinen siivouspalvelu. Usein näissä hotelleissa on uima-altaat, kuntokeskus ja liiketoiminta-alue. Yleensä hotelleissa 3 tähteä Valitsemalla numerot ovat paljon rikkaampia.

4 tähden luokka on huippuluokan majoitustyökalu, jossa on suuri valikoima lisäpalveluja. Näinä hotelleissa näissä hotelleissa on suurempi alue ja suuri määrä huoneita sekä kehittyneempää infrastruktuuria, johon kuuluu useita kahviloita tai ravintoloita, konferenssikeskuksia ja paljon muuta.

5 tähden kategoria - Tämä on ylellinen hotelli, jossa on laaja valikoima palveluita, kuten yksinoikeus, kuten butler, yksityinen ranta, golfklubi jne.

Huolimatta siitä, että on olemassa vain viisi hotellia, äskettäin jotkut hotellit julistavat itse hotelleiksi luokkaan 6 tai 7 tähteä. Tämä on markkinointitoiminta, mutta on syytä tunnustaa, että tällaisissa hotelleissa tarjottujen palvelujen lukumäärä ja laatu ovat korkeammat kuin standardissa 5 tähteä. Tämän tyyppiset hotellit ovat ennen kaikkea kuuluisa purjehotelli Dubai Burj Al Arab.

Hotelleiden luokittelu tähtien lukumäärästä, vaikka yleinen on maailmanlaajuinen käytäntö, mutta se ei käytä sitä kaikissa maissa. Esimerkiksi Kreikassa hotellit ovat käytetty kirje-merkintä, jossa korkeimmat hotellit ovat asemassa Le Lux Letter A ja alempi - kirjain D.

Yhdysvalloissa, kirjainjärjestelmä käyttää kuitenkin myös se eroaa kreikkalaisesta järjestelmästä. Hotellit tasolle 1 - 2 Tähteä valtioissa on merkitty kirjeen T, analoginen 3 tähteä - The Letter M, kategoria "Parannettu 3 tähteä" - The Letter F, 4 tähteä - The Letter s ja 5 tähteä - kirje D.

Pension on eräänlainen majoitus, joka ehdottaa huoneen vuokrausta suuressa, useammin perheessä, kotona. Vuokra voi olla sekä päivittäin että kauemmin - useita viikkoja, kuukausia tai jopa vuosia. Guesthousen omistaja tarjoaa pääsääntöisesti tietyn luettelon asuintilojen huoltoon, mutta usein lisäpalveluita, kuten pesua, puhdistusta ja ravitsemusta. Usein vieraat ovat tarkoitettu ja ruoka on vain aamiainen tai täydellinen.

Laaja järkeä Guest House on iso talo, jonka isännät vuokraavat huoneita vieraille ja tarjoavat heille ruokaa. Samalla majatalo merkitsee vieraiden suhteellisen pitkää oleskelua, mikä edistää tiettyjen lämpimien suhteiden rakentamista majataloon.

Hotellin vierashuoneiden pääasiallinen etu on majoituksen alhainen hinta. Vierashuoneistot ovat erityisen yleisiä lomakeskuksissa - ne ovat erittäin suosittuja lomailijoiden kanssa alhaisten hintojen ja majoituksen yksinkertaisuuden vuoksi.

Top 3 * Ichmeler hotellit - Varaa kolmen tähden hotelli

Moderni eroaa suuresti tavallisista ratkaisuista. Tavallisten rakennusten lisäksi hotellien on keskittynyt tiettyyn vieraiden luokkaan sekä epätavallisen tyyppiseen mobiiliin ja sijoitetaan veteen.

Altai-alueen pääkaupungissa on harvinaista tavata epätavallisia Barnaul-hotelleja, jotka sisältävät seuraavat hotellit.

Flotel - Hotellin varustettu alushotelli. Joskus tällaiset hotellit ovat paikallaan vettä ja niitä ei voida sijoittaa. Mitat ovat yleensä vaikuttavia, joten he voivat majoittaa uima-altaat, kuntosali, kokoushuoneita. Flotel on eräänlainen keino vedessä.

Rotel - Matkustaminen maalla. Ne puuttuvat Barnaulissa, vaikka kaupungin samanlaisia ​​hotelleja ei ole rajoitettu. Rothel on hotellivaunu, jossa on yksi tai kahden hengen huone, jaettu keittiö, suihku ja wc. Rothel käytetään usein nähtävyyksissä, joiden aikana se on kätevä ja mukava katsella maisemia.

Hotellin huoneen hinta:

Suuri valikoima 【Hotellit 3 ☆ Ichmeler】 varaus. Talousarvio ja halvat hotellit. Tourist Arvostelut ja kuvat suosittujen hotelleista 3 tähteä. Suotuisat hinnat, ilman komissiota!

Star-tyyppistä hotellia ei ole osoitettu, mutta sijoittelu ja palvelu ovat 3 *. Hotel Bogdan Khmelnitsky in Kiova, sivustot lähellä kaupungin keskustaa, joen aseman alueella ja siinä on 30 hotellihuonetta kolmesta luokasta: standardi, juniorsviitti, sviitti.

Ravitsemus huoneeseen ei ole annettu. Näihin tarkoituksiin on buffetaamiainen. Hotellissa on baari ja ravintola, kaksi suljettua juhlatilaa, tarkkailu kannella ja tanssilattia yläkerrassa.

Kesällä Bogdan Khmelnitsky käytetään risteilyaluksina risteilyille ja kävelee pitkin Dnieperia. Syksy-talvi-kevätjakso Tämä on kelluva hotelli keskiluokan.

Standard-huone (10 huonetta): 8 m2, suurin majoitus 1 henkilö, WC-huone, matto, näkymä joelle tai pengeristöön. Huoneessa on kaksi vaihtoehtoa - kahden tai kahden yhden hengen vuodetta, TV, puhelin, kylpyhuone, jossa on pesuallas, ilman kylpyhuone, suihku lattialla. Kustannukset: 3800 ruplaa per huone päivässä.

Puoli-sviitti (19 huonetta): 10 m2, korkeintaan 2 henkilöä, kylpyhuone, matto, joen näköala tai ranta. Huoneessa on kaksi vaihtoehtoa - kahden tai kahden yhden hengen vuodetta, TV, puhelin, kylpyhuone, jossa on pesuallas, kylpyhuone tai suihku. Kustannukset: 5100 ruplaa päivässä per huone.

Aiheeseen liittyvät julkaisut

Hotel Smart Hotel KDO Vologda 2 * (Vologda)
Sea Coast Kuvaus, valokuva Crimea, Alushta

Kuvaus ja kuva Sanatoriummeren rannikko Alushta Crimea. Sijainti, huoneet, infrastruktuuri ja palvelut.

Mini Hotel
Pension Fregatti Adler hinnat 2020 virallisella verkkosivustollasi

Frite Guest House, Popovka, ul. Meri 66 Sivuston virallinen osoite idisuda.ru, varaus ilman välittäjiä, suoraan, hinnat 2021, ammattimaiset kuvat.

Kohta

Viimeiset mielenkiintoiset osat sivustolla.

  • Mielenkiintoista
  • Uutuudet
  • Usein näkyvissä
  • Suosittu

Minigitus Shine

Gagarinin mini sijaitsee Astrakhanissa. Se tarjoaa ilmaisen yksityisen pysäköinnin ja ilmaisen Wi-Fi: n.

Yritys Anapa - 13 Neuvostoliitossa

Vanha Gagra Hotel Hotelli Vanha Gagra

Vanha Gagra Hotel, Vanha Gagra, Abhhazia, Vanha Gagra

Hotelli Airport Emelyanovo, Emelyanovo

Hotel Gamma Sirius Gamma Sirius Entinen SQ Clean Ponds 3 Adler Sochi Real Palaute 2020

Lue hotelli Gamma Sirius Park 3 Adler, katso hotelli, jonka luokitellaan palvelu, ateriat, numero ... valitse paras hinta matkailijoille hotellissa.

Varaukset Hotellit - Boutique Hotel Arbat 6

Hotel Garden Boutique Hotel 3, Poznań. Hotel Garden Boutique Hotel

Aparthotel Garden Boutique Hotel sijaitsee kaupungissa Berliini, Invalivavustot. 122. Hintahuoneet 94 palvelut WiFi, Pysäköinti, Polkupyöränvuokraus, Internet, Pesula, Savuttomia huoneita, Kemiallinen pesu, Perhehuoneita, Morsiussviitti, Äänieristettyjä huoneita, Kengänkiillotus, Lounaspaketit, Pyöräily, retkipalvelu, Lämmitys, Faksi Kopiokone, Erityiset huoneet alleraatikoille, WiFi ilmaiseksi, savuton koko hotellissa ja ilmaiset, matkatavarasäilytys, aurinkoterassi, erikoisruokavalikot pyynnöstä, Myyntiautomaat, Yksityinen pysäköinti, Sekoitettu pysäköinti.

Verona Hotellit 4, 5 Tähteä: Top 5 suosituinta

Yksityiset eläkkeet Evpatoria hinnat, mini eläkkeet Evpatoria

Luettelo virkistysperusteista ja maakohtaisista komplekseista Evpatoriassa, Krimin meren rannalla esitetään. Valokuva, todelliset arvostelut, yksityiskohtaiset palvelut, puhelinnumerot, sijainti kartalla, osoitteet Tiedot on merkitty jokaiselle alustalle.

Sural Garden Hotel 3 * (Sural Garden Hotel) Turkki / Side. Arvosteluja, valokuvia, videoita, hintoja

Gardenia Hotel 4, Alanya

Kuvaus, arvostelut ja hinnat majoitus Nergos Garden Hotel 4 Cholakla, Turkki matkanjärjestäjänä Intourist

Donetsk Bus - Krasnodar - Donetsk. Linja-aikataulu. Tilaa lippuja!

Hotel Forest Hotel, Yelizovo, Venäjä

Hotel Forest sijaitsee rauhallisella venäläinen metsä Maloyaroslavit historiallisella alueella.

Garden Hotel, Zelenograd, Venäjä

Garden Hotel Hotellit, Hotellit Business Zelenograd

Hotel Garden sijaitsee kaupungissa Zelenograd. Se tarjoaa ilmaisen Wi-Fi: n ja ilmaisen yksityisen pysäköinnin.

Nusa Dua Beach, Bali. Arvostelut, valokuvia, ranta kartalla, Hotellit lähellä kohdetta: A turisti

Etsi halvimmat: Bryssel - Tripmydream Vertaile hintoja eri virastoille ja lentoyhtiöille, jotka lentävät kannattavaksi

Halvat lennot Bryssel. Osta lippu verkossa - Tripmydream

Hotellit Gaspre Crimea, Hinnat 2021

Crimea on suloinen levätä, joten mene edes ajattelematta. Lepää Yaltan yksiselitteisesti pidät. Tilaa Aliean matkatoimiston matkoja.

Parhaat hotellit Ultra All Inclusive, Antalya, Turkki

Pääoma Suiterishing Bestzhegostnitsy. F.

Pääkaupungin pääkaupunki sijaitsee Gatchina, 44 km Pietarista ja 24 km: n päässä Pushkinilta.

Boutique Hotel Capital 3. *, Gatchina, Gatchina District - Missä opiskelijat, isoäidit ja kaikki muut haluavat investoida

Missä yöpyä

TripAdvisorin matkustusfoorumilla Kaliningrad matkustajat esittävät kysymyksiä ja antamaan neuvoja aiheista, kuten on parempi pysähtyä.

Missä yöpyä?
Lontoo-hotellit, joista on näkymät ikkunasta - lähellä nähtävyyksiä

On parempi varata Hotel Online Bucking, Agoda ym. 2021 arvostelua matkailijoista ja foorumista Wezdyn

Yksityiskohtaiset ohjeet hotellin tai asuntojen etsimiseen ja asuntoihin.

Käännös Trent Tomlinson - Seuraava aika ja lyrics

Käännös venäjäksi, synonyymeiksi, antonyms, ääntäminen, esimerkkejä ehdotuksista, transkriptiosta, arvosta, lauseesta

Päätös siitä, että joko Euroopan komissio tai EU: n jäsen, sellaisena kuin se on todennut Copacogecan lehdistössä, olisi tieteellisesti perusteltua, ei poliittista. Viljelijäjärjestö muistuttaa, että turvalliset eurooppalaiset tutkijat tunnustavat aktiivisen ainesosan ja on avain elintarviketeollisuudelle, Propozitsiya kirjoittaa. OM Central Sihteeri Copacogeca.

Yksityiskohtainen elokuva

Mlyn. Y menee elokuvalle

Hän itse lahjoitti sata voiman virkamiehiä sekä tapoja ja jopa poliisia. Hän oli todellisin mestari ei yksinkertainen asia, hänen koko elämänsä on riski. Ja YURI: lle tämä on riski

Hotelli koirille Moskovassa. Zoogostitsi 700 ruplaa.

Gelendzhik Summer 2021, huoneet ja kupongit Sanatorissa, lennolle talot, virkistyskeskukset ja hotellit Gelendzhika Summer 2021, lepää Mustalla merellä 2021, levätä Gelendzhik 2021, levätä Gelendzhik 2021, Resort Gelendzhik Syksy 2021 Kansainvälinen keskus International Suhteet Resorts Kuban

Vapaa-aika Lapset Gelendzhikilla Mustamerellä Semeosen 2021 G. Kutsujen valinta ja myynti, Retket Gelendzhikille elokuussa. Syksyn sisustus 2021. Huoneiden kuvaus, valokuvia, hotelleiden hinnat, lennolleja, Sanatoriums Gelendzhik. Suuri valikoima ja erinomaiset tarjoukset levätä Gelendzhikissa.

Arvioinnit, arviot Hotel Helios 3, Venäjä, Leningradin alue, Zelenogorsk. Tophotels Information Arvosana hotelleja, jotka perustuvat nähtävyyksiin turistiliiketoiminta-asiantuntijoiden ja matkailun arvosteluihin.

Kohta

Suosittu

Mirada del Mar alkaen $ 7,518 ₽ Goinyuk - Kayak hotellit Kayak

Turkki. Gainuk viehättävä paikka rentoutua valkoinen purje

Vertaile kaikki tarjoukset ja varaa Hotel Mirada del Maria parhaaseen hintaan. Huoneet alkaen 8771.

Paikat pelin Klondike-kortilla siirtokunnat

Submvit vilkas ja Bangkokin tungosta alue. Opi parhaista kaupoista, ravintoloista ja yökerhoista Sukhumvit-kadulla.

Varaa nyt Gorki City Apartments Aparthotel in Sochi

Katso Corps Mountain Corps City Apartments tasolla 540 ja 960 metriä eri muunnelmissa esitetyllä järjestelmässä voit nähdä tärkeimmät esineet.

Huoneisto Gorki +540 +960 Krasnaya Polyana Gorki City Virallinen sivusto Sales Ltd Driada Tour. Hinnat 2020.

Apartments Gorki City 540 3 Red Polyana Sochi

Apartments Gorki City sijaitsee kaupungissa Gorki City, Venäjä. Lue hinnat Tours, tutustu valokuvaan ja lue palveluiden luettelo huoneista ja paikan päällä.

Mustanmeren helmi, Adlerin virkistysolosuhteet, valokuvat, hinnat ja varaus

Hotel Ibis Styles Entinen. Gorki-taide

Matkailuyritys Rose Winds Mountain Skiing Gorkiarta, hotelli

Landini • Suuri venäläinen tietosanakirja

Landini, Francesco

Antonio Villani elokuvan toimijoissa. Näet valokuvia, kuvauksia, video- ja äänimateriaaleja.

Taloja kaupungissa Gelendzhik

Lepo Gaspre 2021, Hinnat meren rannalla Gaspre

Sanatorium Pearl, Gaspra, Big Yalta, etelärannikko Crimea Kuvaus, kupongit, hinnat.

Käytämme evästeitä
Käytämme evästeitä varmistaaksemme, että annamme sinulle parhaan kokemuksen verkkosivuillamme. Käyttämällä verkkosivustoa suostut käyttämään evästeitä.
Salli evästeet