Ateriat 2-aika (aamiainen + illallinen) virkistysalueella. Valinnaisesti, ehkä 3 ateriaa päivässä, lounas lisämaksusta (~ 150 ruplaa)

Archo-Osipovka on Gelendzhikin alueen suurin lomakeskus. Sijaitsee lähellä tärkeintä moottoritietä "Don", joka johtaa Krasnodarista Kaukasian lomakohteisiin, kylä on tullut suosikkipaikkoja matkailijoille.

Tänään, lepää archboy-Osipovka voi johtua halpoista ja samaan aikaan ranta harrastus. Kylä on lähes täysin erikoistunut palvelualalle. Myös ympäröivällä alueella on useita suuria hedelmäpuutarhoja ja viinitarhoja.

Archboy-Maskovkan ilmasto vastaa Välimeren klassista ilmastoa. Vuosi on vähintään 250 aurinkoista päivää. Keskimääräinen ilmanlämpötila heinäkuussa elokuussa on vähintään 28 astetta, ja meri on noin 24. Uimakausi kestää toukokuusta lokakuuhun, ja veden vaihdon ansiosta kaksi jokia on aina puhdas. Sileän ja lempeän rantaviivan ja pohjahyökkäyksen ansiosta lepotilassa on suositeltavaa, sekä lapsille että vanhuusikäisille ihmisille.

Kaikki kylän rannat voidaan jakaa kolmeen pääryhmään. Keski-rannalla, joka sijaitsee kahden joen suun välillä ja rajoittaa asuinalueita, rannalla Nulan-joen takana, joka kulkee Gelendzhikille ja rannalle Teshebs-joen takana, venyttely Jugban suuntaan. Kaikki rannat on varustettu ja peitetty hiekalla hienoilla kivillä. Archo-Osipovyn rantojen vuoret antavat vuorille, jotka, kuten se oli, roikkuvat suoraan veden pinnan yläpuolella.

Vierashuone sijaitsee rauhallisella paikalla lomakeskuksen vieressä Sanatorion "Archo Osipovka". Etäisyys rannalle on noin 800 metriä.

Kaksikerroksinen kotelo, jossa on mukava sisäpiha, alueella - ulkouima-allas, korostettu Wi-Fi-vyöhykkeet, kahvilat.

2, 3 ja 4-paikkaiset mukavuudet: TV, jääkaappi, ilmastointi, kylpyhuone (lisäosa. Eutle ei ole asennettu)

l>
 • Pool
 • pysäköinti
 • Internet-yhteys
 • sauna
 • kuntosali
 • Konferenssihuone
 • Peli lapsille
 • cafe / ruoka
 • Pesula
 • Silitys
 • Vaihda liinavaatteet
 • huoneen puhdistus
 • siirto
 • keittiö itse ruoanlaittoon
 • Lasten leikkikenttä
 • maisemoitu sisäpihan alue
 • < Li> pöytätennis
 • Big tennis
 • biljardia
 • animaatio
 • disco
 • bar
 • < / UL>
  • suihku / kylpy
  • wc
  • parveke
  • keittiö
  • < Li> ilmastointi / split järjestelmä
  • Internet
  • TV
  • puhelin
  • Jääkaappi / minibaari
  • turvallinen <
  • hiustenkuivaaja

  ArkhiPo-Osipovkan virkistyskeskuksen ystävyys sijaitsee rauhallisella ja rauhallisella paikalla WOIS-joen oikealla rannalla, ei kaukana hänen merkin sijainnistaan ​​Mustamerellä.

  Kätevin reitti niille, jotka tulevat Krasnodar reunaan junalla, on kuuma avainasema, joka sijaitsee 70 kilometrin päässä Archbo-Osipovasta. Kuumasta avaimesta saaristoihin pääsee bussilla tai taksilla.

  Asuinalue virkistysrahastoa edustaa erilliset 4-paikkaiset talot, joissa 2-5 paikkaa on suunniteltu. Huoneessa on kaksi erillistä vuodetta, yöpöydät, jääkaappi ja ripustimet asioihin. Jokainen talo on varustettu erillisellä alustalla katolla, pöydällä ja tuoleilla. On myös kaksi suurta taloa, jotka on suunniteltu 8 kahden makuuhuoneen numeroon, jotka on rakennettu kahdelle tasolle.

  Economy-luokat sisältävät paikan päällä sijaitsevien mukavuuksien käyttö. Ne ovat kesällä. Vuonna makuuhuone, yöpöydät, jääkaappi. Kaikki mukavuudet sijaitsevat alueella, 50 metrin päässä.

  Duplex-numerot. Pohjakerros - Tilava huone, sohva, jääkaappi, TV, wc, wc, kylpyamme, kylpyamme, suihku lava). Toinen kerros - 1- tai 2 vuodepaikkaa.

  Virkistyskeskuksen vieraille tilava keittiö on erityisesti varustettu, jossa voit kokata ruokaa sekä ruokailuhuone, jossa on T-tech-powered.

  Eläimet virkistyskeskuksen alueella ovat kiellettyjä. Alue ympäri vuorokauden on videovalvonta ja suoja.

  Tietoa on saatavilla puhelimessa tai sähköpostitse. On ennakkomaksu, jonka määrä on yhtä suuri kuin asuinpäivän hinta. Elämän kustannukset sekä muut ehdot olisi määriteltävä virkistyskeskuksen sivustolla osoitteessa

  Aiheeseen liittyvät julkaisut.

  Hotellit keskustassa Izhevsk, Hotellit lähellä kohdetta: Kaupungin keskusta
  Pension Allyur

  Hotel Pension Allure Arkhyze All information Sijainti kaupungin hotellien kartalla, hotellipalvelut Pension Allur, huonevaraus ilman maksua.

  Kohta

  Viimeiset mielenkiintoiset osat sivustolla.

  • Mielenkiintoista
  • Uutuudet
  • Usein katsotaan
  • Suosittu

  Aristocrat Boutique Hotel

  Aristos Boutique Hotel tarjoaa 4 tähden majoitusta Admiralteysky-alueella. Hotellissa on 12 äänieristettyä huonetta, joissa on moderni

  Ranta hotellit kohteessa Abu Dhabi

  Aristocrat Boutique Hotel 4, Petrograd District

  Vertaa kaikki tarjoukset ja varaa Hotel Aristocrat Boutique Hotel Pietari Pietari parhaaseen hintaan KAYAK. Huoneita vuodesta 1936.

  Aristocrat Boutique Hotel, Pietari, Spe, Venäjä - Vertaile hintoja

  ArtPets, Pietari, Venäjä

  Taide Apartment Mataphers Huoneistojen sijainnin ansiosta 400 metrin päässä Admiralteyskayan metroasemalta, talvipalatsi lähempänä.

  Hotelli

  Boutique taiteen esineet portugalilaisessa outbackissa

  Kuvaus ja arvostelut, Art Boutique Hotel Pefkochori Varaa Hotel Palkidik Colorsandra, Pefkohori, Boutique, Kreikka

  Ideat
  Tours Venäjälle Yoshkar-Ola ᐉ, hinnat kuponkeja lennolla kaikista matkanjärjestäjiltä 2021

  10 parasta Beach lomat Italiasta 2020, jossa menen

  Suotuisat matkat Venäjälle Yoshcarolista lennolla 2021 vuotta sitten tarjoukset kaikista matkanjärjestäjistä. Haku ja valikoima tositteita ja virkistys verkossa, ja eri virtavaihtoehtoja, aamiaisella tai aterioilla all inclusive.

  Varausjärjestelmä Academservice - Varaukset hotellit ja hotellit verkossa

  HOTELLI. OM Arthow Arthouse huoneita, hotelli, Pietari, Venäjä

  Hotellin kuvaus Art House Zvenigorod, Valokuvat ja arvostelut. Varaa hotelli Art House, Instant Vahvistus sähköpostiin.

  Arvostelut hotellin meri Semidvoreier (Crimea). 24 Asiakkaiden arvostelut Lipun virallinen verkkosivusto. Vai niin.

  SA Creu Nova Art Hotel Spa, Campos

  Anna Nova Art Gallery Pietarin galleria Anna Nova, joka avattiin vuonna 2005 tänään on yksi nykytaiteen alalla työskentelevistä Venäjän gallerioista. Galleria on tarkoituksella edistää nykyaikaista taidetta, edustaa ja myy eri taiteilijoiden eri taiteilijoiden teoksia maanalaisista mestareista todellisesta taiteesta. Galleria Alkuperäisten innovatiivisten hankkeiden aloittaminen viittaa XXI-luvun taideteoksiin, avaamalla laaja yleisön pääsy nykyaikaisen Artemirin uusimpiin saavutuksiin. Solo-projekteissa ja teemakohtaiset ryhmäkumppanit galleriataiteilijoiden, koko lajikkeiden ja taideteollisuuden maalauksen, grafiikan, veistoksen, esineiden, laitteiden, videoarteen, esityksistä jne. Suuren mittakaavan kompleksin asennuksista on tullut eräänlainen kohokohta ja Anna Nova-gallerian käyntikortti. Gallerian taiteellinen ohjelma on pohjimmiltaan yhdistetty vapaus ja joustavuus nykytaiteen tyypillisistä luovista käsitteistä ja muodoista, joilla on tiukkoja selkeästi muotoiltuja kriteerejä luovien hankkeiden lähestymistapaan ja laatuun. Galleria työskentelee aktiivisesti kansainvälisillä taidemarkkinoilla, joka osallistuu merkittävään venäläiseen, eurooppalaiseen ja aasialaisiin nykytaiteen messuihin. Tuloksena oli huomattava läsnäolo gallerian taiteilijoiden maailman taiteen tilaa. Toteutettu liiketoimintamalliksi ja taiteilijoiden tueksi Anna Nova-galleria kiinnittää erityistä huomiota koulutustyöhön, mikä edistää uusimman taiteen yleisön parempaa ymmärrystä. Gallerian seinissä koulutusohjelmat ovat pyöreitä pöytiä ja luentoja nykytaiteen, kansallisten ja kansainvälisten suuntausten analysoinnista, tärkeistä näkökohdista Arterin toiminnasta. Toinen tärkeä esineitä Anna Nova näkee taiteilijan yhteisön muodostumisessa, taiteen ja yhteiskunnan dynaamisten suhteiden kehittämisen, yleisön, kuraattoreiden, taiteilijoiden ja keräilijöiden tuottavuuden rakentamista. Keräilijöiden galleria tarjoaa monipuolista tukea nykytaiteen yksityisten ja yrityskokoelmien valmistelussa konsultoinnista kokouksen rakentamisen esteettisistä ja taloudellisista periaatteista maalausten valitsemiseksi, sopusoitavaksi tiettyihin sisätiloihin.

  UTRISH Arts Sport Sorbor

  Guest House Art Hotel Anapa, Kuva, Kuvaus, Virallinen verkkosivusto 2021 Arthotel Guest House sijaitsee Anapa-keskustassa. Kävelymatkan päässä ja hiekkarannasta ja pikkukivi rannat ovat 1020 minuuttia. 10 minuutin kävelymatkan päässä markkinoista, keskeinen huvipuisto, rengas, teatteri aukio. Yhdysvaltain vieressä päivittäistavarakauppa ja apteekki. Meidän monimutkainen on alkanut toimintaansa toukokuussa 2010. Me välitämme, että kaikki vieraat tuntevat kotimme ja yhdistävät menestyksekkäästi Euroopan palvelun Venäjän vieraanvaraisuuden kanssa.

  Hotel Angel St. Petersburg Hinnat 2021, arvosteluja, valokuvia

  Grand Alennukset, kun varaat hotellit verkossa Brownia, Italia. Aina käytettävissä olevat huoneet ja edulliset hinnat. Tutustu vieraille ja valitse sopivin hotelli.

  Hotel Angel St. Petersburg - Hinnat 2021, arvosteluja, valokuvia

  Hotel Art Hotel Astrakhan Kuvaus, Hinnat Multi

  Vertaa kaikkia tarjouksia ja varaa hotelli Art Hotel Astrakhan Astrakhan alueella parhaaseen hintaan kajak. Huoneet alkaen 2525.

  Hotelli koirille Moskovassa. Zoogostitsi 700 ruplaa.

  Uima-allas. Hotel Les Art Resort. Sisäisen matkailun ja virkistyskeskus

  Lähi-Moskovan alueella sijaitseva Forest Art Resort sijaitsee 50 metrin allas. Yksityiskohtaiset tiedot uima-altaalla Hotel Forest Art Resortin virallisella verkkosivustolla.

  Arthotel, OOO, Bryansk Inn 3254509397 Tiedot, oikeudellinen osoite, PPC, OGRN, hintajärjestelmä, verkkosivusto, sähköposti, puhelin SIFIS.RU

  TIN 3254509397, OGRN 1103256006512, 241004, Bryanskin alue, City Bryansk, Moscow PROSPECKUS, Talo 158, Artamonov Dmitry Yuryevich

  Peter Rideissa vain rakkaus
  Hotelli

  Artotel Chulkovo Slub 4 Moskovan alue Kuvaus, Hinnat Multi

  Chulkovo Slub 4, Venäjä, Moskovan alue, hinnat 2021, Valokuvat ja arvostelut. Tarkista matkailijoiden kustannukset 7 499 6816108, virastot 7 495 0090091

  . . Vuokraa kokoushuoneet Etsi Hall
@@@ :.

  Demetra Art Hotel Stayforlong

  Hotel Demetra Art Hotel St. Petersburg virallinen sivusto, arvosteluja, hinta päivässä. Demetra Art Hotel St. Petersburg Osoite kartalla, Puhelin, yhteystiedot, Online varaus

  Art Hotel, Perm, Venäjä

  Etsi kiertue Hotel Arts Dyagilev 3 Moskovasta kaikissa matkanjärjestäjiä. Retket Hotel Arts Dyagilev hinnat. Perm Venäjä Hotellit

  Hotel Art Hotel Gold, hotellit Venäjä, Sverdlovsk Oblast, Ekaterinburg Hinnat, Kuvaus, arvostelut, Kuvat. Tophotels Information Arvosana hotelleja, jotka perustuvat nähtävyyksiin turistiliiketoiminta-asiantuntijoiden ja matkailun arvosteluihin.

  Kohta

  Suosittu

  Art Hotel

  Hotel Artotelin viralliset hinnat vuodelle 2019

  Etsi kiertueelle Art Hotel Koktebel Apartments Ei kategoriasta Moskovasta kaikissa matkanjärjestäjät. Retket Art Hotel Koktebel Apartments Hinnat. Hotellit Koktebel Feodosia Venäjä

  Hotel Art Hostel Tolstoy, Kaliningrad - varaus työnne. U.

  Art Hotellit Kaliningrad

  Hotel Art Hostel Tolstoy, Kaliningrad. Kuvaus Hotel Art Hostel Tolstoy, valokuvatilat, majoitusolosuhteet, kustannukset. Vapaa varaus virallisella verkkosivustolla Vashotel. U soittamalla 74996538073.

  Varausjärjestelmä Academservice - Varaukset hotellit ja hotellit verkossa

  Artel Karaskovo, Karkovo, Venäjä

  Maaseutu Karaskovo, Maloyaroslavetsky Hinnat, valokuvat, kuvaus vuokrattavataksesi maalaistalo, varaus. Kalugan alueen virkistyskeskus

  Ravintola Puutarha Metro Sokol Moscow Kuva, arvostelut, osoite, Posted

  Ravintolapuutarha metrolla. Valikossa eurooppalaiset keittiöt, pastaa, nyytit, venäläiset keittiöt. Middle Check 15002500 ruplaa. Työaika PNVS 7002300. Muu pysäköinti, aamiainen, Business Owl, Wi-Fi, juhlatilat. Poshadorosin paikan päällä voit varata pöydän, jätä arvostelu, selvittää osoite ja katso kartta

  Kayo Coco, Kuuba - 2021. Arvostelut, Vihjeitä ja hintoja

  Art Hotel Che Art Hotel Che Moscow VENÄJÄ Varaus Valokuva Huoneiden hinnat 2021

  Art Hotel Che Moscow on testihotelli. 3 tähden hotelli Che on 2 km: n päässä Moskovan keskustasta ja tarjoaa 24 tunnin vartiointi, 24h-vastaanotto ja siirrot

  Intourist Kolomna Hotel Intourist Kolomenskoe Hotel Valokuvat, Videot ja arvostelut

  Hotel Yhteystiedot Otel De Art 13 na Kolomenskoy Hotel de Art 13 on Kolomenskaya tarjoaa vierailijoille kaikki yhteystiedot, kuten puhelinnumerot, faksi, sähköposti ja postiosoite. Otel de Art 13 na Kolomenskoy Moscow City Moskova Venäjä

  Parhaat hotellit Turkissa | Top-10-luokitus vuonna 2019

  Arthotel Contiff 3, Pietari

  Artotel Convives 3, Pietari, sijainti lähellä metroasemaa Nevsky Prospect. Kuvaus Artotel contiiffs, valokuvatilat, majoitusolosuhteet, kustannukset. Vapaa varaus virallisella verkkosivustolla Vashothers.com puhelimitse 800 5000533.

  Käytämme evästeitä
  Käytämme evästeitä varmistaaksemme, että annamme sinulle parhaan kokemuksen verkkosivuillamme. Käyttämällä verkkosivustoa hyväksyt evästeiden käytöstä.
  Salli evästeet.