Mienemoimalla sopeutumiseen liittyvät vaikeudet mahdollistavat asuinpaikan tarjoaman erityispäivän oleskeluohjelman "Idylliya. Fili. Se on tarkoitettu vanhuksille, jotka säilyivät itsenäisen palvelun ja aktiivisen liikkeen kyvyn ja ratkaisee tärkeimmät psykologiset ongelmat - terävä viestinnän alijäämä. Ohjelmaan kuuluu erilaisia ​​toimintoja luovaan toimintaan ja ylläpitää aktiivista elämäntapaa sekä kotitalous-, lääketieteellisiä palveluja ja viisi volyymin ravitsemusta.

Ikääntyneen henkilön sukulaisille - Tämä on mahdollisuus vapaasti olla aikaa päivän aikana, työskennellä ja rentoutua, huolimatta vanhemman syntymän turvallisuuden ja emotionaalisen hyvinvoinnin. On vakuuttunut siitä, että he ovat antaneet heille kunnolliset olosuhteet: mukava oleskelu, ammattimainen hoito, miellyttävä viestintä, mielenkiintoinen ja terve vapaa.

Päivän oleskeluohjelmassa voit saada sekä psykologisen purkamisen, niin tarpeelliseksi kaikille perheenjäsenille, joissa on henkilö, jolla on kognitiivisia häiriöitä. Vanhemmat ihmiset, jotka auttavat parantamaan elämänlaatua, tekevät uusia tuttavuuksia, löytää oppitunti suihkussa, ja ehkä löytää uuden kodin.

Kotitalouspalvelut - ilmaston tarjoaminen päivittäiseen oleskeluun fyysiseen hyvinvointiin, kulttuuri- ja viihde- ja vapaa-ajan tapahtumiin - tarjoavat vuodevaatteet ja kylpyhuoneet huoneessa ja julkisissa päivittäisessä puhdistuksessa Tilat - Puhtaushygieenisten standardien ja palontorjuntavaatimusten asuntotilojen noudattaminen

Virtalähde - viiden määrän ateriat erityisesti suunnitellulla valikossa - Astian, ruokavalion ja virtalähdetilan ravitsemuksellisen arvon vaatimusten noudattaminen - terveys- ja epidemiologisen turvallisuuden tarjoaminen - auttavat aterioita

Lääketieteelliset palvelut - Lääkärin, antropometrian ensisijainen tarkastus - Ensisijaisen terveydenhuollon tarjoaminen: päivittäinen tarkastus, verenpaineen säätö, pulssi, termometria, verensokeritason hallinta - huumeiden vastaanottamien hallinta Nimityslääkärille

Kävelyn päivittäiset harjoitukset Wellnessin, sosiaalisten, koulutus- ja viihdetapahtumien järjestäminen - Kulttuuritapahtumien järjestäminen oleskelun ulkopuolella - Kirjojen, aikakauslehtien, lautapeleiden tarjoaminen - tarvittavien materiaalien tarjoaminen organisaatiolle Creative Closes ja Master Classes - Lisävarastojen valinta ja kiinnostus toiminnan ylläpitämiseksi ja kehittämiseksi

Jokaisella elämässä on tarina. Jokainen henkilö on ainutlaatuinen. Idyliyassa ymmärrämme tämän ja haluat kuulla tarinasi, löytää keinoja tukea sinua.

Laske sijoittelun kustannukset

Elämän kustannukset lasketaan erikseen, koska se riippuu asukkaan terveydestä ja tarjotun palvelujen luettelosta. Soita meille Nizhiyi Jätä yhteystietosi alla olevaan lomakkeeseen, ja soitamme sinut takaisin päivän aikana

  • Puhelin: +7 (964) 927-92-70
  • Sähköposti: 79649279270ya. u
  • aukioloajat: ympäri vuorokauden
  • Virallinen sivusto: Dnevniki-Pamyati. om

Ilmoita virhe

Hintaan sisältyy: majoitus, 3 ateriabuffet, rannalla (aurinkotuoleja ja sateenvarjoja), tenniskentän ja urheiluvälineiden käyttö.

Lisäasetukset (paikan päällä): Resort Collection - noin 30 ruplaa. henkilön yhdistyksen kanssa; Matkavakuutus - 250 ruplaa. per henkilö; Lapsi 2-5 vuotta ilman paikan pakollista maksua (kaikissa kategorioissa) - 800 ruplaa. Muista maksetaan (asettamalla lennolle talon) siirto (varaus - 100 ruplaa):

Mikä meistä ei halua nukkua makeasti? Rentoudu lämpimässä sängyssä, liota heräämisen jälkeen ja tuntuu, että lopulta nukkui ja täynnä voimaa. Mutta miten olla se, että joku ei tule, usein keskeytyy, mutta se ei ole lainkaan? Erityisesti akuutti tämä ongelma syntyy vanhusten edessä, jolla ei ole aikaa päivän takia.

Voit selviytyä unettomuudesta, ensin sinun täytyy yrittää määrittää luonteensa. Jos syy oli somaattisia sairauksia, sinun on ensin yritettävä poistaa ne. Mutta useimmiten kohtaamme psykologisia ongelmia, joita testataan unettomuudelle, koska asiantuntijoita kutsutaan unettomiksi. Insomnian psykologiset syyt ovat useimmiten emotionaaliset ylijännitteet, negatiiviset ajatukset ja kokemukset, häiritsevät valtiot, pelot, stressi ja masennus.

Vanhemmilla ihmisillä on omat erityiset syyt unettomiin öisille: ne keskittyvät negatiivisiin ajatuksiin ja ovat usein yliarvioineet ajatuksia siitä, kuinka paljon unta pitäisi kestää. Fyysinen aktiivisuus pienenee, joten keho tarvitsee vähemmän aikaa palauttaa voimia. Monet "napata" nukkumaan iltapäivällä ottamatta huomioon ikä-ominaisuuksia.

Päiväkirja kannattaa kirjoittaa kaiken, mikä tapahtuu sinulle iltapäivällä: kuinka monta heräsin, oliko he aktiivisia, nukkui, jos olit kyllästynyt illalla, katsoitko televisiota, ovatko ne Näin vahvaa teetä, kahvia illalla, mitä luulit ennen nukkumaanmenoa. 3-4 päivän kuluttua päiväkirja puhuu unihäiriöiden syistä, jotka voidaan sulkea pois, ja osoittaa ne, joiden yli on kannattavaa.

Poistetaan unettomuuden syyt auttavat nukkumaan hygieniaa. Nämä ovat melko yksinkertaisia ​​sääntöjä, jotka ovat perehtyneet kaikille lapsuudesta lähtien, mutta monet heistä laiminlyönti:

- Älä katso televisiota ja gadgeteja yöllä - sininen taustavalo gadgeteista hajoaa melatoniinin, nukkumishormonin tuotannon;

Schukinsky-instituutin opiskelija, hän esitteli WakhtaNangov-kohtausta lintuna opettajansa pelissä, professori Vladimir Ivanov "kissa saappaat". Tänään lahjakas nuori näyttelijä pelaa Rimas Tuminas, Angelica Holina, Vladimir Ivanov, Alexander Koruchekova, Silvia Purcaret, JOZUA Rözing, Leila Abu Al-Kishk, Catherine Simonova et ai.

Aiheeseen liittyvät julkaisut.

10 parasta hotellia Charm El Sheikh lepotilassa 2021
Docklands Aparthotel StayforLong.

Aparthotel Docklands 4 Loft Style Vasilyevskin saarella. Huoneistot näkymät Nevan ja Pietarin suomalaisen lahden tai kaupunkimaisemien vedelle. Huoneistohotelli sijaitsee 2.1 km Stadium Gazprom Arena ja Siburin areenan monitoiminen kompleksi. Loftkvartal Docklandsin ikkunoista näkyy paitsi kaupungin tärkein stadion, mutta myös Euroopan Lakhta Centerin korkein rakennus, 462 metriä korkea. Lähellä kompleksia on metroasema Primorskaya, joka mahdollistaa lyhyen aikaa olla kaupungin sydämessä. Pulkovo-lentokenttä on 30 minuutin ajomatkan päässä. Asiakkaat voivat nauttia ilmaisen WiFi-verkon ja täysin varustetun keittiön. On oma kylpyhuone, jossa on hiustenkuivaaja, pesukone ja ilmainen wc-vuori. Kompleksin alue on maisemoitu ja varustettu vartioitu pysäköinti, leikkipaikka ja virkistysalue. Hotellin ensimmäisessä kerroksessa on ravintola My. Estie, joka tukee Loftkvartalin muotoisia ja tunnelmia. Vieraamme on tilausmahdollisuus ravintolasta huoneessa. Hotellissa on myös 24h-hypermarket-nauha kävelymatkan päässä Aparthotelista. Vastaanotto on avoinna ympäri vuorokauden vieraillemme mukavuutta.

Kreikan Pride Beach Villa, Furka, Kreikka
Häät

Häät linnassa on aina kaunis ja romanttinen tarina.

Kohta

Viimeiset mielenkiintoiset osat sivustolla.

  • Mielenkiintoista
  • Uutuudet
  • Usein katsotaan
  • Suosittu

Hotel Dom Dehtereva Pietariin 1228 ruplaa.

Hotel House Dehtereva St. Petersburg on 3 tähden hotelli. Isakiyevskaya Square sijaitsee 1,1 km päässä Dehterevan talosta ja Subway Sennaya -aukiolta 150 metrin päässä hotellista. Lisää mukavuutta, vieraat

Hotelli Airport Emelyanovo, Emelyanovo

Keskustele yksityisen hoitokodin kanssa Leningradin alueella

Odessa Villa Goodissa yksityinen hoitotyö tarjoaa korkeat mukavuudet, laadukkaat lääketieteelliset palvelut ja integroitu hoito vanhemmille ihmisille.

Eläkkeet vanhuksille Lugansk - Rakasteiden hoito

Parkotel Ershovo.

Hotellit ja majoitus Vladimir alue. Majoitus Vladimirin alue. Erikoistarjoukset, alennukset, taukoja ja lomia Vladimirin alueella

Hotellin ihanteellinen Moskova - Mini-hotelli Moskovan keskustassa M. Kiina-City Virallinen verkkosivusto.

Guest House Grand House Chang Tee Hotel, Tokion hinnat. Guest House Grand House Chang Tee Hotel

Guest House Grand House, Anapa Lue objektiiviset arvostelut ja katso kuvia todellisista matkailijoista. Tarkista sijainti sekä löytää tulevat ravintolat ja nähtävyydet interaktiivisella TripAdvisor-kortilla. Vertaile hintoja ja valitse parasta erikoistarjousta vierailustasi.

10 parasta hotellia Charm El Sheikh lepotilassa 2021
VisiZevo: Hotellit, joissa Uima-allas, yksityinen ranta, lähempänä merta

Arviot Hotel Sezheng House of Artist, Solnechnogorsk District

Talot, mökit Peelipset. Talo taiteilija kuiskaus pilpiossa. Kuvaus, valokuvia, hinnat, palvelut, yhteystiedot, kartta, arvostelut, GPS.

Creativity Writers Peredelkino

Moskovan musiikkia

Moscow International House of Music Poster, Site, Halls, Konsertit, Cash Rekisteröidy, Hotellit lähellä kohdetta Valokuvaa, Videosta, Kuinka saada julkisen liikenteen ja taksit.

Talo puulla

Guest House talo puussa, gurzuf, ul. Sanatorium 171.

Läheisyys luontoon, yksityisyyteen ja parhaimpiin näkymiin terassilla

Missä on parempi valita hotelli Roomassa?

Tsarsky Forest Pokrovsky arvostelut ja valokuvat TripAdvisor

Parkotel Tsarsky Forest In Pokrovsky VENÄJÄ Kuva huoneista, kuvaukset ja arvostelut vierailijoista.

Sanatoriot, lennolla olevat talot ja lomamökit lähiössä

Sanatorium Blue River Zvenigorod, Keskitason hinta segmentti, rentouttava lepo, kylpylä ja kosmetiikka, elpyminen aikuisille, seminaareille ja konferensseille, yritysten vapaa-aika, sauna, uima-allas. Suora varaus puhelimitse 8 495 6642366

Uusi vuosi Karjalassa! Mökit ystävällinen yritys

Mustanmeren kausi avautuu kesäkuussa, mikä on loma matkailijoita

Mustanmeren virkistyskeskus on loistava majoitus loma- tai viikonloppuisin. Virkistyskeskukset Mustanmeren kesällä 2021 voit varata TVIL.RU: lla. Voit myös vuokrata erillisen talon viikonloppupäivällä. Kaikki mainokset sisältävät yksityiskohtaisen kuvauksen, valokuvia ja arvosteluja

Miten päästä Rostov-on-Donin rautatieasemalta lentokentälle ja takaisin?

Arquivos Cartoon Shower 2020 Julkaisupäivä Venäjällä Hotelli Vilamar Copacabana

Grand alennukset, kun varaat hotellit verkossa päivämäärän, Japani. Aina käytettävissä olevat huoneet ja edulliset hinnat. Tutustu vieraille ja valitse sopivin hotelli.

Albanian Star 4 * (Albania, Durres)

Mökki Hotel Stepanovo

Parkotelin luettelo Golden Coast ja luettelo mökeistä, jotka on esitetty tietokannasta päivittäiselle vuokralle. Tule paikan päällä

Hotellit kohteessa Divnorsky, Parhaat hotellit Divnomorsk
Perhehotellit Belek

Kypros Visizevo

Comfort and Comfort tarjoaa hotellin talon 4. Sijaitsee Välimeren alueella Kyproksen saarella. Hiljainen, tyylikäs Dome kuvastaa majesteettista 70 vuoden historiaa.

Guest House Valentina-2 (Visizevo) Hinnat 2021, Virallinen verkkosivusto, Valokuvat, arvostelut

Daryal Guest House. Punainen Polyana, Resort. Hinnat 2021.

Ohm House Guest House sijaitsee Krasnaya Polyanan kylän sydämessä, lähellä Punaisen Polyanin hiihtokeskuksen ja monimutkaisen hyppäämisen venäläisten dioja. Ryhmät Hiihtokeskus Estosadaan ja Sunny Center

Yritys Anapa - 13 Neuvostoliitossa

Maahotelli, loma-asunto tai lennolle talo Moskovan alueella. Valitse Mökit Babindvore

Guest Houses of Moskovan alue Yhteydet, arvosteluja, puhelinnumerot, parhaat hinnat, alennukset. Sivusto sisältää kaikki Moskovan alueen vieraat talot.

Ruusujen huvila, Krasnodar, Venäjä

Ruusujen huvila, Krasnodar, Venäjä

Konstantinopol Guest House, Visizevo, ul. Ruusut 5 Virallinen osoite sivuston idisuda.ru, varaus ilman välittäjiä, suoraan, hintavertailu 2021, kaikki kuvat, uudet arvostelut.

Hotel Pepper House in St. Petersburg Täysi tietoa Valokuva hotellin sijainti kartalla, kaikki palvelut Persersin talo, huonevarauskomitea 0.

Kohta

Suosittu

Hotellit Pier Mail

Hostelli kotona Moskovassa 2019

Hotel Domotel Sokol sijaitsee kaupungissa Falcon, 6 km: n päässä Spartak-stadionista, 7 km Dynamo VTB -stadionista ja 10 km Bolshoi-teatterista.

Top 10 hotellia kohteessa: Abhhazia, virkistys lasten kanssa Arvostelut 2021 [arvostelu]

Domotel Sokol, Moskova, Venäjä

Hotel Domotel Sokol sijaitsee kaupungissa Falcon, 6 km: n päässä Spartak-stadionista, 7 km Dynamo VTB -stadionista ja 10 km Bolshoi-teatterista.

Rakentaminen lähellä Pulkovo - 2027

Puhelin, osoite ja Kartta Green Hotel Peterhof

Khabarovsk, ul. Station, 2, 74212 568855, Hotel Complex Erofey

DOMOTEL VOLGAVOLGA. Kaupunkipaikan hotellit, ravintolat, arkkitehtuuri, luostarit, kirkot ja monumentit, lepo ja retket Ples.

Matkustaminen Venäjän kultaisen renkaan kaupunkien ympärillä 2008 En voinut sulkea sitä, en voinut päästä Ivanovolle ja nähdä kuvia elokuvastamme saastuin ja päätti hieman

Hotel Rostov Rostov-On-Don Buddenovskyllä. Kuvaus, osoite, sijainti kaupungin kartalla, historia, kuva. Arvostelut

Työpaikat toimivat Pietarissa ja Leningradin alueella

St. Petersburg Dompartalcionate Veterans of Science Ras Pietarissa Pavlovskoe Highway Pushkin, 93 puhelimet, osoitteet, arvostelut, aukioloajat. Yli 100 yritystä Luoteis-Federal Districtissa eläke- ja Sanatorion luokka.

Primorsky, Varaa hotelli Primorsky, 2021 Hinnat Primorsky hotellit

47000078.

Eläkkeet työvoiman veteraanit Tieteen veteraanien doompaatti Kuvaus, tilat, kustannukset, aikataulu päivä ja arvostelut Domprestarelelelelh12.ru.

Kurganinsky Domininnat vanhuksille ja vammaisille

Krasnodarin sosiaalipalvelujen julkisen talouden laitos

Lapsen talojen arkisto

Samara-alueen sosiaaliturvalaitosten työntekijöiden edistämisestä Samara-alueen kuvernöörin määrä, joka on päivätty 21. maaliskuuta 2016 144R

Parhaat perheomisteiset hotellit kohteessa Moskova - Best Family Hotel Moskovan alueella

Guest House Urtitage, St. Petersburg Hinnat, arvostelut, varaa verkossa

Talo Hermitage Pietari, joka sijaitsee 850 metrin päässä tärkeimmän Admiraltyn rakennuksesta ja 1.6 km kesäpihasta, Hermitage Apartments Apartment Pysyvät valoisissa huoneissa.

Käytämme evästeitä
Käytämme evästeitä varmistaaksemme, että annamme sinulle parhaan kokemuksen verkkosivuillamme. Käyttämällä verkkosivustoa hyväksyt evästeiden käytöstä.
Salli evästeet.