Lyudmila Guseva 43 vuotta vanha. Hän kasvoi orpokodissa ja siirtyi sitten vanhusten sisältöön, koska hänen valtionsa ei tarjonnut valtionsa, kuten monet muut orpoja.

Lyudmila on henkisessä kehityksessä, minkä vuoksi hän oli vammautunut, mutta hän oli itse asiassa ja laillisesti kykenevä henkilö. Hänellä on ystäviä, heidän valokuvissaan sosiaalisissa verkostoissa Lyudmila, yhdessä heidän kanssaan, juhlii joulua, auttaa valmistautumaan lomalle, laittaa pöydälle juuri valmistettu salaatti.

Sen historia on tullut tiedossa lauantaina 17. lokakuuta, jolloin videoviesti ilmestyi verkkoon, joka Ludmila tallensi. Se on se, että naiset UKTUS-eläkkeessä vanhuksille ja vammaisille (Yekaterinburgin valtion laitos) väkisin sterilointiin.

"Lääkäri lähestyi minua ja sanoo:" Sinulla on toiminta ". Sanon, että en vahingoita mitään. Jo sitten tytöt sanoivat, että se oli. Olin peloissaan, ikään kuin tulisin tuleen! Kukaan ei kerro mitään, mitä se on. Aloin kieltäytyä, ja minut lähetettiin Chief Doctor.

Aloin kysyä, miksi tarvitsen toimintaa, jos mitään ei satu? Hän alkoi selittää, mitä se on. Huusin minulle: Jos et halua tehdä sitä, menet toiseen lennolle - psykologian!

Hän kysyy: Haluatko synnyttää? Sanon, etten halua, minulla ei ole nuori mies, en ole valmis. Mutta jos kokous, niin ehkä jotain muuttuu.

Sitten paine alkoi: jos synnytät sinne, missä menet lapsen kanssa?! Ja täällä lapsesi ei tarvita. Otat sen pois! Ja siksi emme saa synnyttää ja tehdä sterilointia. "

Lyudmila ei pelännyt julistaa sitä, piilottamatta hänen nimensä ja kasvojaan, vaikka hän oli jo vieraillut venäläisellä psykologisella lennolla. Tärkeintä on, että hän onnistui menemään sinne. Henkilöiden mukaan, jotka tietävät kantojen palloa, se on usein vaikeampaa kuin vankilassa.

Journalist Andrei Kazantsevan mukaan "Jekaterinburg" -valaisimesta ", joka oli ensimmäinen julkaisu videon, Guseva tällä hetkellä kaikki on kunnossa.

"Mutta tämä Historia ei vain hänestä. Puhuimme kuusi naista, joiden kanssa jotain vastaavaa tapahtui. Ja kaikki heistä yli kymmenen ", Kazan sanoo. Jotkut näistä ihmisistä ovat jo lähteneet lennolle kotiin, muut pysyvät siellä.

Maaliskuussa 2020, yksi UKTUS-eläkkeen entisistä asukkaista kuoli sairaalassa. Hän oli vain 30-vuotias. Kesällä 2019 iloinen tapahtuma tapahtui lennolleessa - he juhlivat häät. He yrittivät tehdä kaiken korkeimmalla luokalla: valkoinen mekko, onnellinen hymy - kaikki tämä on kuvissa.

Sterilointi pysyi steriloinnin takana, jonka kautta hän joutui myös käymään lääkäreiden neuvoja. Mutta kaikki kirurgiset toimenpiteet kuljettavat aina komplikaatioita, terveysvaaraa ja jopa elämää.

"Hän kärsi paljon vatsasta ennen kuolemaansa", linnoitukset kirjoittavat, jotka asuivat samassa eläkessä.

Aiheeseen liittyvät julkaisut

Hotel Guest House Urtitage, Pietari. Varaus, arvostelut, kuvat - Tourist.ru
Hotel Apartments House Hermitage B. Venäjän hermitage-alueet Kuvaus, Ulkomaiset hinnat

Hermitage Apartments Apartments tarjoaa valoisia huoneita lähellä Venäjän museota. Rakennus on rakennettu vuonna 1940, kun taas uudisti

Fairytale Hotelli metsässä - Arvostele Istra Holiday, TrouSto, Venäjä - TripAdvisor
Fairytale Hotel Forest Review Tietoa I Istra Holiday, TrouSto, Venäjä TripAdvisor

Cosmos Collection Izumrudny Les Hotel Hotelli kohteessa Forest Review Travelers, Kuvat ja parhaat tarjoukset kohteesta Cosmos Collection Izumrudny Les Hotel hotellitarjoukset.

Kohta

Viimeiset mielenkiintoiset osat sivustolla.

  • Mielenkiintoista
  • Uutuudet
  • Usein näkyvissä
  • Suosittu

Taksilla lomalla lähiöissä kiinteillä hinnoilla. Logitaxi 84994040839

Vaihda tilannetta, pysymään raitissa ilmassa, ota tauko jokapäiväisestä rutiinista, harjoittaa terveyttäsi, käydä kiinnostavilla paikoilla. Tämä on lepoaikojen edut maassa Parkotel. Voit valita lomamökin makusi ja lompakkosi.

Hotellit Vladivostok keskustassa, samoin kuin halvat hotellit

Film Zombiend Starky Shot USA, 2019 Katso Online Atallano

Omistajan katsaus Mazda 3 1G Travel. Niin. Osto tapahtui sekä auton uusimiseen. Lokakuun 2013 lain tarkistusten ansiosta on mahdollista tehdä tämä maan alueella ja jossa omistaja on rekisteröity. Auton rekisteröintiä, huoltoa ja tarkastusta varten ennen kaukana Darling Day. Mekaaniset johtopäätökset, H

Hotelli Pilgrims Pietarissa PS Cathedralista

Hotelli Pietarissa Pietarissa avaa ovensa kaikille, jotka haluavat olla halpoja yksi maailman kauneimmista kaupungeista.

Kayo Coco, Kuuba - 2021. Arvostelut, Vihjeitä ja hintoja

Hoitotyö Pyatigorsk valintakriteereissä

Vanhusten kodin valinnassa on välttämätöntä keskittyä palautetta laitoksesta, suhteellinen lausunto itsessään, tarvittavat lisenssit työntekijöiden lääketieteelliselle ja pätevyydelle. Käy hotellihuoneessamme Pyatigorskissa ja varmista, että palvelut retkellä.

Sairaskoti ???? Hyvä Pyatigorsk: valintaperusteet
Rakentaminen lähellä Pulkovo - 2027

Hoitotyön investointihankkeen rakentaminen

Okek yhdessä Suomen kumppaneiden kanssa on alkanut toteuttaa investointihankkeen nykyaikaisen eläkkeen rakentamiseksi vanhuksille Leningradin alueella

Art-Volzhskiy.

Home Hotel Kamergersky Pereulok Home Hotel Moskova Moscow Moskova Moskova

Kaikki tämä ei ole hankala, kannattava liiketoiminta

Hotellit Dombae Port

Hotel MinioteTel Elbrus in Dombai Täydelliset tiedot Valokuvat Sijainti kaupungin kartalla, hotellipalvelut Elbrus, huonevarauskomissio 0.

Milloin lomakausi alkaa Archo-Osipovka?

Talo kylässä ensimmäistä kertaa 10 vuoden aikana on muuttanut pakkausta

Nykyiset tiedot talosta kylässä, kiinteistössä ja hinnalla, majoituskategoriat ja online-varaukset.

Hienennetty ja alkuperäinen epätavallinen Dominikaaninen tasavalta Hotellit. GodomominicanRepublic. Om.

Adult Dominikaaninen hotelli Etsi Traveler arvostelut 191633, Tavoitteet ja aikuiset hotellit kohteessa Dominikaaninen tasavalta, jossa on korkeimmat arvostelut TripAdvisor.

Dominikaaninen tasavalta, Punta Cana: Kuva, hotelli kartta, rannat, video, Punta Cana on maailman kartta. - Webmandry. Om.

Happy-asiakkaat Hotelli Domodedovo Moskova, Venäjä Valuuttakurssit

Aparthotel Domodedovo sijaitsee Domodedovo, MKP. Ilmailu, ul. Kuu, d. 22A. Yhteyspuhelimet. Huoneen hinta 3 780 ruplaa. Palvelut WiFi, Pysäköinti, Polkupyöränvuokraus, Internet, Kauneus kampaajat, Pesula, Tallelokero, Ostokset, Souvenir Store, Huonepalvelu, Ympärivuorokautinen vastaanotto, Puutarha, Terassi, Savuttomia huoneita, Hiihto, Perhehuoneita, Aamiainen Huone, Silitysvaatteet Human Resource, Ilmainen pysäköinti, Nopea sisäänkirjautuminen parkkipaikka, pysäköinti autot Hotel, Lasten leikkikenttä, Äänieristetyt huoneet, Patikointi, Kirkko, BBQ, Lounaspaketit, Lämmitys, Faksi Kopiokone, Suksivarasto, Erityiset huoneet alleraatikoille, WiFi Free , paikan päällä tupakointi, Matkatavarasäilytys, Animal Majoitus, Lentokenttäkuljetus, Päivittäinen taloudenhoito, Yksityinen sisäänkirjautuminen, Kuljetuspalvelu, Special Diet Menu pyynnöstä, myyntiautomaatteja, välipalautomaatit, siirto lentokenttäkuljetukset, minimarket paikan päällä, tuotteiden toimittaminen , Pysäköinti Paikan päällä, yksityinen pysäköinti.

Guest House Valentina-2 (Visizevo) Hinnat 2021, Virallinen verkkosivusto, Valokuvat, arvostelut

Pulkovo asennettu matkustajien virkistyskapseleita

Nykyiset hinnat lepoa varten Capsule Hotel City 52, Russiaimoskawa, vuonna 2021. Valokuvatilat, matkailuarvostelut, luokitus ja kuvaus Capsule Hotel City 52

Domodedovo Hotel Airhotel: virallinen sivusto, huonevaraus

Estää virkoja. Haluan mennä Donetskiin tyypillisiin Donetskiin

Aikataulu, reitti ja matkustusolosuhteet bussi Donetskambov. Kirja ja osta lippu pitkän matkan bussille Ukrainassa, Venäjällä, Valko-Venäjällä, EU: lla kumppanin verkkosivuilla

Ambrosevka → Donetsk https: // Mapsroad. U /

Dorama Hotel Del Moon Toimijat Tietoa

Tänä vuonna katsoja kokoontui Brazan mystisen baarin pyörillä, mikä loistava tontti muistutti sensaatiomainen sarja viime 2019 Hotel Del Moon. Sama tarina kummituksista ja pahoista henkistä, jälkikäteen maailmasta, joka on läheisessä yhteydessä elinikäiseen maailmaan, löytyy elokuvasta 2018 yksin Jumalat viimeiset 49 päivää. Ne yhdistetään se, että sankarit ovat välillä

Rakentaminen lähellä Pulkovo - 2027

Tutustu vakavaan suhteeseen Yekaterinburgissa

Hakutulokset Etelä-Korea Erotic Dramakun Dorama Online, Watch Dorama, Korean Doramas

Road Hotellit

Varaa halvat hotellit Camileshin matkalla tai kaupungin keskustassa. Luettelo huoneista, valokuvista ja arvosteluista virallisella verkkosivustolla Bilettyplus.ru.

Lasten ratkaisemiseksi hotelleissa ei tarvita vanhempien asianajajan valtaa

Peruutettu asianajajan valtuuttaminen hotellin lasten ratkaisemiseksi hotellissa

Vanhempien asianajajan valtuudet hotellin lasten ratkaisemisessa korvataan tavallisella kirjallisella kirjallisella kirjallisella kirjallisella tavalla, joka on valtioneuvoston virallisessa tiedonraportissa julkaistu. Venäjän federaation hallitus päättää hallituksen asetuksen hyväksymien hotellipalvelujen säännösten 18 kohdan 11 ja 12 kohdassa

Ranta, Ruoka, huoneet, Henkilökunta, Virtsaus, Informatiivinen Photovideo Tämä on paljon enemmän meidän arvostelumme Deauville Hotel Spa 5 Anapa

Kohta

Suosittu

Top 10 hotellia kohteessa: Abhhazia, virkistys lasten kanssa Arvostelut 2021 [arvostelu]

Club31. Klubit, ravintolat, kahvilat, hotellit, saunat ja lepäävät Belgorodissa

Luettelo Novosibirsk-alueen Sanatorion ja virkistystietokannat, joissa on yksityiskohtainen sijainti kartta, valokuvat ja arvostelut. Sanatorin NSO: n hinnat ja tarkista saatavuus sivustolla

Tiedosto: Pavlovsk. Villa Miranda02.jpg - Wikigid Wikivayage Travel Guide

Terveys Camp Friendship, Moskovan alue, D. Asuinalue

Se tarjoaa huoneita, joissa on tv, vedenkeitin ja jääkaappi. Omissa kylpyhuoneissa on ilmainen gece-tarvikkeet.

Tarjoukset Mini-Hotel House Romanov (hotelli), Pietari (Venäjä) - Miten ansaita miljoonaa

Varaushotellit Guest House Romanov

Hotel Guest House Romanovs in Pietari huonevaraukset.

Missä on palatsi? Kirjeenvaihtaja

Hotellit lähellä kohdetta: Mikhailovskin palatsi, Venäjä.

Venäläisen TV-kanava 1 osoitti tontin Gelendzhikista ilmassa, hänen kirjailija kertoo, että Vladimir Putinin asuinpaikka ei rakentanut Cape Idoc KRA: ssa, eikä siellä ole ylellisiä sisätiloja, ja siellä on yksi vankka rakenne. Samaan aikaan meduusan julkaiseminen, joka jatkaa Navalnyn tutkimusta, oppinut ...

4 * Hotel Diaghilev Live Art Hotel | Hotellit Israelissa

Boutique Dieguil, St. Petersburgin hinnat hotellit, arvosteluja, valokuvia, huoneita, yhteystiedot Virallinen sivusto 101hotels.com

Neljän tähden boutique Hotel Dyagil Live Art in Telaviv on rakennettu Bauhaussin tyyliin. Ylelliset huoneet, Taidegalleriat, Backstage Cafe.

Verona Hotellit 4, 5 Tähteä: Top 5 suosituinta

Pension Sailor Dursossa

Pension Sailor sijaitsee ainutlaatuisella paikalla, jossa on koskematon luonto yhdellä Kaukasuksen kuiva-abraudurson varauksen Mustanmeren rannikon maalauksellisimmista paikoista, on puhdas ilma, joka on täynnä meren haju ja Juniperin parantava aromia .

10 parasta hotellia Charm El Sheikh lepotilassa 2021

Guest House Dzhanhot

Hotelli Guest House Dzhanhota 3 in Venäjä Kuvaus ja hotelli Valokuvat

Card Jehete hotellit ja vierashuoneistot. Anapa, Jetaeet

Jemet 2021, Anapa Leisure, rannat, nähtävyydet

Ehdotuksia parhaaseen huoneistoihin Nizhny Jemet, Venäjä Katso arvostelut ja varaa täydelliset vierashuoneistot.

Verona Hotellit 4, 5 Tähteä: Top 5 suosituinta

Jubga. Lepo Jubga 2021 on halpa. Hinnat, valokuvat, arvostelut ilman välittäjiä, hakemisto Tiptoptrip.ru Guidebook.

Päätimme rentoutua Dzhubgassa laajalla valikoimalla hotelleja, edullisia hintoja 2021, vain parhaat tarjoukset miellyttävästä oleskelusta

Käytämme evästeitä
Käytämme evästeitä varmistaaksemme, että annamme sinulle parhaan kokemuksen verkkosivuillamme. Käyttämällä verkkosivustoa suostut käyttämään evästeitä.
Salli evästeet