Venäjällä sosiaalipalvelujen kysyntä kasvaa. Nyt maassa on 3,7 miljoonaa ihmistä. Useimmat heistä ovat vanhempia. Demografisen dynamiikan vuoksi tämä luku kasvaa tulevina vuosina etenkin väestön vanhempien ryhmän kustannuksella, jota tarvitaan ammatillinen hoito. Viime vuosina tämä ongelma ratkaistiin houkuttelemalla valtiosta riippumattomat palveluntarjoajat: liiketoiminta, kansalaisjärjestöt, paikallisyhteisöt osallistuivat hoitopalveluihin. Mutta viimeisimpien lainsäädännöllisten muutosten vuoksi tämä malli on uhka.

kohdennettu politiikka, jolla houkutellaan valtiosta riippumattomien palvelujen tarjoajia sosiaalipalvelujen tarjoamiseen valtio on viettänyt yli kymmenen vuotta. Vuodesta 2017 lähtien ponnistelut keskittyivät yleiseen hankkeeseen pitkäaikaisen hoitojärjestelmän luomiseksi. Valtiottomia palveluntarjoajia on tullut tärkeä osa tätä järjestelmää. Hoidon tarve 3,7 miljoonasta hoitamisesta ne palvelevat yli puolet - 1,9 miljoonaa ihmistä. Valtio hallinnoi tätä järjestelmää kokonaisuutena ja tarjoaa kansalaisille sosiaalisia palveluja.

Lähes kaikki suuret yksityiset sosiaalipalvelujen tarjoajat ilmestyivät vuosina 2000-2010. Liiketoimintasegmentin kehittäminen, joka kompensoi valtion sosiaalipalvelujärjestelmän epätäydellisyyttä ja puutteita, on tullut mahdolliseksi liittovaltion lainsäädännön ansiosta "kansalaisten sosiaalipalvelujen perustekijöistä." Hyväksyttiin vuonna 2013, hän sai mahdollisuuden myydä sosiaalipalveluita ja asettanut kilpailualan toimittajiensa kesken.

Näistä palveluista - apua, että perheiden, jotka törmäsivät vanhusten sukulaisten hoidon ongelmiin, voivat saada monimutkaisen ammatillisen hoidon, joka auttaa yksinäisiä vanhuksia, ammattimaista kuntoutusta aivohalvausten, sydänkohtausten, murtumien jne. Kuka ainakin kerran elämässään tuli tällaisiin ongelmiin, ymmärtää, mitkä epätoivoiset tilanteet voidaan keskustella ja kuinka tärkeää on, heidän kanssaan kohdistuu laatuun.

Sosiaalipalvelun segmentin intensiivinen kehitys kasvoi nykyaikaistamiseen koko sosiaalipalvelujen laajuudesta, toi uusiin näytteisiin ja standardeihin, joihin valtion järjestelmä selvästi syrjäyttää.

Yksityisen liiketoiminnan erityispiirteet sosiaalipalvelujen alalla Venäjällä oli kuitenkin alunperin se, että hän voisi vain työskennellä läheisessä yhteydessä valtioon.

Useimmat tällä alalla toteutetut hankkeet ovat julkisen ja yksityisen sektorin kumppanuuksia, kun liiketoiminta todella täyttää valtion sosiaalisen järjestyksen. On olemassa yrityksiä, jotka tarjoavat palvelua kotona, kuntoutuspalvelut, ikääntyneiden yksityisten eläkkeiden verkosto.

Ikääntyneiden yksityisen lennon talon keskimääräiset kustannukset ovat 70-90 tuhatta ruplaa kuukaudessa, ja Gosssidia maksetaan ylivoimaisesta suurimmasta osasta osastoista, ovat hyvin havaittavissa: noin 60 tuhatta ruplaa . kuukaudessa. Monissa yksityisillä eläkkeillä on noin 80 prosenttia asiakkaista, ne ovat johtuen valtion avusta. Ihmisten ympyrä, joka pystyy maksamaan pitkään oleskeluun yksityisellä eläkkeellä itsenäisesti tai sukulaisten avulla on hyvin rajallinen.

Sosiaalipalvelujen yksityisten toimittajien harjoittama vanhusten sosiaalipalvelua koskeva lähestymistapa tunnustaa valtio. "Vanhempien kansalaisten edun mukaisessa toimintastrategiassa" korostaa niiden panoksen arvoa ja julkisen ja yksityisen sektorin kumppanuuksien kehittäminen määritellään tärkeäksi maamerkiksi koko terveydenhuoltojärjestelmän kehittämiselle.

Lainsäädännön viimeaikaiset muutokset voivat tuhota tämän mallin. 13. heinäkuuta 2020, valtion valtion valtion (kunnallinen) sosiaalisen määräyksen valtion (kunnalliset) palvelut sosiaalisessa alalla ", hän tuli voimaan 1. syyskuuta. Laki muuttaa sosiaalipalvelujen valtion määräysten jakelua. Sosiaalipalvelujen yksityisten toimittajien on kilpailtava kunnan kanssa oikeus antaa heille.

Kilpailu on hyvä, mutta olosuhteissa, kun palvelut, niiden sääntelyviranomaiset ja ohjain ovat valtion ja kunnallisviranomaiset, eivät puhu oikeudenmukaisesta kilpailusta. Rajoitetun varaintilassa varojen, pistorasioiden jakelun valtio tukee "niiden" eikä yksityisiä palveluntarjoajia.

Muutokset merkitään sosiaalipalvelujen tukemiseksi ja alueiden tasolla. Joten syyskuusta 1. syyskuuta St. Petersburggeenisen menettelyn myöntämismenettelystä. Muutokset liittyvät sosiaalipalvelujen ulkopuolisiin palveluntarjoajiin - niille, joilla on kotipaikka, puoliliitto ja kiinteät sosiaalipalvelut.

Uudet normit korvasivat suoran neljännesvuosittaisen korvauksen yksityisille palveluntarjoajille kansalaisille, jotka aiheutuvat kansalaisille kuukausittaisiin tukiin. Samanaikaisesti avustuksen hankkimista koskeva menettely on valtavasti monimutkainen.

Ennen tukea, oli tarpeen esittää hakemus kerran neljänneksellä, johon sisältyy tavanomaiset lakisääteiset asiakirjat ja yksinkertaisella kaavalla laskettu korvaus. Nyt avustusten hakijoille olisi valmisteltava kuukausittain edistyneitä asiakirjoja, mukaan lukien yksilölliset yksityiskohdat toimitetuista palveluista, yksittäisistä sopimuksista niiden säännöksistä, varmennetut kopiot niiden vastaanottajien tuloista jne.

Tuen hankkimista koskevat uudet edellytykset, mukaan lukien rakennusten vaatimukset, joissa palveluja tarjotaan. Sosiaalipalvelujen toimittajat, jotka Pietarissa ei ole läheskään rakennuksia, jotka täyttävät kaupungin hallituksen vaatimukset ja nykyisen valtion sallitun käytön tyypin nykyaikaistamisen, uudistumisen ja muutoksen kustannukset eivät kompensoi.

15. joulukuuta. Intermax-Venäjä. U - Interfortmental komissio tarkistaa kaikki vanhusten ja vammaisten eläkkeet Bashkiriassa Radia Khabirovin alueen päällikön puolesta.

"On tarpeen selvittää, kuinka monta tällaista virastoja meillä on, että jokaiselle heille järjestetään välikunnat, jotka osallistuvat hätätilanteisiin, hätätilanteeseen, terveysministeriölle , lainvalvontaviranomaiset, suorittavat testit ja neuvottelut ", Khabirov Press Service Quotes.

Alueen päällikkö ilmoitti, että "on vaikea olettaa, että se tapahtui täällä" ja pyydetään pidättäytymään kommentoimalla kuka on syyttää.

"Kyllä, tämä toiminta ei ole lisensoitu. Mutta en pidä siitä yhdessä pienessä talossa oli niin paljon ihmisiä. Evakuointiongelmia olisi aina kehitettävä", hän sanoi kokouksessa Toiminnan pääkonttori tutkia tragedian syitä.

"Meidän on täytettävä kaikki tehtävät viranomaisessamme. Ensinnäkin meidän on järjestettävä uhrien hautajaiset. Kustannukset ottavat tasavallan hallitukselle", lehdistöpalvelu johtaa sanat Habirov.

Tasavallan päällikkö kehotti myös järjestämään uhrien sukulaisten etsimistä ja tarjoamaan heille aineellisia apua.

Lentokentät Jamet

Radia Habirov: "Minulla ei ole ketään työskennellä kenenkään kanssa"; UFA: ssa heidät pidätettiin epäillään Moskovan terroristihyökkäyksen valmistelussa; Sisältyy Covid-19: n "raskasvaihe"; Baskirian pääarkkitehtuuri; Ensimmäistä kertaa Venäjällä UFA: n osakkeenomistajille ennen aikataulua heräävät escrow-tilit; Mitä he päättivät kultaisen kaluston tallettajille. Viikon tärkeimmät uutiset - yhdessä materiaalissa "Bashinform".

Paikallisen poliisilaitoksen entisen Oopperan kompakti rikollisen tutkintayksikön ja sen puolison korkeimman yli 2,4 miljoonan ruplaa laittomasti ostettujen kiinteistölaitosten arvon kustannuksella laittomasti. Syyttäjän toimiston mukaan poliisikulut eivät täyttäneet tulojaan. Vuonna 2018 hän osti asunnon ja talon, jossa on tontti yli 5,5 miljoonaa ruplaa. Vaikka hänen perheensä tulot kolme vuotta eivät ole ylittäneet miljoonaa ruplaa. Siksi syyttäjänvirasto lähetti vaatimuksen tämän omaisuuden valituksen maan tuloihin. Tämän seurauksena poliisin ampui, hänen omaisuutensa pidätettiin.

Tällä viikolla Bashkiria Radium Habirovin johtaja sosiaalisten verkostojen kautta kiitti tasavallan maataloustyötä ja korkean tuloksen sadonkorjuun aikana. Tänä vuonna tasavallassa kerättiin yli 4 miljoonaa tonnia viljaa - neljännes enemmän kuin aiemmin. Tämä on toinen sato 10 vuotta (vuonna 2017 oli 4,039 miljoonaa tonnia). "Nyt asetamme seuraavan esteen - viljan viljely 5 miljoonaa tonnia", -Habirov, lupaava ja edelleen tukea maataloutta.

Aiheeseen liittyvät julkaisut.

Simferopol. Mitä etsiä 1 päivä ja missä pysyä
Uusi vuosi Sanatorissa

Lennossa olevassa talossa Osinovaya Grove, vanhuksille, 20. joulukuuta Library LuvaShovin edustajat tekivät temaattisen keskustelun uudenvuoden kiireessä, menee. OSINOUVAYA GROVE: n eläkkeessä,

10 parasta hotellia Charm El Sheikh lepotilassa 2021
Phoenix, Wikipedia joki

Yksi klikkaus ja nopeasti Etsi hotelleja lähellä minua

Kohta

Viimeiset mielenkiintoiset osat sivustolla.

  • Mielenkiintoista
  • Uutuudet
  • Usein katsotaan
  • Suosittu

Nilova Desert Eläkesäätiö

Kaikissa huoneissa on tv. Joissakin huoneissa on näkymät vuorille tai joelle. Pension Metal on ilmainen Wi-Fi. Ansionat MEILIST sijaitsee Nilovin kylässä. Hotellissa on ravintola ja ilmainen yksityinen pysäköintialue.

Resort Balneological Medical Medicine

AutoPal Mini Domino, Matot

Miniotetel Fantasia veteraaneilla on kaikki välttämättömiä mukavasta oleskelusta Pietarissa edulliseen hintaan. Mukavat huonekalut, ilmainen internetyhteys, kylpyhuone kaikissa huoneissa. Huoltohotelli tunti teen ja kahvin huoneeseen. Katso hintamme

Levätä Kaliningradin alueella (Venäjä)

Sanatorums ja Eläke Uusi ATHON Hinnat vuodelle 2018

Sanatorit ja eläkkeet Uusi Athos, jossa on hoito ja uima-allas. Osta lippu Sanatoriin, hinnat 2018, lomakeskuksen virallinen verkkosivusto puhelimemme 7 495 6410969

10 parasta hotellia Charm El Sheikh lepotilassa 2021

Miten kuvata elokuva Tom ja Jerry

Poika 86Lletni-Star Edondo Ponty vakuutti häntä pelaamaan hänen nauhaelämässään eteenpäin

Kuinka poistaa elokuva
All Inclusive: Resort Rixos Premium Magawish Suites & Villas on avannut Hurghadissa

Uusi hotelli Hurghada Rixos Premium Magawish 5 Esettore

Tämä kevät Rixs täydensivät portfolion uudella lomakeskuksella Egyptissä. Hurghadin lomakauden aattona Rixos Premium Magawish Suites Villas avattiin, joka toimii kaikissa yksinoikeudella all inclusive-järjestelmällä, kaikki yksinoikeudella käytössä.

Ranta hotellit kohteessa Abu Dhabi

Uusi hotelli Dubai Caesars Bluewaters Dubai Total Escape Magazine

1. joulukuuta 2016 pidetään, kauan odotettu, avaaminen Jumeirah Al Naseem neljäs hotelli peräkkäin Madinat Jumeirah Resortissa, mikä täydentää kallista monimutkaista. Vieraanvarainen ja mukava ja samalla energinen ja rohkaiseva, Jumeirah Al Naseem yhdistyvät, tuttu kaikille, arabikulttuurille ja suunnittelulle mod

Pickalbatros Hotellit ja Resorts - Pickalbatros hotellit

Egypti näyttää sisäpuolelta

Kaikki matkat Egyptissä uudenvuoden ja joulun 2022 hinnat ja kuvaus. Kiire varaamaan kannattavaa uudenvuoden lippuja lomille ja lomille tasolta. Ravel on mahdollista matkan maksamista erissä ja luotolla.

Luxury-projekti ensimmäisellä rannikolla Konyaalta, Antalya

Eläke-uutiset vanhuksille ja vanhukselle Guesthouse 24

Majoitus ja hoito vanhusten eläkkeessä Odintsovossa, Moskovan alueella, kokenut lääketieteellinen henkilökunta, kuntoutus taudin jälkeen, Puhelin 7 495 1810793 Valitse lennolleja Odintarvostoverkostoon lennolle imeytyneille taloja lähiöissä.

Natalia Vodyanova ja Mikhail Zygar Tietoja uudesta sarjasta Venäjän vapaapäivät

Natalia Vodyanova Mikhail Zygaarin arkistoinnista lähti Srodinan vanhempien lasten, ja seurauksena hän itse oppia heistä paljon uusia

Top Venäläinen komedia sarja

Top 10 Hotellit, joissa Hotellit kohteessa Kiev 2021 TripAdvisor

Kiev hotellit + 5279 matkustajan arvosteluja, objektiivisia valokuvia ja hotelleja, joissa kylpytynnyri Kiev korkeimmalla luokituksella TripAdvisor.

Hotelli

Sudokin parhaat picukset ruokaa meren rannalla

Pensionaatti ja hotellit Sudak, majoitus erilaisilla sähkölaitoksilla

Parhaat hotellit Turkissa | Top-10-luokitus vuonna 2019

Työpaikat ja työskentelevät lennolla talossa uudessa urengoy-työnhaussa Gorlabrov. W.

Palvelu etsimään hoitokoteja kaupungin piirin kaupunki New Urengoy hinnat kartalla. Hinnat kartalla, valokuvat, linkit lennolle, puhelimiin ja työaikaan. Kampanjat ja alennukset lennolle.

Villa Lara-3D, Sveti-Philip ja Yakov, Kroatia
Milloin lomakausi alkaa Archo-Osipovka?

Aparthotel Clouds 3, Biysk

Hotellit ja majoitus Biysk. Biyskin sijoittaminen. Erikoistarjoukset, alennukset, taukoja ja lomia Biyskissa

Turistitarkastus Hotel Sea Breeze Jomtien Resort 3 *. Hotellitarjoukset kohteessa Tophotels.

Erittäin huono hotelli, Side World Star Otel, Side, Turkki TripAdvisor

Täytän tarinan vierailusta Epernus surullisen viestin. Nyt omaisuuteni noin 230 vieraili kaupunkia ja siksi pari sataa hotellia. Ja minun henkilökohtainen ranking on pahin. Meillä oli huono ja omistaja. Puhun kielteisestä kokemuksestani La Villa Saint Pierre. Varasimme tämän huoneen tässä.

M1 Club Hotel alkaen 13095 hotellit kohteessa Odessa Kajakki

Odessa Lovers Alennus 55 romanttisesta lomasta Odessa kahdelle tai perheelle huoneistohotelli talo nauttivat toisistaan

Varaukset - Catarina Art Hotel

Huoneistohotelli Odoevsky lukuun ottamatta Quasar Development Developer. Huoneistot arvoltaan 4,671 000 ruplaa. Uusien rakennusten virallinen sivusto Primorskoye.

Yritys Kvant, yksi reuna, joka on Felix pituus 60 Varoitus miljardööriä DP, sai luvan MFC-monitoimisen kompleksin sulamiseen.

Kohta

Suosittu

Top 35 - Tula-alueen virkistysalueet

Hotel Hunter Hotel Spa

Pension Hunter Kuvaus, huonevaraus, matkailijoiden, majoitushinnat, osoite kartalla, virallinen sivusto, todelliset kuvat.

Assol-Sea, hotelli (Simeiz) -

Pension Hunter Adler, Hinnat 2021 Alustan viralliset arvostelut

Hotel Hunter Adler 4-kerroksisessa makuuhuoneessa tapauksessa 64 huonetta 165 paikkaa on luokka kolme tähteä kuin eläke ja kaksi tähteä Hotelspa.

Talot Kyproksella - 2243 Tarjoukset

Palaute Zagorukhiko, 10/23/2019

Hotel Ok Sochi Park Hotel 3 Venäjä, Sochi. Vain parhaat tarjoukset, tilaa lippu juuri nyt

Muistio matkailijoille, jotka vierailevat Malediivit - matkanjärjestäjä Biblio Globe

Eläkkeet Uusi Ocean Musta Sea Crimea virallinen sivuston hinnat 2021

Pension New Ocean, Chernomorskoe, Chernomorskaya Resort

Näyttelijä Ville Haapasalo ...

Guest House Solar Harbor Main

Pension Solar Valley. OLEEVKA, CRIMEA viralliset hinnat. Hintaan sisältyy majoitus, 3 ateriaa päivässä, rannalla, altaat. Varausosasto 88005503480 Call in Venäjä on ilmainen, 89022250824.

Arvosana Hotellit Olginki, Parhaat hotellit Olginke

TUAPSE 2021 hotellit + Uima-allas lähellä Olgininka 2021

Asuntojen vuokraus Holguin Krasnodar Krai Varaus parhaaseen hintaan verkkosivuillamme

Top 10 hotellia kohteessa: Abhhazia, virkistys lasten kanssa Arvostelut 2021 [arvostelu]

Hotelli Bosphorus Olginka, Venäjä. Hinservisin virallinen verkkosivusto

Hotellit Olginke ateriat 2021 Valitse ja varaa lepo ilman välittäjiä. Paikan päällä yksityiskohtainen kuvaus, hinnat, arvostelut, kuvat, kätevä varaus.

Kaikki vuokra-asuntojen hienovaraisuus Turkissa 2020

Hotel Olympus Hotel Kazan, Cost, Valokuvat, arvostelut

Hotel Olympus Kazan, Venäjä, Kazan, Volga District, ul. Richard Zorga, 66B, Kuva, sijainti hotellin kartalla, kaikki palvelut Hotel Olympus Kazan, huonevaraus ilman maksua.

Meripuisto

Hotelli Olympic

Milano Hotel Olympic Park sijaitsee Adlerissa, 1.8 km: n päässä Iceberg Ice Baladista.

Käytämme evästeitä
Käytämme evästeitä varmistaaksemme, että annamme sinulle parhaan kokemuksen verkkosivuillamme. Käyttämällä verkkosivustoa hyväksyt evästeiden käytöstä.
Salli evästeet.