Eläke "Energettik" sijaitsee Arkhyzin kylän keskustassa, joka sijaitsee 1450-1470 metrin korkeudessa Karachay-Cherkess-tasavallan alueella. Kylässä on kaikki mitä tarvitset levossa - kauppoja, apteekki, markkinat, kahvilat, ruokalat ja ravintolat. Hiihtoretket ovat 5 kilometriä, lähin suurin rautatieasema sijaitsee kivennäisvedessä, sille - 220 kilometrit. Tie lentokentälle kestää noin 3 tuntia.

Eläkkeen neljän kerroksen rakennus "Power Engineer" ArkhyZE: ssä on rakennettu perinteisiin Alpine-tyyliin ruudukkoihin. Asuinsäätiö, laskettu 120 hengen kehittynyt sijoittaminen, tarjoaa erilaisia ​​soluja - taloudesta jaettu kylpyhuone lattialla kahden huoneen sviitissä. Mighty-huoneissa on olennaiset huonekalut ja televisio, makuutilat on varustettu lisälaitteilla.

Hotel "Power Engineering" Arkhyze, on ruokasali ja kahvila, jossa lomanviettäjille voi olla itse. Joki järjesti mangal-vyöhykkeen. Käytettävissä on kylpyamme, jossa on sauna ja setri tynnyri, biljardi, pöytätennis, urheilualueita. Viihdekeskuksessa hotellissa on tanssilattia. Vieraat ovat saatavilla hiihtovarusteille. Wi-Fi-verkon lupauksessa pysäköinti järjestettiin lähellä asuntoa, lapsille järjestettiin leikkipaikka.

Tietoja matkatoimistoille

Pension "Energia" on erittäin suosittu. Tältä osin suosittelemme varaamaan huoneeseen etukäteen.

Hotel pystysuorat teokset Arczyzin sydämessä Kaukasian vuoristossa. Arkhyz on moderni lomakeskus hiihtäjille. Avoin vuonna 2015. Arkkitehtuuri - 6-kerroksinen rakennus. Ennen hissejä - kaikki viisikymmentä metriä.

Pystysuora tarjoaa luokan "neljä tähteä". Tyypit: Standard, mukava studio, sviitti, tilava perhehuone, ylellinen huoneisto, VIP-huoneisto. Aamiainen sisältyy numerotariffiin.

Infrastruktuuripalvelut - ravintola, baari, kylpylä, lasten leikkihuone, pysäköinti. Käytettävissä oleva urheiluominaisuuksien vuokraus on järjestetty, on hiihto. Kuten on luotettava moderniin hotelliin, asiakkaat voivat nauttia ilmaisen Wi-Fi: n.

Hotel romanttinen

Hotel Romantic 1 on ylellinen hotelli Arkhyz Resortin alueella. Hotelli tarjoaa majoitusta mukavissa yhden ja kahden hengen huoneissa, ylelliset huoneet.

Hotellissa on köysirata nosto laskettelurinteille. Lomakeskus tarjoaa tilaisuuden perheen loma.

Hotel romanttinen

Hotel Romantic 2 on mukava hotelli Arkhyz Resortin alueella. Majoitus mukavissa yhden ja kahden hengen huonetta, huoneet-tyylinen Studio. Huoneissa on kaikki tarvittavat majoitusta.

levätä mukavasti valkoihoisen varauksen koskemattomuuden sylissä. Suuri pinta-ala on 2,5 hehtaaria välittömässä läheisyydessä keinona Arkhyz-joen laaksossa hiljaiselle ja mitatulle lepoa varten.

"Allure" - Tämä on ehkä paras paikka Arczzzessa perheen lomalle milloin tahansa vuoden aikana

Teemme kaiken niin, että matkasi vuorille tulee unohtumaton matka ja jätti miellyttävimmät muistot.

Joka päivä "Moonlight" -ravintolassa 8-00-11-00, kattavat erinomaiset buffetaamiaiset tuorimmalla leivontalla ja paikallisilla maatilalla.

"Moonlight" on ensimmäinen Arkysea-ravintolassa aito keittiö, jossa on perinteisiä valkoihoisia ruokia modernin tekijän rehussa. Viihtyisässä parvityylillä on miellyttäviä iltoja rennossa ja ystävällisessä ilmapiirissä.

Eläkkeen kohokohta on ulkona lämpöylä, joka on saatavilla päivittäin 9-00 - 23-00. Kuuma vesi ulkona on erityinen ilo lapsille, ja aikuisille on ihanteellinen työkalu jännityksen poistamiseksi jännittävien kesäputkien tai äärimmäisen talven luistelun jälkeen.

Jos haluat saada vitsailuun, kasvamme sinulle venäläinen kylpyamme polttopuut, tarjoavat erinomaiset luuta ja todellista vuoren teetä, ja yrttien ainutlaatuinen aromi ja rentouttava vaikutus.

Rentoutua vuorilla ja arvostavat kaikkia vieraan taloon "Allur" -majoituksen etuja

Kiinnitämme erityistä huomiota pikku vieraillemme, joten meillä on kadunpelikompleksi puu, suuri lastenhuone, mini-jalkapallokenttä ja urheiluvälineet. Alle 5-vuotiaat lapset tarjoamme ilmaisia ​​majoitusta, vauvansänkyjä ja muita paikkoja. Kaikissa kaudella tarjoamme erikoistarjouksia ja tarjouksia, jotta perheesi lomat olisivat edullisempia ja mukavia.

Jos matkustat autossa, niin guesthouse on sopivin paikka sinulle lomakohteessa. Voit pysäköidä aivan talosi vieressä tai katettu pysäköinti, jos varaat huoneen päärakennuksessa. Autosi ympäri vuorokauden on vapaata turvallisuutta videovalvonnalla.

Pension "Energy" sijaitsee Arkhyzin kylässä Zelenchuk-joen vasemmalla rannalla. Alppien tyyliin tehdään neljän kerroksen rakentaminen.

Ylellinen alue, joka sijaitsee Big Zelechuk-joen pohjalta terassilla, sininen kuusi, laivat mäntyjä, luodaan, viihtyisiä vihreitä kulmia.

Lentokentällä on eri luokkien huoneet: kaksi-, kolme, kuusi, seitsemän hengen huoneita, kahden huoneen junior-sviittiä ja sviittejä, kolmen huoneen huoneistoja, joissa on sauna. Huoneet, joissa on kaikki mukavuudet, kuuma ja kylmä vesi - jatkuvasti. Kapasiteetti 120 henkilöä, ei ylimääräisiä paikkoja. 44 eri luokkien huonetta.

Aiheeseen liittyvät julkaisut.

Ranta hotellit kohteessa Abu Dhabi
Aristocrat Boutique Hotel

Aristos Boutique Hotel tarjoaa 4 tähden majoitusta Admiralteysky-alueella. Hotellissa on 12 äänieristettyä huonetta, joissa on moderni

Aristocrat Boutique Hotel, Pietari, Spe, Venäjä - Vertaile hintoja
Aristocrat Boutique Hotel 4, Petrograd District

Vertaa kaikki tarjoukset ja varaa Hotel Aristocrat Boutique Hotel Pietari Pietari parhaaseen hintaan KAYAK. Huoneita vuodesta 1936.

Kohta

Viimeiset mielenkiintoiset osat sivustolla.

  • Mielenkiintoista
  • Uutuudet
  • Usein katsotaan
  • Suosittu

ArtPets, Pietari, Venäjä

Taide Apartment Mataphers Huoneistojen sijainnin ansiosta 400 metrin päässä Admiralteyskayan metroasemalta, talvipalatsi lähempänä.

Hotelli

Boutique taiteen esineet portugalilaisessa outbackissa

Kuvaus ja arvostelut, Art Boutique Hotel Pefkochori Varaa Hotel Palkidik Colorsandra, Pefkohori, Boutique, Kreikka

Ideat

10 parasta Beach lomat Italiasta 2020, jossa menen

Suotuisat matkat Venäjälle Yoshcarolista lennolla 2021 vuotta sitten tarjoukset kaikista matkanjärjestäjistä. Haku ja valikoima tositteita ja virkistys verkossa, ja eri virtavaihtoehtoja, aamiaisella tai aterioilla all inclusive.

Tours Venäjälle Yoshkar-Ola ᐉ, hinnat kuponkeja lennolla kaikista matkanjärjestäjiltä 2021

HOTELLI. OM Arthow Arthouse huoneita, hotelli, Pietari, Venäjä

Hotellin kuvaus Art House Zvenigorod, Valokuvat ja arvostelut. Varaa hotelli Art House, Instant Vahvistus sähköpostiin.

Varausjärjestelmä Academservice - Varaukset hotellit ja hotellit verkossa
Arvostelut hotellin meri Semidvoreier (Crimea). 24 Asiakkaiden arvostelut Lipun virallinen verkkosivusto. Vai niin.

SA Creu Nova Art Hotel Spa, Campos

Anna Nova Art Gallery Pietarin galleria Anna Nova, joka avattiin vuonna 2005 tänään on yksi nykytaiteen alalla työskentelevistä Venäjän gallerioista. Galleria on tarkoituksella edistää nykyaikaista taidetta, edustaa ja myy eri taiteilijoiden eri taiteilijoiden teoksia maanalaisista mestareista todellisesta taiteesta. Galleria Alkuperäisten innovatiivisten hankkeiden aloittaminen viittaa XXI-luvun taideteoksiin, avaamalla laaja yleisön pääsy nykyaikaisen Artemirin uusimpiin saavutuksiin. Solo-projekteissa ja teemakohtaiset ryhmäkumppanit galleriataiteilijoiden, koko lajikkeiden ja taideteollisuuden maalauksen, grafiikan, veistoksen, esineiden, laitteiden, videoarteen, esityksistä jne. Suuren mittakaavan kompleksin asennuksista on tullut eräänlainen kohokohta ja Anna Nova-gallerian käyntikortti. Gallerian taiteellinen ohjelma on pohjimmiltaan yhdistetty vapaus ja joustavuus nykytaiteen tyypillisistä luovista käsitteistä ja muodoista, joilla on tiukkoja selkeästi muotoiltuja kriteerejä luovien hankkeiden lähestymistapaan ja laatuun. Galleria työskentelee aktiivisesti kansainvälisillä taidemarkkinoilla, joka osallistuu merkittävään venäläiseen, eurooppalaiseen ja aasialaisiin nykytaiteen messuihin. Tuloksena oli huomattava läsnäolo gallerian taiteilijoiden maailman taiteen tilaa. Toteutettu liiketoimintamalliksi ja taiteilijoiden tueksi Anna Nova-galleria kiinnittää erityistä huomiota koulutustyöhön, mikä edistää uusimman taiteen yleisön parempaa ymmärrystä. Gallerian seinissä koulutusohjelmat ovat pyöreitä pöytiä ja luentoja nykytaiteen, kansallisten ja kansainvälisten suuntausten analysoinnista, tärkeistä näkökohdista Arterin toiminnasta. Toinen tärkeä esineitä Anna Nova näkee taiteilijan yhteisön muodostumisessa, taiteen ja yhteiskunnan dynaamisten suhteiden kehittämisen, yleisön, kuraattoreiden, taiteilijoiden ja keräilijöiden tuottavuuden rakentamista. Keräilijöiden galleria tarjoaa monipuolista tukea nykytaiteen yksityisten ja yrityskokoelmien valmistelussa konsultoinnista kokouksen rakentamisen esteettisistä ja taloudellisista periaatteista maalausten valitsemiseksi, sopusoitavaksi tiettyihin sisätiloihin.

UTRISH Arts Sport Sorbor

Guest House Art Hotel Anapa, Kuva, Kuvaus, Virallinen verkkosivusto 2021 Arthotel Guest House sijaitsee Anapa-keskustassa. Kävelymatkan päässä ja hiekkarannasta ja pikkukivi rannat ovat 1020 minuuttia. 10 minuutin kävelymatkan päässä markkinoista, keskeinen huvipuisto, rengas, teatteri aukio. Yhdysvaltain vieressä päivittäistavarakauppa ja apteekki. Meidän monimutkainen on alkanut toimintaansa toukokuussa 2010. Me välitämme, että kaikki vieraat tuntevat kotimme ja yhdistävät menestyksekkäästi Euroopan palvelun Venäjän vieraanvaraisuuden kanssa.

Hotel Angel St. Petersburg - Hinnat 2021, arvosteluja, valokuvia

Hotel Angel St. Petersburg Hinnat 2021, arvosteluja, valokuvia

Grand Alennukset, kun varaat hotellit verkossa Brownia, Italia. Aina käytettävissä olevat huoneet ja edulliset hinnat. Tutustu vieraille ja valitse sopivin hotelli.

Hotelli koirille Moskovassa. Zoogostitsi 700 ruplaa.

Hotel Art Hotel Astrakhan Kuvaus, Hinnat Multi

Vertaa kaikkia tarjouksia ja varaa hotelli Art Hotel Astrakhan Astrakhan alueella parhaaseen hintaan kajak. Huoneet alkaen 2525.

Uima-allas. Hotel Les Art Resort. Sisäisen matkailun ja virkistyskeskus

Lähi-Moskovan alueella sijaitseva Forest Art Resort sijaitsee 50 metrin allas. Yksityiskohtaiset tiedot uima-altaalla Hotel Forest Art Resortin virallisella verkkosivustolla.

Arthotel, OOO, Bryansk Inn 3254509397 Tiedot, oikeudellinen osoite, PPC, OGRN, hintajärjestelmä, verkkosivusto, sähköposti, puhelin SIFIS.RU

TIN 3254509397, OGRN 1103256006512, 241004, Bryanskin alue, City Bryansk, Moscow PROSPECKUS, Talo 158, Artamonov Dmitry Yuryevich

Peter Rideissa vain rakkaus

Artotel Chulkovo Slub 4 Moskovan alue Kuvaus, Hinnat Multi

Chulkovo Slub 4, Venäjä, Moskovan alue, hinnat 2021, Valokuvat ja arvostelut. Tarkista matkailijoiden kustannukset 7 499 6816108, virastot 7 495 0090091

Hotelli

Demetra Art Hotel Stayforlong

Hotel Demetra Art Hotel St. Petersburg virallinen sivusto, arvosteluja, hinta päivässä. Demetra Art Hotel St. Petersburg Osoite kartalla, Puhelin, yhteystiedot, Online varaus

. . Vuokraa kokoushuoneet Etsi Hall
@@@ :.

Art Hotel, Perm, Venäjä

Etsi kiertue Hotel Arts Dyagilev 3 Moskovasta kaikissa matkanjärjestäjiä. Retket Hotel Arts Dyagilev hinnat. Perm Venäjä Hotellit

Parhaat perhehotellit Turkissa Nanny Service Children kanssa

Street Art Capsule Hotel kaupungissa Yekaterinburg, Kuvaus, Hinnat, arvostelut

Hotel Art Hotel Gold, hotellit Venäjä, Sverdlovsk Oblast, Ekaterinburg Hinnat, Kuvaus, arvostelut, Kuvat. Tophotels Information Arvosana hotelleja, jotka perustuvat nähtävyyksiin turistiliiketoiminta-asiantuntijoiden ja matkailun arvosteluihin.

Art Hotel

Hotel Artotelin viralliset hinnat vuodelle 2019

Etsi kiertueelle Art Hotel Koktebel Apartments Ei kategoriasta Moskovasta kaikissa matkanjärjestäjät. Retket Art Hotel Koktebel Apartments Hinnat. Hotellit Koktebel Feodosia Venäjä

Kohta

Suosittu

Hotel Art Hostel Tolstoy, Kaliningrad - varaus työnne. U.

Art Hotellit Kaliningrad

Hotel Art Hostel Tolstoy, Kaliningrad. Kuvaus Hotel Art Hostel Tolstoy, valokuvatilat, majoitusolosuhteet, kustannukset. Vapaa varaus virallisella verkkosivustolla Vashotel. U soittamalla 74996538073.

Varausjärjestelmä Academservice - Varaukset hotellit ja hotellit verkossa

Artel Karaskovo, Karkovo, Venäjä

Maaseutu Karaskovo, Maloyaroslavetsky Hinnat, valokuvat, kuvaus vuokrattavataksesi maalaistalo, varaus. Kalugan alueen virkistyskeskus

Ravintola Puutarha Metro Sokol Moscow Kuva, arvostelut, osoite, Posted

Ravintolapuutarha metrolla. Valikossa eurooppalaiset keittiöt, pastaa, nyytit, venäläiset keittiöt. Middle Check 15002500 ruplaa. Työaika PNVS 7002300. Muu pysäköinti, aamiainen, Business Owl, Wi-Fi, juhlatilat. Poshadorosin paikan päällä voit varata pöydän, jätä arvostelu, selvittää osoite ja katso kartta

Kayo Coco, Kuuba - 2021. Arvostelut, Vihjeitä ja hintoja

Art Hotel Che Art Hotel Che Moscow VENÄJÄ Varaus Valokuva Huoneiden hinnat 2021

Art Hotel Che Moscow on testihotelli. 3 tähden hotelli Che on 2 km: n päässä Moskovan keskustasta ja tarjoaa 24 tunnin vartiointi, 24h-vastaanotto ja siirrot

Intourist Kolomna Hotel Intourist Kolomenskoe Hotel Valokuvat, Videot ja arvostelut

Hotel Yhteystiedot Otel De Art 13 na Kolomenskoy Hotel de Art 13 on Kolomenskaya tarjoaa vierailijoille kaikki yhteystiedot, kuten puhelinnumerot, faksi, sähköposti ja postiosoite. Otel de Art 13 na Kolomenskoy Moscow City Moskova Venäjä

Parhaat hotellit Turkissa | Top-10-luokitus vuonna 2019

Arthotel Contiff 3, Pietari

Artotel Convives 3, Pietari, sijainti lähellä metroasemaa Nevsky Prospect. Kuvaus Artotel contiiffs, valokuvatilat, majoitusolosuhteet, kustannukset. Vapaa varaus virallisella verkkosivustolla Vashothers.com puhelimitse 800 5000533.

SMARTETURISTS. FRF - varauspalvelu kannattaville kierroksille verkossa, ostamalla kiertueita verkossa Moskovasta kaikkiin suuntiin

Hotel Art Hotel

Yhteystiedot Art Hotel Osoite, Puhelinnumerot, Työaika ja hinnat. Kirjoita arvosteluja hotelleja, hotelleja, hostelleja Krasnodarissa Hakemistossa Yell.ru.

Art-Hotel Cruise - Hotelli kohteessa Pyatigorsk, Kuvaus, hinnat, arvostelut

Sunny Crimea Life turvotus Crimea

Hotellin sijainti on risteily on uusi Perm. Tämä on moderni rakennus, jossa on hissi, jolla on moderni turvallisuusjärjestelmä ja paloturvallisuusjärjestelmä. Kohtuuhintaiset hinnat, henkilöstön tarkkaava asenne ja korkea laatu sekä erilaiset palvelut tekevät risteilystä yhden yleisimmin pyydetystä

Käytämme evästeitä
Käytämme evästeitä varmistaaksemme, että annamme sinulle parhaan kokemuksen verkkosivuillamme. Käyttämällä verkkosivustoa hyväksyt evästeiden käytöstä.
Salli evästeet.