Burgas Pension on moderni wellness-kompleksi, joka sijaitsee Kudepstan kylässä. Oma Sandy-Pebble Beach on 150 m. Lentokentän alue on ylellinen dendrologinen puisto, jonka ansiosta vieraat lisäksi kauniit meri-ilmasto nauttimaan subtrooppisen kasvillisuuden kauneudesta ja tuoresta. Lentokenttä rakennettiin vuonna 1974, täydellinen jälleenrakennus toteutettiin vuosina 2006-2008

Kompleksi koostuu kahdesta rakennuksesta: Corpus nro 1 ja Sinara Corps, jossa monitieteinen lääkärikeskus sijaitsee erittäin pätevien lääkäreiden ja nykyaikaisimpien laitteiden kanssa.

3-ateriat päivärfetiojärjestelmän järjestämä päivä toukokuusta syyskuuhun, loput on "Mukautettu valikko". Ravintolan "Burgas" lisäksi on edelleen aulabaari ja viihtyisä kahvila "Ivushka", ja rannalla on "Marine" -baari.

 • Majoitus huoneessa Valittu luokka
 • 3 ateriat päivä buffet hajoaminen
 • Käyttäjän käyttäminen Urheilu Paikat, uima-allas, ranta
 • kesäkuusta 1. kesäkuuta 2018 - 30. syyskuuta 2018, ohjelma "All inclusive!" Lapsille lisäksi: juomat, jäätelöä, popjujaa, makea puuvillaa ja herkullisia pannukakkuja erilaisilla makeilla kastikkeilla.
 • myös lasten animaatioohjelmaan, temaattisia päiviä (kokous suosikki sankareita), luovia työpajoja, konserttiohjelmia, pelejä, tehtäviä. Lasten uima-allas, ranta (aurinkotuoleja), leikkikentät ja köyden puisto, lentopallo ja jalkapallokenttä, tenniskenttä, katu simulaattorit.

Virtalähde 3 metrin buffet. Lisäpaikka kaikille numeropaluokille: 2-12 vuotta -1100 ruplaa hoidossa; 12 vuotta ja vanhempi kuin 1400 ruplaa hoidossa. Lapsi enintään 12 vuotta pääpaikassa paikallaan 2-hengen huone -1300 ruplaa hoidossa. Nykyinen perustuu 250 ruplaa päivässä. Kustannukset ovat avoimen lämmitetyn uima-altaan käyttö. Ascount 12:00. Mökki suoritetaan vain numerolla! Varausaika on 7 hoitoa ja 3 päivää ilman hoitoa.

 • Kaunis kuljetuksen esteettömyys.
 • ensimmäinen rantaviiva. Ltewned Sandy-Pebble Beach kävelymatkan päässä koteloista.
 • Z-kertaus buffet-järjestelmässä.
 • Moderni monitieteinen lääketieteellinen keskus.
 • Lasten erityiset lääketieteelliset ohjelmat.

Lepo lennolla talossa burgas sochi

Adlerin ja HENTEN-alueiden rajalla on Kitupstan kylä. Täällä dedrologisen puiston syvyydessä subtrooppisella kasvillisuudella rakennettiin Burgas-eläke. Sochi, jolla on kaikki nykyiset viihde- ja matkailuinfrastruktuurit ovat lähellä, koska ne, jotka haluavat vierailla akvaariossa, vesipuisto tai delfinaariumi pystyy tekemään tämän milloin tahansa.

Edut

Se on kaksi tyyppiä - hyvinvointia ja lääkettä.

Hoitomenetelmät

Lennon talossa on oma monitieteinen lääketieteellinen diagnostinen kompleksi, joka sijaitsee 1. ja 2. kerroksessa # 2 (Sinara). Lääketieteelliset uunit ovat lisensoituneet (lisenssin nro LO-23-01 - 007534). Lennossa olevassa talossa lomanviettäjä voi [BYRGAS. U] siirtää wellness-ohjelmia, [Byrgas. U] sekä kattava tutkimus ja yksittäinen kotelo ja krooniset sairaudet kokeneiden asiantuntijoiden valvonnassa.

Lennon talon vieraat voivat tehdä spa-kortin, jossa on spa-kortti ja kiireellinen sairaala lääkärikeskuksessa. Spa-kortin rekisteröinti maksetaan ja kestää noin 3 työpäivää. Lentokenttä tarjoaa 2 erilaista tositteita: parannus ja (kehittyneet asetukset). Menettelyt nimittävät lääkärin sanatriumin profiilin, merkinnät ja kustannukset kuponkien mukaan.

Tietokoneiden diagnostiikkaohjelmat lääketieteellisessä ja diagnostisessa keskustassa huolletaan erityisesti koulutetuilla lääkäreillä. 10 minuutin kuluttua tietokone kehotetaan [BYRGAS. U] Mitä järjestelmiä ja elimiä tarvitsevat.

Jokainen lääketieteellinen palvelu tarjoavat asiantuntijat - sertifioidut lääkärit ja lääkärintarkastukset. Lääketieteellisen ja diagnostisen keskuksen varustetut kaapit, jotka eivät ole tavallisissa, jopa hyvissä polyklinikoilla.

Lentokentän lääketieteellisessä keskustassa asiantuntijat työskentelevät: terapeutti, gynekologi, urologi, lastenlääkäri, hammaslääkäri, kosmetologi.

Burgas Pension *** on moderni hotellikompleksi, jolla on oma monitieteinen lääketieteellinen keskus ja ainutlaatuinen infrastruktuuri. Burgas sijaitsee Mustanmeren rannikolla, joka sijaitsee Sochin Adler-alueen lomakohteessa, 20 minuutin ajomatkan päässä Sochin keskustasta ja kansainväliseltä lentokentältä, 15 minuutin päässä rautatieasemalta. Huhtikuussa 2013 Boarding House läpäisi kansainvälisen sertifikaatin luokkaan 3 tähteä.

Aiheeseen liittyvät julkaisut.

Verona Hotellit 4, 5 Tähteä: Top 5 suosituinta
Ulyanovsk alue, hotellit Valitse edullinen hotelli Ulyanovsk-alueen alueella Momondo

Talo 152, Street Karl Marx yksityiskohtaisella maantieteellisellä kartalla Ulyanovsk 2021 haulla. Satelliitti online- ja offline, 3DPanoras Yandex, Google, 2GIS, Bing, OpenStreet, maarekisterikarttojen EGRN. Kuvia ympäristöstä. Läheiset organisaatiot.

Parhaat hotellit kohteessa Georgia Suositeltavat matkailijat
Ulyanovsk alue, hotellit Valitse edullinen hotelli Ulyanovsk-alueen alueella Momondo

Ulyanovsk Hotellit ja hotellit, varaus Com Rooms ovat kannattavia yhdessä varauksen kanssa. viikset

Kohta

Viimeiset mielenkiintoiset osat sivustolla.

 • Mielenkiintoista
 • Uutuudet
 • Usein katsotaan
 • Suosittu

Nochi Lemmikkieläimet ovat sallittuja hotelleja Rostovenadon. om.

Valikoima kaupungin parhaita hotelleja sopii vammaisille. Rooms ja palvelut pyörätuolille, jotka on valittu vieraiden arvosteluja

Mukavuus mini-muodossa

Boutique Hotel 39 alkaen 5882 hotellit kohteessa Rostovnadon Kayak

Boutique Hotel 39 merkitsee hintoja ja saatavuutta, parhaiden hintojen takuu. Boutique 39 sijaitsee Rostovamonin historiallisessa keskustassa, vain 10 minuutin kävelymatkan päässä Naberezhnye Rivestä Don ...

Rostov avasi viiden tähden

Star-hotellit. Mikä on ero

Arvioinnit, arviot Hotel Camelot, Turkki, Egeanmeren alue, Bodrum. Tophotels Information Arvosana hotelleja, jotka perustuvat nähtävyyksiin turistiliiketoiminta-asiantuntijoiden ja matkailun arvosteluihin.

Star-hotellit. Mikä on ero?

Boutique 7terras, Samara varaus työn kautta. U.

7 terassit, boutique, 79171145777, httpwww. Terrass. OM, httpsinstagram. Om7terrass, httpsvk. Om3terrass.

Hotel AS-Hotel - Adler | Mini hotellit ja yksityiset hotellit Sochi ja Adler
Muistio matkailijoille, jotka vierailevat Malediivit - matkanjärjestäjä Biblio Globe

Hotel Arvostele Hotel Boutique Hotel 9, tammikuuta 2021

Boutique yhdeksän. Osoite, puhelin, arvostelut. Hotellit Rostovenadon.

Booking.com: Suurin valikoima hotelleja, taloja ja muita loma-asetuksia

Hotel Adriano Adler Rooms Hotel Boutique Adriano, Valokuvat, Catering arvostelut Oksochi.ru

Punainen Polyana, tarkemmin sanottuna kaupungissa Gorki on pieni hotelli nimeltä Laqale Adrianoquo. Meillä oli mahdollisuus jäädä tänne kesällä, viikko elokuussa 2017. Näyttää ...

Parhaat hotellit Turkki - luokitus Parhaat hotellit ja matkailun arvostelut

Sanatorium Kirillovka Hinnat 2021, arvostelut, webcam

Kliininen Sanatorium Kirillovka. Huoneen rahasto, hoito, hinnat 2021, valokuvat, arvostelut, webcam, Sanatorium kartalla.

Hostel Star Meakinino Krasnogorsk - Yandex. Sopimus

Osta toissijainen hopea St. Petersburg Apartments myytävänä

Yksittäiset perusmyyntikertomuksen kestävät huoneistot Boulevard hopealla St. Petersburgissa 51 Ilmoitus omistajista ja kiinteistönvälittäjistä valokuvilla ja kortilla.

Huoneistohotelli Round Bay Tour Operator Me Go Fly

Hotellit lähellä kohdetta: Omega Beach, Sevastopol on TripAdvisor Verkkosivustolla löydät matkailijoiden arvostelut 0 kpl, valokuvia 10224 kpl. ja halvat hotellit Sevastopol 0 kpl ..

Artikkelit

Boutique 39.

Ensimmäinen design-hotelli Rostovenadonissa hotellissa historiallinen menneisyys on harmonisesti toisiinsa SAM: n kanssa. Yhteystiedot ja tiedot yrityksestä Boutique 39 Rostovenadon tavaroiden luettelo, aukioloajat, osoite, puhelin, palaute, virallinen verkkosivusto, arvostelut, uutiset, vapaa asia vaccy.

(piilotettu)

Että arkhyllä on hyvä ja että Arkhyze Bad -osassa 1

Löytyi tuoreita avoimia työpaikkoja 126 hakukyselyn Arkhyzin mukaan. Etsi parhaat työpaikat Trovit.

Ski Resort Arkhyz

Boutique Wellion Baumansky 60 Haralbookingista

3 tähden boutique wellion Baumansky sijaitsee 7 km: n päässä kumista ja 6 km Viktor Vasnetsovin Domamusea. Siinä on ilmastoituja huoneita,

Top 10 hotellia kohteessa: Abhhazia, virkistys lasten kanssa Arvostelut 2021 [arvostelu]
Varaukset Hotellit - Boutique Hotel-kirjasto

Varaus Boutique Library

Hotel Boutique-kirjasto Vologdan kaupungin varaushousu.

Parhaat perhehotellit Turkissa Nanny Service Children kanssa

Boutique-kirjasto Vologda Vologdan alue

Hotel Boutique-kirjasto Vologdan kaupungin varaushousu.

Fethiye Hotellit: Ruoka, hinnat ja palvelut

Hotel Bogorodsk virallinen verkkosivusto

Hotellight Bogorodskaya Muodikas hotelli, erinomaiset ratkaisut konferensseihin, seminaareihin, juhliin, juhliin, häät ja muut tapahtumat. Hotelli lähellä kohdetta Moskova

Apartments Salut, Petersburg: hinnat, varaa verkossa

Hotel Boutique Yalta Bulevard. Viralliset hinnat 2021.

Hotel Boutique Boulevard, Yalta. Viralliset hinnat. Aterioiden kanssa rentoutumiseen lasten kanssa, 4 tähteä, keskustassa. Varaa verkossa verkkosivuillamme ilman palkkioita ja ennakkomaksuja

Boutique Boulevard sijaitsee historiallisessa osassa Yaltan, varjoisassa puistoalueella, viiden minuutin kävelymatkan päässä Quayn keskustasta. Sisään ...

Kohta

Suosittu

Tour Kaliningrad ja Kaliningradin alue Cashback Tours Venäjälle Venäjälle Penzasta

Hotel Chaika Hotel suljettu Pietarissa Venäjällä. Hotellin kuvaus, huoneet, valokuvia, palvelut, hotellien arviot.

Varaukset Hotellit Boutique SuitcoTan

Neljän tähden boutique-matkalaukku, josta on näkymät kaupunkiin, sijaitsee Moskovassa, 2.4 km: n päässä Mausoleumista V. I. Lenin. Se tarjoaa ilmastoituja huoneita, joissa on ilmainen Wi-Fi ja oma kylpyhuone.

Tours Alaniaan Moskovasta, ostaa matkoja levätä Turkissa, hinnat vuonna 2021 Tez Tour Tour Operator

Hotel Dacha Rachmaninov Majoitus, Hinnat, Valokuvat, arvostelut

Simferopol, 22. elokuuta. Kryminform. Uusi boutique Laquant. Rachmaninovraquo, joka sijaitsee Mishhorsky-puistossa puolueen johtajuuden Sanatorion sivustolla, alkoi työtä 15. elokuuta. Crimeformin mukaan

10 parasta hotellia Charm El Sheikh lepotilassa 2021

Majestik Boutique Hotel Deluxe Majestic Boutique Hotel Deluxe

Majestik Boutique Hotel Deluxe, Subway Seating Courtyard, Nevsky Prospekt, Dostoevskaya, Central District, Garden Street Kaikki kuvat ja arvostelut Zoon. U. Yhteystiedot.

10 parasta hotellia Tikhoretsk (1 534 ruplaa.). Kirja-arvostelut

Kuinka valita häävärinen väri

Järjestämällä juhla, älä unohda häävarusteita. Kutsu, lasit Newweds, kaivo, häät renkaat, kynttilät kotitekoiseen tulisijalle näennäisesti, tällaiset suuret, mutta ne ovat ne ja muistaa loman.

Creativity Writers Peredelkino

Kazan Hotellit New Year 2022 virkistysohjelmalla

Uudet Vacances Hotel Hotel Administrator Kazanissa. Vapaa ja nopea haku 995.000 avointa työpaikkaa. Täysi, ajallinen ja osittainen työllisyys. Kilpailukykyinen palkka. Tietoa työnantajista Kazanissa. Aloita uusi ura juuri nyt

Hotelli

Hotel Boutique Hotel 12 3 Venäjä

Zelenogradsk, boutique, 3 min kävelymatkan päässä merestä, 0-vuotiaat, jopa 3-vuotias vapaa, mannermainen aamiainen, sauna Lisää. Maksu, pysäköinti.

Käytämme evästeitä
Käytämme evästeitä varmistaaksemme, että annamme sinulle parhaan kokemuksen verkkosivuillamme. Käyttämällä verkkosivustoa hyväksyt evästeiden käytöstä.
Salli evästeet.