Kodikas eläke Evpatorian kentän keskustassa 50 metrin päässä rannasta. Naapurustossa - Dolphinarium, ja jotkut huoneet voidaan kuulla delfiineistä. A. Abdulov, V. Galkin, A. Troin, Trofim ja muut julkkikset pysähtyivät lennolle.

Pension "Kiev" sijaitsee Evpatorian lomakeskuksen sydämessä suoraan rannalla. Lähistöllä on viehättävä virkistyspuisto. FRUNZE, lääketieteellinen ja terveyskompleksi "voitto", Dolphinarium. Useita minuutteja rauhallisesta kävellä pitkin pengertää lomakeskuksen historialliseen keskustaan.

Case - 3-kerroksinen rakennus merenrannalla, joka on suunniteltu 38 huoneeseen. Lentokentän kautta suora siirtyminen Santosumin "voiton" lääketieteellisiin muotoihin. Kaikissa huoneissa on kaapelitelevisio (24 kanavaa), ilmastointi, jääkaappi, moderni kalustus. Huoneita, joista on näkymät kaupunkiin ja pengeröön (kolmannen kerroksen meri huoneista):

1 huone 2-hengen "junior-sviitti" (28 huoneita 22 neliömetriä.): TV, jääkaappi, ilmastointi, kylpyhuone kylpyhuoneella . On erityisesti sisustettu huone, jossa on televisio, jossa on suuri parivuode ja merinäköala.

2 makuuhuoneen 2-paikkainen "ylellinen" (4 huonetta): alue 45 neliömetriä. m., TV, jääkaappi, ilmastointi, kylpyhuone kylpyhuone.

"Block" 2-huoneen (1 huone) kokonaispinta-ala 45 neliömetriä. koostuu kahdesta huoneesta: 2-paikkainen 15 neliömetriä. ja 3-paikkainen pinta-ala on 23 neliömetriä. m. Jokaisessa huone-TV, jääkaappi, ilmastointi. Kylpyhuone kylpyhuoneella - yleinen kahdessa huoneessa.

2-huoneen huoneistot: olohuone, keittiö (minibaari, mikroaaltouuni, vedenkeitin), TV (satelliitti-tv), ilmastointi; Makuuhuone (tv, ilmastointi); Iso kylpyhuone.

Numero "President Hall" (1 huone): Yhteensä 92 neliömetriä. M. M, sisältää suuren olohuoneen, keittiön, joka on erotettu olohuoneesta (keittiölevyssä, vedenkeitin, minibaari), makuuhuone. Kylpyhuoneessa, moderni suihku pyöreä suihku, poreallas. Jokaisessa huoneessa on ilmastointi, TV (satelliitti-tv), ylimääräinen videotekniikka (DVD, VCR).

Aamiainen ehdotetussa valikossa. Ehkä mukautettu ruoka eläke-kahvilassa. Ruoan kustannukset (illallinen + illallinen) on 580 ruplaa (320 + 260 ruplaa) päivässä per henkilö. Yksittäisiä singulaareja neuvotellaan saapumisen yhteydessä.

Nykyaikaisen Evpatorian ja sen ympäristössä sijaitsevat ihmiset asuivat III-I-vuosisatojen ajan aikakaudellemme. VI-V-vuosisatojen BC: ssä muinaiset kreikkalaiset laskeutuivat lahden autiolle ja perustivat ratkaisun, Kerkinitida. Tutkijat viittaavat siihen, että nimi tulee oman kaupungin, tiettyyn Carkinan tai Kerkinin perustajan omasta nimestä.

Arkeologiset kaivaukset sallivat kuvitella, miten kaupunki asui monta vuosisatoja sitten. Kerquinityjen asukkaat olivat ammattitaitoiset rakentajat, he olivat niin huolellisesti käsitelty kiveä, jota ei tarvinnut kiinnittää niitä liuoksella. Kaupungin kadut päällystettiin kivillä ja oli viemäri. Talot Wing kaakeloitu, seinät koristeltiin maalauksin, lattiat olivat mosaiikki.

Voit elvyttää kaupungin taloutta ja sen entinen kauppakeskuksen kunnia. , Kharchevni kaupungissa. Kaupungin nopea kehitys keskeytti krimin sodan. 1.-2, 1854 Englannin, Ranskan ja Turkin 89 sotilaallista ja 300 kuljetusalusta heitettiin lähelle Evpatoria, jousiammunta ilman paljon vaivaa otti kaupungin. Näin ollen 62.000. armeija muutti Sevastopoliin.

Vain Serfdomin peruuttamisen jälkeen Evpatorian talous alkoi kehittää nopeaa tahtia. Kaupungissa teollisuusyritykset rakennettiin, vuonna 1911 voimalaitos alkoi työskennellä, Evpatoriy Satama tuli yksi suurimmista niemimaalla, rautatieliikenne avattiin Sarabuzin sivuliikkeellä - Evpatoria.

Jo keskellä XIX vuosisataa, Evpatoria hankkii mainetta parhaaksi merelle uimapaikaksi krimissa. Meren pohja, eliminoitu samettinen hiekka, laskee täällä hyvin vähitellen, vettä on ominaista puhtaus ja korkea mineralisaatio. Vuonna 1874 avattu sotilaallinen saniteetti silmäklinikka, jossa heitä käsiteltiin merenkulun ja elinikäisen uimarannalla, jotka kulkivat Kykän kytkentäkurssin. Ensimmäinen yksityinen sanatorium "primorsky" avasi vuonna 1905. Dacit, hotellit lomailijoille ilmestyi pitkin pengintä.

Kahden vuosikymmenen aikana satama on kunnostettu Evpatoriassa, perusti rautatieviestinnän, rakensi moottoriajoneuvojen, leipäkasvien ja neulotun tehtaan. Kesällä 1921, ensimmäiset sanatriumit "Talas", "Primorsky", Moinkskaya Mud, ja vuonna 1940, Evpatoriassa oli 36 Sanatoria-lomakeskuksia laitoksia, joista 17 oli lapsia.

Moderni Evpatoria on kulttuurinen, teollisuuskeskus ja suuri satama. Mutta ennen kaikkea monille ihmisille Evpatoria on terveysryhmä. Rikas historiallinen menneisyys, antiikin ja arkkitehtuurin muistomerkit tekevät siitä mielenkiintoisen matkailijoiden kannalta.

Simferopolista Evpatoriaan pääsee bussilla tai bussilla, joka matkustaa lomakeskuksesta lähellä asemaa lähellä asemaa (etäisyys 66 kilometriä) sekä sähköjuna. Kesällä Evpatoria, Suorat junat Moskovasta, Kiev, Kharkov, Dnepropetrovsk ja muut kaupungit talvella vain Kiovasta ja Moskovasta. Jos et voinut istua junalla, vieressä Evpatorian vieressä, mene ulos asemalta korkeimmalla ja päästä virkistyspaikkaan junalla.

Aiheeseen liittyvät julkaisut.

Federaation neuvosto hidasti lakia hostellin kieltämisestä asuinrakennuksissa
Virkistyskeskus Surf Esk Perm

Virkistyskeskus Surf sijaitsee lämpimän Azovin meren rannikolla. Tarjoamme loma-oikeus kuponkeja kilpailukykyiseen hintaan.

Hostelli koti, Big Viscos - varaus Vashothersilla
Lepää Yeisk 2020 Sanatoriat ja eläkkeet All Inclusive

Matkailijat, jotka ovat tottuneet mukavuuteen ja mukavuuteen, voivat viettää 2021 Yeiskissä all inclusive.

Kohta

Viimeiset mielenkiintoiset osat sivustolla.

  • Mielenkiintoista
  • Uutuudet
  • Usein katsotaan
  • Suosittu

Sanatorium Yeisk Yeisk Venäjän arvostelut, matkat, osoite kartalla.

Sivu sisältää yksityiskohtaisia ​​tietoja Sanatorioista ja lennolle all inclusive. Huoneen huonevaraus, asiaankuuluva saatavuus Sanatoriumissa ja Pension Eiskissä. Kysely luokitusta, arvosteluja ja erikoistarjouksia.

Kesäpäivät merellä Yeisk vuonna 2018

Guest House Ukrainan, Feodosiya Hotel Hinnat, arvostelut, valokuvia, huoneita, Yhteydet Virallinen sivusto 101hotels.com

Voit valita, korvaa varauksesi Guest Houseissa Feodosia Crimea. Standard, standardi, juniorsviitti, sviitti, kahden huoneen, lohkon

10 parasta hotellia Charm El Sheikh lepotilassa 2021

Pension Sealand Resort, Feodosian viralliset hinnat 2021

Etsitkö paikka viihtyisä loma meren rannalla Crimea vuonna 2021, tule Feodosius, eläkistössä meillä on paras yhdistelmä hinta ja laatu

Yksityinen Feodosia Sektori: Hinnat 2021

Resort Hotel Attetelka Horizon, Sudak, East Coast of Crimea, Crimea, Venäjä Hinnat, arvostelut, arvostelut ja kuvaus

Selvitä hotelli Feodosia Venäjä Crimea, Feodosia vuonna 2021. Varaa ennakkomajoitus hotellissa hyvä hinta.

Hyvä hotellit Crimea - 4 ja 5 tähteä: Kuva, kuvaus

Feodosia Hotellit 4 tähteä Hinnat for Hotelli varaus 4 Feodosiassa

Hotellit Feodosia 4 tähteä kuvaus, hinnat, Valokuvat Huoneita, käy arvosteluja.

Parhaat hotellit Turkissa | Top-10-luokitus vuonna 2019

Brigantine 3 Feodosia, Crimea Arvosana, arvosteluja, valokuvia, paras hinta

Brigantine's Resort Hotel odottaa vierailleen rannikolla. Se tarjoaa WiFi, pysäköinti, biljardihuone, leikkipaikka, kuljetuspalvelu, hieronta, retkipalvelu ja paljon muuta.

Villa Tontit - Suite Asuinpaikka Volgassa

Perhelomat lapsilla Feodosiassa. Mistä mennä mitä nähdä lapsi

Täältä löydät tietoa loma-Feodosiassa, jossa on lapsia vuonna 2021 hinnat kohteessa Hotellit ja vierashuoneistot, Valokuvat ja nähtävyydet Kaupungin, Sää, Perhe-istuimet

? Dynasty

Rjonikidze, lähellä Koktebel, Crimea. Lepää Ordzhonikidze, lähellä Koktebel. Lepää Feodosi District of Crimea.

Matkailuneuvonta Ordzhonikidzen kylästä Crimea Self-vapaa-ajan yleiset tiedot, vuodenajat, rannat, hotellit, nähtävyydet, miten saat.

Kyllä Nordcity, Pietari, Venäjä

Huoneistohotelli Kyllä, tarkoitettu vain aikuisille, sijaitsee Pietarissa, 30 metrin päässä metroasemalta ja 7 minuutin kävelymatkan päässä Avenue.

Hotellit kohteessa Divnorsky, Parhaat hotellit Divnomorsk

Pension Golden Coast VENÄJÄ, CRIMEAEODOSIA Hinnat, valokuvat, matkailun arvostelut, varaa kultainen ranta Saleturin virallisella verkkosivustolla. U.

Pension Golden Beach, Feodosia. Pension Golden Beach, hinnat 2021 vuotta. Kuvaus, valokuvia, kustannuksia, huonevaraus.

Ranta hotellit kohteessa Abu Dhabi

Huoneistohotelli Yesenin

Academservice Online hotelli varausjärjestelmä ja hotellit ja hotellikuvaukset, valokuvia ja hotellikartta

Hotelli

Underwater Hotellit 4 Useimmat epätavalliset artikkelit maailmassa

Nbspal Hotel Poseidon Undersea Resort avattiin 15. tammikuuta 2010 Fidžiin. Tämän matkailukompleksin erityispiirteet ovat se

Vedenalainen hotelli Fidži: tekninen helmi valtameren syvyydessä. | Teknologia, insinööri, innovaatio
Elokuvateatterissa ei ole vain julkkiksia, uskomaton tontti, jännittäviä erikoistehosteita, mutta myös itse asiassa olemassa olevat hotellit. Monet näiden hotellin asiakkaat ovat eri elokuvien faneja. Jotta voit viettää yön

Secret Boutique Review Tietoa hotellista Sea Club, DivnoMorskoe, Venäjä TripAdvisor

Elokuvateatterissa ei ole vain julkkiksia, uskomaton tontti, jännittäviä erikoistehosteita, mutta myös itse asiassa olemassa olevat hotellit. Monet näiden hotellin asiakkaat ovat eri elokuvien faneja. Jotta voit viettää yön kyseisessä numerossa ..., missä .... Huoneet on varattava muutamassa kuukaudessa. Gloomy, salaperäiset hotellit, joissa nämä sankarit yleensä kuolevat tai ovat kauhea vaara, aiheuttavat suurimman kiinnostuksen matkustajien keskuudessa.

Kuntokeskus Sochi | Pension Hotel Valentin

Kuntokeskus Sochi Pensionat Gostnitsa Valentin

5. lokakuuta 2016 Muoti Urheilu Kuntokeskus modernissa maailmassa on tullut muodikas huolehtimaan omasta terveydestään. Monet ihmiset, etenkin Y-sukupolven edustajat, älä käytä alkoholia, syödä terveellistä ruokaa ja harjoittavat urheilua. Siksi vieraat ovat yhä useammin, heti kun hotelli on tulossa, kysy, missä kuntosali sijaitsee. Ja trendin jälkeen hotellit ovat yhä avoimempia

Verona Hotellit 4, 5 Tähteä: Top 5 suosituinta

Vaihtoehtoisia ideoita, joissa viettää uudenvuoden lomat Venäjällä

Grand Alennukset hotellivarauksiin kaupungissa Arkhyz, Venäjä. Aina käytettävissä olevat huoneet ja edulliset hinnat. Tutustu vieraille ja valitse sopivin hotelli.

Hotellissa on runsaasti historiaa, joka kulkee syvälle vuosisatojen ajan. Ensimmäiset inertit pihat ilmestyivät teiden ja kaupan reittien risteyksessä. Ne syntyivät matkustajien väliaikaisen sijoittamisen tarve. Aluksi he olivat ravintola talo, jossa on useita huoneita vieraille ja Harevney tai ravintola ensimmäisessä kerroksessa. Ajan myötä vieraanvaraisuusteollisuus on suorittanut merkittäviä muutoksia ja yksinkertaisesta ravintolasta kasvoi jotain muutakin kuin asiakkaille.

Kohta

Suosittu

Tietoja yliopistosta

Onko mahdollista ottaa kuvia hotelleissa

Katso hotelli Lexx, huoneet, ravintolat, aktiivisen virkistyskeskuksen todelliset kuvat ja videot ja paljon muuta.

Hotel Smart Hotel KDO Vologda 2 * (Vologda)

Sea Coast Kuvaus, valokuva Crimea, Alushta

Kuvaus ja kuva Sanatoriummeren rannikko Alushta Crimea. Sijainti, huoneet, infrastruktuuri ja palvelut.

Mini Hotel

Pension Fregatti Adler hinnat 2020 virallisella verkkosivustollasi

Frite Guest House, Popovka, ul. Meri 66 Sivuston virallinen osoite idisuda.ru, varaus ilman välittäjiä, suoraan, hinnat 2021, ammattimaiset kuvat.

Yritys Anapa - 13 Neuvostoliitossa

Minigitus Shine

Gagarinin mini sijaitsee Astrakhanissa. Se tarjoaa ilmaisen yksityisen pysäköinnin ja ilmaisen Wi-Fi: n.

Hotelli Airport Emelyanovo, Emelyanovo

Vanha Gagra Hotel Hotelli Vanha Gagra

Vanha Gagra Hotel, Vanha Gagra, Abhhazia, Vanha Gagra

Varaukset Hotellit - Boutique Hotel Arbat 6

Hotel Gamma Sirius Gamma Sirius Entinen SQ Clean Ponds 3 Adler Sochi Real Palaute 2020

Lue hotelli Gamma Sirius Park 3 Adler, katso hotelli, jonka luokitellaan palvelu, ateriat, numero ... valitse paras hinta matkailijoille hotellissa.

Verona Hotellit 4, 5 Tähteä: Top 5 suosituinta

Hotel Garden Boutique Hotel 3, Poznań. Hotel Garden Boutique Hotel

Aparthotel Garden Boutique Hotel sijaitsee kaupungissa Berliini, Invalivavustot. 122. Hintahuoneet 94 palvelut WiFi, Pysäköinti, Polkupyöränvuokraus, Internet, Pesula, Savuttomia huoneita, Kemiallinen pesu, Perhehuoneita, Morsiussviitti, Äänieristettyjä huoneita, Kengänkiillotus, Lounaspaketit, Pyöräily, retkipalvelu, Lämmitys, Faksi Kopiokone, Erityiset huoneet alleraatikoille, WiFi ilmaiseksi, savuton koko hotellissa ja ilmaiset, matkatavarasäilytys, aurinkoterassi, erikoisruokavalikot pyynnöstä, Myyntiautomaat, Yksityinen pysäköinti, Sekoitettu pysäköinti.

Yksityiset eläkkeet Evpatoria hinnat, mini eläkkeet Evpatoria

Luettelo virkistysperusteista ja maakohtaisista komplekseista Evpatoriassa, Krimin meren rannalla esitetään. Valokuva, todelliset arvostelut, yksityiskohtaiset palvelut, puhelinnumerot, sijainti kartalla, osoitteet Tiedot on merkitty jokaiselle alustalle.

Sural Garden Hotel 3 * (Sural Garden Hotel) Turkki / Side. Arvosteluja, valokuvia, videoita, hintoja

Gardenia Hotel 4, Alanya

Kuvaus, arvostelut ja hinnat majoitus Nergos Garden Hotel 4 Cholakla, Turkki matkanjärjestäjänä Intourist

Käytämme evästeitä
Käytämme evästeitä varmistaaksemme, että annamme sinulle parhaan kokemuksen verkkosivuillamme. Käyttämällä verkkosivustoa hyväksyt evästeiden käytöstä.
Salli evästeet.