Pension "Dream" sijaitsee kävelymatkan päässä Kislovodskin lomakeskuksen keskustasta. Lentokentän alueen Direisyys alkaa terapeuttinen Ternsurkur Park. Lähistöllä on bussipysäkki "Hotel Caucasus", josta voit ajaa Kislovodsk rautatieasemalle 7 minuutissa.

Majoitus: Stalinistirakennus, remontoitu ja varustettu päivien vieraanvaraisuusteollisuuden vaatimusten mukaisesti. Huoneiden lukumäärä koostuu eri luokista, kuten kahden makuuhuoneen huoneista ja kolmen makuuhuoneen huoneista.

Infrastruktuuri: ilmainen pysäköinti, mangal, hierontakaappi, biljardi, ilmainen internetyhteys (Wi-Fi), retkipalvelu.

Saapumiselle vaadittavat asiakirjat: kupongin, passi, sairausvakuutus, lapsille - vanhempien lupa (kun matkustat lapsen muiden mukana olevien henkilöiden), syntymätodistus.

Eläimet: Se voi tuoda, jos ne painaa enintään 3 kg. Alustava pyyntö ja eläinlääkärin läsnäolo vaaditaan.

Sanatorium "Zarya" ottaa yhden johtavista paikkoja Venäjän lomakeskuksen verkostosta, koska se tarjoaa asiakkailleen vain korkealaatuisia lääketieteellisiä palveluja vaan myös erinomaista palvelua.

Kislovodsk on tunnettu keino valkoihoinen kivennäisvesialueilla, jossa lähes 35 prosenttia alueen rakenneista ja eläkkeistä sijaitsee. Kislovodsk pidetään liittovaltion merkityksen lomakeskuksena ja Venäjän federaation toiseksi suurin ilmasto ja balneologinen lomakeskus, joka tuottaa vain sochin mukavasti ja laitteita.

Kaunis ja kehitetty lomakeskus, jossa on runsaasti terapeuttinen pohja, kaunis vuoristomaivusto, viehättävä luonto ja kehitetty infrastruktuuri virkistys- ja hoitoon koko vuoden ajan.

Ekaterinburgista ilmaa kestää 3,5 tuntia (suora lento Mineralnye Vody Airport) ja 1,5 tuntia lentokentältä. Voit lentää Moskovan kautta (hinta, noin 1,5 kertaa halvempaa).

Junalla: suora juna Ekaterinburg - Kislovodsk, matkalla 2 päivää ja 3 yötä. Siellä on myös kulkeva junavokuznetsk - Kislovodsk ja junat Chelyabinsk.

Yrityksemme tarjoaa matkareita Kislovodsk Sanatorisiumeihin, lennolle taloon ja hotelleihin. Tours-versioita on erilaisia ​​versioita: lentoliikenteestä ja ilman, majoitusta, ruokaa, retkiä hoidossa.

Sanatorisien hinnat, lennolle talot ja hotellit Kislovodsk

ul>
 • lentokentälle - 42 km
 • ennen bureauca - 0.8 km
 • Rautatieasemalle - 0.7 km
 • Lomakeskus - 0 km
 • Keskustaan ​​- 1 km
 • Ympäri vuoden eläke "lokakuu" on yksi kaupungin parhaista terveyskeskuksista, jotka ovat erikoistuneet sydämen ja verisuonten, hermostojen ja muiden vastaavien apuvälineiden erilaisten sairauksien hoitoon. Lentokenttä on vain 700 metrin päässä rautatieasemalta ja 1 km: n päässä kaupungin keskustasta.

  Tyylikäs klassisen tyylin terveyskeskuksen 4-kerroksinen rakennus uudistettiin ja uudistettiin, joten nyt se vastaa kaikkia nykyaikaisia ​​vaatimuksia huoneiden mukavuudesta ja terapeuttisten toimistojen toiminnallisuudesta.

  lokakuu on useita huoneita, jotka on suunniteltu majoittamaan 49 vierasta. Terveissä kaikissa huoneissa 1 kategoria: Hotellissa on 1 huoneen ja 2 huoneen huoneet "standardi" ja "Superior" -luokat, joissa on erilliset kylpyhuoneet ja suihku, televisio, huonekalut kuulokkeet, jääkaapit, vedenkeittimet ja teen ruoat. Vapaa-ajan vieraat viettävät biljardihuoneessa, Phyto-baarissa ja aulassa pianolla.

  Koska se olisi laitoksissa, se tuntee lämpimästi tehokkaan hoidon, "lokakuussa" erityinen paikka annetaan terveille, mutta ei ruokavalion ravitsemukselle. Se tarjoaa kodin kattavia aterioita - aamiainen (buffet) tai valinta 2, 3 kertaa päivässä.

  Matkailijat, jotka tulivat lennolle kotiin, ovat mahdollisuuden käydä ultraääni diagnostiikka, EKG, päivittäinen seuranta EKG: n, laboratoriodiagnostiikkaan lennolle talossa ja tehdä lääketieteellisiä ja hyvinvointimenettelyjä, mukaan lukien nenän kylpyammeet, muta-sovellukset, hieronta , Hydromassage, fysioterapia ja vahvistetut menetelmät.

  "lokakuu" on erityisen sopiva terapiaan, joka perustuu terncouriin - erityinen lääketieteellinen liikuntakasvatus, joka sijaitsee lähellä Pension Resortin puistoa, on käytännössä ihanteellisia olosuhteita. Samanaikaisesti vain 1 km: n päässä Terveyskohteesta on Kislovodskin keskustan herra-galleria, jossa voit juoda parantavaa kivennäisvettä ikkunoista. Muun muassa tämä rakenne on 1800-luvun puolivälissä arkkitehtuuria, ja aikataulua on järjestetty aikataulua.

  Aiheeseen liittyvät julkaisut.

  Arvostelut Hotellit Turkki turisti arvosteluja

  Hotel Klas Hotel 4 hintoja, kuvaukset, arvostelut ja kuvia hotellista Interstiti-verkkosivustolla. Kierrokset Klas Hotel 4 mistä Minsk, Gomel, Kiev, Moskova. Varhainen varaus

  Lasten ratkaisemiseksi hotelleissa ei tarvita vanhempien asianajajan valtaa
  Check-in Lapset kaupungissa Notized

  Mount Ararat Missä sijaitsee missä maassa, Armenia tai Turkki, Valokuva ja video, Nooan Ark Araratissa, että he löytyivät vuoristossa, hotellit lähellä, videoita, panoraama, mielenkiintoisia faktoja, miten päästä Yerevan

  Kohta

  Viimeiset mielenkiintoiset osat sivustolla.

  • Mielenkiintoista
  • Uutuudet
  • Usein katsotaan
  • Suosittu

  Hotellit. Venäjän motellin pallon arvostusta koskevat kriteerit

  Hotellit Tämä indikaattori laadukasta palvelua ja mukavuutta. Miten luokittelee hotelleja Venäjälle, miksi se on pakollinen kaikki yksityiskohdat aiheesta ovat alla

  Top 10 hotellia kohteessa: Abhhazia, virkistys lasten kanssa Arvostelut 2021 [arvostelu]

  Kleopatra Aytur Apart Hotel 3, Turkki

  Huoneistohotelli Kleopatra Aytur sijaitsee Alanyan keskustassa, 200 metrin päässä Cleopatran rannalta. Hotellissa on ulkouima-allas aurinkoterassilla, ja ilmainen Wi-Fi on ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa. Kaikki huoneistot Aparthotel Kleopatra AYT

  Koktebel, Crimea: Rannat, meri, infrastruktuuri

  Asiakkaat hotelleista, jotka ovat kohdeyleisösi

  Hospitalityteollisuuden nykytilaa ja piirteitä pidetään, hotellihuollon paikka matkailupalvelujen rakenteessa määritetään, hotellien tärkeimmät tyypit ja tyypit sekä niiden toimivuuden sääntelykehystä.

  Sovintoratkaisujen ja häätöjen säännöt hotellista

  Tel Club Akman Beach Hotel 4 Camuwa Camyuva Kemer Kemer, Kuvaus Club Akman Beach Hotel vuonna 2020, Valokuvat, varaus Hotel Club Akman Beach Hotel

  Hotel Club Akman Beach Hotel Ex. Halduns Beach Hotel Tours, Hinta, Photo Touristit arvostelevat matkailijoita Tour Tour The Hotel Club Akman Beach Hotel Ex. Halduns Beach Hotel 4 POEHALISNAMI.UA

  Saksalainen huvila vesitornissa - Zelenogradsk
  Loma, all inclusive Family Club Marine Palace

  Lepää lasten kanssa lähiöissä Konakovo River Fomentel

  Lasten klubi Gnome Hotel Park Hotel Zvenigorod, Lasten Club Gnome On suuri joukko mielenkiintoisia leluja. Little asiakkaita tarjotaan kehittämällä ja älykkäillä leluilla, lasten sokkelo, kirjat, väritys ...

  Parhaat hotellit Turkissa | Top-10-luokitus vuonna 2019

  Alanya Klas Hotel 4 Turnkysedifornia Record Regurationmanhammutlar. Hotelliarviot. Tophotels hotelliarvosana ja hotellit.

  Hotel Alanya Klas Hotel 4, Hotellit Turkki, Välimeren alue, Alanya, Mahmutlar Hinnat, kuvaus, arvostelut, kuvat. Tophotels Information Arvosana hotelleja, jotka perustuvat nähtävyyksiin turistiliiketoiminta-asiantuntijoiden ja matkailun arvosteluihin.

  Hotel National Moskova Luxury Collection 5 *, Venäjä, Moskova -

  Club Tess Hotel 3, Turkki, Conakla

  Maiden luettelo ja hotellit Valitse maa lomallesi. Suuri valikoima maita ja parhaita hotelleja. Varaa polttava kierros Internet-myymälässä Srankin.ru

  Ominaisuudet Minin hotellit - Hotelli

  Mikä on ero Premium- ja Economy-hotellin välillä

  MiniGone talous Moskovassa, Pietarin varaa verkossa. Mukavat elinolosuhteet ja erinomainen palvelu. 2700 päivässä. Settlement ympäri vuorokauden. Verkko Fantasy SPB Katso hinnat

  Siirrä Club Amran.

  Siirrä ClubooKe Amranissa. Kuvaus ja valokuvat. 7 938 4499111

  Albanian Star 4 * (Albania, Durres)

  Clubwelle Amran Gagrah Abhhazia, KSB Gokurortin virallinen verkkosivusto. Hinnat 2018.

  Hotel Amran Amran Gagra Valokuvat, kuvaus: Palvelut, arvostelut, alennukset ja tarjoukset, varaus.

  Rehellinen ARCHBO-OSIPOVKAsta! Rest 2021 arvostelut

  Turkki Hotellit Club Hotel Anjeliq 5

  Tietoa alueesta Club Hotel Anjeliq Kuvaus, valokuvia ja videoita hotellilta, matkailijoille ja tilausretkiä Poehalisnami.ua

  Grand Hotel Kazan 4 * (Kazan) - Kazan

  Turkki Hotel Belfian kuva

  Hotellin kuvaus ja kuvat Beldiana 4 Beldiana 4: ssä Gaineuuk Turkissa. Sijainti, huoneet, infrastruktuuri ja palvelut, pöytä lyhyesti Venäjän turkkilaisella sodassa

  Parhaat hotellit kohteessa Krasnoyarsk, Suosituimmat hotellit
  Belyi Plyazh Club Hotelli / White Beach Club Hotelli (Jemety, Venäjä) Hotellin kuvaus, hinnat for Tours, arvosteluja, valokuvia, huonevarauksia

  Clubwelt White Beach, City Anapa, Venäjä Restosien ja hotellin hinnat johtavista eurooppalaisista matkanjärjestäjältä Tui

  Locael White Beach sijaitsee Anapalla Jeytete-lomakeskuksen alueella, 10 km: n päässä Anapa-lentokentältä ja 1,5 km: n päässä rautatieasemalta. Hotelli on lähellä vesipuistoa.

  Hotellit Phi Phi, Valintani arvosteluja ja arvostelut

  Lepää Crimea SAKA 2021 Lepo Saka Botaic Clubissa

  Hotel Botanic Clubin alueella on moderni allas aikuisille ja lapsille.

  Country Park Hotellit, Loma-asunnot ja mökit lähellä Yekaterinburg

  Etsi spiked Sverdlovsk-alueen suuntaan

  Valkoinen hevonen on ainutlaatuinen maa-ratsastusklubi eurooppalaiselle vapaa-alueelle lähellä Yekaterinburgia. Pohja sijaitsee Ympäristöystävällisessä lomakeskuksessa Kadnikovon kylässä, sinulla on kaikki mitä tarvitset unohtumattomaan liiketoiminta- ja viihdekeskus, mukava hotellikompleksi, viihtyisä ravintola, jolla on todistettu tekijän keittiö.

  Top 10 hotellia kohteessa: Abhhazia, virkistys lasten kanssa Arvostelut 2021 [arvostelu]

  Luettelo Hotellit Nikolaevka, Venäjä Arvosana, Hotellin arvostelut

  Maksa Ellad on ensimmäisellä rannikolla. Se tarjoaa pesula, tenniskenttä, suomalainen sauna, kahvila, ravintola, turvallinen pysäköinti ja paljon muuta.

  Todellinen matkailu ja hankkeet yrityksen Demlink

  Kohta

  Suosittu

  Administer Hotellit

  Beach Club Doganay 5 Ure hotellissa Moskovan haku Tours Online Alanya

  Hotel Beach Club Doganay 5 Beach Club Dogani Travel Agency Burning Tours Square Parhaat Hotellit kohteessa Alanya Kuvaus Parhaat hotellit Parhaat matkanjärjestäjät

  Top 10 halpoja hotelleja ja hotelleja Nikolayevka

  Lomat Nikolaevkan kylässä Crimeassa

  Vertaile hotelleja ensimmäisellä rivillä Nikolaevka Crimea 20 lauseesta. Varaa verkossa 1230 r. Per päivä kuva, kuvaus, arvostelut, luokitukset, yhteystiedot

  Hotellit Phi Phi, Valintani arvosteluja ja arvostelut

  Hotel Gallery Club lähellä Moskovan vuoristossa

  Retket Country Hotel Gallery, Abramtsevo, Sergiyevopadsky District, Venäjä, Elite Rustic Leisure, Spikel, Perhe Loma Moskovan alueella lasten kanssa

  Department of Club Rainbow Izhevsk, ul. Maxim Gorky, 59A Osoite, puhelinnumerot, käyttö, palvelut

  Tässä on luettelo parhaista hotelleista Izhevskistä, jotka sijaitsevat kaupungin ulkopuolella, lähiössä. Tutustu asiakkaiden asiakkaiden merkityksellisyydestä ja arvostelusta.

  Club Hotel Caretta Beach arvostelut - Sivu 3 | Club Hotel Caretta Beach 4 * Turkki arvostelut - Sivu 3 | Club Hotel Caretta Beach Inzhekum ​​arvostelut 2021 - Sivu 3 | Club Hotel Caretta Beach Inzhekum, Turkki 2020 arvostelua - Sivu 3 | Caretette Beach Club Arvostelut

  Hotel Club Hotel Caretta Beach 4 Turkki Alanya

  Tourist Palaute Hotel Club Hotel Caretta Beach 4 Turkki, Tours Lähtö Moskovasta

  Cancuna Hotellit - Hotelli varaa, Hotellit, Cancun Hotellit

  Hotelli Lara Family Club Lara, Turkki Hinnat hotellit, arvosteluja, valokuvia, huoneita Virallinen sivusto 101hotels. Om.

  Hotel Lara Family Club 5, Hotellit Turkki, Välimeren alue, Antalya, Lara hinnat, kuvaus, arvostelut, kuvat. Tophotels Information Arvosana hotelleja, jotka perustuvat nähtävyyksiin turistiliiketoiminta-asiantuntijoiden ja matkailun arvosteluihin.

  Alean Family Resort & Spa Riviera, Lomakoneet Anapa

  Hotelli kohteessa Koktebel 2021, Crimea virallinen sivusto Koktebel 4 Clubotele Lexx Lex

  Hotel Lexx Lex Koktebel on Koktebelin hotellikompleksi. 120 viihtyisää huonetta, kylpyläkeskus, jossa on laaja valikoima palveluita, kaakkoisosin suurin uima-allas, baari ja ravintola, virkistysalueet lapsille Kaikki tämä mahdollistaa unohtumattoman oleskelun 2021

  Totta Hotelli Club & Hotel LaleOnia 5 *, Kemer, Turkki

  Club Hotel LaleOnia Varaa Hotel Fethiye, 5, Turkki

  VIIBIYAT Innorent Gottel Club Hotel Laroonia 5 FETX, Turtinchina. Garic Pvtchka hyvin määritellyille TSAMille KIV laskeutuu parhaiten sivustollamme. Kuvaus, Ingun, kuvat.

  Käytämme evästeitä
  Käytämme evästeitä varmistaaksemme, että annamme sinulle parhaan kokemuksen verkkosivuillamme. Käyttämällä verkkosivustoa hyväksyt evästeiden käytöstä.
  Salli evästeet.