Tourin valinta ↓

Krimin tasavallassa, Chernomorskoen kylän alueella on eläke "uusi valtameri". Se on 140 kilometrin päässä Simferopolin lentokentältä ja kävelymatkan päässä viehättävästä Mustanmeren rannikolla. Kompleksissa on ryhmä mökkejä, joissa on 50 numeroa ja majoitusta majoitukseen 120 henkilöä.

Asuinrakennus sisältää vakioluokat, joissa on huonekalut, jääkaappi, tv ja ilmastointi. Erillisessä kylpyhuoneessa on suihku ja ilmaisia ​​kylpytuotteita. Pääsy ilo terassille. Siinä on kolmen kertainen kattava ravitsemus sekä baari ja viihtyisä kahvila.

Alueella on kesäteollisuus, avoin pysäköinti ja paikallinen retkipalvelu. Järjestetty pääsy nopeaan internetiin. Lapsille maksetaan paljon huomiota. Toimielimet usein isännöivät lasten animaatioita ja perheen tanssiohjelmia.

Laitoksen välittömässä läheisyydessä on hienoksi kivi kylän rannalla, jossa on katto ja aurinkotuoleja. Maksusta varten on mahdollisuus osallistua purjelautailuun, kitesurfingiin tai sukellukseen.

Valokuvat

Mud on yksi suosituimmista ja yhä harjoitetuista hoitomenetelmistä, jotka perustuvat luonnonvarojen terveyden käyttöön, paranemiseen.

Hydroterin periaate perustuu siihen, että vesi, jolla on suuri lämpökapasiteetti, korkea lämmönjohtavuus ja konvektio, hyvin liukeneminen erilaisiin suoloihin ja kaasuihin, kun altistuu kehoon hermostojen ihon reseptorien kautta aiheuttaa hyödyllistä Kemialliset ja biokemialliset muutokset kehossa.

Tämä hoito on fyysisiä tekijöitä: sähkövirta, valo, ultraääni, säteily sekä kaikki se, että olemme antaneet luontoa: aurinko, ilma, vesi ja muta. Fysioterapia sisältää hierontaa, eli mekaaninen vaikutus.

Termi "halotherapy" Jotka on muodostettu kahdesta kreikkalaisesta sanasta: "halo" (tai venäjä, suola ") ja" terapia "(" Healing "). Tämä termi tarkoittaa erääntyyppinen talteenottomenetelmä, jossa potilas sijoitetaan pitkään huoneeseen, jossa on mikrotulos suolaliuosta.

Kapasiteetti, Room Foundation, Ruoka ja hinta - Pension Uusi valtameri, Mustameri, Crimea Rakennus Puun ja luonnonkivestä Oikea puhtaan Mustanmeren rannalla tarjoaa 51 huonetta, joiden pinta-ala on 24 m2 (6x4 m) kukin (mukaan lukien kylpyhuone, jonka pinta-ala on 3 m2 (1,75x1,75 m), verannalla 6 m2 (4x1,5 m). Huone: Kylpyhuone (WC, pesuallas, Suihku) , ilmastointi, jääkaappi, kaksi vaihtelevaa sänkyä, lisävuode - Taitettava vuodesohva, vaatekaappi. 3 ateriaa päivässä (aamiainen, lounas, illallinen integroidulla valikossa).

Infrastruktuuri - oma hiekkaranta, varjo-katto, ruokailuhuone, viihtyisä kahvila Wi-Fi: llä, baarissa ja tanssialustalla, kesäteissä, varustettu grillipaikka.

Maksetut palvelut ja alennukset - alennus lapsille 4-12-vuotiaille pää- ja ylimääräisissä paikoissa -50%. Lapset hyväksytään kaikista iästä. Alle 4-vuotiaat lapset hyväksytään maksutta ilman tilaa ja ravitsemusta. Siirto Simferopolista - henkilöauto - 2500 ruplaa, minibussi 8 paikkaa - 4000 ruplaa.

Aiheeseen liittyvät julkaisut.

Arvosana Hotellit Olginki, Parhaat hotellit Olginke
TUAPSE 2021 hotellit + Uima-allas lähellä Olgininka 2021

Asuntojen vuokraus Holguin Krasnodar Krai Varaus parhaaseen hintaan verkkosivuillamme

Top 10 hotellia kohteessa: Abhhazia, virkistys lasten kanssa Arvostelut 2021 [arvostelu]
Hotelli Bosphorus Olginka, Venäjä. Hinservisin virallinen verkkosivusto

Hotellit Olginke ateriat 2021 Valitse ja varaa lepo ilman välittäjiä. Paikan päällä yksityiskohtainen kuvaus, hinnat, arvostelut, kuvat, kätevä varaus.

Kohta

Viimeiset mielenkiintoiset osat sivustolla.

  • Mielenkiintoista
  • Uutuudet
  • Usein katsotaan
  • Suosittu

Hotel Olympus Hotel Kazan, Cost, Valokuvat, arvostelut

Hotel Olympus Kazan, Venäjä, Kazan, Volga District, ul. Richard Zorga, 66B, Kuva, sijainti hotellin kartalla, kaikki palvelut Hotel Olympus Kazan, huonevaraus ilman maksua.

Kaikki vuokra-asuntojen hienovaraisuus Turkissa 2020

Hotelli Olympic

Milano Hotel Olympic Park sijaitsee Adlerissa, 1.8 km: n päässä Iceberg Ice Baladista.

Meripuisto

Hotel Olympia Krasnaya Polyana Official Hinnat 2021, Valokuvat, arvostelut, varaus

Olympia, Sochi, Lue objektiiviset arvostelut ja katso kuvia todellisista matkailijoista. Tarkista sijainti sekä löytää tulevat ravintolat ja nähtävyydet interaktiivisella TripAdvisor-kortilla. Vertaile hintoja ja valitse parasta erikoistarjousta vierailustasi.

Eco Hotel Altai World, Kuray

Rautatieasema Olympic Park, Imereti Resort, Venäjä

Lepää Imereti Resort Sochi Park Hotel 3

Assol-Sea, hotelli (Simeiz) -
Missä jäädä - http: // xn - 80Aeaefbajj3emcacrl9v. N - p1ai

Ohm House British House Hotellit ja hotellit Krasnaya Polyana, Sochi

Lepo Krasnaya Polyana 2019, hotellit Krasnaya Polyana

Sochin lentokentällä avasi kapselin hotellin

Hotelli Guest House Ohm House British House Krasnaya Polyana VENÄJÄ HÄHETTÄVÄT, Hinnat, Valokuvat, Website

Moderni mukava Ohm House Hotel sijaitsee Krasnaya Polyanan viehättävässä hiihtokeskuksessa, jota ympäröivät vuoristomaiset ja lumipisteet. 7 minuutin ajomatkan päässä on hiihtokeskus

10 Parhaat hotellit ja hotellit, joissa on rannalla Moskova alue - TripAdvisor

LLC MINIOTTEL avoimet avoimet työpaikat St. Petersburg

Moon Beehive Hospitality Pvt Ltd Chennai, Intia. Alhaiset hinnat Beehive Hospitality Pvt Oy: n sängyn huoneissa. Arvostelut Mini matkamäyhteistä. U. Varaus BEEHIVE Hospitality Pvt Ltd Mini-Chennai.

Hotellit Adler ruokaa: arvosteluja, hintoja, valokuvia

Park Inn Hotel By Radisson Airport Pulkovo St. Petersburg

Lotte Hotel St. Petersburgin sijainti

Hotel Pavillon Opera Grands Boulevards 3

Opera Hotel The World Opera Hotelin johtavat hotellit World Opera -hotellin johtavat hotellit sijaitsevat 20 minuutin kävelymatkan päässä Sofia Kiovan kansallisesta varauksesta ja tarjoaa solariumia, piikit ja hieronta vieraille.

Käyttötoiminta Hotellit

Tour Vabhazia Namai Holidays alennuksella

163 hotellit kohteessa Gagre Halvat kierrokset hotelleille 0 ruplaa. Arvostelut, katsaukset, kuvaukset Verkosto 177 Myyntitoimistot Koko Venäjä Takuu Paras hinta Etsi kaikille hotellihallinnoille Abhhazia

Retket Abhhazia irkutsk 2021. Poltaltavat matkat, kupongit, hinnat

Hotelli Cande Ora Holiday Village 4 Bodrum Turkki

Hotellin kuvaus ja valokuva Club ORA HV1 Club Ora HV1 Bodrum Turkissa. Sijainti, huoneet, infrastruktuuri ja palvelut.

Parhaat perhehotellit Turkissa Nanny Service Children kanssa

Hotel Planet 2, Pietari hotellin hinnat, arvostelut, valokuvia, huoneet, yhteystiedot Virallinen sivusto 101hotels. Om.

Huoneistot LCD COASIS vertikaaliset hinnat 1, miljoonaa ruplaa, alue 12,6 m2. Suunnittelu, arvosteluja, valokuvia, rakennusten suunnitelmia ja COASIS-vertikaalisen asuinrakennuksen rakentaminen.

Miten päästä Rostov-on-Donin rautatieasemalta lentokentälle ja takaisin?
Hotelli on erilainen kuin motelli: Ymmärrämme kysymyksen

OREANDA 5 RUSIAKRYMÄLLDI. Tophotels hotelliarvosana ja hotellit.

Hotel Oreanda pääministeri 4, Yalta, Venäjä. Alhaiset hinnat Hotel Oreanda Hotel Premier -hotellissa. Hotelliarvostelut kohteesta Travel.ru käyttäjät. Varaus Oreanda Hotel Premier Hotel kaupungissa Yalta.

10 parasta hotellia Charm El Sheikh lepotilassa 2021

Accor valmistautuu Movenpick Moskovan Taganskayan avaamiseen uudella joukkueella

Accor-konserni, maailmanlaajuinen johtaja vieraanvaraisuuden ja modernin elämäntavan alalla valmistautuu Moskovan ensimmäisen Movenpickin avaamiseen, New Premium -hotellin on otettava vieraat tämän vuoden syksyllä. Valmistele hotelli avaukseen on uusi Syril Masin johtama huipputaso.

107 arvostelua Hotel Sea Gull - Beldibi, Turkki

Dragon Stay 2 Soul, Etelä-Korea todelliset hinnat

Laajennettuun majoitukseen Amerikan motelli, jossa torstaina 28. helmikuuta löytyi Ricin, poliisi löysi anarkistisen opetusohjelman ja ampuma-aseiden. Kirja asetettiin sivulle resepti Ricinin valmistukseen. Traces of myrkytys aineosa ei ole kirjassa eikä aseista.

Kohta

Suosittu

Mini Pension Yurkino, Crimea - Mini Pension

Sudak, yksityinen miniping Irina. Crimea lepää Sudak 2021

Minipanution Solar Wind, levätä Crimeassa Yurkinon hinnat 2021, Kuva huoneista, kuvaukset palveluista, arvosteluista, suorat yhteydet ilman välittäjiä puhelin, osoite, sivusto

Garden Hotel, Zelenograd, Venäjä

Hinnat Yaltas Storm

Kaikki tietoa Sanatorioista ja lennolle Houses Gelendzhik halpa. Lepää Gelendzhik 2021 ilman välittäjiä. Varaushuoneet ja tositteet, asiaankuuluvat hinnat, esineiden kuvat, turisti arvosteluja ... ja paljon muuta tietoa Gelendzhik Lepo. Ja Kuban. W.

Albanian Star 4 * (Albania, Durres)

Sanatorit Evpatoria 2020 Vapaa-aika ja hoito Evpatoria Sanatorissa Crimea

3. Menettely Sanatorion loma-asuntoon, lennolle, taloihin ja niihin liittyviin uutteisiin sekä kantaa koskevan hoitomyyden laajentaminen. Sanatorium Resort -hoidon tai lepoon saapuvat henkilöt hyväksytään Sanatorion loma-asunnossa, lennolla taloja ja purkautuu ...

Simferopol. Mitä etsiä 1 päivä ja missä pysyä

Levätä Crimea. Levätä Sanatorissa ja Asunnot Crimea 2021, hinnat

Levätä Crimea. Sanatoriot ja eläkkeet Crimea 2021, hinnat, matkatoimistot Priar tarjoaa varaa lomakohteen Crimean rannikolla ympäri vuoden

Mermaid Guest House Hinnat 2021 Lepo ja hoito, Krasnodar Territory

Kuinka viettää lomaa terveyshyödyt. Levätä Sanatorissa ja lennolle talot LOO vuonna 2021 parhaimmillaan Ttutu.ru

Smideturistit. F - Varauspalvelu kannattavien kierrosten verkossa, Moskovan verkkokaupat verkossa,

Erinomainen hotelli virkistysmahdollisuuksille, mutta ateriat ovat 4. Poistettu arvostelut videon arvosteluista Zeynep Hotel, Kadriye, Turkki TripAdvisor

Hotel Nar Hotel 3, Hotellit Turkki, Välimeren alue, Kemer, Kemer Center hinnat, kuvaus, arvostelut, kuvat. Tophotels Information Arvosana hotelleja, jotka perustuvat nähtävyyksiin turistiliiketoiminta-asiantuntijoiden ja matkailun arvosteluihin.

Levätä La Ville

Eläke- ja virkistyskeskukset Sevastopol

Lomakohde parhaimmissa huoneissa Sevattopol Crimea 2021 All inclusive, ruokaa, uima-allas, lähellä merta, yksityiset minibesons halvat, lomat lasten hinnat ja yhteystiedot

Yksityinen hotelli

Mistä rentoutua Moskovan alueella eläkepaikkoja voimat ja ratsastusretket

Lue lisää modernista lomasta lennolla sijaitsevissa talouksissa vuonna 2020, lyhyt katsaus levätä mahdollisuuksista Crimea, Sochi ja Abhhazia järjestelmässä all inclusive.

Käytämme evästeitä
Käytämme evästeitä varmistaaksemme, että annamme sinulle parhaan kokemuksen verkkosivuillamme. Käyttämällä verkkosivustoa hyväksyt evästeiden käytöstä.
Salli evästeet.