Eileen Grey ei ole koskaan ollut osa luovaa kilta, käsityöliittymiä tai naisliikkeitä (erittäin suosittu 1900-luvun alussa). Hän työskenteli aina yksin, ja se oli hänen ainutlaatuisuuden perustana.

Hän ei voinut myydä ja rentoutua hänen ideoitaan, meluisat onnistunut arkkitehdit, rakastavat riidat ja manifesti, Eileen Grey tunsi epämukavaksi. Kyllä, häntä ei kutsunut heille, laskemalla suljettu aristokraattinen lesbo. Vaikkakin jopa uskomattoman lahjakas.

Meidän on kunnioitettava "salongin symposien ja konferenssien" aktiivisille osallistujille - useimmat Eiley Grearin teokset näkivät valon ja vaikuttivat valtavaan vaikutuksen arkkitehtonisen suunnittelun suunnitteluun ja menetelmiin. Arkkitehtonisten osapuolten aktiivisten osallistujien allekirjoittamisen jälkeen.

"Meidän on oltava kiitollisia kaikille niille ihmisille, jotka osoittavat kiinnostusta meille ja ainakin he ovat pitäneet joitain työmme. Muussa tapauksessa he todennäköisesti tuhoutuisivat kaikki muut. "

Eileen Gray asui melkein koko elämänsä yksin, kekseli asiat - mukavat, alkuperäiset ja erittäin hauska - ja rakennustyöt heille (jossa itse asui). Vaikka se ei ollut virallisesti tutkinut. Baroness, Eilein Grey, ei ollut muodollista arkkitehtonista koulutusta, eikä se ottanut suunnittelun huonekaluja missään muualla.

Hän aloitti taiteilijana - tämä, toisin kuin rakentaminen, ei pidetty ujoksi englanniksi suuremmaksi kuin.

Eileiini tuli Lontoon taidekoulun "Slade-skul", mutta ei tehnyt sitä tarpeellisena. Lisäksi natiivi konservatiivinen Englanti, hänellä on helppo aiheuttanut Cosmopolitan Free Ranskassa. Ja tuskin ainakin kerran pahoitteli hänen valintansa. Hänellä oli pieni työpaja, hän teki asioita useissa kopioissa, ja kotona rakensi sen omalle kädet, avustaa työntekijää. Alas, niitä ei käytännössä ole selviytynyt normaalissa muodossa.

Hänen huonekalujensa tuntee kaiken, jotka koskaan olivat kiinnostuneita suunnittelusta, mutta kaikki eivät tiedä kirjoittajan nimeä. Ensimmäinen arka ja samanaikaisesti erittäin rohkeat vaiheet Eileen harmaa suunnittelussa oli tiukasti koko huonekalujen muoti. Linjojen, metallin, kromin ja lakan yksinkertaisuus ei ollut tavalla: puu - kyllä, kullatus - kyllä, veistämällä - kyllä, mutta ei vain metalli.

Eileinin teokset näyttivät hullun rikkauden fadista, joka ei ole mitään tekemistä ja alkoi suunnitella ylimääräistä rahaa.

Kuitenkin näytti juuri aluksi. Suunnittelija oli monella tavalla ennen aikansa. Sanotaan, jossa on metalliputket, eilie harmaa alkoi työskennellä vuodesta 1918 (puheenjohtaja Bibendum), kun taas kuuluisa Le Corbusier osoitti ensimmäiset kromikalusteet vain vuonna 1928.

Yksi kuuluisista innovaatioista Eileen harmaa - Bibendum-tuoli on yksi XX Century Designin tunnetuimmista teoksista. Tämä on säädettävä selkänoja (paikannustyö) ja selkänojan muoto Michelin Renkaiden innoittaman Eilin Greyn mukaan. Puheenjohtaja on suunniteltu erityisesti hatun boutique, Madame Mathieu. Eilein Grey sai tilauksen asunnon suunnittelusta, jonka toivon, että sen pitäisi olla "uusi, alkuperäinen, innovatiivinen projekti".

Prosessi kesti neljä vuotta (1917 - 1921) - Bibendum, seinän muotoilu, matot, huonekalut, valaisimet. Bibendum on suhteellisen suuri aihe - syvyys 840 mm, korkeus 740 mm, näkyvä osa tukea - kromi teräs. Bibendum-tuoli on suunniteltu osana modernistista liikettä, joka oli täysin pohjimmiltaan perinteistä työtä. Tämä ei ole vain tyylikäs innovaatio - se on edistystä.

Ensimmäinen (ja tunnetuin) talo, E 1027, Eilein harmaa rakennettu, kun hän oli viisikymmentä vuotta vanha. Sitten hän tuli tunnetuin asia - pöytä, jossa on sama nimi Chrome teräsputkista - suosituin materiaali modernistien. Mutta jostain syystä kukaan ei ole aavistustakaan siitä, että suurin osa uusimmista "Haitetech" -kehityksestä ei ole lainkaan. Ja yleisö, säännöllisesti vierailevat huonekalujen näyttelyt ja ihailemalla monimutkaisia ​​metallirakenteita, kukaan ei tiedä, että ne kaikki keksittiin kaksikymppisenä.

Ilein löysi upean paikan Cote d'Azurissa ja rakensi talon hänelle - rahansa, melkein omalla kädellään - ja täytti sen asioilla, joista Jean olisi kätevä. "Kuten musiikki, työ on järkevää vain silloin, kun rakkaus on todistaja", sanoi Eilein harmaa kannettavassa tietokoneessa.

? Tel Rachmaninov Hotel 4 * (Yalta Crimea), Hotel Rachmaninov Hotel vuonna 2021, valokuvia, valokuvia, varaa hotelli Rachmaninov Hotel

Toisin kuin nykyaikaiset, toistuvat Le Corbusierin jälkeen, että "talo on auto asumiseen", Eilein uskoi, että "Talo ei ole auto, jossa he elävät, tämä on henkilö, Jatka, hänen vapautensa, hänen henkisen emanation. " Siksi Eilein ei koskaan suunnitellut massatuotantokalusteet: Jokainen malli luotiin nimenomaan tietylle sisustukselle ja tietylle henkilölle.

Vuonna 1919 hän muutti Pariisiin pysyvään asuinpaikaan, jossa vuonna 1921 Jean Bodovicha avaa ensimmäinen salonki 217 Rue du Faubourg Saint-Honore. Tekijän huonekalut, matot ja valaistustuotteet esiteltiin mökissä. Tällä hetkellä Eileen Grey käyttää jo putkimaista terästä huonekalujen luomisessa. Ennen tätä tärkein materiaali oli puu. Alkaen työskentelemään Art Deco, Eilein Grey Prefersin tyylipäivitys.

"Rakastin aina arkkitehtuuria, enemmän kuin mitään, mutta en usko, että voisin tehdä sen." Näitä sanoja kertoi Eilin Grey, ennen alkua suunnittelemaan ensimmäisen huvilansa vuonna 1926. Vuoteen 1929 mennessä kuuluisa työ oli valmis. "Tämä talo on rakennettu ihmisille, jotka rakastavat työtä, urheilua ja heidän ystävänsä."

Kaikki tämän huvilan huonekalut, jotka on suunniteltu ja maailma tunnistivat nojatuolit "transaat", yöpöydällä E 1027, baarituolit nro 1 ja nro 2, Rivoli-teepöytä ja Castellar peili. Lue lisää näistä ja muista huonekaluista, jotka Eilin Grey Lue.

Huhtikuussa 1938 (hyvä tuttava Jean Bodovichista), kun E 1027, hän kirjoittaa kirjeen harmaalle. "Ne muutaman päivän kuluttua kotonasi sai minut arvostamaan harvinaista henkeä, sanelemalla kaikki organisaatiotaan sekä sisällöllä että ulkopuolella ja modernit huonekalut ja laitteet niin kunnollinen, viehättävä ja täydellinen wit muoto."

Kuitenkin kuukauden kuluttua, joka on ottanut Bodvichin tukea, hän alkoi maalata Frescon huvilan lumivalkoisia seiniä. Eilein harmaa kutsui Le Corbusierin toimintaa "Vandalismi". Sodan jälkeen vuonna 1949 Le Corbusier julkaisi valokuvia freskoistaan ​​mainitsematta nimellä Eilein harmaa, mutta vähän myöhemmin sisälsi Villa E 1027 luettelossaan.

Vuonna 1968 arvovaltainen aikakauslehti kokoontuu huomiota Eilin Greyn työhön, joka jatkoi kiinnostusta työstään. Josephin artikkelin jälkeen Grey muistetaan Eilene harmaalla yhä useammin, sen henkilökohtaiset näyttelyt Wienissä ja Grazissa pidetään, sen huonekalut näkyvät huutokaupoissa.

Tänään Eilin Gray Design -laitteet valmistelevat Saksan Classiconia, joka vastaanottaa Surleziaa aramista. Originals miehittää hyvin ansaittua paikkaa nykyaikaisen taiteen parhaiden museoiden kokoelmissa.

31. lokakuuta 1976, 97-vuotiaana, Eilin Grey kuoli huoneistossaan. Eilein harmaa - Nainen, joka kulkee hänen nuorisokorsetissaan, syntynyt kuningatar Victoriassa, joka selviytyi kahdesta maailmansodasta, joka näki miehen Kuuhun ja Machi Hippie Pariisin keskeisillä kaduilla, jätti upean perinnön. Hänen on luonut kahdenkymmenen vuosisadan alussa, asiat pysyvät merkityksellisinä ja vuosisadan alussa kaksikymmentä.

Artikkelit Eileen harmaa

Hän oli ensin luonut, mikä oli modernin muotoilun klassikko, mutta ei koskaan vaatinut mestaruuden eikä taisteli kirjoittajan tunnustamista. Hän oli omistettu elämänsä päällikön mestariteolle rakastettu - mutta hänet otettiin pois ja luominen ja rakkaus.

Historia Eilein harmaa - ikään kuin vastaus kysymykseen, jossa kaikki suuret naiset ovat vanhusten arkkitehdeitä ja suunnittelijoita, ja miksi se tuli meille niin vähän työstään.

Eileen Gray syntyi vuonna 1878 aristokraattisessa murenperheessä. Harmaa on äitinsä tyttönimi. Eileen ei saanut erityistä koulutusta ja koko hänen työnsä noudatti intuitiota pikemminkin. Alkaen oppia Lontoon taidekoulussa, hän ei päättänyt sitä ja muutti Ranskaan, jossa hän työskenteli omassa pienessä työpajassaan. Hän alkoi rakentaa rikas tyttöystävänsä.

Hatun boutique, Madame Mathieu Levi, pyysi häntä keksimään jotain - ja Eilein, jotka innoittavat Michlein-renkaat, teki pehmeän pyöristetyn tuolin tuensa metalliputkelle ja säädettävälle takaisin. Ja tämän - matot, pöydät ja näytöt odottamattomilta materiaaleilta: lasi, lakattu puu, korkki ...

Grey jatkoi kokeilua ja sen ensimmäinen työ oli maalattu paneelit Salon des Artistes -työstrategioissa vuonna 1913. Suunniteltu vuonna 1917-1921 huoneisto Madame Mathieu Levi (Madame Mathieu-Lévy), jossa on eksentrinen tuoli Bibendum avasi Suunnittelija Talent Eileen rikkaalla yleisölle ja lopulta antoi hänet taloudellisesti riippumatta perheestään. Vuodesta 1918 lähtien harmaa alkaa luoda esineitä ohut metalliputkista, ennakoivat kuuluisan Le Corbusierin samankaltaisia ​​hankkeita jopa 10 vuoden ajan.

Aiheeseen liittyvät julkaisut

Hostelli koti, Big Viscos - varaus Vashothersilla
Lepää Yeisk 2020 Sanatoriat ja eläkkeet All Inclusive

Matkailijat, jotka ovat tottuneet mukavuuteen ja mukavuuteen, voivat viettää 2021 Yeiskissä all inclusive.

Kesäpäivät merellä Yeisk vuonna 2018
Sanatorium Yeisk Yeisk Venäjän arvostelut, matkat, osoite kartalla.

Sivu sisältää yksityiskohtaisia ​​tietoja Sanatorioista ja lennolle all inclusive. Huoneen huonevaraus, asiaankuuluva saatavuus Sanatoriumissa ja Pension Eiskissä. Kysely luokitusta, arvosteluja ja erikoistarjouksia.

Kohta

Viimeiset mielenkiintoiset osat sivustolla.

  • Mielenkiintoista
  • Uutuudet
  • Usein näkyvissä
  • Suosittu

Guest House Ukrainan, Feodosiya Hotel Hinnat, arvostelut, valokuvia, huoneita, Yhteydet Virallinen sivusto 101hotels.com

Voit valita, korvaa varauksesi Guest Houseissa Feodosia Crimea. Standard, standardi, juniorsviitti, sviitti, kahden huoneen, lohkon

10 parasta hotellia Charm El Sheikh lepotilassa 2021

Pension Sealand Resort, Feodosian viralliset hinnat 2021

Etsitkö paikka viihtyisä loma meren rannalla Crimea vuonna 2021, tule Feodosius, eläkistössä meillä on paras yhdistelmä hinta ja laatu

Yksityinen Feodosia Sektori: Hinnat 2021

Resort Hotel Attetelka Horizon, Sudak, East Coast of Crimea, Crimea, Venäjä Hinnat, arvostelut, arvostelut ja kuvaus

Selvitä hotelli Feodosia Venäjä Crimea, Feodosia vuonna 2021. Varaa ennakkomajoitus hotellissa hyvä hinta.

Hyvä hotellit Crimea - 4 ja 5 tähteä: Kuva, kuvaus

Feodosia Hotellit 4 tähteä Hinnat for Hotelli varaus 4 Feodosiassa

Hotellit Feodosia 4 tähteä kuvaus, hinnat, Valokuvat Huoneita, käy arvosteluja.

Parhaat hotellit Turkissa | Top-10-luokitus vuonna 2019

Brigantine 3 Feodosia, Crimea Arvosana, arvosteluja, valokuvia, paras hinta

Brigantine's Resort Hotel odottaa vierailleen rannikolla. Se tarjoaa WiFi, pysäköinti, biljardihuone, leikkipaikka, kuljetuspalvelu, hieronta, retkipalvelu ja paljon muuta.

Villa Tontit - Suite Asuinpaikka Volgassa

Perhelomat lapsilla Feodosiassa. Mistä mennä mitä nähdä lapsi

Täältä löydät tietoa loma-Feodosiassa, jossa on lapsia vuonna 2021 hinnat kohteessa Hotellit ja vierashuoneistot, Valokuvat ja nähtävyydet Kaupungin, Sää, Perhe-istuimet

? Dynasty

Rjonikidze, lähellä Koktebel, Crimea. Lepää Ordzhonikidze, lähellä Koktebel. Lepää Feodosi District of Crimea.

Matkailuneuvonta Ordzhonikidzen kylästä Crimea Self-vapaa-ajan yleiset tiedot, vuodenajat, rannat, hotellit, nähtävyydet, miten saat.

Hotellit kohteessa Divnorsky, Parhaat hotellit Divnomorsk

Kyllä Nordcity, Pietari, Venäjä

Huoneistohotelli Kyllä, tarkoitettu vain aikuisille, sijaitsee Pietarissa, 30 metrin päässä metroasemalta ja 7 minuutin kävelymatkan päässä Avenue.

Pension Golden Coast VENÄJÄ, CRIMEAEODOSIA Hinnat, valokuvat, matkailun arvostelut, varaa kultainen ranta Saleturin virallisella verkkosivustolla. U.

Pension Golden Beach, Feodosia. Pension Golden Beach, hinnat 2021 vuotta. Kuvaus, valokuvia, kustannuksia, huonevaraus.

Ranta hotellit kohteessa Abu Dhabi

Huoneistohotelli Yesenin

Academservice Online hotelli varausjärjestelmä ja hotellit ja hotellikuvaukset, valokuvia ja hotellikartta

Hotelli

Underwater Hotellit 4 Useimmat epätavalliset artikkelit maailmassa

Nbspal Hotel Poseidon Undersea Resort avattiin 15. tammikuuta 2010 Fidžiin. Tämän matkailukompleksin erityispiirteet ovat se

Vedenalainen hotelli Fidži: tekninen helmi valtameren syvyydessä. | Teknologia, tekniikka, innovaatio
Kuntokeskus Sochi | Pension Hotel Valentin

Kuntokeskus Sochi Pensionat Gostnitsa Valentin

5. lokakuuta 2016 Muoti Urheilu Kuntokeskus modernissa maailmassa on tullut muodikas huolehtimaan omasta terveydestään. Monet ihmiset, etenkin Y-sukupolven edustajat, älä käytä alkoholia, syödä terveellistä ruokaa ja harjoittavat urheilua. Siksi vieraat ovat yhä useammin, heti kun hotelli on tulossa, kysy, missä kuntosali sijaitsee. Ja trendin jälkeen hotellit ovat yhä avoimempia

Verona Hotellit 4, 5 Tähteä: Top 5 suosituinta

Vaihtoehtoisia ideoita, joissa viettää uudenvuoden lomat Venäjällä

Grand Alennukset hotellivarauksiin kaupungissa Arkhyz, Venäjä. Aina käytettävissä olevat huoneet ja edulliset hinnat. Tutustu vieraille ja valitse sopivin hotelli.

Top 3 * Ichmeler hotellit - Varaa kolmen tähden hotelli

Admiral Beach Hotel Yakhtklub Admiral Russia Moskovsk RegionMocaw. Tophotels hotelliarvosana ja hotellit.

Hotellissa on runsaasti historiaa, joka kulkee syvälle vuosisatojen ajan. Ensimmäiset inertit pihat ilmestyivät teiden ja kaupan reittien risteyksessä. Ne syntyivät matkustajien väliaikaisen sijoittamisen tarve. Aluksi he olivat ravintola talo, jossa on useita huoneita vieraille ja Harevney tai ravintola ensimmäisessä kerroksessa. Ajan myötä vieraanvaraisuusteollisuus on suorittanut merkittäviä muutoksia ja yksinkertaisesta ravintolasta kasvoi jotain muutakin kuin asiakkaille.

Katso hotelli Lexx, huoneet, ravintolat, aktiivisen virkistyskeskuksen todelliset kuvat ja videot ja paljon muuta.

Kohta

Suosittu

Hotel Smart Hotel KDO Vologda 2 * (Vologda)

Sea Coast Kuvaus, valokuva Crimea, Alushta

Kuvaus ja kuva Sanatoriummeren rannikko Alushta Crimea. Sijainti, huoneet, infrastruktuuri ja palvelut.

Mini Hotel

Pension Fregatti Adler hinnat 2020 virallisella verkkosivustollasi

Frite Guest House, Popovka, ul. Meri 66 Sivuston virallinen osoite idisuda.ru, varaus ilman välittäjiä, suoraan, hinnat 2021, ammattimaiset kuvat.

Yritys Anapa - 13 Neuvostoliitossa

Minigitus Shine

Gagarinin mini sijaitsee Astrakhanissa. Se tarjoaa ilmaisen yksityisen pysäköinnin ja ilmaisen Wi-Fi: n.

Hotelli Airport Emelyanovo, Emelyanovo

Vanha Gagra Hotel Hotelli Vanha Gagra

Vanha Gagra Hotel, Vanha Gagra, Abhhazia, Vanha Gagra

Varaukset Hotellit - Boutique Hotel Arbat 6

Hotel Gamma Sirius Gamma Sirius Entinen SQ Clean Ponds 3 Adler Sochi Real Palaute 2020

Lue hotelli Gamma Sirius Park 3 Adler, katso hotelli, jonka luokitellaan palvelu, ateriat, numero ... valitse paras hinta matkailijoille hotellissa.

Verona Hotellit 4, 5 Tähteä: Top 5 suosituinta

Hotel Garden Boutique Hotel 3, Poznań. Hotel Garden Boutique Hotel

Aparthotel Garden Boutique Hotel sijaitsee kaupungissa Berliini, Invalivavustot. 122. Hintahuoneet 94 palvelut WiFi, Pysäköinti, Polkupyöränvuokraus, Internet, Pesula, Savuttomia huoneita, Kemiallinen pesu, Perhehuoneita, Morsiussviitti, Äänieristettyjä huoneita, Kengänkiillotus, Lounaspaketit, Pyöräily, retkipalvelu, Lämmitys, Faksi Kopiokone, Erityiset huoneet alleraatikoille, WiFi ilmaiseksi, savuton koko hotellissa ja ilmaiset, matkatavarasäilytys, aurinkoterassi, erikoisruokavalikot pyynnöstä, Myyntiautomaat, Yksityinen pysäköinti, Sekoitettu pysäköinti.

Yksityiset eläkkeet Evpatoria hinnat, mini eläkkeet Evpatoria

Luettelo virkistysperusteista ja maakohtaisista komplekseista Evpatoriassa, Krimin meren rannalla esitetään. Valokuva, todelliset arvostelut, yksityiskohtaiset palvelut, puhelinnumerot, sijainti kartalla, osoitteet Tiedot on merkitty jokaiselle alustalle.

Sural Garden Hotel 3 * (Sural Garden Hotel) Turkki / Side. Arvosteluja, valokuvia, videoita, hintoja

Gardenia Hotel 4, Alanya

Kuvaus, arvostelut ja hinnat majoitus Nergos Garden Hotel 4 Cholakla, Turkki matkanjärjestäjänä Intourist

Donetsk Bus - Krasnodar - Donetsk. Linja-aikataulu. Tilaa lippuja!

Hotel Forest Hotel, Yelizovo, Venäjä

Hotel Forest sijaitsee rauhallisella venäläinen metsä Maloyaroslavit historiallisella alueella.

Käytämme evästeitä
Käytämme evästeitä varmistaaksemme, että annamme sinulle parhaan kokemuksen verkkosivuillamme. Käyttämällä verkkosivustoa suostut käyttämään evästeitä.
Salli evästeet