Turvallisuusjoukot vetivät erikoislaitteita ja houkuttelivat työntekijöiden ylimääräisiä asuja itsenäisyyden palatsiin Minskissa - tasavallan presidentin asuinpaikka.

 • 13:53 09. 2. 021371 Valko-Venäjän Alexander Lukashenko selitti, ettei sääolosuhteita tuli Yllätys voimasta, lumesta ja lumimyrskyistä ja siitä, että ihmiset valittavat siitä. Hän tarjosi kansalaisille lunta itse.
 • 19:58 18. 1. 021161 Jääkickey World Championship oli mennä 21.-6. Kesäkuuta 2021 Minskissä ja Riikassa, mutta Valko-Venäjän päätökset tarkistettiin.
 • 15:02 20. 2. 020398 Kääntöliikennepoliisin ja poliisin vahvistanut henkilökunta. Suunniteltujen osakkeiden paikka lähetti myös vesikoteja.
 • 07:30 14. 2. 0207716 joulukuu klo 12.00 Multimedia Press Center Sputnik Armenia pidetään Moscow-Minsk Video -Eyvan-Chisinau tiedon ja hybridien sodien aiheesta.
 • 16:22 06. 2. 020198 Liima-aineen edustaja pidätettiin kirjeenvaihtajan kanssa Ria Novosti, joka kattoi protestin toiminnan Partizan -esitteen alueella.
 • 17:17 30. 1. 020168Gurnisti pidätettiin julkisessa liikenteessä Minskissa heti protestin päättymisen jälkeen toiminta.
 • 13:26 25. 1. 020327 Lokakuussa Malkin ilmoitti Valkovenäjän puolen aloitteen EURASIAN TALOUDELLISESTI Foorumi Joulukuun toisella puoliskolla Minskissä. Nyt etusija annetaan sen käyttäytymisen kirjeenvaihtoon.
 • 16:48 23. 1. 020847 Venäjän ulkoasiainministerin yhtiö kommentoi valtiota Euroopan unionin seuraamuspolitiikka.
 • 14:32 15. 1. 020174 Poliisin jälkeen nimeltään, hän kutsui Minskin asukkaita ja pääkaupungin vieraita "ei antaisi puheluita Telegram-kanavissa eikä osallistua luvattomien joukkotapahtumiin", ja kysyi kansalaisilta myös Valko-Venäjän lainsäädännön mukaisia.
 • 13:42 26. 0.20182 Night Transport osoitti edut pandemian aikana, mutta asiantuntijat ovat huolissaan kohtalosta Kuljetus Kiina -europe.
 • 20:07 09. 0.020799v äskettäin on tavallista vertailla tapahtumia Valko-Venäjällä vallankaappauksella Kyrgyzstanissa . Tilanne päätti kommentoida Valko-Venäjän puheenjohtajaa Alexander Lukashenko itse.
 • 17:25 28. 9. 020545 Minsk syvästi huolissaan tilanteen ja aktiivisten torjuntatoimien jyrkästä noususta Käyttämällä raskaat aseita ja ilmailua Karabah-konfliktin vyöhykkeellä.
 • 20:44 27. 9. 0201611 on jo päättynyt lähes kaikki Valko-Venäjän kaupungeissa, lukuun ottamatta Minskiä , jossa massiivisin toiminta kulkee.
 • 13:10 25. 9. 020691Pad menee pitkin tiukasta retoriikkaa Minsk, mutta se on poissa todellisesta vastakkainasettelu, koska hänellä ei ole pienintäkään halua osallistua toiseen geopoliittiseen peliin, tuomitaan tappion.
 • 17:48 13. 9. 020794Sars of lainvalvontaviranomaiset eivät myöskään ota aktiivisia toimia alueella, mukaan lukien pidätysten mielenosoittajat.
 • 12:27 06. 9. 020616 Polttaminen yön yli lastin liikenteen, joka kulkee Baltian maissa Venäjä. Venäjän federaation INISTA Energy, jota kutsutaan Venäjän sataksille, jossa he aikovat ohjata tarjontaa. Moskova lupaa hyvän alennuksen.
 • 19:12 29. 8.020164An lainvalvontaviranomaiset sanoivat, että niitä ei pidätetty, ja ne toimitetaan RWD: lle selventää persoonallisuutta.
 • 21:08 23. 8. 0201396NO Video voidaan nähdä Lukashenko kehon panssarissa lähtee helikopterin a konekivääri.
 • 19:38 23. 8.020737с 9. elokuuta protestit jatkuvat Valko-Venäjällä, joiden osallistujat ovat eri mieltä tuloksiin maan presidentinvaaleissa.
 • 12:57 23. 8. 020134Skast "En usko!" Niille, jotka eivät pidä, kun hänet petetään. Joka viikko yhdessä asiantuntijoiden kanssa analysoimme outoja ja kiistanalaisia ​​uutisia, selvittää, ovatko he uskovat, ja etsimme, jotka hyödyttävät väärennöksiä ja miten he tekivät sen.

"Vedomosti" (Vedomosti) on rekisteröity liittovaltion palveluihin viestinnässä, tietotekniikassa ja massaviestinnässä (Roskomnadzor) 27. marraskuuta 2020. El No. FS: n rekisteröintitodistus 77-79546.

Mainos ja informatiivinen liite sanomalehden "Vedomosti". FS 77 - 77720 DAMED 17, 2020

Uutiset, Analytics, ennusteet ja muut tässä sivustossa olevat materiaalit eivät ole tarjous tai suositus omaisuuden ostamiseen tai myymiseen.

Sivusto käyttää sivuston käyttäjien IP-osoitteita, evästeitä ja geolokaatiotietoja, käyttöehdot sisältyvät

Minsk, 27. maaliskuuta. / Tass /. Poliisilla, jotka pidätetään lauantaina Minsk Tut Portal Editorsissa. Yi. Valko-Venäjän pääkaupungissa oppositio yrittää suorittaa luvattomia osakkeita, joiden yhteydessä lisävoimat pannaan kaupungin keskustaan.

Minsk. Portal TT: n toimittaja pidätetään. Y Anna Kaltygin, "- sanoi viesti Tut. y. "Minsk pidätetty toimittaja Tut. Y Galina Ulashik. Hän sijaitsi Bangalore-aukion alueella jossakin cateringin toimielimessä", lisättiin sellaisena kuin se on muutettuna.

Valko-Venäjän pääkaupungissa opposition kannattajat yrittivät tehdä massatoimia eri puolilla kaupunkia. Aikaisemmin GRVD Minsk Tass vahvisti useiden osallistujien pidättämisen luvattomilla osakkeilla. Lisäksi estänyt liikkeen Bangaloren aukion alueella kansojen ystävyyspuistossa, jossa viranomaisten vastustajat nimittivät yhden keräyksestä. Eyewitesses raportoi sosiaalisista verkostoista Bangalore-aukion alueella ja muissa kaupunginosissa.

Minsk, 25. maaliskuuta. / Tass /. Siloviki Torstai-iltana hallitsee Minsk keskustan keskustaan ​​Valko-Belarusian opposition juhla "Will Day".

Tass kirjeenvaihdosta, pääkaupungin keskellä kaduilla Avenue Avenue, Bussit Siloviki pysäköity. Suuri klusteri erikoislaitteita, vesipullia, armeijan kuorma-autot, autoja, joissa on piikkilanka Sapperin kadulla lähellä itsenäisyyden palatsia - Alexander Lukashenkon presidentin asuinpaikka. Turvallisuusjoukkojen velvollisuudesta ja valtion lipun aukion alueella. Silminnäkijyydet kertovat sekä turvallisuusjoukkojen liikkeistä muissa kaupunginosissa.

Lisäksi poliisi on toistuvasti varoittanut vastuun osallistumisesta luvattomille massatapahtumiin.

Opposition edustajat julistivat suunnitelmia jatkamaan keskitettyjä protesteja keväällä, ja ensimmäinen niistä on ajoitettava "Will Day". Ennen tätä päivää lainvalvontaviranomaiset pidättivät Nikolai Kozlovin, Valkovenäisen sosiaalidemokraattisen puolueen (Gramad) johtajat Igor Borisovin ja Valko-Venäjän nuorten "Denisin kaupungista".

Aiheeseen liittyvät julkaisut.

Ø êå íûòòòòòòààààààèèèèèèèèàààààààðèèèààààààààððððððððððððððððððððððð
@@@ Âåààààèíåëûûûûûûûûåååååååååååèèñññññóóóóóóóóèèè ààààûûûûûûûûûûññññññ Johtava (Villars), johtava (Villars), âåååèèÿÿÿÿÿ Âààààààààààààà (Villars)
David Gutievillar

Lepää Kreikassa, Kierroksia Kreikka, Hotellit ja lomakeskukset, Ilmastointi, Hinnat, Kreikan valikoima Kreikassa matkanjärjestäjältä Vilar Tours Vilar Tours.

Villa Lara-3D, Sveti-Philip ja Yakov, Kroatia
Paras Boarding Houses Kabardica Valokuvat ja arvostelut

Lepää Krasnodarin alueella myös elpyminen. Kattava hoito Kabardininka vuonna 2021 toteutetaan 40: ssä Sanatorissa. Sydämen ja hermoston sairaudet, joilla on sairauksia, tulevat usein tänne.

Kohta

Viimeiset mielenkiintoiset osat sivustolla.

 • Mielenkiintoista
 • Uutuudet
 • Usein katsotaan
 • Suosittu

Spa Complex Hope. Spa Sea Paradise 5, Kabardian hinnat, arvostelut, video, varaa verkossa

Spa Complex Hope. Spa Sea Paradise 5 Kabardinka, hinta huoneet alkaen 5990 r., Rating 7. 78 mielipiteet, Mira Street, 3. Hintavertailu. Arvostelut. Video. Hotelli on kartalla ja panoraama

Levätä Dubaissa. Kaikki mitä sinun tarvitsee tietää Dubai: Sää, kartta, nähtävyydet, hotellit

Kabardian varaus kuponki Online Promotions ja erikoistarjoukset Virallinen sivusto

Kabardininka Virallinen sivusto Parhaat hotellit kohteessa Moskovan alue, Krasnodarin lomakeskukset, Crimea, Abhhazia, Caucasian Mineralnywater ja muut kohteet ...

Tuore-työ - avoimet työpaikat ja uudestaan ​​Venäjällä

MpeTial Park Hotel Spa 5

Imperial Park Hotel Spa 5 Permomai Moscow Region on muodikas hotelli, joka sijaitsee Pine Bor 24 km. Southwespad Moskovasta, jossa tuulen ainutlaatuinen ruusu, lammet ja Gum-joki luovat erinomaisen ekologian. Palvelun ja mukavuuden korkea taso, palatsin sisätilojen eleganssi, palvelujen ja viihteen erilaiset palvelut ja viihde tekivät hotellin suosittu paikka paitsi miellyttävälle virkistys- ja rentoutumiselle myös liike- ja juhlatilaisuuksille. Tule meille perheen tai ystävien kanssa lomalle mukavat huoneet, hieno keittiö, viihde, upea luonto ja ainutlaatuinen spa-prosessori Imperial Park Hotel Spa 5 tarjoaa myös erinomaiset konferenssipäätökset, seminaarit, banketit, ...

Imperial Park Hotel & Spa 5 * - Kuvaus, kuva (Venäjä

Osta Villa Villa Star Cabernet Sauvignon Hinnat ja arvostelut Wine Villa Zvezda Cabernet Sauvignon Winestyle

Lue Venäjän suosituista kuivista viineistä, katso parhaiden venäläisten tuotemerkkien luokitus ja laadunvalmistajat.

Mitä venäläisiä viinejä kannattaa todella juoda
Uusi vuosi Karjalassa! Mökit ystävällinen yritys

Katsofel hotellit 2021, varaus hotellit ja hotellit Katsieveli

Miniotel Premiere, Simeiz Crimea Hinnat, levätä Simeiz halpa, vuokrata huoneen majoitus, osoite, yhteystiedot, varaus ilman välittäjien virallinen sivusto Travels

Tours Alaniaan Moskovasta, ostaa matkoja levätä Turkissa, hinnat vuonna 2021 Tez Tour Tour Operator

Motel Saratov, Saratov, Venäjä

Tilaushotelli Huoneessa on hotellihuone häät valmistumisen palloa Yritysten vuosipäivä Kafemotel Mage Saratovin alueella Sarazovissa

Motelkafe Comfort Pavlovsk Voronezh alue

Cafemotel Uyut, Aksai Lue objektiiviset arvostelut ja katso kuvia todellisista matkailijoista. Tarkista sijainti sekä löytää tulevat ravintolat ja nähtävyydet interaktiivisella TripAdvisor-kortilla. Vertaile hintoja ja valitse parasta erikoistarjousta vierailustasi.

Mini Hotel Tourist

Kafemotel Yamskaya Zavada, Vladimirin alue, M7 Volgan hinnat, valokuva, varaa huone kohteeseen

Hotel Motelkafe Dubrava, joka sijaitsee Slavinkaan kylässä, tarjoaa vierailleen ilmastointi.

Ruokakuvio, ravintolat ja kahvilat Sochyadler

Cafe Bambu hotellin Cochiparkissa Imeretinka, puhun edelleen Krasnodarin kahviloista ja ruokailuhuoneista, joita onnistuimme käymään matkamme aikana. Tänään puhumme ruoasta hotellin Cochiparkin alueella. Nyt tämä valtava kompleksi Biblio Globus on monia kuulemistilaisuudessa. Täällä he myyvät paljon tositteita ja pelkuria. Ja hinnat ovat enemmän tai vähemmän saatavilla. Verkossa löydät vallankaappauksen

Miksi ei ole Sochi - Hotel Park? Ja kuinka paljon se maksaa sinulle?

Cafetel Don, 353182 Krasnodar alue, Korenovsky District, Art. Zhuravskaya, ul. Etelä 82.

Cafetel Don 353182 Krasnodar alue, Korenovsky District, Art. Zhuravskaya, ul. Etelä 82, Kuva, sijainti hotellin kartalla, kaikki palvelut Cafetele Don, huonevaraus ilman komissiota

Parhaat perhehotellit Turkissa Nanny Service Children kanssa

Hotellit lähellä kohdetta: Pyramid Giza, Kairo Alhaiset hinnat Nochi. om. A.

Marriott Mena talo, Kairo merkitsee hintoja ja saatavuutta, parhaiden hintojen takuu. Hotel Marriott Mena House, Kairo sijaitsee kaupungissa Kairo, ympäröi vihreä puutarha, jonka pinta-ala on 16 hehtaaria ...

Arviot, valokuvat, lomahinnat

Miten päästä sinne Moskovan lentokentillä

Vashothers.com tarjoaa sinulle hyödyllisiä tietoja siitä, miten pääset Moskovan lentokentille kaupungin keskustasta, jossa on erilaisia ​​kuljetuksia.

Parhaat perhehotellit Turkissa Nanny Service Children kanssa
Varaa hotelli Turkissa - Soita Art

Jossa Krasnaya Polyana on parempi jäädä talvella hotelleille hotelleilla

Turkki on erilainen, ainakin ainakin Crimea ja monia. Sivustot, vaihtoehdot, onlineservice ja vivahteet valitsemalla. Nyt kaikki on käsillä

Kreikan Pride Beach Villa, Furka, Kreikka

Luksus huipulla Top10 Kallein hotelleja kohteessa Ski Ranska

Yrityksen nimen valinta Miten keksiä nimi, toimivaltainen neming, yhteiset virheet.

Parhaat hotellit kohteessa Ras Al Khaimy - Hinnat 2021, hotelli varaukset UAE: sta Pegasus Tourist

Kuinka avata hotellin nollan sääntelyasiakirjoista, Bisseplan, FINAZ: n kannattavuus. U.

Sitä sinun tarvitsee tehdä ennen hotellin avaamista. Aion ensin kuvata elementtejä ja sitten vaiheittainen toimintasuunnitelma. Lue loppuun, keskeiset hetket I havainnollistavat esimerkkejä omasta hotellin liiketoimintakäytännöstä.

Rose Winds Tours pitkin Nizhny Novgorodin aluetta ja Venäjää, matkat ulkomaille lähdössä Nizhny Novgorodista ja Moskovasta, lentojärjestyksestä ja g. . Liput, yksittäiset matkat

Kohta

Suosittu

Detroitin kulku tulee ihmisen - Mission numero 10: Beggages

Skalin miniotel

Hotel Randavu Tagananka sijaitsee Moskovassa. Pääkaupungin vieraille tarjotaan kaikki majoitusehdot yhdessä korkean palvelun tasolla. Siinä on terassi.

Vinkkejä, jotka auttavat valitsemaan hotellia täydellisille lomille

Hotelli virkistys. Valitse ja ole väärässä valinnassa.

Tärkeä kysymys, kun suunnittelet virkistystä on hotelli majoituksen hotelli. Crimeassa löydät valtava asunto jokaiseen makuun ja varallisuuteen. Kumpi kannattaa valita, riippuu toiveistasi, matkustustarkoituksista ja taloudellisista mahdollisuuksista.

Parhaat hotellit kohteessa Jimbaran Bali

Parhaat hotellit kohteessa Jimbaran Bali

Kaikki kiinnostavat hotelleja Bali. Lepää lasten Aydana Tour Matkatoimistojen verkkosivuilla Kazakstanissa. Tours Lähtö Almaty, Astana, Shymkent ja Aktobe.

Kuinka valita hotelli Thaimaassa - Vihjeitä, ohjeita, valokuvia, arvostelut | Matkaopas Thaimaassa.

Kuinka valita hotelli matkailunarvioinnista

Sanomalehti. U puhui asiantuntijoiden kanssa ja huomasin, mistä etsiä totuudenmukaisia ​​arvosteluja hotelleista ja mitä he ovat parempia kuin kuvaus hotellien opaskirjoissa.

Kreikan Pride Beach Villa, Furka, Kreikka

Levätä Turkissa Bibloglobus. Lähtö Moskova

Monet matkailijat miettivät, miten valita hotelli Turkissa. Olemme keränneet tärkeimmät kriteerit valintana ja ovat muodostaneet useita tärkeitä neuvoja.

Top 10: Resorts

Kuinka valita hotelli matkailijan muistiinpanoihin

Krasnoyarsk Information Portal. Kaikki tärkeät tiedot mielenkiintoisesta elämästä Full Poster Krasnoyarsk, Sää, Site Catalog ja City Yritykset, Kaikki Automatemaattiset, TVProgram.

10 parasta hotellia Charm El Sheikh lepotilassa 2021

Kuinka varata hotelli tai hotelli itse

Mistä varata hotelli ja mistä etsiä halpoja tarjouksia. Kaikki tapoja ja yksityiskohtainen luettelo resursseista, joissa voit varata hotellin. Plus, linkit sivustoihin, joissa voit verrata eri varauksista ja yleisen varausalgoritmin hintoja.

Hotellit varaukset suurilla alennuksilla.

LifeHak hotellin alennuksista hotelleista

Kuinka tehdä varaus varaus varaus varaus varaus varauksista Build Kom Venäjän rekisteröinti, Peruutus, varaus ilman karttaa.

Miten päästä Rostov-on-Donin rautatieasemalta lentokentälle ja takaisin?

Hotel Arviot Majestic Boutique Hotel Deluxe keskustassa St. Petersburg

Venäjällä useiden vuosisatojen ajan määrittelemättömät vastustajat ja slavofilit väittävät maan kehitystä. Kulttuuri, historia, elämä, talous epäilee kaikkea.

Käytämme evästeitä
Käytämme evästeitä varmistaaksemme, että annamme sinulle parhaan kokemuksen verkkosivuillamme. Käyttämällä verkkosivustoa hyväksyt evästeiden käytöstä.
Salli evästeet.