Niille, jotka haluavat nauttia rauhallinen lomaa ylellisin Karibian saari ilmapiirissä suurimman rauhaa ja yksityisyyttä, että perhe ja ystävät, tarjoamme laaja valikoima huviloita vuokrataan.

Meidän kokoelmamme on täysin erilaisia ​​esineitä: Pienestä, 1 makuuhuoneesta, huviloista valtavaan 5-6 makuuhuonetta. Kaikki huvilat, joissa on uima-altaat, kauniit näkymät merelle ja ylellisiin sisätiloihin. Villas Daily Cleaning (paitsi sunnuntaisin ja viralliset lomat), on WiFi ja kaapelitelevisio.

myös, kun vuokraat huviloita, järjestämme ylimääräistä palvelua ja huoltoa: kokous lentokentällä ja siirto huvilaan, retkipalvelu, vuokra-vuokraus, ravintoloiden varaaminen jne.

Saint-Bart, kaksitoista suurta rantaa, jokainen ylpeillä kuohuviini valkoinen hiekka. Kaikki rannat julkisesti ja vapaa.

Villa-sviitti, joka sijaitsee Saint-Jeanissa, tarjoaa upeat näkymät merelle, josta on näköala Rock Edenille ja lahdelle. Moderni ja erittäin viehättävä huvila olohuoneessa, avokeittiö, yksi makuuhuone ja yksi kylpyhuone, terassi ja uima-allas.

Erinomainen sijaitsee rannalla Saint-Jean Mökki yhdellä makuuhuoneella. Se koostuu olohuoneesta, jossa on avokeittiö, yksi makuuhuone, jossa on oma kylpyhuone ja katettu terassi, jossa on ruokailutila.

Villa Victoria on uusi ja moderni huvila sijaitsee Viterin rinteessä. Villa tarjoaa kaksi makuuhuonetta ja kaksi kylpyhuonetta, tilava suljettu olohuone, jossa on avokeittiö ja ulkokunta katettu terassi kauniin uima-altaan keskustassa.

Tämä hiljattain rakennettu rivitalo sijaitsee Gustavian näköalalla satamaan. Ravintoloiden ja kauppojen vieressä. Suuri olohuone, jossa on varustettu keittiö, 2 makuuhuonetta, joissa on kylpyhuone ja terassi uima-altaalla.

 • Villa Whisky - "American Versailles" <
 • Villa Whisky - "American Versailles"
 • Villa Whiskey - "American Versailles"
 • Li> Villa Whisky - "American Versailles" <
 • Villa Whisky - "American Versailles"
 • mielenkiintoinen tarina ammattimaisesta oppaan
 • retkestä, joka on uusi minivan
 • retken jälkeen , Annan sinulle takaisin Comfort-hotelliin tai toiseen paikkaan pyynnöstäsi

Tämä on todella totta Miami Pearl. Puutarhoissa ja huoneissa Villa Villa hallitsee myös renessanssin tunnelmaa ja elämän henkeä ja jalojen ihmisten olemassaolon.

Museo paljasti valtavan määrän arvokkaimpia näyttelyitä, jotka kuuluvat tunnetuimpiin taiteilijoiden harjoihin ja monien XVI-XIX-vuosisatojen ajanjaksoon liittyvistä muistoista. Renessanssi-aikoihin liittyvien huoneiden tyyli, ainutlaatuinen maiseman suunnittelu vesiputouksilla, veistoksilla ja suihkulähteillä. Et voi olla hiljaa ainutlaatuisuudesta huvilan huviloiden sisustuksen, täällä tapaat uskomattomia vuoteita ruokavalion, hämmästyttävistä vuosikertaista ja yllättäen hyvin säilyneitä soittimia.

Vierailijat Villa Whiskers olivat Britannian brittiläisen perheen jäseniä, jotka johtavat Yhdistyneen kuningaskunnan Elizabeth II: n kuningatar, espanja Royal Family - Juan I kuningatar Sofia, paavi Johannes Paul II. Apua ja voit täydentää tämän upean museon arvoisista vieraille.

Valokuvassa yläosassa: olohuone. Pitkä sohva on valmistettu kahdesta sohvasta, jotka seisovat huoneessa monien vuosien ajan, - Sisustin yksinkertaisesti näkivät kukin niistä käsinojalla. Verhoilu Velvet Tashkent, Schumacher, Tyynyt, jossa kukkakoriste, joka on ommeltu silkki Ceylonista, Vervain. Kaksi antiikki-varny berger-tuolia Comfort Brasilia Cotton, Boussac. Oikealla - Louis XV-tyylinen nojatuoli osti huutokaupassa New Yorkissa. Cocktailpöydät, Antony Todd kotiin.

Se on rakennettu vuonna 1994-97. Perheen asuinpaikka, absoluuttinen ammattilainen rakennusliiketoiminnassa, kissa. Toteutettiin yli 100 huoneistoa, 50 taloa ja useita hotelleja. Rakentaminen käytti vain korkealaatuisia materiaaleja.

Villa on rakennettu yhdelle suosituimmista Italian paikasta ja sen kunnosta uudeksi. Kun maalasi julkisivu ja altaan myyjän vuoksi, huvila on melkein uusi.

Object voidaan myydä milloin tahansa. Siksi emme takaa sinulle, että teidän valitushetkellä meille objektia ei ole vielä myyty.

Aiheeseen liittyvät julkaisut.

Ajattelemme lapsen kanssa

Pension Slavyanka, Anapa virallinen verkkosivusto Olemme menossa 2021 hintoja lapsen kanssa

Näyttelijä Ville Haapasalo ...
Hotelli By The Sea, Anapa Hotellit, arvostelut, valokuvia, huoneita, Yhteydet Virallinen sivusto 101hotels.com

Hotelli Erges, Kotolaa Ave., 4, Anapa Valokuvat, Osoite ja puhelin, Aukioloajat, Valokuvat ja vierailijoiden arvostelut Yandex.Maps.

Kohta

Viimeiset mielenkiintoiset osat sivustolla.

 • Mielenkiintoista
 • Uutuudet
 • Usein katsotaan
 • Suosittu

Anapa Aparthotel 3 Venäjä, Anapa hotellit

Hiljattain rakennettu Anapa Water Park Golden Beach melko nopeasti tuli erittäin suosittu. Hän on yksi suurimmista kaikista vesipuistoista, jotka sijaitsevat Black Sea.xdsin keinona kaupungeissa, joita hän oli suunniteltu ihanteelliseksi paikasta

Deal Sanatorion hinnat 2021 Lepo ja hoito, Krasnodar Territory

Omat sisä- ja ulkouima-altaat 5 Alean Family Resort Spa Doville. Lepää meren rannalla Apana tai hotelli, jossa on uima-allas meren rannalla.

Uusi loma Ultra järjestelmä kaikki sisälsivät lapsia Spectirif Sanatorium Spring Anapa

Fioleto Ultra All Inclusive Family Resort Tämä on uusi hotelli Anapa, joka on suunniteltu nykyaikaiseen tyyliin, joka tarjoaa loma Ultra System All Inclusive. Hotelli on perheystävällinen, kirkas, vauvan maalaus, on 3 rakennusta 326 eri luokkiin huonetta. Hotelli sijaitsee edelläkävijän vankilassa 20 minuutin ajomatkan päässä Anapa-kaupungista kaukana kaupungin vilkuksesta.

Verona Hotellit 4, 5 Tähteä: Top 5 suosituinta

Lepo Anapa talvella Joulukuu, tammikuu, helmikuu

Kaikki tietoa hotelleista ja hotelleista Anapa: sta talvella 2021 huoneita, esineitä, matkailuvauskuvia ... ja paljon muuta tietoa Lomastasi Anapa talvilomalla. Ja Kuban. W.

Miten päästä Rostov-on-Donin rautatieasemalta lentokentälle ja takaisin?

All inclusive ANAPA 2021: ssa

Anapa-hotellit, joissa All Inclusive, Top Hotel Anapa, hotellivaraus Anapa All Inclusive

Park Hotel Cote d'Azur Anapa | Venäjä - Arvostelut [Yleiskatsaus] Alennukset

Ajattelemme lapsen kanssa

Parotel Cote d'Azur Anapa, Anapa Virallinen verkkosivusto Olemme menossa lastenhintaan 2021

Miksi Anapalla ensimmäinen rivi on lisännyt kysyntää

Parhaat hotellit Anapalla merellä ilman välittäjiä. Suuri valikoima Anapa-hotelleja meren rannalla. Cozy Hotellit lähellä merta virkistystä koko perheessä vuonna 2021. Kätevä haku parametrien ja todellisen palautteen hotellin asiakkaat.

Paras paikka yöpyä Anapa, missä jäädä ja mistä mennä

Rentoudu Anapalla lasten kanssa, mitä eläkkeet, sanattorit, hotellit ja hotellit sopivat parhaiten perheen lomille ja minkä palvelun tasolle

Moskovan kehittäjä kieltäytyi toimistoista asuntojen hyväksi

Lasten Animaatio Hotel Chloe Vivitysevo Vilazevo Resort -hotellin virallinen verkkosivusto

Lähellä Moscow Hotel Yakhonti Noginsk animaatioryhmä huolehti, että vieraat eivät menetä minuuttia. Animaattorimme valmistautuu iloinen ohjelma aikuisille ja lapsille hauskaa.

10 parasta hotellia Charm El Sheikh lepotilassa 2021

Hotelli Ranskan Quarter in Anapa, jossa on houkuttelevia hintoja

Kaikki tietoa hotelleista ja hotelleista Anapa-hotellista lastenallas. Varaushuoneet ja kuponkeja, esineiden valokuvia, turisti arvosteluja ... ja monia muita tietoja Anapa Leisureista. Ja Kuban. W.

Moskovan kehittäjä kieltäytyi toimistoista asuntojen hyväksi

Hotel Deauville Anapa

Pension Fairy2 Anapa virallinen sivusto. Hinnat Fairy2 Anapa, hotellihuoneet, Alennukset, Fairy 2 varaus, Pension kuvat Anapa, Infrastruktuurin kuvaus.

Mustanmeren helmi, Adlerin virkistysolosuhteet, valokuvat, hinnat ja varaus
Hotelli, jossa on uima-allas Sukosto -

Hotelli, jossa on uima-allas Sukko HelioPark Aqua Resortissa

Parhaat hotellit Anapa-alueella virkistys lapsilla, asiaankuuluvat hinnat ja huomion mukaan 2021. Tuore tarkistus, mukavuudet, ranta ja meri. Valokuva ja video.

Levätä Antalyassa kesällä kaikki osaksi ensimmäisellä rivillä, kustannukset

Levätä Antalyassa kesällä kaikki osaksi ensimmäisellä rivillä, kustannukset

Uusien hotellien arvostelu Antalya Parhaat Turkki hotellit Sijaitsee ensimmäisellä rivillä. Mistä tehdä matkailijoita, jotka tulevat lasten kanssa.

Lomat Turkissa All Inclusive - Intur

Ultra kaikki mukana Turkki, Antalya, Hotel Mardan Palace

Ultra All Inclusive Mikä on tämä .. Mikä merkitsee kaikkien hotelleiden ja eri hotelli, vertailut ja miten Hotel työntekijöitä erotetaan vierailijoille

Parhaat hotellit Ultra All Inclusive, Antalya, Turkki

Parhaat hotellit Ultra All Inclusive, Antalya, Turkki

Luettelo paras ol inclusive hotellit kohteessa Antalya virkistys vuonna 2021. Kuvaus, hinnat, matkailun arvostelut.

Moskovassa sijaitsevat huoneistot ovat edullisia tavallisilta hotelleilta, sillä se tarjotaan pysymään vakiovarustetussa huoneissa ja palveluissa, vaan täysin sopii mukavaan huoneistoon

Kohta

Suosittu

Top 10 hotellia kohteessa: Abhhazia, virkistys lasten kanssa Arvostelut 2021 [arvostelu]

Hotel Arviot Apartments Villa Marija 3 Petrovac

Loma-alan suunnittelussa lasten kanssa sijoittelun tyyppi on yksi tärkeimmistä. Valitse huoneistot tai hotelli tai ehkä kaikki samat huvilat kuin hyvä ja kätevä yhdelle tai toiselle

Uusi vuosi Karjalassa! Mökit ystävällinen yritys

Restaurant Restaurant Bar Cafe Hotel Sochi pitkään vuokra-asunnon vuokraus Baarin kahvila

Aydar Apartments Black Sea Shore. Sinulle on taattu ihana loma-asuntoja merellä Tuapsinsky-alueella.

Hotelli Airport Emelyanovo, Emelyanovo

Villa lomatalo Espanjassa, Rent Villa merenettelossa hinnat, valokuvat

Arvosana 55 Villa vuokraus Seashore Lot 10612 vuokra ilman välittäjiä. 1 Suosittava hinta 2 Laadukas kuva 3 Tilaa Näytä

Abhhazia Hotellit, Pensionaatti ja Sanatorit merenrannalla - Hotellit 2021

C.

Kyproksessa huvila vuokra on tällä hetkellä kannattava palvelu. Asiantuntijamme auttavat sinua vetämään huvilan Kyproksessa suotuisissa olosuhteissa. Luetteloomme voit poimia minkä tahansa huvilan makuunne.

Uusi vuosi Karjalassa! Mökit ystävällinen yritys

Eliitin kustannukset Crimeassa verrattiin Moskovan asunnon hankkimiseen

Huvilat Crimeassa. Etsi majoitus loma Crimea. Asuntojen omistajat mainokset yksityinen sektori, huoneistoja, Hotellit Crimea. Hinnat 2021

Kaikki vuokra-asuntojen hienovaraisuus Turkissa 2020

Villa Turkissa, osta Villa Turkissa merellä, hinnat huviloita

Villa Turkissa, talo meren rannalla. Ostaminen huviloita Turkissa, Kiinteistöt Kemer.

Käytämme evästeitä
Käytämme evästeitä varmistaaksemme, että annamme sinulle parhaan kokemuksen verkkosivuillamme. Käyttämällä verkkosivustoa hyväksyt evästeiden käytöstä.
Salli evästeet.