Resort alue sisältää Alanyan ja viisi lähimpiin alueisiin (Mahmutlar, Okamjalar, Conakla, Inzhakum, Avsallar). Kaikkien lomakeskuksen alueet sopivat perhelomiksi. On aina mahdollisuus valita hiljainen kulma tai hauska viihde. Lomakeskus on yksi maan suurimmista alueista. Alanya sijaitsee 120 km: n päässä Antalyan lentokentältä.

Turkin monilta kaupungeilta, lomakeskuksesta tarjotaan paikallisia lentoja kaupungeista Gazipasha, bussiyhteys muista kaupungeista: Konya - 7 tuntia (lippu maksaa 14 dollaria), Adana - 10 tuntia (lippu 15) $). Useita kertoja 7 päivän kuluttua Kyrenian kaupungista (Sevreme Kypros) paikalliseen satamaan tulee höyry.

Liike ympäri kaupunkia esiintyy parvissa - Dolmoshahissa, taksit. Lähistöllä on lukuisia taksi pysäköinti. On mahdollista vuokrata auto. Lomakeskuksen katsotaan lämpimin Turkissa. Se kausi avautuu aikaisin keväällä ja jatkuu syksyn loppuun asti.

Lasten virkistyksen ominaisuudet

Tämän keinona ensimmäinen tärkeä ero on demokraattinen hintojen taso verrattuna muihin virkistysalueisiin.

Viihtyisät olosuhteet lasten kanssa ovat: lämmin meri, jolla on lempeä laskeutuminen, alhainen ilmanmassan kosteus (joka on tärkeä keuhkoputkentulehduksesta), suuri määrä viihdettä ja kätevää majoitusta Lapset. Lähellä useita vesipuistoja, Seakenya Sea Rark Marine Park.

Lähes kaikki hotellit ovat leikkikenttä, hyvin hoidettu vihreä alue, klubeja, lastenhoitajia lapsille. Suuri valikoima mielenkiintoisia retkiä tarjotaan.

Ravintoloissa on järjestetty erityinen lasten menu. On tarpeen harkita lasten kanssa matkustettaessa, jonka on varmasti tuotava vauvanruokansa. Perinteinen "all inclusive" -järjestelmä keinona ei toimi. Sen sijaan sillä on "täysi hallitus".

Paras aika matkustaa

Lepo keinona on mielenkiintoinen milloin tahansa vuoden aikana. Talvella T15C on täällä - 20c, mitä rakastaa faneja. Kuuma kesällä on keskiarvo t noin 33s. Heinäkuussa elokuu lämpötila saavuttaa 45. Lähes sade. Jopa tällainen vahva lämpö siirretään helposti, koska vuoristojen läheisyys on viileä tuulet.

Paras vapaapäivä on uimakauden ajan huhtikuun marraskuuhun (viileät sateet alkavat syksyn lopussa). Veden lämpötila tällä hetkellä on 19-26. Kauden alussa vain fanit viileä veden uiminen, lapsille se ei sovi (jos et laske mukavia altaita, vesipuistoja ympäri vuoden).

Rantakausi alkaa toukokuun lopussa ja kestää lokakuun loppuun asti. Kesällä on monia lomailijoille lomakeskuksessa, hotellit ovat ylikuormitettuja. Matkan lasten kanssa suositellaan suunnittelemaan elokuun lopussa syyskuussa: ei ole enää vahvaa lämpöä, ja meri on erittäin lämmin.

, joka vie kanssasi

Artikkelista opit, mitä parhaat hotellit lepäävät lasten kanssa. Lomakeskus on yksi lapsen parhaimmista perheistä. Hän on valinnut ne, jotka haluavat rentoutua suhteellisen edullisesti ihana paikka, jossa uimakausi kestää hieman kauemmin, ja kosteus on hieman pienempi. Tietenkin sinun ei pitäisi maksaa suoraan kaupunkiin tai lähellä yöviihdettä. Valinta on sen arvoista, jotta se tulee huolellisesti, kun matkustat lapsen kanssa. Mutta koska on olemassa paljon hotelleja, sillä ei yksinkertaisesti ole tarpeeksi aikaa tarkistaa kaikki tarjoukset.

Ja siksi teimme pienen yleiskatsauksen auttaa sinua. Hänelle valittiin vain parhaat hotellit virkistävälle Alanyan lasten kanssa. Kriteerit olivat: läheisyys mereen, lasten viihteen (alustot, klubit) läsnäolo, lasten animaatio, mini-vesipuisto alueella ja kaikki muu, jota voi tarvita lapselle. Emme sisällyttäneet 3 tähden majoitusta luettelossa, koska uskomme, että lapsille tarvitset vain parhaita - 5 tähteä tai vähintään 4.

 • turkkilainen kylpy
 • hieronta
 • kuntokeskus
 • sauna
 • iltaohjelma
 • yökerho
 • Animaatio Henkilökunta
 • sukellus
 • polkupyörävuokraus
 • Darts
 • Pöytätennis
 • biljardi
 • tenniskenttä
 • Mini Market
 • Autonvuokraus Souvenir Shop.

Sentido Gold Island *

Hotelli on lähellä kylää, 20 km Alanyan keskustasta, 60 km. Sijaitsee niemimaalla ja sitä ympäröi oma ranta.

On avoin ja sisäuima-altaat, joissa on erillinen lasten vyöhyke, kylpylä, jossa on vesihoitohuone ja suihku, turkkilainen sauna, kuntosali ja tenniskentät.

Lapsille: leikkipaikka trampoliini, vesiliukumäki, klubi, ruokailu, videopelit, lautapelejä, lisävuode huoneessa, lastenhoitopalvelut lapsille.

Monien vuosien ajan Turkki on tuntenut Venäjän matkailijoista parhaaksi vaihtoehdoksi lasten kanssa. Erityisesti nyt, kun hallitus on poistanut rajoituksia charter-lennoille Turkkiin. Tunnettu kaikki inclusive ja runsas valikoima ruokia buffetissa houkuttelee yhä useamman lapsen perheitä Turkkiin. Se on erittäin kätevä, kun ja kiipeää mato, ja voit juoda murtryöksessä milloin tahansa ja juuri näin.

Perustavanlaatuinen lasten infrastruktuuri on leikkipaikka pelejä, uima-allas, mini-klubi ja lastenhoitopalvelut - Jokaisessa turkkilaisessa lomakeskuksessa on pieni. Kaikki nuoret vieraat tarjoavat lasten tuolit, joissa on korkeat jalat ravintoloissa ja sängyt, joissa on korkeat sivulevyt.

Monissa hotelleissa on lisäksi rakennettu mini-vesipuistoja, mielenkiintoisimmat ohjelmat lapsen animaation muodostavat, ja hotelleissa sijaitsevat ravintolat kattoivat erityisen lasten pöydän. Turkin vapaa-aika perheiden lasten kanssa järjestetään korkeimmalla tasolla. Jossa voit yhdistää rantalomaa ja aktiivista rikas viihdettä.

Joten suosittelemme oppimaan tärkeitä levätä lapsia järjestyksessä, ensimmäinen ja tärkeä kysymys, joka syntyy - mikä keino on parempi mennä?

Avaruuden valinta

Yksi Turkin edullisimmista lomakohteista, jotka lepäävät samoilla tähdillä Alanyassa, maksaa halvemmaksi kuin Belekissa tai puolella.

Alanyan kaupunki sijaitsee oranssin ja sitruunan puutarhojen joukossa suuressa kalliolla, ikään kuin upotettu mereen. Alanyassa on kaksi rantoja, jotka on jaettu kahteen osaan, joissa on viehättävä kap. Itäinen ranta ulottuu 5 km. Tällä rannalla lepää hyvin lasten kanssa, koska siellä on hyvin laajennettu matala vesi. Alanyan hiekkarannat, joskus hiekkakivi. Joillakin rannoilla on erityinen koulutettu pelastajat, jotka seuraavat lapsesi turvallisuutta.

Lapsen ravitsemukselle on vierailuja lapsille lapsille Alanyin ravintoloissa riippumatta siitä, millaista keittiötä on ravintola. Monissa ravintoloissa on lasten tuolit.

Aiheeseen liittyvät julkaisut.

Albanian tähti 4 * (Albania, Durres)
Albanian Star 4 Albania, Durres

Siirry Albaniaan mukavasti ympäri vuoden ympäri maata noin 300 aurinkoista päivää vuodessa.

Parhaat perhehotellit Turkissa Nanny Service Children kanssa
Abhhazia, Hotellit Valitse halpa hotelli Abhasian suuntaan Momondo

Lepo Abhhazia 2021 Hinnat lähellä merimaitoja ilman välittäjiä, varaa huoneita juuri nyt. Halvat ja mukava oleskelu ympäristöystävällisellä alueella, jossa on erinomaiset alennukset, parhaat majoitusvaihtoehdot, joissa on kuvia ja tuoreita arvosteluja.

Kohta

Viimeiset mielenkiintoiset osat sivustolla.

 • Mielenkiintoista
 • Uutuudet
 • Usein katsotaan
 • Suosittu

Parhaat hotellit kohteessa Abudabi, UAE arvostelut 2021 Nykyinen arvostelu

Yleiskatsaus 5, 4, 3 Hotellit sekä Asunnot Abudabissa yksityisellä rannalla Linas.

Ranta hotellit kohteessa Abu Dhabi

Alean Family Resort Spa Doville 5 viralliset hinnat hinnat 2021

Spikel Riviera Anapa, hinnat 2021 vuoden varaus ja maksu ilman, valokuvia, arvosteluja, virallisia verkkosivustoja, puhelin 8 800 707 58 33

Alean Family Resort & Spa Riviera, Lomakoneet Anapa

Parotel Marine Dal Head Sochi Virallinen sivuston hinnat 2021 uima-allas, hoito, tarjoukset, saatavuus, alennukset, arvostelut lomailijoille

Hotel Alean Family Usadba 4 Ultra All Inclusive sijaitsee Anapalla hiljaisella kylässä DzheMete. Se tarjoaa yhden ja kahden hengen huoneet. Standard, perhehuoneita liitetty huone, jossa kaikki mukavuudet ja kahden makuuhuoneen sviitit sijaitsevat mökissä.

10 parasta hotellia Charm El Sheikh lepotilassa 2021

Altai Altai Complex Resortin hotellin virallisesta sivustosta

Lepo Altai Hotel Resort All Altai-alueella suotuisat hinnat 2021 Tour Operator Santelioteli online-varaus, valokuva, huoneet, katsaukset, asuinjärjestys ja palvelut.

.

Luettelo Altai lepotietokannasta, jossa on parasta levätä tänä vuonna. Hinnat ja valokuvat ...

Huoneisto nukkua meren rannalla - levätä Alupu

Guest House Mustanmeren Alupu

Alkupu City ja Resort sijaitsee Crimean etelärannikolla Mustanmeren lähellä. Lepo Alupu on hiljainen ja rauhallinen.

Uusia hotelleja kohteessa Abhhazia 2021, Abhhazia Uusi Hotel Hinnat 2021 Travel Tour Book Now, New Abhhaz Hotel, Uusia hotelleja kohteessa Abhhazia.

HotAlushta Khotalusta Guest House Alushta

QUOTHOTTALUSHTAQUOT KHOTALUSTUSTASTA GUESTO Talo Alushassa Lue lisää tästä ja muista tietoa Crimea ja lähellä sijaitsevat lomakohteet Wanna Joo.

Parhaat perhehotellit Turkissa Nanny Service Children kanssa

Hotel Sea Wellness Spa Hotel, Alusta hinnat. Hotel Sea Wellness Spa Hotel

Hotel Shoresin parhaat hinnat 2021 Crimea on suotuisa arvo eri lepoaikoja, hinnat ruplaa, laaja valikoima huoneita. Varaa nyt Holidays kohtuuhintaan.

Lepää lasten kanssa Alushassa vuonna 2021 hinnat. Tours Alushta lasten kanssa, jotka ovat kaikki mukana Moskovasta

Holidays Alushta lasten kanssa on poikkeuksetta liittyy onnelliseen lasten nauruun, koska kaupunki on yksi kätevimmistä ja mukavimmista osista lasten virkistys.

Näyttelijä Ville Haapasalo ...

Top6 Family Boarding taloa ja hotellit meren rannalla Alushta

Tarjoamme hotelleja Alushta ruokaa ilman välittäjiä. Sivustollamme on kuvaus esineistä, hinnoista, arvosteluista, valokuvista ja puhelinnumeroista varauksen yhteydessä.

Verona Hotellit 4, 5 Tähteä: Top 5 suosituinta

Hotel Barton Park Alushta Crimea. Travel News Oy: n virallinen verkkosivusto

Hotellin kuvaus ja valokuvat Territory, Uima-allas, Ravintola. Valokuvahuoneet ja hinnat majoitushotellissa Hotel Blumeric. Maksetut ja ilmaiset palvelut. Hotellin ranta ja etäisyys merelle. Missä hotelli ja miten päästä siihen. Hotel Yhteydet. Täältä asiakkaat pääsevät helposti kaikkeen mitä vilkkaassa kaupungissa on tarjoa ... Hotelli Blumeric.

Hotel Blumener All Inclusive System 2021, Alushta, Crimea: hinnat, kuvat, arvostelut

Kiihdettä rannikkorusariacrymstaproprophopresssk-työntekijä. Hotelliarviot. Tophotels hotelliarvosana ja hotellit.

Lomat Alushta ja kaikki mitä sinun tarvitsee tietää matkailun suunnitteluun mennä lomalle, hintoja hotellien ja Sanatorian hinnat Alushta, valokuvia, Videoita ja nähtävyyksiä

Parhaat perhehotellit Turkissa Nanny Service Children kanssa
Top 10 hotellia kohteessa: Abhhazia, virkistys lasten kanssa Arvostelut 2021 [arvostelu]

Villa Professorial Corner Alushassa merenrannalla Camilla

Villa Alina sijaitsee kaupungin lomakohteessa. Suljetun suojelualueen vieraille tarjotaan kolme koteloa. Siinä on ulkouima-allas, ilmainen Wi-Fi, virkistysalue.

Näyttelijä Ville Haapasalo ...

Amaks Resort New Istra

Meidän virallinen varauspaikka tarjoaa kaikille lipun Amaks Resort New Istra Entinen Istra Minatom Sanatorium Moskovan alue, Moskovan alue, Istra District Hoito edulliset hinnat, hinnat 2021 2700 ruplaa per henkilö per päivä, tarjoukset ja alennukset eläkeläisille. Määritä tiedot eläkeläisille Asiantuntijat ovat.

Näyttelijä Ville Haapasalo ...

Osta kiertue, osta lippu, järjestelmä on kaikki osallistavia, altaat, animaatio, hinnat, alennukset, kirja.

Hotel Olymp Jemety System All Inclusive, Animaatio, Aamiainen, Hinnat, Pugs Myynti, varaus, Paras loma Anapalla lapsilla 2019. Varaustoimiston virallinen toimisto ja kuponkien myynti.

Löydät helposti vierastalon, jossa on uima-allas Visizevo ilman välittäjiä. Lue arvosteluja ja kirja

Kohta

Suosittu

Anapa hotellit lähellä kohdetta: Meri

Ranskan Quarter on paras hotelli Anapa, jossa on uima-allas.

75 000 asuntovaihtoehtoa TVIL: ssä. U. Lepo Anapalla vuonna 2021 kesällä paikan päällä suuri valikoima edullisia asuntoja lähellä merta ilman välittäjiä. Varaa lomamajoituksesi Anapa Krasnodarin alueella budjettihinnat. Hotellit, vierashuoneistot, huoneistot ja avaimet käteen-talot, joissa on kuvia, yksityiskohtaista kuvausta ja arvostelut matkailijoista

Jemet hotellit + Uima-allas ilman välittäjien hinnat 2021

Vierashuoneistot Anapa, jossa on uima-allas 2021, Kohtelevat loma-asunnot: Anapa uima-altaalla

Hotellit Anapa omalla rannallaan. Suuri valikoima hotelleja ja hotelleja oma loma rannalla 2021. Varaa verkossa ilman välittäjiä TVIL.RU. Edullinen hinnat

Anapa-hotellit, joissa on lasten hinnat 2021

Valitse lepo Anapa 2021 ilman välittäjiä. Gorodkurortti Anapa on kaikki yhdellä sivustolla. Hotellissa on hinnat, arvostelut, kuvat ja puhelinnumerot varauksen yhteydessä.

10 parasta hotellia Anapa, jossa on lämmitetty uima-allas

Kuva, lomahinnat vuonna 2021

Hotellit uima-altaalla ja runsaasti ilo Anapa Jemetissä. Hotelli on all inclusive del Mar.

Uusia hotelleja kohteessa Abhhazia 2021, Abhhazia Uusi Hotel Hinnat 2021 Travel Tour Book Now, New Abhhaz Hotel, Uusia hotelleja kohteessa Abhhazia.

Silver lähellä merta hotelli Anapa Kuvaus, arvostelut, hinnat

Mini Hotel Maximus Anapa on kaksi viisikerroksista rakennusta, joissa on 41 numeroa, juniorsviittiä ja standardia.

Uusi vuosi Karjalassa! Mökit ystävällinen yritys

Kiinteistönvälittäjä Sardinia, Gardajärvi, Italia Italiforyou

Kiinteistönvälitys Espanjassa Esfouses luotettava kumppani käsittelee Espanjan kiinteistöjä. Parhaat hinnat ja tarjoukset myynti- ja vuokra-asuntojen luettelossa esfouses verkkosivuilla. U.

10 parasta hotellia Charm El Sheikh lepotilassa 2021

Uudet hotellit Anapa for 2021

Varaus Uusia hotelleja kohteessa Anapa. Arvosana, valokuvia ja arvosteluja vieraille New Hotelsilta Bilettyplus.ru.

Lepää Alushta 2021 Sanatoria ja lennolle all inclusive halpa

Demerdji-hotelli on kunnollista lomaa Crimean-hotellille järjestelmässä on all inclusive, meren vieressä ja suuri yksityinen ranta. Katso matkailijoiden arvostelut, valokuvia ja parhaat tarjoukset Demerdji Hotel hotellissa TripAdvisor.

Pansion Crystal Comfort, Anapa virallinen verkkosivusto

Vertaa 4 tähden hotellit Anapalla käyttämällä todellisia asiakkaiden arvosteluja ja todistettuja valokuvia. Nykyiset hinnat 22 majoitusvaihtoehdolle. Edullisimmat hinnat. Instant varausvahvistus.

Käytämme evästeitä
Käytämme evästeitä varmistaaksemme, että annamme sinulle parhaan kokemuksen verkkosivuillamme. Käyttämällä verkkosivustoa hyväksyt evästeiden käytöstä.
Salli evästeet.