Ymmärrämme, mitkä rannat, hotellit ja Kyproksen lomakohteet sopivat parhaiten lasten kanssa. Tarkastelemme retkiä vuonna 2021 (molemmat halvimmat kupongit että "all inclusive"). Tutkimme matkailijoiden arvosteluja.

Kypros on usein rentoutua lasten kanssa: lyhyt lento, yksi parhaista rannoista Euroopassa, nopea ja helppo saada. Lisäksi saarella kuiva Välimeren ilmasto, joka sopii jopa pienimmälle matkustajille. Herkullisten ruokien saarella, tuoreita vihanneksia ja hedelmiä ja paikallisia hotelleja tarjoavat arvokasta palvelua. Turkin tyyliin animaatio on harvinaisuus, mutta lapsilla on hauskaa vesipuistoissa, Moon Parksissa, vierailee Oceanariumsissa ja paikallisissa nähtävyyksissä.

Viime hetken matkat etsivät palveluita (1-3% alennuksia lukijoillemme) ja - he löytävät parhaan tarjouksen eri matkanjärjestäjiltä. Haluatko tallentaa? Tutkia meidän.

Vuokraa auto - tämä on paras tapa matkustaa! - Luotettava ja kätevä autonvuokraus Kyproksessa. Valitse auto makuun ja budjettiin - valinta on suuri. Autonvuokraus maksaa 14 euroa päivässä. Muutetut kysymykset? Venäläisen puheen tukipalvelu auttaa sinua kaikessa.

Kyproksen parhaat lomakohteet ja rannat virkistys lapsilla

Kyproksen parhaat hiekkarannat, matkailijoiden arvosteluissa, jotka sijaitsevat Protarasissa ja Aya Napalla. Mutta ne eivät ole huonompi. Luettelemme Kyproksen parhaat lomakohteet ja rannat rentoutumaan lasten kanssa vuonna 2021 ja selvittää, mitä he ovat hyviä, ja päätät, missä olet parempi mennä.

Ayia napa

Arvostelujen mukaan kaunein ranta, jossa on lievä hiekka lähellä Ayia Napa on Makronissos Beach. Se on merkitty sinisellä lippu, ja sitä pidetään parhaina saaren hiekkarannalla. Huolimatta siitä, että tätä Kyproksen lomakohtaa pidetään nuorena, on hyvä levätä täällä lasten kanssa. Ranta on ihanteellinen lapsille - sisäänkäynti on varovasti samalla hiekkarannalla, ilman kiviä ja kuoria.

Protaras

Kaunis rantakadut ja hyvin hoidetut hiekkarannat Protarasissa. Monet matkailijat pitävät tätä keinoa, joka sopii parhaiten virkistämiseen lasten kanssa Kyproksessa. Parhaat rannat Protaras ovat Flamingo ja Fig. Kolme Bay Beach. Valkoinen pienin hiekka, lempeä laskeutuminen ja sama hiekka merenpohja, sateenvarjot ja lepotuolit.

Limassol

Paras ranta virkistystä Limassolissa on Dassudi Beach. Tämä on pitkä ranta, jossa on harmaa tulivuoren hiekka, joka sijaitsee keskellä lomakeskuksen, tuoksuva eukalyptus-grove kasvaa sitä pitkin. Limassol on suosittu maanmiehillemme, mutta sillä on haitta - tämä on suuri satamakaupunki. Pienten lasten kanssa se etsii yleensä kourun paikkoja ja selkeämpiä.

Paphos

Levätä Kyproksessa lasten kanssa - 2021. Resorts, rannat, hinnat

: Tässä on aktiivinen vesiurheilu ja pelit pallolla ja DJ: n esitykset ja vaahtojuhlat. Vapaa-aika lapsella sopii pehmeälle hiekkaalle, puhtaimmalle vedelle ja pienelle syvyydelle. Hieman hiljaisempi itäisellä rannalla.

FIG-lahdella

Sijaitsee suosittu perheomisteinen Protaras Resort. Näin ollen levätä täällä on parempi lasten kanssa. Sileä tilaisuus vedessä, sen Azure väri tähän on sijoitettu. Ei kaukana mereen on pieni saari, joka puolustaa aaltoja. Rantaviiva on hieman pienempi kuin luokitusjohtaja, mutta tässä on rauhallisempi. Voit kiivetä puulevylle, josta on upeat näkymät Kyproksen luonteesta. Tie tien varrella viikkupuiset kasvavat lahdelle, mikä oikeuttaa hänen nimensä.

makronissos

Kyproksen paras ranta, jossa valkoinen hiekka sijaitsee Aya-Napa, jossain matkoilla keskustasta. Siksi se on täydellinen. Jos haluat käyttää rannalla veistos, niin tämä on myös täällä. Auringonlasku merelle sileä, mutta ei ole tarpeen mennä syvyyksiin pitkään. Rannalla on sukelluskeskus, lentopallokenttä ja edut mukavasta oleskelusta: Chaise-oleskelutiloja, sateenvarjoja, suihku, wc. Uimapaikalla, muinaisten hautauslaitteiden kaivaukset, jotka ovat saatavilla vierailuihin.

Pernera Beach, Vrissianan ranta ja auringonnousu ranta

Aya-Napan keskimmäinen ranta, ja sillä on se, että kaunis rannikko, joka leviää satamasta meren luolaan "ystävien" silta ". Rannikko on erittäin jaettu useisiin uimapaikkoihin, mutta Grecian Bayn rantaa pidetään samana alueeksi, joka on merkitty sinisellä lippulla. Kyproksen parhaita rantoja, tämä johtaa lasten lukumäärään lasten kanssa. Jopa paikalliset kuljettavat lapsiaan täällä, matalassa vedessä pieni lumivalkoinen hiekka.

McKenzie Beach

Larnakan muodikkain ranta, Raisin - sijainti vieressä. Iltapäivällä voit leikata hetki ja nauttia kiehtovasta ja pelottavasta spektaakkeesta, kun valtava rautainen lintu vähenee ja menee maahan oikeaan suuntaan. Rannalla he järjestävät puolueita ja konsertteja, ravintoloita ja kahviloita, jotka on järjestetty pitkin kävelykatu. Rannan hiekka on kultainen harmaa, mutta puhdas, muuten se ei olisi särkynyt sinistä lippua.

Fhinikoudes Beach

Best Beach Larnaca, toisin kuin edelliset ranking, se ei voi ylpeillä valkoista hiekkaa. Täällä se on harmahtavaa, vulkaanisia spriiveja. Vaikka jotkut menevät täällä nimenomaan, toivoen kvartsin paranemisominaisuudet. Meri on pikkumainen ja lämmin, sopii täydellisesti lapsille. Iltaisin lomailijoiden väkijoukot kiristetään pengertävälle. Tämä on kaupungin keskusta, jossa on palmuja ja romanttista valaistusta.

Coral Bayn ranta

Arvosana parhaita rantoja Coral Bayn rannalla, suosituin saari lännessä. Perheet, joissa lapset, jotka tulivat lepoon, pyrkivät täällä. Lomakeskuksen jäljellä olevat rannat ovat kivisiä, ja tämä on hiekka: vaaleankeltainen, punertava. On kaikki tarvittava infrastruktuuri, palkkio puhtaus - sininen lippu.

Latsi Beach

Artikkelinluokka Kyproksen parhaista rannoista - kuvaus, valokuva, miten saada. Tee välittömästi varaus, tämä subjektiivinen luokitus perustuu tekijän henkilökohtaisiin vaikutelmiin, eikä sen välttämättä tarvitse olla samanaikaisesti muiden ystävien mielipiteitä, jotka rentoutuvat Kyproksen rannalla. Toinen kohta - vain saaren kreikkalaisen osan rannat on kuvattu tässä artikkelissa. Joten:

Protaras

Ei kaukana Protarasta on yksi tärkeimmistä paikallisista nähtävyyksistä - Cape Greco, kuuluisa kuuluisasta ystävistä (muu nimi - Luck Bridge): Luonnollinen koulutus, joka on kehitetty Luonnollisesti liikkeen vuoksi on tullut.

Miten päästä Protarasilta Ayia Napa: mistä tahansa pysähdyksestä Nissi-kadulla lentobussissa 101 tai 102, Paralimnin vieressä. Aja noin 20-30 minuuttia tavalla. Lippu ostetaan kuljettajalta, kustannukset ovat 1,5 euroa. On suositeltavaa saada pieni, kuljettajalla ei yleensä ole rahaa suurien laskujen hajoamiseen.

Nissi Beach (Nissi Beach), Ayia Napa

Nissi Beach, Sandy, erittäin viehättävä; Yksi hänen "pelimerkkien" on tilaisuus päästä saarelle, joka sijaitsee sata metrin päässä rannikosta.

McCenzie Beach, Larnaca

Ackenzie Beach (Mackenzie Beach) on yksi Larnakan kahdesta rannasta (toinen kaupunki, joka ulottuu Nabererhnye Finnice), sijaitsee etelään kaupunkien linnoituksesta ja hieman pohjoisesta soleniasta Järvi ja lentokenttä.

Coral Beach (Coral Bay), Paphos

Kyproksen rannikko on voimakkaasti leikattu. Ja lähes jokainen, jopa pienin, lahdella on ranta. Mitä puhua maailmankuuluisista lomakohteista, joilla on korkea infrastruktuuri ja palvelu. Siksi valita parhaat Kyproksen rannat - tehtävä ei ole keuhkoista. Jokaisella niistä on omat ainutlaatuiset ominaisuudet. Lisäksi Blue Flag myönnetään viisikymmentä kyproslihaa. Kuitenkin Grekoblog yritti valita parhaan parhaan ja uskovat, että he haluaisivat heidät.

makronissos ranta, Ayia napa

Yhdessä niemimaan lahdesta, pienen ja rauhallisen rannan Makronissosin rannalla, jossa rannikon kauneutta ja yksityisyyden puhaltimet lähellä sivilisaation lähellä. Sisäänkäynti veteen on antelias, mutta pohjimmiltaan satunnaisesti kivet törmäävät.

Makronisos voi nauttia vesiurheilusta ja sukellusta, syödä yhdessä tavernoissa tai tehdä kognitiivisen kävellä ympäröivän alueen ympärillä.

Loppujen lopuksi ranta on mielenkiintoinen ja siinä kirjaimellisesti muutaman askeleen länteen hänestä, muinaisen roomalaisen hauman kaivaukset ja pieni temppeli päättyi.

Kurion, Limassol

17 km Limassolista on pieni, mutta erittäin viehättävä Sandy-Pebble Beach of Kurion, jossa arkisin aikana ei ole lomanviettäjiä myös kauden korkeudessa.

Muodollisesti tämä alue tulee Ison-Britannian vastuulle, joten massakehitys on kielletty täällä, joka vain kädellä niille, jotka rakastavat väriä rannikolla. Mutta tämä ei tarkoita sitä, että rannalla ei ole ravintoloita, joissa voit syödä hieman tai ei hieman.

Tämä rannikko vuonna 1979 upposi lautta, joka houkuttelee sukeltajia ympäri Eurooppaa. Tule rannalle ja surffaajille. Laitteet voidaan tuoda sinuun tai ottaa vuokrauspisteeseen.

Cumoonin lapset ja haluavat parhaiten olla ottamatta, varsinkin kun hänen itäosansa on vaarallinen uimiseen (kiellettyjä merkkejä). Ei kaukana rannasta - muinaisen kaupungin saman nimen rauniot.

Finicades, Larnaka

Keski-Naberezhnye Larnacan varrella Polkilometri, kaupungin ranta Fiikuez, kuuluisa, lähinnä se, että sen alueella joka kausi on monia eri festivaaleja.

Viralliset juhlat alkavat tietenkin rannalla, mutta tapahtumien epicenter on pian lähemmäksi merta.

Perinteellä kaikki, jotka tänä päivänä tulivat, on lunastettava. Ranta on hiekkainen, veden sisäänkäynti on lempeä, joten jopa lapset voivat tarkkailla tätä rituaalia. Osana juhlia on järjestetty kilpailuja veteen.

Kun lennät Kyprokselle

Sesonkiaika meren lomille kuvernöörin rannalla, Cape Greco, Nissi-rannalla ja muilla Kyproksen paratiisi kulmat - heinäkuu ja elokuu. Keskellä kesän loppuun on erittäin kuuma täällä, lämmin vesi eikä sade.

Jos se on huono kuljettaa voimakas leipoa, on parempi mennä Kyprokselle kesäkuussa, kun vesi on juuri alkanut lämmetä ja ilma on tuore.

Syyskuussa sinulla on aikaa nauttia Velvet-kaudesta Kyproksessa. Mutta uimassa merellä lokakuussa kovettuminen on jo tarpeen.

Catch yli hännän kesällä tai avaa uimakausi Ayia Napan ja Protarasan rannoihin: vesi makaronissos, Luma ja Sunrise Beach lämpenee nopeammin ja jäähtyä hitaammin kuin länsimaisissa lomakohteissa.

Parhaat rannat Ayia napa

Lounge-musiikki, moniväriset cocktaileja, vaahtomuotoja ja tanssia aamulla paratiisin saaren maisemissa. Jos unelmasi loma näyttää tältä, mene Nissi Beach Ayia Napa. Elämä tällä rannalla kulkee Motton alla "Salli kaiken." Iltapäivällä me ratsastamme hydrosyrosteilla ja rentoudumme lumivalkoisella hiekalla ja iltaisin he vaaleat uusien ystävien yrityksessä. Tanssi DJ: n mukaan Nissin rannalla otti yön. Yö: Voit nukkua aamulla Chaise Loungessa - vain sateenvarjo ei unohda aurinkoa.

lapsiperheille:

Snow-valkoinen pehmeä hiekka, puhdas Azure vesi ja lempeä sisäänkäynti merelle - se näyttää täydelliseltä paikalla perhelomille Kyproksessa. Vaikka lapset ovat täynnä matalalla vedellä rantalehden nero, vanhemmat voivat rentoutua aurinkotuoleilla ja lähettää pari valokuvaa "Instagram" ilmaisella Wi-Fi: llä. Jos munakoisotila on kyllästynyt, mene "banaani" ja etsi kallioiden kilpikonnia ja rapuja. Ja illalla on hienoa laskea koko perhe rannalle kahvilaan ja myöntää, että päivä oli menestys.

Aiheeseen liittyvät julkaisut

Rakentaminen lähellä Pulkovo - 2027
Kypros Protaras Hotel Penelope Beach 3 tähteä. Valokuvat, arvostelut

Kyproksen matkailunarviointi ja matkailijoiden tarinat

Verona Hotellit 4, 5 Tähteä: Top 5 suosituinta
Ylellinen Hightoke Villa uima-altaalla

PosrennNikovnet-sivustolla. OM suurin asuntojen valinta yksityisellä sektorilla Paphos 2021 ilman välittäjiä, omistajien hinnat, osoitteet, puhelinnumerot, valokuvat, arvostelut

Kohta

Viimeiset mielenkiintoiset osat sivustolla.

  • Mielenkiintoista
  • Uutuudet
  • Usein näkyvissä
  • Suosittu

Rautatieasema Kirov Pass Kirov

Juna-aikataulut rautatieasemalta Kirov Passi Kirov UFS: n virallisella verkkosivustolla. Palvelut, valokuvat, aseman osoite kartalla, puhelinnumero vertailupalvelun ja suosittujen rautatieaseman Kirov Pass.

Parhaat perhehotellit Turkissa Nanny Service Children kanssa

Kirov Hotellit 1152nesch Haku Näytä KAYAK

Hotellit Kirovin keskustassa Bohodl Hotel On Travel.ru. Valokuvat, matkailijoiden arvostelut, alhaiset hinnat.

Parhaat perhehotellit Turkissa Nanny Service Children kanssa

Hotellit Kislovodsk keskustassa, Hotellit lähellä kohdetta: Kaupungin keskusta

Varaus hostellit Kislovodsk kilpailukykyiseen hintaan. Suuri valikoima kaksinkertaisia ​​ja kotitaloja päivittäiseen tai pitkäaikaiseen oleskeluun.

Hotellit Kislovodsk, Hotellit

Yhtiön Spa Store tarjoaa tositteita Sanatoriin, lennolle taloihin, loma-asunto Kislovodsk. Paras lomakeskustelut kohteessa Kislovodsk, Tours kohteeseen Kislovodsk, Arvostelu Hotellit Kislovodsk, lomailijoiden arvostelut. Uuden vuoden hinnat 2021 Kislovodskissa. Varaus.

Hotel Klas Hotel 4 tähteä, Turkki

Täysi kuvaus Klas Hotel 4 tähteä, Turkki. Matkailijoiden, valokuvien, videon, kartan arvostelut. Lepää Hotel Clas -hotellissa.

Perhe loma pienten lasten kanssa Crimea

Villa Paradise Villas Club Playablanca, Espanja. Alhaiset hinnat per Villa Paradise Villas Club. Villa arvostelut matkanjärjestäjiltä. U. Paradise Villas Club Villa Varaus Playablanassa.

Julkaisupäivä, tontti, kaikki sarja, yksityiskohdat

Uuden kauden aikana ensimmäinen ruumis tulee näkyviin

Tässä artikkelissa ymmärrämme, onko TV-kanavan komedisen sarjan jatkaminen super ja mitä sankareita esiintyy. Julkaise myös täyspitkän elokuvan Belgradin vapautumispäivä.

Grand 4 Kausi Julkaisupäivä Kaikki sarja

Grand, 4 Season Super Footion Founding, Uusi kausi, julkaisupäivä, näyttelijät, yksityiskohdat

Julkaisupäivät New Episodes Hotel Grand Lyon. Sarjan julkaisun aikataulu. Vastaus kysymyksiin Kuinka monta jaksoa 85 jaksoa. Jotka ovat rooleissa. Lisää muistutus uuden episodin vapauttamisesta ja merkitse se katselun jälkeen, jotta ne eivät unohda, missä ne pysähtyivät.

Hotel Sea Konk Koktebel Crimea Verkkosivusto, katsaus, Kuvaus

Useiden kartanon moderni kompleksi sijaitsee Koktebel Bayn rannikolla, 30 metrin päässä merestä. Oma ranta, suljettu vartioitu alue

Top 10: Edullisia hotelleja kohteesta Venäjä 2021 - TripAdvisor

Minigitel DS Koktebel Restrave Executives. U.

Parhaat hotellit, huoneistot, Koktebel Pension. 2021 hinnat. Valokuvat, arvostelut, online varaus. Varaa hotellit Koktebel isännällä ilman välittäjiä Crimea Info.

Albanian tähti 4 * (Albania, Durres)

15 Parhaat hotellit ja hotellit kohteessa Koktebel, Big Feodosia, Crimea, Varaa huoneisto ilman ennakkomaksua. Varaa hotellit Koktebel

Varaa hotellisi kohteessa Koktebel, Big Feodosia, Crimea Bargain Hinnasta. Alennukset, kun varaat verkossa Koktebelissä, Big Feodosia, Crimea. Yli 193 hotellit, huoneistot ja hotellit

Koktebel, Crimea: Rannat, meri, infrastruktuuri

Levätä ruokaa Koktebelissä. Hinnat 2021. Aamiainen, puolihoito, guesthouse, all inclusive.

Tutkimme kaikki Koktebelin hotellit ja valitsimme parhaat lapset. Katso kuvia, videota ja lyhyt kuvaus jokaisesta hotellista luokitusamme.

Kreikan Pride Beach Villa, Furka, Kreikka
Osoitteet, Virallinen verkkosivusto, arvosteluja, tuotekatalogi

Hotellit ja vierashuoneistot Koktebel Kuinka monta merta, osoitteita, majoitusta, hintoja

Hotellit, hotellit Koktebel ovat iloisia voidessamme tavata Koktebele 2019 Crimea edullinen loma, valitse Yhdysvaltain hinnat, valikoima suuria hotelleja ruokaa, lapsille, meren rannalla. Varaa hotelli Koktebel Autamme meitä kausi ympäri vuoden

Elite mökkien vuokraus Sochi Daily

GIS on Mustanmeren rannikko. Venäjän Mustanmeren lomakohteiden kartta

Yksityiskohtainen kartta Mustanmeren rannikolla Krasnodarin alueella.

10 parasta hotellia Charm El Sheikh lepotilassa 2021

Hotelli kohteessa Kolomna Moskovassa. Hotelli lähellä kohdetta Metro Kolomenskaya

25 suosittuja hotelleja ja halpoja hotelleja lähellä hotellia Metro Kolomenskaya kaupungissa Moskova. Katso, valitse ja poista

Miten päästä Rostov-on-Donin rautatieasemalta lentokentälle ja takaisin?

Via Maradegentsia Via Marvia Maruty Kolomasta Venäjällä ja ulkomailla, viime hetken matkat, rantalomat, meri, Eurooppa retket

Aiomme vanhaan kartanon 1825 älä ota mitään itsellesi. Hyvä päivä, rakkaat lukijat. Viime aikoina oli syntymäpäiväni. Ja tänä vuonna huomasin, että haluan juhlia häntä toisessa kaupungissa. Sisar teki haluani ja varattu kaksi perheemme täällä on niin ihana hotelli.

Mini Hotel 4 huonetta sijaitsee Novosibirskissa, PRT: ssä. Punainen, d. 63 s. Gogol, d. 8. Keskus. Yhteyspuhelimet. Palvelut baari, kahvilat, sauna, taksipuhelu, myöhäinen kassalla, lisäpalvelut, biljardi, turkkilainen sauna, ilmainen huone varaus, poreallas, elokuvateatteri.

Kohta

Suosittu

Boutique-hotellit kohteessa Moskova

Nord Villa, liikenneyhtiö Omsk. Omsk verkossa

Kuljetusyhtiö Nord Villa tarpeisiin ul. 6A, Kirov toimintatapa, osoitteet, puhelinnumerot, arvostelut ja sijainti kartalla

Tours Alaniaan Moskovasta, ostaa matkoja levätä Turkissa, hinnat vuonna 2021 Tez Tour Tour Operator

Lattiapäällysteiden ja ovien verkoston verkosta Villa di Parchetti

Kutsumme sinut tutustumaan yrityksemme lähemmäksi.

Huoneet huoneet ja hinnat 2021 | Hotelli

Hotel Complex New Peterhof

Hotel Hotel Complex Uusi valo, uusi valo. Viralliset hinnat. Ruokaa, rentoutua lasten, kylpylähotellin keskellä. Varaa verkossa verkkosivuillamme ilman palkkioita ja ennakkomaksuja

10 parasta hotellia Charm El Sheikh lepotilassa 2021

Turkki hotellit. Tophotels hotelliarvosana ja hotellit.

Hotel Nox Inn Beach Resort Spa 5, Turkki, Conakla Reviews 2021. Käytetyt hotellitarjoukset, sen alueet, huoneet, maksut ja ilmaiset palvelut.

Hotellit Adler ruokaa: arvosteluja, hintoja, valokuvia

AREAL Congress Hotel 4 New Kupavnarossia Hotelli varaa, Hinnat, Kuvaukset, arvostelut, Kuvat Onetwotrip.com

Congresotelle alue 4, New Kupavna Lue objektiiviset arvostelut ja katso kuvia todellisista matkailijoista. Tarkista sijainti sekä löytää tulevat ravintolat ja nähtävyydet interaktiivisella TripAdvisor-kortilla. Vertaile hintoja ja valitse parasta erikoistarjousta vierailustasi.

10 parasta hotellia Anapa, jossa on lämmitetty uima-allas

370 hotellia Kosin saarelta, Kreikka.

Hippokrates kotimaassa on jotain nähdä ja uinnin rannalla. Lue ja päätä, miten lomasi on Kosin saarella

Spit Belysus Crimea: Sää, hotellit, sijainti kartalla

Poista majoitus lähellä Spit Belysua Okunevka vuokrattavana

Kiinteistönvälityskeskus auttaa sinua ostamaan hotellin Belyaus, Crimea, alhaisin hinnoin. Kaikki tiedot sivustosta.

10 parasta hotellia Charm El Sheikh lepotilassa 2021

Hotelli Nevskaya kissa Pietarissa

Hotelli eläimille Black Cat on erittäin mukava ja kannattava Moskovassa. Jos etsit hotellia kissoihin, joihin tulit.

Käytämme evästeitä
Käytämme evästeitä varmistaaksemme, että annamme sinulle parhaan kokemuksen verkkosivuillamme. Käyttämällä verkkosivustoa suostut käyttämään evästeitä.
Salli evästeet