Tämä kevät Rixos on täydentänyt portfolion uudella lomakeskuksella Egyptissä. Hurghadin lomakauden aattona Rixos Premium Magawish Suites & huvilat avattiin kaikilla yksinoikeudella - all inclusive -järjestelmällä (kaikki ylelliset all-inclusive).

Ylellinen 5 tähden hotelli sijaitsee laajalla alueella 255 000 neliömetriä, tämä on todellinen arkkitehtoninen mestariteos kasvatuskaupungin keskustassa. Vieraitten kulttujen nähtävyyksien vieressä odottavat Rixos-merkkisiä palveluita, ensiluokkaisia ​​sviittejä ja huviloita, kokoushuoneita, erilaisia ​​ravintolatarjouksia, maailmanluokan urheilu- ja urheiluinfrastruktuuria.

Uusi hotelli tarjoaa erinomaisia ​​ominaisuuksia, ja se tarjoaa poikkeuksellisia palveluja ja mukavuuksia, jotka voivat ylittää erilaisten vieraiden odotukset - hienostuneilta matkailijoille liiketoimintaryhmille.

Vieraat voivat valita 410 tyylikkäästä sviiästä - standardista 53 metrin korkeisiin kategorioihin, deluxe- ja laguuneihin uima-ostoskeskuksista, joissa on viehättävä puutarha, uima-allas ja merinäköala. Kun olet sijoitettu uima-altaan huviloihin ja Executive-uima-altaan huviloihin, asiakkaat voivat käyttää henkilökohtaisen hovimestarin palveluja.

Hotelli tarjoaa monia ravintolavaihtoehtoja - rikkaasta valikoimasta aitoja makuja ja makuja turkoosi ravintolan ympäri Gastronomisille löytöihin La Cartein ravintoloissa. Gourmet voivat valita 5 erilaista ravintolosuhteita, mukaan lukien turkkilaiset herkut Lalezarissa, Brasilian lihan herkkuja La Churrascariassa ja tekijän herkkuja mestariteoksissa suolassa, aasialaisissa ja ihmisten. Paikan päällä on myös 10 baaria, jossa asiakkaat voivat virkistää ja valita juoman maistelemaan alkoholipitoisten ja alkoholittomien juomien laajasta valikosta.

Hotellivieraat voivat nauttia panoraamanäkymät Punaisen meren kristallin siniselle vedelle, rentoudu yhdellä 30 allasta tai aurinkoa viehättävällä hiekkarannassa. Ranta, pituus 1 km, on matala osa rannikolla, mikä tekee siitä täysin turvallisen nuorimmille vieraille.

Lapsille Rixs Kids Club Club toimii. Vaikka aikuiset nauttivat loput, lapset voivat pelata peerillä leikkikentällä tai pelihuoneessa, osallistua erilaisiin master-luokkiin tai tanssiin mini disco. Myös klubissa toimii erityisen lastenravintolassa Rixy-ravintolassa.

Oasis rentoutuminen Hotelli on ensiluokkainen spa-keskus Anjana Spa, joka tarjoaa monimutkaisia ​​nuorentavia menettelyjä, mukaan lukien erilaiset hierontaa, turkkilaisia ​​hamamia ja kosmeettisia menettelyjä stressin poistamiseksi.

"Olemme erittäin iloisia voidessamme julistaa merkittävän laajentamisen Egyptissä. Avaus Rixos Premium Magawish Suites & Villas on tilaisuus arvokkaita vieraillemme tutustua ainutlaatuiseen järjestelmään "Kaikki ylelliset all inclusive", ja arvioida maailmanluokan palveluiden ylellisyyttä ja laatua, kuten tässä hotellissa yrit ylittää Kaikkien aikaisempien esineiden menestys sanoo Rixos-hotellien toimitusjohtaja Ercan Yildyrim.

Mainoskumppanit

All Inclusive: Resort Rixos Premium Magawish Suites & Villas on avannut Hurghadissa

All inclusive on kaikki eksklusiivinen "on nyt saatavilla Rixosin vieraille ja Red Sea Coast Hurghadassa - 15. maaliskuuta, New 5 tähden hotelli Resort Hotel Rixos Premium Magawish Suites & Villas tarjoaa .

Sijaitsee Hurghadan keskustassa sijaitseva hotelli on arkkitehtoninen mestariteos alueella 255 tuhatta neliömetriä. Upeiden lajien lisäksi hotelli tarjoaa asiakkaille laadukkaita Rixos-palveluja - majoituksesta ensiluokkaisissa sviitteissä ja huviloissa moderneissa kokoushuoneissa, laaja valikoima ruokia ja juomia, urheilu, vapaa-aika ja viihde.

Rixos Premium Magawish Rooms tyydyttää jopa kaikkein vaativimmat vieraat. Käytettävissä on - valinta 410 sviittiä ja huviloita. Laguunin uima-sviitti-sviitit ovat oma viehättävä puutarha, uima-allas ja merinäköala. Kun olet sijoitettu uima-altaan huviloihin ja Executive-uima-altaan huviloihin, asiakkaat voivat käyttää henkilökohtaisen hovimestarin palveluja.

Hotel ravintolat tarjoavat asiakkaille maailman parhaita makuja. Koko päivän aikana asiakkaat odottavat kansainvälisen ruoan vieraita ruotsalaisessa muodossa, myös niiden käytössä 5 hieno ravintoloita La Carte - Turkki Lalezar, Brasilian La Churrascaria, suola, aasialainen ja ihmisten ainutlaatuinen valikko ja ilmapiiri . 10 baarissa sijaitsevat koko hotellissa, sinulle tarjotaan laaja valikoima premium-juomia milloin tahansa.

Hotelli tarjoaa panoraamanäkymät Punaiselle merelle, jossa on kristallin siniset vedet. Sormitus lämpimässä meressä, voit syöksyä yhdeksi 30 puhdasta uima-altaasta, aurinkoa mukavaan hiekkarannalla, 1 km pitkä tai jättää rentoutumista rannalla. Lapset voivat turvallisesti nauttia merimaisemasta, sillä rannalla sijaitsee rannikon matalassa osassa, luotettavasti suojattu viihdyttämään pienintä.

Asiakkaat voivat parantaa fyysistä muotoa yksinoikeudella urheiluseurassa tai tehdä äärimmäistä urheilua, kuten surffausta tai sukellusta vesialuella kokeneiden ohjaajien ohjauksessa. Ylös kaikki, Rixos Premium Magawish on oma venesatama, jossa jahdit pysähtyvät, kun matkustajat lepäävät hotellissa. Siellä on täällä ja oma ratsastaa, jossa asiakkaat voivat ratsastaa ja hioa ratsastus taitoja parhaisiin hevosiin ja laaja alue.

Little Hotel Vieraille ei saa jättää väliin Rixy Kids Club Children Club. Vaikka aikuiset nauttivat ylellisyydestä ja rentoutumisesta, lapset voivat oppia ja harjoittaa käsitöitä kehittää kursseja, frolic leikkikentällä, pelata pelihuoneessa tai tanssissa mini-disco. Ja kun he pelaavat ruokahalua, Rixy-ravintola ruokkii lapsille herkullisia ruokia erityisistä lasten valikosta.

Tämä on todellinen keidas levossa, laajentaa kuuluisan turkkilaisen vieraanvaraisuuden rajoja. Hemmottele itseäsi yksinoikeudella Anjana Spa, jossa on erilaisia ​​hieronta-, turkkilaisia ​​turkkilaisia ​​ja kosmeettisia menettelyjä stressin ja nuorentamisen poistamiseksi. Upota itseäsi täydellisen rentoutumisen maailmaan käyttäen erityisiä spa-paketteja, joilla pyritään yhdenmukaistamaan kehon ja sielun.

Tämä kevät Rixs täydensivät portfolion uudella lomakeskuksella Egyptissä. Hurghadin lomakauden aattona Rixos Premium Magawish Suites & Villas avattiin kaikissa yksinoikeudella - all inclusive

Uusien hotellien avaaminen ei ole usein tapahtuma matkailualan kriisin aikana. Siksi meillä on ilo jakaa sinulle korkean tason uutuus Hurghadassa - Rixos Hotel Rixos Premium Magawish 5 *. - Uudet lähtevät huhtikuusta 2021 alkaen tekevät Egyptin suuntaan houkuttelevammaksi ja kohtuuhintaiseksi Kharkiville.

Hotelli on avoinna maaliskuussa 2021. Iimnal-huoneiden alue - 53 neliömetriä. Tel on sopiva kaikille matkailijoille, erityisesti lasten matkailijoille. Lapsille kaikki ehdot järjestetään mukavaksi oleskeluun: - Lasten altaat, joissa on lämmitetty lasten ravintola, lounas ja illallinen - lastenhuone pienille matkailijoille 1 vuoden kuuluisa mini-klubi Rixi ja disco.

Hotelli on täydellinen hiekkaranta, jossa on lempeä auringonlasku merellä. Asshire Concept Ultra All Inclusive, joka sisältää joitain tuontityyppejä alkoholia ja fransia (mansikka, mango, guava ym.). La Carte Hotel Ravintolat A la Carte voidaan vierailla. CE-altaat lämmitetyssä hotellissa - Mikä tekee hotellin prioriteettia valitsemalla hotellin tuulen kaudella! Meillä on ilo tarjota sinulle Rixos Premium Magawish 5 * Kharkov parasta hinnasta!

Aiheeseen liittyvät julkaisut.

Pickalbatros Hotellit ja Resorts - Pickalbatros hotellit
Egypti näyttää sisäpuolelta

Kaikki matkat Egyptissä uudenvuoden ja joulun 2022 hinnat ja kuvaus. Kiire varaamaan kannattavaa uudenvuoden lippuja lomille ja lomille tasolta. Ravel on mahdollista matkan maksamista erissä ja luotolla.

Luxury-projekti ensimmäisellä rannikolla Konyaalta, Antalya
Eläke-uutiset vanhuksille ja vanhukselle Guesthouse 24

Majoitus ja hoito vanhusten eläkkeessä Odintsovossa, Moskovan alueella, kokenut lääketieteellinen henkilökunta, kuntoutus taudin jälkeen, Puhelin 7 495 1810793 Valitse lennolleja Odintarvostoverkostoon lennolle imeytyneille taloja lähiöissä.

Kohta

Viimeiset mielenkiintoiset osat sivustolla.

  • Mielenkiintoista
  • Uutuudet
  • Usein katsotaan
  • Suosittu

Natalia Vodyanova ja Mikhail Zygar Tietoja uudesta sarjasta Venäjän vapaapäivät

Natalia Vodyanova Mikhail Zygaarin arkistoinnista lähti Srodinan vanhempien lasten, ja seurauksena hän itse oppia heistä paljon uusia

Top Venäläinen komedia sarja

Top 10 Hotellit, joissa Hotellit kohteessa Kiev 2021 TripAdvisor

Kiev hotellit + 5279 matkustajan arvosteluja, objektiivisia valokuvia ja hotelleja, joissa kylpytynnyri Kiev korkeimmalla luokituksella TripAdvisor.

Hotelli

Sudokin parhaat picukset ruokaa meren rannalla

Pensionaatti ja hotellit Sudak, majoitus erilaisilla sähkölaitoksilla

Parhaat hotellit Turkissa | Top-10-luokitus vuonna 2019

Työpaikat ja työskentelevät lennolla talossa uudessa urengoy-työnhaussa Gorlabrov. W.

Palvelu etsimään hoitokoteja kaupungin piirin kaupunki New Urengoy hinnat kartalla. Hinnat kartalla, valokuvat, linkit lennolle, puhelimiin ja työaikaan. Kampanjat ja alennukset lennolle.

Villa Lara-3D, Sveti-Philip ja Yakov, Kroatia
Milloin lomakausi alkaa Archo-Osipovka?

Aparthotel Clouds 3, Biysk

Hotellit ja majoitus Biysk. Biyskin sijoittaminen. Erikoistarjoukset, alennukset, taukoja ja lomia Biyskissa

Turistitarkastus Hotel Sea Breeze Jomtien Resort 3 *. Hotellitarjoukset kohteessa Tophotels.

Erittäin huono hotelli, Side World Star Otel, Side, Turkki TripAdvisor

Täytän tarinan vierailusta Epernus surullisen viestin. Nyt omaisuuteni noin 230 vieraili kaupunkia ja siksi pari sataa hotellia. Ja minun henkilökohtainen ranking on pahin. Meillä oli huono ja omistaja. Puhun kielteisestä kokemuksestani La Villa Saint Pierre. Varasimme tämän huoneen tässä.

M1 Club Hotel alkaen 13095 hotellit kohteessa Odessa Kajakki

Odessa Lovers Alennus 55 romanttisesta lomasta Odessa kahdelle tai perheelle huoneistohotelli talo nauttivat toisistaan

Varaukset - Catarina Art Hotel

Huoneistohotelli Odoevsky lukuun ottamatta Quasar Development Developer. Huoneistot arvoltaan 4,671 000 ruplaa. Uusien rakennusten virallinen sivusto Primorskoye.

Yritys Kvant, yksi reuna, joka on Felix pituus 60 Varoitus miljardööriä DP, sai luvan MFC-monitoimisen kompleksin sulamiseen.

Hotel Hunter Hotel Spa

Pension Hunter Kuvaus, huonevaraus, matkailijoiden, majoitushinnat, osoite kartalla, virallinen sivusto, todelliset kuvat.

Top 35 - Tula-alueen virkistysalueet

Pension Hunter Adler, Hinnat 2021 Alustan viralliset arvostelut

Hotel Hunter Adler 4-kerroksisessa makuuhuoneessa tapauksessa 64 huonetta 165 paikkaa on luokka kolme tähteä kuin eläke ja kaksi tähteä Hotelspa.

Assol-Sea, hotelli (Simeiz) -

Palaute Zagorukhiko, 10/23/2019

Hotel Ok Sochi Park Hotel 3 Venäjä, Sochi. Vain parhaat tarjoukset, tilaa lippu juuri nyt

Talot Kyproksella - 2243 Tarjoukset
Muistio matkailijoille, jotka vierailevat Malediivit - matkanjärjestäjä Biblio Globe

Eläkkeet Uusi Ocean Musta Sea Crimea virallinen sivuston hinnat 2021

Pension New Ocean, Chernomorskoe, Chernomorskaya Resort

Näyttelijä Ville Haapasalo ...

Guest House Solar Harbor Main

Pension Solar Valley. OLEEVKA, CRIMEA viralliset hinnat. Hintaan sisältyy majoitus, 3 ateriaa päivässä, rannalla, altaat. Varausosasto 88005503480 Call in Venäjä on ilmainen, 89022250824.

Arvosana Hotellit Olginki, Parhaat hotellit Olginke

TUAPSE 2021 hotellit + Uima-allas lähellä Olgininka 2021

Asuntojen vuokraus Holguin Krasnodar Krai Varaus parhaaseen hintaan verkkosivuillamme

Top 10 hotellia kohteessa: Abhhazia, virkistys lasten kanssa Arvostelut 2021 [arvostelu]

Hotelli Bosphorus Olginka, Venäjä. Hinservisin virallinen verkkosivusto

Hotellit Olginke ateriat 2021 Valitse ja varaa lepo ilman välittäjiä. Paikan päällä yksityiskohtainen kuvaus, hinnat, arvostelut, kuvat, kätevä varaus.

Hotel Olympus Kazan, Venäjä, Kazan, Volga District, ul. Richard Zorga, 66B, Kuva, sijainti hotellin kartalla, kaikki palvelut Hotel Olympus Kazan, huonevaraus ilman maksua.

Kohta

Suosittu

Meripuisto

Hotelli Olympic

Milano Hotel Olympic Park sijaitsee Adlerissa, 1.8 km: n päässä Iceberg Ice Baladista.

Eco Hotel Altai World, Kuray

Hotel Olympia Krasnaya Polyana Official Hinnat 2021, Valokuvat, arvostelut, varaus

Olympia, Sochi, Lue objektiiviset arvostelut ja katso kuvia todellisista matkailijoista. Tarkista sijainti sekä löytää tulevat ravintolat ja nähtävyydet interaktiivisella TripAdvisor-kortilla. Vertaile hintoja ja valitse parasta erikoistarjousta vierailustasi.

Assol-Sea, hotelli (Simeiz) -

Rautatieasema Olympic Park, Imereti Resort, Venäjä

Lepää Imereti Resort Sochi Park Hotel 3

Missä jäädä - http: // xn - 80Aeaefbajj3emcacrl9v. N - p1ai

Ohm House British House Hotellit ja hotellit Krasnaya Polyana, Sochi

Lepo Krasnaya Polyana 2019, hotellit Krasnaya Polyana

Sochin lentokentällä avasi kapselin hotellin

Hotelli Guest House Ohm House British House Krasnaya Polyana VENÄJÄ HÄHETTÄVÄT, Hinnat, Valokuvat, Website

Moderni mukava Ohm House Hotel sijaitsee Krasnaya Polyanan viehättävässä hiihtokeskuksessa, jota ympäröivät vuoristomaiset ja lumipisteet. 7 minuutin ajomatkan päässä on hiihtokeskus

10 Parhaat hotellit ja hotellit, joissa on rannalla Moskova alue - TripAdvisor

LLC MINIOTTEL avoimet avoimet työpaikat St. Petersburg

Moon Beehive Hospitality Pvt Ltd Chennai, Intia. Alhaiset hinnat Beehive Hospitality Pvt Oy: n sängyn huoneissa. Arvostelut Mini matkamäyhteistä. U. Varaus BEEHIVE Hospitality Pvt Ltd Mini-Chennai.

Käyttötoiminta Hotellit

Hotel Pavillon Opera Grands Boulevards 3

Opera Hotel The World Opera Hotelin johtavat hotellit World Opera -hotellin johtavat hotellit sijaitsevat 20 minuutin kävelymatkan päässä Sofia Kiovan kansallisesta varauksesta ja tarjoaa solariumia, piikit ja hieronta vieraille.

Käytämme evästeitä
Käytämme evästeitä varmistaaksemme, että annamme sinulle parhaan kokemuksen verkkosivuillamme. Käyttämällä verkkosivustoa hyväksyt evästeiden käytöstä.
Salli evästeet.