Maatemme hotellin avaaminen ei liity lisenssin saamiseen, mutta jotkut muodollisuudet ovat edelleen tarkkailla. Lisensointitoiminta tarvitaan vain, jos hotelli on suunniteltu myymään alkoholijuomia.

Enterprise-rekisteröinti voi olla. Jos sinun täytyy puhua suuresta mittakaavasta, niin on vielä parempi ajatella LLC: tä.

, kun taas laitoksen koko ei ole väliä. Asiakkaiden valikoiman laajentaminen on suositeltavaa todistaa tiettyjä palveluita, jotka lisäksi tarjotaan hotellissa.

Valitse muoto

Suunnitteluvaiheessa tärkein asia on määrittää laitoksen muoto. Mini-hotelli on sopivin vaihtoehto uusille tulokkaille liiketoiminnassa. Tällaisia ​​hotelleja ovat ne, paikkojen määrä, joissa ei ylitä 50.

Yhä useammat, viime aikoina voit tavata niin kutsuttu hotellityyppi hotelli. Se voidaan kuitenkin helposti johtua "harmaa" -liiketoiminnasta, koska asianmukainen rekisteröinti tällainen yrittäjyys ei saa.

Asunnot yleensä vuokrattavana. Mutta kaikki ulkoisen yksinkertaisuuden miinus, tämä organisaation muoto on enemmän kuin edut. Tärkein on kaupungin vieraiden halu käyttäytyä kotona. Tämä on meluisa, soveltamisala ilman ottamatta huomioon naapureiden etuja. Jälkimmäistä puolestaan ​​ei varastoida asianomaisten viranomaisten kanteluihin, jotka uhkaavat liikemies vain ongelmia.

Lisäksi on aina tarpeen etsiä asiakkaita yksin, koska on mahdollista tavata verotuksen edustajat, jos sijoitat. Ja tällainen segmentti, kuten matkustavat kävijät katoaa, koska ne tarvitsevat tarkastuksia raportointiin.

Valitsemme huoneen

Joten Kysymys, jossa avataan mini-hotelli, pysyy yrittäjän vaikein. Paras vaihtoehto on tiloja kaupungin liiketoiminta-alueilla, historiallisissa keskuksissa. Jos ylellisyyttä varten ei ole suunnitelmia, rakennukset ovat optimaalinen valinta paperitavaroista, metroasemilta, kuljetusnäytöistä raideleiden varrella.

Lisäpalvelu on kaunis maisema ikkunan ulkopuolella ja erillinen sisäänkäynti. Jälkimmäinen on erityisen tärkeää, jos laitos ei ole itsenäisessä rakennuksessa.

On mahdotonta olla tunnustamatta, että matkailualan kehitys edellyttää useita positiivisia seurauksia, joista yksi on tilapäisen asuntojen tarve. Ja tässä trendissä aktiivisten yrittäjien mahdollisuudet ovat piilossa. Kysymys on, kuinka avata hotelli tyhjästä, se erottuu näennäisestä yksinkertaisuudesta: me kaikki ainakin kerran elämässä jäi tällaisen järkeen, ja siksi olemme vakuuttuneita siitä, että ymmärrämme ajatuksen olemuksen. Mutta harvat ihmiset epäilevät, että vedenalaiset kivet ovat enemmän kuin missään muussa liiketoimintasuunnassa.

Oikeudellinen näkökohta

Enterprise-rekisteröinnillä voi olla IP-muoto. Jos sinun täytyy puhua suuresta mittakaavasta, niin on vielä parempi ajatella LLC: tä.

Verojärjestelmä voidaan valita yksinkertaistettuna, kun taas laitoksen koko ei ole väliä. Asiakkaiden valikoiman laajentaminen on suositeltavaa todistaa tiettyjä palveluita, jotka lisäksi tarjotaan hotellissa.

Aiheeseen liittyvät julkaisut.

Hotel Diamond (New Urengoy): Kuvaus, hinnat - Multituur
Levätä Gagra

Posremennikovnet.com-hotellit Gagl ilman välittäjiä, Hinnat omistajilta, valokuvia, arvosteluja

SMARTETURISTS. FRF - varauspalvelu kannattaville kierroksille verkossa, ostamalla kiertueita verkossa Moskovasta kaikkiin suuntiin
Sanatorit Kislovodsk uima-altaalla 22 terveys

Sanatorit, joissa on uima-allas Kislovodskissä 1,820 ruplaa. Haluatko rentoutua Kislovodian Sanatorissa uima-altaalla. Ota yhteyttä asiantuntijoihimme

Kohta

Viimeiset mielenkiintoiset osat sivustolla.

  • Mielenkiintoista
  • Uutuudet
  • Usein katsotaan
  • Suosittu

Lue 2020. Yksityinen sektori meren rannalla, uima-altaalla. Hinnat

Tällä sivulla puhumme lomasta Lazarevskin District of Sochi, jossa on arvostelut ja mahdollisuus varata halvat matkustaa lasten kanssa 2020 hinnoin.

Lue 2020. Yksityinen sektori meren rannalla, uima-altaalla. Hinnat

Ilma-aluksen terminaalissa hotelli tulee näkyviin Domodedovossa

Taksi Milan Hotel Driveluxe tarjoaa matkan palvelun kiinteällä hinnalla, joka ei ota huomioon matkan aikataulua ....

Orange House Hotel lähellä Domodedovo

Hotellit Omsk

Poista hotelli Omsk halvalla. Luettelo edulliset Omsk-hotellit, joissa Hinnat ja kuva Huoneita virallisella verkkosivustolla Bilettyplus.ru.

Parhaat hotellit Turkissa | Top-10-luokitus vuonna 2019

Asuminen Sochissa meren hinnat 2021 REC

Varaa hotelli Sochi edullisesti alennuksesta. Alennus tarjoaa sivuston Partnertur. Ohjelman esineiden hakemisto meni.

Näyttelijä Ville Haapasalo ...
Sochi hotellit, joissa on kaikki mukana: lista, suositukset

3164 Hotellit Sochi, Venäjä.

15 Parhaat hotellit Sochi All inclusive uima-altaalla valokuvilla ja kuvauksilla, palvelut ja viihde, kartta. Tourist-arvostelut. Hinnat 2021 vuotta.

Alphabet-hotelli Metro Chkalovskaya Petrogradsky Pn Pietarissa

Alphabet Hotel sijaitsee Pietarin muinaisessa Petrogradin alueella, lähellä Euraasia-hotelleja Petro-asemalta Chkalovskaya ja Petrogradskaya. Täällä yhdenmukaisesti yhdistää klassisten sisätilojen ylellisyyttä ja modernin hotellipalvelun mahdollisuuksia.

Pension Ecopark.

Levätä Crimea ensimmäisellä rannikolla meren rannalla

Lepää yksityisen sektorin hiekkaan kesällä 2021, asunto lähellä merta itse on edullinen ja ilman välittäjiä. Mainoksia, joissa on hinnat, valokuvat, osoitteet ja suorat yhteydet omistajien ilman ennakkomaksua.

Hotellit Alanya 4 tähteä kaikki mukana ensimmäisessä rivillä

Parhaat hotellit Turkissa kaikilla inclusive-järjestelmällä 2021 Messenger-luettelo Side, Kemer, Belek, Antalya, Alanya. 85 Parhaat Olinle-hotellit kohteessa Turkki

Azimut Wikipedia Airlines

Krasnodar Hotellit lähellä kohdetta: Airport Hotel 8 Avenue Karasunsky District. Hotelli päivässä, Krasnodar. 8 Avenue Hotel, jossa on uima-allas.

Näyttelijä Ville Haapasalo ...

Huoneistossa rakennuksissa hostellit voidaan sijoittaa

Tämä tarkoittaa sitä, että nyt Hostellin asuntorakennuksessa 1 lokakuu, huoneistot voivat järjestää hotellit

Hotelli asuinrakennuksessa

Hotelli Koti, Krasnoyarsk, rajavartijat St.

Mini Hotel House Ilta sijaitsee Murmanskissa, ul. Burkova, d. 29. Yhteystiedot puhelimet. Hintanumero 1 100 hiero. WiFi, Internet, 24h-vastaanotto, Savuttomia huoneita, Lämmitys, WiFi, Ilmainen, Savuttomia koko, Lemmikkieläimet sallittuja, Päivittäinen siivous, yksilöllinen sisäänkirjautuminen, jaettu keittiö.

Art-Volzhskiy.
Uusi vuosi Karjalassa! Mökit ystävällinen yritys

Hotel Peak Inej Dombay Sää virallinen hinta ja viralliset hinnat 20212022 Alennukset Dombay Hotellit ja hotellit Domboy Virallinen sivusto Dombai.org

Esittelemme sinulle hotellin terassi, joka on hiljattain rakennettu vuonna 2018 Mustanmeren rannikolla rannikkokylässä Jemmect Anapalla. Hotel Complex sijaitsee hyvin varustellulla aidatulla alueella, jossa on kolme joukkoa lomailijoille, suuri liima-allas ...

Administer hotellit

Tervetuloa Graniitti hotelli

Virallinen verkkosivusto Hotel Ayotel Amur Bayn varaamiseksi. Kansallinen matkanjärjestäjä Alean. Siinä on yökerho, WiFi, alue keskustassa 1 km, buffetaamiainen

Top 10: Resorts

Asuminen VisiSevo Hinnat 2021 ilman välittäjiä

Lomat kaupungissa Visizevo Hotellit lähellä kohdetta: Meri. Vuokrata hotellihuoneen Vityazevo lähellä merta. Alhaiset hinnat 2021, monenlaisia ​​majoitusta kuvia, Sunanapa arvioita. U.

Tulipalo tapahtui 2-kerroksisessa rakennuksessa vasemmalla pankilla.

Kohta

Suosittu

Fethiye Hotellit: Ruoka, hinnat ja palvelut

Hotelli Liput

Vuokraa huone Ibis Yaroslavl Center Ryhmien sijoittaminen Yaroslavliin 7 963 6153355 ja bucking verkossa alennuksella. Real turisteja, valokuvia. Hinnat 2021.

Parhaat perhehotellit Turkissa Nanny Service Children kanssa

Salaiset tiedot hotelleista ammattilaisilta.

Tarkastus toteutti yrittäjän toiminnan poistumisverotarkastuksen, jonka mukaan hänet tuomittiin 122 artiklan 1 kohdassa ja Venäjän federaation verokoodeksin 119 artiklan mukaiseen verotukseen. ..

Administer hotellit

Vihreä talo 4 Russiansosibirsk Obstovosabirsk. Tophotels hotelliarvosana ja hotellit.

Huoneistohotelli vihreä talo merkitsee hintaa ja saatavuutta, parhaiden hintojen takuu. Huoneistohotelli Green House, jossa on 24h-vastaanotto, terassi ja näkymä kaupunkiin, sijaitsee kaupungissa Krasnoyarsk ...

Abhhazia Hotellit, Pensionaatti ja Sanatorit merenrannalla - Hotellit 2021

TD Sea Guest Housen helmi. Hinnat 2021 vuotta. Lomanviettäjien arvostelut. Navigaattori

Pearl Sea Hotel Kerch, Venäjä, r. Crimea, Kerch, ul. Nizhneeprimorskaya, 28 viihtyisä majoitus, erinomainen palvelu, miellyttävä hinnat, hyvät arvostelut, kirkkaat kuvat. Meillä on kaunis ja mukava. Tule käymään, varaa emailom.

Top 10 hotellia kohteessa: Abhhazia, virkistys lasten kanssa Arvostelut 2021 [arvostelu]

Yksityinen Adler-sektori meren rannalla ilman välittäjiä

Sivustollamme voit valita yksityisen sektorin Adler meren rannalla, katsele hintoja, arvosteluja, valokuvia ja varata huone, ota yhteyttä suoraan omistajien kanssa.

Parhaat perhehotellit Turkissa Nanny Service Children kanssa

Ski vuokraus Adlerissa. Snowboards vuokrattavana online-kirjan nyt

Parhaat hotellit yksityisen sektorin lähellä rautatieasemaa lomalle vuonna 2021 lähellä merta. Valokuvat, arvostelut, online varaus.

76 arvostelua Hotelli Vogue Hotelli Bodrum - Bodrum, Turkki

Adlerin Sanatorin viralliset verkkosivustojen hinnat 2021: lle hoidossa halpa

Kiinnostaako Adler hotellit, ja selvitä, mistä pysyä halpa, sekä hinnat 2021 lomalla merellä uima-altaalla kesällä tai samettiskaudella.

10 parasta hotellia Adler All Inclusive rannalla vuonna 2021

Lomat Adler 2021, asuntojen hinnat meren rannalla, ilman välittäjiä, arvostelua

Adler-hotellit, joissa on järjestelmä all inclusive buffetaamiainen, uima-allas, animaatio ja muut palvelut. Suuri valinta. Kätevä haku. Varaa hotellit ilmaiseksi Adlerin verkkosivuilla.

Alup Hoidon ja levätä Alkupka Hinnat 2021

Son U Morya Hotel Restaurant Sleep by The Sea Review Traveler Reviews, Kuvat ja parhaat tarjoukset Son U Morya on TripAdvisor.

Käytämme evästeitä
Käytämme evästeitä varmistaaksemme, että annamme sinulle parhaan kokemuksen verkkosivuillamme. Käyttämällä verkkosivustoa hyväksyt evästeiden käytöstä.
Salli evästeet.