Kansallisen metsästyksen ominaisuudet (täydellinen nimi - Ominaisuudet kansallisen metsästyksen syksyllä) - Power-pohjainen komedia -ominaisuus elokuva, jonka Navruzisser toimittaa

Elokuvan ensi-ilta tapahtui 15.6.1995 festivaalilla "(Sochi). Television ensi-ilta.

Tontti []

Rivon nuori suomalainen, joka tutkii Venäjän tapoja ja perinteitä, vakuuttaa ystävänsä vaimonsa auttamaan häntä osallistumaan todelliseen metsästykseen, lähemmäksi tutustua hänen ominaisuuksiinsa. He liittyivät yhtiöön, jonka johti armeijan päällikkö, ja ne lähetetään kauas metsään, tarttumalla useita laatikoita heidän kanssaan. Cordonissa heitä opetetaan savi-, ihastuttavat.

odotetun metsästyksen sijasta, suomalaiset kasvot vankien laitumien ja seikkailujen kanssa, jonka aikana metsästys itsessään menee toiseen ja jopa kolmanteen suunnitelmaan. Hajanaista tarinaa voidaan jakaa polkupyörille - kotelo karhu kylvyssä, tarina maaseudun poliisin kanssa, joka menetti aseen, joka on maatilalla, tarina lehmän kanssa, joka kuljetettiin Bombusissa modernin pommituksen Bombusissa Pullo vodka Bombabolissa, matka poliiseihin. D.

Toinen tarina on Greens Finn Rivo todellinen venäläinen metsästys. Lyhyt jaksot esikuvauskaudesta satunnaisesti näkyvät kalvossa inserttien muodossa pääkylvyn kankaalle. Metsästys "historiallinen" on suoristettu modernista. Sen osanottajat, toisin kuin tärkein tontti miellyttäville keskusteluille, flirttailu naisten kanssa ja "herkut", eivät vieläkään unohda tärkeintä ja louhi peto - suuri.

Nykyaikaisen typerä viihdyn ja huomaavaisen vanhan viihteen kontrastiviivat, jotka leikkaavat lopullisesti.

valettu []

 • - komedies parodioi kaikki muut genre. <
 • - Komedia rakkaudesta. <
 • - elokuvanäyttö. <
 • - Komedia, jossa sarjakuvan jaksot yhdistetään traagiseen. <
 • - Komediat, joissa jaksot ovat erilaisia ​​tilanteita. <
 • Komedia elokuva - Komedia, jossa sarjakuvat jaksot yhdistetään kauhujen jaksojen kanssa tai usein kauhujen komeita kutsutaan elokuvat, jotka ovat kauhuelokuvia. <
 • - Komedia, jonka tärkeimmät merkit ovat gangstereita, varkaita, poliisia tai Komedia rikollisen elokuvan elementteillä.
 • - Komedia, jossa paljon musiikkia ja kappaleita.

Kinkomedya -NO-elokuva-näyttö. Elokuvat, jotka tekevät katsojan käynnistämisen, soittaa hymyillen, parantaa tunnelmaa. Yhdessä Draaman, kauhuelokuvien ja science fiktion kanssa komedia on yksi elokuvien tärkeimmistä lajityypeistä. On olemassa useita lajeja tai lajityyppejä, elokuvaa:

Cinema on lähes samanaikaisesti samanaikaisesti elokuvateatterin kanssa. Varhaiset hiljaiset komediat olivat edelleen erittäin suosittuja yleisön kanssa myös äänen ulkonäön jälkeen. Silent-elokuvan tunnetuin sarjakuva oli.

Britannian julkaisun kymmenen vuoden suuren mittakaavan äänestyksen tulosten mukaan asiantuntijat ovat ennen kaikkea asettavat komediaelokuvia "", "" (Chaplin) "" , "" ja "".

elokuvateatteri []

Kininomedia ilmestyi samanaikaisesti elokuvan kanssa. Ennen elokuvan syntymistä kaikki sen "komposiittiosat" ovat olemassa: Valokuvan kirjoittaja ääni laite oli jo keksitty. Lelut-kirjat olivat erittäin suosittuja, joiden sivuilla oli melkein erottamattomia piirustuksia. Mutta jos selaat kirjaa nopeasti - näytti siltä, ​​että piirustus liikkuu tai suorittaa jonkin verran toimia. Tämän jälkeen samaa periaatetta käytettiin käsin piirrettyjen sarjakuvien luomiseen.

Suuri elokuvateatteri ilmestyi lähes sattumalta. Kerran vain kylmä. Ei mitään tekemistä, istuu kotona, pakattu huivi ja peitot, Lyumiere rakensi elokuvapaketin. Hän ajatteli, että hän loi yksinkertaisen lelun, joka tuli muotiin puoli vuotta ja sitten kiire. Hän oli kuitenkin hyvin syvästi väärässä. Elokuva on suosittu yli 115 vuotta ja edelleen pysyä muodissa.

Elokuvan kehittäminen []

Sivun nykyinen versio pysyvistä osallistujista ja voi erota merkittävästi, testataan 9 2020 helmikuussa; Tarkastukset vaativat.

Aiheeseen liittyvät julkaisut.

Lepo All Inclusive in Krimassa 2021: Halvat hotellit, majatalot ja hinnat
Halvat hotellit Sochi 2020 meren rannalla

Parhaat hotellit 3 on meren rannalla UAE 20192020, osta kiertue huippuluokan hotelleille 3 merenrannalla UAE 20192020 UFA, Hinnat verkossa. Halvat hotellit Top Hotels 3 merenrannalla UAE 20192020, vain luotettavat matkanjärjestäjät, parasta laatua alhaisella hinnalla Cleverware. RF

Parhaat hotellit Turkissa | Top-10-luokitus vuonna 2019
Hotellit Crimea meritse

Jos etsit paikkaa pysyä Crimea, tervetuloa sivustoomme kaikki hinnat 2021 ovat merkityksellisiä, suorat yhteydet ilman välittäjiä, majoitusta meren rannalla

Kohta

Viimeiset mielenkiintoiset osat sivustolla.

 • Mielenkiintoista
 • Uutuudet
 • Usein katsotaan
 • Suosittu

Hotellit lähellä kohdetta: Metro River Station, Moskova

Hotel Ibis Moscow Kievskaya sijaitsee lähellä Kievskin rautatieasemaa ja lähellä keskustaa 2 metroasemaa punaiselle aukiolle. Vuonna makuuhuoneet makea sänky, ilmastointi, wifi, hyvä äänieristys ja kylpytuotteet.

Parhaat hotellit Ultra All Inclusive, Antalya, Turkki

Saksan elämä Navalny Villa arvostetussa alueella Freiburg

Mikä voisi olla mielenkiintoisempia matkustajille kuin tuntikausia kävellä pitkin vanhan kaupungin historiallista osaa, ihailla ihania monumentteja arkkitehtuurista sata vuotta sitten kutsumme sinut käymään alueella ...

Saksalainen huvila vesitornissa - Zelenogradsk

Halvat hotellit Moskova. Varaa halvat Moscow hotellit + Alennukset jopa 40

Valikoima parhaita halpoja hotelleja ja hotelleja Moskovan huoneita, yksityiskohtainen kuvaus palveluista sekä eduista ja haitoista.

Luokitus parhaat edulliset hotellit ja hotellit kohteessa Moskova 2021

Abhhazia hotellit meren rannalla

Luettelo hyvistä hotelleja kohteessa Abhhazia rentoutua. Varaa hotelli Abhhaziassa.

Parhaat halvat hotellit Abhasia
Vnukovo Lentokenttä Hotellit Moskova: Halvat hostellit lähellä, ilmainen kuljetuspalvelu ja tunti hinnasto matkustajille, ja onko siellä lentoradan hotelleja?

Halvat hotelli keskustassa Moskovan hostelli punaisella aukiolla

Hinnat voivat vaihdella riippuen mökistä valitsemassasi huoneessa. OLE VAROVAINEN. Hinta 18,900 RUB. Moskovassa.

Kanoneck: Kello kulkee St. Petersburgin Strean saaren läpi

Mistä rentoutua lähiössä hotellien ja terveen uima-altaat

Loma-asunnot lähellä kohdetta Moskovan tervehdys, Zvenigorod, Dawn.

Edullisia hotelleja kohteessa Side EconoR-luokka, halpa puoli hotellit

Hyvät ja edulliset hotellit Turkissa 2019

Halvat hotellit Side Etsi matkailijoille 16040, objektiivisia valokuvia ja halpoja majoituksia.

Hotel Diamond (New Urengoy): Kuvaus, hinnat - Multituur

Parhaat hotellit kohteessa Belek kaikkiin budjettiin

Top Youth-hotellit Turkissa 4 ja 5 tähteä, kaikki mukana, halpa, disko ja näyttelyt, puolue nuorten virkistys ilman lapsia

Hotel Blogi.

Halvat Hotel Economy Arena Moskovassa Mukava majoitus viihtyisissä huoneissa, kyky varata virallisella verkkosivustolla. Hotel Arena

Miten päästä Rostov-on-Donin rautatieasemalta lentokentälle ja takaisin?

Hotellit ja huoneistot ylelliset merinäkymät. Kroatia

Parhaat halvat hotellit Danang lähellä merta hinnat ja arvostelut Lomakohde Vietnamissa, monet valitsevat Kyllä Nang. Yksi syy hotelleille Danang

Mistä viettää viikonloppu lähiöissä 5 epätavallisia paikkoja

Epätavalliset hotellit lähellä Moskova, missä yöpyä, parhaat hotellit. Asiakkaille tarjotut palvelut, numerot ja mitä pidät lomailijoista.

6 Useimmat epätavalliset perhehotellit
4 luksushotellit Pariisi

Nevsky 3, Guest House, Pietarin varaus työsi kautta. U.

MinoNevian House Pietari, Venäjä. Alhaiset hinnat lähimpään Staronevian taloon. Arvostelut Mini matkamäyhteistä. U. Varaus MiniSevsky House Pietarissa.

Mikään ei ole hyvä El Piano Hotel

Halusin tutkia mitä olla voyeur

Yhden kerran El Royal Hotel oli kuuluisa hotelli. Sen ominaisuus oli se, että hän oli heti kahdessa valtiossa. Asiakkaat voisivat valita asua Kaliforniassa tai Nevadassa. Ihmiset tulivat tänne rentoutumaan kaupungin vilkuksesta, ihailen upeaa luontoa.

Lomahuoneistot Dubai 5 tähden hotellit, Restosi kohteeseen UAE Moskovasta Pegasus Tourist

Mikään ei ole hyvä Hotel El Piano Vicky

Mikään ei ole hyvä Hotel El Royale Times The El Royale Genre Triller Drew Godardrd Producer Drew Goddardgeremi Latch Avtorsenaria Drew Goddard

Katsaus elokuva ei ole hyvä El Pianossa

Hotel El Pianossa, joka sijaitsee Kalifornian ja Nevadan alueella, tyhjiöpuhdistusaineiden, vanhusten, saksalaisen ja hermoston valkoisen tytön elinkeinonharjoittajana. Vähintään kaksi niistä ei ole niitä, jotka on annettu. Hotellin henkilökunnasta yksi ei ole kovin turhautunut nuori concierge, koska kun suosittu lomakohde on nyt käynnistynyt. Hieman myöhemmin Koteek liittyy edellä mainittuihin. Ja sitten toinen COTEKO. Claky melkein heti ampui. Ja kuolema ei pääty, mutta Cokind on sama.

Kohta

Suosittu

Varaus. OM: Suurin valikoima hotelleja, taloja ja muita loma-asetuksia

Asuminen uima-altaalla Nikolaevassa ilman välittäjiä. Hinnat 2021 vuosi. Kuva, arvostelut, kustannukset, vuokraa halpa Tiptoptrip Guide. U.

Edulliset hinnat Parhaat hotellit Nikolaevka, Crimea 2021 ja hotellit kohteessa Kaupunki. TVIL-verkkosivuilla. U voit vuokrata hotellin Nikolaevka, Crimea ilman ylimääräistä ja komissiota. Suuri valikoima hotelleja mukavasta oleskelusta Nikolaevka, Crimea, Quick Varaus ja kätevä haku parametrien mukaan.

Uuden Doraman

Lomat lasten kanssa Nikolaevska Crimeassa meren rannalla

Hotellit Nikolaevka, lähellä merta, pyydetään vierailemaan Nikolaevka ja viettää unohtumattoman loman.

Guest House Valentina-2 (Visizevo) Hinnat 2021, Virallinen verkkosivusto, Valokuvat, arvostelut

Eläke South Nikolaevka Unified Booking Center. Travel News Oy

YKSITYISKOHTAISET Hinnat Poltoleevikassa 2021 Moskovasta, lepää Nikolaevka matkanjärjestäjänä Intourist

Rautatieasema, Metro, keskus, raportointi asiakirjat., Nizhny Novgorod> Asiakkaiden arviot

Ahotel.com Duplex-asunnot lähellä rautatieasemaa, Kvartira, Nizhny Novgorod, Venäjä

Asunto-duplex lähellä rautatieasemaa. Merkitys hinnat ja saatavuus, parhaiden hintojen takuu. Apartments Duplex lähellä rautatieasemaa sijaitsevat Nizhny Novgorod, 2.1 km paikasta Stadium Nizhny Novgorod ...

Grand Hotel Hurghada | Egypti - Arvostelut [Yleiskatsaus] Alennukset

Maritim Jolie Ville Resort Casino 5 Egypti, Charmels Hotellit

Harmonian saavuttamiseksi jokainen henkilö, perhe ja yhteiskunta tarvitsee harmonisen ympäristön ja perinteiden perinteen. Harmony Park on paikka, jossa voit kokea luontoveneiden metsien ainutlaatuisen suuruuden, nuorten tammiläiset, linnut laulaa, raitista ilmaa, inspiroivaa rauhaa. Tarjouksen hintaan. Paluu Vienyb Villa Harmony ParkneshRshroted vierailuja vesi-pankkivyöhykkeellä Simboly polkupyörällä.

Parhaat perhehotellit Turkissa Nanny Service Children kanssa

Retket Noginskista Shahdag Azerbaidžan 2021 All Inclusive Search

Kaikki arvostelut Hotel Yahonta Noginsk Kaikki arvostelut. Vanhempien arvosteluja esineeseen, lasten ja perhetapahtumiin, jotka menevät laitokseen sis. Aiemmat, uutiset ja artikkelit kohteen aiheesta.

Villa Lara-3D, Sveti-Philip ja Yakov, Kroatia

Hostel Hostel Nii Burdenko Moskova

Ensimmäinen Tverskaya Lane, Talo 135 yksityiskohtaisessa satelliittikartalla ja kolmiulotteinen panoraama Moskovan 2021 haulla. Online-kartat Yandex.Mapsista, Google Mapsista, 2Gis, Bing Maps, OpenStreetMap, Cadastral Kartta Egrn, Oflinkart. Osoite, asuntolevy ja ANCH. Läheiset organisaatiot. Arviot ja kommentit. Kuvia ympäristöstä. Vastaanota huoneistojen omistajien rekisterin, tarkista ICD: n tilojen oikeudellinen puhtaus ja oppia monivuotisen talon asuntojen omistajista.

Levätä Abhhazia C BIBLOGOBUS. Lähtö Moskova

Kaikki hotellit kohteessa: Abhhazia Etsi retkiä ja hotelleja ympäri maailmaa Moskovasta

Abhhazia Hotellit, Pensionaatti ja Sanatorit merenrannalla - Hotellit 2021

Alex Hotel Vasilyevsky Mini-Vasilyevskin saarella

Alex Hotel Vasilyevsky Island on tyylikäs mini-luku Vasilyevsky Island Santkpeterburgissa. Minigitel Vasilyevsky.

Käytämme evästeitä
Käytämme evästeitä varmistaaksemme, että annamme sinulle parhaan kokemuksen verkkosivuillamme. Käyttämällä verkkosivustoa hyväksyt evästeiden käytöstä.
Salli evästeet.