Vertailua varten analysoimme retkiä kauden huipussa - elokuussa. Tyhjennettyjen kuponkien hinnat tänä aikana saavuttavat myös Apogeensa.

Kustannukset kahdelle seitsemän päivän kuluessa Turkin hotelleissa kolme tai neljä tähteä ovat 30-65 tuhatta ruplaa riippuen meren läheisyydestä. Kun oleskella samana ajanjaksona viiden tähden hotellin on maksettava 56 tuhatta ruplaa.

Lippu kahdelle Montenegrosta elokuussa maksaa enemmän. Lepo kolmen tähden hotellissa maksaa noin 55-60 tuhatta, ja viiden tähden hotellin kiertueen kustannukset alkavat 140 tuhatta.

, jossa parempi ranta-alue

Turkki tarjoaa lukuisat matkailijat eri rantoja - hiekka, kivi, betoni, Välimeren ja Egeanmeren rannikolla. Useimmat niistä ovat laaja-alaisia ​​vyöhykkeitä, joissa on kaikki olosuhteet virkistys- ja vesiviihdettä varten. Myös erittäin korkea animaattorit.

Chernogorsk rannat ovat huonompi ja laadukas turkki. Adrianmeren puhdas vesi on puhdasta vettä. Tässä on vähän hiekkarantoja. Useimmiten kivi ja betoni, joskus melko jyrkkä suihku merellä.

Sääolosuhteet

Ranta ja uimakausi Turkin Välimeren rannikolla alkaa aikaisin ja kestää kauemmin. Tässä kaupungissa Turkin lomakohteet. Mutta monet matkailijat valittavat sietämätöntä lämpöä kesällä kesällä.

Jos et ole kuuman kesän fani ja mieluummin lämpimät päivät ja mukavuudet sääolosuhteet, valinta on Montenegron lomakeskukset. Meri lämpenee mukavaan lämpötilaan kesäkuussa.

Hotellin infrastruktuurin laatu

Turkish-hotellit ovat kuuluisia kaikkialla maailmassa heidän "all inclusive" -järjestelmällä, erilaisia ​​animaattoreita ja viihdettä lähellä merta. Monilla on omat rannat, vesipuistot, virkistysalueet. Kaikki hotellit loivat erinomaisia ​​olosuhteita lasten kanssa.

Hinnan ja laadun suhde puhuu Turkin hyväksi. Suhteellisen alhaisen maksun, voit suhteellisen mukavasti viiden tähden hotellissa. Montenegro, samalle mukavuudelle on maksettava paljon enemmän. On hyvin vähän hotelleja, joissa on kaikki osallispalvelut.

Retkiohjelmat

Turkki voi puristaa suurimman matkailijastaan. On ollut massa matkailukohteita ja reittiä kaikille makuille. Mutta usein turkkilaisen arkkitehtuurin muinaisten kaupunkien ja mestariteoksen vaikutelma pilaa vahvan lämmön vaikutelman. Monet nähtävyydet ovat ulkoilmaa.

Tältä osin Montenegro on etu. Pieni maa, jossa useimmat nähtävyydet ovat 2-3 tunnin päässä toisistaan. Käytetyt matkailijat juhlivat upeasti kaunista luontoa ja keskiaikaisten kaupunkien viehätys. Täältä on myös kätevä jatkaa retkiä muihin Euroopan maihin, jotka ovat vieressä.

Montenegron ihmiset liittyvät lämpimästi lapsille. Jos perhe on levätä lapsella, kaikki perheenjäsenet tulevat viihtyisiksi tässä maassa. Ehdottomasti, kaikki, vaihtelevat taksinkuljettajalta, tarjoilija ja päättyy lääkärin kanssa, varmasti näyttävät vilpittömästi ja ystävällisen asenteensa.

 • Toinen puoli ja elokuu
 • ovat kuumimmat paitsi ilmaston takia, mutta myös suuren määrän lomailijoille. Rannat ovat vähän ja he ovat täynnä, kaupunkiliike on vaikeaa ja majoitusmaksu verrattuna muihin kuukausiin, saavuttaa huippunsa.
 • kesäkuu ja syyskuu
 • Täydellinen aika tuntea meren kauneuden meren rannalla.
 • voi
 • niille, jotka haluavat aurinkoa, kausi voidaan avata jo toukokuussa. / UL>.

  Paras aika häpäisee Montenegrossa lasten kanssa

  Nimi yksi kuukausi, onnistunut vieraileville Montenegro, se on mahdotonta. Mutta yksi asia, jonka voit sanoa varmasti:

  • Acclimatization
  • Tämä ei ole miellyttävin aika, joka kestää pari päivää ja sinun tarvitsee vain selviytyä. Lasten kehon tällaisen "rakenneuudistuksen" ilmenemiset ovat usein samankaltaisia ​​kuin myrkytys. Äidin tehtävä tai isä kuulee lastenlääkäriäsi siitä, miten tehdä tässä tapauksessa. Saapuessaan lepoon, on myös tarpeen navigoida, missä lähin apteekki ja lääketieteellinen keskus sijaitsevat, missä voit tarjota tarvittaessa pätevä apua. Li> Sun Protection -tuotteet huolimatta siitä, että meri on viileä, ilman lämpötila ja aurinko (erityisesti lounasaikaan) voi herättää aurinkopuhalluksen tai palovammoja. Siksi on tarpeen huolehtia turvallisesta lepoa etukäteen. Li> erityiset kengät uimiseen Jotta lapsi kiirehtiä jalat uimalla kiviä tai kiviä, on välttämätöntä ostaa rikoksia tai erityisiä tossut uimaan. Ja sitten loput lapsesta ei varjossa samankaltaisia ​​ongelmia. Li> Pelit ja viihde Pikku lapset ovat kategorisesti mahdotonta pysyä vedessä pitkään, joten vanhempien pitäisi ajatella etukäteen, mikä pystyy ottamaan vauvan rannalle. / UL>.

   Rannat Montenegro: Mikä on tärkeää tietää vanhemmat

   Adrianmeren ja rannikon pohja on kivi ja pikkukivi. Löydät hiekkarantoja, mutta vain keinotekoisesti luotu ja ne ovat pieniä. Keskimääräinen veden lämpötila terapiassa on suurempi kuin + 20 ° C, mutta se on epävakaa.

   Jos vertaat mereen turkkilaisissa ja egyptiläisissä lomakohteissa, Adrianmeren on viileämpi. Siksi ne, jotka perustetaan suurimman osan lomastasi uimaan ja aurinkoa, on parempi harkita muita vaihtoehtoja. Montenegro on ensisijaisesti ainutlaatuinen luonto, joka on suunniteltu ulkoiluun.

   Montenegro on vuoristoinen maa, jolle luonnollinen hiekkaranta on valitettavasti hyvin harvinaista. Usein yrittävät hotellin omistajat tuovat irtotavaran hiekkaa ja kattavat kallioiset rannat, mukavuutta ja houkuttelevuutta lomailijoille.

   Maa on erittäin ystävällinen perhelomille: Plus on viisumin ja ympäristöystävällisyyden puute. Budvan Rivieran lasten virkistys voi suositella Budvan ja Becicin ja Rafaichin kyliä. Sekä maan kaupungin kaupungin Ultsinin eteläisin kohta.

   Suosituin matkailukohde on keskiaikainen Budva. Vanhassakaupungissa on suosittuja rantoja Slavyanskyä, jotka tuodaan irtotavarana ja Mogren, jossa on pieniä kiviä. Rannoilla mukava sisäänkäynti, ei vahvoja aaltoja, maalla on erilaisia ​​viihdettä lapsille. Budva itse asiassa voimme suositella hotelleja, jotka voit valita "All Inclusive" -järjestelmästä: Slovenska Plaza, Avala Resort & Villas, Sajo.

   Pienet Becicin ja Rafaichin pienet kylät ovat erittäin rakastaneet matkailijoita lasten kanssa upeita, turvallisia, hiekkarannallisia rantoja ja läheisyyttä rikkaiden nähtävyyksien budvan kanssa. Pennalla kesällä, lasten nähtävyydet. Great Resort, jossa on suuri alue ja Animaatio Iberostar Bellevue, on hyvä valinta Becici. "Kaikki mukana oleva" järjestelmä suosittelee myös Sentido Tara Hotel.

   Riviera City Ultsin on viehättävä Southern Point Montenegron, rannat ovat enimmäkseen hiekkaa lempeä sisäänkäynti. Tunnetuin on suuri ranta kaupungin ja Ado Boyanin rannalla, joka sijaitsee Boyan-joen suulla ja pestään kahdesta puolelta. On varoittava, että hello löytyy helvetistä. Voit yöpyä Albatros-hotellissa Ulcinin läheisyydessä, lähellä rantaa.

   Toukokuun lopulla, meri hitaasti lämpenee, aikuiset alkavat uida, mutta lapsille veden lämpötila (+ 18 ° C) on edelleen vaikea soittaa sopivaksi. Kesä tulee tiukasti kalenteriin: Kesäkuussa pienissä lahdissa ja laguuneissa vesi muuttuu pari maitoksi, ja sateet tulevat valtavaksi harvinaiseksi - syksyn keskelle.

   Kuten perinteisillä päiväkäyttölämpötiloissa Budva on noin + 25 ° C pääkaupungissa + 28 ° C. Ratkaisu, jossa lepää lapsia Montenegrossa, voidaan keskittyä yksinomaan lämpömittarilukemiin, niin on parempi valita lomakohteet Luoteis-rannikolla. Täällä jopa elokuussa lämpö lähes koskaan kääntää merkkiä + 28 ° C, joten acclimatointi kulkee helposti ja huomaamattomasti.

   Mutta ei täydellisyyden maailmassa! Loppujen lopuksi se on maan etelässä lempeä hiekka ja hellä kaikkein lempeimmät rannat, jotka pitävät lapsista niin paljon, ja sitten pohjoiseen he alkavat korvata kivisiä alueita ja hotelleja nuolilla ja Pontoon Pirs. On selvää, että nuoret lisäävät vain nautintoa, mutta vauvoilla on parempi valita eteläinen suunta, mutta mennä levätä tai heinäkuussa tai syyskuussa.

   Jotkut sopivimmista lapsille katsotaan tarkempia - rannalla Luchitsalla. Tämä on villi osa rannasta, jossa ei ole hotelleja. Mutta lapsille rakennettiin erityinen lempeä liukumäki, jonka mukaan pyöräilyputket voidaan rullata altaan eläkkeelle vedenalaisessa kalliossa. Ranta on peitetty matalailla kivillä hiekalla hiekalla, aaltoja ja tuulta rannalla suojaa kiviä, mistä mäntyjä kasvaa.

   Matkustaminen Montenegrossa lasten kanssa

   Kuten monet arvostelut, Montenegro levätä lasten kanssa voi tarjota hämmästyttävää. Tietenkin on meluisa ja iloinen paikkoja nuorille, mutta rauhalliset lomakohteet rentoutumiseen rannalla ovat paljon muuta. Toisin kuin virkistys Ibizassa, täällä yön juuret eivät nosta lapselle sängystä. Lisäksi se on mukavampaa iltoista, voit silti saada tarpeeksi nukkua jopa ilman ilmastointilaitteita.

   Yleensä matkustavat lasten kanssa, on toivottavaa valita yksi lomakeskus ja pysäkki hotellissa, joka toimii periaatteessa "All inclusive". Montenegro on erinomainen poikkeus. Maa on niin pieni, että bussilla tai voit ylittää lopusta vain yhden päivän loppuun. Tämä mahdollistaa "luonnonvaraisen" matkan, tarkastaa eri kaupunkeja, järjestä vertailevan analyysin eri rannat ja kauneus.

   Mene esimerkiksi Skadar-järvelle - hämmästyttävälle kansallispuistoon, jossa tuhannet eri lintuja tulevat pesällä. Tämän makean veden helmen rannat rakentavat useita vuosisatoja sitten kirkot ja vanhat talot, ja lapset varmasti miellyttävät muinaisten linnoitusseinien ja linnojen jäänteitä.

   Päätä, mistä mennä lapsen kanssa Montenegrossa, sinun ei pitäisi sivuuttaa Podgorica. Pääoma yhdistää eurooppalaisten jakelinominaisuuksien ominaisuudet, kahden eri tyylin yhdistelmä tekee vanhastakaupungista täysin upeaksi. Lisäksi lapset käyvät paikallisen nukketeatterin, ja kuumalla kesäpäivällä voit nauttia uinnista morace-joesta - sen rannat ovat hämmästyttävän viehättävää.

   Majoitusluvut Montenegrossa

   Luxury-hotellit tässä maassa eivät ole niin paljon. Tietenkin, erityisen mukavuuden faneille, jotain "viisi tähteä" löytyy, mutta palvelu ei selvästikään ole tyylikäs. Mutta taloudellinen "trok" Montenegrossa on runsaasti. Lisäksi ne ovat todella budjetteja - 50 euroa päivässä voit saada erinomaisen huoneen, jossa on kaikki mukavuudet, vaikka ilman ylimääräisiä.

   Montenegro -hotellit Lapset tarjoavat turvallisimmat - kaikki on harkittu ja otettu huomioon: Ruoka, hauskoja tuoleja ja vuoteita, leikkikentät, kyky vuokrata lastenhoitaja ja jättää vauva valvontaan muutama tunti. Mutta jos tällaiset vivahteet ovat jo lakanneet olemasta merkityksellisiä (esimerkiksi lapsi on tullut melko aikuinen vanhempien kanssa retkillä), voit valita yksityisiä huoneistoja.

   Huoneiston rannikolla tai talon osa kaudella, joka toinen omistaja antaa, tämä on mahdollisuus ansaita vähän, mikä paikalliset asukkaat kiirehtivät hyödyntämään. Aineellinen ja tällaisesta elämästä ei ole vain havaittavissa säästöjä, vaan myös mahdollisuus valmistaa ruokaa vauvalle. Tämä on erityisen tärkeää, jos lapsi poimii ravitsemukseen.

   Ne, jotka matkustavat autolla, voidaan käyttää leirintäalueella, mutta lapset eivät ole vielä parhaita vaihtoehtoja - kukaan ei tarjoa kodin lennolle talon puhtautta, naapurit voivat olla liian hauska "Ja varkauden tuholaiset ovat tällaisia ​​paikkoja. Mutta vuokrata huvilan rannalla on erinomainen vaihtoehto. Lisäksi se ei ole niin kallista, voit poimia pienen talon 100 euroa päivässä.

Aiheeseen liittyvät julkaisut.

Top 10 hotellia kohteessa: Abhhazia, virkistys lasten kanssa Arvostelut 2021 [arvostelu]
Järjestelmät Expocentre Red Presnyassa

Travelshemes Expocenter Red Presnyassa, reitillä, matkoilla ja autolla, pysäköinti, aikataulu ja Titanic näyttely ...

Kohta

Viimeiset mielenkiintoiset osat sivustolla.

 • Mielenkiintoista
 • Uutuudet
 • Usein katsotaan
 • Suosittu

Kerro kuin mielipiteesi, mökki on erilainen kuin huvila tai esimerkiksi fasendit

Georgy Kachmazov muuttuu muoti investointien ulkomaisiin kiinteistöihin. Vedomosti-ammattilaisten blogit

Top 10 hotellia kohteessa: Abhhazia, virkistys lasten kanssa Arvostelut 2021 [arvostelu]

Hotellit Evalbash

Rosturismissa teollisuus on laskettu viime vuonna noin kolme triljoonaa ruplaa. Laquistant Moscowaaquo oppinut, voisivatko liiketoiminta toipua toukokuun matkailijoilta.

Levätä Dagestan tasavallassa 20212022

Tarjoukset parhaissa hotelleissa uima-altaalla Dagestan alueella, Venäjällä, katso arviot ja varata täydelliset hotellit + Uima-allas.

Verona Hotellit 4, 5 Tähteä: Top 5 suosituinta

Hotel Assorted in Derbent Venäjä arvostelut, matkat, osoite kartalla.

60 arvostelut vierailijoiden Hotelli Royal Venäjä, Dagestanin tasavallan, Derbent, Coastal Street kuvia, luokitus ja organisaatiosta.

Verona Hotellit 4, 5 Tähteä: Top 5 suosituinta
Hotellin ihanteellinen Moskova - Mini-hotelli Moskovan keskustassa M. Kiina-City Virallinen verkkosivusto.

Hotellin ihanteellinen Moskova Mini-hotelli Moskovan keskustassa m. Khorod virallinen verkkosivusto.

Kodikas, tuore hotelli Moskovan keskustassa 5 minuutin päässä Kremlistä, 300 metrin päässä m. Kiina WiFi, Pysäköinti, Kutsut

Top 10: Edullisia hotelleja kohteesta Venäjä 2021 - TripAdvisor

Top 10 Halvat hotellit Venäjä 2021 TripAdvisor

Parhaat hotellit kohteessa Zanzibar Tansania 45 All Inclusive merellä, loma-asunnot ja matkailun arvostelut. Koko perheen ja lasten, varaus.

Halvat huvilat Turkissa Osto huoneistot Turkissa

Halvat huvilat Turkissa Ostaessa huoneistoja Turkissa

Huvilat, Talot, Taloja myytävänä Alanya, Turkki halvat huvilat, talot, talot myytävänä Uusia ja toissijaisia ​​huviloita, taloja, taloja myytävänä Alanyassa, Turkissa

Anapa-huoneistot, joissa on uima-allas ja lähellä merta

Edistyminen Multies Free majoitusta jopa 12 vuotta hotellien verkon takuumaailmassa

Alle 12-vuotiaat Alean Family Resort Spa Sputnik 4 Alean Family Resort Spa Satelliitti.

Top10 Budget Hotellit Turkey2018 Artikkeli Mandry

Budget-virkistys on erilainen. Me valitsemme

Top 10: Edullisia hotelleja kohteesta Venäjä 2021 - TripAdvisor

Cadillac de Ville

Kauneus Studio Devil on Aleksandra Monakhova Street Metro Buninskaya Alley Kaikki kuvat ja 1 arvostelu Beauty Salonilta Zone. U. Moskovan kauneussalongit luokitus, naapurimaiden ja vastaavat salongit.

Parhaat hotellit Turkissa | Top-10-luokitus vuonna 2019

Suositeltavat hotellit lapsille

Lepää lasten hotelli Itävallassa. Laumea vauvoille 7 päivän elämästä. Kaikki tarvittavat mukavuudet tarjotaan huolta vauvoille. Palvelu on saatavana 80 tuntia viikossa. Oppia lisää

Villa 186 m2, 4 makuuhuonetta, puutarha uima-altaalla ja leikkipaikka, Kypros, Agios Tikhonas -ilmoitus 1572047 Homesoverseas. U.

Voit tilata sängyn lasten huviloita 8299: n hintaan. 0 ruplaa Internet Meclinemake Vezudvan. Moskovassa, kaikissa järjestyskysymyksissä, soita johtajilta puhelimitse 84951282061.

Villa 186 m2, 4 makuuhuonetta, puutarha, jossa on uima-allas ja leikkipaikka, Kypros, Agios Tikhonas - osoitus nro 1572047 - Homesoverseas. U.

Arvoisa komission jäsen työskentelee Kalinskyn alueen Dagestanin nuorten kanssa RD: n edustajistosta St. Petersburg osti osan Ear Girl Petersburg Hotel

Moskovan alueella tyttö raiskasi nuoren miehen hotellissa. Kun se tuli tunnettuksi Ren-televisiosta, tapahtuma tapahtui Lobyassa.

Art-Volzhskiy.

Hotellit Park Disneyland kaupungissa Pariisi, Ranska. Hotellit lähellä kohdetta Disneyland ja hinnat. Valokuvat sekä arvostelut. Traveler Kartta

Disneyland Disneyland Paris Sightseeing, Hotellit lähellä kohdetta: Lähellä olevat kuvat, Osoite, Kartta, Koordinaatit. Ranska Pariisi

Hotelli Mukhtolovsky Dom

Mitä nähdä ja mistä mennä Divevo ja ympäröivälle alueelle

Hotel Divevo NB Hotel DiveVonb sijaitsee 200 metrin päässä Pyhän Trinity Seraphimo Divevskin naisten luostarin tärkeimmistä nähtävyyksistä. Hotelli keskittyy pyhiinvaeltaja ....

Hotellit kohteessa Divnorsky, Parhaat hotellit Divnomorsk

Hotellit kohteessa Divnorsky, Parhaat hotellit Divnomorsk

Vashotel-palvelun laatimat Divnorsky-hotellit. U.

Eläke Flamingo, Gelendzhik, DivnoMorskoye

Kohta

Suosittu

Top 10 hotellia kohteessa: Abhhazia, virkistys lasten kanssa Arvostelut 2021 [arvostelu]

Resort Divnoomore Polesonaatit omalla rannalla

Hotellit Divnorsky ensimmäisellä rannikolla 2021 Valitse ja varaa lepää ilman välittäjiä. Paikan päällä yksityiskohtainen kuvaus, hinnat, arvostelut, kuvat, kätevä varaus.

Tietoa Resort DivnoMorskoe, hinnat 2020, Valokuvat, matkailun arvostelut, tarjoukset, kesä 2020

Hotellit Divnomorskiy System All Inclusive 2021 Valitse ja varaa lepo ilman välittäjiä. Paikan päällä yksityiskohtainen kuvaus, hinnat, arvostelut, kuvat, kätevä varaus.

Mini Hotel

AttLa Takuu World Falcon 3 Venäjä, Sochi Hotellit

Villa Wondrous World Falcon sijaitsee Resort Spa Attetelka Sokolin alueella, joka sijaitsee kylässä Lower Hobza 2 km: n päässä kylästä loosta ja 20 km: n päässä Sochista. Lower Hobz on pieni viihtyisä kylä Mountain-joen viehättävällä laaksossa, jota ympäröivät valkoihoisen valikoiman vuoret kaikilla puolilla. Villa suljetussa alueella on tilava uima-allas, jossa on oleskelualue.

Mukavuus mini-muodossa

Huoneen muotoilu hotellissa. Hotellin suunnittelu ja Mini

10 huonetta Hermonin mini-hinta on hanke täysin maisemoitu matkailijan tai hotellilaitoksen järjestämiseen, motelli. Miniature-ketjun ulkoinen muotoilu yhdistää sekä perinteisen arkkitehtonisen muodon että modernit viimeistelyvaihtoehdot esimerkiksi kipsi, etupaneelit, puun viimeistely. Julkisivut houkuttelevat varmasti passersbyn näkemyksiä. Ensimmäisessä kerroksessa pääsisäänkäynti, vastaanotto vieraille. Vastaanoton jälkeen vieraat pääsevät saliin, ja ...

Parhaat hotellit Turkissa | Top-10-luokitus vuonna 2019

Guest House on Dmitrovskoye Highway Hotelli Moskovassa, arvosteluja, hinnat

Paikallinen mini Moskovassa, Venäjällä, Moskovassa, Dmitrovskoe Sh., 41k1 Mukava majoitus, erinomainen palvelu, miellyttävä hinnat, hyvät arvostelut, kirkkaat kuvat. Meillä on kaunis ja mukava. Tule käymään, varaa emailom.

Espanjan Resorts Mirotur. Marytour. U viime hetken matkat Egyptiin, Turkki, Thaimaa Egyptiin, Turkki, Thaimaa, Goa, Bulgaria, Kreikka, Malediivit, Israel, Tunisia.

Täällä taas tapaa pusku t .. Hän on tärkein järjestäjä Diykstra ryöstöstä, ensimmäinen on Priscillan bard-kokouksen jakso, sitten romanttinen taukoa Veszpla, joka tekee kylmän suihkun bardin.

Smideturistit. F - Varauspalvelu kannattavien kierrosten verkossa, Moskovan verkkokaupat verkossa,

Witcher 3 Wild Hunt Scene Tehtävät osa 22

Pysäköinti lähellä Priscilla, Parco delle Valli, Villa Ada Park, Villa Chigi.

10 parasta hotellia Charm El Sheikh lepotilassa 2021

Samara mini

Dom55 Hotel Samara, Venäjä, Samara, Br Ivan Fienetina, 55 viihtyisää majoitusta, erinomainen palvelu, miellyttävä hinnat, hyvät arvostelut, kirkkaat kuvat. Meillä on kaunis ja mukava. Tule käymään, varaa emailom.

Parhaat perhehotellit Turkissa Nanny Service Children kanssa

Hotel Sea Vardan, Krasnodar Edge arvostelut, Hinnat, Valokuva

Sea Hotel sijaitsee Varardanissa. Hävintyvä, d. 356. Keskus. Yhteystiedot Virallinen sivusto, puhelinnumerot. WiFi palvelut, Pysäköinti, Baari, Kahvila, Taksi, Ulkouima-allas, Pöytätennis, Viihde, Lasten uima-allas, Playground, Internet, Lisäpalvelut, Biljardi, Bankettitilat, Pesula, Uima-allas, Ilmainen varaus, Vesi, Yakhtklub, 24- Tuntaa vastaanotto, Puutarha, Terassi, Ilmainen pysäköinti, Lasten leikkikenttä, Darts, Grilli, Faksi Kopiokone, WiFi Ilmainen, Ilmastointi, Pelihuone, Urheilu leikkipaikka, Matkatavarasäilytys, Lemmikkieläimet sallittu, Buffet, Lentokenttäkuljetus, Retkitilaus, Ilmoittautuminen Ulkomaiset kansalaiset, vuodevaatteet ja pyyhkeet, silitysrauta ja -lauta, itsepalvelu-keittiö, kuljetus rautatieasemalta ilmaiseksi, pysäköinti, kaappi arvojen turvallisuuden, raportointi asiakirjat, Pesula, Kylpytuotteita, Silityshuone, Kodin ruoanlaitto, Hiustenkuivaaja, Ensiapupakkaus, Pesukone, Vierashuone, Päivittäinen siivouspalvelu, Jääkaappi, Snackar, Aurinkoterassi, ulkouima-allas on käytettävissä vuodenaikoina, yksilöllinen uloskirjautuminen, kuljetus lentokenttäkuljetus, räätälöity retki, kuljetuspalvelu, vedenkeitin, kojelauta, lentokenttäkuljetus, häät, jaettu keittiö, jaettu oleskelutila, TV, yksityinen pysäköinti, WiFi saatavilla koko, ruokasali.

Käytämme evästeitä
Käytämme evästeitä varmistaaksemme, että annamme sinulle parhaan kokemuksen verkkosivuillamme. Käyttämällä verkkosivustoa hyväksyt evästeiden käytöstä.
Salli evästeet.