Spa Country Anapa, Dzhemete, Pioneer Avenue "B" Sisäänkäynti kiinteistöön merestä, jewereti pass

Alian Family Hotel Usadba 4 * - Family Hotel sijaitsee Black Seain ensimmäisellä rannikolla. Kodikas ja mukava, se tarjoaa asiakkaille rento rentoutumisen ilmapiiriin laajalla vihreällä alueella, jossa on uima-allas, lasten leikkikentät, pelaamisen terassi ja snackbaari.

Vain muutaman kymmeneen askeleen vie sinut viehättävään ja suojattuun hiekkarantaan, joka on varustettu auringonottoon ja uimaan sekä lapsille että aikuisille vieraille.

Lomakeskuksen erikoisarvo on moderni numerointisäätiö, joka täyttää korkeimmat lähetysstandardit. Tyylikäs ja huomaavainen muotoilu sekä huoneen laitteet, antavat tunne kodin kalusteet, jossa kaikki on harkittu pienimmän yksityiskohdan.

Outdoor: jaettu kolmeen osastoon: pää (210 m², syvyys 1,45 m); Hydromassage (80 m², syvyys 0,95 m,); Lasten (80 m², syvyys 0,65 m)

Oikeudellinen lepo

Vuoden 2019 jälkeen oli tarjota hotellipalveluja asuintiloille (liittovaltion laki, 15. 04. 2019. 59-FZ "Venäjän federaation asuntolain 17 §: ssä tarkistuksissa") , Vieraat talot olivat oikeudellisen kentän ulkopuolella. Tämä johtaa "harmaan markkinoiden" maksamatta verojen muodostumiseen ja asettaa epätasa-arvoisista olosuhteista oikeudelliset edellytykset, joiden kustannukset ovat suuruusluokkaa.

Erityisesti akuutti tämä ongelma on Crimea ja Krasnodarin alueella. Asiantuntijaennusteiden mukaan pienet majoitustilat sijaitsevat asuinrakennusten asuinrakennuksiin, Mustanmeren lomakohteissa on suuri markkinaosuus. Yli 1 tuhatta tällaista tiloja toimivat oikeudellisesti Crimea, ja yli 8 tuhatta (noin 140 tuhatta. Huoneet) Työskentele "Gray Zone". Krasnodarin alueella - noin 20 tuhatta vierasta taloa. Huomaa, että tämä muoto on jaettu ja Altai, Karjalassa.

REFOSE nykyinen tilanne ja tuo pieniä majoitusvälineitä lain toiminnasta. Julkisten yhdistysten tukemien liikeyritysten edustajat. Valitus kuultiin. Venäjän federaation pääministeri Mikhail Mishustin kehotti ennen 1. heinäkuuta 2021 valmistelemaan ehdotuksia asetukseksi Venäjällä vierashuoneissa.

ilman sijoittelun varjoa

Päätös tällaisten esineiden rekisterin luomisesta on oikea ja pitkäikäinen, kun otetaan huomioon, että 80% kaikista matkailijoista on asettanut heihin, sanoi varapuheenjohtajalle varapuheenjohtajalle varapuheenjohtaja Em Aily Umansky. ATTOR.

matkanjärjestäjät, jotka työskentelevät vierailevien talojen kanssa, jotka ovat itsenäisesti seuranneet niitä palvelun, palvelujen, laadun, mutta on ymmärrettävä, että matkailija, joka maksaa ja vastaanottaa nämä palvelut rahansa varten, on suojeltava laillisina, Valtion tasolla, pitää Umanskyä.

Asiantuntija ei epäile: Vierashuoneistot, jotka säästävät asuinala, sinun on vetävä "harmaavyöhykkeestä" ja standardisoitavasta, niiden on oltava tietty luokiteltu luokka. Ja sitten kysymys syntyy, kuinka parhaiten se on: ne ovat kaikki hyvin erilaisia, epätyypillisiä, niiden keskuudessa vakava kilpailu.

Kun tarjotaan palveluja ensimmäisen luokan talojen vuokraamiseksi (talo, enintään 20 metriä korkea) siviililainsäädännön mukaisesti ei ole asuntolainsäädännön loukkauksia. On tärkeää, että omistaja kuuluu veroilmoitukseen IP: n tai itsenäisten ammatinharjoittajien muodossa, eikä se asettanut kotinsa IZHS: n hotelliksi. Pakollisen luokituksen ja muiden sääntelytoimien käyttöönottoa ei tarvita - muuten se tekee siitä mahdottomaksi ja kannattamattoman tällaisen toiminnan, harkitse yhdistyksessä.

Mutta toinen luokka on rakennuksia, de-yura, jotka ovat asuinrakennuksia IZHS, ja De Facto - Hotellit. Heillä on viisi, seitsemän tai jopa enemmän lattiat, kymmeniä hyvin hoidettuja huoneita. He todella osoittautuvat hotellihuonepalveluihin, ne sijaitsevat aggregaattoreiden pohjaan hotelleja, mikä luo epäoikeudenmukaista kilpailua. Ne ovat etuoikeutetummassa asemassa, joilla on FA: n asema. He ovat poissa ulkopuolista lainsäädännöstä, jota sovelletaan hotelleihin, he sanovat ja yhdistykset.

Aiheeseen liittyvät julkaisut.

.

Luettelo Altai lepotietokannasta, jossa on parasta levätä tänä vuonna. Hinnat ja valokuvat ...

Huoneisto nukkua meren rannalla - levätä Alupu
Guest House Mustanmeren Alupu

Alkupu City ja Resort sijaitsee Crimean etelärannikolla Mustanmeren lähellä. Lepo Alupu on hiljainen ja rauhallinen.

Kohta

Viimeiset mielenkiintoiset osat sivustolla.

  • Mielenkiintoista
  • Uutuudet
  • Usein katsotaan
  • Suosittu

HotAlushta Khotalusta Guest House Alushta

QUOTHOTTALUSHTAQUOT KHOTALUSTUSTASTA GUESTO Talo Alushassa Lue lisää tästä ja muista tietoa Crimea ja lähellä sijaitsevat lomakohteet Wanna Joo.

Uusia hotelleja kohteessa Abhhazia 2021, Abhhazia Uusi Hotel Hinnat 2021 Travel Tour Book Now, New Abhhaz Hotel, Uusia hotelleja kohteessa Abhhazia.

Hotel Sea Wellness Spa Hotel, Alusta hinnat. Hotel Sea Wellness Spa Hotel

Hotel Shoresin parhaat hinnat 2021 Crimea on suotuisa arvo eri lepoaikoja, hinnat ruplaa, laaja valikoima huoneita. Varaa nyt Holidays kohtuuhintaan.

Parhaat perhehotellit Turkissa Nanny Service Children kanssa

Lepää lasten kanssa Alushassa vuonna 2021 hinnat. Tours Alushta lasten kanssa, jotka ovat kaikki mukana Moskovasta

Holidays Alushta lasten kanssa on poikkeuksetta liittyy onnelliseen lasten nauruun, koska kaupunki on yksi kätevimmistä ja mukavimmista osista lasten virkistys.

Näyttelijä Ville Haapasalo ...

Top6 Family Boarding taloa ja hotellit meren rannalla Alushta

Tarjoamme hotelleja Alushta ruokaa ilman välittäjiä. Sivustollamme on kuvaus esineistä, hinnoista, arvosteluista, valokuvista ja puhelinnumeroista varauksen yhteydessä.

Verona Hotellit 4, 5 Tähteä: Top 5 suosituinta
Hotel Blumener All Inclusive System 2021, Alushta, Crimea: hinnat, kuvat, arvostelut

Hotel Barton Park Alushta Crimea. Travel News Oy: n virallinen verkkosivusto

Hotellin kuvaus ja valokuvat Territory, Uima-allas, Ravintola. Valokuvahuoneet ja hinnat majoitushotellissa Hotel Blumeric. Maksetut ja ilmaiset palvelut. Hotellin ranta ja etäisyys merelle. Missä hotelli ja miten päästä siihen. Hotel Yhteydet. Täältä asiakkaat pääsevät helposti kaikkeen mitä vilkkaassa kaupungissa on tarjoa ... Hotelli Blumeric.

Parhaat perhehotellit Turkissa Nanny Service Children kanssa

Kiihdettä rannikkorusariacrymstaproprophopresssk-työntekijä. Hotelliarviot. Tophotels hotelliarvosana ja hotellit.

Lomat Alushta ja kaikki mitä sinun tarvitsee tietää matkailun suunnitteluun mennä lomalle, hintoja hotellien ja Sanatorian hinnat Alushta, valokuvia, Videoita ja nähtävyyksiä

Top 10 hotellia kohteessa: Abhhazia, virkistys lasten kanssa Arvostelut 2021 [arvostelu]

Villa Professorial Corner Alushassa merenrannalla Camilla

Villa Alina sijaitsee kaupungin lomakohteessa. Suljetun suojelualueen vieraille tarjotaan kolme koteloa. Siinä on ulkouima-allas, ilmainen Wi-Fi, virkistysalue.

Näyttelijä Ville Haapasalo ...

Amaks Resort New Istra

Meidän virallinen varauspaikka tarjoaa kaikille lipun Amaks Resort New Istra Entinen Istra Minatom Sanatorium Moskovan alue, Moskovan alue, Istra District Hoito edulliset hinnat, hinnat 2021 2700 ruplaa per henkilö per päivä, tarjoukset ja alennukset eläkeläisille. Määritä tiedot eläkeläisille Asiantuntijat ovat.

Osta kiertue, osta lippu, järjestelmä on kaikki osallistavia, altaat, animaatio, hinnat, alennukset, kirja.

Hotel Olymp Jemety System All Inclusive, Animaatio, Aamiainen, Hinnat, Pugs Myynti, varaus, Paras loma Anapalla lapsilla 2019. Varaustoimiston virallinen toimisto ja kuponkien myynti.

Näyttelijä Ville Haapasalo ...

Jeytete-hotellit, joissa on yksityinen ranta ja uima-allas merellä Sea Breeze Resort

Löydät helposti vierastalon, jossa on uima-allas Visizevo ilman välittäjiä. Lue arvosteluja ja kirja

Anapa-huoneistot, joissa on uima-allas ja lähellä merta

Ranskan Quarter on paras hotelli Anapa, jossa on uima-allas.

75 000 asuntovaihtoehtoa TVIL: ssä. U. Lepo Anapalla vuonna 2021 kesällä paikan päällä suuri valikoima edullisia asuntoja lähellä merta ilman välittäjiä. Varaa lomamajoituksesi Anapa Krasnodarin alueella budjettihinnat. Hotellit, vierashuoneistot, huoneistot ja avaimet käteen-talot, joissa on kuvia, yksityiskohtaista kuvausta ja arvostelut matkailijoista

Anapa hotellit lähellä kohdetta: Meri
Jemet hotellit + Uima-allas ilman välittäjien hinnat 2021

Vierashuoneistot Anapa, jossa on uima-allas 2021, Kohtelevat loma-asunnot: Anapa uima-altaalla

Hotellit Anapa omalla rannallaan. Suuri valikoima hotelleja ja hotelleja oma loma rannalla 2021. Varaa verkossa ilman välittäjiä TVIL.RU. Edullinen hinnat

Anapa-hotellit, joissa on lasten hinnat 2021

Valitse lepo Anapa 2021 ilman välittäjiä. Gorodkurortti Anapa on kaikki yhdellä sivustolla. Hotellissa on hinnat, arvostelut, kuvat ja puhelinnumerot varauksen yhteydessä.

10 parasta hotellia Anapa, jossa on lämmitetty uima-allas

Kuva, lomahinnat vuonna 2021

Hotellit uima-altaalla ja runsaasti ilo Anapa Jemetissä. Hotelli on all inclusive del Mar.

Uusia hotelleja kohteessa Abhhazia 2021, Abhhazia Uusi Hotel Hinnat 2021 Travel Tour Book Now, New Abhhaz Hotel, Uusia hotelleja kohteessa Abhhazia.

Silver lähellä merta hotelli Anapa Kuvaus, arvostelut, hinnat

Mini Hotel Maximus Anapa on kaksi viisikerroksista rakennusta, joissa on 41 numeroa, juniorsviittiä ja standardia.

Kiinteistönvälitys Espanjassa Esfouses luotettava kumppani käsittelee Espanjan kiinteistöjä. Parhaat hinnat ja tarjoukset myynti- ja vuokra-asuntojen luettelossa esfouses verkkosivuilla. U.

Kohta

Suosittu

10 parasta hotellia Charm El Sheikh lepotilassa 2021

Uudet hotellit Anapa for 2021

Varaus Uusia hotelleja kohteessa Anapa. Arvosana, valokuvia ja arvosteluja vieraille New Hotelsilta Bilettyplus.ru.

Lepää Alushta 2021 Sanatoria ja lennolle all inclusive halpa

Demerdji-hotelli on kunnollista lomaa Crimean-hotellille järjestelmässä on all inclusive, meren vieressä ja suuri yksityinen ranta. Katso matkailijoiden arvostelut, valokuvia ja parhaat tarjoukset Demerdji Hotel hotellissa TripAdvisor.

Pansion Crystal Comfort, Anapa virallinen verkkosivusto

Vertaa 4 tähden hotellit Anapalla käyttämällä todellisia asiakkaiden arvosteluja ja todistettuja valokuvia. Nykyiset hinnat 22 majoitusvaihtoehdolle. Edullisimmat hinnat. Instant varausvahvistus.

Top 10 hotellia kohteessa: Abhhazia, virkistys lasten kanssa Arvostelut 2021 [arvostelu]

5 tähden hotellit Anapa kaikki mukana

Hotellin huoneissa on taulu-tv. Huoneissa on oma kylpyhuone, ja joissakin huoneissa on parveke. Kaikissa huoneissa on jääkaappi. Ambra-akku, jossa on ilmainen Wi-Fi.

Rent Villas St. Bart

Villa Whisky American Versailles matkailu retki

Tämä suuri, älykäs ja ylellinen huvila on 740 m kuuluu naimisiin pariskunnalle Longbote Ki Floridan kaupungista, joka oli erittäin rakastanut American Millionaires. Talo ei ole pelkästään esimerkki tyylikästä, vaan myös erittäin mielenkiintoinen projekti automaation ja erilaisten tyhjennysten näkökulmasta.

Top 10 hotellia kohteessa: Abhhazia, virkistys lasten kanssa Arvostelut 2021 [arvostelu]

Lukatravel-hotellit, joissa Yksityinen ranta

Kesällä tuhannet matkailijat menevät levätä merelle. Hotellit lomakohteissa tarjoavat vierailleen maksimaalisen mukavuuden. Potentiaaliset asiakkaat kuitenkin mieluummin mieluummin lepää paikka niin lähellä merta. Odotetaan vieraita ja Anapa

Ajattelemme lapsen kanssa

Pension Slavyanka, Anapa virallinen verkkosivusto Olemme menossa 2021 hintoja lapsen kanssa

Näyttelijä Ville Haapasalo ...

Hotelli By The Sea, Anapa Hotellit, arvostelut, valokuvia, huoneita, Yhteydet Virallinen sivusto 101hotels.com

Hotelli Erges, Kotolaa Ave., 4, Anapa Valokuvat, Osoite ja puhelin, Aukioloajat, Valokuvat ja vierailijoiden arvostelut Yandex.Maps.

Anapa Aparthotel 3 Venäjä, Anapa hotellit

Hiljattain rakennettu Anapa Water Park Golden Beach melko nopeasti tuli erittäin suosittu. Hän on yksi suurimmista kaikista vesipuistoista, jotka sijaitsevat Black Sea.xdsin keinona kaupungeissa, joita hän oli suunniteltu ihanteelliseksi paikasta

Käytämme evästeitä
Käytämme evästeitä varmistaaksemme, että annamme sinulle parhaan kokemuksen verkkosivuillamme. Käyttämällä verkkosivustoa hyväksyt evästeiden käytöstä.
Salli evästeet.