Amerikka, kuusikymmentäluvun loppu. Lähes hylätyssä hotellissa "El Royal", seisoo lähellä Tahoe-järveä Kalifornian ja Nevadan rajalla, tulee useita ihmisiä. Tämä on pastori Daniel Flynn (Jeff Bridges), Black Singer Darlin Darlin (Cynthia Eriva), Chatting Factor of Seymour Sullivan (John Hamm) ja Hippovskin lajin Girl Emily Summerspring (Dakota Johnson).

Hotelli on tyhjä, siellä ei ole muita vieraita. Vastaanotossa ei ole ketään, eikä yrittää soittaa puheluun mihin tahansa ilmeiseen vaikutukseen Älä johda. Lopulta voimme edelleen soittaa Porter on outo näkymä nuori mies nimeltä Miles Miller (Lewis Pullman).

Vuonna 2011 Goddard, johtaja, laittoi erinomaisen parodian kauhun "", jonka käsikirjoitus kirjoitti JOSS ODONONin kanssa.

Toisaalta kirjallisuuden teokset rakennetaan, että elokuvat eivät ole niin paljon, ne eroavat tärkeimmissä vivahteissa ja klassisen musiikin aukiolla Major - La Mind - Pieni "suolapäiliö" luonut satoja kauniita eikä kovin lauluja, joten en ymmärrä tällaisten kriitikkojen vaatimuksia, jotka puhuvat tästä elokuvasta, että siinä ei ole mitään alkuperäistä, ja siksi he sanovat uunissa .

Tilanne ei ole alkuperäinen, kyllä. Mutta tontti itse ja miten se toimitetaan - tässä tosiasiassa koko asia. Mielestäni se on hyvä. Kuvan alku on hyvin rauhallinen, ja johtaja, monet hämmentävät, että se on voimakkaasti kiristetty. En ole samaa mieltä siitä. Minä vain, päinvastoin, pidin siitä, että kaikki alkoi hyvin rauhallisesti, mutta jostain hetkestä tapahtuma alkoi avautua nopeasti ja ei ollut jälkiä kunnossa.

Kyllä ja tämä hotelli Kalifornian ja Nevadan rajalla, joka jakaa hotellin kahteen täysin eri osaan, on keksitty ja se on erittäin viileä ja tyylikäs. Tyyli tässä on yleensä kaikki on järjestyksessä: kuusikymmentäluvun loppu ei näytä vain autoja ja tapa pukeutua, mutta kaikenlaisissa erittäin ikonisissa tapahtumissa tälle aikakaudelle, jotka ovat jotenkin osoittaneet.

Elokuva on jaettu useisiin segmentteihin, joista kukin osoittaa tietyn hotellin ja Flashbacksin vieraat tarina, joka johti hänet tähän autioihin ja pelottava paikka näytetään.

Jotkut vieraille odotetaan olevan ne, jotka eivät ole liikkeelle, ja muiden hahmojen hartioiden yli ovat tällaisia ​​tarinoita, joita on vaikea odottaa ensimmäisellä silmäyksellä.

Toimintatyöt ovat erittäin hyviä ja lähes kaikki elokuvan sankarit. Jeff Bridges, kuten aina, täysin ihana. John Hamm ylellisesti kuvaa chatty commivoy, joka sanoo kaikenlaisia ​​Nasty Darlin kanssa söpö hymy kasvoillaan.

ul>
 • Otsikko: Huonoja aikoja el Royale
 • vuosi: 2018
 • IMDB Arvostelu: 7.
 • Äänet: 129755
 • Maa: USA
 • Genres: Trilleri, etsivä, draama, rikollisuus
 • Kesto: 2 tuntia. 21 min. | 141 min.
 • Palkinnot / nimitykset: 2/9
 • Talousarvio: 32 000 000 dollaria
 • Tänään elokuvateatterissa alkoi näyttää uuden elokuvan Drew Goddard, jossa päinvastainen nimi, kaikki osoittautui hyvin. Yhden Nuanssin lisäksi elokuvamme kriitikko Egor Moskviitin uskoo: olisi parempi, jos tämä nauha palasi jouluna.

  Elokuva "Ei ole hyvä hotellissa" El Royal "kirjoitti ja poistettiin Drew Goddard -" mökkien metsän johtaja, Joss Uidonin uskollinen kumppani ja Jay Jay Abrams ja käsikirjoittaja Sarjan "Stay Alive", "Spy", "Angel" ja "Buffy". Jo tästä seuraa, että Drew Goddard rakastaa ja tietää, kuinka hauskaa vitsi, säveltää tyylikkäitä palapelejä ja rohkeasti pelaamaan lakeja - harvoin kuitenkin tuovat omat tarkistukset. "Ei mitään hyvää hotellissa" El Royal "ei ole poikkeus sen jatkamisesta. Tämä on elokuva-loma,

  "Ei mitään hyvää Hotel El Royalissa" (englanti huonoina aikoina El Royaleissa) on amerikkalainen trilleri Drew Goddard. Julkaistu Venäjällä 11. lokakuuta 2018. Kuva oli enimmäkseen positiivisia arvioita elokuvan kriitikoista. Rotten tomaattien verkkosivuilla on 74% positiivisista arvioista, jotka perustuvat 220 luokitukseen, joiden keskimääräinen arvio 6,6 ulos 10. metacritic - 60 pistettä alkaen 100 perustuu 43 arvostelua. Paikan päällä MegaCritic - 6.9 pistettä 10: stä 31 arvioon. Elokuva kestää 141 minuuttia. "El Royal Hotel sijaitsee kahden tilan rajalla. Vieraat voivat valita huoneen Kaliforniassa tai Nevadassa. "

  Elokuvan hyvä komponentti. Se näyttää kauniilta ja jopa sanotaan tyylikäs. Kirjoittajien tavoitteena oli kuvata 60-luvulla ja mielestäni se osoittautui. Kun katselin, en tiennyt, mihin aikaan se oli nyt, mutta ajattelin, että se oli siitä, vaikka en ymmärrä Amerikan historiaa. Kuva näyttää hyvältä, vaikka tähdet taivaalla eikä tarpeeksi. Silmät koko elokuva ei vahingoittanut. Lisäksi käytetään pääasiassa lämpimiä värejä, joita minä vain rakastan. Mutta kuten tontti, se voisi olla parempi, mutta melkein korkeus.

  Olen jo koskettanut aiemmin. 60s Amerikassa. Tyypillinen hotelli tuohon aikaan. Sankarit ovat koko ajan täällä, ei lasketa flashbacksia. Rakastan suljettua tilaa! Niin mielenkiintoisempia seurata merkkejä, koska ne vain pakotetaan vuorovaikutuksessa. Hyvä kaavio trillerille. Asetus on mielenkiintoinen ja valittu Genre-onnistuneesti. Mutta hän ei edusta jotain uutta ja hämmästyttävää. Ei huono ja se on se.

  En puhu paljon. Musiikki on miellyttävä. Korjattu oikein. Ei mieleenpainuvaa, mutta korvat ovat mukavia. Yleensä ääniraha on hyvä. Soittolistassa en lisää sitä, mutta voit kuunnella.

  Style>

  Elokuvatyyli ja muistuttaa Tarantinon liikkeitä. Hänellä on tämä - kerätä pieni joukko yhdessä huoneessa ja tehdä heidät pois. Ja kampanja, jolla asetetaan Taimakin katsojat, joissa se selitetään tiettyyn luonteeseen, saavutti nykytilanne. On kaikki yksi. Hotelli kerää useita väkijoukkoja, minkä jälkeen Tarantino-tyyliin on purettava.

  Seuraavaksi koko materiaali muuttuu spoileriksi. Ihmiset kokoontuivat näkemään mestariteos, hänen lukemastaan ​​on syytä pidättäytyä. Sama, joka on jo tullut ensi-iltaan, kutsumme sinut jakamaan näkökulmastamme tästä "luomisesta".

  Aloitus Zavaruhi

  Kymmenen Back Dock O'Kelli kanssa yhtiön ryöstivät keräilijöitä ja pienen purkamisen jälkeen, telakka putosi rahaa yhdessä El Pianon huoneista lähellä lattiaa. 10 vuoden kuluttua hylkäys vapautettiin Alzheimerin taudin inkarnaatioilla, hän tulee rahoille, muuttuu Pyhässä Isällä.

  Hotelli sijaitsee Black Singer Darlein Sweet (Cynthia Eriva), nuorten Emily Summerspringin muoto (Dakota Johnson) ja poliisi Dueight Broderick (John Hamm), joka ylitti itsensä Muistutus suurempi Saimor Sullivan.

  Kun se osoittautui, Hotel El Piano on suunniteltu siten, että sitä voidaan käyttää kompromission ja kiristysvierailijoiden kaivottamiseksi. Kuka oli "yritys", joka ei ole selvää. Mutta on ehdottomasti selvää, että ainoa hotellien työntekijä työskenteli heitä - tietty Porter Miles Miller (Lewis Pullman).

  Hotelli paljastaa etsivä. Löytäminen hänen huoneessaan koko joukko vikoja, hän löytää salaisen kulun kaikkien huoneiden takana, jonka peilien vastakkaisella puolella voidaan havaita kaikessa huoneessa. Seuraavan huoneen peilin kautta hänestä tulee todistaja siitä, kuinka tyttöjen matkatavarat Emily vetää pois toisen nuoren tytön rungosta ja pitämällä sitä huoneeseensa, sitoutuu tuoliin.

  Hän ilmoittaa kaikesta osastolle. Hänelle sanotaan puuttua ja keskittyä kompromistrumin kalvon uuttamiseen, johon jonkinlainen kuoppaan kuuluu jonkinlainen huora. Matkan varrella hän tilaaa jonkin verran viivyttää kaikki hotellissa.

  Doc, joka astui lattian huoneeseensa eikä löysi rahaa, epäilee, että hänen progressiivisen Alzheimerinsa vuoksi hän vain sekoittaa numeron. Hän laittaa musta laulaja seuraavasta huoneesta baarissa, jossa hän yrittää nukkua nukkumispilloilla. Mutta laddy babeñak väitti ja hämmästyi, että isku "Blunt Heavy Object" pää.

  Siirtyminen parkkipaikalle (pimeys on jo sakeutunut), hän päättää tehdä jalat, mutta näkee, että komentaja Sbfenfilin lopussa ja vetää kynttilänjalat hupujen alle. Hän piiloutuu autossaan, yrittäen aloittaa sen matkan varrella. Se ei tule ulos.

  Poliisi, joka on valmis koneiden kanssa, lähetetään haastamaan tyttö epäjumalasta naisesta. Mutta babbit nainen tappaa hänet haulikosta. Laukauksen aikana poliisiasema oli lähellä peiliä, ja osa Fracista putoaa mailin vastaanottovirkailijalle, joka seisoo tällä puolella. Kaikki tämä näki Black Singerin huoneen avoimen oven läpi, epäonnistui yrittää aloittaa autonsa.

  Lisätapahtumat ja vaihto

  Kun se osoittautui tällä hetkellä peilin puolelta, mailia ja asiak, kenelle hän halusi tunnustaa, koska hän uskoi, että hän oli todellinen padre. Neulottu tyttö osoittautui kidnapperin nuoremmaksi sisareksi, jota kutsuttiin Rozy (Kaili Spani). Vanhempi sisar varasti hänet Billy Lie Seckin paikallisen johtajan ketjun tassuista (Chris Hamsworth).

  Tupaya Rosie nimeltä Billy ja kertoi, että sisareni siepattiin, ja hänen kaivos oli vedetty hotelliin. Juuri tässä vaiheessa yritettiin paeta rahaa jälleen löysi yhteisen kielen musta laulaja Darlen, jossa oli telakka.

  Aiheeseen liittyvät julkaisut.

  Ranta hotellit kohteessa Abu Dhabi
  Kinkomedia Wikipedia

  Casetomedia komedia elokuva-näytöllä. Tämän elokuvan lajityyppiin kuuluu elokuvia, jotka tekevät katsojan käynnistämisen tavoitteen, soittaa hymyillen, parantaa mielialaa

  Parhaat hotellit Crete 4 tähteä
  Halvat 2 makuuhuoneen Superior 3 paikallista huonetta Gelendzhik Hotel

  Gelendzhik-hotellien virallinen sivusto Starfish, hinnat. Varaa halpa Hotel Gelendzhik Hinnat 2018. Loput merellä, hotellit Gelendzhik. Hotelli sijaitsee Gelendzhikin keskustassa, Krasnodar Territory, Hotellit merelle. Varaukset Hotellit Gelendzhik, huoneet, joissa kaikissa on kaikki mukavuudet Standard ja sviitti. Lomailijoiden sijoittaminen yksityiseen hotelliin, hotelleissa, lennolle, Gelendzhik Sanatoria. Kokous asemalta, lentokentällä. Retket, rannat, viihde. Huoneet Mukavat huonekalut, TV, jääkaappi, ilmastointi, kylpyamme ja wc. Cafebar, parkkipaikka, jossa on videovalvonta, WiFi, ruoka

  Kohta

  Viimeiset mielenkiintoiset osat sivustolla.

  • Mielenkiintoista
  • Uutuudet
  • Usein katsotaan
  • Suosittu

  Halvat hotellit Sochi 2020 meren rannalla

  Parhaat hotellit 3 on meren rannalla UAE 20192020, osta kiertue huippuluokan hotelleille 3 merenrannalla UAE 20192020 UFA, Hinnat verkossa. Halvat hotellit Top Hotels 3 merenrannalla UAE 20192020, vain luotettavat matkanjärjestäjät, parasta laatua alhaisella hinnalla Cleverware. RF

  Lepo All Inclusive in Krimassa 2021: Halvat hotellit, majatalot ja hinnat

  Hotellit Crimea meritse

  Jos etsit paikkaa pysyä Crimea, tervetuloa sivustoomme kaikki hinnat 2021 ovat merkityksellisiä, suorat yhteydet ilman välittäjiä, majoitusta meren rannalla

  Parhaat hotellit Turkissa | Top-10-luokitus vuonna 2019

  Hotellit lähellä kohdetta: Metro River Station, Moskova

  Hotel Ibis Moscow Kievskaya sijaitsee lähellä Kievskin rautatieasemaa ja lähellä keskustaa 2 metroasemaa punaiselle aukiolle. Vuonna makuuhuoneet makea sänky, ilmastointi, wifi, hyvä äänieristys ja kylpytuotteet.

  Parhaat hotellit Ultra All Inclusive, Antalya, Turkki

  Saksan elämä Navalny Villa arvostetussa alueella Freiburg

  Mikä voisi olla mielenkiintoisempia matkustajille kuin tuntikausia kävellä pitkin vanhan kaupungin historiallista osaa, ihailla ihania monumentteja arkkitehtuurista sata vuotta sitten kutsumme sinut käymään alueella ...

  Saksalainen huvila vesitornissa - Zelenogradsk
  Luokitus parhaat edulliset hotellit ja hotellit kohteessa Moskova 2021

  Halvat hotellit Moskova. Varaa halvat Moscow hotellit + Alennukset jopa 40

  Valikoima parhaita halpoja hotelleja ja hotelleja Moskovan huoneita, yksityiskohtainen kuvaus palveluista sekä eduista ja haitoista.

  Parhaat halvat hotellit Abhasia

  Abhhazia hotellit meren rannalla

  Luettelo hyvistä hotelleja kohteessa Abhhazia rentoutua. Varaa hotelli Abhhaziassa.

  Vnukovo Lentokenttä Hotellit Moskova: Halvat hostellit lähellä, ilmainen kuljetuspalvelu ja tunti hinnasto matkustajille, ja onko siellä lentoradan hotelleja?

  Halvat hotelli keskustassa Moskovan hostelli punaisella aukiolla

  Hinnat voivat vaihdella riippuen mökistä valitsemassasi huoneessa. OLE VAROVAINEN. Hinta 18,900 RUB. Moskovassa.

  Kanoneck: Kello kulkee St. Petersburgin Strean saaren läpi

  Mistä rentoutua lähiössä hotellien ja terveen uima-altaat

  Loma-asunnot lähellä kohdetta Moskovan tervehdys, Zvenigorod, Dawn.

  Hyvät ja edulliset hotellit Turkissa 2019

  Halvat hotellit Side Etsi matkailijoille 16040, objektiivisia valokuvia ja halpoja majoituksia.

  Edullisia hotelleja kohteessa Side EconoR-luokka, halpa puoli hotellit

  Parhaat hotellit kohteessa Belek kaikkiin budjettiin

  Top Youth-hotellit Turkissa 4 ja 5 tähteä, kaikki mukana, halpa, disko ja näyttelyt, puolue nuorten virkistys ilman lapsia

  Hotel Diamond (New Urengoy): Kuvaus, hinnat - Multituur

  Hotel Blogi.

  Halvat Hotel Economy Arena Moskovassa Mukava majoitus viihtyisissä huoneissa, kyky varata virallisella verkkosivustolla. Hotel Arena

  Miten päästä Rostov-on-Donin rautatieasemalta lentokentälle ja takaisin?
  6 Useimmat epätavalliset perhehotellit

  Mistä viettää viikonloppu lähiöissä 5 epätavallisia paikkoja

  Epätavalliset hotellit lähellä Moskova, missä yöpyä, parhaat hotellit. Asiakkaille tarjotut palvelut, numerot ja mitä pidät lomailijoista.

  4 luksushotellit Pariisi

  Nevsky 3, Guest House, Pietarin varaus työsi kautta. U.

  MinoNevian House Pietari, Venäjä. Alhaiset hinnat lähimpään Staronevian taloon. Arvostelut Mini matkamäyhteistä. U. Varaus MiniSevsky House Pietarissa.

  Mikään ei ole hyvä El Piano Hotel

  Halusin tutkia mitä olla voyeur

  Yhden kerran El Royal Hotel oli kuuluisa hotelli. Sen ominaisuus oli se, että hän oli heti kahdessa valtiossa. Asiakkaat voisivat valita asua Kaliforniassa tai Nevadassa. Ihmiset tulivat tänne rentoutumaan kaupungin vilkuksesta, ihailen upeaa luontoa.

  Mikään ei ole hyvä Hotel El Royale Times The El Royale Genre Triller Drew Godardrd Producer Drew Goddardgeremi Latch Avtorsenaria Drew Goddard

  Kohta

  Suosittu

  Katsaus elokuva ei ole hyvä El Pianossa

  Hotel El Pianossa, joka sijaitsee Kalifornian ja Nevadan alueella, tyhjiöpuhdistusaineiden, vanhusten, saksalaisen ja hermoston valkoisen tytön elinkeinonharjoittajana. Vähintään kaksi niistä ei ole niitä, jotka on annettu. Hotellin henkilökunnasta yksi ei ole kovin turhautunut nuori concierge, koska kun suosittu lomakohde on nyt käynnistynyt. Hieman myöhemmin Koteek liittyy edellä mainittuihin. Ja sitten toinen COTEKO. Claky melkein heti ampui. Ja kuolema ei pääty, mutta Cokind on sama.

  Varaus. OM: Suurin valikoima hotelleja, taloja ja muita loma-asetuksia

  Asuminen uima-altaalla Nikolaevassa ilman välittäjiä. Hinnat 2021 vuosi. Kuva, arvostelut, kustannukset, vuokraa halpa Tiptoptrip Guide. U.

  Edulliset hinnat Parhaat hotellit Nikolaevka, Crimea 2021 ja hotellit kohteessa Kaupunki. TVIL-verkkosivuilla. U voit vuokrata hotellin Nikolaevka, Crimea ilman ylimääräistä ja komissiota. Suuri valikoima hotelleja mukavasta oleskelusta Nikolaevka, Crimea, Quick Varaus ja kätevä haku parametrien mukaan.

  Uuden Doraman

  Lomat lasten kanssa Nikolaevska Crimeassa meren rannalla

  Hotellit Nikolaevka, lähellä merta, pyydetään vierailemaan Nikolaevka ja viettää unohtumattoman loman.

  Guest House Valentina-2 (Visizevo) Hinnat 2021, Virallinen verkkosivusto, Valokuvat, arvostelut

  Eläke South Nikolaevka Unified Booking Center. Travel News Oy

  YKSITYISKOHTAISET Hinnat Poltoleevikassa 2021 Moskovasta, lepää Nikolaevka matkanjärjestäjänä Intourist

  Rautatieasema, Metro, keskus, raportointi asiakirjat., Nizhny Novgorod> Asiakkaiden arviot

  Ahotel.com Duplex-asunnot lähellä rautatieasemaa, Kvartira, Nizhny Novgorod, Venäjä

  Asunto-duplex lähellä rautatieasemaa. Merkitys hinnat ja saatavuus, parhaiden hintojen takuu. Apartments Duplex lähellä rautatieasemaa sijaitsevat Nizhny Novgorod, 2.1 km paikasta Stadium Nizhny Novgorod ...

  Grand Hotel Hurghada | Egypti - Arvostelut [Yleiskatsaus] Alennukset

  Maritim Jolie Ville Resort Casino 5 Egypti, Charmels Hotellit

  Harmonian saavuttamiseksi jokainen henkilö, perhe ja yhteiskunta tarvitsee harmonisen ympäristön ja perinteiden perinteen. Harmony Park on paikka, jossa voit kokea luontoveneiden metsien ainutlaatuisen suuruuden, nuorten tammiläiset, linnut laulaa, raitista ilmaa, inspiroivaa rauhaa. Tarjouksen hintaan. Paluu Vienyb Villa Harmony ParkneshRshroted vierailuja vesi-pankkivyöhykkeellä Simboly polkupyörällä.

  Parhaat perhehotellit Turkissa Nanny Service Children kanssa

  Retket Noginskista Shahdag Azerbaidžan 2021 All Inclusive Search

  Kaikki arvostelut Hotel Yahonta Noginsk Kaikki arvostelut. Vanhempien arvosteluja esineeseen, lasten ja perhetapahtumiin, jotka menevät laitokseen sis. Aiemmat, uutiset ja artikkelit kohteen aiheesta.

  Villa Lara-3D, Sveti-Philip ja Yakov, Kroatia

  Hostel Hostel Nii Burdenko Moskova

  Ensimmäinen Tverskaya Lane, Talo 135 yksityiskohtaisessa satelliittikartalla ja kolmiulotteinen panoraama Moskovan 2021 haulla. Online-kartat Yandex.Mapsista, Google Mapsista, 2Gis, Bing Maps, OpenStreetMap, Cadastral Kartta Egrn, Oflinkart. Osoite, asuntolevy ja ANCH. Läheiset organisaatiot. Arviot ja kommentit. Kuvia ympäristöstä. Vastaanota huoneistojen omistajien rekisterin, tarkista ICD: n tilojen oikeudellinen puhtaus ja oppia monivuotisen talon asuntojen omistajista.

  Käytämme evästeitä
  Käytämme evästeitä varmistaaksemme, että annamme sinulle parhaan kokemuksen verkkosivuillamme. Käyttämällä verkkosivustoa hyväksyt evästeiden käytöstä.
  Salli evästeet.