Hotelli sijaitsee Mustanmerellä, lähellä 300 metriä. Arkkitehtoninen mestariteos, satu kivi, jota kutsutaan tämän palatsiksi. Sitä ympäröi 40 hehtaarin puisto. Garden-Park Art -muistosta, joka perustettiin XIX vuosisadan ensimmäisellä puoliskolla Saksan puutarhuri Karl Kabachin johdolla. Shady Grots, lammet ja järvet, joutsenet, hämmästyttävät kasvit, lukuisat vesiputoukset ja kaskadit luovat lepoa.

Meri, vuoret, relict puut vanhassa puistossa, ja tietenkin henkilökunnan huolehtiva ja ystävällinen asenne on vapaa mukava ja kodikas viihtyisä levätä!

Vieraamme majoitetaan kahden kerroksen merellä. Kotelossa on 16 huonetta. Huoneita: 2 sviittiä, 2 juniorsviittiä ja 12 kahden hengen huonetta. Asia koostuu 8 huoneistosta - 1, 2, 3 makuuhuonetta. Huoneiden lukumäärä on ajateltu mukavasta oleskelusta.

Alkupin luonnollisten olosuhteiden ansiosta 1800-luvun puolivälistä on tullut arvostettu lomakeskus ja houkutteleva paikka virkistys- ja virkistyspaikka.

Onko vuoristo-yrttien ja merituulien aromi amentoida. Nämä ovat viehättäviä maisemia AI - Petrin yläpisteiden pisteiden. Odotat unohtumattomia kävelyretkiä meren rannalla, kuuluisassa Vorontsov-puistossa eri puolilta maailmaa kerätyn kasviston eri edustajia.

 • pysäköinti
 • Pesula
 • rentoutumiseen
 • Internetissä
 • bar <
 • Mangal
 • Lentokentällä kokous
 • retkien järjestäminen
 • Voit käyttää kaikenikäisiä lapsia
 • toimii Talvi
.

Guest House "Musta Sea" sijaitsee Alkupka 400 metrin päässä rannasta ja 800 metrin päässä keskustasta ja Vorontsov-palatsista, joka tekee loput hiljaisesta ja mukavasta. Laskeutuminen rannalle kulkee varjoisen ja hiljaisen kadun läpi portaita ja vie 15 minuuttia.

Guest House "Mustanmeren" on myös ilmainen pysäköinti, rauhallinen piha, arborit, brazier, aurinkotuoli aurinkotuoleilla, Wi-Fi-internetyhteys.

Vuoden hinnat

Varaa hotellit ja muut majoitus majoitus Crimea varaus. OM, sinun on asetettava valintamerkki "Minä matkustan töihin" -kenttään.

Alupeli - kaupunki ja keinona sijaitsevat Crimean etelärannikolla lähellä Mustanmeren, vain 15 kilometrin päässä kuuluisalta.

Lepo Alupu on hiljainen ja rauhallinen, koska Alkuka on pieni kaupunki. Alupu sijaitsee Crimean vuorten rinteillä, joten kaikki kävellä ympäri kaupunkia menee ylös, sitten alas: Mene alas merelle alas, palaa kaupunkiin.

Alupu: Kahvilat ja ravintolat, majoitus (hotellit ja asunnot), ruoka ja matkamuistomyymälät, suuri ruokakauppa supermarket, pylväät ja pikkukivi-kiviset rannat, josta laskeutuminen merelle on usein tapahtuu varustetuissa kerroksissa tai portaissa; Kaupungin tärkein nähtävyys - Vorontsov-palatsi viereisissä puistoissa.

vorontsov-palatsi ja puisto

Palatsikompleksi rakennettiin vuonna 1828-1848 englanninkielisen arkkitehdin Edward Blora -hankkeen projektille Novorossiysk-alueen kuvernöörille .. Vorontsova.

1800-luvun kartano goottilaisessa tyylissä on hyvin säilötyt salit ja vierekkäinen viehättävä puisto yli 30 hehtaaria.

Tänään on palatsin puiston museo-varaus, joka koostuu viidestä rakennuksesta. Palatsin etuosat, jotka on sisustettu perinteisen englantilaisen sisustuksen tyyliin, melkein kokonaan säilyi alkuperäisen sisustuksensa.

Osa sisätilasta on "Count A. talo. ShuValov "," Cabinet Count I. Vorontsova-Daskov "ja" komentajan valtion kaappi. Dachas "kertoo eri jaksoista palatsin ja museon elämässä. Ne sijaitsevat Shuvalovsky Flygelissa ja vierasrakennuksessa. Tässä ovat pysyvät näyttelyt: "Dar professor v .. Golubeva, "Pariisin arkisto," runouden maisema. Ihmisten taiteilijan Ukraina Ya. A. Basova (1914-2004). "

Taloudellisen rakennuksen tiloissa, näyttely "Vorontsovskaya keittiö", "Apartment of Butler" ja näyttelyhalli "Lentokoneen alla" luodaan.

Southern Palace terassit on sisustettu florentine suihkulähteillä ja maljakoilla. Merelle johtavaa diabase-portaasta LVIV: n veistokset perustettiin alun perin Carrarsky Marmorista Italian kuvanveistäjä Bonanni.

Vorontsov tai Alupta Park on todella elossa mestariteos, joka on 1800-luvun jälkipuoliskolla. Puistoalue on 4 hehtaaria, jolloin yli 200 puita ja kasveja kasvaa. Kaivoslähteiden runsautta käytetään keinotekoisten järvien ja lukuisten kaskateiden luomiseen. Tilava puistopuisto auki viehättävä näkymät. Alemmassa puistossa lähellä merta vuonna 1834, se on rakennettu tyyliin klassismia paviljongissa, myöhemmin nimeltään "Tea House".

Kävely pitkin puiston, venyttely Alkupin vuoristoliikkeitä pitkin nauttii luonteesta ja lajista - miellyttävä ammatti.

Lippukustannukset ja aukioloajat muuttuvat, joten suosittelemme selventämään tietoja ennen vierailua virallisella verkkosivustolla :.

Aiheeseen liittyvät julkaisut.

Parhaat perhehotellit Turkissa Nanny Service Children kanssa
Hotel Sea Wellness Spa Hotel, Alusta hinnat. Hotel Sea Wellness Spa Hotel

Hotel Shoresin parhaat hinnat 2021 Crimea on suotuisa arvo eri lepoaikoja, hinnat ruplaa, laaja valikoima huoneita. Varaa nyt Holidays kohtuuhintaan.

Näyttelijä Ville Haapasalo ...
Lepää lasten kanssa Alushassa vuonna 2021 hinnat. Tours Alushta lasten kanssa, jotka ovat kaikki mukana Moskovasta

Holidays Alushta lasten kanssa on poikkeuksetta liittyy onnelliseen lasten nauruun, koska kaupunki on yksi kätevimmistä ja mukavimmista osista lasten virkistys.

Kohta

Viimeiset mielenkiintoiset osat sivustolla.

 • Mielenkiintoista
 • Uutuudet
 • Usein katsotaan
 • Suosittu

Top6 Family Boarding taloa ja hotellit meren rannalla Alushta

Tarjoamme hotelleja Alushta ruokaa ilman välittäjiä. Sivustollamme on kuvaus esineistä, hinnoista, arvosteluista, valokuvista ja puhelinnumeroista varauksen yhteydessä.

Verona Hotellit 4, 5 Tähteä: Top 5 suosituinta

Hotel Barton Park Alushta Crimea. Travel News Oy: n virallinen verkkosivusto

Hotellin kuvaus ja valokuvat Territory, Uima-allas, Ravintola. Valokuvahuoneet ja hinnat majoitushotellissa Hotel Blumeric. Maksetut ja ilmaiset palvelut. Hotellin ranta ja etäisyys merelle. Missä hotelli ja miten päästä siihen. Hotel Yhteydet. Täältä asiakkaat pääsevät helposti kaikkeen mitä vilkkaassa kaupungissa on tarjoa ... Hotelli Blumeric.

Hotel Blumener All Inclusive System 2021, Alushta, Crimea: hinnat, kuvat, arvostelut

Kiihdettä rannikkorusariacrymstaproprophopresssk-työntekijä. Hotelliarviot. Tophotels hotelliarvosana ja hotellit.

Lomat Alushta ja kaikki mitä sinun tarvitsee tietää matkailun suunnitteluun mennä lomalle, hintoja hotellien ja Sanatorian hinnat Alushta, valokuvia, Videoita ja nähtävyyksiä

Parhaat perhehotellit Turkissa Nanny Service Children kanssa

Villa Professorial Corner Alushassa merenrannalla Camilla

Villa Alina sijaitsee kaupungin lomakohteessa. Suljetun suojelualueen vieraille tarjotaan kolme koteloa. Siinä on ulkouima-allas, ilmainen Wi-Fi, virkistysalue.

Top 10 hotellia kohteessa: Abhhazia, virkistys lasten kanssa Arvostelut 2021 [arvostelu]
Näyttelijä Ville Haapasalo ...

Amaks Resort New Istra

Meidän virallinen varauspaikka tarjoaa kaikille lipun Amaks Resort New Istra Entinen Istra Minatom Sanatorium Moskovan alue, Moskovan alue, Istra District Hoito edulliset hinnat, hinnat 2021 2700 ruplaa per henkilö per päivä, tarjoukset ja alennukset eläkeläisille. Määritä tiedot eläkeläisille Asiantuntijat ovat.

Näyttelijä Ville Haapasalo ...

Osta kiertue, osta lippu, järjestelmä on kaikki osallistavia, altaat, animaatio, hinnat, alennukset, kirja.

Hotel Olymp Jemety System All Inclusive, Animaatio, Aamiainen, Hinnat, Pugs Myynti, varaus, Paras loma Anapalla lapsilla 2019. Varaustoimiston virallinen toimisto ja kuponkien myynti.

Anapa-huoneistot, joissa on uima-allas ja lähellä merta

Jeytete-hotellit, joissa on yksityinen ranta ja uima-allas merellä Sea Breeze Resort

Löydät helposti vierastalon, jossa on uima-allas Visizevo ilman välittäjiä. Lue arvosteluja ja kirja

Ranskan Quarter on paras hotelli Anapa, jossa on uima-allas.

75 000 asuntovaihtoehtoa TVIL: ssä. U. Lepo Anapalla vuonna 2021 kesällä paikan päällä suuri valikoima edullisia asuntoja lähellä merta ilman välittäjiä. Varaa lomamajoituksesi Anapa Krasnodarin alueella budjettihinnat. Hotellit, vierashuoneistot, huoneistot ja avaimet käteen-talot, joissa on kuvia, yksityiskohtaista kuvausta ja arvostelut matkailijoista

Anapa hotellit lähellä kohdetta: Meri

Vierashuoneistot Anapa, jossa on uima-allas 2021, Kohtelevat loma-asunnot: Anapa uima-altaalla

Hotellit Anapa omalla rannallaan. Suuri valikoima hotelleja ja hotelleja oma loma rannalla 2021. Varaa verkossa ilman välittäjiä TVIL.RU. Edullinen hinnat

Jemet hotellit + Uima-allas ilman välittäjien hinnat 2021

Anapa-hotellit, joissa on lasten hinnat 2021

Valitse lepo Anapa 2021 ilman välittäjiä. Gorodkurortti Anapa on kaikki yhdellä sivustolla. Hotellissa on hinnat, arvostelut, kuvat ja puhelinnumerot varauksen yhteydessä.

Kuva, lomahinnat vuonna 2021

Hotellit uima-altaalla ja runsaasti ilo Anapa Jemetissä. Hotelli on all inclusive del Mar.

10 parasta hotellia Anapa, jossa on lämmitetty uima-allas
Uusia hotelleja kohteessa Abhhazia 2021, Abhhazia Uusi Hotel Hinnat 2021 Travel Tour Book Now, New Abhhaz Hotel, Uusia hotelleja kohteessa Abhhazia.

Silver lähellä merta hotelli Anapa Kuvaus, arvostelut, hinnat

Mini Hotel Maximus Anapa on kaksi viisikerroksista rakennusta, joissa on 41 numeroa, juniorsviittiä ja standardia.

Uusi vuosi Karjalassa! Mökit ystävällinen yritys

Kiinteistönvälittäjä Sardinia, Gardajärvi, Italia Italiforyou

Kiinteistönvälitys Espanjassa Esfouses luotettava kumppani käsittelee Espanjan kiinteistöjä. Parhaat hinnat ja tarjoukset myynti- ja vuokra-asuntojen luettelossa esfouses verkkosivuilla. U.

10 parasta hotellia Charm El Sheikh lepotilassa 2021

Uudet hotellit Anapa for 2021

Varaus Uusia hotelleja kohteessa Anapa. Arvosana, valokuvia ja arvosteluja vieraille New Hotelsilta Bilettyplus.ru.

Lepää Alushta 2021 Sanatoria ja lennolle all inclusive halpa

Demerdji-hotelli on kunnollista lomaa Crimean-hotellille järjestelmässä on all inclusive, meren vieressä ja suuri yksityinen ranta. Katso matkailijoiden arvostelut, valokuvia ja parhaat tarjoukset Demerdji Hotel hotellissa TripAdvisor.

Vertaa 4 tähden hotellit Anapalla käyttämällä todellisia asiakkaiden arvosteluja ja todistettuja valokuvia. Nykyiset hinnat 22 majoitusvaihtoehdolle. Edullisimmat hinnat. Instant varausvahvistus.

Kohta

Suosittu

Top 10 hotellia kohteessa: Abhhazia, virkistys lasten kanssa Arvostelut 2021 [arvostelu]

5 tähden hotellit Anapa kaikki mukana

Hotellin huoneissa on taulu-tv. Huoneissa on oma kylpyhuone, ja joissakin huoneissa on parveke. Kaikissa huoneissa on jääkaappi. Ambra-akku, jossa on ilmainen Wi-Fi.

Rent Villas St. Bart

Villa Whisky American Versailles matkailu retki

Tämä suuri, älykäs ja ylellinen huvila on 740 m kuuluu naimisiin pariskunnalle Longbote Ki Floridan kaupungista, joka oli erittäin rakastanut American Millionaires. Talo ei ole pelkästään esimerkki tyylikästä, vaan myös erittäin mielenkiintoinen projekti automaation ja erilaisten tyhjennysten näkökulmasta.

Top 10 hotellia kohteessa: Abhhazia, virkistys lasten kanssa Arvostelut 2021 [arvostelu]

Lukatravel-hotellit, joissa Yksityinen ranta

Kesällä tuhannet matkailijat menevät levätä merelle. Hotellit lomakohteissa tarjoavat vierailleen maksimaalisen mukavuuden. Potentiaaliset asiakkaat kuitenkin mieluummin mieluummin lepää paikka niin lähellä merta. Odotetaan vieraita ja Anapa

Ajattelemme lapsen kanssa

Pension Slavyanka, Anapa virallinen verkkosivusto Olemme menossa 2021 hintoja lapsen kanssa

Näyttelijä Ville Haapasalo ...

Hotelli By The Sea, Anapa Hotellit, arvostelut, valokuvia, huoneita, Yhteydet Virallinen sivusto 101hotels.com

Hotelli Erges, Kotolaa Ave., 4, Anapa Valokuvat, Osoite ja puhelin, Aukioloajat, Valokuvat ja vierailijoiden arvostelut Yandex.Maps.

Anapa Aparthotel 3 Venäjä, Anapa hotellit

Hiljattain rakennettu Anapa Water Park Golden Beach melko nopeasti tuli erittäin suosittu. Hän on yksi suurimmista kaikista vesipuistoista, jotka sijaitsevat Black Sea.xdsin keinona kaupungeissa, joita hän oli suunniteltu ihanteelliseksi paikasta

Deal Sanatorion hinnat 2021 Lepo ja hoito, Krasnodar Territory

Omat sisä- ja ulkouima-altaat 5 Alean Family Resort Spa Doville. Lepää meren rannalla Apana tai hotelli, jossa on uima-allas meren rannalla.

Uusi loma Ultra järjestelmä kaikki sisälsivät lapsia Spectirif Sanatorium Spring Anapa

Fioleto Ultra All Inclusive Family Resort Tämä on uusi hotelli Anapa, joka on suunniteltu nykyaikaiseen tyyliin, joka tarjoaa loma Ultra System All Inclusive. Hotelli on perheystävällinen, kirkas, vauvan maalaus, on 3 rakennusta 326 eri luokkiin huonetta. Hotelli sijaitsee edelläkävijän vankilassa 20 minuutin ajomatkan päässä Anapa-kaupungista kaukana kaupungin vilkuksesta.

Käytämme evästeitä
Käytämme evästeitä varmistaaksemme, että annamme sinulle parhaan kokemuksen verkkosivuillamme. Käyttämällä verkkosivustoa hyväksyt evästeiden käytöstä.
Salli evästeet.