hostellit, joiden odotettiin pääsevän eroon Hovankayan lakien naapurustosta. Entiset hotellit löysivät keinon laillisuuden, kääntämällä vieraita ja kalustettuja huoneita. Mutta varauspalvelut epätavallisille lomakkeille eivät ole valmiita.

"Tällä hetkellä tiedot online-matkatoimistojen verkkosivustoista asuintiloilla sijaitsevien majoituspalveluiden mainospalveluihin ei ole erotettu mainoshotellisilta ja harhaanjohtavilla hotellikuluttajille", Talousministeriö sanoo lokakuusta 1 (on käytettävissä "Fontakassa"). Hallinnollisen koodin mukaan sakko Yurlitzille mainoslain rikkomisesta on 100 - 500 tuhatta ruplaa.

Tarve selkeästi laimentaa "Hotel" ja "tilapäisen asuntojen" käsitteet, jotka ovat peräisin keväällä 2019, jolloin valtio Duuma hyväksyi ns. "Khovanskayan lain", joka kieltää työn Hotellit ja hotellipalvelujen tarjoaminen asuintiloilla. Itse julkilausuma, lainsäätäjät lähtivät liiketoiminnan porsaan: Vieraille, jos sinua ei pidetä hostellissa, hotellissa ja hotellissa, mutta. Kalustettuja tai huoneita.

Entrepreneurs tarttui tämän mahdollisuuden pysyä markkinoilla. Pyhän Petersburg Tamara Büilovin järjestön varapuheenjohtajana kertoi "Fontakalta", ainakin 150 entistä noudattajaa jo muutti Okved (Taloudellisen toiminnan luokittelija) ja nyt johtaa "toimintaa lyhyesti -term majoitus ".

Käytännössä tämä tarkoittaa, että 1. lokakuuta lähtien nämä yrittäjät on poistettava merkkistä sanat "Hotel", "hostelli" ja "hotelli" ja kieltäytyvät aiemmin. Lisäksi he eivät voi ottaa tiettyjä paikkoja yhteisissä makuuhuoneissa, jotka ehdottivat hostellin muotoa. Tietoja siitä, onko kaikki markkinatoimijat noudattaneet viimeisintä vaatimusta, pienten hotellien yhdistyksessä ei ole, vaan luottaa heidän "aivot, omatunto ja riski".

Aiemmin organisaatiossa ilmoitti, että Totalon alueella on yli 1500 hotellia ja hostellit asuinrakennuksissa Pietarissa, mutta noin 350 virallisesti luokiteltiin. Builing, "laiton leikkaus" mukaan taistelussa, jonka alun perin ohjasi "Khovanin laki" , luultavasti jatkaa työskentelyä samassa muodossa, mutta lainvalvontaviranomaiset olisi harjoitettava lakien rikkomuksiin.

Mutta ne, jotka ovat päättäneet pysyä oikeudellisessa kentässä, ex-hostilers tapasivat odottamattoman vastustuksen varauspalveluista: ne, jotka kieltäytyivät pelastamasta muutettuja sääntöjä ja postitse niiden sivuilla "vierashousut" ja "kalustettu Huoneet ".

Tärkeimmät asiakirjat pyydettävällä hotellilla asuinrakennuksessa (sääntelytoimet, lomakkeet, artikkelit, asiantuntijat ja paljon muuta).

Oikeudellinen käytäntö: hotelli asuinrakennuksessa

Avaa asiakirja järjestelmässä ConsultantPlus: Toimitukset kolmannessa käsittelyssä otti kieltämisen hotelleja asuinrakennuksiin

Avaa asiakirja järjestelmän konsulttplus: Se voi olla hallinnolliset rakennukset, toimistotilat, hotellit, hostellit, asuinrakennukset ja huoneistot, ruokalat, autotallit ja muut esineet, jotka eivät ole suoraan mukana maataloustoimintaan.

1. lokakuuta, laki nro 59-FZ tulee voimaan 04.15.2019, mikä tekee muutoksia Venäjän federaation asuntokoodiin, tosiasiallisesti, jossa kielletään asuinrakennusten majoitusta asuinrakennuksissa. Tarkistuksissa pyritään varmistamaan asuntorakennusten asukkaiden oikeudet ja "ongelman" hostellit vastaan. Federal Cadastral-kamarin asiantuntijat selitti uuden lain toimintaa ja kertoi, kuinka tarkistaa huoneiden nimittäminen.

Uusi laki tekee muutoksista Venäjän federaation asuntokoodiin, joka kieltää asuintilojen (huoneistojen ja yksityisten talojen) käyttö hotellien majoitukseen ja kansalaisille kansalaisille. Hostellit sijaitsevat huoneistorakennuksissa usein ahdistuneita, joissa melun, puhtauden jne. Rajoittamista koskevat vaatimukset eivät noudateta. Muiden asuntojen vuokralaiset, jotka ovat tyytymättömiä tällaisessa naapurustossa, oli etsiä hostellin sulkemista tuomioistuimen kautta.

Aiheeseen liittyvät julkaisut.

? ñ å îòçûûû ÿÃÿÿÿÿûûÿÿÿÿÿÿ. Ñâîâà 10.
Kiertopumppu WILO nro 254 4154002

Uusi Wiloselect 4 online, tunnet kaikki edut määrittämästä pumppuparametreja neljännen sukupolven teknologioiden joustavuuden, mukavuuden, tehokkuuden ja voiman avulla.

Näyttelijä Ville Haapasalo ...
Miten etsiä Google-hotelleja

Vertaa parhaita nähtävyyksiä samanaikaisesti ja löydä parhaat tarjoukset hotelleista RoomGuru World Leader -hotellissa sijaitsevista hotelleista, joissa on hintoja.

Kohta

Viimeiset mielenkiintoiset osat sivustolla.

  • Mielenkiintoista
  • Uutuudet
  • Usein katsotaan
  • Suosittu

Etsi hyvä hotelli Euroopassa Vinkkejä matkustajille

Kuinka helppoa ja nopeasti löytää paikka jäädä.

Tämä sivusto auttaa löytämään hyvää hotellia edullisesti ja kaksi napsautusta. | Rusbase.

Parhaat hotellit Samui rentoutua meren rannalla, hinnat

Hotelli kohteessa Sochi, Hotelli Sochi, Huoneita, Rent huone Sochi, Rent Apartments in Sochi, Asunnot Sochi, Rest in Sochi, Lomakoti, jossa rentoutua sochi, loo, loma, dagomys, musta meri

Näyttelijä Ville Haapasalo ...

Yleiskatsaus taidetta elokuva ei mitään hyvää Hotel El Pianossa

Luettelo elokuva samanlainen elokuva ei mitään hyvää El Piano 88 minuuttia 2007, 8mm 1999, 5 tuntematon 2006, Devotees 2008, Payback 1999, Time Resing 2018, Onnettomuus 1997, Fear Room 2002, Drug Baron 2002, sivuvaikutus 2012, sivuvaikutus 2013

✈ Kuinka viettää yötä Istanbulissa ilmaiseksi ja mennä retkelle

Hotellit, hotellit, vierashuoneistot ja yksityinen sektori Nebugissa. Lomat mustalla merellä

Lepää Nebug Guest Houses ilman välittäjiä vuonna 2021. Voit vuokrata majoitusta parhaaseen hintaan. Suosittelemme, että valitset ja varaat halpoja vierashuoneita etukäteen UgHotels.com

Uusia hotelleja kohteessa Abhhazia 2021, Abhhazia Uusi Hotel Hinnat 2021 Travel Tour Book Now, New Abhhaz Hotel, Uusia hotelleja kohteessa Abhhazia.
Ranta hotellit kohteessa Abu Dhabi

Kinkomedia Wikipedia

Casetomedia komedia elokuva-näytöllä. Tämän elokuvan lajityyppiin kuuluu elokuvia, jotka tekevät katsojan käynnistämisen tavoitteen, soittaa hymyillen, parantaa mielialaa

Parhaat hotellit Crete 4 tähteä

Halvat 2 makuuhuoneen Superior 3 paikallista huonetta Gelendzhik Hotel

Gelendzhik-hotellien virallinen sivusto Starfish, hinnat. Varaa halpa Hotel Gelendzhik Hinnat 2018. Loput merellä, hotellit Gelendzhik. Hotelli sijaitsee Gelendzhikin keskustassa, Krasnodar Territory, Hotellit merelle. Varaukset Hotellit Gelendzhik, huoneet, joissa kaikissa on kaikki mukavuudet Standard ja sviitti. Lomailijoiden sijoittaminen yksityiseen hotelliin, hotelleissa, lennolle, Gelendzhik Sanatoria. Kokous asemalta, lentokentällä. Retket, rannat, viihde. Huoneet Mukavat huonekalut, TV, jääkaappi, ilmastointi, kylpyamme ja wc. Cafebar, parkkipaikka, jossa on videovalvonta, WiFi, ruoka

Lepo All Inclusive in Krimassa 2021: Halvat hotellit, majatalot ja hinnat

Halvat hotellit Sochi 2020 meren rannalla

Parhaat hotellit 3 on meren rannalla UAE 20192020, osta kiertue huippuluokan hotelleille 3 merenrannalla UAE 20192020 UFA, Hinnat verkossa. Halvat hotellit Top Hotels 3 merenrannalla UAE 20192020, vain luotettavat matkanjärjestäjät, parasta laatua alhaisella hinnalla Cleverware. RF

Parhaat hotellit Turkissa | Top-10-luokitus vuonna 2019

Hotellit Crimea meritse

Jos etsit paikkaa pysyä Crimea, tervetuloa sivustoomme kaikki hinnat 2021 ovat merkityksellisiä, suorat yhteydet ilman välittäjiä, majoitusta meren rannalla

Hotellit lähellä kohdetta: Metro River Station, Moskova

Hotel Ibis Moscow Kievskaya sijaitsee lähellä Kievskin rautatieasemaa ja lähellä keskustaa 2 metroasemaa punaiselle aukiolle. Vuonna makuuhuoneet makea sänky, ilmastointi, wifi, hyvä äänieristys ja kylpytuotteet.

Parhaat hotellit Ultra All Inclusive, Antalya, Turkki

Saksan elämä Navalny Villa arvostetussa alueella Freiburg

Mikä voisi olla mielenkiintoisempia matkustajille kuin tuntikausia kävellä pitkin vanhan kaupungin historiallista osaa, ihailla ihania monumentteja arkkitehtuurista sata vuotta sitten kutsumme sinut käymään alueella ...

Saksalainen huvila vesitornissa - Zelenogradsk

Halvat hotellit Moskova. Varaa halvat Moscow hotellit + Alennukset jopa 40

Valikoima parhaita halpoja hotelleja ja hotelleja Moskovan huoneita, yksityiskohtainen kuvaus palveluista sekä eduista ja haitoista.

Luokitus parhaat edulliset hotellit ja hotellit kohteessa Moskova 2021

Abhhazia hotellit meren rannalla

Luettelo hyvistä hotelleja kohteessa Abhhazia rentoutua. Varaa hotelli Abhhaziassa.

Parhaat halvat hotellit Abhasia
Vnukovo Lentokenttä Hotellit Moskova: Halvat hostellit lähellä, ilmainen kuljetuspalvelu ja tunti hinnasto matkustajille, ja onko siellä lentoradan hotelleja?

Halvat hotelli keskustassa Moskovan hostelli punaisella aukiolla

Hinnat voivat vaihdella riippuen mökistä valitsemassasi huoneessa. OLE VAROVAINEN. Hinta 18,900 RUB. Moskovassa.

Kanoneck: Kello kulkee St. Petersburgin Strean saaren läpi

Mistä rentoutua lähiössä hotellien ja terveen uima-altaat

Loma-asunnot lähellä kohdetta Moskovan tervehdys, Zvenigorod, Dawn.

Edullisia hotelleja kohteessa Side EconoR-luokka, halpa puoli hotellit

Hyvät ja edulliset hotellit Turkissa 2019

Halvat hotellit Side Etsi matkailijoille 16040, objektiivisia valokuvia ja halpoja majoituksia.

Hotel Diamond (New Urengoy): Kuvaus, hinnat - Multituur

Parhaat hotellit kohteessa Belek kaikkiin budjettiin

Top Youth-hotellit Turkissa 4 ja 5 tähteä, kaikki mukana, halpa, disko ja näyttelyt, puolue nuorten virkistys ilman lapsia

Halvat Hotel Economy Arena Moskovassa Mukava majoitus viihtyisissä huoneissa, kyky varata virallisella verkkosivustolla. Hotel Arena

Kohta

Suosittu

Hotellit ja huoneistot ylelliset merinäkymät. Kroatia

Parhaat halvat hotellit Danang lähellä merta hinnat ja arvostelut Lomakohde Vietnamissa, monet valitsevat Kyllä Nang. Yksi syy hotelleille Danang

6 Useimmat epätavalliset perhehotellit

Mistä viettää viikonloppu lähiöissä 5 epätavallisia paikkoja

Epätavalliset hotellit lähellä Moskova, missä yöpyä, parhaat hotellit. Asiakkaille tarjotut palvelut, numerot ja mitä pidät lomailijoista.

4 luksushotellit Pariisi

Nevsky 3, Guest House, Pietarin varaus työsi kautta. U.

MinoNevian House Pietari, Venäjä. Alhaiset hinnat lähimpään Staronevian taloon. Arvostelut Mini matkamäyhteistä. U. Varaus MiniSevsky House Pietarissa.

Mikään ei ole hyvä El Piano Hotel

Halusin tutkia mitä olla voyeur

Yhden kerran El Royal Hotel oli kuuluisa hotelli. Sen ominaisuus oli se, että hän oli heti kahdessa valtiossa. Asiakkaat voisivat valita asua Kaliforniassa tai Nevadassa. Ihmiset tulivat tänne rentoutumaan kaupungin vilkuksesta, ihailen upeaa luontoa.

Lomahuoneistot Dubai 5 tähden hotellit, Restosi kohteeseen UAE Moskovasta Pegasus Tourist

Mikään ei ole hyvä Hotel El Piano Vicky

Mikään ei ole hyvä Hotel El Royale Times The El Royale Genre Triller Drew Godardrd Producer Drew Goddardgeremi Latch Avtorsenaria Drew Goddard

Katsaus elokuva ei ole hyvä El Pianossa

Hotel El Pianossa, joka sijaitsee Kalifornian ja Nevadan alueella, tyhjiöpuhdistusaineiden, vanhusten, saksalaisen ja hermoston valkoisen tytön elinkeinonharjoittajana. Vähintään kaksi niistä ei ole niitä, jotka on annettu. Hotellin henkilökunnasta yksi ei ole kovin turhautunut nuori concierge, koska kun suosittu lomakohde on nyt käynnistynyt. Hieman myöhemmin Koteek liittyy edellä mainittuihin. Ja sitten toinen COTEKO. Claky melkein heti ampui. Ja kuolema ei pääty, mutta Cokind on sama.

Varaus. OM: Suurin valikoima hotelleja, taloja ja muita loma-asetuksia

Asuminen uima-altaalla Nikolaevassa ilman välittäjiä. Hinnat 2021 vuosi. Kuva, arvostelut, kustannukset, vuokraa halpa Tiptoptrip Guide. U.

Edulliset hinnat Parhaat hotellit Nikolaevka, Crimea 2021 ja hotellit kohteessa Kaupunki. TVIL-verkkosivuilla. U voit vuokrata hotellin Nikolaevka, Crimea ilman ylimääräistä ja komissiota. Suuri valikoima hotelleja mukavasta oleskelusta Nikolaevka, Crimea, Quick Varaus ja kätevä haku parametrien mukaan.

Käytämme evästeitä
Käytämme evästeitä varmistaaksemme, että annamme sinulle parhaan kokemuksen verkkosivuillamme. Käyttämällä verkkosivustoa hyväksyt evästeiden käytöstä.
Salli evästeet.