Hotel "Hotel Eleon", jossa näyttelijät, jotka pelasivat vierailevan henkilökunnan komedia-rooleja, tuli jatkuvan tunnetun monijääkerhon kuva "keittiö". Sarjan johtaja Anton Fedotov hengitti hankkeessa ei ole pelkästään tavallisten ihmisten elämä, vaan myös teki todella jännittävää ja mielenkiintoista.

Tällä kertaa, toimet avautuvat viiden tähden hotellissa, jossa katsojat näkevät sarjan "keittiön" päähenkilöt. Heidän ei tarvitse mennä helppoa, mutta elämän testit ovat matkalla. Rakkaus, intohimo, ravinnainen ja kateus - tämä on kirjaimellisesti kiehuu näytöissä ja kaappaa yleisön. Tietenkin "Elean Hotel" (2016) toimijat eivät voineet selviytyä kaikesta yksin, mutta he tulevat aina pelastamaan uskollisia ystäviä ja tovereita.

Hotellin työntekijät eivät koskaan tarvitse istua tyhjäkäynnillä, ja asiakkaat auttavat heitä. Niistä ovat erittäin kirkkaita persoonallisuuksia ja tähtiä, ja kaikilla on omat ongelmat, jotka epäilemättä toimittavat ongelmia työntekijöille. "Hotel Eleon" ei ole vain sarja etualalla olevien merkkien elämästä. Ohjaajat kääntävät tontin siten, että toissijaisten sankareiden koko elämä näkyvät kämmenellä. Tämä ei riitä muissa televisio-ohjelmissa, joten Eleanin toimijat paljastavat kokonaan tontin, unohtamatta edes toisen suunnitelman merkkejä.

Sarjan sankarit

Monet katsojat odottavat TV-sarjan Dmitry Nagiyev ja Dmitry Nazarov, että he olivat niin rakastettuja kaikille "keittiön" jälkeen. Valitettavasti hotellissa ei ole tilaa heille. Mutta sarja keräsi muita ihmeellisiä toimijoita, jotka houkuttelevat silmäkuntaa ja hämmästyttävät vilkasta peliä näytöllä.

Ekaterina Vilkova (Sofia Tolstaya)

Se on Sophia, että paali houkutteli hotellilleen johtajana. Tämä on rauhallinen henkilö, joka pitää kaiken kädessään. Hänen elämänsä ja työnsä ovat hallinnassa. Mutta jopa tällainen hillitty henkilö ei ole ulkomaalainen rakastaa. Tulossa Sofia ei pystynyt vastustamaan paikallisten miesten viehätystä. Yritetään jakaa tiukasti työtä ja tunteita, se näyttää olevan kylmä ja tiukka nainen. Mutta tästä Intohimo ja myötätunto lasketaan rajoituksella.

Gregory Siyatvind (Mikhail Jacvich GesbResijassia)

Tärkein hahmo on Hotel Manager. Mikhail on saavuttanut itsensä, aloittanut uransa alhaisimmista ja pääsemästä johtajalle. Hotellin henkilökunta pelkää, eikä hän huomaa sitä, koska kaikki hänen huomionsa on suunnattu Eleonoraan. Totta, hän ei vastannut häneen. Jo epätoivoinen sankari ymmärtää, mikä on rakastunut Sofiaan. Joten, päättäväinen, hän alkaa etsiä sydämensä naisia.

Eleon näyttelijä Grigoy Siyatvind on hyvin samanlainen kuin hänen luonteensa päättäväisesti ja kyky saavuttaa oma. Gregory syntyi 26. huhtikuuta 1970 Tyumenissa. Hänen isänsä, syntyperäinen Zambia, ei osallistunut pojan elämään ensimmäisten parin vuoden ajan, kun hän sai elämänsä kotimaassaan. Hänen äitinsä ei elänyt lyhyessä ajassa miehensä kanssa, pian avioero seurasi, ja Gregory siirtyi Tyumeniin.

Toimijan tulevaisuus päätti tällä hetkellä, kun hän katsoi elokuvaa "D'Artagnan ja kolme Musketeer". Poika innoitti Mikhail Boyarsky -pelistä, joka jo lapsuudessa hän päätti tulla näyttelijäksi. Ja hän onnistui. Gregoryn äiti otti välittömästi pojan teatteripiiriin, jossa hän opiskeli 4 vuotta, minkä jälkeen hän tuli yliopistoon. Näyttelijän debyytti oli elokuva "Älä valya hullu". Hänen jälkeen näyttelijä alkoi kutsua toimimaan eri projekteissa.

(Pavel Arkadyvich)

Paul on hotellin omistaja. Tämä on pilaantunut kaveri, jota käytetään Tettinsin rahaa. Mutta sukulainen on väsynyt maksamaan veljenpoikansa vapaa-ajan ja hän vuokrasi hänet "Eleon". Mutta yhdellä tilalla: joko hotelli tulee todella hienoksi ja kannattavaksi, tai Pasha antaa itselleen. Pavlu on taistella itsensä kanssa, jotta se ei pysy kerjäämässä.

Elender Actor Milos Bikovich syntyi 13. tammikuuta 1988 Belgradissa. Kaikki lapsuudet hän osallistui erilaisiin urheilulajeihin, ja 13-vuotiaista osallistui toimintakuntaan kuntosalilla. Hänen lomasi jälkeen hän tuli Belgradiin dramaattisen taiteen tiedekunnassa. Valmistuttuaan yliopistosta hyväksyttiin kansallisessa teatterin ryhmässä. Suosionäyttelijä "Eleon" saatu jalkapalloilijan roolin jälkeen sarjassa "Montevideo".

Aiheeseen liittyvät julkaisut.

Parhaat hotellit Turkissa | Top-10-luokitus vuonna 2019
Aqualo Sochi viralliset hinnat 2021

Pension Aqualo, Sochin virallinen sivusto Olemme menossa lastenhintaan 2021

Pension Aqualo Sochi

Cashback 20 kartalla maailma kilpailuista 30.06.2021. Vouchers in Aqualo Sanatorium ilman lisämaksua ja palkkioita, erät 20 varhaisesta varauksesta.

Kohta

Viimeiset mielenkiintoiset osat sivustolla.

  • Mielenkiintoista
  • Uutuudet
  • Usein katsotaan
  • Suosittu

Aquamarine Hotel and Spa Tuaapse Resort, Hinnat 2021, Hotelli Virallinen verkkosivusto

NovoMikhaylovsky, kylä kylä 500 m, 0 vuotta vanha, jopa 6-vuotias vapaa, kylpylä, ulkona ja sisäuima-altaat Krasnodarin suurin ulkouima-allas, buffetaamiainen aamiainen tai 3 tuntia, animaatio, leikkipaikka.

10 parasta hotellia Charm El Sheikh lepotilassa 2021

Hotel Aquamarin

Family Club Hotel Aquamarine sijaitsee Mustalla merellä. Hotellin pohjakerroksessa on vastaanotto, jossa on vierashuone ja 24h-vastaanotto, lastenkerho kapteeni Nemo pelihuoneessa ja ravintolavesialueella. Hotellin pihalla on ulkouima-allas, jossa on esikuumennettu makea vesi. Alueen lähellä sijaitseva alue on varustettu varjovyöhykkeillä ja aurinkotuoleilla. Matkailijoille, jotka matkustavat henkilökohtaisella ajoneuvolla, jossa on suljettu pysäköinti, jossa on videovalvonta.

Hotellien rakentaminen. Kuinka rakentaa avaimet käteen-hotelli? Rakenna Hotel Moskova

Sun maku Viel Trevel Company

Tämä tyylikäs boutique sijaitsee Novorossiyskissa, 100 metrin päässä Abrau-järvestä ja 6 km: n päässä Black Sea of ​​the Black Sea. Se tarjoaa ilmaisen Wi-Fi: n, uima-altaan, lasten ...

Hotelli kohteessa Sochi. Mayback 3 vuotta. Alennus yli 40% - Investoinnit

Guest House Aida, Adler Sochin hinnat, arvostelut, varaa verkossa

Mini Hotel Aida Nekrasovoskoye, ul. Yhteinen, 42 arvostelua, yhteystiedot WiFi, Pysäköinti, Leikkipaikka

Mini-Hotel Aida, Tsandrypsh, Abhehazia
Hotellivaltion talousarviolaitos Moskovan Moscow Olympic Center of Water Sports

Hotel Kuvaus First Class Hotel 5 Turkki, Alanya, arvostelut, palvelut, valokuvagalleria, video

Hotel Dinler Hotels Alanya 5 avattiin vuonna 1997, viimeinen kunnostus tehtiin vuonna 2015. Alanyan alueen kokonaispinta-ala on 8 050 neliömetriä. . Koostuu yhdestä 6-kerroksisesta rakennuksesta. Mukavuutta varten on 2 hissiä. Hotelli mahtuu vammaisille vieraille. Sijainti Turkki, Route, infrastruktuuriin, palveluihin, Room Sparations, laitteet, hinta per päivä per henkilö, teho konsepti, käytännöt, viihde ja vapaa-aika aikuisille, animaatio lapsille, vapaa, Maamerkit korko, yhteystiedot.

Top 10 hotellia kohteessa: Abhhazia, virkistys lasten kanssa Arvostelut 2021 [arvostelu]

Tui Blue Alaya 5 Egypti, Marsalam Hotellit

Vietä unelmasi loma Alaia Belize Boutique, Autograph Collection. Autograph Collection Hotellit San Pedro Ambergris Caye tarjoaa unohtumattoman oleskelun jokaiselle asiakkaalle.

Alex Hotel Fisherman

Alex Hotel Rybatsky, Nevskin alueella

Alex Hotel Petrogradskaya, Venäjä, Pietari, hinnat 2021, Valokuvat ja arvostelut. Tarkista matkailijoiden kustannukset 7 499 6816108, virastot 7 495 0090091

MINIOTTEL ALEXANDRIA

Guest House Alexandria, Saki, hotellien hinta vuodesta 1900 Rubles päivässä merelle 70 metrin pysäköintipaikkasi internet terassi, paikka yöpyä

Alexandria

Guest House Altyn Nikolaevka, ul. Ihana, d. 252

Hotel Altyn kaupungissa Nikolaevka, Huone Huonepalvelu 850 s., Arvostelu 9,1, 5 arvostelua, ul. Ihana 52. Hintavertailu. Hotelli on kartalla ja panoraama. Tai hallitukset ilman komissiota

Parhaat perhehotellit Turkissa Nanny Service Children kanssa

Edullinen virkistyskeskukset Alupuissa ilman välittäjiä

Kaikki lomasta Alupu. Hotellit, majatalot, huoneistot. Kuinka päästä sinne on kone, juna, bussi, auto. Kun on parempi mennä. Tours Alupu. Nähtävyydet ja retket tehdä aikuisia ja lapsia.

Lepo Alupu Sanatoriot, Eläkkeet, hinnat

Levätä alupka, sanattorit, eläke, hinnat, krimivät, ruoka, lapset

Pension Alushta ruoan ja oman rannan kanssa
Milloin lomakausi alkaa Archo-Osipovka?

Oma otsikko

Eläke Alushta ruokaa meren rannalla. Pension Tavrid Alushta, Virallinen verkkosivusto, varaus, kuvaukset ja huoneet

Top Hoito - luokitus

Tietoa meistä Sanatorium Kiev, Alushta

Alushta. Levätä Crimea. Kupongit Sanatoriin, lennolle, hotelleihin, hotelleihin, muissa Crime rannalla. Crimea Yalta, Alushta, Evpatoria, Feodosia, Sudak, Saki, Gurzuf.

Parhaat hotellit Turkissa | Top-10-luokitus vuonna 2019

Häät juhlat Hotel Amaks City Hotel, Yoshcarol

Tämä hotelli sijaitsee Yoshcarolin keskustassa, vain 400 metrin päässä Keski-rautatieasemalta.

Hotellit

RG huomasi, miten budjetteja mini ihmiset elävät eri maissa maailmassa

Olemme tien päällä neljäntenä päivänä, mutta koska se osoittautui, on ongelmia Internetissä amerikkalaisissa moteissa. Muodollisesti se on kaikkialla, mutta ei todellakaan aina. Tämä on kuitenkin yksi niistä harvoista väitteistä, joita voin tehdä motelleja. Tänään on neljän päivän matkapäivä autolla isoon

Linja-autoasemat ja pysähdyksissä Donetskin alueella

Kohta

Suosittu

? Ling Delphin Alushta arvostelut, hinnat, webbikamera verkossa

Amza Park Hotel Amza Parotel Forvsh. Energia

Hotel Amza Park Hotel Amza Ex. Power Engineering Gagran hinnat 2021, valokuva, virallinen verkkosivusto Otevka. Lepää Abhhaziassa Amza Park Hotel Amza Ex. Energia 2500 ruplaa. Päivänä henkilö, aamiainen, kokoushuone, lähellä rantaa, vartioitu pysäköintipaikka. 400 m. Vesipuistoon Gagra, on Gagra Market, Eukalyptus Grove, oma ranta ja parkkipaikka, jossa on ilo ja lepopaikat.

Kansainvälinen lentokenttä Bucharest Henri Coanda on heitetty

Lentokenttä, jossa voit helposti navigoida. Bukarestin kansainvälinen lentokenttä, joka on äskettäin viitannut Henri Candalle, on Romanian tärkein lentokenttä. Vuoteen 2004 asti hänet kutsuttiin lämmitykseksi, mutta 12 vuotta sitten nimettiin uudelleen ja nyt kuluu Pioneer Romanian ilmailun nimi.

Top 10 hotellia kohteessa: Abhhazia, virkistys lasten kanssa Arvostelut 2021 [arvostelu]

Klas Dom Hotel Liite 4 Clas House Suite Aneks, Alanya, Turkki

Ajankohtaiset hinnat lepoa varten Grand Atilla Hotel 3, Turkki Center, vuonna 2021. Valokuvatilat, matkailuala, huolto ja kuvaus Grand Atilla Hotel Hotel

Booking.com: Suurin valikoima hotelleja, taloja ja muita loma-asetuksia

Aparthotel Onegin 3 Anapa, Venäjä Hinnat 2021, Kuva, kuvaus, arvostelut Collection Kroshage

Anapa, unelma huoneistohotelli on toinen hinta ja saatavuus takuu. Anapa Apartments, Dream Aparthotel sijaitsee Anapa, 1.9 km päässä rannasta Golden Bay ...

Parhaat perhehotellit Turkissa Nanny Service Children kanssa

Pioneer Economy Class Hotel Prospect, Holiday Hinnat vuonna 2021

Pioneer Avenue Fare -rakennuksen rannat rannalle. Ranta Pioneer Prospect Viimeisimmät arvostelut ja rantakuvat Anapa

10 parasta hotellia Anapa, jossa on lämmitetty uima-allas

Hotel Sunmarinn Resort Hotel All Inclusive, Anapa virallinen varauspaikka, hinnat 2021.

Sunmarinn Resort Hotel All Inclusive San Marinn, Anapa Center. Anapa-alue. Hotellit Anapa Center

Miten päästä Rostov-on-Donin rautatieasemalta lentokentälle ja takaisin?

Sanatorium Anapa yleiset tiedot, virallinen sivusto, levätä Anapa, hoito, majoitus

Sanatorium Anapa Kuvaus Sanatorium, levätä Sanatorissa ja rannalla.

Top 10 hotellia kohteessa: Abhhazia, virkistys lasten kanssa Arvostelut 2021 [arvostelu]

Sanatorit ja Pension Anapa, jossa on ulkouima-allas2021

Kaikki tietoa Sanatorista ja Asunnosta Anapa, jossa on ulkouima-allas. Varaushuoneet ja kuponkeja, esineiden valokuvia, matkailun arvosteluja ... ja paljon muuta tietoa Anapa-lepoista. Kujossa.ru

Levätä Anapa 2021 ruoan kanssa

Sanatorit Anapa Hinnat 2021 Hoitoon, Power Boarding Talot

Eläke Anapalla ruoan kanssa on erinomainen tilaisuus saada täysi loma keinona erinomaisella ilmastolla. Sivustollamme laaja valinta, suorat yhteydet ja valokuvat.

Käytämme evästeitä
Käytämme evästeitä varmistaaksemme, että annamme sinulle parhaan kokemuksen verkkosivuillamme. Käyttämällä verkkosivustoa hyväksyt evästeiden käytöstä.
Salli evästeet.